|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
blondyneczka ja bym nie słuchała TŻta i jak najszybciej wysyłała Cv. Jestem soba pernamentnie szukającą pracy, więc powiem Ci, że nie jest łatwo (co pewnie wiesz) a i staysfakcja z pracy znalezionej samemu jest większa.
Mi też się marzy jakiś grill czy imprezka, ale się nie szykuje... Chociaż byłam w klubie tydz temu :P |
|
|
|
#3632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka bardzo długie już masz włoski
Cały czas myślałam jednak że masz znacznie ciemniejsze Ja jak na razie rozważam farby: Garnier Color Naturals Jasny brąz 5 Garnier Color Naturals Złoty brąz 4.3 Garnier Color Naturals 5.3 - JASNY ZŁOTY BRĄZ tylko te cyferki, co oznaczają?
|
|
#3634 |
|
Rozeznanie
|
Pozapraszałam kilka dziewczyn, bo nie widzę waszych zdjęć.
Myślę, że moje tez się kiedyś pojawią;p
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
tż przed chwilą do mnie zadzwonił i powiedział że zaraz po mnie przyjeżdza i jedziemy do centrum handlowego do miasta obok
pewnie wpadne do natury albo sp i do końca opróżnię swój biedny portfel zajrzę pewnie do was dopiero jutro, bo jeszcze dziś imprezka, więc raczej nie bedę w stanie później tu zajrzeć miłej soboty
|
#3637 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ależ piękne ja jak ostatnio swoje mierzyłam to było ok 47cm ale na oko to wydają się być jak Twoje
|
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze tylko tak na szybko odpiszę
![]() Cytat:
ogólnie jeśli chodzi o poziomy to im bliżej cyferka jest 10 tym jaśniejszy odcień czyli 6- ciemny blond, 7 średni blond itd z resztą bunny to najlepiej opisała na swoim blogu, wyjaśnia właśnie te oznaczenia cyferek: http://swiat-swiadomej-blondynki.blo...,ID421522635,n
|
|
#3639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Cytat:
No ja się kiedyś załatwiłam jasnym brązem wyszły mi czarne ![]() A Twój pies zabójczy Cytat:
Cytat:
![]() wow piękne ![]() A ja właśnie wyspamowałam samochód wymyłam go od góry do dołu ![]() Wieczorem zadbam maksymalnie o siebie w końcu jutro spotkanie z Tż |
|||
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
miłego wieczorku
|
|
#3641 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() próbuje właśnie obczaić jak zrobić fotki makijażu dla was i światło jest masakra... strasznie przekłamuje kolory, wstawię wam mój dzienny dzisiejszy... nic specjalnego , taki zwyklak... a jutro rano sobie walnę coś szalonego i pokażę - rano będzie lepsze światło
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
loluska, Twój psiak na motorze jest świetny
a jak dumnie na nim stoi |
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piekne bylam w SP, kupilam biovaxy maski: do wlosow ciemnych oraz do oslabionych i ten wosk, smiesznie to zrobili bo myslalam, ze te dwa woski sa takie same, a to jednak nie, drugi jest do wyboru, wiec mam teraz ten zolty, mam nadzieje ze mi podpasuje kupilam leki na sen, oczywiscie nadal nie znalazlam Ziaja Rebulid Serum, widzialyscie gdzies, ten na cellulit? bo ja bylam w tesco,realu, sp i nie ma, sa wszystkie inne, ale serum nie ma, a ja go bym tak chciala przetestowac
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-04-02 o 17:28 |
|
|
|
|
#3644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Babka niefajnie postąpiła. ![]() Piękne. Cytat:
![]() Ja po uczelni. Nie zostałam do końca.
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rowniez czekam na makijaz tutaj moj konkursowy z wieksza iloscia zdjec, mozecie poogladac sobie jak Wam sie chce ![]() klik
|
|
#3646 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
a nie chcę na razie farbować..zaraz pewnie pójdę z TŻ na spacer to poproszę żeby zrobił mi z zamkniętym może się uda... ale chmury naszły i nie wiem...
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
loluska u nas byl niespodziewany gril, wiec mialam na sobie to w czym przyjechalam do tZta, cyzli legginsy te dzinsowe, czarna bluzke z bufkami 3/4 na to kurtke skorzana i szalik TZta, bo swojego zapomniala
![]() od siebie dodam, ze farby sklepowe zawsze dluzej sie trzymaja i sa bardziej inwazyjne we wlosy, czyli ich kondycje niz fryzjerskie, w ktorych koloryzacje trzeba powtarzac co 4tyg srednio. poziom 5 to u mnie czarny wychodzi 6 farbuje odod 2009 co jakies 3-4miesiace---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
wlasnie ja szukaalam, czy nie ma jednakowych, u mnie tylko mieszane byly albo z avocado albo ten ze slonecznikiem ktory ja wybralam (nie chce mi sie sprawdzac jak sie nazywa, wybaczcie moje lenistwo )zdjecia robie sobie sama z reki, zazwyczaj na zoomie z funkcja 'stabilizacja obrazu; no i makro oczywiscie. najwazniejsze jest makro, bo ono wyostrza i nasyca odpowiednio, zdjecie wtedy jest wyraziste. jak mi sie podoba jakies oczu, gdzie mam cala twarz to w picasie wycinam i tam tez zmniejszam rozmiar zdjecia, bo moj aparat robi 1zdjecie=10mb ![]()
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Caate na KWC był ten który Ty masz taki jak ten na all, a kabuki były zazwyczaj z czarną rączką i mi się skojarzyło, że wszystkie kabuki są czarne.... Po prostu zapytałam, bo nie wiedziałam czy to ten sam i ktoś tylko wystawił oba pod jedną nazwą.... Nie gniewaj się, ale ja o pędzlach nie mam zielonego pojęcia i dlatego takie pytania.... Wolę się upewnić niż kupić zły. Jak będę mieć doświadczenie z używaniem takich rzeczy, to pewnie nie będę już miała problemu z rozróżnianiem....
|
|
|
|
#3649 |
|
CABIN CREW
|
w ogóle zapomniałam się wam pożalić- dziś byłam z mamą w mieście i byłymy w chińskim sklepie- ile perełek przywiźli... i była koszula w kwiatki, piękna,.. ale nie mam kasy totalnie i chyba w pon TŻ zabiorę tam i mu pokażę to może mi zafunduje
![]() aaa.. na pocieszenie w pepco kupiłam szminke loreala taką delikatną- złoto-nude'ową
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do Tż. Miłego wieczoru.
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kalpana, mam nadzieje, ze juz niebawem bedzie pedzelek juz u Ciebie
![]() nigdy nie widzialam cczarnych, na kwc sa tylko takie tutaj masz flat topa klik i kabuki klik ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
nie gniewam sie, tylko sie zdziwilam, bo pisalam Ci o tym, a mi jak na czyms zalezy to staram sie zapisywac te informacje i pozniej podjac decyzje sluszna ![]() Cytat:
![]() dzisiaj przymierzlaam takie botki w Deichmannie na wyprzedazy za 34zl ale nie moglam cos na nie zdecydowac, bo byly zapinane jak rzymianki z tylu i ten zamek taak ciezko chodzil, ze na szybko to tych butow bym nie uubrala, a ja wlasnie takich potrzebuje
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Caate mam nadzieję, że pod koniec tygodnia już dojdzie
Chyba już go zamówię, bo jakby udało mi się w poniedziałek albo wtorek wyjść wcześniej, to bym już zapłaciła ![]() Mnie się kabuki cały czas z tymi kojarzą i tak mi jakoś weszło, że wszystkie są takie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...54.html&next=1Szukam czegoś, co faktycznie zadziała na wypadanie moich włosów.... Przeszukałam google i jest duuuuużo tabletek i każde mają zarówno dobre jak i złe opinie. Postanowiłam, że jeszcze spróbuję naturalnych rzeczy, a jeśli za kilka tygodni nic się nie zmieni, to pójdę do lekarza. jeśli mnie odeśle z kwitkiem, to powiem, żeby mi zrobił badania.... Na razie wyczytałam, że kłącze tatara świetnie działa na włosy i łopian. Jak tylko będę mieć czas po lekcjach, to lecę do apteki i będę robić płukanki z tego. Szukam jakiś szamponów z tymi roślinami, ale szampon chyba niewiele pomoże, już prędzej odżywka. Mam szampon z barwy tataro-chmielowy i nie jest za specjalny.... Ale muszę się ostro wziąć za to wypadanie, bo co z tego, że będę dbała o włosy, żeby były lśniące i gładkie, jak za kilka lat mi wszystkie wypadną?
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też marzy mi się jakaś bluzka w kwiatki W poniedziałek kupię sobie taką opaskę |
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj tez marudzilam TZtowi, ze lysa niedlugo bede, bo tak mi wypadaja wlosy, ze mam placki, a on sie zmial ze mnie, ze dobrze, ze mi wypadaja, bo za duzo ich mam nop ale podbudowal mnie, zee sa ladne i wierze, ze nie wypadna wszystkie![]() osobiscie lykam merz spezial, ale nie widze specjalnych efektow, owszem paznokcie i cera jest o niebo lepsza tez bylam u lekarza, wydalam 50zl na badania, dowiedzialam sie ze wypadanie mam w normie i nie ma czego leczyc, moge zazywac suplementy i zdrowo sie odzywiac, bo to jest najwazniejszeKitka jest ladnie, sama tak sie czesto maluje, uwielbiam zielone/turkusowe kreski
|
|
#3655 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
ale sliczne
Cytat:
Cytat:
raczej jak brazowa czerń bez zlotego polysku, bo robilam 5/0 ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3656 |
|
zawsze mam racje
|
kalpana: a często włosy upinasz?
Bo ja sobie osłabiłam mocnym ściąganiem gumką I dlateg teraz jak tylko mogę przechodzę na frotkę.Mi na wypadanie pomogły ampułki rzepowe z joanny (chyba już o tym pisałam ) Wczoraj byłam w sp i oczywiście o nich zapomniałam
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Caate myślałam nad Merz Spezial, ale skoro mówisz, że na włosy nie działa... Najpierw powiem teściowej, żeby się przy okazji zapytała tej znajomej, której córce lekarz kazał kupić bez recepty jakieś tabletki i przestały jej włosy wypadać, a leciały jej strasznie, że miała miejscami małe łysawe place.... Może przypomni sobie co to były za tabletki, albo jej córka będzie wiedziała.... Najbardziej nie lubię jak biorę prysznic i myję włosy bo mam całe plecy we włosach
Jak ich nie myję, to mam pod prysznicem spięte i nie lecą....Zazdroszczę Wam, że się tak fajnie malujecie Ja w ogóle nie umiem sobie dobrze oczu pomalować Nie wiem czy to przez to, że nie umiem, albo że nie maluję się pędzelkiem, tylko tymi aplikatorami do cieni, albo mam złe cienie, bo mam taką paletkę zwykłych tanich cieni Jak chcę zrobić kilka kolorów, to mi się wszystko zlewa i wygląda to beznadziejnie Zazwyczaj próbuję połączyć biel (w wewnętrznym kąciku) i brąz, ale to mi się jakoś zlewa i się robi taki brudny kolor... wrrr :/---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Kobietasukcesu do szkoły i jak gdzieś wychodzę, to mam zawsze rozpuszczone, bo nie podobam się sobie w związanych Spinam tylko jak mam jakieś maski ma głowie, żeby mi nic nie ciekło i jak biorę prysznic nie myjąc włosów. A tak to sporadycznie jak w domu jestem... Recepturkami nie wiążę, bo strasznie wyrywają włosy przy zdejmowaniu i wszędzie mówią jaki ma zły wpływ na kondycję włosów, więc albo zwykła frotka, albo klamra do włosów.
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana dziala, jest full babyhair, ale nie zatrzymal tak wlosow, zeby mi tylko 5dziennie wypadalo, w ogole nie wiem czy to mozliwe, ale genialnie dziala na paznokcie i cere, wiec sadze ze na wlosy tez, ja dopiero biore go 1,5miesiaca, a na efekty trzeba poczekac przynajmniej 3miesiace, jak z kazdym suplementem
kiedys go bralam i na wlosy dzialal oszalamiajaco. Jedno jest pewne, wlosy rosna mi duzo szybciej, a nie stosuje teraz wcierek oprocz seboradinu, nie pije pokrzywy, lykam tylko merz, nie moge powiedziec ze nie dziala wcale
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Cały czas myślałam jednak że masz znacznie ciemniejsze
w czym ty byłaś??
Wiem okrutna jestem
ale obejrzę filmik i zrobię podejście numer 2 

zaraz nakładam na nie maskę i zabieram się za sprzątanie
a nie chcę na razie farbować..
nop ale podbudowal mnie, zee sa ladne i wierze, ze nie wypadna wszystkie