![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak zmienić się w miesiąc?;) czyli eksperymant dla wszystkich, pragnących zmian
Cytat:
![]() Sówki śliczne, ale oglądnęłam tez inne produkty i mają super rzeczy i niedrogie ![]() ![]()
Edytowane przez fiolkowa krolewna Czas edycji: 2011-03-31 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak zmienić się w miesiąc?;) czyli eksperymant dla wszystkich, pragnących zmian
A ten pierścionek
![]()
![]() |
![]() |
#93 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() tak mówisz? To kupię sobie w żelu niedługo. A krem mnie nie zapycha, jest cudowny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
ja chętnie się przyłączę, można?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Imperatorowa Undi I
|
ja kupiłam w Rossmanie, ale myślę że w innych drogeriach też powinna być
![]()
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() chyba zwyczajem będzie moja obecność tutaj po 7 rano ![]() oczywiście w tygodniu bo w weekend śpię dłużej ![]() u mnie pada niestety a takie miałam plany ![]() no cóż chyba obejdzie się bez jazdy na rowerze... chyba poproszę męża, żeby mi naprawił stacjonarny ![]() a i chciałam się pochwalić, że od tygodnia nie jem słodyczy i mam piękną buźkę ![]() jest super!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() znacie może jakieś warte polecenia sklepy internetowe z ubraniami? do tej pory kupowałam na Allegro, ale jakaś wybredna się zrobiłam, poza tym dobrze byłoby trochę poszerzyć wybór. ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ida pewnie (;
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Kurczę przywiązałam się już do kotka którego za pół godziny będę musiała oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie
![]() Stwierdziłam że zobaczę co nowego ![]() ![]() ![]() Zamiast zielonej herbaty piję częściej Vitax "smukła sylwetka" i powiem że w smaku jest lepsza od zielonej herbaty bez cukru, wiec polecam . Kupiłam także serum Perfecta extra slim koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów zamiast Eveline 3D (ponieważ nie było) i powiem że jest świetny, stosuje go od dosłownie kilku dni i rozstępy znikają , chociaż fakt nie mam ich za wielkich ale naprawdę widać efekt, więc polecam, dosłownie czuć po nałożeniu jak on działa, a smaruje tylko raz dziennie i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() Z bieganiem i basenem nie wychodzi na razie, ale to dlatego że w końcu pracuje i mam dużo więcej ruchu niż wcześniej, no ale próbuję coś ćwiczyć w domu ![]() I czekam na wasze zmiany ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie
![]() Stwierdziłam że zobaczę co nowego ![]() ![]() ![]() Zamiast zielonej herbaty piję częściej Vitax "smukła sylwetka" i powiem że w smaku jest lepsza od zielonej herbaty bez cukru, wiec polecam . Kupiłam także serum Perfecta extra slim koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów zamiast Eveline 3D (poniewaz nie bylo) i powiem że jest świetny, stosuje go od dosłownie kilku dni i rozstępy znikają , chociaż fakt nie mam ich za wielkich ale naprawdę widać efekt, więc polecam, dosłownie czuć po nałożeniu jak on działa, a smaruje tylko raz dziennie i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() Z bieganiem i basenem nie wychodzi na razie, ale to dlatego że w końcu pracuje i mam dużo więcej ruchu niż wcześniej, no ale próbuję coś ćwiczyć w domu ![]() I czekam na wasze zmiany ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, motywujący ten wątek
![]() ![]() Bo wiecie - mam straszny problem. Mam zapał - tyle, że słomiany. Ze wszystkim wypalam się nim nawet zacznę ![]() ![]() Jeśli chodzi o dbanie o siebie, to mam oczywiście mega problem z gigantycznym lenistwem i galopującą prokrastynacją. Już nawet pomijając fakt, że nie dysponuję jakąś ogromną ilością czasu, żeby siedzieć i się pielęgnować non-stop, to jednak COŚ, jakieś minimum mogłabym robić ![]() Jestem ogólnie szczupła, ale w ogóle się nie ruszam - nic a nic. Jedyny wysiłek fizyczny to podbiegnięcie do autobusu. A w pracy cały czas stoję - po 5-8 godzin (nie to, że codziennie...ale jednak), więc oczywiście słabo to znoszę, bo plecy słabe, pokrzywione, to i bolą ![]() ![]() Dieta...no właśnie. Nie jadam słodyczy...ale uwielbiam tłuste - chociaż wątpię, abym coś z tym zrobiła. Dlatego nie zrobię tu nic drastycznego, bo to nie przejdzie - nie mam żadnych złudzeń ![]() ![]() Zadbam o paznokcie - to już nawet zaczęłam, bo wpadłam w manię malowania ich, a jak pomaluję, to mniej przy nich dłubię i nie obgryzam skórek. Także ich stan już się znacznie poprawił ![]() Mam problem z małą nerwicą....otóż, tylko się nie śmiejcie...ale mam taką manię, że jak siedzę i coś czytam, to nie mam co zrobić z rękoma i zaczynam nimi skubać brwi. Niestety w ten sposób się ich w połowie pozbawiłam i wygląda to okropnie ![]() Oprócz tego: - Chciałam coś zrobić ze swoim stylem - przegląd szafy, wymiana ubrań. Bo ja właściwie żadnego konkretnego stylu nie posiadam, a chciałabym mieć. Tylko, że nie wierzę, że uda mi się samej coś w tym temacie zmienić ![]() - Fajnie by było zadbać o swoją cerę, chociaż myślę, że jej stan poprawiłby się gdybym zaczęła się zdrowiej odżywiać i zażyłabym trochę ruchu...nie jestem zwolenniczką suplementacji, jedyne co biorę to tabletki na wzrok i magnez co jakiś czas, także żadnych skrzypów i spółki już nie zamierzam w siebie pakować. Ale jest coś co chcę wprowadzić z pewną dozą regularności - peelingi. Bo tego nie wykonuję, a bardzo poprawia wygląd skóry ![]() - No i z oczywistych spraw - walka z prokrastynacją, słomianym zapałem, organizacją czasu...będzie z tym cinko ![]() Trochę za mało wierzę w te moje zmiany...tyle razy planowałam coś zrobić i nic z tego nie wychodziło ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny;] ja od dwóch dni jem 3 razy dziennie pije około 1,5 litra wody , robię brzuszki
![]() Zakupiłam w aptece Błonnik w tabletkach ![]() ![]() ![]() ![]() W zasadzie chodzi mi tylko o to zaby mój żołądek się troche skurczył , bo znowu go " rozciągnełam" mówiąc brzydko:P Strasznie nas dużo i bardzo się z tego ciesze bo jedna drugą będzie motytować do pracy ![]() Ja smigam brzuszki robić, miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry !!
![]() Ja tak tylko na chwileczkę wpadłam zobaczyć co się tutaj u Was dzieje ![]() Ivonea - ja też bym często sobie zjadła takie brzoskwinki, morele albo kupiła tańszą czekoladę, która wiem, że jest pyszna, tyle, że niefirmowa (np. z miętą itd.) a nie mogę bo one coś mają w składzie co mnie uczula ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Linusiaczek - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shadii - proszę ![]() ![]() Justyssska - jak to zrobiłaś, że tak szybciutko i tak dużo schudłaś?! ![]() ![]() bura kocurka - przede wszystkim: UWIERZ W SIEBIE !!! To pierwszy i podstawowy krok, bo jak będziesz wmawiać sobie, że i tak nie wyjdzie i tak nie dasz rady, to tak będzie! A jak postawisz się do pionu, staniesz przed lustrem i powiesz " ej co Ty wyprawiasz, zajmij się sobą, wprowadź zmiany. będzie dobrze. dam radę. zrobię to" to tak będzie! A motywować się będziemy nawzajem, tylko musisz chcieć, bardzo chcieć to jest najważniejsze! ![]() ![]() kinak89 - daj znać jak z tym błonnikiem potem ![]() Aaa i chciałabym się pochwalić, że codziennie piję po wstaniu szklankę mineralki z cytryną i przed każdym posiłkiem szklankę mineralki i powiem Wam, że nie wiem jak to działa, ale..działa! Zrobiłam taki test - raz tego nie wypiłam rano i w ciągu dnia też nie wypijałam szklanki i potem ciągle podjadałam, chodziłam wiecznie głodna(czyli u mnie to normalka.. ![]() ![]() ![]() Co do tego co zrobiłam dla siebie to tak: WCZORAJ: - zero prostowania włosów - woda z cytryną po wstaniu, szklanka wody przed każdym posiłkiem i dużo wody w ciągu dnia - łyknęłam 2x Merz Spezial - peeling twarzy + maseczka oczyszczająca - masaż ciała Syrenką - balsam odżywczy i nawilżający na ciało - pomalowałam pazurki odżywką przyśpieszającą wzrost - nie podjadałam między posiłkami ![]() DZISIAJ: Było: - maseczka regenerująca na włosy na ok.2,5h - odżywka wygładzająca na włosy - spray termoochronny, jedwab na końcówki, balsam nawilżający do włosów - mycie włosów zakończone lodowatym strumieniem wody - sprzątanie łazienki - woda z cytryną po przebudzeniu Będzie: - szklanka wody przed każdym posiłkiem - mam nadzieję, że nie będę podjadać i nie zjem nic słodkiego ![]() - 2x Merz Spezial - suszenie zakończone zimnym nawiewem - zero prostowania - masaż ciała Syrenką + balsam odżywczy - tarka do pięt + krem nawilżający - odżywka w spray'u do włosów - być może jakiś fajny makijaż sobie zrobię? ![]() - ...i relax ![]() A i jeszcze jednym muszę się pochwalić - w czwartek zrobiłam mega generalny porządek u mnie w pokoju - sprzątałam go 4h! Wszystkie papiery, każdy kącik no wszystko, wszystko! A jak na mnie to ogromny wyczyn ![]() ![]() A teraz lecę suszyć włosy i się ogarniać zacznę jak podłoga w domu wyschnie ![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Idziesz jak burza;] Oczywiscie że dam znać ![]() Ja dzisiaj robie relax dla moich stópek ![]() Peeling , tarka , krem nawilżający ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to bardzo Ci zazdroszczę, że posprzątałaś...j gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() Co do mojego dzisiejszego dnia to od rana byłam w pracy, więc nic a nic innego nie zrobiłam. Za to mam pomalowane pazurki ładnym lakierem i jeszcze go nie zdrapałam ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Muszę donieść, że od jakiegoś czasu łykam olej z wiesiołka i tak mi się cera poprawiła że hej
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
ja na razie karmie się wapnem i Amertilem, dopóki mi nie zniknie to z twarzy i szyi
już 2 miesiąc się trzyma skubaniec :/ upierdliwe to niemiłosiernie :/ dzisiaj z rana był spacer baaardzo długi ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zaniedbałam zdrowe odżywianie, bo prawie cały czas jestem poza domem i jem jakieś niezdrowe rzeczy o niezdrowych porach. i wczoraj nie ćwiczyłam, zamiast tego łaziłam cały dzień po mieście. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Można kupić w aptece, ja zapłaciłam 16 zł za 60 kapsułek (akurat promocja była
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Fajny wątek - można się przyłączyć?
![]() W sumie od paru miesięcy jestem w trakcie metamorfozy. I chyba nawet mi to wychodzi, bo znajomi mówią, że z szarej myszki zmieniam się w atrakcyjną kobietę. Ale że ciągle jestem zabiegana i na nic nie mam czasu, to taka przemiana to u mnie dłuższy proces. Zaczęło się od tego, że schudłam po podjęciu pracy fizycznej, potem zaczęłam studiować drugi kierunek (jakoś bardziej się otworzyłam na ludzi), zostałam konsultantką avon i to mnie zachęciło żeby bardziej dbać o swój wygląd. Zaczęłam się malować i dobrałam odpowiednie kosmetyki do twarzy i włosów, a nie pierwsze lepsze jak kiedyś, aby były ![]() ![]() Ale trochę jest jeszcze do poprawienia - ciągle borykam się z różnymi problemami skórnymi - a to trądzik, a to przesuszona skóra i tak na zmianę, ale jestem w trakcie wizyt u endokrynologa, żeby sprawdzić czy nie ma jakiegoś problemu z hormonami. Ostatnio przerzuciłam się na kosmetyki nawilżające i trochę pomaga. No i dobija mnie oczywiście mój cellulit - może zna któraś jakiś dobry kosmetyk, przy zakupie którego nie zbankrutuję? ![]() ![]() ![]() A szczupłą figurę to udaje mi się utrzymać chyba tylko dlatego, że nie mam czasu na jedzenie (nawet udaje mi się w ten sposób chudnąć, bo spodnie które kupiłam 2 tygodnie temu i leżały wtedy ok, teraz się zrobiły trochę luźne, ale wiem, że to niedobrze, że regularnie jem - mam przez to problemy ze skurczami mięśni, drętwieniem rąk i nóg itp.) ![]() I tak jak jedna z przedmówczyń mam problem ze słomianym zapałem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Inspiracje :
Na ostatnim zdjęciu dziewczyna ma świetne spodnie od piżamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
zawiechaczarny - pewnie, wbijaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ja biorę 4, dwie rano i dwie wieczorem
![]()
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do cellulitu to peeling z kawy jest dobry, a jeszcze słyszałam, że fajnie robi szorowanie gąbką Syrena (ona jest strasznie szorstka - ale widzę, że dziewczyny tutaj też się nią katują ![]() Ja z oszczędności chciałam sobie na uczelnię robić kanapki. I robiłam! Ponad dwa tygodnie mi się udawało...a później wygrał dłuższy sen ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- To patrz - znalazłam takie jakieś tańsze ![]() Uch, wizaż mi link zblokował xD W każdym razie znalazłam w doz 100 kapsułek za niecałe 13 zł firmy GAL ![]()
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2011-04-02 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja mam z Oeparolu, ale dobrze wiedzieć, następnym razem wezmę te
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Ekomonika - motyw psów na piżamce sugeruje mi, że mogą to być spodenki z Victoria's Secret, zobacz sobie na ich stronce, bo nawet nie wiem czy jest w Polsce sklep, za to napewno widziałam na allegro ich rzeczy
![]() ![]() aaa wracając do metamorfozy, to największy problem mam w weekendy, w tygodniu jestem w stanie sie jakos zmobilizować, a w weekendy znajomi ciagna na piwko, pizze, kebabika ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.