Wrocław! ;-) cz. 2 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-02, 18:50   #2191
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2

no tak, to jest lipa, jeśli wszędzie jest parking płatny. Ja mam uczelnię na Grunwaldzie i tam w koło też same płatne, mimo, że parkują tam mieszkańcy w zasadzie. Na szczęście uczelnia ma swój własny parking, więc można stać i stać. Czasem jak idę na dłużej do Pasażu, to wolę stanąć przy szkole, bo mam dwa kroki do Pasażu, a przynajmniej nie zabulę. Ale rzeczywiście lipa, jak ktoś studiuje np. w Rynku. Na Nankiera mam dziekanat i tam jest tylko parking płatny i to zazwyczaj max załadowany. Jestem ciekawa, czy studenci mają tam jakąś zniżkę, czy może abonament, albo są jakoś inaczej uprzywilejowani? Chociaż wątpię, bo to Rynek, więc byłoby za pięknie

A ktoś już był przy Solnym? Od dziś ruch miał się tam zmienić, jakieś ulice miały być zamknięte? Wożę tam Dziadka do pracy i nie chcę nagle się zaskoczyć i albo wjechać pod prąd:P Albo w ogóle nie dojechać, bo mnie znaki poprowadzą w inną stronę:P
Stary 2011-04-02, 18:54   #2192
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez AGATkA_eSZ Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa, czy studenci mają tam jakąś zniżkę, czy może abonament, albo są jakoś inaczej uprzywilejowani? Chociaż wątpię, bo to Rynek, więc byłoby za pięknie
Nie mają Studiowałam na Nankiera i był czas, że nikt nie kontrolowal tego parkingu i ludzie z uczelni spokojnie sobie parkowali. Potem nagle zaczęły się zmasowane kontrole i mandaty leciały nawet, jak kilka minut po czasie było dopiero :/
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 19:02   #2193
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ja mam prawko i autko, ale odkąd prawie 3 lata temu zdałam, to jeździłam może 2 razy Może jak kupię "normalny" samochód, to się przemogę, ale pewnie dokupię sobie jazdy doszkalające. Jednak jazda po Wrocławiu mnie przeraża- za dużo tu piratów drogowych, do tego te tramwaje, które pojawiają się znikąd Jakoś najbardziej lubię chodzić pieszo, spod mojego domu też komunikacja zbiorowa jest dobra, wszędzie w sumie można dojechać.
No fakt, ja zaczęłam jeździć od razu, więc się nie boję, przyzwyczaiłam się. A z tymi tramwajami to nie tak strasznie W większości mają osobne niż samochody pasy, a gdy jest jakieś zwężenie to są znaki, więc spokojnie zdążysz je zauważyć Ja nie lubię chodzić pieszo, bo mi się nudzi :P No chyba, że idę z kimś, to rozmawiam, jest ciekawie. Muszę kupić sobie w końcu ipoda, to nie będzie mi nudno, jak będę muzyki słuchać.

Cytat:
No właśnie dla mnie to się mija z celem- wielu studentów chodzi pieszo i chodzić będzie nadal, a problemem są korki uliczne- wiadomo, że samochód wybierają raczej osoby, które mają w perspektywie większe odległości, więc moim zdaniem te stacje powinny być porozrzucane po różnych dzielnicach. W tej formie to raczej taka atrakcja i rozrywka bardziej, niż nowa forma komunikacji miejskiej.
Zobaczymy, może to się rozwinie. Pewnie chcą zobaczyć, jak to się przyjmie, czy będą chętni.
Stary 2011-04-02, 19:47   #2194
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość

PS I jak bylo na zajeciach na Parkowej? Podobalo Ci sie?
jak mówiłaś, że tyle chętnych a kupon jest ważny do sierpnia to mówie, że przeczekam te pierwsze tłumy ( z nadzieją, że miną powoli).
a chwilowo chodzę na zumbę. na nadodrzu.

Cytat:
Napisane przez AGATkA_eSZ Pokaż wiadomość
A ktoś już był przy Solnym? Od dziś ruch miał się tam zmienić, jakieś ulice miały być zamknięte? Wożę tam Dziadka do pracy i nie chcę nagle się zaskoczyć i albo wjechać pod prąd:P Albo w ogóle nie dojechać, bo mnie znaki poprowadzą w inną stronę:P
jest zamknięta jedna cześć solnego. i kiełbaśnicza jest teraz tylko dla dostawców i dojazd do posesji. jednak nie wydaje mi się aby dzisiaj był tam mniejszy ruch. przynajmniej tyle co widziałam jak akurat tamtedy przechodziłam.
ale znaki z zakazem wjazdu już stoją.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 19:52   #2195
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Fajna ta Zumba? Jakieś dwie dziewczyny u mnie na Pilatesie zachwalały instruktorce. na czym to w ogóle polega? Więcej tańca, czy jednak aerobik?
Stary 2011-04-02, 19:55   #2196
aktogimka
Zakorzenienie

plywok, powiedz coś więcej o tej zumbie.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 19:58   #2197
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
jak mówiłaś, że tyle chętnych a kupon jest ważny do sierpnia to mówie, że przeczekam te pierwsze tłumy ( z nadzieją, że miną powoli).
a chwilowo chodzę na zumbę. na nadodrzu.
Mhm Moze rzeczywiscie pozniej sie troche rozluzni (nie powiem, juz jest lepiej i troche wieksza swoboda)

A slyszalam, ze ta zumba daje calkiem spory wycisk Na czym to dokladnie polega?
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 20:02   #2198
aktogimka
Zakorzenienie

Ja powoli stopuję z tymi wszystkimi tanimi kuponami. Mam chyba z milion do wykorzystania...

Stary 2011-04-02, 20:13   #2199
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ja mam prawko już hmm ... ponad 5 lat ..ale
w przedostatnie wakacje mieliśmy stłuczkę w drodze do pracy ... i mimo, że nic nikomu się nie stało , to przeżyłam takie chwile grozy (robiliśmy kółka na tej drodze na bielany na wysokości auchan - cudem w nic nie uderzyliśmy i nic nie uderzyło w nas ), że mam teraz stracha gdy mam gdzieś jechać...więc mało jeżdzę

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 20:13   #2200
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Ja powoli stopuję z tymi wszystkimi tanimi kuponami. Mam chyba z milion do wykorzystania...
Ja mam na razie tylko kupon do Esencji Urody ważny od wczoraj Pierwsza moja przygoda z grouponem, żeby się nie zniechęcać, kupiłam kupon do salonu dobrej koleżanki, do której i tak chodzę Ale póki co, jeszcze się nie zapisywałam.
Stary 2011-04-02, 20:14   #2201
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a wzieła może któraś z Was kupon do fryzjera Lidia i może mi coś więcej powiedzieć? Bo ja go mam i boję się iść chciałam wczoraj zadzwonić, ale cały czas zajęte było ...

iskierka zgasła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 20:22   #2202
plywok
Zakorzenienie

zumba jest genialna.
byłam dzień wcześniej na zwykłym aerobiku typu jedrne cycki, pplaski brzuch i cos z udami. miałam zakwasy jedynie na drugi dzien na brzuchu, zajęcia męczące ale bez rewelacji dla mnie. powatarzać w sumie non stop serie danych cwiczen.

a na zumbie do kazdej piosenki jest inny układ. są żywiołowe, połączenie z tańcem latynoskim, są kroki z salsy. wychodzę spocona, zmęczona ale i pełna energii. na zajeciach są też konkretne ćwiczenia na biust, brzuch i pośladki również.
no i zrobię reklamę, że w karnecie zajęcia zumby wychodzą po 9,50 co jest bardzo tanio. lub pojedyńcze zajęcia dla studenta to 12 zl.bo w innych klubach za zumbe liczą sobie nawet 20 zlotych
jedne zajecia to straconych 600 kalorii (podobno)

(;

Edytowane przez plywok
Czas edycji: 2011-04-02 o 20:23
Stary 2011-04-02, 20:25   #2203
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam na razie tylko kupon do Esencji Urody ważny od wczoraj Pierwsza moja przygoda z grouponem, żeby się nie zniechęcać, kupiłam kupon do salonu dobrej koleżanki, do której i tak chodzę Ale póki co, jeszcze się nie zapisywałam.
Przyznaję otwarcie, że popadłam w... groupoholizm. Tak na szybko - w mijającym tygodniu byłam na 3 kuponowych rzeczach, na kwiecień mam już zaplanowany japoński manicure i depilację łydek, a na maj platformę wibracyjną i wyjazd do Pragi. Plus kilka innych kuponów czeka w kolejce. Teraz już bardziej rozsądnie podchodzę do kuponów i zanim coś kupię, to kilka razy myślę, czy na pewno mi się to opłaca. Zanim kupimy z chłopakiem vouchery do restauracji, to też mniej więcej planujemy, kiedy można je wykorzystać, sprawdzamy menu restauracji itd.

Stary 2011-04-02, 20:25   #2204
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

plywok- a gdzie dokładnie na tym Nadodrzu są te zajęcia? W Plusie?

aktogimko- i jesteś zadowolona z wszystkich usług Podczytuję wątek grouponowy i tam czasem dziewczyny się skarżą, że są traktowane jak klienci drugiej kategorii. Chciałam TŻ namówić na tę Pragę, ale powiedział, że w ciemno nie będzie ryzykował

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2011-04-02 o 20:26
Stary 2011-04-02, 20:28   #2205
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
a wzieła może któraś z Was kupon do fryzjera Lidia i może mi coś więcej powiedzieć? Bo ja go mam i boję się iść chciałam wczoraj zadzwonić, ale cały czas zajęte było ...
Dlaczego się boisz? Ja nie mogłam się dodzwonić, żeby zarezerwować japoński manicure - przez 2 dni nikt nie odbierał telefonu i już zaczęłam się bać, że to jakaś ściema. Dzwoniłam tyle razy, że w końcu babka sama do mnie oddzwoniła.
Cytat:
zumba jest genialna.
byłam dzień wcześniej na zwykłym aerobiku typu jedrne cycki, pplaski brzuch i cos z udami. miałam zakwasy jedynie na drugi dzien na brzuchu, zajęcia męczące ale bez rewelacji dla mnie. powatarzać w sumie non stop serie danych cwiczen.

a na zumbie do kazdej piosenki jest inny układ. są żywiołowe, połączenie z tańcem latynoskim, są kroki z salsy. wychodzę spocona, zmęczona ale i pełna energii. na zajeciach są też konkretne ćwiczenia na biust, brzuch i pośladki również.
no i zrobię reklamę, że w karnecie zajęcia zumby wychodzą po 9,50 co jest bardzo tanio. lub pojedyńcze zajęcia dla studenta to 12 zl.bo w innych klubach za zumbe liczą sobie nawet 20 zlotych
jedne zajecia to straconych 600 kalorii (podobno)
Ok, ale dalej nie rozumiem - nigdy na zumbie nie byłam, na aerobiku też nie, nie zginęłabym na takich pierwszy zajęciach?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 20:33   #2206
plywok
Zakorzenienie

na pl.staszica. fitness barbara.

ja też mam dużo kuponów. a zwłaszcza na fryzjera. mam trzy. na strzyżenie lub farbowanie plus strzyżenie. co lepsze włosy chcę zapuszczać i włosy mi nie zdążą odrosnąć a tu kolejna wizyta ma być bo kupon traci ważność

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:

Ok, ale dalej nie rozumiem - nigdy na zumbie nie byłam, na aerobiku też nie, nie zginęłabym na takich pierwszy zajęciach?
spokojnie.
akurat pierwszy raz na zumbie byłam na biskupinie i tam już była grupa dośc spora i nikt się z nami nie liczył. więc z koleżanką miałyśmy niezły ubaw bo nic nie łapałaśmy na początku, ale drugie zajęcia już było lepiej.

a na staszica prkatycznie na kązdych zajęciach jest ktoś nowy. i dziewczyna stara się jakieś trudniejsze kroki przed rozpoczęcie pokazac bez muzyki. ale szybko też się da załapać kroki. więc nie ma obaw.
wpisz sobie na youtubie zumbe.
tylko się nie przzeraź, to naprawdę jest fajne

(;
Stary 2011-04-02, 20:41   #2207
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
aktogimko- i jesteś zadowolona z wszystkich usług Podczytuję wątek grouponowy i tam czasem dziewczyny się skarżą, że są traktowane jak klienci drugiej kategorii. Chciałam TŻ namówić na tę Pragę, ale powiedział, że w ciemno nie będzie ryzykował
W większości jestem zadowolona. Nigdzie nie czułam się jak klient drugiej kategorii. A ile nowych miejsc odwiedziłam i na ile różnych urodowych rzeczy się skusiłam, na które raczej nie wydałabym 100% pieniędzy. Zawsze dzwonię z rezerwacją dużo wcześniej, a nie na ostatnią chwilę (często na wątku dziewczyny się na to skarżą... ale jak dany salon urody sprzedał mnóstwo kuponów, to trzeba się liczyć z tym, że terminu na jutro nie będzie )

Mówisz o hotelu Esprit? Bo jeszcze kilka innych ofert do Pragi się pojawiło, ale ta do Esprit była najlepsza. Już jedną wyjazdówkę z chłopakiem mieliśmy. Pojechaliśmy do zajazdu w Boboszowie, przy samej granicy z Czechami - wszystko się udało, nawet właściciele zajazdu odwieźli nas do Wrocławia, bo akurat mieli tu coś do załatwienia.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

plywok, ja z fryzjerem stopuję. Teraz na jednej stronie jest fryzjerska okazja w mniej więcej moich rejonach (bo ostatnio to się aż na Gaj wybrałam ), ale nie kupuję, bo jest krótko ważne, a zaledwie tydzień temu podcinałam włosy. Jeszcze się kilak fajnych okazji na pewno pojawi, zanim mi włosy odrosną.

Zumbę na yt oglądałam już kilka razy. Może się gdzieś skuszę? Najbliżej mi do Finezja Fitness, ale z tego co słyszałam, to tam już panuje wyższy poziom zaawansowania.

Stary 2011-04-02, 20:41   #2208
201701300931
Konto usunięte

Ja z grupowych na razie byłam tylko u fryzjera. Za 19zł grzech było nie kupować A jeszcze z sauną... Czekałam dwa miesiące na wizytę, ale w ogóle mi się nie spieszyło

W kolejce czeka zniżka na zakup soczewek (ale to internetowo) i od tygodnia pedicure, na który się bardzo bardzo cieszę, ale poczekam, aż się zrobi trochę cieplej albo będzie specjalna okazja. Czekam jeszcze, żeby jakiś fajny manicure się pojawił
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 20:50   #2209
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
i od tygodnia pedicure, na który się bardzo bardzo cieszę, ale poczekam, aż się zrobi trochę cieplej albo będzie specjalna okazja. Czekam jeszcze, żeby jakiś fajny manicure się pojawił
Właśnie też na pedicure się czaję , ale dopiero jak będzie sezon na odkryte buty

Cytat:
W większości jestem zadowolona. Nigdzie nie czułam się jak klient drugiej kategorii. A ile nowych miejsc odwiedziłam i na ile różnych urodowych rzeczy się skusiłam, na które raczej nie wydałabym 100% pieniędzy. Zawsze dzwonię z rezerwacją dużo wcześniej, a nie na ostatnią chwilę (często na wątku dziewczyny się na to skarżą... ale jak dany salon urody sprzedał mnóstwo kuponów, to trzeba się liczyć z tym, że terminu na jutro nie będzie )

Mówisz o hotelu Esprit? Bo jeszcze kilka innych ofert do Pragi się pojawiło, ale ta do Esprit była najlepsza. Już jedną wyjazdówkę z chłopakiem mieliśmy. Pojechaliśmy do zajazdu w Boboszowie, przy samej granicy z Czechami - wszystko się udało, nawet właściciele zajazdu odwieźli nas do Wrocławia, bo akurat mieli tu coś do załatwienia. [COLOR="Silver"]
No ja z tym moim kuponem do Esencji się nie martwię, bo podejrzewam, że kumpela mnie gdzieś wciśnie wieczorem Ale zapamiętam na przyszłość, żeby inne rezerwować od razu Ale od razu tzn., w momencie, gdy oferta będzie aktualna, czy od razu gdy przyjdzie kupon? Bo czasem data rozpoczęcia jest później, niż koniec oferty.

Cytat:
na pl.staszica. fitness barbara.

A to nawet nie znam tego fitness. Jakby mi się udało namówić psiapsiółę, to może się skuszę
Ostatnio w domu wywijam rock 'n' rolla Też fajnie rozrusza wszystkie partie ciała, a przez zimę trochę się to ciało powiększyło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 20:50   #2210
plywok
Zakorzenienie

moja zumba też ma akurat trzy gwiazdki a więc zaawansowany, ale dajemy radę

(;
Stary 2011-04-02, 21:15   #2211
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
No ja z tym moim kuponem do Esencji się nie martwię, bo podejrzewam, że kumpela mnie gdzieś wciśnie wieczorem Ale zapamiętam na przyszłość, żeby inne rezerwować od razu Ale od razu tzn., w momencie, gdy oferta będzie aktualna, czy od razu gdy przyjdzie kupon? Bo czasem data rozpoczęcia jest później, niż koniec oferty.
Nie no, nie mówię, że trzeba rezerwować wizytę od razu po dostaniu kuponu. Ja zazwyczaj dzwonię ok. 3 tygodnie przed zaplanowanym terminem. Po prostu chodzi mi o to, że na kupon raczej nie da rady zerezerwować wizyty z dnia na dzień i to jeszcze na taką godzinę, żeby nam idealnie pasowało. Ja chciałam zaklepać termin na platformę wibracyjną na "za tydzień", ale wolne terminy były dopiero za trzy tygodnie (poszło ok. 900 kuponów, każdy na 6 wejść na platformę, więc w sumie mogłam przewidzieć, że terminy będą odległe ). Na szczęście kupon ważny do czerwca, więc zapisałam się na maj i wiem, ze zdążę.

Stary 2011-04-02, 22:29   #2212
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Dlaczego się boisz? Ja nie mogłam się dodzwonić, żeby zarezerwować japoński manicure - przez 2 dni nikt nie odbierał telefonu i już zaczęłam się bać, że to jakaś ściema. Dzwoniłam tyle razy, że w końcu babka sama do mnie oddzwoniła.

Bo chcę tylko delikatnie obciąć końcówki ...a boję się, że pod wpływem chwili i porad fryzjera zgodzę się na krótszą fryzurę , lub po prostu fryzjer sam sobie pozwoli zaszaleć ... a zapuszczam włosy do ślubu i nnie mogę sobie pozwolić teraz na krótką fryzurkę

iskierka zgasła...
Stary 2011-04-02, 22:34   #2213
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Bo chcę tylko delikatnie obciąć końcówki ...a boję się, że pod wpływem chwili i porad fryzjera zgodzę się na krótszą fryzurę , lub po prostu fryzjer sam sobie pozwoli zaszaleć ... a zapuszczam włosy do ślubu i nnie mogę sobie pozwolić teraz na krótką fryzurkę
Na kupon byłam u fryzjera już dwa razy i zawsze podcięłam tylko końcówki i grzywkę. Na pytanie fryzjerki jak chcę ciąć odpowiadałam zgodnie z prawdą, że przez ostatnie kilka lat miałam krótkie włosy, więc teraz zapuszczam i chcę tylko podciąć i wyrównać rozdwojone końcówki. Kończyło się na podcięciu i już. Nie bój się - powiedz już na samym początku, że chodzi Ci tylko o lekkie skrócenie włosów, że zapuszczasz i nie masz zamiaru cudować.

Stary 2011-04-02, 22:40   #2214
klajdla
Wtajemniczenie

Oj to na zumba zdecydowanie nie jest dla mnie Niestety mam potworny problem z proba powtorzenia tanecznych krokow/ukladow po kims. Bylam na kilku podobych zajeciach, ktore mialy mniej wiecej forme taneczna, to meczylam sie jak jasna cholera
Wiec pozostane przy typowych cwiczeniach jak ABT, ATC albo Cellu stop Taka forma cwiczen mi o wiele bardziej odpowiada

PS Jesli chodzi o te wszystkie deale to balam sie, ze wlasnie wpadne w jakis zakupowy ciag O dziwo do tej pory kupilam tylko karnet na fitness oraz znizke na wczasy samolotowe. A moj chlopak wymiane filtra oleju wraz z olejem oraz fryzjera
Stary 2011-04-02, 22:45   #2215
paula-zla
Zakorzenienie

A ja się zastanawiam nad czterema zabiegami depilacji laserowej za 345 zł, ale gdy klikam ofertę to wyświetla mi się zupełnie inna
Dostałam wiadomość @ z tą depilacją, a po kliknięciu wyskakuje mi paintball.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 22:55   #2216
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam nad czterema zabiegami depilacji laserowej za 345 zł, ale gdy klikam ofertę to wyświetla mi się zupełnie inna
Dostałam wiadomość @ z tą depilacją, a po kliknięciu wyskakuje mi paintball.
Bo ta depilacja była do kupienia kilka dni temu.

Stary 2011-04-02, 23:00   #2217
paula-zla
Zakorzenienie

brawa dla mnie
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 09:16   #2218
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
brawa dla mnie
ale paintball też jest fajny
Stary 2011-04-03, 11:00   #2219
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
ale paintball też jest fajny
Wlasnie zastanawiam sie nad nim Tylko chlopak mnie straszy, ze bardzo boli jak sie dostanie taka kulka i sa pozniej siniaki na ciele Slyszalam o tym nie raz, ale wole sie upewnic.
Grala ktoras z Was w paintballa?
Stary 2011-04-03, 15:42   #2220
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Wlasnie zastanawiam sie nad nim Tylko chlopak mnie straszy, ze bardzo boli jak sie dostanie taka kulka i sa pozniej siniaki na ciele Slyszalam o tym nie raz, ale wole sie upewnic.
Grala ktoras z Was w paintballa?
saaa meeega siniaki, a jak bola

ale zabawa swietna
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości