|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
ja robiłam 8min abs i buns i po 2tygodniach mi się znudziło. zbyt monotonne te ćwiczenia, nie dla mnie.
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już trochę się pospamowałam: -depilacja -maska + olej na włosy -maseczka oczyszczająca a potem nawilżająca na twarz -odżywka na pazurki jeszcze będą -rycyna na brwi, rzęsy -malowanie paznokci lakierem nude + matowy top coat ciekawa jestem efektu ![]() -balsamy na cellulit i balsam na biust |
|
|
|
|
#3693 | |||
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie zobaczylam, ale w tych miejscach co jest, to ja nie potrafie dojechac od siebie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nalozylam na cale wlosy biovax do oslabionych i wypadajacych, potrzymam ja 20min, ciekawa jestem efektow jutro czy tez ja polubie tak jak ta pomaranczowa do suchych![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() jak bede zdesperowana, to poszukam
|
|
#3694 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() My z moim K. bylismy dziś na mega długim spacerku i mimo że sie dotleniłam , zrelaksowała nadal jakoś się zle czuje. Mam take dziwne uczucie niepokoju, i takie uczucie jakbym miała wode w uszach , i pozatym non stop bym coś jadła. Najpierw zjadłam słodką bułke, a za chwile miałam ochote na banana i pomarańczę. eh.. pozatym ja już po mini spa nie mam checi na większe Kąpiel z moim żelem który mnie relaksuje mycie buzi z żelem miceralnym ze ściereczką z mikrofibry masaż syrenką balsam nawilżająco-ujędrniająco tonik na twarz i kremik na twarz , dłonie i stopy a teraz idę coś zmajstrować na blogu, a potem jeszcze tu wpadnę
|
#3695 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
moze na natrysk idzCytat:
Cytat:
|
|
|
#3696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a rozmowę czytałam, Bunny dała cynk, że się taka wykłóca i dziś prześledziłam trochę jej posty, bo aż nie dowierzałam że komuś się tak chce siedzieć na forum i atmosferę psuć
|
|
#3697 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jestes juz w ciazy czy ja czegos nie wiem ja na poczatku ciazy jadlam pomidory kilogramami !!!!!! i dzem a nie jadlam miesa tzn za malo i musialam brac zelazo wiec uwazaj na to co jesz bo ja musialam pozniej brac zelazo zeby zuzia miala wszystko co potzrebne bo nie moglam na mieso patrzec i za amlo jadlam![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() blondyneczko nie ma sensu
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkich snów piękne
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#3704 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3705 |
|
Wtajemniczenie
|
już wszyscy śpia??
Ja sobie oglądam gale boksu na polsacie i zjadłam banana.. blondyneczko no jeszcze nie wiem czy jestem, musze poczekać jeszcze max. tydzień żeby na teście sprawdzić bo chcem mieć dokładna pewnośc, wogule co ja gadam test może takiej nie stwierdzic najlepiej iśc do gina ale też musze poczekać az bede mogała jak bede mieć ubezpieczenie. Ale zachcianki jakieś dziwne mam, teraz wspomniałaś mi o pomidorach i hahaha mam ochote na pomidory ale nie mam akurat . Miałam kupić ale były brzydkie i sflaczałe w sklepie. a tak z innej beczki jaka lepiej kupić nafte kosmetyczą z drożdzami czy witaminowa? na watku o nafcie mi takie dziewczyny poleciły ale ja zielona jestemw tej sprawie, a wiem że kilka z was uzywa/ badz używała nafty.
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Heej Kochane!
Wow, ile żeście tu naskrobały ! Z dwie godziny będę Was teraz nadrabiać ![]() I może ja się również wypowiem w kwestii wkręcenia na prima-aprilis - wkręcił mnie jedynie mój Tż. Przyszedł do mnie coś tam gadamy, śmiejemy się, a on nagle, że wyjeżdża w lipcu do siostry do Hiszpanii do pracy ( a to odebrałam autentycznie, bo wspominał już wcześniej parę razy,ale tak na serio, że myśli czy tam nie wyjechać na wakacje i sobie coś dorobić) i że będzie pracował ze swoim szwagrem tam a ja mówię, że na ile a on "no, tak na pół roku minimum, albo rok nie wiem, zobaczymy jak to wyjdzie" a ja już oczywiście cała wizja bycia tyle czasu bez niego itd itp. i w ogóle, że tak nagle mi to powiedział i się trochę rozkleiłam..A ten nagle "Oluniu, kochanie, to żaart, żartuje dziś prima aprilis nie płakuniaj, nie wiedziałem że tak zareagujesz" - no nie wiedziałam czy mam mu palnąć czy jak I potem mnie przepraszał, że nie wiedział, że tak to odbiorę, ale chyba jednak go muszę bardzo mocno kochać i to było słodkie i mnie tym całkowicie rozbroił już ![]() karolcia198506 - mi to się najbardziej ta fryzurka spodobała z tych warkoczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1301590154 - wiesz może jak można taką wyczarować?? Albo może któraś z Was wie? I ślicznie Ci ten kolorek wyszedł, tak naturalnie i ogólnie masz piękne włoski, takie gęste ! xhankax - no widzisz Kochana, wiedziałam, że dasz radę ! I na pewno wyglądałaś fenomenalnie! ramoncia217 - to świetnie, że przede wszystkim Tż tak reaguje no i mama oczywiście też! Trzymam za Was kciuki angelinmyheart - ja używam tego żelu Babydream do mycia buźki i jako zastępcę szamponu Babydream do włosów i jestem baaardzo zadowolona! Zresztą zrobię o nim w niedługim czasie recenzję na blogu ![]() 91moniaa161 - ta z Asosa jest przecudowna _blondyneczka_ - a dziękuję bardzo Ja właśnie kocham porządek, ale nienawidzę go robić, jak mam zabrać się za sprzątanie to mam sto tysięcy ważniejszych spraw nagle do zrobienia . I przykro mi z powodu pracy, ale najważniejsze, że usłyszałaś, że się nadajesz na takie stanowisko, to już połowa sukcesu! A jeśli masz z nimi dobre kontakty albo coś, to nawet jak nie tam, to może Cię komuś polecą ![]() loluska - haha zanim ja bym się zabrała za to sprzątanie to już dawno byś nowy dom wybudowała . Jeju, ale się uśmiałam z tych zdjęć Twojego psiaka, normalnie psi James Bond na tych zdjęciach Kitka - wow, jakie długie i jakie zadbane masz te włoski, śliczne!! Dzisiejsze SPAmowanie: - 2xMerz Spezial - zielona herbata - woda z cytryną po przebudzeniu + szklanka wody przed każdym posiłkiem Włosy: - umyte szamponem Naturals, TRESemme - głęboko odżywiający wosk z Avocado, Beauty Formulas na ok.2h - odżywka z babassu, Isana - spray termoochronny TRESemme - jedwab na końcówki, Biosilk - mycie i suszenie zakończone zimnym strumieniem - zero prostowania Twarz: - micel Bourjois x2 - płyn do demakijażu oczu, Bielenda - tonik BEST, Herba Studio x2 - krem Humektan - staranny makijaż oczu - żel Babydream + żel aloesowy na noc - żel pod oczy, Flos-Lek i maść z wit.A na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam odżywczy, Oriflame - krem do stóp, Avon x2 - krem do rąk, Isana co jakiś czas w ciągu dnia - maść z wit.A na stopy i dłonie na noc Jeszcze tylko przejrzę blogi, napiszę posta o rozdaniu i spać, także dobranoc!
|
|
#3707 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak przyszłam to już większość poszła spać
No cóż. Ja też niedługo pójdę, już mi się nie chce na laptopie siedzieć... Dobrej nocy
|
|
|
|
#3708 |
|
Wtajemniczenie
|
jednak nie powstrzymałam się i przed zaśnięciem musiałam do was zajrzeć
byłam w naturze, sephorze i na stoisku inglota i oczywiście wszystko mi się podobało ale nie mogłam się zdecydować na coś konkretnego i nic nie kupiłam a na imprezie było ok, tylko trochę zgrzeszyłam bo paliłam nie palę nałogowo, ale tak od czasu do czasu na imprezie sobie zapalę, a później mam wyrzuty sumienia Kitka i super wyszedł ci makijaż tylko szkoda że nie pokazałaś zdj zamkniętego oka, byłoby lepiej widać co tam zmalowałaś caate ja od niedawna podczytuję ten wątek i ta dziewczyna strasznie mnie irytowała, ale nawet się nie odzywałam bo po co mam sobie tylko nerwy psuć przez nią ona ma chyba jakieś kompleksy na punkcie swojego wykształcenia...---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- no i lecę spać, dobranoc
|
#3709 |
|
Wtajemniczenie
|
Spać nie poszłam
najadłam się słodyczy i siedzę dalej Wyregulowałam brwi, wyglądają nieźle, a teraz nałożyłam peeling i czekam aż się zrobi sam
|
|
|
|
#3710 |
|
CABIN CREW
|
hej własnie wróciłam do domu z imprezki i ... musze wam o czymś opowiedzieć bo jestem w szoku..
otóz...- bylismy dziś w dyskotece która jest w mojej rodzinnej miejscowości.. były urodziny knajpy więc tłum ludzi, impreza spoko do momentu... mieliśmy zarezerwowaną salę oddzielną.. nagle wpada typ z laską- z rozmowy wynikało że koleś podbija do tej panny, typ totalnie naćpany- a ona chciała go spałwić... typ nachalny , nic do niego nie docierało... wiec laska powiedziała żeby spadał- i on napluł jej w twarz... laska ze złości walnęła mu liścia- on zaczął ja popychać i wyszła awantura z krwią .. przyszła ochrona która tylko na to patrzyła... w momencie którym laska odpuściła- ochrona poszła po papier dla typa żeby ten.... wytał się z krwi.. zamiast w ogóle wywalić go stamtąt oni jeszcze mu pomogli!!! jestem w szoku, tragedia jak dla mnie, najlepsze jest to że wlaściciele nawet to olali , niby taki pożądny lokal a takie akcje , wpuszczają ludzi którzy robią zadymy i na dodatek- zmiast ich wywalić to jeszcze "głaszczą po głowie"... nosi mnie i mojego TŻ, jutro idziemy chyba do nich ze skargą... siedziałam w zarezerwowanej sali dla nas, a mialam rękę we krwi typa ( który był 5 metrów ode mnie.... )... szkoda mi słow- po prostu przestnę chodzić na imprezy w moim rodzinnym mieście bo... jestem w szoku... sorki za offa ale... nosi mnie...
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mimo wczorajszego grila, jakoś spać nie mogłam ale było rewelacyjnie, tylko tak ja ty czekoladowa skusiłam się drugi raz w życiu na fajkę Kitka ![]() współczuje sytuacji na imprezie co za typ, które bije laski ![]() _Alessandra,marlienkaa2,= samaraNW,angelinmyheart,karolcia198506 ciesze się że i Wam podoba się mój pies ekomonika kobieta zawsze była inna :P ale mimo wszystko nikt się tego nie spodziewał teraz już się z tego śmieje ![]() buahhot,caate,Czekoladowa1 o, bardzo pomogłyście mi z tymi cyferkami, myślałam że jest na odwrót że bliżej 1 jest jaśniejszy przeczytam później tego bloga i na coś się zdecyduje dziękuję caate makijaż ![]() ![]() Miłego dnia wracam do Tż, do łóżeczka
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kitka współczuję wiem o co chodzi, sama miałam taką sytuację kiedyś w pubie
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
witam w piękny słoneczny dzień
!
|
|
|
|
#3714 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chętnie bym przygarnęła taką pracę na wakacje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ! Mnie znowu kaszel męczy, to przez to że tŻ mnie w nocy nie ogrzewa Ale dzisiaj ładna pogoda , słoneczko, bezchmurne niebo i ciepło Miłego dnia!
|
|
#3717 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry kobietki
Czuję się przez Was ostatnio trochę ignorowana... albo mi się wydaje? Pytałam Was ostatnio czy da się zmienić kolor włosów z brązowego na rudy bez dekoloryzacji i niszczenia włosów, ale nie otrzymałam odpowiedzi Wiecie jak to jest ?Wczoraj miało być u mnie 20 stopni, a było zimno i nawet słońce dobrze nie świeciło. Dzisiaj za to widzę, że pogoda jest piękna Ja na razie się uczę, później spa, a później jadę do miasta studenckiego ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego dnia
|
|
|
|
|
#3719 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
no masakra, jeszcze dziś jestem w szoku- po pierwsze- z powowdu zachowania ochrony (koledzy z tamtym ?? ) , po drugie- że ten człowiek w ogóle jest wpuszczany na imprezy- to jest małe miasteczko, ludzie się znają i własciciele powinni wiedzieć że to ćpun i żeby go nie wpuszczać... straszna "speluna " się zrobiła a jeszcze niedawno był fajny lokal... teraz zastanawiam się gdzie na wielkanocną imprezę iść ze znajomymi- w mojej rodzinej miejsocwości są tylko dwa kluby- z tym że w tym drugim są teraz straszne pustki... ehhh.... a w ogóle to dzień dobry w końcu piękny dzień, oby nie zachmurzyło się ![]() użyłam dziś po raz pierwszy mikrofibry- zobaczymy czy pomoże na moją strasznie problematyczną ostatnio cerę.... aa i bym zapomniała- muszę się dowiedzieć jak schudła znajoma- widziałam ją w styczniu i była taka " większa" , nie gruba ale szczupła też nie... spotkałam ją wczoraj- i po prostu szok- dziewczyna mega chuda...w 3 miesiące!!! ja też chcę...brzuch mi urósł strasznie ostatnio a tu coraz cieplej i
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pixie ma niestety tylko do podkładu... znowu prostuje włosy, tak mi się spodobało znowu ![]() i dobrze ja rok temu chodziłam i trochę żałuję....mimo tego, że lubię siebie w ciemniejszym kolorze skóry. zamierzam kupić samoopalacz z naturalnych składników. podobno 4 wizyty w solarium rocznie zwiększają czterokrotnie ryzyko czerniaka... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

ale od dziś lecę systematycznie, na lato muszę być idealna 

ale jakoś się zbiorę i podjadę 

I ślicznie Ci ten kolorek wyszedł, tak naturalnie i ogólnie masz piękne włoski, takie gęste ! 
No cóż. Ja też niedługo pójdę, już mi się nie chce na laptopie siedzieć... Dobrej nocy 

wiem o co chodzi, sama miałam taką sytuację kiedyś w pubie