Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-02, 21:49   #3691
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

ja robiłam 8min abs i buns i po 2tygodniach mi się znudziło. zbyt monotonne te ćwiczenia, nie dla mnie.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 21:57   #3692
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Laski zrobiłam 8min abs i buns i ledwo dyszę ale od dziś lecę systematycznie, na lato muszę być idealna
Kończy mi się okres też muszę powrócić do ćwiczeń rozleniwiłam się a lato za pasem

Już trochę się pospamowałam:
-depilacja
-maska + olej na włosy
-maseczka oczyszczająca a potem nawilżająca na twarz
-odżywka na pazurki
jeszcze będą
-rycyna na brwi, rzęsy
-malowanie paznokci lakierem nude + matowy top coat ciekawa jestem efektu
-balsamy na cellulit i balsam na biust
Stary 2011-04-02, 21:59   #3693
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
To sobie zobacz na ich stronie

Ja u siebie nie mam
no wlasnie zobaczylam, ale w tych miejscach co jest, to ja nie potrafie dojechac od siebie narazie ogladam ich gazetke

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Snow jestes taka szczupla i sliczna, ze bez tych cwiczen bedziesz dobrze wygladac ja tez startuje z tymi cwiczeniami

karolcia dobrze ze mowisz, moze jutro sie przejde do pepco i sprawdze co tam maja
dokladnie

Cytat:
Laski zrobiłam 8min abs i buns i ledwo dyszę ale od dziś lecę systematycznie, na lato muszę być idealna

Caate
z tą laską no coment

Kitka teraz przez Ciebie będę musiała do pepco dymać a w Wawie tylko jedno jest i to daleko daleko ode mnie ale jakoś się zbiorę i podjadę

o miałam ten tusz kiedyś i dla mnie niewypał ale fajnie, że Tobie podpasował
no nie mow, ze tez czytalas ta rozmowe

nalozylam na cale wlosy biovax do oslabionych i wypadajacych, potrzymam ja 20min, ciekawa jestem efektow jutro czy tez ja polubie tak jak ta pomaranczowa do suchych

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
sorki, pomyliłam się, nie na legnickiej, a na lotniczej zawsze zapominam, że legnicka się kończy przy milenijnej/na ostatnim groszu
pepco jest na przeciwko parku zachodniego, w budynku gdzie jest rossmann, boti i biedronka, jeden przystanek za astrą.

a gdzie ta hurtownia jest to nie wiem i nawet nie podejrzewam, gdzie może być. na przeciwko Magnolii jest taki mały targ i bloki.
oo wlasnie, cos o blokach mowila, moze tam na niedzwiedziej, czy jak tam ta ulica sie nazywa

jak bede zdesperowana, to poszukam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 22:00   #3694
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej
My z moim K. bylismy dziś na mega długim spacerku i mimo że sie dotleniłam , zrelaksowała nadal jakoś się zle czuje. Mam take dziwne uczucie niepokoju, i takie uczucie jakbym miała wode w uszach , i pozatym non stop bym coś jadła. Najpierw zjadłam słodką bułke, a za chwile miałam ochote na banana i pomarańczę. eh..

pozatym ja już po mini spa nie mam checi na większe

Kąpiel z moim żelem który mnie relaksuje
mycie buzi z żelem miceralnym ze ściereczką z mikrofibry
masaż syrenką
balsam nawilżająco-ujędrniająco
tonik na twarz
i kremik na twarz , dłonie i stopy

a teraz idę coś zmajstrować na blogu, a potem jeszcze tu wpadnę
Stary 2011-04-02, 22:01   #3695
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Hej Miałam dziś fajny dzień (;
Wczoraj przyjechała do mnie koleżanka, później pojechałyśmy do niej na noc, oglądałyśmy "Listy do Julii" [ gorąco polecam, świetny film ! Na prawdę, jestem zachwycona jak nigdy dotąd ] i "Podryw na głupka" [ fajne, śmieszne nawet, ale nie w moim stylu ]. No i gadałyśmy itp. Chcemy pojechać do Wenecji na karnawał, nam chodzi o te stroje , tańce , maski itp. No po prostu boskie są ! Poszłyśmy spać o 2 w nocy Dzisiaj wstałyśmy o 10, do domu pojechałam o 12.30, a o 13 przyjechała do mnie Dominika I jakieś głupie filmiki, "Wejście Smoka", na pustej ulicy nagrywałyśmy, śmiałyśmy się bardzo, no i w ogóle było dzisiaj bardzo fajnie, a teraz lecę was nadrabiać, bo się stęskniłam za wami
wowo to zazdroszcze sama bym pojechala potancowac ...
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
A ja stwierdziłam, że nie będę na solarium chodzić. Szkoła mi się kończy, to chcąc dojeżdżać będę musiała płacić 6,50zł za busa i 5 zł za solarium i kilka/kilkanaście takich wyjazdów mi się nie opłaca. Lepiej kupić sobie za tą kasę jakiś kosmetyk albo ciuch, a opalać się będę na słoneczku, bo ładna pogoda się robi. Jak będę regularnie wychodzić, to może mnie chociaż trochę opali....
ja bylam na natryskowym przed slubem bo bylam juz w 8 miesiacu moze na natrysk idz
Cytat:
kurcze a u mnie jest pepco, ale z tego co widze w ofercie jest odziez, kosmetyki tez sa?
Cytat:
Caate nie rozumiem takich ludzi... Normalnie jak dzieci :/ Donieść, zrobić na złość... Przecież to tylko rozmowa.... A raczej pisanie....

Normalnie przez Was żałuję, że nie mieszkam w mieście Tyle fajnych sklepów i w ogóle.... A u mnie jedynie jedna jedyna Natura

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Idę się kąpać Nie wiem, czy dzisiaj jeszcze będę na wizażu, więc jakby coś, to miłej nocy i nie piszcie za dużo, bo później zamiast się uczyć, to muszę nadrabiać
ja tez nie mam blisko takich sklepow ale to i dobrze bo kasy nie tracimy
Stary 2011-04-02, 22:02   #3696
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snow jestes taka szczupla i sliczna, ze bez tych cwiczen bedziesz dobrze wygladac ja tez startuje z tymi cwiczeniami

karolcia dobrze ze mowisz, moze jutro sie przejde do pepco i sprawdze co tam maja
jeju dziękuję kochana jesteś z brzuszka przyda się trochę zrzucić, bo po zimie z przodu oponka się zrobiła

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
no wlasnie zobaczylam, ale w tych miejscach co jest, to ja nie potrafie dojechac od siebie narazie ogladam ich gazetke

dokladnie

no nie mow, ze tez czytalas ta rozmowe

nalozylam na cale wlosy biovax do oslabionych i wypadajacych, potrzymam ja 20min, ciekawa jestem efektow jutro czy tez ja polubie tak jak ta pomaranczowa do suchych
Tobie również dziękuje
a rozmowę czytałam, Bunny dała cynk, że się taka wykłóca i dziś prześledziłam trochę jej posty, bo aż nie dowierzałam że komuś się tak chce siedzieć na forum i atmosferę psuć

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 22:05   #3697
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej
My z moim K. bylismy dziś na mega długim spacerku i mimo że sie dotleniłam , zrelaksowała nadal jakoś się zle czuje. Mam take dziwne uczucie niepokoju, i takie uczucie jakbym miała wode w uszach , i pozatym non stop bym coś jadła. Najpierw zjadłam słodką bułke, a za chwile miałam ochote na banana i pomarańczę. eh..

pozatym ja już po mini spa nie mam checi na większe

Kąpiel z moim żelem który mnie relaksuje
mycie buzi z żelem miceralnym ze ściereczką z mikrofibry
masaż syrenką
balsam nawilżająco-ujędrniająco
tonik na twarz
i kremik na twarz , dłonie i stopy

a teraz idę coś zmajstrować na blogu, a potem jeszcze tu wpadnę
wowo zachcianki to jestes juz w ciazy czy ja czegos nie wiem ja na poczatku ciazy jadlam pomidory kilogramami !!!!!! i dzem a nie jadlam miesa tzn za malo i musialam brac zelazo wiec uwazaj na to co jesz bo ja musialam pozniej brac zelazo zeby zuzia miala wszystko co potzrebne bo nie moglam na mieso patrzec i za amlo jadlam

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
jeju dziękuję kochana jesteś z brzuszka przyda się trochę zrzucić, bo po zimie z przodu oponka się zrobiła

Tobie również dziękuje
a rozmowę czytałam, Bunny dała cynk, że się taka wykłóca i dziś prześledziłam trochę jej posty, bo aż nie dowierzałam że komuś się tak chce siedzieć na forum i atmosferę psuć
dajcie linka to chetnie zobacze ta aparatke
Stary 2011-04-02, 22:13   #3698
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Tobie również dziękuje
no ja na kacu troche posta zle zrozumialam, wiec napisalam to co dzisiaj o 8rano niepotrzebnie, aaale tak jak Bunny jej tlumaczyla o korze drzewa, o odcieniach, a ona z wiki wyjezdza, to... no ale nie chce juz o tym gadac, bo mi tez glupio, wiec bede tam sie tylko odzywac jak musze

blondyneczko nie ma sensu
Stary 2011-04-02, 22:23   #3699
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Loluska dobry jest ten pies Ja próbowałam mojego na taczkach przewieźć, ale mi uciekł
A ta baba to naprawdę... Dziwne poczucie humoru ma.....

Ramoncia ja się na własnej skórze przekonałam, że Palette to najgorsza farba jaka tylko może być. I to przez to, że włosy mi garściami lecą....

Dziewczyny możecie coś polecić na wypadanie włosów takiego z apteki? TŻ mi kazał kupić coś porządnego, bo w końcu wyłysieję... I do tego paznokcie mi się tak niemiłosiernie łamią.... A może to przez pokrzywę, że mi wypłukuje witaminę B?
merz special

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 22:41   #3700
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 23:03   #3701
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dobranoc
Stary 2011-04-02, 23:07   #3702
karolcia198506
Zakorzenienie

Słodkich snów piękne
Stary 2011-04-02, 23:47   #3703
agusiownik
Zakorzenienie

dobranoc

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 23:49   #3704
BlackSwann
BAN stały

Dobranoc
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 00:01   #3705
ramoncia217
Wtajemniczenie

już wszyscy śpia??
Ja sobie oglądam gale boksu na polsacie i zjadłam banana..

blondyneczko no jeszcze nie wiem czy jestem, musze poczekać jeszcze max. tydzień żeby na teście sprawdzić bo chcem mieć dokładna pewnośc, wogule co ja gadam test może takiej nie stwierdzic najlepiej iśc do gina ale też musze poczekać az bede mogała jak bede mieć ubezpieczenie. Ale zachcianki jakieś dziwne mam, teraz wspomniałaś mi o pomidorach i hahaha mam ochote na pomidory ale nie mam akurat . Miałam kupić ale były brzydkie i sflaczałe w sklepie.

a tak z innej beczki jaka lepiej kupić nafte kosmetyczą z drożdzami czy witaminowa? na watku o nafcie mi takie dziewczyny poleciły ale ja zielona jestemw tej sprawie, a wiem że kilka z was uzywa/ badz używała nafty.
Stary 2011-04-03, 00:17   #3706
_Alessandra
Zakorzenienie

Heej Kochane!
Wow, ile żeście tu naskrobały ! Z dwie godziny będę Was teraz nadrabiać
I może ja się również wypowiem w kwestii wkręcenia na prima-aprilis - wkręcił mnie jedynie mój Tż. Przyszedł do mnie coś tam gadamy, śmiejemy się, a on nagle, że wyjeżdża w lipcu do siostry do Hiszpanii do pracy ( a to odebrałam autentycznie, bo wspominał już wcześniej parę razy,ale tak na serio, że myśli czy tam nie wyjechać na wakacje i sobie coś dorobić) i że będzie pracował ze swoim szwagrem tam a ja mówię, że na ile a on "no, tak na pół roku minimum, albo rok nie wiem, zobaczymy jak to wyjdzie" a ja już oczywiście cała wizja bycia tyle czasu bez niego itd itp. i w ogóle, że tak nagle mi to powiedział i się trochę rozkleiłam..A ten nagle "Oluniu, kochanie, to żaart, żartuje dziś prima aprilis nie płakuniaj, nie wiedziałem że tak zareagujesz" - no nie wiedziałam czy mam mu palnąć czy jak I potem mnie przepraszał, że nie wiedział, że tak to odbiorę, ale chyba jednak go muszę bardzo mocno kochać i to było słodkie i mnie tym całkowicie rozbroił już

karolcia198506 - mi to się najbardziej ta fryzurka spodobała z tych warkoczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1301590154 - wiesz może jak można taką wyczarować?? Albo może któraś z Was wie? I ślicznie Ci ten kolorek wyszedł, tak naturalnie i ogólnie masz piękne włoski, takie gęste !

xhankax - no widzisz Kochana, wiedziałam, że dasz radę ! I na pewno wyglądałaś fenomenalnie!

ramoncia217 - to świetnie, że przede wszystkim Tż tak reaguje no i mama oczywiście też! Trzymam za Was kciuki

angelinmyheart - ja używam tego żelu Babydream do mycia buźki i jako zastępcę szamponu Babydream do włosów i jestem baaardzo zadowolona! Zresztą zrobię o nim w niedługim czasie recenzję na blogu

91moniaa161 - ta z Asosa jest przecudowna - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1301598799

_blondyneczka_ - a dziękuję bardzo Ja właśnie kocham porządek, ale nienawidzę go robić, jak mam zabrać się za sprzątanie to mam sto tysięcy ważniejszych spraw nagle do zrobienia . I przykro mi z powodu pracy, ale najważniejsze, że usłyszałaś, że się nadajesz na takie stanowisko, to już połowa sukcesu! A jeśli masz z nimi dobre kontakty albo coś, to nawet jak nie tam, to może Cię komuś polecą

loluska - haha zanim ja bym się zabrała za to sprzątanie to już dawno byś nowy dom wybudowała Taki mam cudny zapał do porządków . Jeju, ale się uśmiałam z tych zdjęć Twojego psiaka, normalnie psi James Bond na tych zdjęciach

Kitka - wow, jakie długie i jakie zadbane masz te włoski, śliczne!!

Dzisiejsze SPAmowanie:
- 2xMerz Spezial
- zielona herbata
- woda z cytryną po przebudzeniu + szklanka wody przed każdym posiłkiem

Włosy:
- umyte szamponem Naturals, TRESemme
- głęboko odżywiający wosk z Avocado, Beauty Formulas na ok.2h
- odżywka z babassu, Isana
- spray termoochronny TRESemme
- jedwab na końcówki, Biosilk
- mycie i suszenie zakończone zimnym strumieniem
- zero prostowania

Twarz:
- micel Bourjois x2
- płyn do demakijażu oczu, Bielenda
- tonik BEST, Herba Studio x2
- krem Humektan
- staranny makijaż oczu
- żel Babydream + żel aloesowy na noc
- żel pod oczy, Flos-Lek i maść z wit.A na usta na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- balsam odżywczy, Oriflame
- krem do stóp, Avon x2
- krem do rąk, Isana co jakiś czas w ciągu dnia
- maść z wit.A na stopy i dłonie na noc

Jeszcze tylko przejrzę blogi, napiszę posta o rozdaniu i spać, także dobranoc!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 00:30   #3707
Shadii
Wtajemniczenie

Jak przyszłam to już większość poszła spać No cóż. Ja też niedługo pójdę, już mi się nie chce na laptopie siedzieć... Dobrej nocy

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 00:55   #3708
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

jednak nie powstrzymałam się i przed zaśnięciem musiałam do was zajrzeć byłam w naturze, sephorze i na stoisku inglota i oczywiście wszystko mi się podobało ale nie mogłam się zdecydować na coś konkretnego i nic nie kupiłam bo ja nie umiem tak na szybkości kupować, najpierw muszę o tym poczytać, pięć razy przemyśleć ten zakup i jeszcze sie z tym przespać i wtedy dopiero mogę kupić
a na imprezie było ok, tylko trochę zgrzeszyłam bo paliłam nie palę nałogowo, ale tak od czasu do czasu na imprezie sobie zapalę, a później mam wyrzuty sumienia

Kitka i super wyszedł ci makijaż tylko szkoda że nie pokazałaś zdj zamkniętego oka, byłoby lepiej widać co tam zmalowałaś

caate ja od niedawna podczytuję ten wątek i ta dziewczyna strasznie mnie irytowała, ale nawet się nie odzywałam bo po co mam sobie tylko nerwy psuć przez nią ona ma chyba jakieś kompleksy na punkcie swojego wykształcenia...

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

no i lecę spać, dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 02:19   #3709
Shadii
Wtajemniczenie

Spać nie poszłam najadłam się słodyczy i siedzę dalej Wyregulowałam brwi, wyglądają nieźle, a teraz nałożyłam peeling i czekam aż się zrobi sam

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 02:20   #3710
Kitka:)
CABIN CREW

hej własnie wróciłam do domu z imprezki i ... musze wam o czymś opowiedzieć bo jestem w szoku..
otóz...- bylismy dziś w dyskotece która jest w mojej rodzinnej miejscowości.. były urodziny knajpy więc tłum ludzi, impreza spoko do momentu... mieliśmy zarezerwowaną salę oddzielną.. nagle wpada typ z laską- z rozmowy wynikało że koleś podbija do tej panny, typ totalnie naćpany- a ona chciała go spałwić... typ nachalny , nic do niego nie docierało... wiec laska powiedziała żeby spadał- i on napluł jej w twarz... laska ze złości walnęła mu liścia- on zaczął ja popychać i wyszła awantura z krwią .. przyszła ochrona która tylko na to patrzyła... w momencie którym laska odpuściła- ochrona poszła po papier dla typa żeby ten.... wytał się z krwi.. zamiast w ogóle wywalić go stamtąt oni jeszcze mu pomogli!!!
jestem w szoku, tragedia jak dla mnie, najlepsze jest to że wlaściciele nawet to olali , niby taki pożądny lokal a takie akcje , wpuszczają ludzi którzy robią zadymy i na dodatek- zmiast ich wywalić to jeszcze "głaszczą po głowie"... nosi mnie i mojego TŻ, jutro idziemy chyba do nich ze skargą... siedziałam w zarezerwowanej sali dla nas, a mialam rękę we krwi typa ( który był 5 metrów ode mnie.... )... szkoda mi słow- po prostu przestnę chodzić na imprezy w moim rodzinnym mieście bo... jestem w szoku...

sorki za offa ale... nosi mnie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 08:46   #3711
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Mimo wczorajszego grila, jakoś spać nie mogłam ale było rewelacyjnie, tylko tak ja ty czekoladowa skusiłam się drugi raz w życiu na fajkę i paliłam po studencku z dziewczyną brata

Kitka
współczuje sytuacji na imprezie co za typ, które bije laski

_Alessandra,marlienkaa2,= samaraNW,angelinmyheart
,karolcia198506
ciesze się że i Wam podoba się mój pies

ekomonika
kobieta zawsze była inna :P ale mimo wszystko nikt się tego nie spodziewał teraz już się z tego śmieje
buahhot,caate,Czekoladowa1
o, bardzo pomogłyście mi z tymi cyferkami, myślałam że jest na odwrót że bliżej 1 jest jaśniejszy przeczytam później tego bloga i na coś się zdecyduje dziękuję

caate
makijaż

Miłego dnia wracam do Tż, do łóżeczka

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 09:04   #3712
snowhitee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kitka współczuję wiem o co chodzi, sama miałam taką sytuację kiedyś w pubie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 09:46   #3713
Soph
Zakorzenienie

witam w piękny słoneczny dzień !

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 10:10   #3714
91moniaa161
Zadomowienie

dzień dobry

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 10:13   #3715
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Wow, podziwiam. Od tej pory zaczynam tylko wtedy jak szybko muszę gdzieś wyjść. O 7 to ja nie myślę. Ja tak od 10 średnio. Najpierw się wolę wykąpać, zjeść, zobaczyć z odcinek serialu, przejrzeć parę stron i dopiero wtedy działam
zazdroszczę takiej pracy i że nie musisz wcześnie wstawać
chętnie bym przygarnęła taką pracę na wakacje

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
nie wiem czy tutaj tak mogę... ale zrobiłam mój 1 filmik na YT, jeśli któraś chciałaby może obejrzeć to oto link :

http://www.youtube.com/watch?v=CcI3RVVNvIA

)
powiedzcie jeśli się do tego nie nadaje :P to nie będę się rozkręcała
fajny filmik, ale lepiej jakbyś mówiła, albo dodała napisy co i jak trzeba wykonywać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-04-03, 10:15   #3716
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
hej własnie wróciłam do domu z imprezki i ... musze wam o czymś opowiedzieć bo jestem w szoku..
otóz...- bylismy dziś w dyskotece która jest w mojej rodzinnej miejscowości.. były urodziny knajpy więc tłum ludzi, impreza spoko do momentu... mieliśmy zarezerwowaną salę oddzielną.. nagle wpada typ z laską- z rozmowy wynikało że koleś podbija do tej panny, typ totalnie naćpany- a ona chciała go spałwić... typ nachalny , nic do niego nie docierało... wiec laska powiedziała żeby spadał- i on napluł jej w twarz... laska ze złości walnęła mu liścia- on zaczął ja popychać i wyszła awantura z krwią .. przyszła ochrona która tylko na to patrzyła... w momencie którym laska odpuściła- ochrona poszła po papier dla typa żeby ten.... wytał się z krwi.. zamiast w ogóle wywalić go stamtąt oni jeszcze mu pomogli!!!
jestem w szoku, tragedia jak dla mnie, najlepsze jest to że wlaściciele nawet to olali , niby taki pożądny lokal a takie akcje , wpuszczają ludzi którzy robią zadymy i na dodatek- zmiast ich wywalić to jeszcze "głaszczą po głowie"... nosi mnie i mojego TŻ, jutro idziemy chyba do nich ze skargą... siedziałam w zarezerwowanej sali dla nas, a mialam rękę we krwi typa ( który był 5 metrów ode mnie.... )... szkoda mi słow- po prostu przestnę chodzić na imprezy w moim rodzinnym mieście bo... jestem w szoku...

sorki za offa ale... nosi mnie...

Dzień dobry !
Mnie znowu kaszel męczy, to przez to że tŻ mnie w nocy nie ogrzewa
Ale dzisiaj ładna pogoda , słoneczko, bezchmurne niebo i ciepło
Miłego dnia!
Stary 2011-04-03, 10:20   #3717
BlackSwann
BAN stały

Dzień dobry kobietki
Czuję się przez Was ostatnio trochę ignorowana... albo mi się wydaje?

Pytałam Was ostatnio czy da się zmienić kolor włosów z brązowego na rudy bez dekoloryzacji i niszczenia włosów, ale nie otrzymałam odpowiedzi Wiecie jak to jest ?

Wczoraj miało być u mnie 20 stopni, a było zimno i nawet słońce dobrze nie świeciło. Dzisiaj za to widzę, że pogoda jest piękna Ja na razie się uczę, później spa, a później jadę do miasta studenckiego

Miłego dnia
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 10:23   #3718
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Dzień dobry kobietki
Czuję się przez Was ostatnio trochę ignorowana... albo mi się wydaje?

Pytałam Was ostatnio czy da się zmienić kolor włosów z brązowego na rudy bez dekoloryzacji i niszczenia włosów, ale nie otrzymałam odpowiedzi Wiecie jak to jest ?

Wczoraj miało być u mnie 20 stopni, a było zimno i nawet słońce dobrze nie świeciło. Dzisiaj za to widzę, że pogoda jest piękna Ja na razie się uczę, później spa, a później jadę do miasta studenckiego

Miłego dnia
wiem tylko, że jak się zmienia na jaśniejszy, to chyba trzeba dekoloryzację zrobić
miłego dnia

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-04-03, 10:29   #3719
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Kitka
współczuje sytuacji na imprezie co za typ, które bije laski
Cytat:
Dzień dobry

Kitka współczuję wiem o co chodzi, sama miałam taką sytuację kiedyś w pubie
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

Dzień dobry !
Mnie znowu kaszel męczy, to przez to że tŻ mnie w nocy nie ogrzewa
Ale dzisiaj ładna pogoda , słoneczko, bezchmurne niebo i ciepło
Miłego dnia!

no masakra, jeszcze dziś jestem w szoku- po pierwsze- z powowdu zachowania ochrony (koledzy z tamtym ?? ) , po drugie- że ten człowiek w ogóle jest wpuszczany na imprezy- to jest małe miasteczko, ludzie się znają i własciciele powinni wiedzieć że to ćpun i żeby go nie wpuszczać... straszna "speluna " się zrobiła a jeszcze niedawno był fajny lokal... teraz zastanawiam się gdzie na wielkanocną imprezę iść ze znajomymi- w mojej rodzinej miejsocwości są tylko dwa kluby- z tym że w tym drugim są teraz straszne pustki... ehhh....

a w ogóle to dzień dobry w końcu piękny dzień, oby nie zachmurzyło się

użyłam dziś po raz pierwszy mikrofibry- zobaczymy czy pomoże na moją strasznie problematyczną ostatnio cerę....

aa i bym zapomniała- muszę się dowiedzieć jak schudła znajoma- widziałam ją w styczniu i była taka " większa" , nie gruba ale szczupła też nie... spotkałam ją wczoraj- i po prostu szok- dziewczyna mega chuda...w 3 miesiące!!! ja też chcę...brzuch mi urósł strasznie ostatnio a tu coraz cieplej i

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 10:35   #3720
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dla mnie przystepna cena za pedzel to 25-30zl, a edm czy pixie kosztuje 35, a s anajlepiej zachwalane i watpie w tansze odpowiedniki, bo wieksze pedzle takie do pudru, rozu to min.20zl, a kupujemy to na lata, nie na miesiac, wiec warto poodkladac pare miesiecy i kupic cos porzadnego
kochana a jaki dobry pędzelek do różu polecasz?
po pixie ma niestety tylko do podkładu...

znowu prostuje włosy, tak mi się spodobało znowu

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ja jeszcze nigdy nie korzystałam z solarium i nie zamierzam
i dobrze ja rok temu chodziłam i trochę żałuję....
mimo tego, że lubię siebie w ciemniejszym kolorze skóry.
zamierzam kupić samoopalacz z naturalnych składników.
podobno 4 wizyty w solarium rocznie zwiększają czterokrotnie
ryzyko czerniaka...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości