|  2011-04-03, 11:58 | #31 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Expressss ! H&M, Vero Moda, Wterfall, boyfriend Blazer , Cropp .. ! ..

niestety jedynie ten sweterek w paski H&M i sukienka river island ewentualnie

| 
|     |   | 
|  2011-04-03, 13:32 | #32 | 
| Wtajemniczenie | 

Wiesz co spodobała mi się ta torebka - channelka, tylko nie wiem czy to jakaś firma czy no name?    Chodzi mi o to żeby wartości może były zbliżone  ew. jeszcze nowa oryginalna próbki chanel allure 2 ml brak psika ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- hmm... chyba tylko to co napisałam   
				__________________ W moim innym świecie jest inna prawda. Tu Ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia... I może dobrze, że los nie postawił na nas, W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania   | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 14:08 | #33 | 
| Zakorzenienie | 

hej, niestety nadal nic, za buty szukam najlepiej innych butow, chetnie koturn, ale takich ze slomkowa podeszwa albo jakichs obcasow, takich na teraz, w kazdym razie nie moga byc plaskie. ewentualnie czegos na mature, biale bluzki etc....wszystko co ma zabot, bufki, falbanki, koronki, kolory: szary, czarny, jasny różowy, bialy, bezowy, nude... rozmiar buta 38, ubran xxs-s, ale w niektorych przypadkach moze byc wiekszy, jeszcze szukam plaszcza takiego do bioder, szarego, bezowego, albo pudrowego jak cos masz z tego poza watkiem, to daj znac   
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 14:12 | #34 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Nowy wątek! Zapraszam! | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 14:24 | #35 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic, może masz coś z mojej wishlisty?   | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 14:27 | #36 | 
| Zadomowienie | 

mam   co cię interesuje? kolorówka? napisze ci co mam: - nowy dwufazowy płyn do demakijażu oczu i ust delia (ale ja go używam też do całej twarzy - też ma taki) - 3 plastry do depilacji ciała joanna - mnostwo probek szamponow do włosow naturalnych itp - olejek do aromaterapii do kominka lub do wanny podczas kapieli dr Irena Eris, mleczna słodycz, ubytek 5%, - nowy cień do powiek (tylko sprobowałam kolor) Bourjois szary metaliczny, jednak chciałabym za niego dużo bo był bardzo drogi... - nowa paletka oriflame giordani gold (też tylko sprobowałam kolory), kolor symphony 2512, sprawdz sobie kolory jesli chcesz. kosztowała 80zł 
				__________________ Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post62608241 | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 15:07 | #37 | 
| A. | 

nic nie znalazłam za rurki   | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 15:15 | #38 | 
| Zadomowienie | 

hmm.. mam błyszczyk rimmel stay glossy kolor summer for life...  odżywkę do włosów joanna bez spłukiwania czekoladową została ponad połowa 
				__________________ Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post62608241 | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 15:49 | #39 | 
| Zakorzenienie | 

wszystko nowe, błyszczyki mają jedynie podrapane opakowanie ze wzlędu na złe przechowywanie, ale u Ciebie podoba mi się tylko pasiak h&m także...    
				__________________ Peace, love, zumba !   | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 15:52 | #40 | 
| Wtajemniczenie | 

dziękuję ślicznie za wymiarki   dopiero teraz jestem na wizażu dlatego wcześniej nie odpisałam, oczywiście jestem jak najbardziej za wymianką tylko jeśli byś mogła podać długość sweterka to byłabym wdzięczna i byłoby na tyle  ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- ahaa... i jeszcze jedno, na pocztę będę mogła pójść dopiero w pt, wcześniej nie mam jak. 
				__________________ Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 16:16 | #41 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2011-04-03, 16:24 | #42 | 
| Wtajemniczenie | 

Więc co robimy z wymianką?    
				__________________ W moim innym świecie jest inna prawda. Tu Ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia... I może dobrze, że los nie postawił na nas, W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania   | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 17:02 | #44 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic wiecej

| 
|     |   | 
|  2011-04-03, 17:15 | #45 | 
| Zadomowienie | 

sprzedane na allegro

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-04-03, 17:19 | #46 | 
| Zadomowienie | 

niestety nic

__________________ | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 17:43 | #47 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: gdzieś tam........ 
				Przekupka: 13 pkt  / 93% pozyt. | 

Podoba mi sie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1301747337 ale pudrowa sukienka niestety w rezerwacji | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 17:59 | #49 | 
| Zakorzenienie | 

jedynie swterek w paski , ale widzę napis    
				__________________ Perfumy/telefon itp.: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266346 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post86723347 | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 18:12 | #50 | 
| BAN stały | 

hej więc słuchaj za perfumy i kurtkę wziełabym peeling i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1301746857. podoba mi się jeszcze chusta. więc napsiz mi proszę jaka wymianka dokładnie Ci odpowiada. Tzn co oddałabym za kurtke i perfum   | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 18:59 | #52 | 
| Zakorzenienie | 

nic

| 
|     |   | 
|  2011-04-03, 19:26 | #53 | 
| Zadomowienie | 

cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1301752748 | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 19:28 | #54 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: śląsk cieszyński 
				Przekupka: 56 pkt  / 100% pozyt. | 

podoba mi się parę rzeczy, ale czego mogę oczekiwać za dwa kawałki metalu   nieopłacalne   | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 19:46 | #55 | 
| Wtajemniczenie | 

hej, niestety nic.. straszna szkoda, że ta motorola jest czarna, wzięłabym ją dla mamy.. | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 21:57 | #57 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: śląsk cieszyński 
				Przekupka: 56 pkt  / 100% pozyt. | 

swarków już nie mam na wymianę. z charmsów mam jeszcze wisienki, kozaka na obcasie i parasolkę, ale to jest plastik stylizowany na to, żeby wyglądał z daleka jak metal. poza tym ciężko. ale mam trochę nowej biżu, może będziesz zainteresowana. planuję jutro założyć nowy biżuteryjny, może coś wynajdziesz    | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 22:20 | #58 | 
| Zadomowienie | 

podoba mi sie jeszcze  https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1299595804 ale chyba tamten watek nie aktualny? | 
|     |   | 
|  2011-04-03, 22:45 | #60 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic nie znalazłam

__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

ostatecznie 17.09. 14:35
 ostatecznie 17.09. 14:35