|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię minerałki, palety z cieniami i inne różności
Za paletkę Inglota z cieniami tak
![]() Pozostałych palet nie moge wysłać pocztą, bo dostaniesz je w fatalnym stanie. Chyba, że masz puste pudeleczka po cieniach. Mogę je wtedy wydłubać z palety i wkleić do pojedyńczego opakowania. Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-04-29 o 11:19 |
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
a pokazesz zdj. tych paletek
2)Paletka magnetyczna z cieniami Inglot - zdjęcie 3)Paleta z cieniami mineralnymi wypiekanymi (Joko, Pupa, Bell) zdjęcie ? jak owiniesz w grubą warstwę bąbli i do środka włożysz bąble to nic się nie stanie, już wiele palet nawet duzych do mnie tak przychodzilo
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
hej, bardzo bardzo mnie interesuje paletka magnetyczna INGLOT mozna gdziekolwiek zobaczyc foto???
moze cos z listy ponizej Cie zainteresuje? Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Benefit- BO-ING połowa korektora nr 01 NYX szminka rea Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu FLOMAR rózne- cienie, korektor, teracotta Toni&guy shine spray- nabłyszczacz do włosow hit kwc PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Nouba rainbow eye liner Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy EDM CIEN mineralny lake checkout, delikatnie iskrzacy rozbielony Roz (w kulce |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------
Wpadły mi w oko: 1) Meow -purfect puss 4 fierce chartreux 2)Meow -purfect puss 3 naughty siamese 3) SWEETSCENTS - perfectly tan 4) Cienie Meow- midnight feast; nabau; eshopping, funky dance za szczotka, i 2 mini perfumy?
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za szczotke i mini perfumki to pewnie tylko 1 cień od Ciebie dostanę, chyba że chcesz coś jeszcze. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
hej te probki mineralne to sa w strunach,
ich koszt to 1 $, byłyoczywiscie testowane, raz. chetnie oddam. koraliki to wieksze niz 1 cm potrzebuje, nie plastikowe. jak wyglada ta szczotka??
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak tylko się zdecydujesz to dam znac jakie mam odsypki mineralow ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- z resztą mogą być same wkłady a ja je powkładam do moich paletek magnetycznych ![]() ja mam: z ciemniejszych/średnich minerałów o ciepłym odcieniu to: EDM, Buttered Tan, BIG intensive base, ciut mniej niż połowa opakowania z oliwkowych: EDM, Olive Medium, BIG, intensive base, ubytek to kilka makijazy, na prawdę niewielki Sample ciemnych/średnich, w tym blushe: MEOW : 3- Naughty Charteux - duża odsypka Lumiere: Medium Beige 2.3 Light Medium Beige Medium Golden Medium Warm BLUSHE: Cafe Mocha Cafe Latte Butter Caramel Mocha Java Maccacino Creme brulle myślę, że wizażankach na dniach dostanie moją paczuchę więc mogę dać Ci informację, że mam je na wymianę
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Porcyjka zdjęć
Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-04-03 o 01:26 |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie szczotki wyżej
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej zdjęć
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
1) Niebieski cień z Sephory - użyty max 3 razy 2) Puder rozświetlający Wet'n'Wild - użyty raz 3) Cienie avon czarno-biale - użyte kilka razy 4) Cienie avon jasno i ciemnofioletowe - użyte kilka razy 5) Cienie avon oliwkowe (2 na trzecim zdjęciu) - użyte tylko raz 6) Cienie avon zielone (1 na trzecim zdjęciu) - użyte kilka razy 7) Cienie jasnofioletowe Bourjois (3 na trzecim zdjęciu) zużycie ok 20% 8) Masełko brązujące Lush do ciemnej skory - połówka serduszka (na zdjeciu całe) Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-04-03 o 11:36 |
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
kochana to co bys chciala za te paletki? mogą być wydłubane cienie
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie paletki sa z cieniami wypiekanymi mineralnymi (Joko i Pupa), paletka Scarlett tylko zwykłe wypiekane. Boję sie je wydłubywać bo są na takich ceramicznych podkładkach i już jeden uszkodził mi się przy takiej operacji. Mam w pracy jeszcze 2 paletki, ale z takimi malutkimi cieniami (cień wielkości ok. 20 groszy) |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
hej
czyli do 2 x mini perfum, szczotka, dorzucam koraliki - zaznaczone. i jeszcze chciałam sprawdzić kilka cieni z tych palet co wrzuciłaś zdjecia ![]() moze chociaz jeden zpaletki? nie mowie ze wszystkie ale z kilka kolorów, może tych pofalowanych podwójnych? czy te cieni sa błyszczace czy matowe? wrzucam co mi si podoba, a ty wybierz co chcesz ode mnie.
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2011-04-03 o 12:33 |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko które koraliki chcesz, bo mam ich więcej niż po 1 sztuce
![]() I tak: - howlitowe serduszka ok. 10 sztuk - opale 4 sztuki - kwarc lodowy 2 sztuki - turkusowe kwiatuszki 1 sztuka - duże koło ze szkla weneckiego 1 sztuka - kule ze szkla weneckiego ze wzorkami na zewnątrz po 2 sztuki z koloru, czyli 2 żółte, 2 białe, 2 fioletowe i 2 zielone - zielone serca ze szkła weneckiego 2 sztuki - niebieskie serca ze szła weneckiego 2 sztuki -lampworki niebieskie z kwiatuszkiem 2 sztuki - kwadraty ze szkla weneckiego morskie 2 sztuki - niebieskie kule z biało-czarnym wzorkiem ok. 10 sztuk - żółte kule z biało-czarnym wzorkiem ok. 10 sztuk Cienie do paletki są na stałe wklejone i wolę ich nie wydłubywać. Dlatego wolę oddać całą paletę. |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
koraliki zaznaczyłam kropką, mało widoczne?
kulki przezroczyste, mleczne, i te z takimi esami floresami. wszytski ![]() --- czyli chyba to opale 4 sztuki - kwarc lodowy 2 sztuki kule ze szkla weneckiego ze wzorkami na zewnątrz po 2 sztuki z koloru, czyli 2 żółte, 2 białe, 2 fioletowe i 2 zielon kwadraty ze szkla weneckiego morskie 2 sztuki [myslalam ze to turkus]
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Kropek nie zauważyłam Zaraz podliczę na ile mniej wiecej tego wyjdzie. |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczy które mnie u Ciebie zainteresowały:
1) Próbki perfum: -Ouarzazate cdg -Coze -Heeley fine leather 2) Kryolan paleta szminek (można zdjęcie?) 3) Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose (można zdjęcie?) 4) SEPHORA paleta do makijażu (można zdjęcie?) 5) PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml 6) Nouba rainbow eye liner (można zdjęcie?) I chyba tyle
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
a ile cieni bys oddala za moje odsypki? moge jeszcze wymienic z Toba te bigi EDM
ja jestem chetna na wszystkie mozliwe paletki ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- a o wysylke sie nie martw moge wplacic Ci na konto 5 zl aby wyslac ta przesylka ze szczegolna ostroznoscia
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz sprawdzę
![]() tylko nie wiem ile jest warta taka duża paleta z cieniami
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
ja Ci powiem ile warte sa moje, a Ty powiedz co mi za to dasz:
BIGI - one są bardzo duze, jeden kupowalam bodaj za ok. 60 zl z przesylka na allegro sample są warte od 1,5$ - 3$ + przesylka zalezy jaka firma wszystkie są do średniej / ciemnej karnacji w cieplym lub lekko oliwkowym odcieniu, blushe to musisz sobie posprawdzac, ale podobnie
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniejsza paletka to cienie Joko, trzecia od lewej w większości Joko (beż z Essence, jasnożółty nie pamiętam skąd mam), czwarta od lewej jeden cień Scarlett w prawym gornym rogu 2 cienie Pupa i jeden cień różowy cień Milani- kupiony na ebayu. Paletka z prawej strony - joko+Milani (zielony)+Scarlett+Bell (niebieski i jasnoróżowy). |
|
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
bardzo bym chciala te:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1301785572 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1301785572 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1301785572 no i inglot mnie bardzo kusi |
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takich 20 kolorowych nie ma ani na allegro ani na ebayu, wiec nie wiem ile jest warta. 70-90 zł? Własnie sprawdzam co masz ciekawego w swoich wymiankach ![]() Co mi wpadło w oko: 1)MEOW : 3- Naughty Charteux - duża odsypka 2)Lumiere Medium Beige 2.3 jaka formuła? 3) Lumiere Medium Golden jaka formuła? 4) Lumiere Medium Warm jaka formuła? 5) Blusche Cafe Mocha 6) Blushe Cafe Latte 7) Blushe Butter Caramel 8) Blusche Creme brulle 9) Blusche Maccacino 10) Blusche Mocha Java 11) Pędzel do pudru Bobbi Brown 12) książeczki dla dzieci
Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-04-03 o 18:30 |
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to moge prosic o rez. paletek? i jutro postaram sie napisac tytuly ksiazeczek jakie mam |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
kochana podobaja mi sie perfumy YR obydwie, miniatura oriflame, mgiełka bali bliss, podklad gosh, podklad revlon, puder YR i 1)Double Wear Estee Lauder miniaturka 2,8 ml - użyta max 2 razy
2)Clinique High Definition Lashes miniaturka 4 ml - użytka tylko raz - NIE DLA OSÓB NOSZĄCYCH SZKŁA KONTAKTOWE 3)Ilusionist Estee Lauder miniaturka 4 ml - użyta max 2 razy znajdziesz cos w zamian chociaz za czesc? ;D zapraszam do ovydwu watkow ![]()
|
#58 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) Esprit Imagine edt 15 ml zużycie ok 5% 2) Celine Dione Sensational natural spray 75 ml zostało ok. 35 ml 3) Ralph Lauren Notorius edt 30 ml z ubytkiem testowych psików to najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Chyba, że masz coś poza wątkiem ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
Cytat:
Rzeczy które mnie u Ciebie zainteresowały: 1) Próbki perfum: -Ouarzazate cdg -Coze -Heeley fine leather 2) Kryolan paleta szminek (można zdjęcie?) 3) Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose (można zdjęcie?) 4) SEPHORA paleta do makijażu (można zdjęcie?) 5) PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml 6) Nouba rainbow eye liner (można zdjęcie?) I chyba tyle
|
||||
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
co jestes w stanie za niego oddac/ I napisz prosze, czego szukasz
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie znalazłam tylko: nowy peeling rozświetlający AA z kartonikiem.
A na ile go wyceniasz? Szukam przeważnie minerałów ![]() Ale lubie też niektóre kosmetyki AA, więc moze masz coś poza peelingiem
Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-04-03 o 23:25 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.