Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-03, 16:41   #2341
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

mogłabym go poprosić,żeby dał nam parę butelek na szalony wieczór mówił mi,że obliczał ile butelek dziennie jego była narzeczona musiałaby wciągnąć,żeby to wypić do dnia dzisiejszego

paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 16:41   #2342
kopamatakawa
Rozeznanie

W takich chwilach jak ta, wspominam byłego, ale nie na rycząco. Po prostu takie wspomnienie ot. Mianowicie żużlowe mecze aktualnie śledzę i mi się przypomniało jak pewnego sezonu lataliśmy razem na mecze. Śmiechowo na nich było. W ogóle zauważyłam, że mam jego numer i jego przydupasa na gg starym. Nie wiem jakim cudem mi się tam pojawili. Wywaleni zostali
Stary 2011-04-03, 16:43   #2343
aaandzia17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
I ma sie zmarnowac?

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Tylko nie mowie zlosliwie..ale wiekszosc z Was tu obecnych nie bierze pod uwage innego niz eks..
A faceci nie siedza na watkach rozstaniowych..no moze po za jednym

ja biorę jak najbardziej... tylko problem jest w tym że nie wiem czy z potrafiłabym zaufać znów.. bo eks bardzo zawiódł moje zaufanie... a teraz robie wszytko żeby poznawać nowych ludzi.. ale to nie wystarczy zeby znaleźć tego odpowiedniego
- Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi.
- Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam>

aaandzia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 16:45   #2344
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
mogłabym go poprosić,żeby dał nam parę butelek na szalony wieczór mówił mi,że obliczał ile butelek dziennie jego była narzeczona musiałaby wciągnąć,żeby to wypić do dnia dzisiejszego
to 2 butelki zamów
1 na glowe wystarczy..
Szkoda ze wiecej dziewczyn z Wrocka nie ma..
Mi sie udalo juz widziec z Howdoi..ale biedna chora teraz jest..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 16:49   #2345
aaandzia17
Raczkowanie

Cytat:
to 2 butelki zamów
1 na glowe wystarczy..
Szkoda ze wiecej dziewczyn z Wrocka nie ma..
Mi sie udalo juz widziec z Howdoi..ale biedna chora teraz jest..
no niestety ;/ ubolewamy nad tym bardzo ;/
ale udało mi się z ver_million się zgadać
- Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam>

Stary 2011-04-03, 16:52   #2346
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaandzia17 Pokaż wiadomość
no niestety ;/ ubolewamy nad tym bardzo ;/
ale udało mi się z ver_million się zgadać
O to tez jakies spotkanko %?

W ogole wydaje mi sie ze tez pare dziewczyn jest Krakow i okolice- a to rejony Malli

Stary 2011-04-03, 16:53   #2347
Ofelia 20
Zadomowienie

Dziewczyny a ja mam taki problem.
Dotyczy seksu. Na początku z nowym to wiadomo fajerwerki, w łożku dużo spędzaliśmy czasu, było bardzo intensywnie. Ostatnio coś nie mam takiej ochoty, oczywiście nie jest tak, że w ogóle nie mam mam, ale kiedyś to było kilka razy pod rząd, teraz jeden raz mi w zupełności wystarczy, myślicie, że to... no nie wiem znudzenie.... W sumie 5 mesięcy razem to krótko, mój chłopak nadal mi się bardzo podoba Hmmm nie chciałabym żeby coś się przez to popsuło, chociaż On nie mówi, że mu malo, ani nie naciska na mnie.

W sumie to nie wiem jak to jest z tym seksem, to nie jest mój pierwszy partner, ale z poprzednim, mieliśmy długie przerwy bo to był związek na odległość, więc ochote miałam zawsze.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 16:53   #2348
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
I ma sie zmarnowac?

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Tylko nie mowie zlosliwie..ale wiekszosc z Was tu obecnych nie bierze pod uwage innego niz eks..
A faceci nie siedza na watkach rozstaniowych..no moze po za jednym
A powinni siedzieć, bo tu tyle fajnych lasek
Ja teraz się upajam wolnością, nie chcę żadnego łącznie z eksem

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 16:54   #2349
aaandzia17
Raczkowanie

Cytat:
hehe tez
mam w końcu co zrobic z czasem zbednym

Stary 2011-04-03, 17:00   #2350
ilo16na
Zakorzenienie

W ogole na tym slawnym fejsie zobaczylam przed chwila ..
bylego ze szkoly sredniej..dalej ma problemy z alkoholem
Za tamtych czasow kazda impreze ..pamietal na czworaka..
W ogole jego motto"chodzmy sie naj.."

A teraz mi sie marzy ten stan

Stary 2011-04-03, 17:15   #2351
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

W ogole wydaje mi sie ze tez pare dziewczyn jest Krakow i okolice- a to rejony Malli
gdziez %!!!!
ja mature mam... musze sie uczyc ;PP

a lily to juz dawno przepadla... studentka kurcze;d

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
W ogole na tym slawnym fejsie zobaczylam przed chwila ..
bylego ze szkoly sredniej..dalej ma problemy z alkoholem
Za tamtych czasow kazda impreze ..pamietal na czworaka..
W ogole jego motto"chodzmy sie naj.."

A teraz mi sie marzy ten stan
ale ten stan czesto poglebia nastroj...
ja pamietam jak ryczalam za kazdym razem jak sie napilam czegokolwie... i tak wylam po exexie na jednej z imprez, to sie exio przypaletal, zeby mnie pocieszac i od tamtej chwili pilismy juz razem ;d zazwyczaj... wtedy kiedy laskawca byl laskawy poinformowac swojego sluge o tym, ze jest impreza i zostaLISMY zaproSZENI

swoja droga, jakie zycie jest przewrotne, ja teraz mam z kim pic i sie spotykac, a on nie ;P psikus
Stary 2011-04-03, 17:17   #2352
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Chciałabyś być taka nie do ruszenia

Ja jestem bardzo do ruszenia. Jeśli tylko trafię na swój typ, to padam jak stonka po pierwszym spryskaniu

Lepsze to, niż kuchta i podawajka piwka dla misiaczka.

Racja.

Samo się niestety/stety, nie mamy na to wpływu...

Whyyyy? Whyyyyyyy?

Spokojnie, na razie nic niezdrowego się nie dzieje Jak zaczniesz przeginać, to uświadomimy Ci, że nie jesteś taka idealna i żebyś się ogarnęła z szukaniem ideału Ale to jeszcze nie teraz

Hehe. Dobrze, że mogę na Was liczyć

To co panikę siejesz?

Nie sieję żadnej paniki. Tylko się trochę nad sobą rozczulam

Nie. Chyba, że bierzemy pod uwagę spaczenie emocjonalne, z jakim się borykam po układzie z nim...

Zaangażowałam się, bardzo. Ale nie byłam w stanie się zakochać...5 miesięcy czekania to aż za dużo, wolałam to uciąć już teraz...

Poza tym nie umiem być w związku z kimś, kto nie ma oczekiwań, wymagań, kto NIC o swoich uczuciach nie mówi...

Jesteś pewna swojej decyzji? On wie, dlaczego tak się stało?

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2011-04-03 o 17:30
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:23   #2353
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość

ale ten stan czesto poglebia nastroj...
ja pamietam jak ryczalam za kazdym razem jak sie napilam czegokolwie... i tak wylam po exexie na jednej z imprez, to sie exio przypaletal, zeby mnie pocieszac i od tamtej chwili pilismy juz razem ;d zazwyczaj... wtedy kiedy laskawca byl laskawy poinformowac swojego sluge o tym, ze jest impreza i zostaLISMY zaproSZENI

swoja droga, jakie zycie jest przewrotne, ja teraz mam z kim pic i sie spotykac, a on nie ;P psikus
Znaczy mi polepsza nastroj..ale tak na dobe.. w przypadku kaca-pogarsza

Zycie jest przewrotne..tez sie o tym przekonalam

Stary 2011-04-03, 17:30   #2354
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malla Pokaż wiadomość
co zrobiłaś? Brzmi zachęcająco :d

w sumie to on sam narobił sobie problemów. Nie posłuchał mnie (chciałam wyjaśnić sprawę, jego zachowanie, to jak się czuję face to face, po cichu, ale on przykozaczył trochę publicznie i bardzo się naciął).

potem jeszcze próbował mnie obwiniać (tym razem w 4 oczy!). No to nie wytrzymałam i skomentowałam jego zachowanie bez zbędnych ceregieli, ale bardzo grzecznie. No i trafnie.

zawiodłam się strasznie; nic mnie tak nie wkurza, jak brak szacunku. Wiem, że on pochodzi z bardzo patriarchalnej rodziny + zawsze mieszkał z rodzicami - tacy faceci są bardzo specyficzni. No ale co, dorosły już jest, powinien się nauczyć, że życie na zewnątrz trochę się różni od tego, co w domku się dzieje.

no to jedziem :d

ok, to ja zaczynam oszczędzać

odpuszczam na wieki wieków. Amor.

:d
Stary 2011-04-03, 17:31   #2355
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

dziewczynki a ktora jest z dolnego śląska? moze w ktorys weeekend zorganizujemy jakies spotkanko, bo widze ze wiekszosc na weekend siedzi w domu i placze po eksach (jak ja ) mogłybyśmy się spotkac we wrocku , pojsc na jakas imprezke jak ktoras z Was jest chetna to dajcie znac. ja swego czasu meiszakalam we wrcoku 2 lata , teraz wrcoilam do domu, ale mysle ze mozna by bylo tam zorganizowac jakis nocleg i sie troche "wyłączyć" i zabawic no i poznac osobiscie ktos za? buziole
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:43   #2356
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Dearline jest powód do radości
Ja piąty miesiąc się nie odzywam, dzięki Bogu zmienił numer i nawet jak bym chciała napisać, to nie mam jak
Oj pięc miesięcy to mnóstwo czasu. Zazdroszczę Ci bardzo, chciałabym już miec ten czas za sobą Ja jutro odezwę się do niego, ale od wtorku zaczynam na nowo odliczanie i mam nadzieję, że doliczę minimum do tych 5 miesięcy
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:53   #2357
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
dziewczynki a ktora jest z dolnego śląska? moze w ktorys weeekend zorganizujemy jakies spotkanko, bo widze ze wiekszosc na weekend siedzi w domu i placze po eksach (jak ja ) mogłybyśmy się spotkac we wrocku , pojsc na jakas imprezke jak ktoras z Was jest chetna to dajcie znac. ja swego czasu meiszakalam we wrcoku 2 lata , teraz wrcoilam do domu, ale mysle ze mozna by bylo tam zorganizowac jakis nocleg i sie troche "wyłączyć" i zabawic no i poznac osobiscie ktos za? buziole
jestem jak najbardziej za o nocleg możesz się nie martwić,ja go zapewniam

paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:54   #2358
lily92920
Zakorzenienie

Coś nam się tamten wątek nie kręci

Pamietacie dyskusje o najkach? Kupiłam sobie Jednak nie przegrałam życia...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:57   #2359
elvegirl
po drugiej stronie szafy

krolowazimy - na razie jeszcze nie jestem pewna swojej decyzji, mam koszmarne wyrzuty sumienia i one ostro wypaczają mi obraz sytuacji.
Tęsknię za nim, chcę się przytulić, wyć mi się chce jak wiem że już po mnie nie przyjedzie itd itp, ale wiem też, że już się zaczynałam w tym związku męczyć. To nie TO po prostu...

A on się biedak zakochał...

Czy on wie o co tak naprawdę chodzi? Niby wie...ale nie bardzo rozumie mój tok myślenia...więc w sumie to wie o co chodzi, ale tego nie rozumie...

5 miesięcy stania na progu zakochania...i nic...nie mogłam dłużej go wykorzystywać Miał na mnie świetny wpływ, ale nie mogłam dać mu tego, na co zasługuje.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam taki problem.
Dotyczy seksu. Na początku z nowym to wiadomo fajerwerki, w łożku dużo spędzaliśmy czasu, było bardzo intensywnie. Ostatnio coś nie mam takiej ochoty, oczywiście nie jest tak, że w ogóle nie mam mam, ale kiedyś to było kilka razy pod rząd, teraz jeden raz mi w zupełności wystarczy, myślicie, że to... no nie wiem znudzenie.... W sumie 5 mesięcy razem to krótko, mój chłopak nadal mi się bardzo podoba Hmmm nie chciałabym żeby coś się przez to popsuło, chociaż On nie mówi, że mu malo, ani nie naciska na mnie.

W sumie to nie wiem jak to jest z tym seksem, to nie jest mój pierwszy partner, ale z poprzednim, mieliśmy długie przerwy bo to był związek na odległość, więc ochote miałam zawsze.
Ja to się nie znam, w kwestii seksu jestem dość specyficzna, ale po mojemu to po prostu skończył się okres początkowego króliczego rżnięcia i tyle
Stary 2011-04-03, 18:08   #2360
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
krolowazimy - na razie jeszcze nie jestem pewna swojej decyzji, mam koszmarne wyrzuty sumienia i one ostro wypaczają mi obraz sytuacji.
Tęsknię za nim, chcę się przytulić, wyć mi się chce jak wiem że już po mnie nie przyjedzie itd itp, ale wiem też, że już się zaczynałam w tym związku męczyć. To nie TO po prostu...

Czy on wie o co tak naprawdę chodzi? Niby wie...ale nie bardzo rozumie mój tok myślenia...więc w sumie to wie o co chodzi, ale tego nie rozumie...

5 miesięcy stania na progu zakochania...i nic...nie mogłam dłużej go wykorzystywać Miał na mnie świetny wpływ, ale nie mogłam dać mu tego, na co zasługuje.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Ja to się nie znam, w kwestii seksu jestem dość specyficzna, ale po mojemu to po prostu skończył się okres początkowego króliczego rżnięcia i tyle

Pewnie masz racje Na początku, to aż nie mogliśmy sie od siebie odkleić. Sam mi kiedyś powiedział, w żarcie "nie masz już takiej chcicy jak na początku", w sumie taka prawda, potem troche gadaliśmy na ten temat i On mi powiedział "myślę, że to normalne" mam nadzieję, że tak uważa, bo przecież i tak jest dużo zbliżeń, tylko nie tak intensywnie jak na początku

Dobrze zrobiłaś chociaż to trudne, co by było gdybyś spotkała kogoś kto by Cię totalnie zauroczył a Ty w związku.... Tak jest lepiej dla niego i dla Ciebie. Oboje macie teraz szanse na kochających partnerów. A tkwić w związku, kiedy wiesz, że się w nim nie zakochasz to bez sensu. Zawsze się teskni i jest przykro jak sie kogoś straci, ale myślę, że podjęłaś słuszną decyzje.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 18:13   #2361
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Pewnie masz racje Na początku, to aż nie mogliśmy sie od siebie odkleić. Sam mi kiedyś powiedział, w żarcie "nie masz już takiej chcicy jak na początku", w sumie taka prawda, potem troche gadaliśmy na ten temat i On mi powiedział "myślę, że to normalne" mam nadzieję, że tak uważa, bo przecież i tak jest dużo zbliżeń, tylko nie tak intensywnie jak na początku

Dobrze zrobiłaś chociaż to trudne, co by było gdybyś spotkała kogoś kto by Cię totalnie zauroczył a Ty w związku.... Tak jest lepiej dla niego i dla Ciebie. Oboje macie teraz szanse na kochających partnerów. A tkwić w związku, kiedy wiesz, że się w nim nie zakochasz to bez sensu. Zawsze się teskni i jest przykro jak sie kogoś straci, ale myślę, że podjęłaś słuszną decyzje.
Też uważam, że to normalne No weź przestań, przecież to można kondycyjnie nie wyrobić, serducho też ma swoje ograniczenia Organizm wie co robi, hie hie hie

Wiesz, to jest tak, że niby pewności się nie ma, ciągle miałam nadzieję, że może kolejny miesiąc przyniesie przełom...ale jak zauważyłam, że sama się zaczęłam od niego oddalać, jak zauważył to on, to stwierdziłam, że nie da rady, że lepiej skończyć to teraz, i tak za późno, niż jeszcze później...było mi z nim dobrze, miałabym z nim rewelacyjne życie, jak ten pączek w maśle, nosiłby mnie na rękach itd...niech znajdzie kobietę, która na niego zasługuje. Bo ja niestety nie jestem dla niego...

Ciężko mi jest, jednak przez te parę miesięcy stał się dość istotną częścią mojego życia...ale...ale niestety...
Stary 2011-04-03, 18:51   #2362
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
jestem jak najbardziej za o nocleg możesz się nie martwić,ja go zapewniam
super ktos jeszcze jest z Wrocka lub okolic? dawajcie dziewczynki, koniec z plakaniem za eksami zrobimy wieczór singielek
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 19:10   #2363
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
super ktos jeszcze jest z Wrocka lub okolic? dawajcie dziewczynki, koniec z plakaniem za eksami zrobimy wieczór singielek
Ja studiuje zaocznie we Wrocku
I z Paulina sie wlasnie umowilam w przyszly weekend-dolaczysz sie ?

Stary 2011-04-03, 19:18   #2364
martuska2o
Rozeznanie

Rany Laski 7 stron do nadrobienia mam
Ale zasuwacie
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 19:24   #2365
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiem, o czym piszesz.

Skoro wiesz, że to nie jest to, nie mogłaś zachować się lepiej.

Kurde. Pewnie większość naszych eksów było właśnie w takiej sytuacji
Stary 2011-04-03, 19:36   #2366
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Wiem, o czym piszesz.

Skoro wiesz, że to nie jest to, nie mogłaś zachować się lepiej.

Kurde. Pewnie większość naszych eksów było właśnie w takiej sytuacji
Mogłam - mogłam dać mu spokój już jakiś czas temu...no ale czasu nie cofnę. Mogę mieć tylko nadzieję, że on się z tego szybko podniesie...i że ja się podniosę i przestanę za nim tęsknić...dobrze, że jestem na tyle silna, żeby nie odzywać się do niego - wiem, że to by tylko niepotrzebnie dawało mu nadzieję...

Nie wiem, może za jakiś czas pobiegnę do niego z płaczem, rzucę się na klęczki i będę błagała o powrót...póki co chcę wierzyć, że dobrze zrobiłam. Że moje uczucia mnie nie zmyliły.

No właśnie, temu napisałam tu, że rozstanie bywa cholernie ciężkie nie tylko z tej porzuconej strony...
Stary 2011-04-03, 20:00   #2367
kopamatakawa
Rozeznanie

Choroba elve, właśnie mi uświadomiłaś, że tak mogłobyć z moim eksem. Jest to cholernie prawdopodobne. Fak ;/
Stary 2011-04-03, 20:11   #2368
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Mogłam - mogłam dać mu spokój już jakiś czas temu...no ale czasu nie cofnę. Mogę mieć tylko nadzieję, że on się z tego szybko podniesie...i że ja się podniosę i przestanę za nim tęsknić...dobrze, że jestem na tyle silna, żeby nie odzywać się do niego - wiem, że to by tylko niepotrzebnie dawało mu nadzieję...

Nie wiem, może za jakiś czas pobiegnę do niego z płaczem, rzucę się na klęczki i będę błagała o powrót...póki co chcę wierzyć, że dobrze zrobiłam. Że moje uczucia mnie nie zmyliły.

No właśnie, temu napisałam tu, że rozstanie bywa cholernie ciężkie nie tylko z tej porzuconej strony...
Właśnie dlatego teraz (tj. po dziesiątkach lat doświadczeń ) tak boję się "od razu" pakować w związek. Raz - boję się swojej krzywdy. Dwa - krzywdy drugiej strony.

Przyznam jednak, że tak naprawdę mnie jeszcze przez ten czas nie trafiło. U Ciebie zaś, z tego co pamiętam, było pływanie w powietrzu, nucenie pod nosem, tęcza na niebie itd. Co mogłaś zrobić, skoro wszystko mówiło, że jest dobrze?

Jestem pewna, że nie pobiegniesz do niego z płaczem
Będziesz go bardzo dobrze wspominać, może nawet zaprzyjaźnicie się na nowo, ale jeśli czułaś, że to nie to, to pewnie już tak zostanie.
No, chyba ze Młody przejdzie jakąś Wielką Metamorfozę i nabierze odpowienich dla Ciebie cech.
Mało możliwe, ludzie się nie zmieniają.

Powiedziałaś mu, dlaczego nie będziesz z nim utrzymywać kontaktu?
Stary 2011-04-03, 20:12   #2369
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Jak się jest po tej drugiej stronie rozstania, to się zauważa jednak sensowność zachowań wielu eksów...zaczyna się pewne rzeczy rozumieć...
Stary 2011-04-03, 20:12   #2370
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Choroba elve, właśnie mi uświadomiłaś, że tak mogłobyć z moim eksem. Jest to cholernie prawdopodobne. Fak ;/
Z moim też. Przerażające, conie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości