|
|
#1921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
A Ty nadal jesteś moją inspiracją.
Wciąż nadajesz sens każdemu porankowi. Wystukujesz rytm mojego serca. Mówisz moim nogom dokąd mają kroczyć. Jestem tu aby Cię roztańczyć w rytm miłości. By kołysać Cię do snu. Miała cudowne ciało i serce. On był gotów wykorzystać pierwsze i zniszczyć drugie. Powiedzmy, że uwierzyłam w bajeczkę o wspólnym niebie. Twoje Serce. Ono zawsze jest mądrzejsze. Nawet wtedy, a może szczególnie wtedy gdy mówi, że mnie wciąż kocha. Nawet nie wyobrażasz sobie ile mnie kosztowałeś. Budzę się gdy jest już za późno na cokolwiek. Otwieram oczy gdy nie ma już żadnych szans na odbudowanie miłości. Podam Ci dłoń ale tylko wtedy gdy będziesz przy mnie. Moja dusza krzyczy, a ja udaję, że się trzymam. Wiem, że woleliście mnie gdy leżałam na dnie i nic nie miałam. Nie jest przyjemnie tkwić w objęciach mroku, Gdy ciemność składa pocałunek na twych ustach. Zaczynasz żałować, że to nie ja Cię przytulam. Nie czujmy się winni. Nie możemy obwiniać się za zło które tak pochłonęło ludzi. Ludzi, którzy uważają, że to jedyna droga, Droga która da im szczęście, doprowadzi do celu. Myślą tak dopóki nie dopadną ich wyrzuty sumienia. Zaczną żałować zła które wyrządzili gdy patrząc w lustro nie będą w stanie spojrzeć sobie w oczy. Zobaczą wtedy innego człowieka, Takiego który nie potrafi kochać, Który stanie się swoją największą przeszkodą w dotarciu do celu.
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-04-02 o 13:27 |
|
|
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
Nie wymagaj wiecej niż soba reprezentujesz
The good times of today are the sad thoughts of tomorrow. Cos takiego : mile chwile dzisiaj sa smutnymi wspomnieniami jutra. Pewne rzeczy nigdy nie umierają; one cichną na jakiś czas, ale nigdy nie umierają. Some things never die; they just go quiet for a time but never go die. Nie kieruj się tym, że pociąg wygodny, skoro to nie te tory. W życiu jak w szachach: Pionek to nie figura....i choćby odlać go ze złota, nigdy królem nie zostanie.... Dno jest podstawa glebi. mam sto marzeń, zero szczęścia i miliony uśmiechów Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić. Życie bywa dentystą/sadystą, czasem musi wyrwać nam bolące "zęby marzeń" Nie pytaj mnie o jutro, już dziś nie wiem co się dzieje Całe życie się człowiek uczy, żeby w pewnym momencie stwierdzić, że najchętniej zostałby pluszowym misiem. „Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać...” Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta. |
|
|
|
#1923 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Konto usunięte
|
'nobody dies virgin,cause in the end life f*ck us all.'
'nikt nie umiera dziewicą bo w końcu życie pieprzy nasz wszystkich' (mam nadzieję,że nie było w wersji anglojęzycznej) 'Loving you is the only mistake I have done in my life..' /kochanie Ciebie jest tylko błędem jaki popełniłam w moim życiu/ |
|
|
|
#1925 |
|
Rozeznanie
|
To było takie głupie uczucie.
A teraz mam tylko ochotę zasnąć... I się nie obudzić. I zastanawiam się, jakby wyglądałoby moje życie, gdybym się nie zakochała w tobie.
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
' nie jedna długa noc nie da mi spać. miało być normalnie. chcę szczęścia. myślałeś, że silna jestem. - chciałabym, choć na chwilę oderwać się od rzeczywistości. - śpij.. przez Ciebie, moje oczy zgasły. czasami mi Ciebie brak, choć nawet nie jesteś mój. '
|
#1927 |
|
Raczkowanie
|
-nie napisał?
-nie. -czas na plan b. -jaki to jest plan ? -dostępny/ niedostępny/ dostępny/ niedostępny. Kochany brzuszku przepraszam za te wszystkie motyle. Kochana poduszko, przepraszam za te wszystkie łzy. Kochane serce, przepraszam za ten cały bałagan. Kochany mózgu. Miałeś rację.. Historia związku ? . Najpierw go kręcisz, jesteście razem i jest bosko . Po jakimś czasie są kłótnie . Każdy wypomina swojej drugiej połowie błędy . Później krótkie zdanie ' Dajmy sobie trochę czasu ' . A później ? Później to jest tylko ból, cierpienie i łzy Chcesz chodzić przez internet?! Dobrze. Kocham Cię i dla Ciebie zrobię wszystko. Od dziś dostajesz buziaki przez sms'y. W przyszłości weźmiemy ślub przez gg, a dzieci zrobimy przez naszą klasę. Co kochanie, podoba Ci się ten pomysł? Przytulanie- najlepsza forma dziękowania za obecność
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
PARALOGICZNA
![]() ____ łzy spływają po policzku, myśli nie dają spać, a ja ciągle czekam na ten j***ny telefon! moja dusza wciąż błąka się gdzieś w zagubionym mym ciele, wbrew pozorom. każesz przyjaciela gotowego zrobić dla Ciebie wszystko, przez dupka, który dzięki Twojej naiwności pobawił się Twoją dupą i zostawił. a tak na prawdę wszystkiemu winni są nasi rodzice. to oni wmawiają nam, że kiedyś z wysokiego wieżowca odbierze nas piękny i wspaniały książę na białym rumaku, choć wiedzą, że tak naprawdę przyjedzie zwykły dupek w maluchu do małej chatki na zadupiu. możesz mi pogratulować. rzuciłam miłość, jak palenie papierosów. uwielbiam gdy słońce syci nas kolorami, deszcz moczy wielkimi kroplami, a świat uczy śmiać się w tak trudnych chwilach. ,,Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp." |
|
|
|
#1929 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥ nie masz pewności jakie porcelanowa pani zło w sobie kryje, jak zniszczona jest... ... wiał wiatr, parowała woda, a w powietrzu unosił się czar minionego lata, wszystko było jak dawniej, lecz inne. wszystko było równie cudowne, lecz dziwnie rozczarowane. dopóki ktoś Cię nie pokocha nic go nie obchodzisz. tu problem leży w szczegółach. gdy po kilku miesiącach kładziesz się w zimną pościel i przerzucasz się z boku na bok przez godzinę, a potem uznajesz, że jest Ci za zimno, a za pięć sekund za ciepło to tak naprawdę gówno przez te kilka miesiące się zmieniło. poznanie takiego człowieka to jak ugryzienie zatrutego jabłka, wystarczy jeden gryz by upaść boleśnie i trać w półstanie i walczyć ze śpiączką i bólem jaki ona ze sobą niesie, a przecież to niewinny, mały gryz. ludzi interesują tylko własne potrzeby, zapominają zbyt często, że inni też są ludźmi, którzy mają takie same potrzeby. a gdybym dziś zmarła pewnie wiele z was próbowałoby wzbudzić u mnie wyrzuty sumienia, że nie zjawiłam się na imprezie... zapomnij, że kiedykolwiek wspominałam, że mi źle. zapomnij, że po moich policzkach spływały słone łzy. zapomnij, że ja cokolwiek czuję, bo i tak to nie ma znaczenia.
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje, bo widziałam coś gdzieś, chyba, że nie o mnie chodzi ♥
' Kiedy wydaje Ci się że coś jest nie tak, po prostu podejdź i mnie przytul Czy kierujesz się sercem czy rozumem j**nij się w głowę zanim powiesz komuś że nie możesz bez niego żyć ' |
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
Ciało i rozum w permanentnej niezgodzie....
Nie jestem jak klocki "Lego" nie muszę pasować do wszystkich !! |
|
|
|
#1932 |
|
Raczkowanie
|
|
#1933 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj zrozumiałam dlaczego kazałeś mi zamykać oczy w czasie pocałunku. Szczęścia nie można widzieć. Trzeba je czuć. Przepraszam Pana bardzo ale klucz do mojego serca został wyperswadowany za morza i oceany. Albowiem zostanie Pan w nim na zawsze lub zginie śmiercią męczeńską.
|
|
|
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
suwerenie mojego serca lecisz w kulki
nielegalna miłość owładnęła nami rzeka słów wypływa z ust ocenzurowane wyznanie miłości ty - rana nie do zagojenia rozpocząć miłość - rzecz błaha przeżyć bez litrów łez - sztuka 'Jest takie stare egipskie przysłowie, które mówi, że jeśli kobietę ogarnia złość, mężczyzna powinien dotknąć swoimi ustami jej ust i trzymać tak długo, aż złość zmieni się w namiętność. Jesteś moim 2. tomem , moją kontynuacją, moim dalszym ciągiem- bez ciebie nie mam sensu. Nie sztuka powiedzieć "jestem". Trzeba jeszcze być. Kiedy ma się kilkanaście lat, buntujesz się i pakujesz do pudełka z etykietą jakiejś szkoły. Potem dojrzewasz i przychodzi taki moment kiedy czujesz się bardziej odpowiedzialny za siebie, swoje nałogi i za to, co robisz. Wiem, że w tej chwili mam taki okres, kiedy muszę nad sobą zapanować. Znasz na bank kogoś z kim chwilę trwają zbyt krótko, że nawet całe życie to za mało.'
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
przez miłość mamy blizny na sercu i gonimy za przyszłością której nigdy nie posiądziemy. Boże, ukryty pośród błękitu zastanawiałeś się kiedyś jak nieszczęśliwi są ludzie których stworzyłeś? potępił nas nawet okrutny los, gubimy się gdzieś w przestrzeni czy jest dla nas jakiś ratunek? potwór zwany zazdrością pożera nasze marzenia. tłoczyłeś mi zaufanie przez tętnice, jak trucizne. zobacz, potrafię sprawić, że przestaną się śmiać mogę zrobić cokolwiek, potrafię ich potępić. ale po co? przecież jest z nią szczęśliwy. nie zaprzeczysz, że nadawałeś kolory moim snom że lepiej niż opium siałeś spustoszenie w moim mózgu że nakazywałeś mi walkę, gdy byłam już pogodzona z przegraną nie zaprzeczysz, że istaniałeś... kiedyś jeszcze zatańczymy nasz taniec zapomnimy się w rajskiej melodi przycisniesz mnie do swej piersi a ja poczuję Twój zapach zapomnimy o wszystkich dookoła będziemy tylko tańczyć kiedyś, nie teraz to jeszcze nie ta chwila... nieważne jest jak umrę ważne bym umarła szczęśliwa niezrozumiały, zaborczy, zapatrzony w siebie, samolubny - najwspanialszy z dupków każdy Twój oddech rozdziera mi serce na miliony kawałeczków każde uderzenie Twojego serca niszczy fundamenty mojego życia każde spojrzenie Twych niebieskich oczu zabiera mi wiarę w to, że dam sobie radę. No i jak tu żyć? Z Tobą źle, bez Ciebie jeszcze gorzej. Samotność! Gdzie jesteś? O tu się ukryłaś.
Choć pomodlimy się za wszystkich tych głupców, którzy jeszcze wierzą w miłość.
|
|
#1936 |
|
Rozeznanie
|
Prawdziwy mężczyzna pod Twoją bluzką będzie szukał nie biustu, lecz serca...
chciałabym, żebyś mnie zapodział gdzieś w swojej kieszeni miedzy pękiem kluczy, a paczką czerwonych Marlboro. -Co jest dla Ciebie ważniejsze, Twoje życie czy ja? - Zanim odpowiem, pozwól, że pierwszy Cię o coś zapytam. - W porządku. - Czy jest jakaś różnica, pomiędzy Tobą a moim życiem? Kocham cię, kocham cię każdą swoją żyłą, każdym swoim włosem, obojgiem uszu i oczu, dziurkami od nosa, skoliozą, paranoją, próchnicą, mózgiem, stopami, jesteś dla mnie wszystkim, klejnocie, góro curku, uciekajmy, mamy jakieś pieniądze, znajdźmy jakiś motel, kupmy odgrzewaną pizzę z mikrofali i frytki, a przede wszystkim dwie butelki wina, i wjedźmy do wanny, umyję cię, wytrę ręcznikiem, położę do łóżka, i zacznę całować, i mówić ci, opowiadać cały świat, całować cię w usta, szyję, nos, oczy, czoło, uszy, splot słoneczny, ręce, palce, paznokcie, łokcie, piersi, sutki, pępek, brzuch, kolana, stopy, knykcie,łydki, kostki, pachwiny, duszę, obejmiesz mnie nogami i chuchniesz mi w twarz srebrem, zamienisz mnie w księcia, ja ciebie w kobietę, ty mnie w mężczyznę, zamienimy świat w lunapark, zło w mrożoną oranżadę, wojnę w popcorn, nienawiść w papierosa po obiedzie, jak dwa plus dwa równa się pięć. Nie ma mnie bez ciebie. Imponował mi. Był taki męski, a jednocześnie pod skórą prawdziwego mężczyzny, krył chłopca lubiącego przytulanie. To były niesamowite miesiące. Tak na prawdę prawdziwego szczęścia zaznałam jedynie przez chwile, resztą były nieprzespane noce, łzy do poduszki, te palpitacje serca na Twój widok i.. nadzieja. Tak to przede wszystkim ona trzymała mnie wtedy przy życiu. A teraz ? A teraz został mi tylko zapach wspomnień po tym wszystkim i pare wspólnych melodii. Mimo, że jesteś najwspanialszym chłopakiem, jakiego kiedykolwiek poznałam, nie potrafię pokonać muru, którym się otoczyłeś. No to trzeba zacząć robić zapas chusteczek i czekolady bo znowu się zakochałam. Twoja miłość jest spoza tego świata. Proszę, nie sprowadzaj mnie na ziemię. -Kocham Cię. -Jesteś pijana -Nie, jestem tylko odurzona tą cholerną miłością.. Człowiek pije, żeby utopić jakąś myśl, a ta przeradza się w obsesję. Podejrzenie, które chciało się odsunąć, pod wpływem alkoholu staje się żywsze, silniejsze, zajmuje coraz więcej miejsca. Nie rozumiałam, czemu tak rozpaczliwie pragnę tej miłości. Wiedziałam tylko, że była warta całego ryzyka i wszystkich cierpień, jakimi ją okupiłam. Była jeszcze wspanialsza niż myślałam. Była wszystkim. Nie było dnia, w którym nie myślałabym, co by było gdyby. Na dworze zrobiło się chłodno , niebo ciężko wisiało nad głowami a w powietrzu dało wyczuć się zapach deszczu , świeżo skoszonej trawy i tej cholernej samotności…
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Paralogiczna, xxxLOLKAxxx, i_nie_zmienia_sie_nic, _mandarynka, kontrastowa0 - miło, że nadal o mnie pamiętacie! całusy ♥
" najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny
tylko jedna szansa, tylko jeden oddech... przestaję oddychać na samą myśl o Tobie leżę umierając i jestem rozlewającą się krwawą żałością i zdradą myślę, że potrzebuję wschodu słońca, mam już dość jego zachodów pod plamami czasu znika uczucie. jesteś gdzieś indziej, a ja wciąż jestem tutaj "
|
|
#1938 |
|
Przyczajenie
|
Ja tu jestem nowa
jestescie swietne! Mogłaby pani wyprać moje życie w Perwoll Color Magic, bo tak jakoś ostatnio straciło kolor. Patrząc na puste ulice, mokre od zimnego deszczu, zdaję sobie sprawę, że postanowiłeś wykreślić mnie ze swoich myśli. Kto by pomyślał, że to tak bardzo zaboli? 'A może na tym to właśnie polega ?Ty musisz przestać kochać żeby jemu zaczęło zależeć.?' nocnym pociągiem...aż do końca świata.... budzi mnie witar...wiatr niesie strach...strach tak pełen sprzeczności. Chciało mi się płakać, ale przypomniałam sobie, że tusz do rzęs za dużo kosztował. Nie pytaj mnie co zrobię, bo sama nie wiem jak żyć. Bo jeśli spełniają się sny, to nie wiem o czym powinnam dziś śnić... I just can't get enough |
|
|
|
#1939 |
|
Zadomowienie
|
♥
Pamiętam. ________________ Czuła się strasznie, gdy patrzyła w przeszłość, ale teraz miała tę pieprzoną pewność. Rozdrapała to znowu, trudno. Wciąż chciała zniknąć, gdy patrzyła w lustro. 'Daj mi pewność, bo nie wiem na czym stoję, choć podświadomość mi mówi, że to cudowny początek..' 'Miliony słów omijających prawdę, miliony kroków, miliony chwytów za klamkę. Dźwięk otwieranych drzwi i szeptów, niby blisko, a sercem te miliony kilometrów..' 'Czas zmienia ludzi, studzi ten żar, który płonął. Chociaż przyrzekasz, to idziesz inną drogą. I na nic starania, wiesz, że cenię szczerość.. Ale tu jej zabrakło i to właśnie dlatego.' 'Może tak musi być, ale to cholernie boli. Dziś nie czuję nic, coś wciąż mówi mi 'zapomnij'. A ja będę zaprzeczać do końca swoich dni, bo to, co mam w sercu, nie odbierze mi nikt!' 'Może czujesz to, co ja, może masz te same myśli.. Może czekasz na ten moment, w którym sen Ci się ziści.. I może te chwile, które czas zmienia w pył, są tylko chwilami, które nieznaczącymi nic..?' 'Chyba zbyt często zastanawiam się nad życiem, a najgorsze jest to, że zbyt często je niszczę.. I mam wiele wad - najpierw robię, potem myślę, później uciekam i walczę z umysłem..' 'Może przyjdzie taki dzień, że będzie mi wszystko jedno i może w końcu wtedy odmienię codzienność.. A jeśli mi się uda, najlepiej jak najszybciej, to zobaczę w końcu tę małą szczęścia iskrę..' 'Nie ogarniam tego fałszu, to staje się chore! Próbujesz się zmienić, tylko szkoda, że na gorsze. Fałsz jest fałszem, Ty bezczynnie się poddajesz.. Nic nie dociera, no to gadaj sobie dalej..' 'Większość ludzi nie rozumie, co to znaczy przyjaźń. Pytasz czemu nie zaufam? Dobra, nie zaczynaj! Wiesz, po prostu nie ogarniam, no bo ile można? Teraz mam to w dupie i wierzę, że sprostam.' 'Wiesz jak to jest.. Bardzo chcę, lecz nie potrafię. Zrobić coś jest trudno, powiedzieć dużo łatwiej. Chciałabym usłyszeć prawdę albo nic nie usłyszeć. Jeśli masz mi w oczy kłamać, to już możesz zacząć milczeć.' 'Nie jestem idealna, bo ideałów nie ma. Też popełniam błędy, ale Ty za dużo ściemniasz. Zaprzeczasz mi w oczy, a potem mnie przepraszasz.. Ja już nie ogarniam, dlatego odpadam.' ♥
|
|
#1940 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel- CUDA !
Za każde słowo, które wypowiadałeś,
Za każdy dzień spędzony przy Tobie, Za każdy wdech, którego byłeś świadkiem Za każde krótkie zdanie, Za każde wieczne słowo, Za to, że boli mnie gdy mówisz, że nie przyjdziesz. Teraz dziękuję. Za każdy gest, który Cię niszczy, bo mam moc której nie posiada nikt inny, Mogę zranić Cię jednym słowem, Za każdą słoną kroplę, której byłam powodem, Teraz przepraszam. Między Nami przepaść, pustka Jednak nie taka między ustami a ustami. Z radością wbiłabym Ci nóż w serce, Rzecz w tym, że nie wiem gdzie Ty je masz. Mogę CI dać jedynie niebo, Chciałabym darować więcej, Ale wyżej nie sięgnę, Mam za krótkie ręce. Oprócz ciała oddajmy sobie serce. Wszyscy mi mówią, że gwiazd na niebie są miliony, Co z tego skoro ja wybrałam słońce? Bo która gwiazda ma tyle ciepła co Ty? Myślę, że to właśnie Ty. Ślepy traf zdecydował, że pokocham akurat Ciebie. Dać Ci mogę tylko tyle ile jestem w stanie wziąć. Gdy zgubisz sens życia, zadzwoń. Przybiegnę i razem znajdziemy tego skur*ysyna. Nie mów, że nikt Cię nie kocha, Że nikt Cię nie potrzebuję. No chyba, że jestem nikim. Każdą dobrą chwilę doceniam, Wolę upodobać sobie chwilę niż wspomnienia. Usłysz mój subtelny alarm. Znów zaczęliśmy dotykać się spojrzeniami. Znów tego pożałujemy. Męskie ego aprobaty potrzebuję jak pokarmu.
|
#1941 |
|
Wtajemniczenie
|
Możemy być jak krople na szybie. Szukać się wśród innych tysięcy, natrafić na wspólną drogę, zjednać się. Czekać na koniec wędrówki lub aż zdmuchnie nas wiatr. Poczytaj mi nocą, z morza i gwiazd. Najpiękniejsze historie pisze sam świat.
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
Uff nadrobiłam i okradłam: NieMowNic, kontrastowao, Laawendaa, Paralogiczna, Sharmila (cudowna
A marikab dalej nie ma ![]() 'Wpijasz we mnie tą nienawiść, jakby była dla mnie obca Siedząc na lekcji historii słyszę tylko opowiadania o wydarzeniach z czasu przeszłego. Po co mam uczyć się przeszłości skoro nie zdążyłam jeszcze opnaować teraźniejszości, chociażby na ocenę dopuszczającą Photomiłość.jpg z namiastką wirtualnej prawdy Przesiąknęłam nadmierną dwulicowością Skaleczony zmysł kochania'
|
#1943 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma mnie. Tak zwyczajnie zgubiłam się. Wzrok przyjaciół skierowany jest w inną stronę życia. A mnie nie ma. I tylko Nic i Nikt chce mnie odszukać. Manipulują mną jak silny wiatr manipuluje bezsilnym białym piórkiem. Oddaje się im, ufam i wierzę. Oni niekiedy przeszywają mnie chłodem ciszy i pustką wsparcia. I uciekam sama, z miejsca na miejsce. "Pokaż mi przyjaciela, który będzie ze mną płakał; bo tych, którzy będą się ze mną śmiali, znajdę sobie sama."
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2011-04-03 o 20:16 |
|
|
|
#1944 |
|
Zadomowienie
|
to niezwykłe, że niebo jest wszędzie takie samo. i ludzie żyjący pod nim też niczym nie różnią się między sobą - wszędzie, na całym świecie, żyją setki tysięcy milionów takich samych ludzi, nieświadomych nawzajem swego losu, rozdzielonych murami kłamstwa i nienawiści, a jednak tak bardzo podobnych. ludzi, którzy nigdy nie nauczyli się pozytywnie myśleć, lecz w których sercach, lędźwiach i myślach gromadzi się siła zdolna w przyszłości wstrząsnąć światem.. *****
|
#1945 |
|
Raczkowanie
|
"A teraz będę żyła dla siebie, dla drzewa, dla chodnika i dla cegły, będę żyła chociażby dla podmuchu wiatru, będę żyła dla wszystkiego żeby nie dać Ci tej satysfakcji, że żyłam tylko dla Ciebie. czasami mam wrażenie, że chcesz mnie zabić wzrokiem, ale zaraz ten wzrok zmienia się w kochający ten który tak uwielbiam. Wzrok którym wołasz mnie do siebie. Widzisz go i wiesz, że mógłby zastąpić Ci powietrze." |
|
|
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
Nie spuszczał jej z oczu. Za oknem szalała burza, a Oni odnaleźli spokój w swoich ramionach. Całowali się, leżąc na kanapie. _________________________ ________________
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie wszystkim.
Moje serce mają: Extremalna caroline060 Asiss Pysia Kamisza Dorotka
3martyna3 Natalka z innej bajki affen ciiri Renia Mrs Unfabulous snowball otojest groszek TiS papergirl latin blondii dreams RozowaSkeyterka siatkarka18 nieliczylamwcalesie naughty kontrastowa One for all absorbeed panijana grise mandarynka matematyczka rudawiewiora NieidealnaJa Endżi limitowana MalinowaGirl dongivemenames myszka Sharmila agattee sanderson panna_miodowa inqiring katrin_love Turka CaMa istny_paradoks niewieszjaktesknie Onax3 boundlessly CookieCrisp Primadonna Panna Migotka TwojaKokaina the end Borowiczanka SparklyAngel Paralogiczna caroline2324 rebellious chcialam byc Missi oraz bananowalaska . Niektórych z Was już tutaj nie ma, niektóre bywają, ale nie są, a maleńka garstka jeszcze mnie nie zawiodła. Czekam z utęsknieniem na każdą z Was i od zawsze na zawsze kocham Waszą twórczość, życzę Wam wszystkiego, co najlepsze, każdego dnia, bez okazji i na całe życie. Tylko w filmie takie poranki z telefonem od przyjaciela "jak się czujesz?" po zarwanej nocy. Otacza mnie głucha cisza, a ja znów mam nadzieję, że to kolejna gra typu "kto bardziej tęskni" ' Czasami chciałabym mieć czarne oczy. Takie puste, które nie potrafią płakać. Czy wiesz, że łzy się śmieją, kiedy są za duże? (...) Nie umiem na Ciebie patrzeć... Bo nie umiem na Ciebie patrzeć bez miłości. Wiem o tym... Bez miłości jeszcze Cię nie widziałam. A kiedy ona Cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia. Czarne niebo zamiast gwiazd, zobaczysz wszystko to samo co ja... '
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2011-04-03 o 21:45 |
|
|
|
#1948 |
|
Raczkowanie
|
Słońce świeci, coraz jaśniej, coraz cieplej,
w sercu coraz ciemniej, coraz zimniej. Włóż mnie sobie do kieszeni, do portfela, do plecaka, do serca mnie włóż, ale miej mnie, nie wyrzucaj. Potrafisz beze mnie żyć. Dobrze się oddycha i świat się nie wali. Ja też świetnie sobie radzę. Ale powiedz mi proszę, chcę usłyszeć tylko, że czasem brakuje Ci mnie, że czasem pusto i, że znaczyłam w życiu coś. Kiedy przekroczyłam tą linię, ten punkt na horyzoncie między sercem, a rozumem? Kiedy poczułam, że nad tym nie panuję, kiedy zrozumiałam, że zależy mi bardziej niż oczekiwałam? Czy minęliśmy się wtedy i poszedłeś w drugą stronę? Wiem, wiem, nie umiesz kochać. Nie martw się, moje serce już dawno tego zapomniało. Nauczymy się razem, albo będziemy żyć z ta naszą wspólna bezmiłością. Chciałabym być czasem trochę nierozsądna i zapomnieć o tym co powinnam. Kierować się możesz rozumem, ale proszę kochaj sercem!
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, Pati i wiele innych ♥♥♥
____ masz w oczach dwie smutne kropelki co jak kryształki cukru, rozpuszczalne, rozpływają się z miłości. strzepuję popiół, gaśnie w twoich oczach, jak księżyc o poranku znikasz. i kwietniowe słońce, wioseny wiatr... niosę za sobą zapach powietrza, zawsze mówiłeś, że pachnę wiosną, herbatą i malinami.
|
#1950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
__________________ " Moje serce rozpadło się na milion kawałków po to, byś choć jeden mógł znaleźć i przypomnieć sobie o mnie. Ludzie mogą należeć do nas tylko we wspomnieniach. Któregoś dnia zrozumiesz, że szukasz tego, co już posiadasz. Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje, po to, by nie było miejsca na ziemi wolnego od wspólnych wspomnień. Chwile - jak truskawki, każda smakuje inaczej. Pamiętasz smak tylko tej ostatniej, resztę możesz sobie tylko wyobrazić. Marzyć, oznacza pragnąć gwiazdki z nieba. Działać - to wiedzieć której. "
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

jestescie swietne!