Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-03, 18:53   #1771
bierka83
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
bierka, oni je mają przestać je produkować za jakiś czas, ale zanim u nas ich zabraknie to jeszcze ze dwa lata minie Także spokojnie

W ogóle to dzisiaj strasznie dużo ludzi było w Pandorze w Arkadii, musiałam wyjść i wrócić za 30 minut, żeby spokojnie wybrać korala I sporo czasu mi to zajęło, bo każdy miał inaczej te kropki zrobione, jeden był za wąski, drugi za szeroki, ale w końcu wybrałam najładniejszy
No to mnie uspokoilas Balam sie,ze nie dam rady kupic tych, ktore mi sie podobaja
Stary 2011-04-03, 18:53   #1772
dejona
Raczkowanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7

paulinako obie kompozycje super ale do mnie bardziej przemawia wersja w różach a nowe muranko świetnie je ożywia i fajnie sie wybija
dejona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 18:57   #1773
paulina95
Wtajemniczenie

domcia, no to widzę, że Ci pomogłam w decyzji kupienia nowego murano

bierka
, no to się cieszę Mi się na szczęście tylko dwa murano jeszcze podoba z tych, które mają być wycofane i resztę kupuję z tego, co zostanie i z nowej kolekcji

dejona, no mi też isę bardziej podoba w samych różach W takiej wersji zostaje na razie, niebieskie i zielone murano wylądowało na skórce

W ogóle dziewczyny to jest naprawdę chore, przyjechałam do domu i zamiast odpocząć to ja za aparat, robię fotki i od razu do Was lecę A jeszcze muszę dużo rzeczy do szkoły zrobić I paznokcie zmyć

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 18:57   #1774
sajf
Zakorzenienie

o dzięki za link do emeryturek

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 18:59   #1775
dejona
Raczkowanie

bierka, paulinaka ma rację w krakowie była w tym tygodniu dostawa i dotarly wszystkie wycofywane murana i badsy

Paulinko my maniaczki zawsze wybieramy najładniejsze bo my koraliki kochamy
dejona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 19:00   #1776
ktsw
Zakorzenienie

Paulinko sliczne wszystko
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 19:02   #1777
jolta
Zadomowienie

Paulinko, a widzials moze to biale nowe murano? Czy ono jest mleczne czy bardziej przezroczyste? Ja sie wlasnie czailam na tego korala ale nigdzie go nie mieli..
Stary 2011-04-03, 19:13   #1778
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
A teraz: tadam!!! Moje nowe murano Miałam kupić klipsa, ale nie było tych co chciałam, ze sreberka nie mogłam się zdecydować co chcę, a że zauroczyło mnie murano z nowej kolekcji to mam A pszczółki i muffinka też nie było

Kompozycje wrzucę pewnie jutro, bo zanim powykręcam te moje korale to trochę mi się zejdzie
Cytat:
Spaza, dzięki Lotki nie widziałam, bo jeszcze nie mieli wszystkiego w Arkadii i czekają na dostawę W ogóle nie widziałam żadnych srebrnych czy srebrno-złotych beadsów z nowej kolekcji, mieli tylko murano i te kwiatki z kamieniami miesiąca no i serce z rodolitem

sajf, według mnie śliczne są wszystkie oprócz brązowego i zielonego, chociaż to zielone nie jest złe, tylko daje po oczach Czerwone jest ładne, bo takie ciemniejsze, można powiedzieć, że nawet miejscami jest bordowe trochę
Cytat:
bierka, oni je mają przestać je produkować za jakiś czas, ale zanim u nas ich zabraknie to jeszcze ze dwa lata minie Także spokojnie

W ogóle to dzisiaj strasznie dużo ludzi było w Pandorze w Arkadii, musiałam wyjść i wrócić za 30 minut, żeby spokojnie wybrać korala I sporo czasu mi to zajęło, bo każdy miał inaczej te kropki zrobione, jeden był za wąski, drugi za szeroki, ale w końcu wybrałam najładniejszy
Paulina! Że też się nie spotkałyśmy! Byłam dziś w Pandorze w Arkadii!!!!!!!!!! dokładnie ok 17.30. Obejrzałam sobie murano błękitne w prążki i różowe pastelowe w prążki.
Zbieram fundusze za kilka tygodni kupuję nowy koral albo i dwa

Piękne to Twoje nowe murano widziałam je dziś za szybką, pokazywałam nawet TŻtowi

Cytat:
Napisane przez jolta Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, wrocilam po ponad tygodniowej nieobecnosci i zaraz zaczynam nadrabiac watek i ogladac wasze nowe cudenka.
.... a ja z wojazy wrocilam bogatsza o 3 nowe korale. Nowa kolekcja nie rzucila mnie na kolana wiec zadowolilam sie stara.. no i malo brakowalo zebym stala sie posiadaczka pandorowego zegarka z cyrkoniami dwa razy wracalam do sklepu, ale w koncu stwierdzilam ze to nie do konca moj styl i zadowolilam sie innym zegarkiem

a z innym rewelacji to.. urwal mi sie gwint w oksydowanej bransoletce kompletnie nie wiem jak i w ktorym momencie to sie stalo .. jutro sie przejde do pandory i zobaczymy co wymysla.. nie chce sie z nia rozstawac
Buuu współczuję i trzymam kciuki, że szybciutko uda Ci się zrealizowac reklamację

PS. Nikt nie odpisał na mojego poprzedniego posta Wstawiłam linka z fotkami Pandory Oli Kwaśniewskiej... co sądzicie o jej wyborze bransoletki i korali?

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Paulinko, a widzials moze to biale nowe murano? Czy ono jest mleczne czy bardziej przezroczyste? Ja sie wlasnie czailam na tego korala ale nigdzie go nie mieli..
Przezroczyste jak szklanka po nutelli :P a te kropy to takie fioletowo bakłażanowe
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 19:18   #1779
ktsw
Zakorzenienie

Snow bo ta brans Kwasniewskiej byla juz wklejana chyba wczoraj i podobała sie oczywiscie
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 19:22   #1780
paulina95
Wtajemniczenie

dejona, oczywiście że tak Tylko sprzedawczyni nie była z tego za bardzo zadowolona

ktsw, dzięki jeszcze raz

jolta, jest dokładnie tak jak pisze snow, przezroczyste w ciemnofioletowe kropki, które jak się inaczej spojrzy wyglądają na czarne

snow, dzięki Ja o 17:30 to już z Warszawy wyjechałam akurat Ale jak następnym razem będę się wybierała do Wawy to możemy się jakoś umówić
A bransoletka Oli Kwaśniewskiej bardzo mi się podoba, już wcześniej rzucałam te fotki więc może dlatego dziewczyny nic nie pisały na ten temat

Stary 2011-04-03, 19:24   #1781
jolta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Przezroczyste jak szklanka po nutelli :P a te kropy to takie fioletowo bakłażanowe
buuu wlasnie padla moja nowa koncepcja na braso ta przezroczystosc to jeszcze bym przelknela ale ten fiolet... buuu.

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
jolta, jest dokładnie tak jak pisze snow, przezroczyste w ciemnofioletowe kropki, które jak się inaczej spojrzy wyglądają na czarne
oj to jutro sobie musze je obejrzec... moze wystarczy jak bede inaczej patrzec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 19:42   #1782
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Nie jest dobrze... weszłam na stronę trollbeds i już sporo mi się podoba zwłaszcza fioletowe i niebieskie murana, chciałabym taką bransoletkę z samych muran
Hmm... no i co teraz?

KUP KUP KUP!!!

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
ja rozumiem ze ona ma zloto za 30 tysiecy...ale my mamy zwykle srebro i szklo za 2 tysiaki hehehe
Dokładnie

Cytat:

Mirell, książki nie kupiłam, bo koleżanka ma mi pożyczyć
Świetne to nowe murano! Za kieeedyś tam mam zamiar nabyć czerwone
I czytaj czytaj czytaj

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
i żadnej z nas w rozmowach w toku nie będzie!? żadna nie opowie jak nie kupuje ubrań, kosmetyków, oszczędza na czym może, likwiduje i uszczupla konta oszczędnościowe żeby kupić nowe korale? Jak chowa je przed rodziną, matką, ojcem, mężem, kochankiem? O tym jak po nocach śnią nam się korale? o tym jak puka nas listonosz? o delirium koralikus? mitycznym zjawisku zwanym "odwyk"? i jak urabiamy dziada? o wacikowym? i kuli kupowej? nie będzie o bonach i cudownych promocjach "kup za 299 a dostaniesz kurala"? co to za program, nie warto oglądać!

Cytat:
kompletnie nie wiek co jak i kiedy nic takiego nie robilam zeby narazac moje skarby.. jak szlam na stok to bransoletka grzecznie zostawala w szufladce a zakladalam ja tylko na wieczorne wyjscia do knajpy.. prawde mowiac zauwazylam tylko ze jakos dziwnie koraliki mi lataja i sobie zaczelam ogladac bransoletke i zobaczylam ze w jednym mijscu jest przetarta. Jakos nie skojarzylam tego faktu z rozdyndanymi koralami i mylalam ze to ta oksyda sie po prostu starla. Potem jak nakrecalam nowe koraliki to zobaczylam co sie stalo

fotka jest kiepska bo robiona telefonem i w dodatku z fleszem, ale widac miejsce gdzie powinien byc gwint... i gdzie sie teraz znajduje
... i teraz sobie tak mysle ze skoro te srodkowe gwinty moga sie po prostu "odkleic" to i te na koncach teoretycznie tez moga
O mamo, pierwsze takie coś widzę
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 19:44   #1783
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
Snow bo ta brans Kwasniewskiej byla juz wklejana chyba wczoraj i podobała sie oczywiscie
Aaa już myślałam, że się na mnie obraziłyście, że ostatnio za wiele się nie udzielam.

Cytat:
dejona, oczywiście że tak Tylko sprzedawczyni nie była z tego za bardzo zadowolona

ktsw, dzięki jeszcze raz

snow, dzięki Ja o 17:30 to już z Warszawy wyjechałam akurat Ale jak następnym razem będę się wybierała do Wawy to możemy się jakoś umówić
A bransoletka Oli Kwaśniewskiej bardzo mi się podoba, już wcześniej rzucałam te fotki więc może dlatego dziewczyny nic nie pisały na ten temat
Chętnie

Cytat:
buuu wlasnie padla moja nowa koncepcja na braso ta przezroczystosc to jeszcze bym przelknela ale ten fiolet... buuu.

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

oj to jutro sobie musze je obejrzec... moze wystarczy jak bede inaczej patrzec
Jolta jaką masz koncepcje?
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 19:45   #1784
paulina95
Wtajemniczenie

Mirell, dzięki A czerwone murano jest śliczne
KUP KUP KUP

A czytać zacznę od razu po egzaminach, czyli 16 kwietnia

snow, super Jak będę się wybierać to dam Ci znać Teraz tylko muszę od początku kasę zbierać, bo trochę jej jeszcze zostawiłam w H&Mie

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-04-03 o 19:46
Stary 2011-04-03, 20:00   #1785
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
KUP KUP KUP

A czytać zacznę od razu po egzaminach, czyli 16 kwietnia

Nie kupię, na mnie to nie działa (wmawiam sobie)

Dopiero 16?? Wtedy to będzie czas już na 2, a nawet i 3 część
Ja teraz co by sobie przedłużyć przyjemność, to postanowiłam czytać po max 3 rozdziały dziennie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 20:01   #1786
jolta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Jolta jaką masz koncepcje?
chcialam rozjasnic bransoletke jakims jasnym koralem. Przymierzalam sie do zakupu czerwonego z nowej kolekcji, ale po przymiarce stwierdzilam ze jest za czerwono i ze sklepu wyszlam z bialym w kropki. Chcialam dodac do tego jeszcze to nowe biale, ale nie wiem jak ono wyglada na zywo bo w zadnym ze sklepow nie mieli akurat tego koloru zastanawiam sie jeszcze nad tym nowym szarym serduszkiem lub bialymi perlowymi. Moze jutro uda mi sie je przymierzyc a moze i kupic
Stary 2011-04-03, 20:04   #1787
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Nie kupię, na mnie to nie działa (wmawiam sobie)

Dopiero 16?? Wtedy to będzie czas już na 2, a nawet i 3 część
Ja teraz co by sobie przedłużyć przyjemność, to postanowiłam czytać po max 3 rozdziały dziennie
Taa jasne, uważaj bo Ci uwierzę, kula kupowa działa na wszystkich

No dopiero 16, bo nie wiem kiedy będę widziała z tą dziewczyną, co ma mi pożyczyć książkę, najpierw w ogóle ją o tym poinformować Miałam sobie kupić swoją, ale nie miałam już kasy Jak będę miała czas to może sobie film obejrzę wcześniej trochę

Stary 2011-04-03, 20:07   #1788
Filozofka888
Zadomowienie

Mirell odnośnie co teraz Trzeba czekać na jakiś duży przypływ $$$ a potem szalejemy
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:17   #1789
sajf
Zakorzenienie

Snow na tej stronie jest post Paulinki o Oli i jej bransoletce , ja natomiast widziałam ją w tvn style i stałam przy tv zeby rozszyfrowac co jej dynda na ręce.
A wiecie co dynda u Kozuchowskiej w rodzinka pl?(lilou?)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+lilou&page=54

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

jolta fotki

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 20:25   #1790
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
sajf, cudnie to wszystko wygląda

modomaniaczka86, śliczne charmsy wybrałaś Wrzucisz nam jakieś real fotki?

sorina, mi się podobają bo są takie mało Trollowe i myślę, że lepiej by pasowały do Pandory niż do Trolli A Twoja kolekcja cudna :ślina:

margueri, witamy Jakiej firmy masz korale? Wrzuć Nam jakieś fotki to Ci coś doradzimy

A teraz: tadam!!! Moje nowe murano Miałam kupić klipsa, ale nie było tych co chciałam, ze sreberka nie mogłam się zdecydować co chcę, a że zauroczyło mnie murano z nowej kolekcji to mam A pszczółki i muffinka też nie było

Kompozycje wrzucę pewnie jutro, bo zanim powykręcam te moje korale to trochę mi się zejdzie

Mirell, książki nie kupiłam, bo koleżanka ma mi pożyczyć

Paulina, to nowe, fioletowe murano jest piękne - widziałam je dzisiaj na żywo i jest REWELACYJNE, czarne też ok, białego w oczka nie mieli jedynie całe białe w prążki - też fajne.
Za to widziałam na żywo nowe sreberka: wiking jest absolutnie the best - gdyby nie to, że nie mieli go zakodowanego, to już bym go kupiła. Piesek w budzie uroczy, serduszko z tyłu jest czerwone, ale w takim malinowym odcieniu, matrioszka jest z pomarańczową emalią, zawieszki z kamieniami miesiąca są ok, ale ciut mnie rozczarowały.

Ze smutnych wiadomości: zawieszki motylki przyjaźni oraz serduszka z białej masy perłowej nie pojawią się już w sprzedaży
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:27   #1791
margueri
Zadomowienie

Dziewczyny dolacze fotke tego co mam.Fotka moze nie jest super jakosci,najwyzej jutro zrobie lepsza...
Narazie bede nosila malpke sama,bardzo fajnie to wyglada...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0292.jpg (78,6 KB, 60 załadowań)

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:30   #1792
paulina95
Wtajemniczenie

Miramar, właśnie ja chciałam jeszcze obejrzeć psa w budzie ale nie było A murano to prawda, jest piękne Siedziałam w samochodzie jak wracałam i je po kilka razy oglądałam

Stary 2011-04-03, 20:37   #1793
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Ze smutnych wiadomości: zawieszki motylki przyjaźni oraz serduszka z białej masy perłowej nie pojawią się już w sprzedaży
No co Ty
Przecież ich nie ma w retired, dobrze się przedają, w dodatku motylki to dopiero w zeszłym roku weszły (są prawie jak nówki) więc dlaczego
Stary 2011-04-03, 20:39   #1794
Spaza
Zakorzenienie

a ja będę miała motylka
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:44   #1795
jolta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
jolta fotki
a wrzucilam fotki wszystkie nowe nabytki sa juz na zmasakrowanej bransoletce

Cytat:
Miramar, właśnie ja chciałam jeszcze obejrzeć psa w budzie ale nie było
piesek w budzie jest uroczy ale jak dla mnie troche za duzy. A matrioszka to juz zupelnie mi sie odwidziala.. jest pomaranczowa
Stary 2011-04-03, 20:48   #1796
paulina95
Wtajemniczenie

jolta, nowe nabytki super

Stary 2011-04-03, 20:54   #1797
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
No co Ty
Przecież ich nie ma w retired, dobrze się przedają, w dodatku motylki to dopiero w zeszłym roku weszły (są prawie jak nówki) więc dlaczego

Tak mi powiedziały panie z B, że poinformowano je z centrali Pandory, ze już tego nie będzie. W Pandorze w Magnolii babeczki mówiły, że motylków nie mają już od listopada, choć je uparcie zamawiają, ale im nie przysyłają
Ja się zmartwiłam tymi serduszkami

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
a wrzucilam fotki wszystkie nowe nabytki sa juz na zmasakrowanej bransoletce

piesek w budzie jest uroczy ale jak dla mnie troche za duzy. A matrioszka to juz zupelnie mi sie odwidziala.. jest pomaranczowa
Piesek w budzie jest konkretnych rozmiarów i dlatego mi się podoba, wiking jest drobniutki, przy nim dziewczynka i chłopiec to zawodnicy sumo
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:55   #1798
jolta
Zadomowienie

Paulinko, dzieki
Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Ja się zmartwiłam tymi serduszkami
ja tez tak by mi pasowaly teraz do tego bialego kropczastego korala.. moze gdzies jeszcze je maja...
Stary 2011-04-03, 21:13   #1799
sorina
Zakorzenienie

Paulinka to murano bardzo ładne Właśnie o nim pisałam filozofce
Wiking bardzo ładny , mniejszy ale super wygląda i muszę go mieć Piesek w budzie tez fajny i ma ładne serduszko z tyłu. A na emeryturę chcą wysłać stracha na wróble który tak mi się podoba
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 21:29   #1800
paulina95
Wtajemniczenie

sorina, cieszę się, że Ci się podoba
Tak właśnie myślałam, że ten piesek będzie ładny, teraz tylko myślę, że jak zechcę go kupić, to po co mi dwa psy na bransoletce, przecież jednego już mam

Dobra dziewczyny, ja już spadam bo już mi się literki na klawiaturze mieszają

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-04-03 o 21:30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości