|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
śliczny brzuszek ![]() Wy już takie rzeczy kupujecie, a ja to ciągle jestem w lesie z tym.
|
|
#3032 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() Leniwy łikend, zaraz nadrobie to co napisałyście, ale widzę ze laskawie było Chyba ładna pogoda wiekszość z domków wyciągnęła ![]() Wczoraj byliśmy na chwile w Media Markt i przechodziliśmy koło półki z wagami i mówię do D " O patrz waga do ważenia dziecka" a on z poważną mina " To co musimy taką kupić ??" Doszłam do wniosku że faceci nie maja pojęcia co jest potrzebne dla takiego malucha i ze jak bym wysłała mężą samego do hurtowni na zakupy to by pewnie przyjechał z przyczepką wypchaną po brzegi bo pani w sklepie by mu wmówiła że wszystko jest potrzebne
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#3033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wyżerka była ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
więc liczymy na siebie, sporo rzeczy juz mamy dla Julci, powoli zbieram się żeby zacząć szykowac torbę do szpitala, tzn. dla mnie głownie - podkłady, majtki, piżamki, itd. ale to po wypłacie męża ![]() a torcik z panią w bikini podobnie robisz jak ten który Madzia pokazywała tylko bez brzuszka - za to coś na kształt "zaczynających się nóg". http://www.wielkiezarcie.com/recipe27412.html tu jest ciekawy pomysł jak zrobic takie coś - zamiast bitej smietany mozna zrobić wierzch z masy cukrowej lub marcepanowej ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
spóźnione życzonka urodzinowe Madziu :kwiatek: sto lat! ja też właśnie nadrabiam bo od soboty nie było mnie ale na szczęście miałyście mało płodny weekend i jak napisała Margaret - łaskawy i już skończyłam
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-04 o 07:55 |
|||
|
|
|
#3034 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Ja to samo-kupuję wszystko sama. Ale spoko, pamięć mam dobrą, sprzedam to potem. Sorry ale nie stać mnie na to, żeby komuś robić prezent za kilka tysięcy, bo wyprawka typu wózek, łóżeczko, materac, pościel, ubranka, fotelik, zabawki, laktator, podgrzewacz i inne pierdoły kosztują właśnie tyle.
|
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze że się zrehabilitował Cytat:
![]() A w ogóle to witam poniedziałkowo pogoda zapowiada się piękna. Ale dość lenistwa weekendowego, robię kawę i siadam do pracy
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do ciuszków - to fakt- nowe są masakrycznie drogie - 49zł za jedna rzecz dla maleństwa w której ledwie pochodzić troche zdąży? szkoda mi tyle kasy i wole kupić używane a że lumpki mam nawet bogato zaopatrzone to różne cuda można znaleść ale dobrze że już dawno zaczęłam to bez pośpiechu skompletuje całą wyprawkę bo jakbym czekała na narodziny to nie wiem skąd bym wzięła wszystkie ubranka, a na nowe to bym finansowo nie wyrobiła. A ostatnio to już takiej wprawy nabrałam w lumpkowym grzebaniu że nie pamiętam kiedy sobie kupiłam jakiegoś ciucha nowego w sklepie - chyba płaszcz zimowy na jesieni co innego buty czy bielizna itp bo tego no nie kupuje nigdy - buty zawsze nowe ale często z przecen i wyprzedaży a że mam nogę rozmiar 40 to często można upolować jakieś fajne z outletów bo to nie jest taki "chodliwy" rozmiar. i jak widac, jak sie chce to można oszczędnie żyć a pieniążki zaoszczędzone wydać na inne przyjemności. Ale pewnie znajdą się i tacy którym nie szkoda wydać pół stówy na jednego pajaca czy śpioszki
|
|
|
#3037 |
|
Wtajemniczenie
|
witam sie i ja poniedziałkowo
ale wczoraj było pięknie - siedziałam cały dzień u rtodziców na podwórecszku i aż mi sie dekold opalił (miałam taką bluzeczkę z wiekszym dekoldem..) ![]() a dzisiaj od rana szaro i buro, ciśnienie niskie, głowa mnie boli w ogóle do d..się czuję i w pracy mi się nie chce siedzieć... całą noc lało i mi te stukające krople tak wkurzały, że mało co spałam ![]() nerola też widziałam te śliczne ale mega drogie kubusiowe pajace w tesco i dokładnie takie samo pytanie sobie zadałam: kto kupuje w tych cenach??????????
|
|
|
|
#3038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to teściowa potem Ci nie odda pieniędzy? U mnie jest tak, że jak Ja o coś poproszę bo np teściowa będzie w mieście to spokojnie to kupuje, albo i odwrotnie i żadna do siebie nie ma żalu,ani pretensji... A co do rzeczy to jak umiesz liczyć licz na siebie! Ja dostanę tylko łóżeczko z materacykiem i chyba wanienkę, a resztę sama sobie kupuję małymi kroczkami i jakoś specjalnie nie oczekuje, żeby mi teściowie czy rodzice coś kupili czy zaoferowali. Myślę, że czym prędzej czy później sami się zaoferują i pewnie będzie tak u Ciebie, bo u nich panuje jeszcze pewnie że rzeczy dla malucha się nie kupuje przed narodzinami ![]() Ja jak kupuje jakieś body itp, to pokazuje teściowej (mieszkam z nią) co mam, co kupiłam i strasznie się cieszy, że takie maleństwo będzie w domu, a nie raz mówi czy nie za szybko.. tylko że Ja należę do takich osób które już wolą kupić na zapas Cytat:
![]() Cytat:
muszę zapytać!Cytat:
![]() 100% kobiet by tak zrobiło ale te przyjedz po mnie, jakoś sobie tego nie wyobrażam. Może jakby to inaczej brzmiało to może, ale tak bezpośrednio... czułabym się jak taxówka :|~~*~~ Ja muszę się ogarnąć i w miasto wyruszyć Dzisiaj nowa dostawa w lumpie ![]() Ostatnio kupiłam sobie kurtkę jeansową jak nowa za 9zł ![]() CO DZISIAJ ROBICIE NA OBIAD?! Zadeklarowałam się a mam zupełną pustkę ![]() Zrobię rosół, bo w niedzielę nie było ale zupełnie nie wiem co na drugie ;| Coś bez ziemniaków, bo mój mąż ich nie je, jakieś kopytka, kluski, ryż, makaron, ale co do tego?!!! Kochane oglądałam różki powiedziecie mi tak naprawdę na jak długo one są potrzebne?! Bo nie raz są ceny z kosmosu a potem się okaże że wykorzystałam to raz albo dwa... |
||||
|
|
|
#3039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie pokroić na kawałki i posolić to mało ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
no właśnie ja się poczułam dokładnie jak taksówka - tym bardziej że do domu od tego kolegi to dosłownie 10minut na nogach - tylko ciemno - bo nie ma tam lamp. Potem jak dostał bure to przepraszał ładnie i napisał żebym przyjechała bo już zarezerwował kiełbaskę dla Julki.. To mu napisałam wtedy że nie wiem czy mu córeczka wybaczy że tak tatuś zapomniał o niej i mamusi i się wypiął tyłkiem na nas. to odpisał że: Jak zje kiełbaskę to pewnie wybaczy - i trochę mnie tym kupił ale i tak musiał znosić moje fochy i docinki cały wieczór bo przegiął pałę na maksa
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupuję czasem w tesco takie droższe rzeczy
, ... jak już mi się cos spodoba to nie mogę przestac o tym myśleć ... i mam takiego pajaca właśnie droższego .... ale sporo rzeczy mam od bratowej więc raz czasem sobie pozwolę zrobić synusiowi prezent
|
|
|
|
#3041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bym tak samo zrobiła na Twoim miejscu ![]() Cytat:
Powiem Ci tak jak mi Pan zachwalał w sklepie ostatnio - "przydają się zwłaszcza dokąd tata boi się taką kruszynę na ręce wziąć jak już dziecko podrośnie to jest łatwiej, ale na początku potrzebne zwłaszcza dla panów"
|
|
|
#3042 |
|
BAN stały
|
hej dziewczyny
![]() widzę wątek kwitnie, a ja mam teraz mnostwo pracy. remontujemy troche dom, przez co tez nie mialam przez kilka dni neta. Jestem juz wielka ![]() przez ostatnie 2 tyg tak mnie wysadzilo ze szok. a malutnie buszuje sobie coraz bardziej. |
|
|
|
#3043 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() powiedzcie mi czy to zgaga czy cos innego..od tygodnia rano wstaje z tak podraznionym gardlem i przelykiem jakbym polknela jakis duzy kawalek i ma sie wrazenie ze podraznil przelyk...czasem anwet jak cos pije to czuje bol..hm..na plecach? a wogole to codziennie was nadrabiam..ale tempo jest naprawde szalone sa tu jakies mamy studentki?? ja mam problem na uczelni ze swoim brzuchem? ostatnio wogole nie wiem co mam robic...mamy dosyc zgrana grupe, ale i tak tylko dwie osoby wiedzac ze jestem w ciazy?ale teraz jak zaczyna byc widac to i widac spojrzenia kolezaneczek??najchetniej to bym stanela na srodku i sie pochwalila zeby nie bylo jakis glupich plot czy gadania za plecami..gryzie mnie to i coraz mniej lubie chodzic na zajecia...ot tak musialam sie wyzalic...dzisiaj pieke buleczki...hm..pochwale sie potem jak wyszly i chyba mi przybylo troche w pasie..bo ledwo sie w jeaniki zapielam wczoraj dobrze ze w modzie rozciagliwe leginnsy
|
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy juz umeblowany pokoj Sary
jak powiesze firanki to zrobie fotki. Brakuje jeszcze tylko jakiegos siedziska, niestety żadna sofa (najwet najmniejsza) nie zmieści sie, tak zeby bylo swobodnie, za bardzo by zagracila, myslalam nad jakimś fotelem do karmienia, generalnie nad czyms na czym mozna przyjsiasc. Teściowa chce nam dać fotel bujany, ale jakis taki za duzy mi sie wydaje i cieżko sie z niego wstaje juz teraz, a co dopiero po porodzi z dzidzia na rękach (i jeszcze moj pies uwielbia wikline-dlugo fotel by nie postał ).Myślimy nad czymś takim: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50078464 |
|
|
|
#3045 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Byłam dziś rano na badaniu glukozy . Samo badanie nie było takie złe ale wynik już tak po 50 glukozy miałam aż 210 . Po południu ide do mojej gin i napewno dostane skierowanie do poradni cukrzycowej . Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty żeby dziewczyny miały lepsze wiadomości niż ja |
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na 75g może wyjść wszystko ok więc nie martw się na zapas aha jeśli nawet odpukać miałabyś cukrzycę to na NFZ tylko w Zabrzu Cię poprowadzą
|
|
#3047 |
|
BAN stały
|
Meszsares,Wodaqua,Sygine, Beatko
samo życie.Nic chyba nie poradzę.Ależ piękne ciuszki za tak małe pieniażki ![]() Ja się zakochałam w tych ubrankach w Tesco ale rozsadek zwyciężył. Nawet śliniak kosztuje koło 2 dych.A śpiwór 69 zł. Ja tam bym podkłąd dla teściowej kupiła i od razu przy wręczaniu podałabym cenę ![]() Beatko bo chłopy to gady.Mój dziś gada jak człowiek prawie.Już ja mu roboty w domu znajdę. Ja kupiłam: http://moto.allegro.pl/body-0-6-mies...498264195.html http://moto.allegro.pl/bawelniany-wy...501564308.html http://moto.allegro.pl/pizamka-spioc...503666068.html http://moto.allegro.pl/spodnie-early...514953423.html http://moto.allegro.pl/rampers-w-kwi...514954043.html Czekam dziś na to.Wszystko u jednego sprzedawcy. Vaniliowa ojej!! ![]() Będziesz chyba miała dietę,co? Mnie nocki wykańczają:boli,kłuje,i tak źle i tak nie dobrze a jak już dobrze,to siku mi się chce.Nie cierpię nocy!!! |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=linuska33;26143400]dzien dobry
![]() powiedzcie mi czy to zgaga czy cos innego..od tygodnia rano wstaje z tak podraznionym gardlem i przelykiem jakbym polknela jakis duzy kawalek i ma sie wrazenie ze podraznil przelyk...czasem anwet jak cos pije to czuje bol..hm..na plecach? a wogole to codziennie was nadrabiam..ale tempo jest naprawde szalone sa tu jakies mamy studentki?? ja mam problem na uczelni ze swoim brzuchem? ostatnio wogole nie wiem co mam robic...mamy dosyc zgrana grupe, ale i tak tylko dwie osoby wiedzac ze jestem w ciazy?ale teraz jak zaczyna byc widac to i widac spojrzenia kolezaneczek??najchetniej to bym stanela na srodku i sie pochwalila zeby nie bylo jakis glupich plot czy gadania za plecami..gryzie mnie to i coraz mniej lubie chodzic na zajecia...ot tak musialam sie wyzalic...Ja też studiuję ale mi to totalnie nie przeszkadza, a nawet lubię te spojrzenia które przyciąga mój brzucholek. Przecież to nie jest gimnazjum ani szkoła średnia, tylko wyższa uczelnia, nie wydaje mi się by dojrzali ludzie patrzyli złośliwie na brzuch. A tak to już jest, że kobieta w ciaży przyciąga uwagę nawet samoistnie. A tak w ogóle to Witam poniedziałkowo! Kurcze ja już tak objedzona z rana, a tu dopiero 10.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#3049 |
|
Zadomowienie
|
Witam Mamuśki!
Ja tylko na chwilę i zaraz znikam - zawieźć do pracy zwolnienie. Paskudna pogoda po wczorajszym dniu się zrobiła i aż się nie chciało z łóżka wstać ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, jeśli któraś dzisiaj ma
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nie obrażam tak o byle co a jego humory to mnie czasami do szału doprowadzają ja wolę odpuścić i żeby było już normalnie, żadnej satysfakcji mi nie daje takie nieodzywanie się do siebie albo robienie sobie na złość, ja tak nie umiem ![]() wolę się od razu pogodzić po kłótni i przytulić a tż znowu musi się z tym "przespać" i całą noc boczyć na mnie w sumie nie wiadomo o co, a ja po 15 minutach zapominam o co sie kłóciliśmy ![]() ja rożek raczej kupię ale bez wkładki kokosowej bo lipiec będzie więc i tak za gorąco by miała. Chyba że może od kogoś dostaniemy taki
|
|
|
#3052 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak będzie zaplanowany seksi wieczór, to nie opusci Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj tą pościel poogladałam, aż cały pokój dzieciątkiem pachniał ![]() Dzięki za ten przepis, właśnie taki gdzieś widziałam i mi przepadł. Za mase marcepanową to się chyba nie wezmę, bo nie mam talentu do ciast takiego jak Ty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym to jest bardzo przyjemne i nie wiem dlaczego ktoś inny ma mieć przyjemność z zakupów dla mojego dziecka ![]() Co do obiadu to nie wiem - może spagetti? Ja rozmroziłam pierś z indyka i na tym pomysłów koniec... Cytat:
Nerola, ładne te rzeczy, a ostatni rampersik taki słodki! |
|||||||
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry poniedziałkowo
![]() wodaqua chciałam Ci powiedzieć, że przekonałaś mnie do niego Jak ta piosenka się nazywa co linka podałaś ? A on wydał jakąś płytę gdzie wykonuje piosenki typu co mi Panie dasz, albo nie mam czasu na seks ? ;> Dziewuszki jak ja bym chciała mieć się z kim pokłócić o grilla czy o porozrzucane skarpetki nerolka przyjedź do mnie to zrobimy pranie Pilot też działa Zaczynamy dzisiaj 27 t 1d, czyli chyba 28 tc :P Sie nigdy w tym nie połapie
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mamusiek studentek jest tu całe mnóstwo: Zmalowana Natka DaKaro Scio chyba też Ja ![]() Brunetka - chyba pisze pracę mgr i kilka innych ale nie pamiętam dokładnie z nicków. U mnie było podobnie. Tylko dwie kumpelki wiedziały od dawna - gdzieś od grudnia - bo chciałam żeby w razie czego wiedziały co ze mną jakbym zasłabła albo musiała nagle wyjśc na Nikt poza nimi nie wiedział, ostatnio kilka dziewczyn zaczęło mi się tak dziwnie przyglądać bo w tunikach zaczęłam chodzić albo bardziej dopasowanych ale dłuższych bluzeczkach i było widać zaokrąglony brzuszek ale że ja chudzinka nie byłam nigdy to pewnie myślały że oponka mi urosła. ![]() No więc żeby uciąć wszelkie domysły i komentarze na mój temat walnęłam zdjęcie na profilu FB i nk naszej kruszynki z usg połówkowego z odpowiednim podpisem jednoznacznym i teraz już wszyscy wiedzą - a co! a jakiego "gula" mieli niektórzy to pojęcia nie macie - na uczelni mnie codziennie widzieli i nic nie zauwazyli a jak dałam to foto Julci z usg to normalnie gały na wierzch na drugi dzień jak na uczelnie poszłam. Wtedy zaczęli się normalnie przyglądać gdzie ja ten brzuszek niby mam że już takie maleństwo duże bo nie było tak bardzo po mnie widać choćby dwa tygodnie temu jeszcze.I tak problem tego jak powiadomić o mojej ciąży został rozwiązany
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-04 o 10:19 |
|
|
|
|
#3055 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
Zanko ponoć w Rudzie też jest poradnia dla kobiet w ciąży z cukrzycą a i do Zabrza bliziutko . Nerola diety sie nie boje tylko żeby z Krystiankiem było wszystko ok . Te złe wyniki moga być powodem tego że wczoraj nie prosiłam Was o trzymanie kciuków a one widac mają moc |
|
|
|
#3056 |
|
BAN stały
|
Co do rożka,to mam 3.Dwa feretti z wkładką a jeden dostałam w gratisie od kobiety bez wkładki.
Przy Szymonie użyłam kilka razy ale przy Krystku non stop,póki nie wyrósł i żałowałam,ze nie ma większych. T. wtedy pewnie bierze dziecko,maluszek jest fajnie ściśnięty jak w brzuszku i śpi słodziutko a nie z nóżkami i rączkami rozwierzganymi wszędzie bo boi sie sam swoich kończyn. Ale u nas w domu latem chłodno(ja na długi rękaw nawet czasem chodzę) a na podwórku niemal nago i ścieka ze mnie. Na podwórko dziecko absolutnie w samym bodziaku a nie rożku. Ja mam takie coś w gardle i to nie zgaga.Nazywam to moim rakiem ![]() A u mnie na obiad dziś zupa krem z brokuł z groszkiem ptysiowym. |
|
|
|
#3057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
i wolałam już nie iść żeby nie zafałszowało mi wyniku.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-04 o 10:24 |
||
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mamusia studentka. U mnie to śmiesznie bo katolicka uczelnia, a obrączki brak
Ale wcześniej się przyglądali dziwnie bo nie byli pewni,a teraz już wszyscy pytali w weekend jaka płeć, jak się czuję, który tydzień itp i w szoku byli, że to już bliżej końca
|
#3059 |
|
BAN stały
|
Zmalowana kochana jak zwykle
Ciul z pilotem bo i tak nie oglądam TV ale pralka?Teraz to jej mocniej odbiło i cały silnik albo pralkę trzeba kupić a nie tylko częsci. Nie przejmujcie się ludzmi.Po co to się stresować? Mnie tak ogladały mamusie na wywiadówce.Jakby cieżarnej nie widziały.Nie wiem ale mówia,ze teraz dziecko to rarytas. Carmelko czekamy na zdjęcia. Vaniliowa to ja trzymam kciuki by 75 poszło gładziutko i bez niespodizanek
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tytuł tej piosenki to Caesia & Ruben i w oryginale Czesław wykonuje ją z Kasią Nosowską.Jako Czesław Śpiewa wydał 2 płyty: Debiut oraz Pop - ta druga moim zdaniem jest lepsza: http://www.empik.com/pop-czeslaw-spi...10331,muzyka-p Posłuchaj fragmentów, może wpadnie Ci coś do ucha. Ale wykonania na żywo są też cudowne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

śliczny brzuszek 
05.06.2010 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zębole
Kurcze ja już tak objedzona z rana, a tu dopiero 10.