Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 08:57   #4801
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
nam 6 osób nie odmówiło, w sumie nie powiedzieli nic ale znamy ich sytuację i spodziewam się, że ich nie będzie kuzyna rozumiem, bo jest po ciężkim wypadku i nie wiadomo jak mu się będzie goić rana, póki co jest źle :/ za to trochę wkurzył mnie wujek (szwagier dziadka), bo zamiast powiedzieć od razu, że ich nie będzie to wymyślają, że wszystko zależy od tego czy wnuki przyjadą do nich na wakacje same czy z ich matką ... najwyżej będzie małe wesele na te 40-50 osób jak mamy wstępnie na liście wyliczone
Jednak stwierdzam, że ludzie naprawdę są nie poważni... przecież koszt takiego "miejsca" wcale nie jest mały... a co dopiero jak nie zjedzie się te 10 osób... to już ponad tysiak w plecy żeby jeszcze byli skorzy do potwierdzania to nie byłoby problemu, płakać bym z tego powodu nie płakała nikogo na siłe nie zamierzam przyciągać

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:58   #4802
Roougee
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Dziękuję

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:04   #4803
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Ech czasami ciężko jest z ludźmi, zwłaszcza ze swoją rodziną..
Nam też się szykuje mniejsze wesele niż myśleliśmy, ale akurat tym się nie przejmuję
Wkurza mnie moja teściowa, ta franca ma problemy z matematyką! Jak jej mówię, że z ich strony jest potwierdzonych dwadzieścia parę osób, to ta mi mówi, że ona naliczyła ponad 30 z ich strony...Jak jej mówię, żeby liczyła tylko potwierdzonych to ta znowu z tą 30 wyskakuje! Co za głupie babsko!!!!
hehe widzę, że lubisz teściową moja też mnie czasem denerwuje na dłuższą metę to bym tą kobiete chyba
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
znalazłam coś takiego w Krakowie http://www.lemonhostel.pl/index.php?site=Pokoje&l=PL
pokój 11

no my jednak kawałek drogi bo do Krakowa mamy jakieś 520km
ale chcę zobaczyć bo byłam tam tylko jakieś 2-3h
a w Zakopcu byłam ogółem jakieś 4-5 razy, ale P był bardzo bardzo dawno temu
no i ja uwielbiam ten klimat

niby łóżko w miarę i materac super ale jak się spało tyle lat w swoim to trzeba się przyzwyczaić
też jestem ciekawa czy się nie pozabijamy ale jeśli chodzi o współpracę podczas przeprowadzki i podział obowiązków to na 5+

zaproszenia ładne, zwłaszcza drugie
piękny ten pokój 11 , my byśmy mieli troche mniej kilometrów
my ostatnio się sprzeczamy kto w jakie dni będzie gotować

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Stary 2011-04-04, 09:04   #4804
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
Jednak stwierdzam, że ludzie naprawdę są nie poważni... przecież koszt takiego "miejsca" wcale nie jest mały... a co dopiero jak nie zjedzie się te 10 osób... to już ponad tysiak w plecy żeby jeszcze byli skorzy do potwierdzania to nie byłoby problemu, płakać bym z tego powodu nie płakała nikogo na siłe nie zamierzam przyciągać
mają czas do połowy lipca, żeby dać znać co i jak, chociaż teraz są na liście niepewnej i ich nie liczymy a co do sali to mamy ten komfort, że nie musimy mieć minimalnej liczby osób, tylko szkoda, bo jak tam będzie to od mojej mamy str będą 4 os no ale na siłę nie będę nikogo prosić...

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:05   #4805
magbes
Zadomowienie

O, nadrobilam reszte...

Dziewczyny ponawiam pytanie o dodatki do sukni ecru...w sensie biżu... i nie chce złota i pereł . . .

magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:08   #4806
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
O, nadrobilam reszte...

Dziewczyny ponawiam pytanie o dodatki do sukni ecru...w sensie biżu... i nie chce złota i pereł . . .

nie mam pojęcia

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-04-04, 09:13   #4807
karolinusienka
Zakorzenienie

aaa zapomniałam się pochwalić
nasze zapowiedzi juz wiszą
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 09:13   #4808
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
jak wams ie podobaja te zaproszenia?
Załącznik 3869397

Załącznik 3869398

Załącznik 3869399

my sie chyba na nie zdecydujemy =)
pierwsze najładniejsze

karolinusienka - super !!

Edytowane przez carolyna86
Czas edycji: 2011-04-04 o 09:15
carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:14   #4809
magbes
Zadomowienie

Cytat:
nie mam pojęcia
mam nadzieje, ze jakas taka zwykla z krysztalkow bedzie jednak pasowac
Stary 2011-04-04, 09:21   #4810
gitmartusia
Zadomowienie

Hej kobitki

Ja pomału szykuję się na podbój salonów

Co do relacji z teściami (teraz już tylko z teściową ), bo widziałam, że rozmawiałyście to ja mam super !!! Na początku Naszej znajomości były zgrzyty, ale obie mamy takie charatktery, że mówimy co Nam na sercu leży i atmosfera się oczyszcza. Teraz jest naprawdę fajnie, mama mojego K już się nie może doczekać kiedy się do Nich wprowadzę

W podróż poślubną my pewnie też nigdzie nie pojedziemy, bo pieniążki trzeba odkładać na budowę. Chociaż z drugiej strony nigdy nie byliśmy na wspólnych wakacjach za granicą więc jest to świetna okazja, żeby to zmienić. Zobaczymy jeszcze, bo ja zamierzam iść do pracy.
Stary 2011-04-04, 09:22   #4811
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
O, nadrobilam reszte...

sama mam z tym problem nie wiem na co się zdecydować
A masz może cdjęcie sukni?

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

Jako jedność :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 09:25   #4812
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
radze zwrócic w tych pierwszych np. uwage na gramature papieru to tylko 120g wiec są bardzo wiotkie i nietrwałe.. jak ja zobaczyłam próbke podobnych stiwerdziłam ze porażka...
A czy zaproszenie ślubne musi być jakoś szczególnie trwałe? Ma trafić do adresata, zostać przeczytane i tyle - to nie Konstytucja u nas były zaproszenia z gramaturą 110g, nie zamawiałam żadnych próbek, tylko od razu całość i wszystkim się bardzo podobały
...a przynajmniej jedno kosztowało 1,20

No ale ja ogólnie nie rozumiem sprawy z tym grubszym papierem
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:27   #4813
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-04-04, 09:27   #4814
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
u nas nie ma takich sprzeczek bo ja kończę o 15 a P o 17 więc logiczne jest że gotuję ja
i on ogarnia rano trochę mieszkanie bo ma na 9 a ja po powrocie bo na 8
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:33   #4815
Roougee
Zadomowienie

Cytat:
O, nadrobilam reszte...

ja mam suknię ecru i będę mieć taką biżuterię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bizu 029.jpg (14,3 KB, 27 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 09:36   #4816
Kociak85
Zadomowienie

magbes, to ja bym Ci proponowała kryształki swarovskiego, ale te w "kolorze" crystal AB - one się mienią kolorami w zależności od tego co masz na sobie, więc myślę, że mogą pasować. Chociaż ja mam sukienkę w kolorze śmietankowej bieli, czyli takie jasne ecru a biżuterię mam srebrną z cyrkoniami i też to się wcale nie gryzie...
http://allegro.pl/swarovski-6106-mig...522621884.html

T'ai, gratulacje wynajmowanego mieszkanka rozumiem, że wprowadzacie się tam już przed ślubem?

Co do podróży poślubnej - my chcemy zaszaleć. Marzę o Dominikanie, jak nie wypali to chyba Teneryfa albo Madera. Wiem, że to dużo pieniędzy, ale tak sobie myślę, że kiedy mamy jechać na takie wczasy jak nie w podróż poślubną. Kasy zawsze będzie szkoda. Poza tym za nami ciężki rok - kupno i remont mieszkania, przygotowania do ślubu, w zeszłym roku wczasy były jednym wielkim niewypałem. Fakt, w mieszkaniu jeszcze dużo rzeczy do zrobienia, ale to może poczekać. Poza tym mieszkanie to studnia bez dna, więc zawsze tak będzie. Więc pieniądze ze ślubu chcemy przeznaczyć na podróż - w zależności od tego ile dostaniemy to zobaczymy na co możemy sobie pozwolić.
Stary 2011-04-04, 09:39   #4817
Roougee
Zadomowienie

martusia powodzenia w szukaniu sukni, obyś w końcu trafiła na taką, co do której nie będziesz miała wątpliwości, że to ta
ogólnie moja teściowa nie jest zła, ale są momenty kiedy denerwuje mnie bardzo, jak np te liczenie gości. Często nachodzi mnie wtedy chęć, żeby strzelić ją w ten napuszony łeb

Stary 2011-04-04, 09:42   #4818
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość

T'ai, gratulacje wynajmowanego mieszkanka rozumiem, że wprowadzacie się tam już przed ślubem?
już się wprowadziliśmy
pisałam właśnie że pierwsza noc za nami
Stary 2011-04-04, 09:50   #4819
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
ja mam suknię ecru i będę mieć taką biżuterię
a to jest ze srebrnym dodatkiem? bo srednio widac po zdjeciu

Kociak wlasnie mysle o swarowskim,,,i to z tego wzgledu, ze na sukni bede miala delikatniutko kamyczki swarowskiego rzucone wiec mam nadzieje, bedzie pasowac. . . .
na przymiarce chce przymierzyc w salonie jakas bizu i zobaczyc jak to bedzie wygladac

Zdjecia sukni aktualnie nie poisadam na pracowniczym komputerze .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 09:56   #4820
morenica
Zakorzenienie

Efonka mi się drugie baaardzo podobają. A to z allegro masz? Możesz podesłać link do akcji
Jutro zamówię chyba próbki zaproszeń i zobaczę jak na żywo wyglądają Czy nie są za cienkie, bo nawet nie zwróciłam na to za bardzo uwagi

A ja wstałam rano, pojechałam do tego durnego Urzedu pracy, tylko po to, żeby się dowiedzieć, że pomyliłam dni i że w środę mam się stawić na szkoleniu :P Ale chociaż się przewietrzyłam i buty rozchodziłam Ale za to teraz chodzę pół przytomna :P ale zaraz się pewnie zdrzemnę troszkę
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:56   #4821
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
u nas nie ma takich sprzeczek bo ja kończę o 15 a P o 17 więc logiczne jest że gotuję ja
i on ogarnia rano trochę mieszkanie bo ma na 9 a ja po powrocie bo na 8
to tak jak u mnie z tym gotowaniem no chyba, ze P wczesniej przyjdzie i ja nie mam pomyslu na obiad-to ugotuje ze sprzataniem jest różnie
dzisiaj wstałam o 6 i zrobiłam kanapeczki dla P i na sniadanie tosty bo przegrałam zakład ale sie cieszył jak dziecko razem zjedlismy sniadanko i trochę ogarnęłam mieszkanie dzisiaj w planach jest sprzatanie naszego jednego pokoju ciekawe czy mi wyjdzie
Stary 2011-04-04, 09:58   #4822
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
to tak jak u mnie z tym gotowaniem no chyba, ze P wczesniej przyjdzie i ja nie mam pomyslu na obiad-to ugotuje ze sprzataniem jest różnie
dzisiaj wstałam o 6 i zrobiłam kanapeczki dla P i na sniadanie tosty bo przegrałam zakład ale sie cieszył jak dziecko razem zjedlismy sniadanko i trochę ogarnęłam mieszkanie dzisiaj w planach jest sprzatanie naszego jednego pokoju ciekawe czy mi wyjdzie
to macie kawalerkę teraz?

no wiesz na razie ok, ale to jedna noc
pewnie dopiero się zacznie hehe

no ja kupiłam śniadanie po drodze bo wczoraj kupiliśmy tylko tyle żeby kolację zjeść
ale dziś już P ma kupić chlebek i wędliny
Stary 2011-04-04, 10:08   #4823
zaraza3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
grila nie było nic nieb było

jaka sukienka?
Ubzdurało mi się, że szukałaś na poprawiny?

To chyba Luesita.. pomyliłam niepodobne avatary?
Stary 2011-04-04, 10:13   #4824
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Justysia1188 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, chciałam się Was poradzić, bo kompletnie nie wiem co robić, jestem załamana i tyle. W skrócie: mój facet wiele razy już robił mnie w bambuko... to było bardzo dawno temu.......nawet kilka lat temu, aż do momentu kiedy wyjechał za granice, nie było go 3 miesiace a w sumie mialo go nie byc pol roku, także się ucieszyłam, że szybciej wrocil, po powrcie znalazlam u niego dowody, że znowu cos jest nie tak... nie chodzi o doslowna lozkowa zdrade tylko flirty z inna laska. oczywiscie rozmowa tlumaczenie itd, ok wybaczylam. i byl spokoj... jednka miesiac temu pojechal na mecz pilkarski z kolega, po parunastu dniach okazalo sie ze znowu flirtowal z jakas laska zaznaczam, że juz inna o czym tez sie dowiedzialam.... i znowu przeprosiny obiecanki itd. a ja glupia znowu wybaczylam... a dzis jak wyszlam za nim do garazu bo ktos dzwonil do niego-kolega z meczu uslyszalam po cichu jak mowi: aha to za tydzien tez mecz to mowisz ze laski beda.... czekaj czekaj ona(Justyna czyli ja) ma teraz zjazd to za 2 tyg wpadnie bo jej nie bedzie w pozku.... po czym skoczyl rozmawiac i wyszedl ja stalam i powiedzialam tylko gratulacje!!! on zaczal tlumaczyc to tym, że wiedzial ze ja tam stoje i specjalnie tak powiedzial zeby mi pokazac ze nie lubi jak go kontroluje a ja poszlam tylko za nim aby mu cos powiedziec i wlasnie tego sie dowiedzialam.... dzieczyny co ja mam zrobic??????? ślub za 5 miesiecy mial byc a ja nie wiem co i jak... ;(
Facet jest niepoważny, nie wiem jak mogłabyś mu teraz, kolejny raz wybaczyć i zaufać

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
ja wcale nie wiem co z praca wiec nie mozemy nic zaplanowac- ale jakos mnie to nie martwi- na wycieczke kiedys na pewno pojedziemy najwyżej podróz poślubna będzie z opóźnieniem
My też nie planujemy właśnie i jeśli już pojedziemy gdzieś to z opóźnieniem, chyba, że będę w ciąży to odłoży nam się podróż na dłuuugi czas

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
o matko.. masakra niektórym dziewczynom zostało 26 dni
No ładnie, zamiast się cieszyć z nami, że tylko 26 dni to się załamujesz

Hello z rana Mój TŻ poszedł dziś na szkolenie - zaczyna nową pracę A ja się dołuję, bo pisałam Wam jakiś czas temu, że byłam na rozmowie w sprawie pracy i pod koniec marca miało być coś ewentualnie wiadomo, miałam czekać na tel. Już kwiecień i nic nie wiem Jutro tam zadzwonię, mam nadzieję, że nie powiedzą mi, że nieaktualne już.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 10:18   #4825
zaraza3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Ja mam super.
Traktują mnie jak swoją córkę

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

a jak u Ciebie?
Jego ojciec w miarę.
Natomiast jego mama.. z zewnątrz relacje w porządku, ale między nami.. (kiedyś wysłuchałam od niej takiego wykładu, że przez długi czas było mi bardzo przykro, dlatego teraz unikam kontaktu z nią).

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Dzięki
Mój to też jak juz podepnie tego playa pod tv 42 cale to go nie ma dla świata

No użyteczny prezent

No wiem ale one są w środku bukietu więc kandedeski je utrzymają jak coś

Ja + dzieci = zero pomysłów więc nie pomogę.

Wasi chłopcy też napierniczają w konsolę?
Stary 2011-04-04, 10:18   #4826
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
to macie kawalerkę teraz?

no wiesz na razie ok, ale to jedna noc
pewnie dopiero się zacznie hehe

no ja kupiłam śniadanie po drodze bo wczoraj kupiliśmy tylko tyle żeby kolację zjeść
ale dziś już P ma kupić chlebek i wędliny
tak kawalerka ehhhh masakra jakaś....nie wiedziałam, ze strasznie jest miec jeden pokoj przydałby się jeszcze jeden
Stary 2011-04-04, 10:20   #4827
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Śliczne są te zaproszenia! Tylko czy one są wyjmowane i tekst jest na oddzielnej kartce? Bo ja np. tego nie lubie, ale zaproszenia piękne. Ja bym się zdecydowała a i czy masz próbki? bo jak nie to lepiej najpierw zobaczyć prókę... mnie kiedyś na allegro oczarowały strasznie jedne zaproszenia, a jak przyszła próbka to się nogi podemną ugieły... były zrobione ze zwykłej kartki do drukarki masakrycznie poprzyklejanej do "tekturki"... nie wiem jak ludzie mogli kupować tamte zaproszenia...
Tak, sa wyjmowane i kartka sklada sie na 3razy

Cytat:
niby łóżko w miarę i materac super ale jak się spało tyle lat w swoim to trzeba się przyzwyczaić
też jestem ciekawa czy się nie pozabijamy ale jeśli chodzi o współpracę podczas przeprowadzki i podział obowiązków to na 5+

zaproszenia ładne, zwłaszcza drugie
oby dalsze mieszknie razem bylo na taka ocene

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Efonka mi się drugie baaardzo podobają. A to z allegro masz? Możesz podesłać link do akcji
Jutro zamówię chyba próbki zaproszeń i zobaczę jak na żywo wyglądają Czy nie są za cienkie, bo nawet nie zwróciłam na to za bardzo uwagi
oto link
http://allegro.pl/piekne-zaproszenia...544465606.html
mam zamowiuone probki, mam nadzieje ze w tym tygodniu beda
Stary 2011-04-04, 10:23   #4828
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
tak kawalerka ehhhh masakra jakaś....nie wiedziałam, ze strasznie jest miec jeden pokoj przydałby się jeszcze jeden
bo tak się tylko mówi nie?
my teraz mamy dwa i powiem ci że na dwie osoby takie mieszkanie jest super
ale jak by było dziecko to już nie tak różowo
dlatego jeśli brać kredyt to od razu na 3,4 pokoje

u nas P zajął trochę miejsca ze swoimi gratami do działalności więc na jednym pokoju by było ciężko

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
oby dalsze mieszknie razem bylo na taka ocene
to nie dziękuję
Stary 2011-04-04, 10:24   #4829
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justysia1188 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, chciałam się Was poradzić, bo kompletnie nie wiem co robić, jestem załamana i tyle. W skrócie: mój facet wiele razy już robił mnie w bambuko... to było bardzo dawno temu.......nawet kilka lat temu, aż do momentu kiedy wyjechał za granice, nie było go 3 miesiace a w sumie mialo go nie byc pol roku, także się ucieszyłam, że szybciej wrocil, po powrcie znalazlam u niego dowody, że znowu cos jest nie tak... nie chodzi o doslowna lozkowa zdrade tylko flirty z inna laska. oczywiscie rozmowa tlumaczenie itd, ok wybaczylam. i byl spokoj... jednka miesiac temu pojechal na mecz pilkarski z kolega, po parunastu dniach okazalo sie ze znowu flirtowal z jakas laska zaznaczam, że juz inna o czym tez sie dowiedzialam.... i znowu przeprosiny obiecanki itd. a ja glupia znowu wybaczylam... a dzis jak wyszlam za nim do garazu bo ktos dzwonil do niego-kolega z meczu uslyszalam po cichu jak mowi: aha to za tydzien tez mecz to mowisz ze laski beda.... czekaj czekaj ona(Justyna czyli ja) ma teraz zjazd to za 2 tyg wpadnie bo jej nie bedzie w pozku.... po czym skoczyl rozmawiac i wyszedl ja stalam i powiedzialam tylko gratulacje!!! on zaczal tlumaczyc to tym, że wiedzial ze ja tam stoje i specjalnie tak powiedzial zeby mi pokazac ze nie lubi jak go kontroluje a ja poszlam tylko za nim aby mu cos powiedziec i wlasnie tego sie dowiedzialam.... dzieczyny co ja mam zrobic??????? ślub za 5 miesiecy mial byc a ja nie wiem co i jak... ;(
WIem, że łatwo się wymądrzać na odległość, ale....jeśli tylko mogę to przestrzegam inne dziewczyny przed totalnym zaślepieniem i wiarę w puste zapewnienia faceta, skoro ciągle robi to samo...
Przemyśl sobie dobrze kwestię ślubu, bo iśc do ołtarza i bawić się na weselu nie jest trudno, ale potem odkręcanie wszystkiego, rozwód itd...to już trudniejsza sprawa. Lepiej odwołać wesele i stracić kasę z wpłaconych zaliczek, niż później mieć na karku rozwód. Oczywiście nie twierdzę, że tak by było w Waszym przypadku - życzę Wam jak najlepiej !!! Dlatego przemyśl to wszystko, bo nikomu nie życzę tego co mi się przytrafiło...dlatego trochę ostrożności nie zaszkodzi. Powodzenia !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 10:30   #4830
zaraza3
Rozeznanie

Cytat:
hej
nie dam rady nadrabiać niestety
cały weekend się przeprowadzaliśmy ale już wychodzimy na prostą

już dziś nawet tam spaliśmy
Gratulacje!

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
hehe widzę, że lubisz teściową moja też mnie czasem denerwuje na dłuższą metę to bym tą kobiete chyba
Super ten pokój 11
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości