Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 16:01   #331
enchantresss
Rozeznanie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cześć kochane ! Meldujemy się z Gabi w nowym wątku
u Nas wszystko w porządku, weekend spędzony z TŻ, więc nie było niestety czasu na wizaż .. Gabi dostała od tatusia śliczne 3 sukieneczki body i rajstopki .. wszystko z tesco żałuję, że nie mam aparatu żeby się pochwalić .. kiedyś jak dorwę aparacik TŻta to Wam chyba całą wyprawkę obfocę

Z tego co widzę trwa dyskusja na temat tego, czy TŻ powinien coś kupić dla mamusi wzamian za dziecię hmm .. byłoby mi bardzo miło gdyby mój zdecydował się na taki gest, ale nie wiem czy wpadnie na to
u Nas raczej nie ma tego zwyczaju, przynajmniej nie słyszałam ..
Prędzej jakieś kwiaty .. A mnie kwiaty i tak by ucieszyły, bo rzadko dostaję

Idę nadrabiać i zaraz Wam będę odpisywać jak doczytam !

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:07   #332
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość

24kasia86, ciekawa sprawa z tym wyjazdem do Niemiec. Brzmi kuszaco.
Ja bym sie bardzo zastanawiala.
ja juz o tym mysle caly czas

trzymam kciuki za ciebie i tz, zebyscie doszli do porozumienia
teraz nie jest czas na klotnie bo zaraz bedziecie witac wasze malenstwo.

Tż dzwonil i da rade zalatwic z tym mandatem, musi tylko do turku zadzwonic i im zglosic gdzie przebywa i zeby tu wyslali. To dobrze, nie bedzie musial jechac.
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:18   #333
anula_81
Zakorzenienie

jejuuu tyle stron od rana?!?!!? zwariowalyscie....
miejcie litosc, ja jeszcze pracuje nooo.....
dobra, zjadlam truskawy ze smietana, Zosia szaleje, zupa pomidorowa wstawiona, nadrabiam......

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:20   #334
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

czesc Mamusie Biegałam dziś z mam po galerii, szukałam poscieli Drewexu aby ją dotknąć (nei znalazłam ) byłam sobie zdjęcie robione przed dwoma laty do dowodu znów wywołać aby nareszcie po 1,5r od slubu miec zmieniony dowód i byłam sobie kupić kostium kąpielowy dla pan w ciazy na basen
Wizytę mam w srode ale dowiedziałam sie, ze nie bede miała robionego wówczas USG (które bedzie w innym terminie) tylko KTG
I gadałam tez z małżem, który powiedział mi, ze nie da rady być na kazdych zajeciach SR bo ma huk pracy i wybierze tylko sobie te najciekawsze

Agnieszka.M
, zastrzeliłabym takie baby co krew pobieraja ! Domyslam sie, co przeszłam i powiem szczerze, nie zazdroszcze. Mnie do jednego pobrania kłuto 3 x i miałam dość... krew kompletnie nie leciała, dopiero pobrano mi z zyły na dłoni, ale to co z Tobą wyprawiali to przeszło ludzkie pojecie !! Biedactwo moje
Widze, ze kolejna fanka glukozki
Wynikami sie nie martw, na pewno gin wiedział co robi

amarcia
; my tez teskniłysmy Nie znikaj nam juz

Weredka mooooooocno trzymam za Was kciuki

Grazin; swietne wiesci od ginka Czyli u Ciebie ksiazkowo idzie, zdaje się, ze urodzisz w trzy migi

moniqac; ogladałam w galerii łóżeczka drewexu ... suuuuuuper !! Tylko jak wysłalam małzowi do hipcia linka, to nosem kręci, ze "taaaki kolor" i nie wiem czy nie kupimy takiego normalnego drewnianego tzn sosnowego.....
http://allegro.pl/drewex-lozeczko-la...536853280.html

a zwróca Wam w koncu kasiorkę za łóżeczko?

Za TŻ mooooooocno sciskam kciuki... domyslam się o co kaman, ale nic nie mowie

gusiagatko; GRATULACJE !!!!!!!!!! Tak czułam......... pisałam Ci zresztą wczoraj Ale sie cieszę Bedziesz miała swoją malutką księżcznikę

the_sania; buziol w brzusio Ja różnice widze

mimbasku Kochana, wróciłyscie do nas !! Bałam sie ile Cie beda jeszcze tam trzymac Wypoczywaj

Agnieszka.M; dziekuje za wiesci o Kolorino Zadzwonię sobie do nich i dowiem sie po ile interesujące mnie łóżeczka ,bo bez sensu jechac w ciemno, może sie okazac ze na allegro taniej. Fajnie wiedziec, ze tam u Ciebie taki duzy salon

enchantresss witamy równiez z moja Gabi

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:24   #335
amarcia
Wtajemniczenie

ddaaiissyy buziole już się nigdzie nie wybieram
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:25   #336
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
nie ma jak to fryzjer na poprawe humoru

ja taka feministka w tym temacie dzieciowym jestem
ja wczoraj caly dzien marudzilam tz ze juz nie mam sily, ze mnie nogi bola i plecy itp itd a on lezal przed lapkiem i pytal" ale co ja moge kochanie?"
moglby tak czasem ruszyc te 4litery i chociaz naczynia pomyc
a jak bedzie bobas to ja sie chyba nie rozdwoję
jego wymówką jest to ze duzo pracuje, ja wiem i szacun mu za to...tylko ze czasem mógłby cos w domu zrobic bo ja juz ledwo chodze

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
oo ja tez przed swietami musze isc do fryzjera, bo nie pamietam kiedy ostatno bylam...
ja chce zdazyc przed porodem
a ost bylam hmmm chyba w maju w tamtym roku pozniej raz sama farbowalam w lipcu i na tym koniec...
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:26   #337
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
Hej mamuśki
Melduje się na nowym wątku zPiotrusiem
nie nadrabiam nic, bo nie mam czasu, a poza tym jakieś choróbsko mnie chyba bierze, bo czuje sie nie za dobrze...
Jutro będę nadrabiała zaległości od Piątku

Byliśmy dzisiaj na USG

Piotrus waży 1603 g Wielkość małego wskazuje na to, ze jest do przodu o 1 tydz. Ale tp Pani doktor nie zmieniała Choc USg pokazało dzisiaj 4 czerwca
Wszystkie narządy rozwijaja się prawidłowo, tylko mój kochany synek jak zwykle cały się nie pokazał i nie widzieliśmy lewej nereczki...nie dało się za nic w świecie tam dotrzeć ALe 14 mam wizytę to będzie pani doktor tam zaglądać

No i synek zrobił mamie psikusa i się przekręcił główką w dół

A ja się zastanawiałam dlaczego tak słabo mnie kopie ostatnio a malutki sie poprzekręcał

wrzucam foteczki średniej jakości, ale chyba uda wam się obaczyć buziaczka

Trzymajcie sie cieplutko do jutra
gratuluję to dobrze, że zdrowo rośnie .. i dobrze , że główkowo leży a foteczki ..

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Hej kochane jestesmy w dwupaku w domku. Bardzo bylyscie kochane wszystkie duza buzka dla Was!!!!!!!!!!! Chyba bym sie bez Was zaplakala.
Pozniej sie odezwe, a teraz ide sie polozyc. Raz jeszcze Wam za wszystko dziekuje, sie wzruszylam okropnie. Jak juz dojde do siebie to przeczytam wszystkie posty.
całe szczęście , że już po strachu

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
muszę powiedzieć, że dzieciowe chusteczki sama stosuję do higieny w ciągu dnia. Testuję różne i na pewno do kitu są te z Lidla, ale Biedronę też muszę wypróbować. Nivea i Pampers są spoko, ale pod warunkiem, że w fajnej promocji
ja też testuję na sobie dzieciowe husteczki, ale ja to jakaś dziwna jestem, bo mi prawie żadne nie pasują mam nadzieję , że Gabi nie będzie taka wybredna
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

ja sie zastanawiam znowu czy moje dziecie jest dobrze odzywione, bo ja czesciej jem to na co mam ochote niz to co powinnam
ja też się nad tym zastanawiam !

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Jestem

Ale był poślizg u lekarza, masakra.
Zacznę może od najważniejszej rzeczy Na 90% mieszka we mnie córeczka. Ponoć dlatego na 90%, że nie było bronchildy aż tak dobrze widać, a siusiak mógł się schować. Ale ginka jest prawie pewna Mówiła, że dzidzia szczupła z długimi nogami:P Ale niegrzeczna była podczas badania, wierzgała cały czas
Słuchałam też 10 minut serduszka Co za piękny dźwięk.

Poza tym: szyjka długa, zamknięta, wody płodowe w normie, mocz również ok. Dostałam skierowanie do szpitala, w który będę rodzić, za ok. 4-5 tygodni powinnam się tam zgłosić na badania, po których stwierdzą czy będę rodzić SN czy przez CC. Następna wizyta za 4 tygodnie (2 maja), następne już co 2 tyg.

To chyba tyle.
Dziękuję za kciuki Jesteście cudowne

Idę nadrabiać
super ! Gratuluję córeczki witaj w klubie
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
ja juz po wizycie.
nie mialam usg. za dwa tygodnie ma robic takie konkretgniejsze.
ale wszystko jest w porzasiu szyjka trzyma. tętno dziecka bardzo dobre. leży główką na dół. ale powiedział gin ze to sie jeszcze może zmienić. i od przyszłego tygodnia bede liczyc ruchy płodu. dał mi juz kartę ruchów płodu zebym sie zapoznała. powiedział że mam sie tylko cieszyć bo wszystko idzie super
pytałam czy jak wszystko bedzie dobrze to bede musiała isc jakos wczesniej do szpitala. to powiedział ze absolutnie, bo bym sie nakrecała a mam przyjsc jak dostane skurczy i do 5 godzin urodzić:P

gratki, że wszystko cacy

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A jeszcze Wam wrzucę zdjęcia brzusia
Zwykle wrzucam we wtorki, ale jutro nie będę mieć czasu

Więc: ostatni dzień 34 tc - jutro zaczynam 35 tc
ale masz brzucholek śliczniasty

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 16:26   #338
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Mary, mam tez i chyusteczki dada, wlasnie te sensitive kupilam jakos 4 opak. za 12 zl byla taka promocja, rozpakowalam te pampki dada i te przwdziwe pampersy, i widze,ze jakos one bardzo sie nie roznia, zobaczymy jakie wyjda w praktyce

Wreszcie mimbi nas zaszczycila obecnoscia, a Weredka, ktory ma tydzien ciazy?

Camomile, co u Ciebie tak malo sie odzywasz?

kasia, ciesze sie,ze sie z mandatem wyjasnilo, jak sie czujesz?

Amarcia masz za zaniedbanie nas
Stary 2011-04-04, 16:29   #339
Siasiek
Zadomowienie

Hej
znów mi ścięło posty z początku
Andziot Ty biedna, Zosia biedna... dla Ciebie siły a dla niej zdrówka więcej, no i zdjęcia bombowe chudzino.
Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Dla Ciebie też jakieś pozytywne fluidy by się przydały.
Czasem jak się wali to... ale dobrze, że dzidzik rośnie zdrowo i duży jest nasz w 30 tyg tylko 1400
Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry nawet nie próbuje nadrabiac... To z góry skazane na porażkę...
.
Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję za kciuki. Niestety nie pomogły Dostałam skierowanie do szpitala. Dzidziuś ma wysokie tętno 180, a ja podwyższone ciśnienie. W klubie jest mój numer. Będę wdzięczna za jakieś sms. Pa
Co to za pasmo złych wiadomości ???
Trzymaj się tam w tym szpitalu...
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Więc: ostatni dzień 34 tc - jutro zaczynam 35 tc
Aleeee on rośnie...nie pękniesz ?
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
ja juz po wizycie.

Cytat:
Hej wam
teraz mysle ile nas ten mandat wyniesie
Współczuje tych problemów...ale dasz radę, byle się nie dołować za bardzo.
Cytat:
Jestem

Ale był poślizg u lekarza, masakra.
Zacznę może od najważniejszej rzeczy Na 90% mieszka we mnie córeczka.
ć

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
no i fota mojego brzucha z piątku (końcówka 33tygodnia)
od wczoraj 34tydzień
w białych majtkach 31tydz, w fioletowych 33tydz. jest różnica ?
Ty to masz szpiczasty
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Czy ja mówiłam, że leżę dziś na tarasie?
Miała odpoczywać, szalona
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dziewczyny - nie możemy się z Tztem zdecydowac czy chcemy kolor rocky (1 zdjęcie) czy Volcano (2 zdęjcie) - TZ towi bardzie j się podoba gondola volcano, a mnie spacerówka rocky i mamy problem. Zagłosujemy? .
Mi się pierwszy podoba.

Nadrabiam Was wytrwale ale trochę tego mam i podzieliłam na raty.

Napisze tylko, że u nas było dzisiaj tak ciepło, że wyszłam w cienkiej bluzce i jeszcze się spociłam...a teraz pada deszcz.

Po za to żyję i dzisiaj męczą mnie skurcze, skoda, że te moje są takie bolesne....

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:32   #340
Renessme1985
Rozeznanie

Mam coś dla matall
Jak zobaczyłam od razu o niej pomyślałam, tyle że cena i jeszcze raz

http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/Kapiel/Reczniki/Recznik-Cuddlesafari-od-Cuddledry/flypage.tpl.html

kurcze zeżarło linka

jeszcze raz http://www.babymama. pl/Kapiel/Reczniki/Recznik-Cuddlesafari-od-Cuddledry/flypage.tpl.html

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka

Edytowane przez Renessme1985
Czas edycji: 2011-04-04 o 16:35
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:32   #341
anula_81
Zakorzenienie

moniqac kurcze ale jaja z tym lozeczkiem nooo, niefajnie, myslalam, ze uda sie odeslac bez problemu...
a co do rozmowy z TZ tem twoim, poplakalismy sie z moim TZtem ze smiechu tzreba tego twojego naprostowac splodzenie chyba go duzo wysilku nie kosztowalo co?

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
tu nie chodzi o myslenie, ze dziuecko jest najwiekszym szczesciem, bo kazda by tak powiedziec mogla i faktycznie tak jest'
u mnie w regionie i wgorach u rodziny tez jest taki zwyczajl kupowania bizuterii
a to, ze tz kupi bransoletke czy kolczyki to jego wybor
Agus zgadzam sie w stu procentach! dziecko jest najwiekszym szczesciem, ale moj TZ sam wymyslil, ze swoja mama, ze przeciez sie mecze i chodze w ciazy i poza tym to pamiatka , za kazdym razem jak spojrze dajmy na to na taka bransolete to bede wiedziala, ze to bylo wtedy gdy urodzilam nasza corcie
MIMBI witaj w domku!!!! jak dobrze, ze cie jednak wypuscili

gusiagatko sliczne te pajacyki/spiochy! zyrafki sa the best, ja bym zamowila jedne 50/56 i jedne na 62/68

Cytat:
fajne te pajcyki co foty wrzucilas
ja mam wiekszosc ciuszkow na 62cm
ogolnie pajacow tez mam malo, za to body mam mase, pewnie wszystkiego nie wykorzystam
kasiulka ja tez mam maaaase bodziakow, nie wykorzystam na bank wszystkich ale co tam, urocze sa

Cytat:
ha ha niezla rozmowa, moglas dodac zeby tez sam sie poddal cc skoro daje dziecko

hello?! kobiety co z wami?!
co chwila czytatam tutaj jak to tz kupil sobie.... albo cos tam zrobil dla siebie.... a my????????????????
czy kupno wozka, butelek, lozeczka to prezent dla NAS? czy dla dziecka?
myslicie *(do dziewczyn ktore znaja ten mily gest) ze facet tak latwo by sobie odmowil pod pretekstem ze jest wystarczajaco duzo wydatkow?
Podpisuje sie stuprocentowo Aga!
antropia gratuluje udanej wizyty!!!

camomile mam nadzieje, ze sprzeczki z tztem szybko sie skoncza, kazdy ma czasem kryzys w zwiazku, daice rade ciaza jest ciezka nie tylko dla nas ale chyba jeszcze ciezsza dla naszych Tztow

Cytat:
oo ja tez przed swietami musze isc do fryzjera, bo nie pamietam kiedy ostatno bylam...
Princi ja tez musze do fryzjera..co ja mam na glowie to masakra jakas

dobra czytam dalej

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 16:46   #342
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
jak twoje zdrowko?
dziękuję dziś już lepiej uff

Cytat:
Zaraz Was będe kochane nadrabiała, ale błagam Was trzymajcie dzisiaj mocno za mojego TZ. Nic nie mogę więcej powiedzieć, jak się skończy to powiem, ale Wasze kciuki działają cuda więc proszę trzymajcie! .
moje kciuki pewnie już przeterminowane ale mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
no i fota mojego brzucha z piątku (końcówka 33tygodnia)
od wczoraj 34tydzień
w białych majtkach 31tydz, w fioletowych 33tydz. jest różnica ?
widać widać różnicę Jesteśmy prawie w tym samym czasie ciąży, bo u mnie od dzisiaj 34 tydzień

Cytat:
aha..... wczoraj rozmawiałam z TZ na temat prezentu za dziecko i oto tak wyglądała nasza rozmowa:
ja: Kochanie, myślałes już co mi kupisz jak urodze małego?
TZ: jak to co Ci kupie? syna Ci dałem!
ja: nie nie nie... to ja Ci dam syna.
TZ: ale ja go spłodziłem.
..
haha a przepraszam bardzo, Ty to może nie miałaś udziału w tym spłodzeniu?
Monia, mam nadzieję że z łóżeczkiem wszystko uda się odkręcić

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
moniak pod częstochową
ahaaaa to już wiem bo tak myślałam że u nas to nie ma wyboru niestety

Gusia, gratuluję dziewczynki

Mimbi, witaj w domu
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:48   #343
anula_81
Zakorzenienie

o i lece dalej, jak Siasiek na raty

daisyy ale ci fajnie po Galerii biegac, ja bylam dwa razy w tej Jurajskiej z mamcia wlasnie i calkiem niezla jest, wole ja niz Krakowska, bo malo ludzi i duuuzo przyjemniej sie chodzi
ja dopiero do Czewy pod koniec lipca zawitam...

siasiek nadrabia jak ja na raty pewnie z 7 stron
wspolczuje skurczy, mnie tez mecza, szczegolnie wieczorkiem i w nocy i tez bywaja juz bolesne

mary no ja tez zawiedziona ze jeszcze zadna nie rozpakowana, a z takim stresem i podnieceniem otwieram watek

aga pe sliczne zdjecia syneczka
andziotku kochany!!!duzo sily ci zycze, dasz rade, bedziesz miala ciezej niz my z jednym dzieckiem ale dasz rade wierze w to, czasem kazdemu puszczaja nerwy co do pudelka to zgadzam sie tez czytalam kiedys chyba w wyborczej ze przepisy mowia, ze nie potrzeba pudelka do reklamacji!
ps. nie boj nic ja chodze do pracy wiec wlosy uczesane, ale paznokcie coraz gorzej...

agus u mnie dzisiaj nie padalo wyjatkowo, ale jutro ma lac...

MORIA wyslesz mi please linka do tego ANGEL CARE monitora oddechu i niani?**??
a ty lepiej oszczedzaj sily kochana bo cos ci lezenie nie wychodzi cos

LOLCIUtrzymamy kciuki za wizyte pisz jak najszybciej jak poszlo

dobra ide zupke doprawic i wracam nadrabiac dalej...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-04-04, 16:51   #344
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
Notoryczny głód
Poród to duży wysiłek dla naszego organizmu. Dlatego musi on uprzednio zgromadzić zapasy energii, aby mógł stawić czoła wyzwaniu jaki przed nim stoi. Stąd też przed porodem twój apetyt będzie dwu lub nawet trzykrotnie zwiększony. Będziesz ciągle odczuwać głód. Teraz możesz sobie pozwolić na jego zaspokajanie. Pamiętaj, że teraz będziesz potrzebować pokładów energii i nie musisz stosować żadnych ograniczeń.

albo jakis glupi zbieg okolicznosci
albo ja naprawde urodze w ciagu kilku dni
haha
Ale to tak jak wszystko zależy od organizmu
Mi za pierwszym razem wcale nie zwiększył się apetyt przed porodem, a wręcz przeciwnie... nie miałam ochoty nic jeść i czułam się totalnie "zmiętoszona" od środka i psychicznie też a wcale się nie bałam.
Cytat:
Wrzucam też fotki zakupów:
Śliczny tygrysek
Cytat:
to dobrze, beda pewnie ja podlaczac ze 3 razy dziennie, trzymam kciuki
Słodkie te zdjęcia
Cytat:
Hej kochane jestesmy w dwupaku w domku. Bardzo bylyscie kochane wszystkie duza buzka dla Was!!!!!!!!!!! Chyba bym sie bez Was zaplakala.
Pozniej sie odezwe, a teraz ide sie polozyc. Raz jeszcze Wam za wszystko dziekuje, sie wzruszylam okropnie. Jak juz dojde do siebie to przeczytam wszystkie posty.
Witaj Oby już wszystko było dobrze do samego końca.
Cytat:
Hej mamuśki
Byliśmy dzisiaj na USG

Nosek widać świetnie.

W tym tygodniu dużo tych wizytek się szykuje, no no będą wieści

It's not about anger
Stary 2011-04-04, 16:51   #345
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
zgadzam sie w 100%
i tak jak agnieszka_pe25 napisala-co ma piernik do wiatraka!?
Tż to zaraz tam nimi potrząśnie! niech sie buja ze swoim kartonem
a rozmowa z Tż-rewelacja
ide prasowac bo mam troche
niestey - nie udalo się.... opisze zbiorczo poniżej.

Cytat:
jejuuuuuuuuuu w pierwszej chwili myślałam, że się rozpakowałaś . ale dobrze ze jesteś w domku i znowu z nami .

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Moniqac kurcze noo, jak moga takie badziewie wysyłać
co do kartonu to tak niestety jest, nawet w sklepie jak kupuje buty i nie chcę tachać kartonu do domu tylko zostawiam w sklepie to panie od razu informują, że nie będę mogła zwrócić, ani wymienić lub złożyć reklamacji bez kartonu. A czy to jest dobra wola sklepu to pewnie tak, jakby byli wyrozumiali i chcieli to by bez kartonu oryginalnego przyjeli towar do reklamacji.

Ja łóżeczko kupowałam w sklepie normalnym w Exclusivebaby i na szczęście wszystko jest ok, wszystko w stanie idealnym.
Moniqac gdybym miała już złożone łóżeczko karton mogłabym ci odstapić, a tak czekam na mężula aż łóżeczko złoży bo ja sama nie dam rady
tak jak pisałam kasi - pod spodem opisze całą sytuację - ale jest kapa.
dziękuje Kochana za chęci - ale nic .... ja właśnie chciałam uniknąć exclusivebaby - bo "moje" upatrzone tam kosztuje 510 a na allegro 339 - ale mam nauczke na przyszłość.

Cytat:
fajna rozmowa

Znalazłam narazie na necie 4 sztuki, które b. mi się podobają ale nie wiem jaki rozmiar zamówić. Są 50/56 albo 62/68.
Pomóżcie
ja bym kupila te większe. chociaż jak malutka nie bedzie taka duża jak mój synuś a Ty chcesz mieć te pajace na "od razu" to możesz zaryzykować z mniejszymi.

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość

W Rudzie Śląskiej w tym salonie Kolorino jest całe mnóstwo łóżeczek. Jest też zaaranżowanych kilka takich pokoików dla niemowląt. Ogólnie sklep jest ogromny, a co za tym idzie, wybór duży. Ja mam do tego sklepu 15 minut spacerkiem, także jakby co, to mogę na miejscu sprawdzić, czy mają to, co was interesuje. Chociaż w tym tygodniu jak wszystko pójdzie zgodnie z planem i ani tacie, ani mężowi nie wypadnie nic nagłego w pracy, to będą odświeżać mieszkanie, a ja będę w Zabrzu u mamuśki, żeby farb nie wdychać, ale wtedy najwyżej męża wyśle do Kolorino.

Przez ostatnie dni miałam problemy ze spaniem, a dzisiaj udało mi się spać do 10-ej bez przerwy. Wieczorem jak już leżeliśmy w łóżeczku mąż czytał Antosiowi bajkę i głaskał mnie po głowie. Tak się uspokoiłam, że nawet nie wiem, jak się bajka skończyła, bo zasnęłam Mąż stwierdził, że teraz codziennie będzie nam czytał

Trzymam kciuki za mimbi i córeczkę.
Agnieszka_pe mam nadzieję, że z synkiem już lepiej.
Lecę nadrabiać dalej.
super TZ, ale już ustaliłyśmy, że Twoj to jakiś wyjątek .
co do kolorino - już "po ptakach" łóżeczka ni da rady zwrócić. ale dzięki za chęci.

Cytat:
ha ha niezla rozmowa, moglas dodac zeby tez sam sie poddal cc skoro daje dziecko
oszzz... e na to nie wpadłam wcześniej .

Cytat:
Hej mamuśki
nie nadrabiam nic, bo nie mam czasu, a poza tym jakieś choróbsko mnie chyba bierze, bo czuje sie nie za dobrze...

Byliśmy dzisiaj na USG

Piotrus waży 1603 g Wielkość małego wskazuje na to, ze jest do przodu o 1 tydz. Ale tp Pani doktor nie zmieniała Choc USg pokazało dzisiaj 4 czerwca
Wszystkie narządy rozwijaja się prawidłowo, tylko mój kochany synek jak zwykle cały się nie pokazał i nie widzieliśmy lewej nereczki...nie dało się za nic w świecie tam dotrzeć ALe 14 mam wizytę to będzie pani doktor tam zaglądać

A ja się zastanawiałam dlaczego tak słabo mnie kopie ostatnio a malutki sie poprzekręcał

gratulluję Kochana .

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość
Z tym kartonem to wydaje mi sie jest pic na wode i powinni ci zwrot lozeczka przyjac...
wykłócicie się kochana i potem Wam przejdzie - my też mamy czasem ostre dni a potem dłuuuuuuuug spokój .

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
moniqac; ogladałam w galerii łóżeczka drewexu ... suuuuuuper !! Tylko jak wysłalam małzowi do hipcia linka, to nosem kręci, ze "taaaki kolor" i nie wiem czy nie kupimy takiego normalnego drewnianego tzn sosnowego.....

a zwróca Wam w koncu kasiorkę za łóżeczko?

Za TŻ mooooooocno sciskam kciuki... domyslam się o co kaman, ale nic nie mowie
mój TZ się nudzil na niektórych zajęciach z SR, z resztą podobnie ja ja - dlatego nie skończyismy jej .

kochanie - ja widziałam to łóżeczko na żywo - to z drewexu z hipciem i to które własnie linkujesz w swoim poście - zdecydowanie stabliniejsze dla mnie było to z drewexu z hipciem i kolor też byl super.
bardzo bym chciała małemu kupić to łóżeczko, ale będę stratna 300zł chciałam przyoszczedzić. nie ma co - dobrze mi poszło.

a co do łóżeczka - nie dąło się.

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość

Mi się pierwszy podoba.

Napisze tylko, że u nas było dzisiaj tak ciepło, że wyszłam w cienkiej bluzce i jeszcze się spociłam...a teraz pada deszcz.

Po za to żyję i dzisiaj męczą mnie skurcze, skoda, że te moje są takie bolesne....
.
u nas też się rozpadało teraz. ych.

A WIEC - sprawa ŁÓŻECZKA:
dzwonił do mnie facet, jak mu napisałam maila, że skoro nie przyjmą bez kartonu to mają mi dosłać takie łóżeczko które zamawiałam a nie jakiś bubel - czyli z odpowiednimi bokami (bo były do łóżeczka bez szuflady, a ja mam z szufladą) i szczyt miał mieć rzeźbionego misis - i tez nie ma. okazało się że oni oczywiście jak naj bardziej chcą mi pomóc (jaaaaaaaaaaaaaaaaaaasnee eee), i że to kurier nie przyjmie paczki jak nie bedzie kartonu i że nawet gdybym chciała w inny, a nie oryginalny zapakowac - to nie moze przekroczyć jakiś tam wymiarow itp itd. 20 min szaranki z gościem przez telefon i jeszcze powiedziałam mu że w materacyku jest popsuty zamek . stwierdził, że nie będe nigdy zadowolona z niczego - że on trafił na taką osobę - kulturalny gościu prawda? suma sumarum stanęło na tym, że ja się rozbeczałam, facet dośle odpowiednie części (na początku przyszłego tygodnia, bo on jest tylko pośrednikiem!) i jeszcze pokłóciłam się z TZ, bo wydarł sie na mnie że czemu tak się tym denerwuje, że płacze itp i na pewno się to odbije na dziecku. ja mu tylko powiedziałam, że nagle teraz się przejął że coś może się odbić na dziecku a jak on mnie wkurza to wedy nie myśli że to się moze odbić na dziecku?! stwierdział, że nie ma co ze mną gadać, bo mam odpowiedź na wszystko. a mam .
mam nauczkę.

ale dobra - nie wkurzajmy się już.
nie piszmy o tym, bo jestem osłabiona strasznie tymi nerwami.

najwyżej jak dośle w końcu te odpwoedniej części i będą dalej kiepskie (odpukać) to spakuję mu w ten karton co mi prześle, odesle mu i kupie hipcia .

ych. wykończona jestem.
jeszcze sie rozlało i wiucha jak nie wiem co.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 16:51   #346
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
dziękuję dziś już lepiej uff

moje kciuki pewnie już przeterminowane ale mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze

widać widać różnicę Jesteśmy prawie w tym samym czasie ciąży, bo u mnie od dzisiaj 34 tydzień

haha a przepraszam bardzo, Ty to może nie miałaś udziału w tym spłodzeniu?
Monia, mam nadzieję że z łóżeczkiem wszystko uda się odkręcić

ahaaaa to już wiem bo tak myślałam że u nas to nie ma wyboru niestety

Gusia, gratuluję dziewczynki

Mimbi, witaj w domu
no właśnie nie ma, byłam w terjanie i w claudii i nic ciekawego a cena pogrzebałam trochę po necie i pojechaliśmy obejrzeć

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:55   #347
amarcia
Wtajemniczenie

Kwiatecek ała ała ałaaaaaaaaa...
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:58   #348
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
moniqac kurcze ale jaja z tym lozeczkiem nooo, niefajnie, myslalam, ze uda sie odeslac bez problemu...
a co do rozmowy z TZ tem twoim, poplakalismy sie z moim TZtem ze smiechu tzreba tego twojego naprostowac splodzenie chyba go duzo wysilku nie kosztowalo co?
. mój własnie takie pomysły .

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
nie przeterminowane - musimy czekać dziękuje Kochana.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:59   #349
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

gusia gratuluje córusi
mimbi super ze juz jestes i kryzys zażegnany
kurcze nie pamietam komu miałam odpisac
saniu ja iwdze różnice
Cytat:

Grazin; swietne wiesci od ginka Czyli u Ciebie ksiazkowo idzie, zdaje się, ze urodzisz w trzy migi

oj daisy obyyyyyyyyyyyyyyyyyy sie spełniły Twoje słowa
Cytat:
ja wczoraj caly dzien marudzilam tz ze juz nie mam sily, ze mnie nogi bola i plecy itp itd a on lezal przed lapkiem i pytal" ale co ja moge kochanie?"
moglby tak czasem ruszyc te 4litery i chociaz naczynia pomyc
a jak bedzie bobas to ja sie chyba nie rozdwoję
jego wymówką jest to ze duzo pracuje, ja wiem i szacun mu za to...tylko ze czasem mógłby cos w domu zrobic bo ja juz ledwo chodze

ja chce zdazyc przed porodem
a ost bylam hmmm chyba w maju w tamtym roku pozniej raz sama farbowalam w lipcu i na tym koniec...
kurcze ja musze prawie co miesiac farbowac, i co miesiac mam 1cm odrostu w ciazy to szalenstwo a włosy w ogole (!!!!) mi nie wypadaja. och cudowny stanie trwaj!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 17:05   #350
principessina
Zakorzenienie

anula_81, 25kasia86 ale Wy do fryzjera tylko na podciecie czy na farbe tez? bo ja musze pofarbowac te wyplowiale koncowki, bo wracam do nature chyba nic sie nie stanie co???

gusiagatko gratuluje principessiny

Sluchajcie znajoma mi mowila, ze tu do szpitala trzeba "na lysolka" sie ogolic, ale woskiem to to bedzie cholernie bolalo...
Stary 2011-04-04, 17:11   #351
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
mimbi witaj z powrotem jak sie czujesz? czekamy na relacje

agus87
no jesli taki zwyczaj jest...tutaj tez taki jest, tylko ze te prezenty strasznie drogie sie daje i w tym sensie pisze, ze nawet bym nie chciala, bo i tak jest mase wydatkow...
fakt, wszystko zalezy od tego jaka jest sytuacja finansowa
Cytat:
Hej mamuśki

Byliśmy dzisiaj na USG

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

Agus zgadzam sie w stu procentach! dziecko jest najwiekszym szczesciem, ale moj TZ sam wymyslil, ze swoja mama, ze przeciez sie mecze i chodze w ciazy i poza tym to pamiatka , za kazdym razem jak spojrze dajmy na to na taka bransolete to bede wiedziala, ze to bylo wtedy gdy urodzilam nasza corcie
MIMBI witaj w domku!!!! jak dobrze, ze cie jednak wypuscili

gusiagatko sliczne te pajacyki/spiochy! zyrafki sa the best, ja bym zamowila jedne 50/56 i jedne na 62/68

kasiulka ja tez mam maaaase bodziakow, nie wykorzystam na bank wszystkich ale co tam, urocze sa

Podpisuje sie stuprocentowo Aga!
antropia gratuluje udanej wizyty!!!

camomile mam nadzieje, ze sprzeczki z tztem szybko sie skoncza, kazdy ma czasem kryzys w zwiazku, daice rade ciaza jest ciezka nie tylko dla nas ale chyba jeszcze ciezsza dla naszych Tztow

Princi ja tez musze do fryzjera..co ja mam na glowie to masakra jakas

dobra czytam dalej

Cytat:
Ale to tak jak wszystko zależy od organizmu
Mi za pierwszym razem wcale nie zwiększył się apetyt przed porodem, a wręcz przeciwnie... nie miałam ochoty nic jeść i czułam się totalnie "zmiętoszona" od środka i psychicznie też a wcale się nie bałam.

Śliczny tygrysek

Słodkie te zdjęcia

Witaj Oby już wszystko było dobrze do samego końca.

Nosek widać świetnie.

W tym tygodniu dużo tych wizytek się szykuje, no no będą wieści
tak tak
wszystko zalezy od organizmu
zobaczymy, przyjdzie czas
Stary 2011-04-04, 17:15   #352
gusiagatko
Zakorzenienie

Dziękuję za gratki i za rady, dotyczące ciuszków. Zamówię jedne 50/56 a drugie 62/68 albo tylko 62/68. Jeszcze jestem w trakcie myślenia

Cytat:
gusiagatko; GRATULACJE !!!!!!!!!! Tak czułam......... pisałam Ci zresztą wczoraj Ale sie cieszę Bedziesz miała swoją malutką księżcznikę
Czułaś, czułaś i to dobrze
Szkoda, że nie będziesz miała USG, tak czekałaś.

Aaaa i za mobilizacje w sprawie dowodu! Ja też w tym miesiącu jadę załatwiać paszport

moniqac Co za gość od tego łóżeczka Tylko z na niego. Normalne, że człowiek niezadowolony jak towar uszkodzony i niespełniający oczekiwań.

Cytat:

gusiagatko gratuluje principessiny
Jak to ładnie brzmi

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:18   #353
principessina
Zakorzenienie

gusiagatko a skad te pajacyki??? a znalazla ktoras z Was jakies rampersiki fajne, bo dzis u mnie bylo 27 stopni, to ja tak mysle ze w maju juz beda upaly, chociaz wszystko moze ste zdarzyc...a ja kupilam Flawciowy nawet welurkowa kurteczke, pewnie jej nie uzyje

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 17:20   #354
Siasiek
Zadomowienie

Pisałyście o tych prezentach za urodzenie dziecka od Tżta.
U nas chyba nie ma czegoś takiego, z resztą to takie dziwne
to tak jak byście musiały Tżtowi coś kupić za to, że te cudowne plemniki dały radę zasadzić w Was tą fasolkę

Mój gdy odbierał mnie ze szpitala przyniósł mi ogromny bukiet kwiatów, tyle, że ja ich nie lubię (lubię ale nie ścięte bo po co mają więdnąć w wazonie? ) I ryłam z niego bardzo długo bo było to strasznie głupie
Nie dość, że przyniósł je na sam oddział to jeszcze męczyłam się z rzeczami i kwiatami całą drogę do auta.

Teraz oznajmiłam, że może mi szczypiorek w doniczce zasadzić jak skurczy dostane i zostawić na parapecie w kuchni

Ostatnio zaniedbałam coś swój folder brzuszkowy i dzisiaj nadrabiam.
Wkleję Wam jak wyglądam różnicy dużej nie ma bo od miesiąca tylko jeden centymetr ale drugie zdjęcie robione podczas skurczu
Sprawia wrażenie jakby macica chciała oderwać się od reszty ciała i wyrwać ze skóry???? Bo ja tak to czuję
Trochę inaczej zrobione ale nie mogłam wystać ....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4040695.jpg (37,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skurcz.jpg (43,7 KB, 38 załadowań)

It's not about anger
Stary 2011-04-04, 17:28   #355
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

mała motywacja ....

siasiu ja pierdziele jaka róznica z tym skurczem.
super wyglada
Stary 2011-04-04, 17:29   #356
izunia233
Zadomowienie

Siasiek fajny masz brzusio, tali szpiczasty No i widzę, że w dżinsy wchodzisz

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:30   #357
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
no właśnie nie ma, byłam w terjanie i w claudii i nic ciekawego a cena pogrzebałam trochę po necie i pojechaliśmy obejrzeć
i kupiłaś coś?

Cytat:
Mój gdy odbierał mnie ze szpitala przyniósł mi ogromny bukiet kwiatów, tyle, że ja ich nie lubię (lubię ale nie ścięte bo po co mają więdnąć w wazonie? ) I ryłam z niego bardzo długo bo było to strasznie głupie
Nie dość, że przyniósł je na sam oddział to jeszcze męczyłam się z rzeczami i kwiatami całą drogę do auta.
niezła jesteś chłop się postarał a Ty go tak z buta
Siasiu, różnica jest wow!
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 17:37   #358
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

gusia, a jak TŻ zareagował, ze córeczkę miec bedzie??
USG też bede mieć robione tylko nie wiem gdzie i kiedy? Może na oddziale szpitala gdzie bede rodziła ? bo tam moj pan dr jest ordynatorem i wiem, ze jego córka zajmuje sie USG.. no nic.. co sie odwlecze to nie uciecze

moniqac, to które podlinkowałam to tez Drewexu tylko inny kolor

i mówisz, ze białe lepsiejsze, stabilniejsze??
Pewnie, ze szkoda byc w plecy... oj tam.. łózeczko nie na całe zycie sie kupuje, nie stresuj sie

anulko, mnie też nasza GJ sie podoba, bo cisza i swiety spokój.. troszke podobnie jak w Plazie w Krk
w piatek do ktorej siedzisz w pracy?

agnieszka_pe, dziekuje Ci za pamięć o mnie
Ale Twoj synek miał oczęta !! ?? Nieprawdopodobnie wygladał jako taki maluszek - bo w sumie maleństwo a mina takiego poważnego człowieczka Czaad
Wczorajszy wieczór minał Wam bez temp ??

Chyba te prezenty to tak w woj. sląskim widze najbardziej sie praktykuje
moniqac, ja coś czuje, ze rozmowa z moim TŻ bedzie podobna jak z Twoim

A na SR wszystkie kobietki sa zawsze z TŻetami ? Bo głupio mi bedzie tak samej... ale z drugiej strony mojemu małzowi troszke sie nie dziwie, bo do pracy chodzi mniej wiecej na 10 (bo wczesniej nie umie sie wygrzebac ) i musiałby wychodzić ok 16,30 by dojechac na 17,30 na zajęcia .... i to 3 x w tygodniu, przez miesiac..

Lolusia, jak po wizycie !! ??

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Siasiu sporrrra różnica Naprawde !! widac na odległosc gołym okiem

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:42   #359
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
A na SR wszystkie kobietki sa zawsze z TŻetami ? Bo głupio mi bedzie tak samej... ale z drugiej strony mojemu małzowi troszke sie nie dziwie, bo do pracy chodzi mniej wiecej na 10 (bo wczesniej nie umie sie wygrzebac ) i musiałby wychodzić ok 16,30 by dojechac na 17,30 na zajęcia .... i to 3 x w tygodniu, przez miesiac..
Ja byłam z TŻ chyba 5 razy ( czyli połowę ) Żadna z dziewczyn nie była za każdym razem ze swoim mężem. Czasami zajęcia były typowo dla mamuś Myślę, że jak pójdziesz od czasu do czsu sama, to nie będzie problemu.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:42   #360
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
gusiagatko a skad te pajacyki??? a znalazla ktoras z Was jakies rampersiki fajne, bo dzis u mnie bylo 27 stopni, to ja tak mysle ze w maju juz beda upaly, chociaz wszystko moze ste zdarzyc...a ja kupilam Flawciowy nawet welurkowa kurteczke, pewnie jej nie uzyje
Z niemieckiego sklepu online:

http://www.baur.de/packung-schlafanz...ge=0&showAll=0

Cytat:

Ostatnio zaniedbałam coś swój folder brzuszkowy i dzisiaj nadrabiam.
Wkleję Wam jak wyglądam różnicy dużej nie ma bo od miesiąca tylko jeden centymetr ale drugie zdjęcie robione podczas skurczu
Sprawia wrażenie jakby macica chciała oderwać się od reszty ciała i wyrwać ze skóry???? Bo ja tak to czuję
Trochę inaczej zrobione ale nie mogłam wystać ....
Brzusio śliczny Na skurczu dużo większy.

Ddaaiissyy Tż się cieszy. Dla niego najważniejsze ( dla mnie i pewnie dla każdego rodzica) aby zdrowiutkie było!!

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości