|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cześć kochane !
![]() ![]() u Nas wszystko w porządku, weekend spędzony z TŻ, więc nie było niestety czasu na wizaż .. Gabi dostała od tatusia śliczne 3 sukieneczki ![]() ![]() ![]() Z tego co widzę trwa dyskusja na temat tego, czy TŻ powinien coś kupić dla mamusi wzamian za dziecię ![]() ![]() u Nas raczej nie ma tego zwyczaju, przynajmniej nie słyszałam .. Prędzej jakieś kwiaty .. A mnie kwiaty i tak by ucieszyły, bo rzadko dostaję ![]() Idę nadrabiać i zaraz Wam będę odpisywać jak doczytam !
#332 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
![]() trzymam kciuki za ciebie i tz, zebyscie doszli do porozumienia ![]() teraz nie jest czas na klotnie bo zaraz bedziecie witac wasze malenstwo. Tż dzwonil i da rade zalatwic z tym mandatem, musi tylko do turku zadzwonic i im zglosic gdzie przebywa i zeby tu wyslali. To dobrze, nie bedzie musial jechac.
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
jejuuu tyle stron od rana?!?!!? zwariowalyscie....
miejcie litosc, ja jeszcze pracuje nooo..... dobra, zjadlam truskawy ze smietana, Zosia szaleje, zupa pomidorowa wstawiona, nadrabiam...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
czesc Mamusie
![]() ![]() ![]() Wizytę mam w srode ale dowiedziałam sie, ze nie bede miała robionego wówczas USG (które bedzie w innym terminie) tylko KTG ![]() I gadałam tez z małżem, który powiedział mi, ze nie da rady być na kazdych zajeciach SR bo ma huk pracy i wybierze tylko sobie te najciekawsze ![]() Agnieszka.M, zastrzeliłabym takie baby co krew pobieraja ! Domyslam sie, co przeszłam i powiem szczerze, nie zazdroszcze. Mnie do jednego pobrania kłuto 3 x i miałam dość... krew kompletnie nie leciała, dopiero pobrano mi z zyły na dłoni, ale to co z Tobą wyprawiali to przeszło ludzkie pojecie !! ![]() ![]() Widze, ze kolejna fanka glukozki ![]() ![]() Wynikami sie nie martw, na pewno gin wiedział co robi ![]() amarcia; my tez teskniłysmy ![]() ![]() ![]() ![]() Weredka mooooooocno trzymam za Was kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() Grazin; swietne wiesci od ginka ![]() ![]() ![]() moniqac; ogladałam w galerii łóżeczka drewexu ... suuuuuuper !! Tylko jak wysłalam małzowi do hipcia linka, to nosem kręci, ze "taaaki kolor" i nie wiem czy nie kupimy takiego normalnego drewnianego tzn sosnowego..... http://allegro.pl/drewex-lozeczko-la...536853280.html a zwróca Wam w koncu kasiorkę za łóżeczko? Za TŻ mooooooocno sciskam kciuki... domyslam się o co kaman, ale nic nie mowie ![]() gusiagatko; GRATULACJE !!!!!!!!!! Tak czułam......... pisałam Ci zresztą wczoraj Ale sie cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() the_sania; buziol w brzusio ![]() ![]() mimbasku Kochana, wróciłyscie do nas !! Bałam sie ile Cie beda jeszcze tam trzymac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agnieszka.M; dziekuje za wiesci o Kolorino ![]() ![]() enchantresss witamy równiez z moja Gabi ![]() ![]() ![]()
#335 |
Wtajemniczenie
|
ddaaiissyy buziole
![]() ![]()
#336 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moglby tak czasem ruszyc te 4litery i chociaz naczynia pomyc ![]() a jak bedzie bobas to ja sie chyba nie rozdwoję ![]() jego wymówką jest to ze duzo pracuje, ja wiem i szacun mu za to...tylko ze czasem mógłby cos w domu zrobic bo ja juz ledwo chodze Cytat:
![]() a ost bylam hmmm chyba w maju w tamtym roku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Mary, mam tez i chyusteczki dada, wlasnie te sensitive kupilam jakos 4 opak. za 12 zl byla taka promocja, rozpakowalam te pampki dada i te przwdziwe pampersy, i widze,ze jakos one bardzo sie nie roznia, zobaczymy jakie wyjda w praktyce
![]() Wreszcie mimbi nas zaszczycila obecnoscia, a Weredka, ktory ma tydzien ciazy? Camomile, co u Ciebie tak malo sie odzywasz? kasia, ciesze sie,ze sie z mandatem wyjasnilo, jak sie czujesz? Amarcia masz ![]() ![]()
#339 | |||||
Zadomowienie
|
Hej
znów mi ścięło posty z początku ![]() Andziot ![]() Dla Ciebie też jakieś pozytywne fluidy by się przydały. Czasem jak się wali to... ale dobrze, że dzidzik rośnie zdrowo i duży jest nasz w 30 tyg tylko 1400 ![]() Cytat:
Cytat:
Trzymaj się tam w tym szpitalu... Aleeee on rośnie...nie pękniesz ? ![]() ![]() Współczuje tych problemów...ale dasz radę, byle się nie dołować za bardzo. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miała odpoczywać, szalona ![]() Cytat:
Nadrabiam Was wytrwale ale trochę tego mam ![]() Napisze tylko, że u nas było dzisiaj tak ciepło, że wyszłam w cienkiej bluzce i jeszcze się spociłam...a teraz pada deszcz. Po za to żyję i dzisiaj męczą mnie skurcze, skoda, że te moje są takie bolesne.... ![]()
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
Mam coś dla matall
![]() Jak zobaczyłam od razu o niej pomyślałam, tyle że cena ![]() ![]() ![]() http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/Kapiel/Reczniki/Recznik-Cuddlesafari-od-Cuddledry/flypage.tpl.html kurcze zeżarło linka jeszcze raz http://www.babymama. pl/Kapiel/Reczniki/Recznik-Cuddlesafari-od-Cuddledry/flypage.tpl.html Edytowane przez Renessme1985 Czas edycji: 2011-04-04 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | ||||
Zakorzenienie
|
moniqac kurcze ale jaja z tym lozeczkiem nooo, niefajnie, myslalam, ze uda sie odeslac bez problemu...
a co do rozmowy z TZ tem twoim, poplakalismy sie z moim TZtem ze smiechu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() MIMBI witaj w domku!!!! jak dobrze, ze cie jednak wypuscili ![]() gusiagatko sliczne te pajacyki/spiochy! zyrafki sa the best, ja bym zamowila jedne 50/56 i jedne na 62/68 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
antropia gratuluje udanej wizyty!!! camomile mam nadzieje, ze sprzeczki z tztem szybko sie skoncza, kazdy ma czasem kryzys w zwiazku, daice rade ![]() ![]() Cytat:
![]() dobra czytam dalej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Monia, mam nadzieję że z łóżeczkiem wszystko uda się odkręcić ![]() ahaaaa to już wiem ![]() ![]() Gusia, gratuluję dziewczynki ![]() Mimbi, witaj w domu ![]()
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
o i lece dalej, jak Siasiek na raty
![]() daisyy ale ci fajnie po Galerii biegac, ja bylam dwa razy w tej Jurajskiej z mamcia wlasnie i calkiem niezla jest, wole ja niz Krakowska, bo malo ludzi i duuuzo przyjemniej sie chodzi ![]() ja dopiero do Czewy pod koniec lipca zawitam... siasiek nadrabia jak ja na raty pewnie z 7 stron ![]() wspolczuje skurczy, mnie tez mecza, szczegolnie wieczorkiem i w nocy i tez bywaja juz bolesne ![]() mary no ja tez zawiedziona ze jeszcze zadna nie rozpakowana, a z takim stresem i podnieceniem otwieram watek ![]() aga pe sliczne zdjecia syneczka ![]() andziotku kochany!!!duzo sily ci zycze, dasz rade, bedziesz miala ciezej niz my z jednym dzieckiem ale dasz rade ![]() ![]() ps. nie boj nic ja chodze do pracy wiec wlosy uczesane, ale paznokcie coraz gorzej... agus u mnie dzisiaj nie padalo wyjatkowo, ale jutro ma lac... MORIA wyslesz mi please linka do tego ANGEL CARE monitora oddechu i niani?**?? a ty lepiej oszczedzaj sily kochana bo cos ci lezenie nie wychodzi cos ![]() LOLCIUtrzymamy kciuki za wizyte ![]() ![]() dobra ide zupke doprawic i wracam nadrabiac dalej... |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi za pierwszym razem wcale nie zwiększył się apetyt przed porodem, a wręcz przeciwnie... nie miałam ochoty nic jeść i czułam się totalnie "zmiętoszona" od środka i psychicznie też a wcale się nie bałam. Śliczny tygrysek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nosek widać świetnie. W tym tygodniu dużo tych wizytek się szykuje, no no będą wieści ![]()
![]() |
#345 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dziękuje Kochana za chęci - ale nic .... ja właśnie chciałam uniknąć exclusivebaby - bo "moje" upatrzone tam kosztuje 510 a na allegro 339 - ale mam nauczke na przyszłość. Cytat:
Cytat:
![]() co do kolorino - już "po ptakach" łóżeczka ni da rady zwrócić. ale dzięki za chęci. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kochanie - ja widziałam to łóżeczko na żywo - to z drewexu z hipciem i to które własnie linkujesz w swoim poście - zdecydowanie stabliniejsze dla mnie było to z drewexu z hipciem i kolor też byl super. bardzo bym chciała małemu kupić to łóżeczko, ale będę stratna 300zł ![]() a co do łóżeczka - nie dąło się. Cytat:
![]() u nas też się rozpadało teraz. ych. A WIEC - sprawa ŁÓŻECZKA: dzwonił do mnie facet, jak mu napisałam maila, że skoro nie przyjmą bez kartonu to mają mi dosłać takie łóżeczko które zamawiałam a nie jakiś bubel - czyli z odpowiednimi bokami (bo były do łóżeczka bez szuflady, a ja mam z szufladą) i szczyt miał mieć rzeźbionego misis - i tez nie ma. okazało się że oni oczywiście jak naj bardziej chcą mi pomóc (jaaaaaaaaaaaaaaaaaaasnee eee), i że to kurier nie przyjmie paczki jak nie bedzie kartonu i że nawet gdybym chciała w inny, a nie oryginalny zapakowac - to nie moze przekroczyć jakiś tam wymiarow itp itd. 20 min szaranki z gościem przez telefon i jeszcze powiedziałam mu że w materacyku jest popsuty zamek ![]() ![]() mam nauczkę. ale dobra - nie wkurzajmy się już. nie piszmy o tym, bo jestem osłabiona strasznie tymi nerwami. najwyżej jak dośle w końcu te odpwoedniej części i będą dalej kiepskie (odpukać) to spakuję mu w ten karton co mi prześle, odesle mu i kupie hipcia ![]() ych. wykończona jestem. jeszcze sie rozlało i wiucha jak nie wiem co. |
||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#347 |
Wtajemniczenie
|
Kwiatecek ała ała ałaaaaaaaaa...
![]()
#348 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||
Zakorzenienie
|
gusia gratuluje córusi
![]() ![]() mimbi super ze juz jestes i kryzys zażegnany ![]() kurcze nie pamietam komu miałam odpisac ![]() saniu ja iwdze różnice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
anula_81, 25kasia86 ale Wy do fryzjera tylko na podciecie czy na farbe tez? bo ja musze pofarbowac te wyplowiale koncowki, bo wracam do nature
![]() ![]() gusiagatko gratuluje principessiny ![]() ![]() Sluchajcie znajoma mi mowila, ze tu do szpitala trzeba "na lysolka" sie ogolic, ale woskiem to to bedzie cholernie bolalo...
#351 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wszystko zalezy od organizmu zobaczymy, przyjdzie czas ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że nie będziesz miała USG, tak czekałaś. Aaaa i ![]() ![]() moniqac Co za gość od tego łóżeczka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
gusiagatko a skad te pajacyki??? a znalazla ktoras z Was jakies rampersiki fajne, bo dzis u mnie bylo 27 stopni, to ja tak mysle ze w maju juz beda upaly, chociaz wszystko moze ste zdarzyc...a ja kupilam Flawciowy nawet welurkowa kurteczke, pewnie jej nie uzyje
![]()
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Pisałyście o tych prezentach za urodzenie dziecka od Tżta.
U nas chyba nie ma czegoś takiego, z resztą to takie dziwne ![]() to tak jak byście musiały Tżtowi coś kupić za to, że te cudowne plemniki dały radę zasadzić w Was tą fasolkę ![]() ![]() ![]() Mój gdy odbierał mnie ze szpitala przyniósł mi ogromny bukiet kwiatów, tyle, że ja ich nie lubię (lubię ale nie ścięte bo po co mają więdnąć w wazonie? ) I ryłam z niego bardzo długo bo było to strasznie głupie ![]() Nie dość, że przyniósł je na sam oddział to jeszcze męczyłam się z rzeczami i kwiatami ![]() Teraz oznajmiłam, że może mi szczypiorek w doniczce zasadzić jak skurczy dostane i zostawić na parapecie w kuchni ![]() Ostatnio zaniedbałam coś swój folder brzuszkowy i dzisiaj nadrabiam. Wkleję Wam jak wyglądam ![]() Sprawia wrażenie jakby macica chciała oderwać się od reszty ciała i wyrwać ze skóry???? Bo ja tak to czuję ![]() Trochę inaczej zrobione ale nie mogłam wystać ....
#355 |
Zakorzenienie
|
mała motywacja ....
siasiu ja pierdziele jaka róznica z tym skurczem. super wyglada ![]() ![]()
#356 |
Zadomowienie
|
Siasiek fajny masz brzusio, tali szpiczasty
![]() ![]()
#357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Siasiu, różnica jest wow! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
gusia, a jak TŻ zareagował, ze córeczkę miec bedzie??
USG też bede mieć robione tylko nie wiem gdzie i kiedy? ![]() ![]() moniqac, to które podlinkowałam to tez Drewexu tylko inny kolor http://allegro.pl/drewex-lozeczko-la...536853280.html i mówisz, ze białe lepsiejsze, stabilniejsze?? Pewnie, ze szkoda byc w plecy... oj tam.. łózeczko nie na całe zycie sie kupuje, nie stresuj sie ![]() ![]() anulko, mnie też nasza GJ sie podoba, bo cisza i swiety spokój.. troszke podobnie jak w Plazie w Krk w piatek do ktorej siedzisz w pracy? ![]() agnieszka_pe, dziekuje Ci za pamięć o mnie ![]() ![]() Ale Twoj synek miał oczęta !! ?? Nieprawdopodobnie wygladał jako taki maluszek - bo w sumie maleństwo a mina takiego poważnego człowieczka ![]() ![]() Wczorajszy wieczór minał Wam bez temp ?? Chyba te prezenty to tak w woj. sląskim widze najbardziej sie praktykuje ![]() moniqac, ja coś czuje, ze rozmowa z moim TŻ bedzie podobna jak z Twoim ![]() A na SR wszystkie kobietki sa zawsze z TŻetami ? Bo głupio mi bedzie tak samej... ale z drugiej strony mojemu małzowi troszke sie nie dziwie, bo do pracy chodzi mniej wiecej na 10 (bo wczesniej nie umie sie wygrzebac ![]() Lolusia, jak po wizycie !! ?? ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Siasiu sporrrra różnica ![]()
#359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.baur.de/packung-schlafanz...ge=0&showAll=0 Cytat:
![]() Ddaaiissyy Tż się cieszy. Dla niego najważniejsze ( dla mnie i pewnie dla każdego rodzica) aby zdrowiutkie było!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.