|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Raczkowanie
|
a jak ogólne przygotowania??
sukienki już wybrane?? moja jeszcze nie a ślub 27.08.2011 i martwię się ze nie zdążę ![]()
|
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjmiecie córkę marnotrwaną :P?ano dokładnie takie czasy, ze najwazniejsza ta kasa i za nia trzeba sie uaganiac zeby to życie jakoś godnie się toczyło... ja od dzis też jestem bez pracy :/ |
|
|
|
|
#3874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie wydaje, ze fryzura czy dodatki to musza najbardziej pasowac do Ciebie, ciezko cos doradzac. Do tego ramiaczka chyba lepiej by wygladaly krotkie kolczyki, naszyjnik odpada. A bukiet Ja po prostu wybiore taki, ktory mi sie podoba.Cytat:
![]() Wspolczuje wam braku pracy. Kurcze, dlatego wlasnie nie chce wracac do Polski. Nie jest nam tu najlepiej, bo wiadomo ze tesknimy za rodzina, znajomymi, swoboda porozumiewania sie i jeszcze wieloma innymi rzeczami, ale tutaj chociaz mamy prace. I nawet gdybysmy ja stracili, to na 90% w ciagu tygodnia znajdziemy sobie inna. Moze nie jest to wymarzona praca, ale dzieki niej stac mnie na wszystko czego mi trzeba.Po prostu zyje nam sie tu latwiej.
|
|
|
#3875 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do bukietu masz pomysł na jakiś kolor? Cytat:
![]() już się pogodziłam z faktem nieprzedłużenia umowy, jestem nawet po rozmowie kwalifikacyjnej do innej pracy, ale bez odzewu ![]() Cytat:
sporo nas bezrobotnych... Cytat:
a papier na nasze zaproszenia nadal nie przyszedł
|
||||
|
|
|
#3876 |
|
Raczkowanie
|
kasikkkkka
ja bym do tej sukni spróbowała dać kolczyki przy uchu.. mogą być nawet większe (choć to oczywiście zależy od kształtu Twojej twarzy - przy mojej odpadają Kwiaty - w jakimś intensywnym, zdecydowanym kolorze. Może w kształcie berła ale nie typowego, tylko szersze na górze(?) A co do pracy dziewczynki, to chyba wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.. Ja pracuję ale też krucho z robotą. W pewnym momencie przestałam liczyć ile osób zwolniono w tym roku. Mój Luby w Warszawie, ja tu.. On nie może znaleźć pracy tutaj, a ja tam.. a decyzję trzeba będzie podjąć, po ciągnąć to wszystko na odległość po ślubie trochę bez sensu. jusztyska: A panom od papieru należy się łomot i to SOLIDNY Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-04-04 o 19:05 |
|
|
|
#3877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super że poradnia załatwiona
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno zdążysz, nie stresuj się.Co do fryzury, to ja mam włosy kręcone do ramion. Pewnie jeszcze trochę urosną. Tak sobie myślę, żeby zostawić je rozpuszczone i tylko lekko podpiąć, z którejś strony. Zastanawiam się tylko, czy welon będzie mi do tego pasował? Jak sądzicie? ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Jeśli chodzi o biżuterię, to myślałam o kolczykach, takich raczej krótszych, no i bransoletka na łapkę Na szyję już nic nie będę kombinować, bo będzie za dużo tego wszystkiego.Co do bukietu, właśnie chciałabym coś w intensywnym kolorze. Może coś w różu, albo fiolet. Myślę, że raczej mały. Co do kwiatów, to na pewno nie chcę róż. Może jakieś takie "puchate", np. goździki... |
|
|
|
|
#3879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm Może taki bukiet wiszący??
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja osobiście do takiej fryzury już welonu nie widzę, ale to tylko moje subiektywne odczucie.
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Zadomowienie
|
ten ostatni mi się podoba, co to za kwiatki??
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko szukaj dzielnie tej jedynej Moja już wybrana, zapłacona, czeka na mnie w salonie Poza tym na razie ja robię papierowe rzeczy na wesele: -karteczki z opisem na swojski stół, - naklejki na alkohol - projekt dałam do druku i dziś dostałam potwierdzenie realizacji ( powinni już dostać kasę, więc pewnie się drukują ) - zawieszki na wino robię - zawieszki na inne alkohole - karteczki z podziękowaniem dla gości ( to będę robić jutro ) Poza tym mamy w domu zaproszenia już i zastanawiamy się co teraz
|
|
#3883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i mam dylemat, bo z jednej strony mam ochotę wpiąć kwiatek we włosy i zrezygnować z welonu, ale z drugiej, fajnie by było mieć welon... Już tak sobie wydumałam, że może by tak do kościoła wpiąć welon tiulowy, gładki, taki długi, a po wejściu na salę welon zdjąć i wpiąć kwiatek i bawić się już bez welonu. Ewentualnie założyć później na chwilkę, do oczepin i tyle. Jak sądzicie, ma to ręce i nogi?Czy za dużo zachodu?
|
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wklejam moje ulubione i jedno zdjęcie fryzury - może się spodoba
|
|
#3885 |
|
Zadomowienie
|
storczyki... taka fioletowa odmiana
|
#3886 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
między nami jest całe 5 cm, więc jak zakładam wyższe szpilki to już jestem taka sama jak Łoś. Dlatego przy nim odpadają wysokie buty, fryzury i kapelusze Co do wspólnych spacerów - nadrabiamy. Przez pierwsze 5 lat związku widywaliśmy się najpierw raz na tydzień, potem na dwa tygodnie, a ostatecznie raz na miesiąc albo i rzadziej. Ale za to teraz już mieszkamy razem. Na razie w akademiku, ale też nam się marzy wspólny kąt, własny, nawet ciasny ![]() Ja byłam na ślubie, gdzie ksiądz zabronił sypać ryżem, "bo to też chleb Boży, a chleba na ziemię nie wolno rzucać, bo Chińczyki go jedzą tak jak my pszenicę". Cytat:
gratuluję poradni, porad cateringowych i piosenki ![]() A co do pracy - zaczynam się martwić, jak tak słucham wszystkich wkoło, którzy mówią, jak to nie mają pracy i nie mogą znaleźć. Łoś już od wakacji szuka czegoś w zawodzie i lipa. Nie chcę spędzić najbliższego roku na kieszeni u rodziców jeszcze. Trochę się tego boję... Witaj ![]() szukajcie pracy twardo, później będziecie nas motywować Cytat:
Za papier panu należą się baty! Nie wiem czy to czasem nie jest mieszanka. Te u góry takie jakby w białe plamki to storczyk Wanda. Ten nad którym tak usilnie cały czas się zastanawiam. Piękny ale drogi. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3887 |
|
Raczkowanie
|
mi bardzo spodobał się pierwszy i ostatni, choć te storczyki wydają się być jakieś takie ciężkie.. Pierwszy lekki, luźny.. niby łąkowy ale ma to coś. ZAPISAŁAM sobie
![]() OOOO i widzę, że ostro ruszyłaś z "papierologią" Gratuluję. My nadal nie zamknęliśmy listy gości więc o zaproszeniach czy winietkach nie ma co marzyć.
Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-04-04 o 20:53 |
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jest tak, że właśnie TŻ chciałby wyjechać. W swoim zawodzie np. w Berlinie zarabiałby trzy razy więcej. Jeśli będzie trzeba, to zawsze jest jakaś alternatywa, ale nie wyobrażam sobie zostawić rodzinny kraj i żeby dzieci miały spędzić najmłodsze lata za granicą... Oj, ta Polska mogłaby się polepszyć - nie miałybyśmy takich dylematów.
kasikkkkka, sukienka pierwsza klasa
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3890 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
|
#3891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chciałabym przesadzić ale jestem jak najbardziej otwarta na wszelkie sugestie
|
|
|
|
|
#3892 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem... Co za dużo to niezdrowo... To może coś takiego??
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Podczytuję Was w wolnej chwili, ale jakoś odpisać nie mam kiedy ![]() ciągle coś. A piatek montowali nam szafe w sypialni a później jescze składaliśmy łózko i zeszło. Weekend w szkole. A tak to cały czas prace pisze ![]() Dziś troszkę odpoczęliśmy, ale z kolei byliśmy z wujkiem Tż po lampkę bo obiecaliśmy za pomoc w remoncie
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2011-04-04 o 22:14 |
|
|
|
#3894 |
|
Zadomowienie
|
Wygląda ciekawie, ale siebie w takiej fryzurze nie widzę. Nie wiem, czy moje niesforne loczki dałyby się zaczesać gładko do tyłu
i moje są chyba krótsze, przynajmniej na razie
|
|
|
|
#3895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie skończy się tak, że poczekam aż przyjedzie i pod koniec maja jak pójdę do pierwszej przymiarki, to poprzymierzam różne welony i zobaczę jak to będzie wyglądać. Wtedy podejmę decyzję
|
|
|
|
|
#3897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakos nie chce wyjeźdzac zagranice poza ty tutaj rodzice kupili Nam mieszkanie wiec start i tak mamy super - zobaczymy moze jakos się wszytsko poukłada. Cytat:
![]() ja muszę sie własnie dopytać czym u Nas wolno sypać przed kościołem ![]() ja tez zazdroszcze między Nami jest 2 cm a właściwie to widac jakbysmy byli równi... więc u mnie obcasy koki itp totalnie odpadają.. |
||
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Odnośnie pracy - nie załamujcie się, w końcu coś znajdziecie, ja szukałam dłuższy czas, jak nic to nic, a teraz od czerwca zaczynam drugą pracę - taką w której chcę zostać i na pół etatu będę pracować w drugim miejscu, a przedwczoraj dzwonili do mnie z trzeciego miejsca i też oferowali pracę, ale aż tak obrotna nie jestem i zrezygnowałam. Także na prawdę cierpliwości i wytrwałości Kochane. Byłam wczoraj na próbnym ślubnym i jestem zachwycona Druga sprawa - obrączki są już do odebrania. Aczkolwiek trochę się zezłościłam, bo najpierw było mówione, że będą max. 2 tys. kosztowały a teraz wyszło, że 200 zł więcej, bo są bardzo ciężkie, niby tylko 200 zł i to na całe życie, ale jestem zła, że nie potrafią dobrze wyliczyć ceny. Buty przyszły!!! I tu coś dla margolki Obcasiki mam małe 2 cm, jak stanęłam obok TŻ i on zapuszcza włosy jeszcze to jesteśmy na równi, jak on jest w wizytowych Także jest ok Fotki wklejam:
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za załatwione sprawy - nie denerwuj się kwotom obrączek - czasem tak jest...
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I super, że zadowolona jesteś z makijażystki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

nie było mnie parę dni i teraz miałam sporo nadrabiania 

Ja po prostu wybiore taki, ktory mi sie podoba.
super że poradnia załatwiona 

Ale o bańkach nie słyszałam