TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 16:41   #4351
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez Justys76 Pokaż wiadomość
No hej! Jestem, jestem, staram sie byc z Wami codziennie, jak tylko Michalek mi pozwala, teraz spi. Jak wstanie to jedziemy robic przygotowania do roczku, robimy w sobote, musze zamowic tort ( a przy okazji kupic jakis malutki dla tz, bo ma dzisiaj urodziny). Ide tez dzisiaj na badanie cukru, bede musiala pic glukoze.
Michalek mi sie troche przeziebil, ma katarek, ale nic poza tym ani kaszlu, ani goraczki, mam nadzieje ze mu szybko przejdzie.
Ja czuje sie ok, zaczal nam sie juz 26 tydzien, jeszcze 14!!
Zastanawiamy sie nad imieniem, ale cos nam to ciezko idzie, chcemy takie zeby bylo po polsku i po angielsku podobnie. Myslimy o Majce, mnie tez sie podoba Gabrysia (ale tz sie nie podoba). Jest jeszcze troche czasu.
Duza buzka dla wszystkich roczniaczkow i pozdrowienia dla Was!
Ale to leci-już 26 tydzień
Maja śliczne.Gdyby mi się tak strasznie nie podobała Nina to byłaby właśnie Maja

Madzia pokaż sukienkeja też mam parcie na jakąś sukienkę-taką zwykłą na codzień do balerin.Bo ja ciągle tylko w spodniach,a wszystkie co mam to na większe wyjścia.
Muszę pojechać i połazić po sklepach,może coś upoluję.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:52   #4352
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

sukienki samej foto kiepsko wyjdzie, a na sobie nie pokazuję

Ale chce sobie jeszcze takie kupić http://allegro.onet.pl/sukienka-z-ma...522350703.html
http://allegro.onet.pl/sukienka-z-kr...526016017.html
http://allegro.onet.pl/glamour-sukie...527257021.html
No i oczywiście musze sobie szmizjerkę kupić http://allegro.onet.pl/trendy-modna-...534261558.html

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:22   #4353
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

Ale chce sobie jeszcze takie kupić http://allegro.onet.pl/sukienka-z-ma...522350703.html
No i oczywiście musze sobie szmizjerkę kupić http://allegro.onet.pl/trendy-modna-...534261558.html
Pierwsza uwidoczni wszelkie niedoskonałości figury-jeśli ktoś takowe ma
Druga fajna
Trzecia też fajna-sama chcę coś właśnie w tym stylu.
Czwartej obiektywnie nie ocenie,bo nie są w moim stylu i nie lubię takich

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-04-04, 17:36   #4354
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:

Wszystkie mi się podobają z tym ze absolutnie dla mnie się nie nadają. W takich długościach od 20 lat nie chodzę a i całą luźną skórę byłoby widać z daleka.
Szmizjerki mam 2 i bardzo je lubię. Muszę sprawdzić czy już się zmieszczę w nich .

Cytat:
Napisane przez Justys76 Pokaż wiadomość
No hej! Jestem, jestem, staram sie byc z Wami codziennie, jak tylko Michalek mi pozwala, teraz spi. Jak wstanie to jedziemy robic przygotowania do roczku, robimy w sobote, musze zamowic tort ( a przy okazji kupic jakis malutki dla tz, bo ma dzisiaj urodziny). Ide tez dzisiaj na badanie cukru, bede musiala pic glukoze.
Michalek mi sie troche przeziebil, ma katarek, ale nic poza tym ani kaszlu, ani goraczki, mam nadzieje ze mu szybko przejdzie.
Ja czuje sie ok, zaczal nam sie juz 26 tydzien, jeszcze 14!!
Zastanawiamy sie nad imieniem, ale cos nam to ciezko idzie, chcemy takie zeby bylo po polsku i po angielsku podobnie. Myslimy o Majce, mnie tez sie podoba Gabrysia (ale tz sie nie podoba). Jest jeszcze troche czasu.
Duza buzka dla wszystkich roczniaczkow i pozdrowienia dla Was!
Czas leci nieubłaganie. Duzo zdrówka dla Was

Edytowane przez izazula
Czas edycji: 2011-04-04 o 17:41
izazula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:49   #4355
P0P70
Zakorzenienie

Justyś - faktycznie ten czas szybko leci. Jeszcze 2 tygodnie i będziesz w 28 tc. Ja urodziłam w 28 więc u mnie to max ciąży.
Zrób zdjęcie i się pokaż.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:58   #4356
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

dzisiaj mój mały grzebał jak zwykle w kuchni w szafkach i na noge mu spadła duża szklana miska. Teraz ma tego dużego paluszka u stopy czerwonego z lekko sinym pazurkiem i taki bardzo ciepły jutro z nim do lekarki pójdę niech zobaczy. No i nie upilnowałam

Stary 2011-04-04, 20:20   #4357
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

mi się najbardziej podoba ta druga, chociaż trzecia też fajna
ta pierwsza jak już Ana pisała uwidacznia niedoskonałości i dla mnie się nie nadaje

http://allegro.pl/dresowa-damska-mar...535029981.html
a mi w oko wpadła ta marynarka
Ana co o niej myślisz?

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 21:02   #4358
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

ale dzisiaj cisza

Eryk ostatnio na Erwina wola JJ i mu śpiewa piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=M8j4Y97M1yc

Stary 2011-04-04, 21:05   #4359
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ania tez sie nas tym zastanawiam, ze wzgledu ze moja ciocia przyjdzie o czym wiedzialam juz wczesniej pojde i kupie po kawalku jakiegos ciasta i ciastka ze 2 rodzaje i wszystko. Wkurzylam sie na maxa;/
Brak słow na ludzi co się nie moga dogadac

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
A my nie możemy jeść spokojnieA jeszcze jak tż ma piwo to już w ogóle jest masakra.Wszystko zrobi,żeby dotknąć butelkę,próbuje się napić-nie wiem co ją tak fascynuję w tej butelce.Już tż przelewa sobie do szklanki i jest spokój.
Parę dni temu byliśmy w mcdonaldzie i takiego rabanu narobiła(bo oczywiście nic z tego jedzenia nie dostała)że Pani nam zaproponowała wafla od lodów i jak najbardziej ze smakiem wciągnęła.

Mrówcia mi też się ten rowerek nie podoba.Straszydło takie plastikowe.

A pełno ich wszędzie.Ja sama nie wiem jaki rowerek kupić
Moja Ola już zaliczyła fryte z mc donalda - brat jej dał . oczywiście smakowało strasznie. Do piwa też strasznie leci .

Pop fajny ten rower .

A ja dziś cały dzień sprzatałam , okna oczywiście umyte to padac zaczęło szlag by to ale ja już mam tak zawsze jak sa czyste to leje . Jutro cd bo nie wszystkie jeszcze mi TZta kuzynka dziś pomyła , bo za dużo tego mam .
SZymek jutro znowu do przedszkola to będę dalej porządki robić .
Stary 2011-04-04, 21:38   #4360
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
dzisiaj mój mały grzebał jak zwykle w kuchni w szafkach i na noge mu spadła duża szklana miska. Teraz ma tego dużego paluszka u stopy czerwonego z lekko sinym pazurkiem i taki bardzo ciepły jutro z nim do lekarki pójdę niech zobaczy. No i nie upilnowałam
Bidulek no i mamusia też
Stary 2011-04-04, 23:37   #4361
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

WERCIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

mnie spotkala przygoda jak juzzzzz dawno takiej nie bylo NIC MILEGO opowiem wam jak bede miala chwile...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 00:37   #4362
cigi
Rozeznanie

witam babeczki,
my juz w Polsce. Niewiele czasu mam na razie na pisanie, na czytanie tez. musze was jeszcze kiedys nadrobic, nie piszcie wiele plis.

Cytat:
Napisane przez libra777;26028475
[COLOR=red
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BASI[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Basiu nasza kochana wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
BASIU (CIGI) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA I RADOŚCI

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość

Basiu -wszystkiego najlepszego, żeby włoski ślicznie Ci się układały, dziąsełka przez ząbki wogóle nie bolały, żebyś miała codziennie powody do radości, i w dniu urodzin duzo gości

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Basiulku wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze ode mnie i Marciego!!!!

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla Basi
naszej dwulatki
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
najlepszego dla Basi!!
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla Basieńki
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

Basiu wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 1 roczku
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
BASIU SPOZNIONE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,DUZ USMIECHU,RADOSCI I MILOSCI RODZICOW:roza :
Dziekujemy slicznie

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Pop, madzia, tylkoolliwka, anakazar- pieknie dziekujemy z Basia za zyczenia .
dziekuje wszystkim, mam nadzieje ze nikogo nie pominelam
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 05:33   #4363
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

padam, umieram, zdycham od kilku nocy to samo - wstaję co chwila do małego bo tak się rzuca po łóżeczku i obija o szczebelki, do tego wycie dochodzi, a dzisiaj to już apogeum....ryk przez godzinę w środku nocy, nie wiedziałam, brzuszek, zęby... już na pogotowie chciałąm dzwonić...kurna moje dziecko nigdy tak się nie zachowuje, a przez te wybryki to ja tracę głowę, nie wiem co mu jest o co mu chodzi najlepsze jest to, że jak już przyjdzie godzina 6 rano i my z tż wychodzimy z pokoju (tzn. ja o 5) to ten w łóżeczku śpi do 9!!!! i ani drgnie ja mam wory pod oczami, łeb mi pęka od niewyspania, wściekam się bardziej niż zwykle...
Do tego dzisiaj mamy egzamin 6 klasistów, ja w rezerwie w tym roku, mam nadzieję, że mi nie będą kazali nigdzie jechać do komisji liczę, że po egzaminie o 10ej już będę mogła wyjść mam zamiar jechać do siostry jakoś się wyżalić...zła jestem, do tego wyrodna matka, bo nie wiem co dziecku dolega
Nawet wizaż tak jakoś pobieżnie ostatnio czytam...wszystko z niewyspania ale dzieciaczkom wszystkim ślę buziaki i najlepsze życzenia z okazji roczków
ps. Madziwnia - Twoje zdjęcia mnie powaliły lachooonie
idę kieckę prasować do szkoły

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 06:41   #4364
P0P70
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla naszych pięknych dziewczynek Weroniki i Oliwii
Dziewczynki życzę Wam aby każdy dzień był ekscytujący, pełen zabaw i uśmiechu

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 06:58   #4365
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
padam, umieram, zdycham od kilku nocy to samo - wstaję co chwila do małego bo tak się rzuca po łóżeczku i obija o szczebelki, do tego wycie dochodzi, a dzisiaj to już apogeum....ryk przez godzinę w środku nocy, nie wiedziałam, brzuszek, zęby... już na pogotowie chciałąm dzwonić...kurna moje dziecko nigdy tak się nie zachowuje, a przez te wybryki to ja tracę głowę, nie wiem co mu jest o co mu chodzi najlepsze jest to, że jak już przyjdzie godzina 6 rano i my z tż wychodzimy z pokoju (tzn. ja o 5) to ten w łóżeczku śpi do 9!!!! i ani drgnie ja mam wory pod oczami, łeb mi pęka od niewyspania, wściekam się bardziej niż zwykle...
bao, moja tez tak ma często . Ale ostatnio (tfu,tfu) już się nie budzi na parę godzin w środku nocy, tylko co chwilę prawie jakby we śnie i jęczy, wywija się w chińskie osiem i ja muszę w nocy rozplątywać.
Czasem jak się do niej podniosę, to nie wiem czy leży na brzuchu czy na plecach i gdzie ma głowę...
Tej nocy do 24 to chyba 10 razy wstawałam (potem oczywiście też)
Albo się tak wywija i nagle patrze, a ona sobie stoi w łóżeczku- już myślałam, że zaś po spaniu, ale dała się spacyfikować

Przedtem obstawiałam sławetne zęby, ale teraz nie wiem . I nie ma opcji "zignorowania" bo jak jej nie poprawię i się rozbudzi na dobre to po spaniu...

Ja bym u ciebie (znaczy u dżejkoba) zębole obstawiała

Także nie tylko twój dzieć takie nocne harce odstawia
---
a no i w końcu kubek kupiłam taki:
http://allegro.pl/kubek-treningowy-2...528617847.html
jest to "kapek", bez zaworka, ale o dziwo już jej po brodzie nie kapie, ma sporą dziurę i bardzo dobrze jej się z niego pije. I jak się zamknie kapsel to nie cieknie w torbie i już nie muszę zakładać zaworka na drogę a potem wsadzać łap do środku żeby wyjąć. Także wygląda na to, że dobrze jej wybrałam

a ten 360, to w dalszej kolejności chyba wezmę (chyba, że już się z normalnego nauczy)

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2011-04-05 o 07:18
evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 07:23   #4366
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Asiu i Darusiu Wszystkiego Najlepszego dla Waszych dziewczynek

Stary 2011-04-05, 07:50   #4367
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

OLIWKA, WERCIA DUŻO ZDRÓWKA, ZABAWY I UŚMIECHU
Stary 2011-04-05, 07:53   #4368
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Wszystkiego Najlepszego dla Weronisi i Oliwki!!!
Cześć kochaniutkie!nie mam chwilowo czasu przeczytałam niestety tylko ostatnią stronę.Miałam świetny weekend a w poniedziałek jakby ktoś mi wiadro wody wylał na głowę ale za długo by opowiadać.

Justys jak to szybko zleciało-pokaż zdjęcie brzusia!!!!

Moja koleżanka urodziła córcię 3kg w piątek jaka kruszynka niby to było tak niedawno a już nie pamiętam Danielka aż tak małego.

Baobabku ja jak Daniela w nocy wybudzę żeby mu glty odciągnąć bo kaszle to tez później śpi jak zabity dłużej,więc jak Kubuś się wymęczy przez noc to później lula,mogłby już ząbki wszystkie wyjść i może byłby spokój albo by się chociaż wiedziało,że trzeba szukać innej przyczyny.

Madzia mi się 3 podoba
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 08:02   #4369
libra777
Zakorzenienie

DZIEWCZYNY OLIWKO I WERCIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Cześć kochaniutkie!nie mam chwilowo czasu przeczytałam niestety tylko ostatnią stronę.Miałam świetny weekend a w poniedziałek jakby ktoś mi wiadro wody wylał na głowę ale za długo by opowiadać.

Justys jak to szybko zleciało-pokaż zdjęcie brzusia!!!!

Moja koleżanka urodziła córcię 3kg w piątek jaka kruszynka niby to było tak niedawno a już nie pamiętam Danielka aż tak małego.

Baobabku ja jak Daniela w nocy wybudzę żeby mu glty odciągnąć bo kaszle to tez później śpi jak zabity dłużej,więc jak Kubuś się wymęczy przez noc to później lula,mogłby już ząbki wszystkie wyjść i może byłby spokój albo by się chociaż wiedziało,że trzeba szukać innej przyczyny.

Madzia mi się 3 podoba
A mniejszych literek już nie mieli?co niektórzy tu już lekko niedowidzący są

Baobabku a dajesz mu coś na te zęby? ja dawałam Ibufen D i jakoś spał a wcześniej też cyrki były. Nerwy w nocy sa słabsze.Nas jak ząb boli to w dzień jakoś idzie wytrzymać ale w nocy masakra to samo dzieci.

Cigi samopoczucie i humorek pewnie lepszy w rodzinnych stronach?
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 08:20   #4370
lindsley
Zakorzenienie

Werciu i Oliwko wszystkiego najlepszego w dniu pierwszych urodzin, dużo zdrówka, miłości i słoneczka na co dzień

Asiulku kiedy Twoja roczna panna będzie miała czas przyjąć na kawkę kolegów?

Baobabku my dziś też mieliśmy taką noc. Do 23 budził się 3 razy, za 3 najpierw tz lulał go pół godz a potem ja. Dostał camilię, nurofen, cycka i w końcu zasnął ale już do rana spał z nami... Wił się jakby go bardzo bolało. I też niby obstawiam zęby bo została nam górna jedynka do pokazania światu ale jak tak płakał to miał też twardy brzuszek i przez chwilę się za uszko łapał i już nie wiedziałam co mu jest...

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
O właśnie... Ja jeszcze w 3 dekadzie życia ale już wzrok nie ten

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 08:30   #4371
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
mi się najbardziej podoba ta druga, chociaż trzecia też fajna
ta pierwsza jak już Ana pisała uwidacznia niedoskonałości i dla mnie się nie nadaje

http://allegro.pl/dresowa-damska-mar...535029981.html
a mi w oko wpadła ta marynarka
Ana co o niej myślisz?
Po coś pokazywała?Kurcze nie widziałam takich,ale bo ja na all nie pamiętam kiedy na ubraniach byłam.Podoba mi się tak,że aż sama się nad kupnem zastanawiamTylko ja nie lubię kupować bez wymacania
Cytat:

mnie spotkala przygoda jak juzzzzz dawno takiej nie bylo NIC MILEGO opowiem wam jak bede miala chwile...
Czekamy
Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
witam babeczki,
my juz w Polsce. Niewiele czasu mam na razie na pisanie, na czytanie tez. musze was jeszcze kiedys nadrobic, nie piszcie wiele plis.
No fajnie,że się odezwałaśMam nadzieję,że odpoczywasz u rodzinki
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Do tego dzisiaj mamy egzamin 6 klasistów, ja w rezerwie w tym roku, mam nadzieję, że mi nie będą kazali nigdzie jechać do komisji liczę, że po egzaminie o 10ej już będę mogła wyjść mam zamiar jechać do siostry jakoś się wyżalić...zła jestem, do tego wyrodna matka, bo nie wiem co dziecku dolega
Nawet wizaż tak jakoś pobieżnie ostatnio czytam...wszystko z niewyspania ale dzieciaczkom wszystkim ślę buziaki i najlepsze życzenia z okazji roczków
ps. Madziwnia - Twoje zdjęcia mnie powaliły lachooonie
idę kieckę prasować do szkoły
Trzymaj się jakośPrzejdzie kiedyś,bo musi
A próbowałaś dać na noc camilie?dziewczyny piszą,że pomaga
Cytat:

Wszystkiego najlepszego dla dwóch mądrych ślicznotek Werci i Oliwci

Stary 2011-04-05, 08:41   #4372
ania p
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla WEroniki i OLiwki

To spadam sprzatać
Stary 2011-04-05, 08:54   #4373
evitka21
Zakorzenienie

i oczywiście Oliwce i Weroniczce życzę grzecznych rodziców , którzy będą je rozpieszczać do granic możliwości

Stary 2011-04-05, 09:03   #4374
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

My idziemy zaraz na zakupy i spacerek. Mam nadzieję że deszcz nas nie wygoni
Stary 2011-04-05, 09:21   #4375
evitka21
Zakorzenienie

a my też zaraz jak się gnojek obudzi, to wychodne mamy w planie (a wczoraj wy pisałyście o słoneczku a u nas lało strasznie)

I moje dziecię z niedawnych spacerków (jakość z komórki)

( w płaszczyku wygląda jak powstaniec )
--
a jeszcze was miałam zapytać- jak u was jest z oglądaniem TV, znaczy przez dzieci?
bo pamiętam, że jeszcze za noworoda lub za wczesnego niemowlaka, to pisałyście jak to buzię odwaracałyście maluchom,żeby nie popatrzyły, a teraz jak?

ja tam mojej bajek nie zapodaję (znaczy czasem jak muszę iść z psem i ojciec jej dogląda lub coś w kuchni/łazience, ew. jak jej paznokcie obcinam, ale ja jak z nią siedzę to często leci coś (np DDTVN rano)
i nie mam parcia, że coś tam jej będzie jak się pogapi (a w sumie ją tylko reklamy interesują, szczególnie te z dziećmi, wszystkie humany, bobovity i inne mleka), bo bym się zanudziła na amen jak bym miała cały dzień bez tv z nią siedzieć. A jak jest u was?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0136.jpg (165,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0143.jpg (133,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0144.jpg (136,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0155.jpg (171,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0154.jpg (157,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0156.jpg (161,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0150.jpg (141,8 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2011-04-05 o 09:28
Stary 2011-04-05, 09:27   #4376
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla naszych pięknych dziewczynek Weroniki i Oliwii
Dziewczynki życzę Wam aby każdy dzień był ekscytujący, pełen zabaw i uśmiechu
Cytat:
Asiu i Darusiu Wszystkiego Najlepszego dla Waszych dziewczynek
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Cytat:
DZIEWCZYNY OLIWKO I WERCIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Werciu i Oliwko wszystkiego najlepszego w dniu pierwszych urodzin, dużo zdrówka, miłości i słoneczka na co dzień

Asiulku kiedy Twoja roczna panna będzie miała czas przyjąć na kawkę kolegów?

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Wszystkiego najlepszego dla dwóch mądrych ślicznotek Werci i Oliwci
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla WEroniki i OLiwki
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
i oczywiście Oliwce i Weroniczce życzę grzecznych rodziców , którzy będą je rozpieszczać do granic możliwości
Dziękujemy bardzo!!!! Teraz Wercia śpi ale jak się obudzi to przeczytam jej wszystkie życzenia od cioć

lind- już pisze kiedy mi pasuje:
11 (poniedziałek)
13 (środa)
19 (wtorek)
i od 21 do końca miesiąca mam urlop wiec wtedy też można się spotkać...
Teraz ja czekam na propozycję

A my już po pierwszej imprezie roczkowej. Było miło, sympatycznie. Aczkolwiek zadnych ciekawych fotek nie znajdę bo moje dziecko tak buszowało, że nie można jej bylo zrobić żadnej statycznej fotki ciągle w biegu az miała rozpalone policzki do czerwoności i byla cała spocona... a jak goście poszli to padła z sił i w sekundę usnęła
Dziś powtórka...

Oliweczko kochana!! Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, uśmiechu na co dzień i samych szczęśliwych dni!!

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:38   #4377
mloda1989
Zakorzenienie

najlepszego dla kolejnych roczniaczkow!!!!
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:52   #4378
ASIULEK_23
Zakorzenienie

No dobra, coś tam wrzucę:

1-2- zabawa nowa piłeczką- rewelacja
3. mamy bransoletka najlepsza
4-5- z balonami
6. z koleżanką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03894 (1368 x 1824).jpg (94,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03900 (1368 x 1824).jpg (79,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03901 (1368 x 1824).jpg (89,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03910 (1368 x 1824).jpg (87,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03919 (1824 x 1368).jpg (81,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03929 (1824 x 1368).jpg (88,0 KB, 22 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-04-05, 09:55   #4379
mloda1989
Zakorzenienie

mrowak a moze karpacz?? http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/oferta/sudety...er_sudety/1179

aaa ale nie chcialas gor
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 09:56   #4380
ASIULEK_23
Zakorzenienie

I inne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03891 (1368 x 1824).jpg (93,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03892 (1368 x 1824).jpg (83,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03938 (1368 x 1824).jpg (70,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1144 (972 x 1296).jpg (133,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1162 (972 x 1296).jpg (75,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1168 (972 x 1296).jpg (103,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1183 (972 x 1296).jpg (67,4 KB, 26 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości