|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Zosia wysyłam naleśniczki
![]() Ja też mam kilka kaftaników, część kupiłam, część dostałam, a czy sie przyda to zobaczymy.
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Mango, gratuluję wizyty i dużej Latorośli
![]() Antropia, śliczny brzuszek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze, czy mi to zniknie po porodzie? Bańki - TAK, myślę że spełniają swoje zadanie równie dobrze co zabiegi u kosmetyczki z użyciem vaccu coś tam i innych zasysaczy ![]() Oprócz tego są rewelacyjne do masażu pleców - TŻ odpływa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#574 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli nie muszę kupować tych kaftaników na siłę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#575 |
Wtajemniczenie
|
oo kochane witam na nowym wateczku
![]() Sto lat dla Dorki jeju dziewczynki taka ostatnio zalatana jestem ,ze nie mam nawet czasu usiasc spokojnie przed kompem ![]() wczoraj bylam na kursie 2 godziny cwiczen z polozna az do dzisiaj mnie bola miesnie ![]() ![]() ![]() zaczelismy przygotowania walizki do szpitala,matko ile tych rzeczy tu potrzeba wydalismy juz kupe kasy i jeszcze polowy nie mamy ![]() jutro maja przywiezc lozeczko dla niunki ![]() ![]() Antropia brzunio super i bluzeczka fajna taka rozowiutka
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2011-04-05 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | ||
Moderatoreska
|
O maatusiu kochana takie sprzątanie to już nie dla mnie, czuję się jak kaleka, a podłogi pomyć to już dla mnie wielki wysiłek, zaraz brzuch mi się stawia i boli
![]() Cytat:
![]() Na lewym boczku wyleżę nie ma problemu ![]() ![]() Cytat:
![]() Zaraz Wam wkleję mój brzuchol, mam wrażenie że opadł i to dość sporo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zadomowienie
|
moria do tego podgrzewacza da sie włozyc buteleczki innej firmy czy tylko te z TT? No i of kors nie tylko 125 ml ale i wieksze, prawda?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() ![]() Baaardzo, baaardzo dziękuję za wszytskei brawka i komplementy dla mojego syneczka ![]() Listopadowa piękna relacje z wizytki! Takie wieści czyta sie najchętniej ![]() ![]() Anrtopia jaki awatarek odmieniony ![]() Kasia86 proszę nie narzekać, że dawno temu było USG i tak jako jedna z pierwszych ujrzysz swoją córunię ![]() ![]() Ddaaiissyy właśnie doczytuję, że hipciowe łóżeczko męzowi się nie podoba, tak? Powiem Ci, że u mnie jest tak, że mój TŻcik na szczeście nie miesza się w takie rzeczy i zostawia mi wolną rękę.. ale zdrugiej strony jak czytam, że twój tak się zaangażował, że nawet łóżeczko z tobą wybiera to myślę, że to wzorowy tatuś ![]() ![]() Moniqac wiadomo już, który kolor furki będzie? ![]() Aga_Pe ale skąd ten płacz na widok syneczka wśród grupy przedszkolnej? Hormony wariuja, czy wzruszyłaś się, że taki już duży przedszkolak z niego? ![]() Aga87 widze, że mały popłoch dzisiaj posiałaś ![]() Ale faza z kocykami z MC ![]() ![]() Ale ja też chce ![]() ![]() ![]() Mary orientujesz się, czy ten żółciutki na żywo też jest taki delikatny i jaśniutki? Na All są podróby w żółtym kolorze, ale ten odcień żółtego, który wystawiają mi sie nie podoba.. a ten z MC jest taki śliczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dorkabl najlepszego też ode mnie szczawiku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ogóle to muszę Ci napisać, że jak widzę Twój nick to zawsze ale zawsze przypomina mi się mój ulubiony bezalkoholowy drink z podróży poślubnej - Mango Loca ![]() ![]() Bardzo zgrabniutki brzuszek ![]()
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
ania2631 jak to Pani nie zdąży, o 8 rano ???? jak to każdy siebie ceni !!!!! normlanie ręce opadają
![]() spice1985 ja też mięsa mogłabym nie jeść wcale teraz, z rozsądku coś tam zjem, ale bardziej czerwone mięso niż kurczak czy indyk antropia jaki ładny avatarek ![]() ja kaftaników nie kupuję, mam kilka ale strasznie ich nie lubię bo sie zwijają pod pachami ... bodziaki wystarczą, a jak zimniej to można jakiś sweterek założyć czy pajaca na bodziaka 24kasia86 z moim nowym nazwiskiem to też miałam przeboje, zmieniałam osobiście w banku i do tej pory jeszcze jestem u nich z panieńskim ![]() zabuus ale masz kuzynkę ![]() Grazin ![]() ![]() listopadowa80 współczuje opuchlizny ... a nie masz jakiś rozjechanych balerinek ??? ja mam takie materiałowe i jeszcze dają radę drzemkę odbyłam ![]() ale Gabi smyrała mi po pęcherzu i co chwilę czułam siku, nie siku, siku, nie siku aż w końcu musiałam wstać bo moje zwieracze już nie dawały rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#582 |
Moderatoreska
|
Taki dziwny ten brzuchol mi się zrobił, fota oczywiście po domowemu w dresach :P
spadam robić naleśniki bo za niedługo synal przyjdzie ze szkoły a ja w lesie z robotą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekuje wam kochane ![]() Avatarek taki wiosenny a co ![]()
![]() |
#584 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#585 |
Wtajemniczenie
|
eweska brzusio czaderski!!!! I rzeczywiście lekko się opuszcza
![]() ![]() Pochwalę się co właśnie wsunęłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#586 |
Zadomowienie
|
dorka, wszystkiego co najlepsze
![]() ![]() ![]() antropia brzusio slodki ![]() oznajmiam, ze spakowalam sobie torbe, malego moze jutro...
#587 |
Zakorzenienie
|
eweska oj dzieciaczki już ciężkie, szczególnie na drugim zdjęciu widać, że brzuszek nisko
![]() a bierzesz ten fenoterol ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moria44a ja tez mam truskaweczki na podwieczorek ![]()
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2011-04-05 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym tam podlała jeszcze te truskawy śmietaną ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#590 | ||
Moderatoreska
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie mi sie przypomniało że miałam sobie kupic bo były ładne u mnie w sklepie, ale wyleciało mi z głowy nooo ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() W czwartek pewnie odstawię po wizycie duphaston. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#591 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#592 |
Rozeznanie
|
Aliczka88, listopadowa, antropia dziękuję
![]() ![]() moria dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() oł noł z tymi truskawami to przesadziłaś ![]() eweska świetny brzucholek! Oto nasz Syneczek: Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2011-04-05 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zadomowienie
|
eweska, mam wrazene, ze jeden z synkow wsi w powietrzu
![]()
#594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stwierdzam, że te nasze dzieciaczki są wręcz przeurocze, przecudne i przewspaniałe ![]()
![]() |
#596 |
Zadomowienie
|
Eweska twoi chlopcy chyba sa powietrzu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Mango ale fajniutki, pyzaty taki juz ![]() moj maly w bronchildzie sie czyms bawi, oszaleje...
#597 |
Rozeznanie
|
jestem,
![]() U myła pozostałe 4 okna,i mam z głowy na świeta ![]() ![]() ![]() Zrobiłam drozdzowke z truskawkami i padam. a tu jeszcze obiad jakis musze sklecic ![]() czop mi dalej pomału odchodzi ,ale poza tym spokojnie. Eweska a Twój brzuś naprawde sie obniył ![]() Antropka sliczny masz brzusio,a bluzeczke to gdzie kupiłas,bo to mój ulubiony kolorek ![]() aaa Dorka sto latek i terminowego rozwiazania ![]() ![]() ![]()
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
MATAL
![]() dorka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek ![]() ![]() dorko i mazianko, dziekuje za esy ![]() jak posialam poploch to przepraszam, nie mialam nic takeigo na mysli poprostu napisalam poszlam spac ok 3... camomile pytasz jak sie skurcze odczuwa.. ja czuje je tak, ze napina mi sie caly brzuch, ciagnie od strony krzyza do srodka, promieniuje w dol i do tego dochodzi bol taki jak przy @ poki co slabszy pojechalam do poloznej srodowiskowej, mowi, ze mam obrzeki, tetno malej okej, ale mam jezdzic na ktg co najmniej raz w tygodniu, do tego nie moge jesc ostrych, przyprawioncyh i smazonych potraw, duzo soli nie moge i gazowanej wody ![]() bylam pilnie w miescie ze szwagierka - musialam zalatwic pare spraw dokupilam smmoczki bo nie mialam w ogole i inne bibeloty i w miescie zaczely mnie takie skurcze lapac, ze momentami przystawalam, tak mnie ciaglo, i w pochwie strasznie jakby szyjka jestem w domu od jakiegos czasu leze ale skurcze sa.... 4 w ciagu 40 minut rregularne byly co 10 i teraz mialam 2 po 7 minut leze dalej, jak nie przejdzie ide wziac prysznic, jak nie przejda bede sie zastanawiac co dalej MARY slonce gadu mam wlaczone, bo jak wlaczaja mi ano firmowego kompa to sie samo loguje czasem otworze laptopa i tgez sie gadu wlaczy a wcale mnie nie ma np dziekuje wszystkim za zainteresowanie, bardzo mi sie milo robi, gdy takie cos czytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Raczkowanie
|
moria44
![]() antropia eweska brzucholki przesliczne ![]() Mango08 o jej sliczny jest. Ja własnie wrociłam do domu od rana na nogach bylam na badaniach toxo itp dobrze ze sa u mnie refundowane. Jeszcze by łam na zakupach. nog to nie czuje ![]() ale sie u mnie rozpadalo i tak ciemno zrobilo ;/ Wklejam brzuchol moj ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny śliczne brzuszki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.