Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 13:07   #571
migotka03
Zadomowienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Zosia wysyłam naleśniczki

Ja też mam kilka kaftaników, część kupiłam, część dostałam, a czy sie przyda to zobaczymy.

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:10   #572
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Mango, gratuluję wizyty i dużej Latorośli

Antropia, śliczny brzuszek. Wcale nie duży. Ale mnie wczoraj mój gin powiedział, że jak na końcówkę ciąży to mam całkiem mały brzuchol
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:16   #573
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Moria, no dobra, super, że masz bańki, ale zdaj relację, co z nimi robisz, jak i czy działają
mary, najpierw o japonach, właśnie wróciłam m.in. z Reeboka. Kosztują 229zł. Niestety nie mieli mojego rozmiaru ale to bez znaczenia bo i tak bym nie założyła na nogę, dostałam o rozmiar mniejsze i nawet palcy - PALCY nie mogłam wsunąć
Kurcze, czy mi to zniknie po porodzie?

Bańki - TAK, myślę że spełniają swoje zadanie równie dobrze co zabiegi u kosmetyczki z użyciem vaccu coś tam i innych zasysaczy Jedyny minus - moje strasznie śmierdzą, taką gumą. No i trzeba je porządnie wymyć po użyciu, co wcale nie jest takie proste, ja używałam olejku jako poślizgu i ten olejek się gromadzi wewnątrz bańki, trzeba później umyć mocno ciepłą wodą.
Oprócz tego są rewelacyjne do masażu pleców - TŻ odpływa

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
moria - ja własnie obawiam się czy po cc będziemy miały mleko - oby tak , ale jesli nie to wtedy podgrzewacz b. sie przyda - najwyżej wyślę TZ po podgrzewacz a jaki masz model?
monia ja kupiłam podgrzewacz na allegro, nie wiem jaki to model ale są tylko dwa dostępne ze srebrnym i szarym pokrętłem. Miałam oba i wg mnie ten z szarym jest dużo ładniejszy, ma nowocześniejszy wygląd. No i mam model z polską wtyczką, bez przejściówek i innych takich, tylko normalny produkt od polskiego dystrybutora z gwarancją i taki też Tobie polecam

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
no wlasnie ja tez mam okropne obrzeki, po prostu masakra, jak patrze wieczorem na nogi to mi sie na placz zbiera
ja mam cisnienie:
96/57, 106/65, 100/68, 115/55, 114/73, 100/60, 115/70 z karty ciazy spisałam. Wiec chyba nie powinnam sie martwic tymi obrzekami?
Nie wiem Kasiu, jutro zapytam na wizycie. Ja mam trochę wyższe ciśnienie zazwyczaj 122/70 - 130/75 max. Soli nie używam za dużo, nie solę pomidorów na kanapce ani frytek, używam jedynie do przyprawiania zup lub obiadów. Piję dosyć dużo, w domu jeśli leżę, trzymam stopy na poduszce ale to i tak niewiele daje. Może tak już ma być i już

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem nienormalna. wlasnie wrocilam uryczana do domu
(...)
patrze, idzie mlody, zaczelam mu kiwac, bo poznal samochod, on taki zdziwiony, ale tez mi odmachal i sie poryczalam............
aga wcale nie jesteś nienormalna, mi też się oczy zaszkliły gdy sobie tą sytuację wyobraziłam Twój "duży" synek macha do mamy w aucie

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:17   #574
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dorka, najlepsze życzenia urodzinowe! Sto lat, sto lat w zdrowiu i szczęściu! Oraz lekkiego i szybkiego porodu

Dziewczyny, przez tę opuchliznę stóp to mam problem, żeby jakiekolwiek buty założyć. Jedyne, które w miarę pasują i nie uciskają to kozaki. No ale jak w kozakach w taką pogodę chodzić. Jak wcisnę półbuty to ledwo się poruszam.
Ale ciśnienie dobre, przed chwilą 113/76

Antropia, jeśli chodzi o koszulki to ja ich nie lubię. Co prawda mam, bo dostałam od szwagra po jego córci, ale sama zdecydowanie jestem zwolenniczką body. Zawsze wkurzało mnie to, że koszulki podchodzą pod szyję dziecka
Póki co odpukać stopy mi nie puchną, tylko dłonie czasem...
Czyli nie muszę kupować tych kaftaników na siłę Body wystarczą w zupełności
Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mango, gratuluję wizyty i dużej Latorośli

Antropia, śliczny brzuszek. Wcale nie duży. Ale mnie wczoraj mój gin powiedział, że jak na końcówkę ciąży to mam całkiem mały brzuchol
Dziekuję No własnie nie wydaje mi się wielki :P chociaż wczoraj jak byłam w pracy l4 zanieść to kadrowa nie pytała czy na pewno jedno, bo taki brzuch mam duży...
Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
Zosia wysyłam naleśniczki

Ja też mam kilka kaftaników, część kupiłam, część dostałam, a czy sie przyda to zobaczymy.
Ja mam chyba 2 jak dzisiaj przeglądałam, ale jedem mam duży a jeden taki malusi jak na wcześniaka, więc jakbym chciała to musiałabym dokupic
Stary 2011-04-05, 13:23   #575
cucciola79
Wtajemniczenie

oo kochane witam na nowym wateczku
Sto lat dla Dorki
jeju dziewczynki taka ostatnio zalatana jestem ,ze nie mam nawet czasu usiasc spokojnie przed kompem
wczoraj bylam na kursie 2 godziny cwiczen z polozna az do dzisiaj mnie bola miesniemiala tez byc popoludniu Pani psycholog no ale biedaczka sie rozchorowala i nici,moj Tz wzial wolne z pracy ,bo mialo to byc spotkanie z tatusiami a ona nam taki zarcik zrobilapolatalismy po sklepach ,zajechalismy do mojej mamy na kolacje i tyle z wycieczki
zaczelismy przygotowania walizki do szpitala,matko ile tych rzeczy tu potrzeba wydalismy juz kupe kasy i jeszcze polowy nie mamy
jutro maja przywiezc lozeczko dla niunkijuz sie nie moge doczekac
Antropia brzunio super i bluzeczka fajna taka rozowiutka

Edytowane przez cucciola79
Czas edycji: 2011-04-05 o 13:34
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:28   #576
eweska
Moderatoreska

O maatusiu kochana takie sprzątanie to już nie dla mnie, czuję się jak kaleka, a podłogi pomyć to już dla mnie wielki wysiłek, zaraz brzuch mi się stawia i boli
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
bry ja miałam na lewym boczku. tak mnie ułozyła i było oki.
ja tez nie mam zlecenie na wymaz, myśle, że to przez nasze cc.

o nie nie nie - ja sie nie zgadzam - ma się którac rozpakowac szybciutko - przede mną Ty kochana będziesz przede mną, nie wiem czemu ale tak czuję, a już napewno agus z sn.
No na razie jesteś pierwsza w kolejce Ja się dopytam w czwartek na wizycie co i jak, będe go zasypywać pytaniami jeśli sam nic nie będzie na ten temat mówił.
Na lewym boczku wyleżę nie ma problemu A ciekawe jak robia ktg bliźniakom przecież serducho słychac podwójnie jak mnie podłączą
Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość

I mój brzuszek 31 tydz
chyba nie widac różnicy z poprzednim zdjęciem z 28 tyg. :P Ale wklejam jak już zrobiłam fotkę fotka sredniej jakości bo ten mój aparat cos się psuć zaczyna
Śliczny

Zaraz Wam wkleję mój brzuchol, mam wrażenie że opadł i to dość sporo.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:38   #577
dorkabl
Zadomowienie

moria do tego podgrzewacza da sie włozyc buteleczki innej firmy czy tylko te z TT? No i of kors nie tylko 125 ml ale i wieksze, prawda?
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:40   #578
Lolka1212
Zadomowienie

Witajcie Dziewczynki

Baaardzo, baaardzo dziękuję za wszytskei brawka i komplementy dla mojego syneczka

Listopadowa piękna relacje z wizytki! Takie wieści czyta sie najchętniej Buźka dla Ciebie i Izki

Anrtopia jaki awatarek odmieniony

Kasia86 proszę nie narzekać, że dawno temu było USG i tak jako jedna z pierwszych ujrzysz swoją córunię

Ddaaiissyy właśnie doczytuję, że hipciowe łóżeczko męzowi się nie podoba, tak? Powiem Ci, że u mnie jest tak, że mój TŻcik na szczeście nie miesza się w takie rzeczy i zostawia mi wolną rękę.. ale zdrugiej strony jak czytam, że twój tak się zaangażował, że nawet łóżeczko z tobą wybiera to myślę, że to wzorowy tatuś

Moniqac wiadomo już, który kolor furki będzie? Widze, że Aga.M fajne rozwiązanie ci posuwa..

Aga_Pe ale skąd ten płacz na widok syneczka wśród grupy przedszkolnej? Hormony wariuja, czy wzruszyłaś się, że taki już duży przedszkolak z niego?

Aga87 widze, że mały popłoch dzisiaj posiałaś Dobrze, że skurcze przeszły i u Ciebie okej!

Ale faza z kocykami z MC
Ale ja też chce Ale u mnie tylko biały, niebieski i rózowy w sprzedaży.. a ja upatrzyłam sobie żółty

Mary orientujesz się, czy ten żółciutki na żywo też jest taki delikatny i jaśniutki?

Na All są podróby w żółtym kolorze, ale ten odcień żółtego, który wystawiają mi sie nie podoba.. a ten z MC jest taki śliczny
Stary 2011-04-05, 13:41   #579
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Kupiłaś jednak dodatkowo Medelę elektroniczną? Znaczy się ten ręczny Tomee Tippee się nie nadaje?
Spice, nie nie, laktator mam tylko ręczny TT a Medeli to mam butelkę Medela Calma taka, z której leci mleko kiedy dziecko będzie mocniej ciągnąć. Tak jak moniqac boję się czy od razu po CC będę miała mleko, często po dwóch, trzech dniach się pokarm pojawia i przez te kilka dni będę karmić małą tą Medelą aby później chciała cyca ciągnąć. Mam nadzieję, że to podziała

dorkabl najlepszego też ode mnie szczawiku

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
wlasnie slysze z balkonu male dziecko ktore mowi stale "ble, ble, ble, ble.." chyba ma duzo do powiedzienia tylko cos mu/jej nie wychodzi
A oglądałaś na youtubie gadające bliźniaki? Dziewczyny chyba wstawiały link

Cytat:
Powiedzcie mi kochane, czy kupujecie dla dzidzi takie typowo białe kaftaniki czy bluzeczki na początek?
Nie mam ani jednego kaftanika a też ktoś mi wciskał, że MUSZĘ mieć, bot o się tak przydaje... pitu pitu. Nie podobają mi się i wolę bodziaki i już

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
No i Synal szaleje bo waży 1950 g, wyprzedza z wymiarami o 2 tyg. i 3 d, jeśli nie przystopuje to jego waga może osiągnąć 4500g.
Mangoo gratuluję zdrowego, dorodnego potomka
A w ogóle to muszę Ci napisać, że jak widzę Twój nick to zawsze ale zawsze przypomina mi się mój ulubiony bezalkoholowy drink z podróży poślubnej - Mango Loca Czizzzas co to był za smak...

Cytat:
I mój brzuszek 31 tydz
Bardzo zgrabniutki brzuszek

Stary 2011-04-05, 13:42   #580
andziot
Zakorzenienie

ania2631 jak to Pani nie zdąży, o 8 rano ???? jak to każdy siebie ceni !!!!! normlanie ręce opadają

spice1985 ja też mięsa mogłabym nie jeść wcale teraz, z rozsądku coś tam zjem, ale bardziej czerwone mięso niż kurczak czy indyk

antropia jaki ładny avatarek
ja kaftaników nie kupuję, mam kilka ale strasznie ich nie lubię bo sie zwijają pod pachami ... bodziaki wystarczą, a jak zimniej to można jakiś sweterek założyć czy pajaca na bodziaka

24kasia86 z moim nowym nazwiskiem to też miałam przeboje, zmieniałam osobiście w banku i do tej pory jeszcze jestem u nich z panieńskim

zabuus ale masz kuzynkę swoją drogą moja kuzynka też w ciąży, może ona też ma takie pomysły ??? dawno jej nie widziałam ....

Grazin za szybciuchny remoncik

listopadowa80 współczuje opuchlizny ... a nie masz jakiś rozjechanych balerinek ??? ja mam takie materiałowe i jeszcze dają radę

drzemkę odbyłam
ale Gabi smyrała mi po pęcherzu i
co chwilę czułam siku, nie siku, siku, nie siku
aż w końcu musiałam wstać bo moje zwieracze już nie dawały rady

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:43   #581
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
moria do tego podgrzewacza da sie włozyc buteleczki innej firmy czy tylko te z TT? No i of kors nie tylko 125 ml ale i wieksze, prawda?
Osobiście nie testowałam, bo mam same butelki TT ale na aukcjach sprzedający zawsze zapewniali, że do podgrzewacza wejdą wszystkie rynkowe butelki więc myślę, że tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 13:43   #582
eweska
Moderatoreska

Taki dziwny ten brzuchol mi się zrobił, fota oczywiście po domowemu w dresach :P

spadam robić naleśniki bo za niedługo synal przyjdzie ze szkoły a ja w lesie z robotą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 36tydz.jpg (65,0 KB, 73 załadowań)
Stary 2011-04-05, 13:46   #583
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
oo kochane witam na nowym wateczku
Sto lat dla Dorki
jeju dziewczynki taka ostatnio zalatana jestem ,ze nie mam nawet czasu usiasc spokojnie przed kompem
wczoraj bylam na kursie 2 godziny cwiczen z polozna az do dzisiaj mnie bola miesniemiala tez byc popoludniu Pani psycholog no ale biedaczka sie rozchorowala i nici,moj Tz wzial wolne z pracy ,bo mialo to byc spotkanie z tatusiami a ona nam taki zarcik zrobilapolatalismy po sklepach ,zajechalismy do mojej mamy na kolacje i tyle z wycieczki
zaczelismy przygotowania walizki do szpitala,matko ile tych rzeczy tu potrzeba wydalismy juz kupe kasy i jeszcze polowy nie mamy
jutro maja przywiezc lozeczko dla niunkijuz sie nie moge doczekac
Antropia brzunio super i bluzeczka fajna taka rozowiutka

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
O maatusiu kochana takie sprzątanie to już nie dla mnie, czuję się jak kaleka, a podłogi pomyć to już dla mnie wielki wysiłek, zaraz brzuch mi się stawia i boli
No na razie jesteś pierwsza w kolejce Ja się dopytam w czwartek na wizycie co i jak, będe go zasypywać pytaniami jeśli sam nic nie będzie na ten temat mówił.
Na lewym boczku wyleżę nie ma problemu A ciekawe jak robia ktg bliźniakom przecież serducho słychac podwójnie jak mnie podłączą

Śliczny

Zaraz Wam wkleję mój brzuchol, mam wrażenie że opadł i to dość sporo.

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki

Baaardzo, baaardzo dziękuję za wszytskei brawka i komplementy dla mojego syneczka

Listopadowa piękna relacje z wizytki! Takie wieści czyta sie najchętniej Buźka dla Ciebie i Izki

Anrtopia jaki awatarek odmieniony

Kasia86 proszę nie narzekać, że dawno temu było USG i tak jako jedna z pierwszych ujrzysz swoją córunię

Ddaaiissyy właśnie doczytuję, że hipciowe łóżeczko męzowi się nie podoba, tak? Powiem Ci, że u mnie jest tak, że mój TŻcik na szczeście nie miesza się w takie rzeczy i zostawia mi wolną rękę.. ale zdrugiej strony jak czytam, że twój tak się zaangażował, że nawet łóżeczko z tobą wybiera to myślę, że to wzorowy tatuś

Moniqac wiadomo już, który kolor furki będzie? Widze, że Aga.M fajne rozwiązanie ci posuwa..

Aga_Pe ale skąd ten płacz na widok syneczka wśród grupy przedszkolnej? Hormony wariuja, czy wzruszyłaś się, że taki już duży przedszkolak z niego?

Aga87 widze, że mały popłoch dzisiaj posiałaś Dobrze, że skurcze przeszły i u Ciebie okej!

Ale faza z kocykami z MC
Ale ja też chce Ale u mnie tylko biały, niebieski i rózowy w sprzedaży.. a ja upatrzyłam sobie żółty

Mary orientujesz się, czy ten żółciutki na żywo też jest taki delikatny i jaśniutki?

Na All są podróby w żółtym kolorze, ale ten odcień żółtego, który wystawiają mi sie nie podoba.. a ten z MC jest taki śliczny

dziekuje wam kochane
Stary 2011-04-05, 13:48   #584
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ania2631 jak to Pani nie zdąży, o 8 rano ???? jak to każdy siebie ceni !!!!! normlanie ręce opadają

spice1985 ja też mięsa mogłabym nie jeść wcale teraz, z rozsądku coś tam zjem, ale bardziej czerwone mięso niż kurczak czy indyk

antropia jaki ładny avatarek
ja kaftaników nie kupuję, mam kilka ale strasznie ich nie lubię bo sie zwijają pod pachami ... bodziaki wystarczą, a jak zimniej to można jakiś sweterek założyć czy pajaca na bodziaka

24kasia86 z moim nowym nazwiskiem to też miałam przeboje, zmieniałam osobiście w banku i do tej pory jeszcze jestem u nich z panieńskim

zabuus ale masz kuzynkę swoją drogą moja kuzynka też w ciąży, może ona też ma takie pomysły ??? dawno jej nie widziałam ....

Grazin za szybciuchny remoncik

listopadowa80 współczuje opuchlizny ... a nie masz jakiś rozjechanych balerinek ??? ja mam takie materiałowe i jeszcze dają radę

drzemkę odbyłam
ale Gabi smyrała mi po pęcherzu i
co chwilę czułam siku, nie siku, siku, nie siku
aż w końcu musiałam wstać bo moje zwieracze już nie dawały rady
dziekuję no własnie...nie kupuje kaftaników...przekonałyśc ie mnie...a mama niech sie buja
Cytat:
Taki dziwny ten brzuchol mi się zrobił, fota oczywiście po domowemu w dresach :P

spadam robić naleśniki bo za niedługo synal przyjdzie ze szkoły a ja w lesie z robotą
uwielbiam ten Twój mega brzuchal Eweska
Stary 2011-04-05, 13:51   #585
moria44
Wtajemniczenie

eweska brzusio czaderski!!!! I rzeczywiście lekko się opuszcza Mój chyba ciągle w górze i tak od tygodnia czuję, że mnie nieźle wysadziło

Pochwalę się co właśnie wsunęłam Ale baty za kuszenie nie dla mnie, bo to przecież anula zaczęła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg truskawy.jpg (123,9 KB, 36 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 13:54   #586
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

dorka, wszystkiego co najlepsze
za wiesci z wizyt
antropia brzusio slodki

oznajmiam, ze spakowalam sobie torbe, malego moze jutro...
Stary 2011-04-05, 13:54   #587
andziot
Zakorzenienie

eweska oj dzieciaczki już ciężkie, szczególnie na drugim zdjęciu widać, że brzuszek nisko
a bierzesz ten fenoterol ???

Stary 2011-04-05, 13:56   #588
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:

fajny brzucholek
moria44a ja tez mam truskaweczki na podwieczorekjakoze jestem strasznym lasuchem mam tez bita smietane a co tam i tak juz do przodu 10kg

Edytowane przez cucciola79
Czas edycji: 2011-04-05 o 13:57
Stary 2011-04-05, 13:56   #589
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Pochwalę się co właśnie wsunęłam Ale baty za kuszenie nie dla mnie, bo to przecież anula zaczęła
ale skromnie tej śmietanki (chyba że to jogurt )
ja bym tam podlała jeszcze te truskawy śmietaną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 13:59   #590
eweska
Moderatoreska

Cytat:

uwielbiam ten Twój mega brzuchal Eweska

Cytat:
eweska brzusio czaderski!!!! I rzeczywiście lekko się opuszcza Mój chyba ciągle w górze i tak od tygodnia czuję, że mnie nieźle wysadziło

aaaa jakie piękne truskawy
Właśnie mi sie przypomniało że miałam sobie kupic bo były ładne u mnie w sklepie, ale wyleciało mi z głowy nooo

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
eweska oj dzieciaczki już ciężkie, szczególnie na drugim zdjęciu widać, że brzuszek nisko
a bierzesz ten fenoterol ???
A no ciązko już, ciężko. Nie, nie biorę fenoterolu boję się go brać, zwłaszcza że przez większość dnia jestem w domu, a jakbym się źle poczuła to nie wiem co bym zrobiła.
W czwartek pewnie odstawię po wizycie duphaston.
Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
fajny brzucholek
Stary 2011-04-05, 14:00   #591
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:

A ty jeszcze nam dokładasz
Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
dorka, wszystkiego co najlepsze
za wiesci z wizyt
antropia brzusio slodki

oznajmiam, ze spakowalam sobie torbe, malego moze jutro...
Stary 2011-04-05, 14:01   #592
Mango08
Rozeznanie

Aliczka88, listopadowa, antropia dziękuję! Wiem, że usg może się mylić i troszeczkę na to liczę, chciałam aby taki średniaczek się urodził ok. 3500g, ale najważniejsze, że jest zdrowy! z wagą jakoś sobie poradzimy

moria dziękuję! Dobrze, że kojarzy się z czymś pozytywnym Skoro taki pyszny to chętnie bym go spróbowała, zresztą ja ostatnio (czyt. 31 tyg) mam na wszystko ochotę P.S.Odwiedzałam dzisiaj Twoje strony
oł noł z tymi truskawami to przesadziłaś

eweska świetny brzucholek!

Oto nasz Syneczek:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Syneczek.jpg (18,0 KB, 37 załadowań)

Filip 21/06/2011

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2011-04-05 o 14:05
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:04   #593
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

eweska, mam wrazene, ze jeden z synkow wsi w powietrzu
Stary 2011-04-05, 14:05   #594
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Aliczka88, listopadowa, antropia dziękuję! Wiem, że usg może się mylić i troszeczkę na to liczę, chciałam aby taki średniaczek się urodził ok. 3500g, ale najważniejsze, że jest zdrowy! z wagą jakoś sobie poradzimy

moria dziękuję! Dobrze, że kojarzy się z czymś pozytywnym Skoro taki pyszny to chętnie bym go spróbowała, zresztą ja ostatnio (czyt. 31 tyg) mam na wszystko ochotę P.S.Odwiedzałam dzisiaj Twoje strony

Oto nasz Syneczek:
jaki sliczny
Stary 2011-04-05, 14:07   #595
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:

oł noł z tymi truskawami to przesadziłaś

eweska świetny brzucholek!

Oto nasz Syneczek:
Śliczny Jak się słodko do rąsi przytulił
Stwierdzam, że te nasze dzieciaczki są wręcz przeurocze, przecudne i przewspaniałe WSZYSTKIE !!
Stary 2011-04-05, 14:12   #596
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Eweska twoi chlopcy chyba sa powietrzu opadl brzuszek

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Mango ale fajniutki, pyzaty taki juz
moj maly w bronchildzie sie czyms bawi, oszaleje...
Stary 2011-04-05, 14:12   #597
mazianka81
Rozeznanie

jestem,

U myła pozostałe 4 okna,i mam z głowy na świeta

Zrobiłam drozdzowke z truskawkami i padam.
a tu jeszcze obiad jakis musze sklecic

czop mi dalej pomału odchodzi ,ale poza tym spokojnie.

Eweska a Twój brzuś naprawde sie obniył

Antropka sliczny masz brzusio,a bluzeczke to gdzie kupiłas,bo to mój ulubiony kolorek

aaa Dorka sto latek i terminowego rozwiazania

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 14:15   #598
agus87
Zakorzenienie

MATAL
z okazji nowego tygodnia

dorka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

dorko i mazianko, dziekuje za esy

jak posialam poploch to przepraszam, nie mialam nic takeigo na mysli
poprostu napisalam

poszlam spac ok 3...

camomile pytasz jak sie skurcze odczuwa..

ja czuje je tak, ze napina mi sie caly brzuch, ciagnie od strony krzyza do srodka, promieniuje w dol i do tego dochodzi bol taki jak przy @ poki co slabszy

pojechalam do poloznej srodowiskowej, mowi, ze mam obrzeki, tetno malej okej, ale mam jezdzic na ktg co najmniej raz w tygodniu, do tego nie moge jesc ostrych, przyprawioncyh i smazonych potraw, duzo soli nie moge i gazowanej wody

bylam pilnie w miescie ze szwagierka - musialam zalatwic pare spraw
dokupilam smmoczki bo nie mialam w ogole i inne bibeloty

i w miescie zaczely mnie takie skurcze lapac, ze momentami przystawalam, tak mnie ciaglo, i w pochwie strasznie jakby szyjka

jestem w domu od jakiegos czasu
leze

ale skurcze sa....
4 w ciagu 40 minut rregularne byly co 10
i teraz mialam 2 po 7 minut

leze dalej, jak nie przejdzie ide wziac prysznic, jak nie przejda bede sie zastanawiac co dalej

MARY slonce gadu mam wlaczone, bo jak wlaczaja mi ano firmowego kompa to sie samo loguje
czasem otworze laptopa i tgez sie gadu wlaczy a wcale mnie nie ma np

dziekuje wszystkim za zainteresowanie, bardzo mi sie milo robi, gdy takie cos czytam
Stary 2011-04-05, 14:16   #599
SiLLee
Raczkowanie

moria44 truskawkiiii, łooo matko ja nie mogę wchodzic na forum do Was bo za kazdym razem trafie na truskawki ...

antropia eweska brzucholki przesliczne

Mango08 o jej sliczny jest.

Ja własnie wrociłam do domu od rana na nogach bylam na badaniach toxo itp dobrze ze sa u mnie refundowane. Jeszcze by łam na zakupach. nog to nie czuje kupiłam wanienke, oliwki papersiki, mydelka itp kaftaniki, niedrapki, proszek do prania, koszule do karmienia duzo innych rzeczy, ale mase mi jeszcze brakuje. No wczoraj zamowilam butelki z avent.
ale sie u mnie rozpadalo i tak ciemno zrobilo ;/

Wklejam brzuchol moj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02881.jpg (49,2 KB, 51 załadowań)
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:22   #600
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć,

Niestety nie mam kiedy Was nadrobić.

Zauważyłam, że dorka ma urodziny, wszystkiego najlepszego z tej okazji, dużo zdrówka dla Ciebie i Synka! :roza :

Wczoraj byłam u fryzjera i samopoczucie zaraz lepsze, chociaż jak wychodziłam po 3,5h to miałam dosyć.

Dzisiaj byliśmy na 3d pooglądać naszego kochanego szkraba, co prawda przysłaniał buziorka rączkami, ale coś tam zobaczyliśmy. Znowu najchętniej prezentował nam swoje klejnoty! No i Synal szaleje bo waży 1950 g, wyprzedza z wymiarami o 2 tyg. i 3 d, jeśli nie przystopuje to jego waga może osiągnąć 4500g. Mam nadzieję, że się opanuje Dr powiedział, że najlepiej byłoby sprawdzić jego wagę niedługo przed porodem i wtedy lekarz prowadzący zadecyduje czy sn czy cc.
Kochana moja Alunia też tyle waż ok 2 kg czyli witaj w klubie..Tylko gin powiedział że może też ważyć mniej bo wiadomo,że nie da sie dokładnie wagi ustalić.Także ja mam nadzieję,że moja dzidza waży troszkę mniej
za udaną wizytę.

Dziewczyny śliczne brzuszki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości