|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
jak sprawuje się pędzelek? jest miękki?
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że jest dosyć miękki, ale ja nie mam porównania z innymi
![]() ogólnie jak na moją niewprawną w kreskach rękę to idzie mi z tym zestawem całkiem ok. ![]() mam nadzieję, że już niedługo będziesz mogła go sama przetestować
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Raczkowanie
|
A jak w Toruniu? Ktoś wie jak w mieście albo na Zieleńcu? Czy w Douglasie na Bielawach jeszcze jest szafa essence?
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś z krakowskich wielbicielek essence nie wie przypadkiem czy w douglasie na floriańskiej kupię coś jeszcze z linii black&white? (bo nie wiem czy się wybierać w podróż do kraka, a coś z tej serii jest mi baardzo potrzebne)
|
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Postawa godna pochwały![]() Wróciłam właśnie z Natury w Bochni i stan essence wygląda tak: - nowości brak ![]() - szafy w miarę dobrze uzupełnione, - na miejscu limitki resztki ILB i jakieś zestawy (podwójny płyn do demakijażu Ziaja + tusz do rzęs + płatki kosmetyczne), - na półkach z wyprzedażami zrobiło się pusto, - większość tuszy jest pozaklejana Zakupiłam: - różowy MA - zaklejony ![]() - podkład Sensique, - Carmex w słoiczku, - żel do dezynfekcji rąk 100ml. |
||
|
|
|
|
#2856 |
|
Raczkowanie
|
ja w Naturze we Wrzeszczu zwróciłam kobiecinie uwagę, bo oglądałam błyszczyk, ona wzięła ten sam, wymazała się nim i powiedziała "o tak wygląda" głupi babol.
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety. Ale jednak część rzeczy jest i w pierwszej, np. te błyszczyki, z których Agusia jeden kupiła
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy nadawałby się również do brwi?jest dośc twardy? Ile kosztuje ten pędzel?A był ten fioletowy też? |
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Coś tam pewnie znajdziesz ale na pewno to będą jakieś marne niedobitki typu 2 czy 3rzeczy bo B&W bardzo szybko tam wykupili.
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w tym douglasie w czwartek, nie było nic z tej limitki (no może były jakieś naklejki ale na pewno nic poza tym) i Pani powiedziała że już nie będzie
|
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, |
|
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam w Douglasie w Złotych Tarasach.
Są nowości, praktycznie stand pełny. Na razie skusiłam się jedynie na kredke bezowa Kajal- calkiem fajna jest, ale liczyłam na to, że będzie ciemniejsza. Były też na pewno nowe cienie, tusze, lakiery, kredki. Ogólnie z tej małej szafy jakoś nowości mnie nie podnieciły.. chociaż zapomniałam sprawdzić czy są cienie holograficzne. Na gorze w pojemniku zamiast limitowanki były wycofywane rzeczy.. bezcenne.. Pani z Douglasa powiedziała mi, że kosztują wszystkie około 5 zł, czyli zgodnie z info na stronie Essence. Ucieszyłam się i wzięłam błyszczyk, kredkę fioletowa i liner brązowy. Okazało się przy kasie oczywiście, że nie ma żadnej przeceny, jest rzekomo promocja, że kupując 3 produkty dostaje się 1 za 1 gr... No i bez sensu się wkopałam, bo dostałam tylko kredkę za 1 gr. a wydałam 20 pare zł :/. Nie chciało mi się już robić zamętu i cofać zakupu.. Pokarała mnie chciwość na kosmetyki :/ EDIT: A Paniom co się tak chętnie kosmetykami ze sklepu mają życzę serdecznie opryszczki albo innego syfa. Mogą pomyśleć, że ktoś przed nimi też tak zrobił! Co za buractwo... Edytowane przez lea88 Czas edycji: 2011-04-05 o 18:04 |
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile kosztował? |
|
|
|
|
|
#2865 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
?Cytat:
Koleżanka dzwoniła dziś do Portu i powiedzieli jej, że nowości będą w maju
http://www.pustamiska.pl Edytowane przez telbuh Czas edycji: 2011-04-05 o 18:26 |
||||
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. Może u mnie są juz nowości w Douglasach?Ostatnio widziałam,że kilka produktów przecenili po 3,99 zł,ale wszystko było wykupione.
|
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
a wie ktoś jak Douglas w Alfie w Gdańsku?
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- lub w Madisonie ? |
|
|
|
|
#2869 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;26167906]Byłam dziś w GŁ i .... Douglas świeci pustkami, jeśli chodzi o Essence, jakieś resztki z różnych kolekcji. W naturze zaś końcówka ILB, ale być może w czwartek po dostawie coś będzie z nowej kolekcji. Jak zwykle w koszyczku z przecenami, artykuły drugiej jakości w pseudo promocyjnych cenach. Wkurzył mnie nawiasem mówiąc ochroniarz, który cały czas patrzył się co dotykam i łaził za mną. Dlatego mimo, iż miałam kupić odżywkę do włosów i szampon, nie kupiłam. Miałam ochotę go Słynny pan ochroniarz. Nie przejmuj się, ja go już tyle razy opiep...., że koleś juz mnie poznaje jak wchodzę i trzyma odległość ![]() Sposobem dziada. Szkoda, ze nie ma nowości. Ja jednak nie byłam dziś na Plantowej, bo nie zdążyłam, ale jutro na pewno zajrzę ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||||
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Douglasie na Bielawach (przy Kerfurze) jest nawet dwudrzwiowa szafa Tam jakieś resztki Black&White widziałam niedawno
|
|
|
|
|
|
#2871 |
|
Zadomowienie
|
W Poznaniu w Pestce brak nowośći!
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie jest juz dostepna "Blossoms etc…"
...puder jest boski... lakiery tez fajne ![]()
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
puder wygląda świetnie
![]() a tu róż http://innenundaussen.blogspot.com/2...uid-blush.html |
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
podejrzewam, ze to jeszcze potrwa zanim sie pokaza te produkty w pl
ja chyba wezme jeszcze jakies lakiery bo sa swietne
|
|
#2877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bylam dzisiaj w D. w Copernicusie, ale tam chyba nie ma w ogole essence, co? do zielenca nawet mi sie nie chce isc, bo tam opznienie zawsze maja;/ILB byla na bank pozniej tam niz na miescie. a czy w ogole u nas jest gdzies essence w niesieciowych? albo moze catrice? ![]() wiem, wiem -marzenia scietej glowy
|
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() puder i lakiery muszą być moje
|
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak muszę iść do Natury, więc sprawdzę z przyzwyczajenia czy coś rzucili
|
|
|
|
|
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

)

i też wiele wymagano 

Postawa godna pochwały

,
?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
-> co sroce w oko wpadnie
Ja też chcę