![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko 5-10 kg! Wiosennie od 14 marca :)
u mnie tez skok- podejrzewam, ze dzieki dwudniowej imprezie
![]() ps. swoja droga nie bylam już tydzien w toalecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() U mnie też zbliża się @ ale i tak postanowiłam się zważyć. Głównie dlatego że przez ostatnie 3 dni odpuściłam dietę i stwierdziłam, że tylko zobaczenie >60kg mnie sprowadzi na ziemię ![]() Ale całe szczęście jest 59.5kg i wiecie co? Postanowiłam sobie, że już nigdy nie będę ważyć ponad 60kg. Tak naprawdę przy 59kg czuję się się już dobrze ze swoim ciałem. Oczywiście nie jest ideałem i nie jestem z siebie w pełni zadowolona, ale przynajmniej nie płacze z bezsilności przed lustrem tak jak to ma miejsce gdy waże więcej niz te 60kg. To po prostu jakas magiczna granica jest ![]() milvunia83, ojjejj - powiecie mi według jakiego wy biegacie schematu? Ja sobie jakiś tam wynalazłam w necie i go stosuje ale nie przygladałam się innym a może są pod jakimś względem lepsze..? ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- A pijesz wystarczająco dużo płynów? Zwykle do diety wprowadza się dużo błonnika i żeby nie mieć zaparć i podobnych dolegliwości to powinno się pić więcej wody.
![]() |
#903 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja korzystam z tego planu : http://www.bieganie.pl/?cat=6&id=81&show=1 Ale dzisiaj pogoda ![]()
![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
ja stoje w miejscu, czasami waga pokazuje 0,5 kg mniej, codziennie cwicze abs, teraz wybieram sie na silownie, mam postanowienie by jesc juz bardzo zdrowo i musze liczyc kalorie
jestem jednak bardzo zapracowana ostatnio, takze troche mniej czasu na internet, ten tydzien lzejszy, mam nadzieje, ze przyniesie mi spadek wagi o przynajmniej 1 kg wlasnie pije sok wyciskany z pomaranczy, pychotka jutro zrobie aktualizacje, jak wszystkie napisza swoje wyniki ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- oj kochana, to bardzo dlugo, chwyc za suszone sliwki, orzechy np cps a'la mieszanka studencka, mimo, ze sa bardziej tuczace, mi zawsze pomagaja ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- tak w ogole to mam wazna impreze 20 maja, czyli niecale 7 tygodni i to jest moj ostateczny cel, musi sie udac!!!!!!!
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
Widzę ,że weekend to zło, imprezki ,wyjscia ze znajomymi , niektórzy nawet udzielają się kulturalnie -> teatr
![]() ![]() U mnie dzisiaj na wadze 61,6 , więc nie zaszalałam, przez te wyjścia ehh... JakKazdaInna - Chloestic ma racje ![]() ![]() Tina_Fit - Oczywiście ,że przyjmiemy ![]() Amitri - kochana przysiąde dzisiaj wieczorkiem i wyślę ci ten przepis ![]()
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
Waga do aktualizacji 54, 7. Dziś odpokutowałam na siłowni część weekendu, jestem padnięta ale i zadowolona. Teraz pora przysiąść nad nauką.
Dla mnie dzień ważenia nie odgrywa wielkiej roli, bo i tak zawsze podaję wagę z soboty. Więc może być i piątek, najwyżej będę mieć jednodniowe opóźnienie ![]()
Ciekawostka na dziś Edytowane przez Amitri Czas edycji: 2011-04-04 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Jaa zawsze ważę się w piątek lub sobotę, także jak tam chcecie
![]() ![]() ![]() Dzisiaj cały dzień na kanapkach warzwnych jestem, jak to w poniedziałki bywa, wracam do domu dopiero koło 17, a wychodzę o 7 rano. A teraz zjadłam dwie, takie mega wypasione - na ciemnym chlebku z szynką, pomidorem, ogórkiem, papryką, sałatą, plasterkiem sera pleśniowego i plasterkiem jajka. Mmm ![]() Jak trochę ochłonę to może się trochę porozciągam, dzisiaj planowo mam dzień wolny, ale trochę więcej ruchu nie zaszkodzi ![]()
![]() |
![]() |
#908 |
Regulator reniferów
|
A ja się pochwalę - waga na razie stoi w miejscu i wskazuje 59.
Za to centymetr nie kłamie: talia - 69 (było 71) biodra 95 (było 96). Ależ to ekscytujące ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
ja jestem za piątkowym ważeniem bo u mnie weekendy nieciekawe są
![]() no a dzisiaj też nie za dobrze z dietą... @ się zbliża... ale po południu mnie dopadły okropne bóle żołądka więc przez najbliższe dni będę musiała przejść na lekkostrawne żarełko, co w sumie mnie cieszy, ale martwię się o ten mój żołądek... gratuluję spadków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Przyczajenie
|
Witaajcie!
![]() ![]() Nie pisałam, bo nie miałam chwili czasu ![]() Dziś mam na sumieniu: jogurt naturalny wymeiszany z otrębami i trochę musli kawa, jogurt pitny (miał dużo kcal;( ) i pół jabłka jajecznica z 2 jajek, pół ogórka i 3/4 pomidora. No i piętka chleba plus ta kolejna "początkowa" kromka. ![]() Może i nie najlepiej, ale w końcu się uparłam. I teraz postaram się przypilnować. ![]() Dziś z ruchu nici bo ledwo żyję (jakiś kiepski dzień, ciśnienei leci czy co...), ale wczoraj z dziećmi od sąsiada na rowerach jeździłam dobrą godzinę ![]() Pozdrawiam Was ciepło moje drogie i gratuluję sukcesów ![]() ![]()
![]() |
#911 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
co do sposobów na toalete- przerobilam wszystkie oprócz sliwek właśnie, więc jutro zakupię. bardzo dziekuje ![]() ale pamietam, że w zeszlym roku jak zaczęłam dietę przez kilka tyg. było tak samo- później się unormowało. raz na 1-2dni. mam nadzieję, że teraz to tez tak przejsciowo. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
a ja się nie waz,e bo moja waga już chyba dogorywa i raz niby pokazuje dobrze, a potem 13kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś rano 69,2
![]() Też wolę ważenie w piątek, bo weekendy to zdradliwe są, a przez cały tydzień to już zdążymy odpokutować i będzie to bardziej mobilizujące ![]() Bo ja się w piątek cieszę, że jest mniej a w poniedziałek przy porannym ważeniu załamka i wkurzanie się, że już było tak dobrze ![]() Poza tym ja się już odchudzam od sierpnia, więc waga stoi, a jak ruszy choćby 100 gram to jestem w siódmym niebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
Właśnie poszperałam w googlach... i chyba odstawię Therm line II a zakupię l-karnitynę gold w płynie... Czy któraś z Was może brała? Bo0 zastanawiam się nad dawkowaniem...
![]() |
#915 | ||
Przyczajenie
|
Hej. Dzięki za miłe przyjęcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziś zaczynam 8dzień. mam jeszcze opakowanie therm line forte i na tym kończę. co masz na mysli z tym dawkowaniem? swoja drogą myślę, że jeżeli tabletki to... placebo tylko i wyłacznie. wszystko i tak jest naszą zasługą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na basen i saunę i tak chodzę, i kasa nie ma w tym przypadku znaczenia (multisport). Ja już ćwiczę intensywnie od ponad roku i mój problem polega na tym, że mięśnie mam ładnie wyrzeźbione, nie chce już więcej, ale mam jeszcze trochę tłuszczyku którego usiłuję się pozbyć, a na końcówce to wcale nie jest takie proste... ![]() Także z ćwiczeniami też muszę uważać żeby się nie "przypakować"...:brzy dal: Z dawkowaniem chodzi mi konkretnie o to: zamierzam zakupić l-karnitynę w płynie, najlepiej się przyswaja, o wysokim stężeniu 1500 mg/porcję = 15 ml i tam chyba zalecają 3x dziennie, czyli 4500 mg, a spalacz z tej samej firmy ma w dziennej zalecanej porcji w sumie 1500 mg l-karnityny, ale ma też inne substancje, i może stąd ta zmniejszona dawka...? Stąd moje pytanie, czy któraś ma jakieś doświadczenia z dawkowaniem?
![]() |
![]() |
#919 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem za ważeniem w piątki ![]() Ja ważę się codziennie ![]() ![]() ![]() No i jeśli już taki temat... to dzisiaj waga pokazała pół kilo mniej niż wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Dziewczyny, biorę udział w tym blogowym konkursie, więc moje zapiski dzielę miedzy nasz wątek a tego bloga, jesli macie ochotę zobaczyć co tam jeszcze u mnie to zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=520037
![]() |
![]() |
#920 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie spoko. Staram się jeść mniej, chodzę na fitness- dziś 2 godz!! Odmawiam sobie słodkości, bułek słodkich, słonych przekąsek- to najważniejsze! Jadłospis: 1. owsianka z bananem, kawa ->260 2. jogurt owocowy, kawa -> 250 3. 2 krokiety z kapustą i grzybami ( ![]() 4. twaróg chudy ze szczypiorkiem, jogurtem naturalnym i ogórkiem konserwowym -> 150 Kalorie liczone na "oko"Nie chcę popaść w nałóg wyliczania kcal i gramów żywności do dwóch zer po przecinku ![]() Teraz za cel stawiam sobie walkę ze słodyczami i przekąskami typu: chipsy, paluszki, etc. Nie chcę jeść samej zieleniny, tak więc często będziecie musiały oglądać w moim menu, np. krokiety, kotlety sojowe, placki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
Jeśli wam pasuję , to piątek ustalony ...
![]() Djuno - Gratuluje ![]() JakKazdaInna - nie ma sprawy , zdaj relacje jak tam po tych śliwkach , czy jelitka zaczeły pracowac ![]() Ja mam jakiś dramat wagowy , nic nie chce spasc ;(... Tłuszczyyk ruszz się w końcu ! ![]() Dzisiaj wypiłam już chyba z 2 litry wody i nadal chce mi się pic. Bardzo mnie to dziwi bo normalnie nie odczuwam jakiegos takiego większego zapotrzebowania na wodę ![]() SI: jogurt śliwkowy (180) SII: kanapka z szynką i sałatą (200) O: Zupa pomidorowa z ryżem (150) P: wafle z solą morską , kokosem i bananem ![]() ![]() K: ?;>
![]() |
#922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja stosuję dietę tą samą co Ty, mniej jeść, zero słodyczy i tłuszczu, chociaż czasem się skuszę... ale żadnych przekąsek ![]() Jeśli lubisz mięsko, a mniemam że tak, to polecam mój sposób na smażonego kurczaka : pierś ubita, albo w kosteczkę, jak kto lubi, przyprawiona jak kto lubi, 2-3 łyżeczki oliwy na patelnię teflonową i smażysz... potem zdejmujesz na ręcznik papierowy na sitko - tłuszczyk elegancko wsiąka i zostaje, a my mamy na talerzu dietetyczną wersję smażonego kurczaczka ![]() p.s. ile masz wzrostu i wagi? i Ile chcesz schudnąć?
![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
aaaaaaaaaaaaa dzisiaj brzydkie menu
![]() śniadanie: 4 łyżki kaszy manny z mlekiem ~260kcal II śniadanie: herbatniki ![]() obiad: 4 klopsiki cielęce z ryżem brązowym i buraczkami ~?? podwieczorek: pomarańcza + 2 kiwi ~180kcal kolacja: 7 kopytek ![]() niby kalorycznie nie najgorzej ale kopytkowa kolacja i owocowy podwieczorek nie wyglądają najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj zaczęłam biegi po 3 minuty i marsze po tyle samo.
Ledwo się dowlokłam truchtem w ślimaczym tempie ;p Mam nadzieje ,że będzie lepiej.
![]() |
#925 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam 163 cm wzrostu, wagę nie dużą bo około 52kg. Mam drobną budowę i "figurę bez boczków" mam ważąc mniej niż 50. Za cel postawiłam sobie 48, ale może i więcej wystarczy???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie np. w tym momencie spadek na wadze zaden, a w pasie ok. -5cm, dziś kuzynka, która mnie nie widziała ok. 2 tyg. powiedziała, że schudłam. ![]() wziełąm niestety senes, bo czuje sie jak slon ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to wymiarowo masz podobnie jak ja, tzn. ja wyższa jestem (176) i bez boczków to 58-59, więc proporcje mamy pewnie te same. Tylko dlaczego te ostatnie kilogramy tak cholernie ciężko zrzucić!! Kurde dobija mnie ta nadchodząca @... zrobiłam awanturę tż-towi za nic, i teraz mu przykro... ehh, mi już przeszła złość a jego będzie trzymać do jutra co najmniej... następnym razem na kota sobie pokrzyczę ![]()
![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAA! będzie największa możliwa motywacja do odchudzania, dostałam propozycje pracy w Grecji
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Zadomowienie
|
Chyba zacznę odsączać tłuszcz z mojego smażonego kurczaka (ale on taki dobry
![]() ![]() Dziś na siłowni spalone ok. 400 kcal w 45 minut. 69love69 gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#930 |
Regulator reniferów
|
To ja się znowu pochwalę.
Wiem, że to niewiele w porównaniu z tym, co wiele z was robi, ale porozciągałam się dziś i trochę pogimnastykowałam - razem z pół godziny wyszło. No i uda mi tak schudły, że zrobiłam pierwszy raz w życiu prawidłowy kwiat lotosu - przedtem mnie hamowało ciałko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.