TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 15:30   #4411
mloda1989
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

ana ze zdj to kazda inna wyglada jak nie bokserka wiec a noz sie w opisie pomylili

madzia sweitne te trampki... tylko chyba kazde maja to do siebie ze guma smierdza;/
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:45   #4412
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Sara za ten link Cię ozłoce.To jest to czego tak namiętnie szukam pod kardiganytylko na foto nie wygląda to jak bokserka,a w opisie jest,że to bokserka.Poprosiłam ich,żeby wysłali mi foto tyłu i jak będzie klastyczny to biorę kilka

ło rany nie ten link wstawiłam-chodzi mi o tą z kawałkami koronki i guziczkami
http://allegro.pl/bluzka-tunika-koro...541675886.html

Ana o tą Ci chodziło? Napisz co Ci odpisali a jakie kolory wybrałaś?

ja nawet nie zwróciłam uwagi że te sukienki wysyłają z Bangkok, Thailand ;/ to nie dziwie się ze przesyłka taka droga

http://allegro.onet.pl/extra-asos-w-...541213432.html

tu ta sama sukienka tylko kosztuje 249 zł

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-04-05 o 15:50
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:01   #4413
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/bluzka-tunika-koro...541675886.html

Ana o tą Ci chodziło? Napisz co Ci odpisali a jakie kolory wybrałaś?

ja nawet nie zwróciłam uwagi że te sukienki wysyłają z Bangkok, Thailand ;/ to nie dziwie się ze przesyłka taka droga

http://allegro.onet.pl/extra-asos-w-...541213432.html

tu ta sama sukienka tylko kosztuje 249 zł
Napisali mi,że nie mają foto tyłu.Dali jeszcze foto z przodu-nie wiem po co.Zapytałam czy te bluzki to bokserki?jeszcze nie odpisali

Ja dzisiaj widziałam cudowną sukienkętylko cena mnie wmurowała,bo kosztowała 600zł

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Dziewczyny jak dajecie mandarynke dzieciom to obieracie z tych skórek osłonowych?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:53   #4414
CAROLAJKA
Raczkowanie

Plmadzia prosze linka
http://www.youtube.com/watch?v=njbA0fHi00s
tam jest wiecej wskazówek jak można robić

Wszystkiego najlepszego dla Roczniaków

dzieci przesłodkie

bokserki rewelacyjne sukienki tak samo tylko że ja w nich bede wyglądała jak hipcio

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

chciałam jeszcze napisać o tych rzeczach typu japanstyle trzeba uważać jak się kupuje bo mają bardzo zanizoną numeracje moja Ala bardzo często robi zakupy właśnie z tej serii no i gatunkowo tez nie sa za ciekawe po kilku praniach robi się szmata
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:30   #4415
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
chciałam jeszcze napisać o tych rzeczach typu japanstyle trzeba uważać jak się kupuje bo mają bardzo zanizoną numeracje moja Ala bardzo często robi zakupy właśnie z tej serii no i gatunkowo tez nie sa za ciekawe po kilku praniach robi się szmata
watek jest na temat japan style i też właśnie czytałam że kiepska jakośc i zaniżona numeracja

ja szukam piaskownicy, bo musze zamówić i nie wiem czy wziać drewnianą czy plastikową

Ana ja obierałam mandarynki z tej skórki, ale Zosia kiedyś zjadła ze skórka i nic jej nie było.
cena sukienki powalająca, ja szukam ramoneski jakieś fajnej i nic nie moge znaleźć

ja zamówiłam te z guziczkami białą i beżową, mi się wydaje że nie mają tak bardzo tych pleców wyciętych tylko takie normalne są. Ja nie lubie za bardzo bokserek

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-04-05 o 17:32
Stary 2011-04-05, 17:39   #4416
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
watek jest na temat japan style i też właśnie czytałam że kiepska jakośc i zaniżona numeracja

ja szukam piaskownicy, bo musze zamówić i nie wiem czy wziać drewnianą czy plastikową

Ana ja obierałam mandarynki z tej skórki, ale Zosia kiedyś zjadła ze skórka i nic jej nie było.
cena sukienki powalająca, ja szukam ramoneski jakieś fajnej i nic nie moge znaleźć

ja zamówiłam te z guziczkami białą i beżową, mi się wydaje że nie mają tak bardzo tych pleców wyciętych tylko takie normalne są. Ja nie lubie za bardzo bokserek
Kurcze jak ramoneski jakiś czas(dłuższy)temu fajnie widziałam.

Nic mi jeszcze nie odpisali.To ja poczekam czy to bokserka czy nie,bo bokserek mam mnóstwo i więcej już nie chcę.

A co do japanstyle to wizualnie niektóre rzeczy są boskiejednak często przychodzą dziewczynom szmaty nic nie mające wspólnego z tym co jest na foto.To takie jedno-dwurazówki.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-04-05, 18:19   #4417
sara 85
Zakorzenienie

http://allegro.pl/zara-36-balerinki-...542703614.html
Ana do tych balerinek jaki kolor żakietu sobie wziąć i jaki kolor torebki? pomocy

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Zapisałam się na następny tydzień do fryzjera, w Kleszczowie jest za✂✂✂isty fryzjer- stylista. Zobaczymy co mi wymysli, aż się boje ale musze coś z tymi włosami zrobić, bo już mam ich dosyć.

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-04-05, 18:31   #4418
dusiaka
Rozeznanie

Dziewczyny - opowiadajcie o co chodzi.
Darusiaaaa, co to za przygoda? Tylkooliwka- umieram z ciekawości... Mam nadzieję, że już wszystko w porządku

Dwóm mądrym dziewczynkom: Werci i Olinkowi - słodkie buziaki z okazji pierwszych urodzin

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:41   #4419
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
Plmadzia prosze linka
http://www.youtube.com/watch?v=njbA0fHi00s
tam jest wiecej wskazówek jak można robić
Dzięki jak chłopców spać położę to pooglądam

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

No i dzisiaj się dowiedziałam że mój tz nie będzie na urodzinach małego Powiedział że jak będą drugie to odbijeech faceci

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:59   #4420
mrowak
Zakorzenienie

Werciu, Oliwko rośnijcie pięknie i zdrowo przede wszystkim!!!

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
a--
a jeszcze was miałam zapytać- jak u was jest z oglądaniem TV, znaczy przez dzieci?
nie oglądamy w ogóle

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
moja Kala jeszcze nie chodzi...

no i my po kościelnym roczku...
moja też nie chodzi

oświeć mnie o co biega z "kościelnym roczkiem"

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
No to wiosenne szaleństwo zakupowe ogarnęło nie tylko mnie dzisiaj nową bluzkę sobie sprawilam
trampki wymiatają

ja mogę Wam jedynie pozazdrościć, że w ogóle rozpatrujcie takie ciuchowe zakupy dla siebie-we wszytkich tych rzeczach wyglądałabym jak poł d... zza krzaka-Ania, chyba posłucham CIę w sprawie tej diety-z kolacją przed 18 niestety mam mega problem, bo dopiero koło 20-20.30 mój dzień zaczyna zwalniać na tyle, że mogę w ogole zacząc myśleć o kolacji-wcześniej nie ma szans.
O tegorocznym lecie i wiośnie w sumie też to nawet nie chcę myśleć-chętnie schowam się w jakiejś dziurze i wyjdę jak znowu trzeba będzie nosić swetry i kurtki. Na tym punkcie załapałam dół jakieś dwa tyg. temu,
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:00   #4421
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/zara-36-balerinki-...542703614.html
Ana do tych balerinek jaki kolor żakietu sobie wziąć i jaki kolor torebki? pomocy

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Zapisałam się na następny tydzień do fryzjera, w Kleszczowie jest za✂✂✂isty fryzjer- stylista. Zobaczymy co mi wymysli, aż się boje ale musze coś z tymi włosami zrobić, bo już mam ich dosyć.
Jeśli nie boisz się kolorów to możesz do nich wziąć kolor koralowy.Natomiast jeżeli wolisz beż albo czarny to wtedy torebke walij sobie w wyrazistym kolorze(fiolet,czerwień,b ordo)teraz na wiosna-lato widziałam fajne pastelowe kolory torebek:mięta i jaśniutki łosoś-świetne były.
Nie giń w tych samych tonacjach kolorów np.ten kolor butów co w linku,beżowa marynara i torebka beżowa,czy kakaowa...Najlepiej jak coś z tej trójki będzie miało kolor.

A dobrego stylisty zazdroszczę.Ja przez parę dni miałam ochotę pójść do fryca wrócić do swojego brązu i skrócić włosy tak tak do szyji(pierwszy raz miałabym tak krótko)ale mi przeszło i tż mnie przekonał

Stary 2011-04-05, 20:06   #4422
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
asiulek, w kwestii wózka to polecałam i opisywałam ci klika stron temu mój (coneco fortuna), i pisałam też o tych wózkach baby design,i dot, ale mnie zignorowałaś/czy tam przeoczyłaś.
Nie chce mi się tego wszystkiego jeszcze raz pisać, ale polecam ten fortuna oblukać
Przepraszam, nie wiem czy pominęłam czy po prostu moja skleroza się odzywa... ale o tym wózku nie mogę znaleźć żadnych opinii...
Ja juz nie wiem co robić muszę zobaczyć na wlasne oczy tego dota, walkera juz macałam i całkiem niezły, a tego nie miałam okazji... ech...

lind- Brawa dla Michasia!!! widzisz, mowiłam, ze za chwilę zalapie. Zdolniacha z niego takze teraz będą się ganiać juz na dwóch kończynach No to kiedy?? 11 czy 13??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:07   #4423
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli nie boisz się kolorów to możesz do nich wziąć kolor koralowy.Natomiast jeżeli wolisz beż albo czarny to wtedy torebke walij sobie w wyrazistym kolorze(fiolet,czerwień,b ordo)teraz na wiosna-lato widziałam fajne pastelowe kolory torebek:mięta i jaśniutki łosoś-świetne były.
Nie giń w tych samych tonacjach kolorów np.ten kolor butów co w linku,beżowa marynara i torebka beżowa,czy kakaowa...Najlepiej jak coś z tej trójki będzie miało kolor.

A dobrego stylisty zazdroszczę.Ja przez parę dni miałam ochotę pójść do fryca wrócić do swojego brązu i skrócić włosy tak tak do szyji(pierwszy raz miałabym tak krótko)ale mi przeszło i tż mnie przekonał
jak masz jakieś fajne torebki to daj linka
Ana a taki kolor koralowy ? nie moge znaleźć zadnej fajnej
http://moda.allegro.pl/koralowa-chan...527837096.html

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-04-05, 20:22   #4424
mloda1989
Zakorzenienie

a mnie denerwuja te wszystkie ciuchy....;/ nie wiem od czego zaczac w poszukiwaniach;/ bo nic mi sie nie podoba;/
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:27   #4425
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Z tymi stylistami to różnie, ja kiedyś trafiłam do zakładu fryzjerskiego na szkolenie fryzjerek przez stylistę, to jak mi kolor dobrał, to przez dwa tyg ryczałam, i jeszcze jako że raz mi farbę nałożył, i nierówno chwyciła, to za chwilę drugi raz, to miałam nie dość że kiepski kolor co mi wogle nie pasował to jeszcze siano na głowieoj dwa lata moje włosy dochodziły do siebie.

Stary 2011-04-05, 20:30   #4426
libra777
Zakorzenienie

Lind za chodzenie
Mrowak kościelny roczek to pewnie taki że się mszę zamawia na skończenie roku
Młoda mi jakoś tez te ciuchy nie podchodzą nie jestes sama
Ania Twój pomysł na dietę na 5
P0P zaskoczyłaś mnie tym opisem słupków szydełkowych też kiedyś dziergałam
Madzia trampy fajnie wyglądają i właściciel też , mój też ma numer 23 jak u złodzieja podolskiego a drugi 41

Co do telewizji to nie oglądamy w ogóle

Mój starszy syn miał dzisiaj test szóstoklasistów , mówi że nawet dobrze mu poszło.
A mały nauczył się wchodzić na krzesła w kuchni , do tej pory były dla niego niedostępne , ciekawe kiedy wpadnie na to żeby podsunąć do czegoś i wejść
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:32   #4427
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Dzięki jak chłopców spać położę to pooglądam

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

No i dzisiaj się dowiedziałam że mój tz nie będzie na urodzinach małego Powiedział że jak będą drugie to odbijeech faceci
No faceci Może jednak przyjedzie
Stary 2011-04-05, 20:32   #4428
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi stylistami to różnie, ja kiedyś trafiłam do zakładu fryzjerskiego na szkolenie fryzjerek przez stylistę, to jak mi kolor dobrał, to przez dwa tyg ryczałam, i jeszcze jako że raz mi farbę nałożył, i nierówno chwyciła, to za chwilę drugi raz, to miałam nie dość że kiepski kolor co mi wogle nie pasował to jeszcze siano na głowieoj dwa lata moje włosy dochodziły do siebie.
oj żebyś wiedziała że różnie , jak koleżanka wróciła od stylisty to sikałam ze śmiechu wyglądała jakby ją rotacyjna przejechała a później ją pod żywopłotem przeciągnęli także uważajcie
Stary 2011-04-05, 20:37   #4429
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
a mnie denerwuja te wszystkie ciuchy....;/ nie wiem od czego zaczac w poszukiwaniach;/ bo nic mi sie nie podoba;/
ja kupuję comi się spodoba w domu przymieżam, pochodzę w tym chwile żeby zobaczyć jak się materiał zachowuje, jak cos mi w ciuszku przeszkadza to na drugi dzień wymieniam, żeby potem niepotrzebnie w szafce zalegało

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Madzia trampy fajnie wyglądają i właściciel też , mój też ma numer 23 jak u złodzieja podolskiego a drugi 41
Mój Eryk dopiero w czerwcu 7 lat będzie miał,a jeszcze troche i będzie miał mój rozmiar,te dzieciaki teraz te stopy takie wielkie mają. Moja chrzestnica ma rozmiar 42/43 zależy od numeracji a ma 15 lat i 182 wzrostu

Stary 2011-04-05, 20:39   #4430
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
A ja mam doskonałego fryzjera i jeżdżę do niego już 15 lat. Nigdy nie wyszłam od niego niezadowolona, włosy mają formę nawet jak są odrśnięte i wogóle dobrze rosną. Kolor też potrafi doradzić idealny. Żadnych stylistów nie potrzebuję. Za dużo jest takich którzy nastawiają się na kasę.
No i muszę się do niego umawiać min. miesiąc przed wizytą
Stary 2011-04-05, 20:43   #4431
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Mój starszy syn miał dzisiaj test szóstoklasistów , mówi że nawet dobrze mu poszło.
Libra- mój też szóstoklasista. I bardzo z niego dumna jestem
Też powiedział, że mu nieźle poszło, a po teście zaczepił go dziennikarz, zadał mu kilka pytań i zrobił zdjęcie. Szkoda, że na wyniki trzeba tak długo czekać.

Rano muszę kupić Gazetę Wyborczą, na pamiątkę początku kariery medialnej mojego pierworodnego No i będą w niej te dzisiejsze testy, to rozwiążemy je razem i sprawdzimy, czy dobrze je zrobił.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2011-04-05 o 20:45
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:50   #4432
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
On jest sprawdzony, nie słyszałam o nim złej opinii. W necie można o nim poczytać, chociaż ma zakład w Kleszczowie a to wieś. Ja to zawsze mówie, że włosy odrosną mój kuzyn też się uczył na moich włosach obcinać i malować

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-04-05, 20:55   #4433
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisali mi,że nie mają foto tyłu.Dali jeszcze foto z przodu-nie wiem po co.Zapytałam czy te bluzki to bokserki?jeszcze nie odpisali

Ja dzisiaj widziałam cudowną sukienkętylko cena mnie wmurowała,bo kosztowała 600zł

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Dziewczyny jak dajecie mandarynke dzieciom to obieracie z tych skórek osłonowych?
Przeciez widać na foto że tył jest normalny zobacz na tą beżową widać że to nie bokserka

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Werciu, Oliwko rośnijcie pięknie i zdrowo przede wszystkim!!!

nie oglądamy w ogóle

moja też nie chodzi

oświeć mnie o co biega z "kościelnym roczkiem"

trampki wymiatają

ja mogę Wam jedynie pozazdrościć, że w ogóle rozpatrujcie takie ciuchowe zakupy dla siebie-we wszytkich tych rzeczach wyglądałabym jak poł d... zza krzaka-Ania, chyba posłucham CIę w sprawie tej diety-z kolacją przed 18 niestety mam mega problem, bo dopiero koło 20-20.30 mój dzień zaczyna zwalniać na tyle, że mogę w ogole zacząc myśleć o kolacji-wcześniej nie ma szans.
O tegorocznym lecie i wiośnie w sumie też to nawet nie chcę myśleć-chętnie schowam się w jakiejś dziurze i wyjdę jak znowu trzeba będzie nosić swetry i kurtki. Na tym punkcie załapałam dół jakieś dwa tyg. temu,
to zjedz na ta kolację michę sałatki zamiast kanapek i też bedzie git .

libra pomysł jest dobry bo nie trzeba szukac nie wiadomo czego i gotować na co nikt nigdy nie ma czasu i diety szlag trafia .
Stary 2011-04-05, 20:56   #4434
P0P70
Zakorzenienie

Libra - a co nie wyglądam na taką która wie co to słupek. Fakt że ostatnio to słupki mi się kojarzą tylko z tymi przy drodze.

Ale jeszczę muszę Ci się pochwalić że na jesieni posadziłam ze 30 tulipanów. I teraz wszystkie powschodziły i może nawet zakwitną.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:08   #4435
agnieszka09
Wtajemniczenie

wspanialosci slodkich, pachnacych i kolorowych oliwce i werci zyczy ciocia wizazowa i karinka

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:16   #4436
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Libra - a co nie wyglądam na taką która wie co to słupek. Fakt że ostatnio to słupki mi się kojarzą tylko z tymi przy drodze.

Ale jeszczę muszę Ci się pochwalić że na jesieni posadziłam ze 30 tulipanów. I teraz wszystkie powschodziły i może nawet zakwitną.

moje pomidory też rosną tak się ciesze że mi powschodziły

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-04-05, 21:44   #4437
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Libra- mój też szóstoklasista. I bardzo z niego dumna jestem
Też powiedział, że mu nieźle poszło, a po teście zaczepił go dziennikarz, zadał mu kilka pytań i zrobił zdjęcie. Szkoda, że na wyniki trzeba tak długo czekać.

Rano muszę kupić Gazetę Wyborczą, na pamiątkę początku kariery medialnej mojego pierworodnego No i będą w niej te dzisiejsze testy, to rozwiążemy je razem i sprawdzimy, czy dobrze je zrobił.
to brawo
To tez kupię ta wyborczą
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

a no nie wyglądasz
e no na pewno zakwitną jeszcze czas
Cytat:
moje pomidory też rosną tak się ciesze że mi powschodziły
moje tyż

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 22:52   #4438
cigi
Rozeznanie

Hejka;
Wpadlam tak bardzo szybko, jeszcze nie zdazylam was nadrobic (internet chodzi mi tu baaaardzo wolno).

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich duzych dzieciatek, ktore ostatnio swietowaly roczek- Michalinki, Werci, Oliwki. (I jesli jeszcze ktorys babel swietozal to tez ma zyczonka.)

Mam pare pilnych pytanek>
Pisalyscie juz nieraz o bucikach, ale nie moge sobie przypomniec za nic, jakie to te firmy dobre byly, polskie.? Pamietam Elefanta, ale druga jaka???
Prosze o podpowiedz.
Moja roczna panienka jeszcze nie chodzi i jakos sie nie rwie do tego. Nie wrodzila sie do mamusi.

pytanko kosmetyczno-makijazowe, jak uzywacie korektorow (tzn czy na podklad? i czy puder musi byc po tym?) i jakich firm polecacie?

Czy ktoras z was ma krzeselko do karmienia Arti multi? ciekawia mnie opinie.

libra, ana, jestem duzo spokojniejsza, odpoczywam. Jednakze, moje problemy nie zniknely niestety...
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 09:08   #4439
libra777
Zakorzenienie

Eeeee! co jest nikt jeszcze nic nie pisał?????? śpicie?
Cigi z tego co pamiętam to dziewczyny pisały o firmie Emel ,a ja polecam kapcie t trampeczki z Befado , (kapcie mają dziureczki w podeszfie a trampeczki nie )http://www.befado.pl/nasze-obuwie/ob...t/poniemowlece
Stary 2011-04-06, 09:20   #4440
sara 85
Zakorzenienie

Dzień dobry
w końcu weszła mi strona

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Hejka;
Mam pare pilnych pytanek>
Pisalyscie juz nieraz o bucikach, ale nie moge sobie przypomniec za nic, jakie to te firmy dobre byly, polskie.? Pamietam Elefanta, ale druga jaka???
Prosze o podpowiedz.
Moja roczna panienka jeszcze nie chodzi i jakos sie nie rwie do tego. Nie wrodzila sie do mamusi.

pytanko kosmetyczno-makijazowe, jak uzywacie korektorow (tzn czy na podklad? i czy puder musi byc po tym?) i jakich firm polecacie?

Czy ktoras z was ma krzeselko do karmienia Arti multi? ciekawia mnie opinie.

libra, ana, jestem duzo spokojniejsza, odpoczywam. Jednakze, moje problemy nie zniknely niestety...
druga firma to buty emel, ale dziewczyny kupowały jeszcze z innych ale nie pamiętam jakie

co do korektora to ja też dołączam do pytania, nie trafiłam na dobry, Ana może Ci coś poleci

Franio 24.07.2014 r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości