|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
śliczne!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a gdzie się podziewa Kolinka? Kurcze, nie ma jej już od 5 dni! Martwię się
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Cytat:
Bardzo mi rzykro i ściskam za Was kciuki z całych sił. Mam nadzieję, że bliźniaczki wytrzymają w brzuchu jeszcze wiele tygodni!!!Cytat:
|
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3424 |
|
Wtajemniczenie
|
bella7
za szyjkę i żeby dziewczynki jeszcze długo w brzuszku mieszkały!!!! jej...do tego ta paskudna cukrzyca się Tobie przytrafiłasygine gratulacje dla męża ja 6 razy podchodziłam a i tak nadal nie mam prawa jazdy.... także z niego zdolniacha jest!!!!!!!co do zakupów to ja dzisiaj zakupiłam sobie spódniczkę jeansową H&M MAMA w lumpku za całe 14 zł i jestem mega zadowolona, bo akurat cieplej się robi i już mi się chciało zamienić spodnie na jakąś kieckę, a w swoje sprzed ciąży to już dawno przestałam wchodzić
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Bella kurcze niedobre wieści, trzymam mocno mocno mocno kciuki za to żeby szyjka wytrzymała jak najdłużej i córeczki jeszcze posiedziały dłuuugo w brzuszku
![]() : kciuki:Cytat:
piękne imię!!
|
|
#3426 |
|
BAN stały
|
Zemsta jest słodka
![]() Mniam ...uwielbiam ją.Poszłam się kąpać bez jego asekuracji,nie pozwoliłam sobie ogolić kreta,umyć pleców bo jestem samowystarczalna.Ależ sie wściekł. I widział jak torbę pakuję. A teraz i sodzcze mam i herbatki od koloru do wyboru,kolacyjkę. I Izy dzisiaj nie pocałuje.O! Tak,Shirko-wspaniale i tak prawdziwie to zobrazowałaś. Mówicie ,ze jednak dizeciakom starczy?Bo ja już wyrzuty miałam,że tak marnie bo bez cioc,kolegów,ciast i słodyczy. Ale fajnie miałaś na tym pokazie.I jak wygląda sprawa z tymi pieluszkami? No i jutro wizyta.Ciekawe co u Izy i szyjki?I jeszcze odbiór wyników Hbs,WR i mocz. Pieleszko ależ okazja za spódniczkę ![]() Bella,trzymam kciuki za dziewczynki ![]() Sweet no przestań,jeszcze Ci urośnie.Chcesz mój kałdun?Ja już skarpetek nie mogę nałożyć i wkurza mnie to. Jeremi-podoba mi się ![]() Carmelko,następna no ![]() Odpoczywaj i nie świruj. I jak tam pokoik dla Saruni? |
|
|
|
#3427 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ale dowiem się wkrótce mam nadzieję .Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Ja miałam farta w zeszłym roku, zdałam za pierwszym podejściem, ale na samą myśl, że przyjdzie mi prowadzić po prawej stronie ciarki mnie przechodzą...Miasteczko w którym mieszkam znam na pamięć, a w Polsce tyle skrzyżowań, rond, ech.Cytat:
.Carmela za wizytę.A ja się pochwalę, że prawie skończyłam pracę dyplomową, jeszcze tylko kilka poprawek i będę mieć święty spokój (mam nadzieję). |
||||||
|
|
|
#3428 |
|
Zadomowienie
|
Beata, Nerola, Vaniliova, Patik, Natka, Zmalowana, Jaciee, Shira, DaKaro, Aania, Margaret, AgaGuernsey, Zaneta, Wodaqua, Dziubek, Karolinee, Lilka, LadyInBlack, Youyou, Mamad ślicznie dziękuję w imieniu mężusia za te kciuki
A sukces męża opiłam karmi ![]() kashanesa witaj nowa mamusiu Zanka oczywiście że kciuki będą i na pewno żadna cukrzyca cię nie dopadnie Vaniliova cudownie, że wyniki glukozy w porządku A teraz nadrabiam dalej
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Bella trzymam kciuki, żeby dziewczynki posiedziały jeszcze w brzuszku
odpoczywaj sobie spokojnie.Cytat:
Nerola dzieciom starczy, co byś więcej chciała? ![]() Carmela super, że Sara dalej Sara jest I odpoczywaj jak lekarz kazal!Ja też juz po wizycie, wszystko wporządku, ale muszę też więcej odpoczywać bo brzuszek napięty i twardnieje, lekarz pytal czy do szpitala czy bede w domku lezec jesli mam warunki, ale powiedziałam że wolę w domu. Szyjka ok, pozamykana, nieskraca się więc jest ok... |
|
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Natka, ojej jakaś plaga z tymi szyjkami i twardymi brzuchami
To leż kochana jak najwięcej!!!
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
CarmelaSoprano super że córcia nadal jest córcią
![]() Bella mocno ściskam za ciebie i córeczki , żeby wszystko było ok i żeby wytrzymały jeszcze trochę w swym przytulnym brzuszkowym mieszkanku A teraz idę spać, bo trochę mnie ten dzień wykończył ![]() Więc kolorowych wszystkim życzę
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Co się stało z wizażem
![]() ?No, ale już chyba będzie działało ![]() Dzień dobry z rańca ![]() Nerolka trzymam kciuki za wizytę. I jak ktoś ma jeszcze dzisiaj to również
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę że nie tylko mnie wizaż zastrajkował, bo od wczoraj pusto tutaj ![]() zmalowana, wizaż tak ma niestety czasami.... Właśnie kupiłam dla małego komodę z przewijakiem
|
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie Mamuśki
![]() Czy mi się wydaje, czy od wczorajszego wieczora nikogo na wątku nie było?? Ja od rana miałam problem z wejściem na stronę... Jakiś błąd się wyświetlał cały czas ![]() A od rana zdążyłam się już zapisać do szkoły rodzenia Z tego co mi pani położna powiedziała koszt to 35 zł za 2 h, a ta kąpiel i spotkanie z psychologiem jest za 40 zł W ogóle to się pani przyczepiła, że dość późno się biorę za tą szkołę... A sama jak dzwoniłam 3 tygodnie temu, to mówiła że mam teraz zadzwonić Nerola też mocno trzymam kciuki za wizytę ![]() ![]()
Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-04-06 o 10:06 |
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak to ??? ostatni wpis z wczoraj??? chyba wizaż nie działał bo nawet rano nie mogłam wejść ale jazda ja się już uzależniłam
oczywiście trzymam kciuki za wszystkie wizyty !!!!!!!!ja dziś znowu miałam ciężką nockę , zasnęłam może ok 1 a o 2 już wstawałam do ubikacji wrrrrr potem do 8 rano byłam jeszcze 4 razy masakra. No i jakiś taki dziwny skurcz bolesny mnie wczoraj chwycił że wyłam ale nie wiem czy to jelita (bo jednak nie pracują prawidłowo) czy to nie daj boże coś z małym dziś na razie ok chociaż jakaś taka dobita jestem...NErola kobietko ja jestem pewna że chłopaki będą mega zadowoleni i na pewno nie będą analizować kto jest a kogo nie ma !!!!to nie natura dzieci , torty będą i świeczki i super no i oczywiście prosimy złożyć życzenia od ciotek ![]() ![]()
|
|
|
|
#3436 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Widzę, że wszystkie mamusie jeszcze śpią Ja siedzę w łóżku z bolącymi plecami. Uroki ciąży ![]() Bella trzymam kciuki Żeby dziewczynki jeszcze posiedziały ![]() Nerola mi się wydaje, że dla dzieciaków wystarczy to co przygotujesz ![]() Natka odpoczywaj ![]() Ja dziś w końcu kończę te cholerne żelazo Za tydzień morfologia i wizyta u gina. W piątek zaczynam 3 trymestr Co do monitora oddechu to mi chyba nie opłaca sie kupować bo łóżeczko będzie stało koło naszego łóżka, więc u mnie to chyba zbędny wydatek ![]() Trzymam za wszystkie dzisiejsze wizyty
Juluś 20.07.11 Kornelia 04.02.2016 Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu. Edytowane przez Chelsea91 Czas edycji: 2011-04-06 o 10:07 |
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie!
Już myślałam, że mam trojana ![]() Nie umiałam poczytać poprzednich stron, ani coś napisać ![]() ~~*~~ Moja aukcja została przebita ![]() Daliśmy z mężem limit sobie do wózka 600zł i już jest ponad ![]() A taki śliczny był i jedyny na allegro ![]() ![]() Buuuu!! Czy któraś z Was miała wózek bądź ma LEVIROO? Okropnie podoba mi się design, tylko że opinie ma do kół nie fajne, że się obracają i coś tam !
|
|
|
|
#3438 |
|
Rozeznanie
|
Oho! Dziś u mnie studniówka :partytime:
![]()
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
Chelsea
A ja jutro mam studniówkę ![]() Teraz już będę zmykać, skoro się upewniłam, że z wizażem wszystko ok ![]() Umówiłam się ze szwagierką na zakupy Otworzyli nowy second hand taki wydaje się ekskluzywny, więc idziemy popatrzeć co tam mają Aha no i za waszymi radami kupię też sobie proszek Dzidziuś, skoro niczym nie różni się od jelpa czy loveli
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie mogłam wejść wcześniej na wizaż
kurcze a zaraz muszę zmykać do mamy ehh ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------
|
#3441 |
|
Zadomowienie
|
No w końcu działa
![]() Wstałam o 6:30, wyprawiłam męża do pracy i chciałam z herbatką zasiąść żeby poczytać co wczoraj napisałyście a tu zonk U Nas pogoda taka sobie wiec chyba nawet na spacer się nie wybiorę Gotuje dzisiaj fasolkę po bretońsku A na deser mam jeszcze galaretkę z bitą śmietaną ![]() Zasiskam kciuki za wszystkie które tego potrzebują
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#3442 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kochane
![]() w koncu mam chwile by do was zajrzec, zajete dni mialam ostatnio weekend w biegu i ten tydzien od poczatku tez w pedzie patrze ze od 90 strony musze was nadrobic, powoli dam rade, dzisiaj mam labe bo po wczorajszym maratonie dzisiaj zadalam sobie lezenie.. jutro znowu na budowie, maprzyjechac sypialnia i wiatrolap, watpie ze skoncza w jeden dzien, nasi stolarze sa powolni jak zolwie, ciagle przerwa na pety i kanapki, oni jedza wiecej i czesciej niz ja! wczoraj 11 godzin montowali nam blaty na budowie tz w pracy wiec ja im asystowalam - z przerwa godzinna na obiad, wymeczylam sie i wieczorem czulam jakby zakwasy w brzuchu, calutki dzien montowali i nie skonczyli, bo brakuje nam okapu i plyty, przyjada dokonczyc jak bedziemy miec te sprzetyw weekend obejrzelismy mebelki dla dzidziusia, uzywane, ale w super stanie, zdecydowalismy sie je kupic, sa sliczne ![]() zmykam nadrabiac, nic nie wiem co u was od piatku sie dzialo licze na dobre wiesci
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez się zgłaszam po chwilowym detoksie, ale człowiek uzależniony.
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też miałam problem z wizażem, nie dało się wejśc. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Kolina odpocznij troszke i zwolnij Takie niestety uroki budowania domu, trzeba wszystkiego dopilnować samemu...Ja jeszcze leżę, ale zaraz trzeba się pozbierać odkurzyć i pojechać zrobic jakieś zakupy bo na obiad nic nie mam ![]() I pewnie później dalej będę leżała, mam nadzieje, że z brzuszkiem się polepszy przez to. |
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Ja zazdroszczę Wam, że macie już wózek wybrany
![]() Ja już sama nie wiem czego chce ![]() Tak strasznie podobał mi się ten jedyny na allegro, a tu takie coś ![]() Buuuuuuuuuuuuu! |
|
|
|
#3446 | |||
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Widać nie tylko ja miałam problemy z wizażem... Przynajmniej mało nadrabiania było Ja na dziś zaplanowałam posiedzenie w domu, bo wczoraj już się dotleniłam, a dziś jest niezbyt przyjemna pogoda. Mężulek wróci późno z pracy, więc może przejrzę i spiszę ubranka malutkiej, żeby wiedziec na czym stoję. Miłego dnia! Cytat:
Myślę, że to podziała SweetAngel1984 piękny brzunio!Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3447 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Mamuśki.
Nie było mnie półtorej dnia a tu tyle stron Biorę się teraz za nadrabianie bo mnie ciekawość zżera co tam u Was i Waszych brzuszków
|
#3448 |
|
BAN stały
|
Też nie mogłam wejść na wizaż
![]() Opiszę Wam moją nockę: T. chrapie i stęka bo go nadal boli zebro po upadku z dachu. Obudził mnie jakiś hałas i myślałam,ze ktoś do domu wlazł. Siedzę w wyrku i analizuję jak brzmia różne dzwięki w moim domu. I doszłm do tego,e któryś z chłopaków musiał walnąć w drabinkę od łóżka podczas snu.To jeszcze słyszałam muzyczkę jakby pozytywki.Za cholere nie wiedziam skąd to,ale że Iza położyła się w poprzek i waliła bo obu bokach musiałam lecieć siiii.Wracam a dalej gra. |Po jakiś 20 min. doszłam,ze to chyba ze skrzyni łóżka na którym śpimy a ostatnio je otwierałam jakieś 3 tyg. temu.Ale nie wiem na pewno bo i T. śpi i Krystian śpią obok. I tak do rana słuchałam pozytywki.Krystian okopał mi kręgosłup,Iza boki,T. walnął mnie z łokcia. Teraz T. pojechał na komisję do ZUS a tam sie dowiedział,ze ma połamane żebra.Jak wróci to jadę z nim do szpitala i niech moja mam zrobi mu zdjęcie RTG. |Mam dosć!!! Dziękuję za kciuki-idę ok. 17-tej do gina. |
|
|
|
#3449 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmalowana- nie martw się świadkami na rozprawę,na pewno Ci ktoś pomoże a dupek za to wszystko zapłaci Nerolka- moja córa tez ma ur 15kwietnia
|
|||||
|
|
|
#3450 |
|
Zadomowienie
|
nerolka wspolczuje nocki i trzymam kciuki za wizyte. U mnie dzisiaj lepiej plamienie ustalo i brzuch juz tez nie boli a Szymek wierci sie i kopie wiec jest ok
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

zębole

za szyjkę i żeby dziewczynki jeszcze długo w brzuszku mieszkały!!!! jej...do tego ta paskudna cukrzyca się Tobie przytrafiła
ja 6 razy podchodziłam a i tak nadal nie mam prawa jazdy.... także z niego zdolniacha jest!!!!!!!
przecież wiadomo że na to trzeba brać poprawkę i do porodu nigdy nie mamy pewności co się urodzi

A ja jutro mam studniówkę
Aha no i za waszymi radami kupię też sobie proszek Dzidziuś, skoro niczym nie różni się od jelpa czy loveli