Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 10:46   #1621
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Nie mogło być inaczej A jaka jest wygrana?

Zestaw kosmetyków Isa Dory o wartosci 426 zł. Jeśli to to co na zdjęciu, to paletka cieni, szminka, tusz, podkłąd, róż w sztyfcie (?), błyszczyk, kredka (?)
https://wizaz.pl/akcje/isadora/graff...kurs.html#read

Cytat:
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo TŻ właśnie jest na dniu próbnym w tym hotelu Chyba Wam w ogóle o tym nie napisałam wczoraj w poście, nie wiem jakim cudem Zaczął o 10:00, nie wiem ile tam będzie. Bardzo bym chciała, żeby dostał tą pracę, bo chciał pracować w hotelu, a poza tym w 4-gwiazdkowym na pewno by mu dobrze płacili, tym bardziej za nocki.

Sala byłą zaklepana, ale jednak znaleźliśmy lepszą - ładniejszą, ciut tańszą i z pewnym jedzeniem. Teraz trzeba odkręcać fotografa (miał byc kolega TŻ, a na terminy kiedy jest wolna sala niestety jest juz zajęty ) i szukać nowego (mamy kilka namiarów), mszę w kosciele (ale z tym już nie bedzie problemu). Taki zalatany wczoraj dzień miałam (TŻ przyszedł do mnie od razu po pracy, wiec zdążyłam ledwie obiad zjeść, potem kościół i sala).
CHcemy wszystko teraz załatwić, zeby mieć spokój i skupić się na innych sprawach

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-04-05 o 10:50
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 10:54   #1622
aaaania1989
Zakorzenienie

Hosenko gratulacje , ja wiedziałam że na pewno się zakwalifikujesz nie mogło być inaczej
Trzymam kciuki za wszystkich którzy zaczynają prace
Pochwalę sie jeszcze zakupami kwietniowymi :
-Tonik boujoris 250ml
- Płyn micelarny boujoris 250ml; - Podkład boujoris health mix 30ml
- Krem do rak biedronka
; -Balsam do ust oriflame
wszystko potrzebne bo nie miałam nic z tych rzeczy ,oprócz podkładu ale mój z Vichy bardzo mnie wysuszał a max factor tez się nie sprawdza , poza tym obu mam jakieś 1/3 opakowania A jeśli chodzi o zużycia to wczoraj wykończyłam wodę toaletową Kasztanka YR te małą pojemność miałam go już ponad rok niedługo skończy mi się tez balsam z Avonu naturals-już więcej raczej ich nie kupię bo kiepsko nawilżają ,no chyba że będzie wyjątkowo interesujący zapach Z Avonu w tym katalogu nic nie wzięłam , zarobiłam ponad 40zł które pójdą a sfinansowanie już zakupionego podkładu Ale przyjdzie w końcu naszyjnik który miał być prezentem do wody Slip Into i tak długo mieli braki w magazynie ,że dopiero teraz go dostanę

Edytowane przez aaaania1989
Czas edycji: 2011-04-05 o 10:56
aaaania1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:02   #1623
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zestaw kosmetyków Isa Dory o wartosci 426 zł. Jeśli to to co na zdjęciu, to paletka cieni, szminka, tusz, podkłąd, róż w sztyfcie (?), błyszczyk, kredka (?)
https://wizaz.pl/akcje/isadora/graff...kurs.html#read

Sala byłą zaklepana, ale jednak znaleźliśmy lepszą - ładniejszą, ciut tańszą i z pewnym jedzeniem. Teraz trzeba odkręcać fotografa (miał byc kolega TŻ, a na terminy kiedy jest wolna sala niestety jest juz zajęty ) i szukać nowego (mamy kilka namiarów), mszę w kosciele (ale z tym już nie bedzie problemu). Taki zalatany wczoraj dzień miałam (TŻ przyszedł do mnie od razu po pracy, wiec zdążyłam ledwie obiad zjeść, potem kościół i sala).
CHcemy wszystko teraz załatwić, zeby mieć spokój i skupić się na innych sprawach
Jak to ten zestaw, to superowy, zazdroszczę
A co do drugiej części, to bardzo dobre podejście, żeby załatwić wszystko od razu. Wiadomo, potem może być różnie
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:09   #1624
aaaania1989
Zakorzenienie

napisałam co nieco w klubie ,może komuś będzie się chciało to przeczytać
grała któraś z Was w Happy Haverest na naszej klasie? ja się w to wciagnęłam
Stary 2011-04-05, 11:36   #1625
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Hosenko gratuluje wygranej! I dobrze ze chcecie teraz pozalatwiac..potem kazdy bedzie latal osobno po suknie i garnitur

Nusia trzymam kciuki!!

Pomalowalam lakiery Essence What do you think i mam dobry humor

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:32   #1626
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

siedziałam wczoraj do 2 w nocy. Napisałam referat, zrobiłam preznetację i wysłałam ją o 2 w nocy do promotora i uczyłam się na kolokwium.

A dziś co? Promotor prezentacji nie dostał, a kolokwium sie nie odbylo bo wykladowca chory. Dobrze, ze chociaz referat oddalam

byłam w naturze, kupiłam wysuszacz do lakieru essence i 2 cienie i paletke kobo

ide sie uczyć na czwartkowy egzamin, ehhh...
Stary 2011-04-05, 13:06   #1627
Nusia7
Zakorzenienie

Heh a ja właśnie miałam telefon od pana z Fantasy Parku, czy dalej jestem zainteresowana pracą... Cv składałam u nich jakieś pół roku temu

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Poszedł mi jeszcze tusz Max Factora FLE. Szaleję z kolorówką w tym miesiącu
Stary 2011-04-05, 13:33   #1628
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy z TŻ-em jeszcze kupon na wyjazd na 3 dni do Myślenic i właśnie zrobiłam nam rezerwację na 22.-24.04
O, na same święta pojedziecie. Udanego wyjazdu! Ja zawsze spędzam święta rodzinnie. Możliwe, że w tym roku będzie nawet większe świętowanie, bo akurat w Wielką Sobotę mama ma okrągłe urodziny.
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
zużyłam zmywać do paznokci.
peeling zrobiłam ,maseczka oczyszczająca zaraz zostanie zmyta a pazury już pomalowałam.dawno nie mialam tyle energii.

mogę was poprosić o kciuki na jutrzejszy pierwszy dzień w nowej pracy??
Widać, że jesteś radośniejsza. na dziś! Pochwal się wieczorem, jak było.
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Odnosnie pracy Tz-ta to wrocil zadowolony. Dojazd dzisiaj probowal autem plus metro i ponoc zmeczyl sie z ciezkim laptopem na ramieniu (jakby go przyjeli to zmieni laptop na lzejszy bo ten kupil majac na uwadze inne kryteria kilka lat temu).
W biurze jest kilku architektow i inzynier, robili dzis projekt siedziby dzwigow a Tz zajmowal sie trojwymiarowym projektem. Potem od inzyniera dostal jakis raport geotechniczny i mial sobie go poczytac i dalej robil z projektem. Wszyscy poszli razem jesc i ponoc rozmawiali o studiach ogolnie.
Ogolnie to wrazenie ma dobre, jedynie co ze godziny dosc nieokreslone bo dzisiaj np wyszedl z biura o 19 (zaczal 0 8.30) wiec mu sie to nieco niespodobalo ze ponad 8 godzin. No ale wiadomo..teraz siedzial caly czas w domu wiec musi sie przyzwyczaic do nowych rytmow.
Zobaczymy jak mu minie ten tydzen i czy dostanie ta prace..
Super, że pierwsze wrażenia są pozytywne! Zobaczysz, że z czasem TŻ wgryzie się w pracę i będzie jeszcze lepiej.
Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Hej Kochane
odzywam się, żyję...jakoś, ale nie układa się tak jak bym chciała, dlatego ostatnio rzadko wpadam na wizaż, próbuję poukładać sprawy :prosi
Cześć Mali. Trzymaj się dzielnie i czasem nas odwiedzaj, żeby chociaż jednego krótkiego posta wysłać. Niech Ci się wszystko dobrze poukłada. Dużo siły życzę.
Cytat:
Ja się bardzo cieszę, bo TŻ w końcu będzie miał pracę! Od połowy kwietnia będzie pracował u mamy (biuro rachunkowo-prawne), a poza tym niedawno roznosiliśmy cv do hosteli i hoteli i dziś był na rozmowie Spędził prawie godzinę, musiał wykazać się znajomością angielskiego, z tego co pamiętam, to jest 4-gwiazdkowy hotel. A najpierw nie chciał tam składać cv, bo twierdził, że za wysoka liga Zmiany 12-godzinne, od 7:00 do 19:00 i do 19:00 do 7:00. Mam nadzieję, że zadzwonią, że dostał tą pracę...
Następne super wieści o pracy. Się nam w wątku posypało. Pochwal się później, jak się sprawy dalej rozwinęły.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ja zawsze jakieś tabletki biorę moja mama jest farmaceutką, więc takie zboczenie mam od dziecka
przymierzam się jeszcze do stosowania wcierek ale to strasznie męczące
Ooo, mama farmaceutka. Gdzie mama studiowała i jak wspomina ten okres?
Cytat:
Jestem wśród 25 wygranych w konkursie Isa Dory

Wiedziałam, że będziesz jedną z laureatek. Fajny zestaw wygrałaś.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:34   #1629
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Nabiegacie się trochę za tym wszystkim. Ale lepiej teraz załatwić, niż później się stresować, bo coś będzie jeszcze niepewne.
Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
napisałam co nieco w klubie ,może komuś będzie się chciało to przeczytać
grała któraś z Was w Happy Haverest na naszej klasie? ja się w to wciagnęłam
Nie grałam w to, ale czasem otwieram Pet Party, bo kuzynka wysyła mi prezenty i inne rzeczy i później się gniewa, że nie odbieram. Więc, żeby nie było jej przykro, to czasem w to gram. Nawet parą jesteśmy.

Nie chcę jutro zdawać kolokwium. Najchętniej poszłabym sobie na spacer i nie musiała się martwić nauką.
I zaraz zużyję odżywkę do paznokci Essence. Już jest lekko glutowata i widać dno buteleczki. Starczy na 2-3 użycia.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:38   #1630
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Ooo, mama farmaceutka. Gdzie mama studiowała i jak wspomina ten okres?
Na (wtedy jeszcze) Akademii Medycznej w Lublinie. Mówi, że było dużo nauki, no ale dzieciom się chyba tylko to o studiach mówi. A Ty studiujesz farmację?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:43   #1631
Shpilcia
Zakorzenienie

Juhu!!!

Ale się tu pozmieniało! Gratki Hosenkce i zetafon

nie ogarniam wszystkiego, samej siebie to już w ogóle ale no cóż - wiosna i trzeba zrobić porządki nie tylko w szafach

Mam postanowienie nic nie kupować w kwietniu muszę wytrzymać bo fundusze mi się ukróciły i takie tam dziś będę w domku po pracy to postaram się coś skrobnąć więcej w Klubie

buziaki dziewczyny trzymajcie się

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2011-04-05 o 16:01
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:04   #1632
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

shpilcia sie pojawila

Stary 2011-04-05, 15:04   #1633
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Juhu!!!

Mam postanowienie nic nie kupować w marcu muszę wytrzymać bo fundusze mi się ukróciły i takie tam dziś będę w domku po pracy to postaram się coś skrobnąć więcej w Klubie

buziaki dziewczyny trzymajcie się
chyba w kwietniu

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:01   #1634
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
chyba w kwietniu
no, tak właśnie w kwietniu
Stary 2011-04-05, 18:13   #1635
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
to ja Cię też ciągnę sama rowniez olejuje, ale tak raz w tygodniu, na kilka godzin (zwykle weekend) TZ by mnie chyba z lozka wyrzucil gdybym spała w olejach jak wyzej wspomnialam pije pokrzywe i tez stosuje maske / odzywke po kazdym myciu. Z tego co nosek wymienila to tylko suplementow nie biore, ale jakos nie mam przekonania do tabletek, nawet jak to tylko witaminki i minerałki
No to się chyba dam zaciągnąć.

Cytat:
Skoro Twoim włosom to wystarcza to nie ma co przesadzać. Ja niestety z natury mam lipne włosy a dodatkowo męczę je suszarką więc coś im się od życia należy.

ja zawsze jakieś tabletki biorę moja mama jest farmaceutką, więc takie zboczenie mam od dziecka
Właśnie zdaje mi się, że maski i odżywki to za mało dla moich włosów, są suche i się puszą. Tylko czasem się same tak ładnie zakręcą, że nie mogę się napatrzeć. Może oleje fajnie je nawilżą i odżywią i już nie będę miała takich suchych piórek.

Cytat:
Jestem wśród 25 wygranych w konkursie Isa Dory
Gratulacje!!

Cytat:
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo TŻ właśnie jest na dniu próbnym w tym hotelu Chyba Wam w ogóle o tym nie napisałam wczoraj w poście, nie wiem jakim cudem Zaczął o 10:00, nie wiem ile tam będzie. Bardzo bym chciała, żeby dostał tą pracę, bo chciał pracować w hotelu, a poza tym w 4-gwiazdkowym na pewno by mu dobrze płacili, tym bardziej za nocki.
I jak mu poszło? Wiadomo już, czy go zatrudnią?

Cytat:
siedziałam wczoraj do 2 w nocy. Napisałam referat, zrobiłam preznetację i wysłałam ją o 2 w nocy do promotora i uczyłam się na kolokwium.

A dziś co? Promotor prezentacji nie dostał, a kolokwium sie nie odbylo bo wykladowca chory. Dobrze, ze chociaz referat oddalam
Hehe tak się czasem poukłada. Ale prezentację masz zrobioną i do kolokwium już sporo masz w głowie, przyda się na następny raz.

Cytat:
Juhu!!!
Witaj zawsze fajnie zobaczyć, że coś napisałaś, nawet jeśli to są tylko dwa posty.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:54   #1636
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

hosenko gratuluję wygranej u mnie nic ciekawego nic się nie zużyło i nic nie kupiło
Stary 2011-04-05, 19:10   #1637
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Witaj zawsze fajnie zobaczyć, że coś napisałaś, nawet jeśli to są tylko dwa posty.
Eee tam nie znasz się już więcej nabiłam bo jeszcze w Klubie

Kto będzie mnie pilnował żebym dotrzymała postanowienia?możn a mnie atakować z przypomnieniami nawet

Lecę na aerobik ćwiczyć moje mięśniurki to co że właśnie zjadłam pół talerzyka placków
Stary 2011-04-05, 21:05   #1638
nynka87
Zakorzenienie

a jednak się zużyło - zmywacz do paznokci isana nie mam żadnego muszę jakiś kupić
Stary 2011-04-05, 21:41   #1639
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Hehe tak się czasem poukłada. Ale prezentację masz zrobioną i do kolokwium już sporo masz w głowie, przyda się na następny raz.
g... prezentacja cala do poprawki
ja piernikam
Stary 2011-04-05, 22:16   #1640
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
ja piernikam
no to ostro
Stary 2011-04-05, 22:22   #1641
noseknosek

Cytat:
Właśnie zdaje mi się, że maski i odżywki to za mało dla moich włosów, są suche i się puszą. Tylko czasem się same tak ładnie zakręcą, że nie mogę się napatrzeć. Może oleje fajnie je nawilżą i odżywią i już nie będę miała takich suchych piórek.
To na początek proponuję olej ze słodkich migdałów. Albo jakieś zamówienie niewielkich pojemności na ZSK, mazidłach, BU..

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2011-04-05 o 22:25
Stary 2011-04-05, 22:33   #1642
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
carrola no niby regularnie dbałam, ale też nie zawsze do końca tak bardzo jakbym chciała a wiadomo, że najważniejsza jest systematyczność, no i teraz ma być tak:
- oleje 2-3 razy w tygodniu na noc, albo na kilka h
- maska/odżywka po każdym myciu
- picie pokrzywy
- suplementy
Też się olejkuje i kusi mnie zamówienie na dozie, tyle tam cudeniek

Wiecie, dziś Komorowski podpisał ustawę o drugim płatnym kierunku. A mój TŻ przygotowuje się od stycznia z historii, co by pisać rozszerzoną i startowac na prawo. Dzisiaj spędziłam z nim popołudnie, bo się podłamał tym i w ogóle gadał bzdury, że musimy się rozstać, bo mi będzie z Nim źle itp
Stary 2011-04-05, 23:22   #1643
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Zuzylam zel Avon naturals fiolek i liczi 200 ml
stan pielegnacji: 33 sztuki

Stary 2011-04-06, 00:06   #1644
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Następne super wieści o pracy. Się nam w wątku posypało. Pochwal się później, jak się sprawy dalej rozwinęły.
Cytat:
I jak mu poszło? Wiadomo już, czy go zatrudnią?
TŻ spędził w hotelu ok. 4h, podpatrywał osoby tam pracujące, pokazywano mu co i jak, itp. Ma przyjść jeszcze raz w godzinach nocnych na 2-3h. Generalnie wygląda na to, że go chcą, a decyzja należy do niego Bo chcą, żeby zobaczył, jak to jest na zmianie nocnej i czy mu tak odpowiada. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, TŻ wrócił zadowolony i pewnie praca jest już jego

Cytat:
Nie chcę jutro zdawać kolokwium. Najchętniej poszłabym sobie na spacer i nie musiała się martwić nauką.
Dasz radę! Powodzenia

Cytat:
Juhu!!!
Jak miło, że wpadłaś Powodzenia w niekupowaniu

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Wiecie, dziś Komorowski podpisał ustawę o drugim płatnym kierunku. A mój TŻ przygotowuje się od stycznia z historii, co by pisać rozszerzoną i startowac na prawo. Dzisiaj spędziłam z nim popołudnie, bo się podłamał tym i w ogóle gadał bzdury, że musimy się rozstać, bo mi będzie z Nim źle itp
Jeej przykro mi Polska to jednak coraz bardziej nienormalny kraj... Wszystko, byleby uprzykrzyć życie obywatelom

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
stan pielegnacji: 33 sztuki
Mój 114

Kupiłam dziś jogurtowy mus do ciała Bielendy w CND A tak właściwie, to TŻ płacił, więc wliczam do prezentów
Stary 2011-04-06, 00:34   #1645
carrola
Zadomowienie

Cytat:
ja piernikam
Ojeju co za pech.

Cytat:
To na początek proponuję olej ze słodkich migdałów. Albo jakieś zamówienie niewielkich pojemności na ZSK, mazidłach, BU..
Złożyłam zamówienie w doz, wzięłam olej ze słodkich migdałów, piankę do mycia twarzy Bioderma, krem LRP i krem pod oczy Flos Leku. Wszystko potrzebne.

Cytat:
TŻ spędził w hotelu ok. 4h, podpatrywał osoby tam pracujące, pokazywano mu co i jak, itp. Ma przyjść jeszcze raz w godzinach nocnych na 2-3h. Generalnie wygląda na to, że go chcą, a decyzja należy do niego Bo chcą, żeby zobaczył, jak to jest na zmianie nocnej i czy mu tak odpowiada. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, TŻ wrócił zadowolony i pewnie praca jest już jego
No to świetnie.

Aante przykro mi, że takie utrudnienia przed Wami.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:01   #1646
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam maseczke Morze Martwe Planet Spa Avon Swietna byla, na pewno jeszcze ja kupie

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:39   #1647
noseknosek

No niestety to, że do tej pory dwa kierunki były bezpłatne to było, moim zdaniem i tak duże ustępstwo, bo jak się popatrzy na systemy edukacji w niektórych krajach UE to nie jest tak różowo. Za studia się płaci i to sporo..

biegam
Stary 2011-04-06, 11:53   #1648
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
No niestety to, że do tej pory dwa kierunki były bezpłatne to było, moim zdaniem i tak duże ustępstwo, bo jak się popatrzy na systemy edukacji w niektórych krajach UE to nie jest tak różowo. Za studia się płaci i to sporo..
nie sposób się nie zgodzić...
Stary 2011-04-06, 11:53   #1649
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam maseczke Morze Martwe Planet Spa Avon Swietna byla, na pewno jeszcze ja kupie
Też ją bardzo lubię

Kurier przyniósł mi dziś ten naszyjnik YES, który wygrałam Dostałam ten: http://www.yes.pl/kolekcje/wszystko/...00-CRO-CNCL132 (a nie ten, tak jak sądziłam na początku: http://www.yes.pl/kolekcje/wszystko/...00-CRO-CNCL133). Ogólnie jest bardzo ładny, zrobiony z oksydowanego srebra, choć myślałam że będzie ciut większa przywieszka Później poproszę TŻ-a, żeby zrobił zdjęcie, to wrzucę.

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2011-04-06 o 11:56
Stary 2011-04-06, 13:40   #1650
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Też ją bardzo lubię

Kurier przyniósł mi dziś ten naszyjnik YES, który wygrałam Dostałam ten: http://www.yes.pl/kolekcje/wszystko/...00-CRO-CNCL132 (a nie ten, tak jak sądziłam na początku: http://www.yes.pl/kolekcje/wszystko/...00-CRO-CNCL133). Ogólnie jest bardzo ładny, zrobiony z oksydowanego srebra, choć myślałam że będzie ciut większa przywieszka Później poproszę TŻ-a, żeby zrobił zdjęcie, to wrzucę.
swietny

zuzylam wczoraj Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Mleczko do ciała 'Brzoskwinia' 50ml. teraz wyciągam Mixa, Intensif Peaux Seches, Lait Corps Nourrissant, Eclat Soleil (Mleczko brązujące do suchej skóry), troche koloru nabiorę przed wakacjami

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości