|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
![]() ja jeszcze w tym sezonie, nie zalozylam spodniczki, za zimno jak dla mnie jeszcze ![]() powiem Ci tak, nie wiem jak Ty myslisz, ale jak juz znajdziesz prace to bedziesz pracowac pon-pt i wtedy chcesz sie uczyc tez week? sama mowisz, ze z Zuzia nie bedzie kto mial zostac, wiec nad czym Ty sie zastanawiasz? Studium jest w granicach max.200zl miesiecznmie, jak mozesz teraz sobie na to pozwolic, to idz teraz, zanim podjelas prace, chyba latwiej bedzie Ci, bo Twoj maz bedzie mogl corka zajac sie w week, co 2tyg na te max.8h i bedzie Wam lzej. Jak pojdziesz do pracy, to pozniej bedziesz nam narzekac, ze nie masz czasu na studium, bo nie ma kto sie Zuzia zajac, wiec wyprzedz troche los i zrob cos w tym kierunku, zeby bylo lepiej dla wszystkich Cytat:
jak wyniki i stan Twoich wlosow ?
|
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
tunika świetna
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko u mnie Lirene ma wade, ktorej mu nie wybacze, bo mnie zapycha na plecach i dekolcie, karku, a nawet na ledzwiach! potrafi mi sie zrobic pryszcz, mimo peelingow, mycia sie rano i wieczorem, juz nawet obwinialam pizamy za to, ze nie przepuszczaja powietrza, ale spalam w bawelnianych i nic... odstawie balsam i po jakims tyg znika wszystko, a robi mi ropne, bolace gule, ktore zostawiaja blizny, wiec zuzyje go na nogi... wiec szukam dalej, ale nie wiem juz w czym... myslalam nad samoopalaczem, ale wszystkie dobre co dziewczyny polecaja to przez all,ebay trzeba kupic, a mi to nie na reke teraz, szczegolnie cena.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-04-06 o 16:12 |
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam
Nie było aż tak źle... mogłyśmy mieć normalne majtki, ale przy masażu i tak trzeba było je tak ułożyć że wyglądały jak stringi :P Wkurzyłam się jak zobaczyłam że goście zadowoleni siedzą i się gapią i oddzieliłam ich od nas parawanem ![]() Cytat:
no strona rozwalająca XD _Alessandra zdrówko ważniejsze, więc odpoczywaj a okazja na pewno się jeszcze trafi ![]() a co do Tż, to nie jest zazdrosny, a przynajmniej nie okazuje. Rozumie że jest to związane z moją przyszłą pracą i nie robi mi z tego powodu problemów Choć np dwa lata wstecz pewnie byłoby to nie do pomyślenia ![]() BlackSwann ja na włosy wysmarowane waxem nakładałam zwykłą reklamówkę, którą związywałam gumką żeby się nie osuwała i na to ręcznik ![]() Zaopatrzyłam się dziś w balsam brązujący Lirene do ciemnej karnacji Mam nadzieję że mi podpasuje, no i tyłek muszę przybrązowić :P Nie wiem czy uda mi się tu jeszcze dziś zajrzeć bo prawdopodobnie jadę do Tż i wrócę jutro Także do usłyszenia
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska baw się dobrze
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj nie nieciekawie, akurat w taki dzień! a jak się już czujesz?
|
|
|
#4267 |
|
Rozeznanie
|
czekoladowa chyba dzisiaj jest niskie ciśnienie. ja pije już chyba trzecią kawę dziś...
|
|
|
|
#4268 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja chcę słońce!!! ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- blondyneczka widziałam zdjęcie jakie masz ładne nogi i włosy też ładne
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi malo potrzeba, aby zapchalo mi skore i to obojetnie czy na twarzy, piersiach, plecach, jak dojrzewalam mialam wszedzie tradzik gdzie to mozliwe...
|
|
#4270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
idę do łazienki, nałożę teraz nawilżającą maseczkę
![]() blondyneczko ładnie wyszłaś na tym zdjęciu, ile masz wzrostu?
|
|
|
|
#4272 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Nie poszłam na wykłady, jestem strasznie chora, ale na 19 muszę jechać na uczelnię - mamy obowiązkowe szkolenie BHP, muszę być Nie wiem, jak przeżyję półtorej godziny. Blondyneczko, ładne zdjęcie, jak zwykle Loluska, to fajnie, że nie było tak źle ![]() Dodaja - ja używam na razie wody brzozowej i to jest moja pierwsza taka wcierka, ale już niedługo mi się skończy i zamierzam kupić jakąś inną, chociaż ta działa dobrze na moje włosy, ale tak po prostu, żeby zmienić
|
|
|
|
#4273 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Shadii zdrowka
![]() Loluska to dobrze, ze oddzielilas ich parawanem Czekoladowa ja tez mam jakis dziwny dzien, chyba cisnienie spada, bo spac mi sie chce
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie byłam na tych zakupach, bo moja mama pojechała gdzieś nic mi o tym nie mówiąc
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Shadii to jak wrócisz to do łóżka
|
|
|
|
#4276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No taki mam plan tylko że wrócę przed 22 |
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
, jak się czujesz? Jak Ci poszło? Dziękuję Blondyneczko ślicznie wyszłaś ![]() agusiownik u mnie i pochmurno i zimno ![]() Dziękuję podoba mi się coraz bardziej ale trochę dużo kosztuje jak dla mnie....Zaszalałam dziś i kupiłam tunikę granatową, odcinaną, u góry są paski z małą kokardką, a dól jest gładki nawet nieźle to na mnie wygląda ![]() Poza tym czuje się źle ostatnio ze swoim ciałem
|
|
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego źle się czujesz ze swoim ciałem?
![]() Pokaż tunkię ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Idę nałożyc maseczkę z zielonej glinki
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tunikę pokażę jak tylko będę w stanie, tzn. mam nadzieje, że na imprezie u wujka ktoś mi zrobi fajne zdjęcie i ja wtedy będę się mogła ni.ą pochwalić
|
|
|
#4280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To ja czekam na foteczkę
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale bardzo ją lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
ja już dzisiaj piję 3 kawę chyba przez ciśnienie na dworze
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
BlackSwann - życzę dużo zdrowia dla Tż'a
Ja się tam boję jeździć na rolkach, na łyżwach umiem, ale na rolkach się boję I trzymam kciuki!Kitka, caate, angelinmyheart, loluska, 91moniaa161, E.J - Dziękuję Kochane ![]() agusiownik - o też masz tłustą cerę, a powiedz mi, jakiego podkładu używasz? Bo z tego co pamiętam mówiłaś też, że walczysz z niedoskonałościami na buzi? I u mnie też pochmurno, ale nie jest ciemno, tylko tak...szaro, mdło, zimo... Anastazja86 - ooo jakie dłuugaśne SPA, super ![]() loluska - uff, to dobrze, że chociaż tyle, i świetnie zrobiłaś z tym parawanem! I sobie goście nie popatrzyli i dobrze im tak! Aaa to dobrze, że nie okazuje tak zazdrości i jest wyrozumiały I baw się dobrze, wykorzystajcie wspólną noc...![]() 91moniaa161,E.J - teraz już lepiej, na szczęście biegunka ustała - mam taki sprawdzony sposób mojej babci, który zawsze wszystkim pomaga, a leki to mi nigdy nie pomogły na to..Jedynie co, to że nie mogę jeść, zjadłam tylko kanapkę(a może to i lepiej nawet jak tak nie jem dla mojego nadprogramowego ciałka ) ale taka głoodna jestem...I nie wymiotuję już. Także już o wiele lepiej tylko taka ospała jestem i ten głód...Shadii - ojej Słońce co Ci jest? Kuruj się, duużo zdrówka życzę!! E.J - ja mam też ostatnio takie dni, że czuję się źle sama w swoim ciele, taka ogroomna, potężna, tłusta i najlepiej by było jakbym na twarzy miała non stop makijaż, bo wstyd z taką twarzą się komukolwiek pokazywać. W tym roku już wiem, na pewno, że to będą kolejne wakacje bez basenu - nie umiem się pokazać ludziom bez makijażu, zwłaszcza w moim mieście, na plaży też mi to tak topoornie idzie, naprawdę.. Kurczę, napisałabym posta na bloga, ale totalnie nie wiem o czym, taka pustka w głowie Porobiłabym jakieś recenzje, ale wolałabym porobić swatche jaką konsystencję mają, kolory itd. a nie mam czym
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra używam jakiegoś w musie takiej zwykłej firmy, ale jest cudowny
|
|
|
|
#4286 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego wieczoru z TŻ ![]() A dziękuję, chyba nie najgorzej Oj kochana, wiem coś o tym. Mi tak hormony buzują, że ojeeeejjj. Biedny TŻ, wydzierałam się dziś na niego non stop. A on i tak kochany był. I ciąglę ostatnio słyszę kiedy zostanę jego żoną Co do wyglądu to mi ostatnio wszyscy mówią, że ładnie wyglądam. Aż mi dziwnie ![]() Cytat:
To rolki aż takie straszne są? Zbieram się do nauki, bo jutro mam kolejne (już trzecie!) kolokwium w tym tygodniu... |
|||
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra Chudnięcie to chyba jedyna dobra strona choroby
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie się obudziłam, bo usnęłam w trakcie nauki po powrocie ze szkoły.... Alessandra wiem, że chodzi do szkoły hotelarskiej Masz zamiar iść na studia związane z tym kierunkiem? W jakim zawodzie/na jakim stanowisku chcesz pracować?Caate faktycznie pomogło z tymi cieniami..... Aż jestem w szoku! Nakładałam palcami i dość, że do tej pory są na powiekach, to w dodatku w prawie takim stanie, w jakim je nakładałam.... Nie zebrały się na załamaniu powieki Dziękuję Ci strasznie |
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4290 | |
|
Zadomowienie
|
BlackSwann rolki wcale nie są straszne
ja umiem jeździc tzn. tak myśle, bo jako dziecko to pamiętam, że nieźle śmigałam i bardzo to lubiłam ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

Dodalam do albumu zdjecie jak siedze na ławeczce , takie byle jakie zreszta ja ładnie nie wygladam cos dzisiaj
a bo te moje wlosy i mi sie nie ukladaja, mam takie byle jakie jak mam rozpuszczone

ogolnie ładnie i szybko przyciemniał skórę no ale zacieki miałam. A po Lirene nie 

a okazja na pewno się jeszcze trafi
oj nie nieciekawie, akurat w taki dzień! a jak się już czujesz?

ja chcę słońce!!!

Porobiłabym jakieś recenzje, ale wolałabym porobić swatche jaką konsystencję mają, kolory itd. a nie mam czym