|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cytat:
![]() Minusem jest to, ze rzadko się tam znajdzie 34/36 rozmiar. Ja moze jutro jak będzie mi się chciało popatrzę za jakąś jasną właśnie. Tez by mi się przydała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | ||
Zakorzenienie
|
oby was nic nie kusiło
![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam energii żeby tam szukać. W ogole nawet w sklepach ciężko mi coś fajnego znaleźć. Za to byłam kiedyś z koleżanką, urządziła mi niezły maraton po sklepach, ale jaką sukienkę mi znalazła.. i to za 60zł z wyprzedaży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Do warszawskich lumpów nawet nie wchodzę, tutaj ceny po 80 zł za kg, więc zwykła bluzeczka wychodzi za jakieś 15. To lepiej się oplaca jechać i kupić w sieciówce. A JA MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ IŻ MAM DZIADKA, KTÓRY CODZIENNIE DAJE RUNDKĘ PO WSZYSTKICH LUMPKACH. A ILE RZECZY MI KUPUJE, CZASEM TO KOSMOS A CZASEM TAKIE CUDA, ŻE ZA GŁOWĘ SIĘ ŁAPIĘ. JEGO HIT ORYGINALNE RURKI ARMANIEGO ZA 50 GR Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-04-06 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
kupiłam beżową marynarkę i dwie pary jeansów z metkami, u mnie w mieście są bardzo przystępne ceny jak widać. Dzięki temu przynajmniej staram się wydawać mniej
![]()
#218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() go we wszystkich lumpach znają, ma zniżki w każdym. a jak jest nowa dostawa to zbierają się wszystkie baby na około niego, a ten im tylko przerzuca ciuchy i wyszukuje wdzianek ![]() ![]() ![]() właśnie wracam z H&M spodobała mi się 1 tuniczka. promocja 40 zł, chyba wezmę. potem pójdę przymierzyć. ew. się prześpię z tym i wrócę w piatek, bądź popatrzę gdzie indziej za innymi kolorami tudzież fasonami ![]() Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-04-06 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
ja może w sobotę wybiorę się na targ ze starociami i odwiedzę lumpa, w którym jeszcze nie byłam. Może trafi się jakaś perełka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||
Zakorzenienie
|
fakt, w lumpkach maja wiele perełek
![]() dawno nic fajnego nie wymarałam.. ostatnio to tą toreke białą chanelke ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Folti, ja mam w sobotę urodziny. Barany górą
![]() Joy, świetny ten Twój dziadek ![]()
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2011-04-06 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
Zakorzenienie
|
oj tak barany górą
![]() ![]() chyba zrobie dla rodzinki jakiś mega wypasiony tort ![]() niestety w sobote ide do pracy na rano, a od niedzieli już nocki ![]() ale w sobotę idę za wielki piątek ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
a ja mam nadzieję, że mnie jutro nie odwołają z nocki, a mam jakieś takie dziwne przeczucie
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Wtajemniczenie
|
Ja jutro wolne, potem piątek do pracy aa potem dopiero we wtorek.
Jutro muszę zaliczyć bibliotekę, jakąś 100 tam zostawię na kaucje za książki. |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |||
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;26188276]Drożej, ale po pierwsze wygodniej - wiesz, te nierozkładane siedzenia w Ryanairze, a po drugie lepsze połączenie, bo lot jest po 7 rano, zatem na miejscu jestem przed 12 i mam cały dzień przed sobą, a z Ryanairem to tak jakby cały dzień w podróży.
![]() Ja z M-ce. W tym roku skończę 31... [/QUOTE] a no to jak ryanair masz po poludniu to juz gorzej ja jak latamy do FR to zawsze staram sie kupowac bilety tak zeby jak najwiecej czasu wlasnie spedzic tam na miejscu i zeby dojazd mi podpasowal . o widzisz podalas wiek i nie bolalo ![]() ![]() ![]() Joy ja fb to jeszcze pare mies temu jak mialam komp wlaczony to i fb i wizaz i pare innych stronek ale teraz juz mi jakos minelo Cytat:
zaraz zaraz aga to zmianiasz opony? wszyscy co tu widze mowia ze tu przynajmniej opon nie musza zmieniac ; fakt zima byla paskudna jak na Irlandie [1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;26192035]Mi minęło 28 lutego. Nie mam żadnej w tej chwili, zatem by się przydała. Tym bardziej, że szukam już od jakichś 2 lat, a do tej pory widziałam jedynie takie bardziej eleganckie, a teraz pojawiły się takie luźniejsze blezery w stylu marynarskim. No ja właśnie też muszę panować nad sobą. Tym bardziej, że w tym centrum jest jeszcze Vero Moda, Accesorize, Benetton, Top Shop, River Island, Promod... Eeee... idę na zakupy. ![]() [/QUOTE] mi 3 latka stuknely pare miesiecy temu ... jak ten czas leci Cytat:
siedze dzis w domu , chora ale szlag mnie trafia jak mam siedziec i nic nie robic i mi jeszcze tz kaze spac caly dzien fakt nie czuje sie najlepiej ale ja tak nie umiem Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
irenkaaa tak zmieniam teraz na letnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
ale zawsze tak robiliscie? tu w sumie zima taka sobie ale jak rozmawialam z Irlandczykami w pracy to sie dziwili ze u nas sie zmiania ale jak zobaczyli zime w tamtym roku to juz uwierzyli ze latwiej by im bylo
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Konto usunięte
|
Wpadłam po pracy do lumpa, ale oszczednie bo wszystko wplacilam na lokate co nie moge jej ruszyć
![]() -torebka 3.00 -sukienka czarna 8.00 -tunika do leginsow 10,00 -bluzka warstwowa 5.00 jutro delegacja to dorobię, zatankowalam też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26194840]Wpadłam po pracy do lumpa, ale oszczednie bo wszystko wplacilam na lokate co nie moge jej ruszyć ![]() -torebka 3.00 -sukienka czarna 8.00 -tunika do leginsow 10,00 -bluzka warstwowa 5.00 jutro delegacja to dorobię, zatankowalam też ![]() pokażesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
aneszna moj guru od finansow
![]() ![]() pochwal sie zakupami aneszna Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-06 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
2,50 zł przejazdy
3, 40 zł ksero 11,56 zł w stokrotce (miała być tylko woda i pasta pomidorowa, ale idę wieczorem do przyjaciółki zacząć nasz referat i przy okazji poplotkować, to jeszcze 7,98 zł na ciastka i sok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
Ale Wy piszecie dużo
![]() Ja dzisiaj w lumpie 10zł na bluzkę, ale nie jestem do niej przekonana ![]() Gdybym miała 2000zł i mogłabym je przeznaczyć na zakupy, to wydałabym je bez żadnych skrupułów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
fakt, za dużo piszecie
![]() wiec sie przyznaje, ze czytam z grubsza.. zwykle ostatnia 1 lub 2 strony ![]() ![]() byłam w osiedlowym: - 2,80 leszek w butelce -2,80 mała prima - 4,00 jajka czekoladowe -1,20 cytryna -4,00 3 jogurty
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | ||
Zakorzenienie
|
u mnie ciagle sie wysypuje, a ja nigdy nie wiem na co sie zdecydować i za duzo wymyślam
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
mi się marzą takie duże ubraniowe zakupy, ale to dopiero po kupnie mieszkania..
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | ||
Zakorzenienie
|
aguś czy ja o czymś nie wiem...?? kupujecie mieszkanie w irlandii??
![]() ja tak włąsnie mysle,ze do kuchni kupie sobie srebrne sprzęty... gazówke, lodowke, pochłaniacz i mikrofalę ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Konto usunięte
|
Kupiłam.
![]() Normalnie tak mi się podoba, że już ją pokochałam i chyba imię jej nadam. ![]() Przypomniało mi się, że moja mama miała marynarki w tym stylu, gdy byłam mała, szkoda że się nie ostały. Przekroczyłam swoje kieszonkowe i muszę pożyczyć parę groszy, bo mi do mieszkania brakuje, bo oczywiście zalazłam jeszcze do spożywczego. ![]() h&m (marynarka, bransoletka) - 27.90e Marks&Spencer (2 pudełka płatków, chipsy, 2 herbaty) - 12.40e polski sklep - 8.50e |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
w Polsce kupujemy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.