Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 16:27   #3121
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011

Dziękuję
No niestety pracuję 6-14, a krew pobierają 7-10, więc sobota tylko, a do gin zapisałam się 2 tygodnie temu na ten poniedziałek mieliśmy omówić monitoring cyklu, ale to już mam nadzieje nie potrzebne.

Mam nadzieję, że będzie więcej II kreseczek w kwietniu
Stary 2011-04-06, 16:31   #3122
sandra1892
Zadomowienie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011

Cytat:
Napisane przez kwiatek23 Pokaż wiadomość
Tak to w invikcie mi to wykryli. W końcu trafiłam w dobre ręce., Te krwawienia były i są właśnie od tego mięśniaka bo jest dość sporu i w strasznie złym miejścu jest bo całe endometrium mi ścicka i dla tego leci krew tak mi tłumaczył. A ta pi zda inna ginekolog dała mi na to luteine Boże co za debile są na tym świecie, całe studia jechali na ściągach a potem my płacimy im grubą kase a oni ściemniają

OD LUTEINY POWIĘKSZYŁ MI SIĘ MIĘŚNIAK... progesteron miałam w normie i brałam luteine 50 więc teraz mam w sobie tyle chormownów, że szok (zawroty głowy, bóle przucha a najgorzej żołądka, rozsadza mi jajniki i nie moge nawet stanik założyć tak mnie cycki bolą ) ;(
Kwiatku, bądź dobrej myśli Nie możesz dręczyć się czarnymi myślami, zobaczysz będziesz miała operację usuną ci tego mięśniaka i za nim się obejrzysz będziesz się nam ty chwalić II kreskami
Trzymam za Ciebie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Normalnie nie wierzę, tak nieśmiało się podzielę z Wami, mam II kreseczki
@ powinien być wczoraj, jajnik mnie napieprza i sutki bolą, a test to tak sobie robiłam, nie sądziłam, że się udało.

W sobotę zrobię dopiero bete, zatanawiam się nad progesteronem, mam poronienie za sobą i gin mówił, że jak tylko będę miała betę to do niego po dupek lub luteinę. Jak myślicie progesteron też badać?
To ja Ci tak nieśmiało pogratuluję I trzymam kciukasy za betę .
Może wybierz się jutro na betkę , i potem do gina szybciutko

----------------------
A u mnie 21dc i jakoś ost cały czas czuję jakby mnie podbrzusze pobolewało no ale czekam , czekam . Nie nakręcam się.
Wgl to mojej siostry syn miał wypadek na rowerze w Poniedziałek i otwarte złamanie kości promieniowej i łokciowej wczoraj miał operację i wieczorem wrócił do domu mieszkają w UK i lekarze na ból kazali mu kupić paracetamol do domu biedak musi starać się ruszać palcami tej ręki bo może dostać przykurczu , i co ruszy to płacze bo go boli. eh
Stary 2011-04-06, 17:04   #3123
Natalala4
Raczkowanie

Cytat:
Tak to w invikcie mi to wykryli. W końcu trafiłam w dobre ręce., Te krwawienia były i są właśnie od tego mięśniaka bo jest dość sporu i w strasznie złym miejścu jest bo całe endometrium mi ścicka i dla tego leci krew tak mi tłumaczył. A ta pi zda inna ginekolog dała mi na to luteine Boże co za debile są na tym świecie, całe studia jechali na ściągach a potem my płacimy im grubą kase a oni ściemniają

OD LUTEINY POWIĘKSZYŁ MI SIĘ MIĘŚNIAK... progesteron miałam w normie i brałam luteine 50 więc teraz mam w sobie tyle chormownów, że szok (zawroty głowy, bóle przucha a najgorzej żołądka, rozsadza mi jajniki i nie moge nawet stanik założyć tak mnie cycki bolą ) ;(
Kur****wa takich to tylko powystrzelać! Ja nie moge... Kurcze to tak samo jak mnie załatwii - chodziłam od poczatku liceum bo miałam zaniki okresu ze stresu i faszerowali mnie antykonceptami bez sensu i tak mi rozregulowali hormony, ze do tej pory mam problemy a nikt nie zbadał mi tarczycy ani prolaktyny... i sie okazało ze od tego to wszystko. I teraz ciągle ze wszystkim problemy bo jakiś tepy lekarz nie chciał się uczyć albo zadać sobie trud jak trzeba było 15 lat temu!

Kwiaciorku .... wiem, ze Ci teraz ciężko i niewiele jest w stanie Cię pocieszyć. Myślę, że powinnaś znaleźć sobie jakieś dodatkowe zajecie na ten rok (jakąś pasję?) zeby odciągnąć myśli. Ale ja wierzę że jak trafiłaś teraz na dobrego lekarza to wszystko się ułoży.

Wiem, ze moze być Ci przykro po tym co teraz napiszę.... ale dziękuję Ci bo Twoja historia znowu przewartościowała moje myślenie. Nie ma co rozważać póki jest czas że lekarze nie widzą u mnie przeciwwskazań to tzreba się brać do roboty bo potem znowu coś znajdą i bedzie sie odwlekac. Dzięki tem, ze podzieliłaś sie z nami dałaś mi kopa w

Trzymaj się dzielnie - odciągaj myśli od tematu ile będziesz mogła.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Gosiaczekkk - to super!!! Czujesz się jakos.... "inaczej" ? Zastanawiam sie jak to jest.....
Natalala4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:21   #3124
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Natalala4 Pokaż wiadomość

Gosiaczekkk - to super!!! Czujesz się jakos.... "inaczej" ? Zastanawiam sie jak to jest.....
Ciągle czuję się przedokresowo, może trochę mniej boli jajnik niż kilka dni temu. Ale cieszyć się zacznę jak wszystko potwierdzi gin w poniedziałek. Na razie boję się, poprzednio poroniłam w 14 tygodniu, pocieszam się, że to było 5 lat temu.
Stary 2011-04-06, 17:39   #3125
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
@ powinien być wczoraj, jajnik mnie napieprza i sutki bolą, a test to tak sobie robiłam, nie sądziłam, że się udało.

W sobotę zrobię dopiero bete, zatanawiam się nad progesteronem, mam poronienie za sobą i gin mówił, że jak tylko będę miała betę to do niego po dupek lub luteinę. Jak myślicie progesteron też badać?
gratuluję super, ciesze sie i trzymam kciuki żeby było ok.
A nie masz możliwości urwać się z pracy na pół godzinki żeby Ci krew pobrali?? ja robię badania nie w przychodni tylko w małym laboratorium i tam od reki, bez kolejek pobierają krew. Może i Ty znajdziesz coś takiego u siebie. Przyznam się że ja bym nie wytrzymała do soboty
Myślę że progesteron też możesz zbadać, na pewno nie zaszkodzi i będziesz miała świeży wynik jak pójdziesz do gina.
Ja też dopóki nie usłyszałam od gina na pierwszej wizycie że wszystko jest ok to cały czas sie martwiłam, zresztą cały czas się boje o kruszynkę
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 18:17   #3126
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
gratuluję super, ciesze sie i trzymam kciuki żeby było ok.
A nie masz możliwości urwać się z pracy na pół godzinki żeby Ci krew pobrali?? ja robię badania nie w przychodni tylko w małym laboratorium i tam od reki, bez kolejek pobierają krew. Może i Ty znajdziesz coś takiego u siebie. Przyznam się że ja bym nie wytrzymała do soboty
Myślę że progesteron też możesz zbadać, na pewno nie zaszkodzi i będziesz miała świeży wynik jak pójdziesz do gina.
Ja też dopóki nie usłyszałam od gina na pierwszej wizycie że wszystko jest ok to cały czas sie martwiłam, zresztą cały czas się boje o kruszynkę
No niestety nie wyrwę się, musiałabym tłumaczyć się szefowi, a nie chcę mu mówić o ciązy na razie. Do soboty wytrwam, 2 testy mam pozytywne, a wyniki będę miała pewnie w sobotę ok 13. A i tak, jeśli robiłabym jutro najbliżej pracy to byłyby w piątek w godzinach popołudniowych, więc różnica 24 godzin.Trudniej będzie do wizyty u gina, czy jest ok, choć i tak teraz nie powie za dużo, bo to będzie dopiero 3 tydz. po zapłodnieniu.
A ty już pewnie serducho widziałaś? Bierzesz luteinę lub duphaston?
Stary 2011-04-06, 18:57   #3127
centipede
Zadomowienie

Cześć

Gosiaczku wielkie gratulacje Dużo zdrówka! A ja i wszystkie inne ciocie trzymamy kciuki, żeby kolejne miesiące minęły spokojnie i szczęśliwie!

Ikuś, Kwiatuszek w końcu słoneczko musi wyjść i złe minie!

Więcej pocieszenia nie napiszę, bo mój optymizm też niestety poszedł się paść na łąkę więc też niestety nie wprowadzę tutaj dobrej atmosfery Jestem na liście planujących, mieliśmy zacząć w tym miesiącu i guzik z tego wyjdzie, zła jestem strasznie i zawiedziona, bo tyle na to czekaliśmy a teraz same przeciwności losu Nawet nie ma komu się wyżalić (oprócz Was oczywiście), bo postanowiliśmy nic nikomu nie mówić o starankach, dopóki się nie uda. Mogę troszkę ponarzekać? Teraz mieliśmy zacząć, a tu tak w marcu musiałam przejść zabieg i tyle co mi się wszystko wygoiło, teraz rośnie mi ząb - ósemka i niestety od razu do wyrwania będzie bo krzywo rośnie i się nie zmieści, najgorsze jest to, że muszę czekać aż jeszcze trochę podrośnie żeby było łatwiej go usunąć (tylko ile mam czekać), aaa no i mam zapalenie jakieś tam na dole i będę brać antybiotyki. Jutro robię badania krwi, jak znowu wyjdzie coś nie tak to się schowam i nie wychodzę Sorki, że marudzę
Stary 2011-04-06, 19:51   #3128
kaskaderka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!
odebrałam wyniki wczoraj po południu - beta 12,5 (czyli teoretycznie bardzo wczesna ciąża, bo powyżej 5). Cieszyłam się do wieczora, kiedy zaczęłam plamić, potem zaczęło się krwawienie...
Nadal krwawię i nie czuję się najlepiej. I nadzieja gdzieś po drodze zginęła, ze to jednak nie ciąża, a jeśli ciąża to niestety, ale tym razem nie będzie się nam dane cieszyć.
No nic, czekam do jutra. I dziękuję za kciuki
Kurcze tak coś czułam,że coś jest nie tak,bo tak długo się nie odezwałaś ale jak się czyta takie wiadomości to czemu to się przytrafia staraczkom a nie degeneratkom,które piją,palą ćpają a rodzą dzieci
Trzymaj się dzielnie i nie poddawaj się,zwłaszcza,że teraz po drugim# lekarz musi cię następnym razem wziąć pod lupę od samego początku ciąży

Cytat:
Jak radziłyście sobie w ciąży z mdłościami i pracą zawodową (żeby zminimalizować zagrożenie utraty stanowiska powinna chodzic jak najdłuzej do pracy).

Jeju czemu to wszystko takie trudne... chyba doła mam. Okres mi sie skończył pora zacząć działać a mnie ciężar decyzji przygniata i nici z przytulanka
Jeśli wprowadzam doła na forum to przepraszam
Nic się nie martw,teraz to taki okres przesilenia wiosennego i dużo ludzi ma doły ja też miałam i to do tego stopnia,że nawet fasolka była mi obojętna Choć już jest lepiej ale aż do maja różnie może być.Też mam wątpliwośći i czuje nieraz taki ciężar odpowiedzialności,że czasem się boję tego,że może się udało-czujesz jaki mix,normalnie zwariować można najpierw objawy ciąży na maxsa a za chwile Co do ciąży i pracy,to też jestem ciekawa,bo ja w pierwszej ciąży poprostu się zwolniłam ale to były czasy gdzie sobie poszłam na bezrobotny potem macierzyński dostałam i miałam też dostać 2 lata wychowawczego ale przepisy sie zmieniły w między czasie i wychowawczego nie było Mówie wam dziewczyny,takiej biedy jak wtedy nie chcę przechodzić nigdy więcej No nic,życie to jedna wielka loteria,można planować,chcieć a ono i tak zrobi co chce

Cytat:
Operacje (usunięcie mięśniaka) mam 5 maja będe leżeć w szpitalu 5 dni.
Już o niczym innym nie myśle (żyć mi się odechciewa).
Najgorsza ta myśl, że nie mogę się nawet kochać z mężem do conajmniej 24 maja ;( 2 miesiące bez sexu masakra ;( a jeszcze gorsze, że do końca tego roku nie mogę zachodzić w ciąże. A potem jk będę mogła to pewnie znowu coś i nawet jak będę zdrowa to nie zajde
Oj kwiatuszku,ty to masz przerąbane,ciągle coś ale wiesz co?Ta operacja to będzie punkt zwrotny w staraniach o dzidzię,zobaczysz lekarz cię otworzy i wszystko naprawiPamiętaj, że już wiesz co było przeszkodą a są pary które latami starają się,badania wszystkie dobre i dalej nic-ci to dopiero mają gorzej. Seksu nie będzie przez jakiś czas ale trudno,gdybyś miała ciąże zagrożoną albo po porodzie też nie można 6 tyg. więc trzeba w tym czasie okazywać sobie inaczej czułość,no przecież lekarz nie zabronił wam orgazmów tylko penetracj,że się tak dosłownie wyrażęi No chyba,że się myle to bez uniesień będzie ale w szczytnym celu Dasz radę,bo jesteś bardzo dzielna,popatrz ile już przeszłaśi cały czas!!!

Cytat:
GRATULACJE !!!No w końcu jakieś dobre wieści
Dziewczynki,nie martwmy się,każda z nas prędzej czy później zostanie mamusią
Ja tak chciałam w tym m-cu,bo na urodzinki tż-a w grudniu prezent bym mu zrobiła ale raczej się nie udało i trudno,przecież się nie powiesze

kaskaderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:34   #3129
Milla_85
Raczkowanie

Witam wszystkie serdecznie. Jestem tu nowa ale z miłą chęcią dołączam do wątku

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Tak czytam i czytam,również jestem na etapie starań jest to mój 3cykl, z nowym rokiem nowe postanowienie,tylko mam pewien problem ponieważ powinnam dostać teraz okres i nic nie ma robiłam w piątek test po 2tygodniach od zakończenia cyklu i nic tylko I smutna kreska, i teraz biję się z myślami co robić czy kolejny test czy udać się do lekarza ,może wy coś poradzicie co robić.
Milla_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:44   #3130
kism
Wtajemniczenie

Inutil, trzymaj się Kochana, daj znać jutro jak wyniki

Cytat:
Cześć Dziewczyny, dzięki za słowa wsparcia.
Moze jeszcze ktoś ma już dzieciątko i nam poopowiada jak to jest....?
Cóż, nie zawsze jest różowo, ale jak już inne dziewczyny pisały szczęście z macierzyństwa wynagradza wszystkie smutki. Co do stawiania granic musisz zdecydować sama, najważniejsze to starać się znaleźć złoty środek między ograniczaniem dziecka a pozwalaniem mu na wszystko. Poza tym w obecnych czasach jeśli tylko szukasz odpowiedzi na swoje wątpliwości, to je znajdziesz Są książki poradniki, jest mnóstwo portali w internecie, gdzie znajdziesz specjalistów psychologów czy pedagogów, którzy coś doradzą. Nie mówię oczywiście, żeby czytać wszystko jak leci, ale rzeczywiście szukać porady u specjalistów.

Cytat:
Gratulacje i

Cześć Milla_85
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:31   #3131
Ikus153
Raczkowanie

GG do Ikus153

Witam !
Gosiaczek Gratulacje !! w końcu dobre wieści !
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i słowa otuchy w tej trudnej dla mnie sytuacji ! Jesteście wspaniałe naprawdę !!
Co do samopoczucia to jajniki dalej bolą ... choć już nie tak bardzo ... ale jestem przekonana w 90% że to na @ ... No cóż trzeba czekać ...
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję !
Ikus153 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:44   #3132
Andziula28
Raczkowanie

GG do Andziula28

Nie bylo mnie tu od poludnia a tu taka wiadomosc GOSIACZEK - WIELKIE GRATULACJE FASOLECZKI !!!!!!!!!!!!!!!! :j upi: aleee sie ciesze

A u mnie tragiczne samopoczucie... napiernicza mnie brzuchol na @, jest mi slabo i niedobrze, i znow dzis mialam plamienie - jestem w szoku bo ja nigdy plamien nie mialam... i takie male....jakies.
Juz bym chciala ten @ bo sie wykoncze czekajac na niego do poniedzialku . U nas cudna pogoda wiec na caly dzien wybylismy z domku a cala chalupa do posprzatania bo przez ta chorobe fifiego to wszystko zaniedbalam .

Milla witaj kochana

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Ikus kochana ja trzymam kciukasy zeby to jednak nie na @ bylo

FILIP 29/05/2006 pon.godz. 18:30 waga 4200

3 cykl staran o drugiego lobuziaka
Filipcio:
....Jak wytlumaczyc Tobie mam,
Że jestes wszystkim, tym co mam,
Tym co jest dobre i co zle,
Uwierz tak bardzo KOCHAM CIE...
moj ty maly lobuziaku
Andziula28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:17   #3133
Ikus153
Raczkowanie

GG do Ikus153

Dziękuję Andziula , ale moja intuicja podpowiada mi że to jednak na @ , chociaż kto wie ... A ty co do tych plamień to niewiem czemu ale wciąż mi się wydaje że to jednak fasolka będzie Ale bym się cieszyła !! Trzymam kciuki ! to w poniedziałek obie bdziemy w stresie ;p
Stary 2011-04-06, 22:29   #3134
Andziula28
Raczkowanie

GG do Andziula28

Dzieki Ikus, ale to jest jeden z tych 3 miechow kiedy sie wogole nie nastawiam ze jestem w ciazy bo mam za duzo objawow @.Kochana ja to poniedzialku nie wytrzymam i na dniach dostane @.... a z drugiej strony ja sie tam nie znam ale wolalabym zeby mi sie ciaza plamieniami nie zaczynala bo chyba bym sie zastresowala na smierc, tym bardziej ze mam porownanie do mojej 1 ciazy....a ja panikara straszliwa jestem
Kurcze ale u nas dzis byla piekna pogoda i tak cieplusio .... w sobote robimy grilla i w sumie jak do soboty nie dostane @ to chyba test sobie zrobie zebym byla pewna....bo bym sobie piffko wypila

Filipcio:
moj ty maly lobuziaku
Stary 2011-04-06, 22:33   #3135
Ikus153
Raczkowanie

GG do Ikus153

Hmm no jak już aż tak ciekawa jesteś to zrób mi się tam nie spieszy nastawiłam się że co ma być to będzie Po ostatnim ... biorę sobie to bardziej na luz... wtedy to już taka pewna byłam że już nawet wózki oglądałam a tu naraz @ i szok ... więc teraz więcej luzu A Tobie życzę powodzenia !! i duuuuuuuuużo szczęściaaa !!
Stary 2011-04-06, 22:40   #3136
Andziula28
Raczkowanie

GG do Andziula28

Hehe nie dziekuje zeby nie zapeszyc... ja tez miesiac temu wozki ogladalam bo mi sie @ spoznila 4 dni jak nigdy i tez bylam pewna, i zrobilam test i jaki szok przezylam jak byla 1 kreseczka i w ten sam dzien @ dostalam
A swoja droga tak sie zastanawiam, przeciez rownie dobrze mozna byc w ciazy i miec takie "mini" poronienie, i dostaje sie @ normalnie w terminie lub troszke spozniony...chyba dosc sporo takich przypadkow jest ze nawet sie nie wie ze sie w ciazy bylo.

Filipcio:
moj ty maly lobuziaku
Stary 2011-04-06, 22:46   #3137
Ikus153
Raczkowanie

GG do Ikus153

Co do tego to nie jestem pewna , za to wiem że w czasie ciąży wystepują dość obfite plamienia co większość kobiet odbiera za miesiączkę , różni się ona jednak kolorem i konsystencją. Dlatego tak dużo mówi się o okresie w czasie ciąży jednak to nie te same krwawienie co miesiączka , chociaż większość kobiet tak właśnie to odbiera. Myślę że trochę pomogłam
Stary 2011-04-07, 07:26   #3138
Farina
Raczkowanie

Dzień dobry wszykim.
Ja wczoraj nnie pisałam, bo problem miałam z netem.

Milla_85 witam i fasoleczki życzę

inutil trzymaj się kochana i daj znać jak tam wyniki. .

gosiaczekkk85 gratulacje wkońcu może posypią się fasoleczki.

kwiatek23 strasznie mi przykro, ale zobaczysz trafiłaś w dobre ręce i zanim się obejrzysz a będziesz cieszyć się maleństwem. Jestem z tobą myślami kochana.

centipede może ciebie pociesz, ale jak my zdecydowaliśmy się, że zaczynamy się starać o kruszynke, to pod zębem zrobił mi się zgorzel i musiałam znowu odłozyć plany staraniowe na dwa miesiące. Od tego czasu już mineło trocge czasu i nawet się już nie pamięta. Czas szybciutko płynie i nim się obejrzysz, a będziesz miała II kreseczki.

http://www.suwaczki.com/tickers/i81xegz2rtx74zwm.png
10 cykl starań
OM 13.08.2011
Farina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 08:30   #3139
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

No niestety, odebrałam wynik. Beta spadła do 2...
Stary 2011-04-07, 08:39   #3140
Olcia1821
Raczkowanie

Cytat:

ojjjj strasznie mi przykro... brak słów po prostu

Michaił Afanasjewicz Bułhakow
Nareszcie jesteś!!

Ty i ja Kochanie
Olcia1821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:06   #3141
Farina
Raczkowanie

Cytat:
Strasznie mi rzykro.

10 cykl starań
OM 13.08.2011
Stary 2011-04-07, 10:35   #3142
Milla_85
Raczkowanie

Ale tu fajnie i miło mimo tej brzydkiej pogody za oknem.Inutil strasznie mi przykro trzymaj się.
Milla_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 10:46   #3143
Andziula28
Raczkowanie

GG do Andziula28

Hej hej laseczki

Cytat:
a moze faktycznie @ nie rozkreci sie wcale i bedzie nowa fasolka??
ojjj.... marnie to widze w tym cyklu ale poki naprawde @ nie dostane to minimalny cien szansy malego babelka jest

Cytat:
Ale tu fajnie i miło mimo tej brzydkiej pogody za oknem.
No to musisz czasciej do nas zagladac bedzie jeszcze milej

Cytat:
Tak mi przykro

U nas dzis tak piekna pogoda, sloneczko i cieplusio mam nadzieje ze w weekend tez taka piekna pogoda bedzie ... ja zaraz robie sniadanko i zabieram sie za sprzatanie, choc mam mega lenia i totalnie nic mi sie nie chce....

Filipcio:
moj ty maly lobuziaku
Stary 2011-04-07, 10:58   #3144
Farina
Raczkowanie

Z tego wszyskiego zapomniał się pochwalić, że teperatura dziś skoczyła mi o kolejną kreseczke do 36,9 także owulka była, tylko chyba troszke przesunięta. Po wizycie u lekarza wkleję wykres z dokładnym opisem.

A pogoda u mnie deszczowa.

10 cykl starań
OM 13.08.2011
Stary 2011-04-07, 11:05   #3145
martinka30
Raczkowanie

Hej dziewuszki.
Gratuluje II Gosia, nareszcie jakieś dobre wieści fasolkowe na wątku!
Inutil bardzo mi przykro
ja jakaś przybita, chandre mam czy cóś...
ale pójdę do pracy na 14tą to się rozruszam
@ mam mieć w sobotę to pewnie stad te moje nerwy

fasolka
martinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 11:20   #3146
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
No niestety nie wyrwę się, musiałabym tłumaczyć się szefowi, a nie chcę mu mówić o ciązy na razie. Do soboty wytrwam, 2 testy mam pozytywne, a wyniki będę miała pewnie w sobotę ok 13. A i tak, jeśli robiłabym jutro najbliżej pracy to byłyby w piątek w godzinach popołudniowych, więc różnica 24 godzin.Trudniej będzie do wizyty u gina, czy jest ok, choć i tak teraz nie powie za dużo, bo to będzie dopiero 3 tydz. po zapłodnieniu.
A ty już pewnie serducho widziałaś? Bierzesz luteinę lub duphaston?
Nie widziałam jeszcze serduszka bo na pierwszej wizycie byłam w połowie 3 tyg od zapłodnienia, więc za wcześnie. Widziałam tylko małą czarną fasoleczkę nie dostałam ani luteiny ani dupka, sama się zastanawialam dlaczego, pocieszam się tym że lekarz może uznał że nie ma takiej konieczności.

Cytat:
Bardzo mi przykro trzymaj się
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 11:21   #3147
Olcia1821
Raczkowanie

Witam Was dziewczyny w końcu trochę słońca dzisiaj!

a ją mam bardzo ważne pytanie i proszę o pomoc.

Siedzę sobie dziś od 8 na uczelni i przed chwilą w toalecie na bieliźnie miałam OLBRZYMIĄ! ilość gęstego, biało-żółtego śluzu, nieciągnący się, w sumie chyba bezwonny. Ale jego ilość była przerażająca! Nigdy wcześniej czegoś takiego nie doświadczyłam. Owulacja jeśli była to 28-29 marca. Za tydzień powinna być @.

Michaił Afanasjewicz Bułhakow
Nareszcie jesteś!!

Ty i ja Kochanie
Olcia1821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 11:32   #3148
martinka30
Raczkowanie

Olcia1821 nie chcę Cie nakręcać ale pamietam z pierwszj ciąży takie białe "coś", trudno to było nazwać śluzem, bardziej jak jogurt to było ale nigdy wcześniej tak nie miałam no i u mnie to zwiastowało fasolkę więc trzymam z całej siły kciuki żeby dla Ciebie to też był dobry znak!!!

fasolka
martinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 11:35   #3149
Ikus153
Raczkowanie

GG do Ikus153

Witam Kochane
U mnie samopoczucie już w sumie trochę lepiej ... muszę się pogodzić z sytuacją niestety ...
Pogoda w miare okey ... cieplutko ale zachmurzone niebo może potem się coś poprawi ;p
Inutil Przykro mi Jestem z Tobą !
Andziula A ja tam ciąglę wierzę w Twojego bąbelka
Olcia Ja taki ogrom śluzu mam zawsze po @ , więc dla mnie to nic dziwnego
No to czekamy na nowe fasoleczki ... ja znów oglądam wózki Co jeden to piękniejszy
Pozdrawiam Kochanee ;*
Stary 2011-04-07, 11:50   #3150
Tusia_90
Raczkowanie

przez całe swoje życie wymiotowałam 3 razy(1po alkoholu i 2 razy z bólu przy kolce nerkowej) a dzisiejsza noc, to po prostu tragedia...4 razy sie przytulałam do kibelka!!! Czymś się chyba zatrułam i czuje sie fatalnie
Tusia_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości