Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 19:33   #991
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Nie no idę po kolę i popkorn! Robi się ciekawie!

Aguś, ściskam! Bądź dzielna i melduj się nam! Najważniejsze, że ciąża donoszona!

Anulinko, gratuluję udanej wizyty! Piotruś rośnie w siłę
chciałam napisać to samo!!!
hihi moja Ty bratnia duszo
na prawde tak czytam czytam i pomyślalam o tym popcornie a tu Twój wpis
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
hello!

nadrabiam dziś Was od rana
Zosia ogląda bajki więc mam chwilę ...

Gratuluje wszystkim pięknych brzuszków (tych zwisających też ), pięknych pokoików, wózeczków i zakupów ciuszkowych i dużych dzieciaczków po dzisiejszych wizytach

ruch się dziś na wątku zrobił
a to za sprawą mori

a ja to myślę że moria to tym ogródkiem sobie Iguśkę wywołała

listopadowa80 mustela jest bardzo dobra i w sumie nie słyszałam żeby uczuliła kogoś, a oilatum czasem daje jakieś reakcje, emolium po moich doświadczeniach średnio działa ....
tyle że i tak trzeba na sobie popróbwać ... mustela chyba jednak najdroższa jest ...
ja Zosię myję w musteli ale takiej zwykłej i jestem zadowolona z niej

anulinka2009 jaki Pepe już duży

agus87 no to bierz się do roboty dziewczyno

no to się zaczyna kochane !!!!!!!!
będziemy rodzić

coraz częściej takie informację będą ....
aż ciekawa jestem jak tam u mnie
w ciąży z Zosią pod koniec dużo odpoczywałam,
teraz niestety nie da rady ...
ciekawe czy to przyspieszy sprawę
ja tez tak pomyślałam , że to sprawa tych porządków w ogrodzie

zmykam
Stary 2011-04-06, 19:34   #992
Agnieszka.M
Rozeznanie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
:d

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

mam rozwarcie na 2 cm

czop wypadl ( a nie mowilam! )

i moge rodzic w kazdej chwili, ale nie musze

w piatek mam ktg

powiedzial, ze ciaza jest donoszona, ze dziecko ma wage 3kg i moge juz zaczac spokojnie rodzic
O Bozzziuuuuuu!!! Agus 87 To już na prawdę blisko : czas:

Anulinka gratuluję udanej wizyty

Anula_81 najbardziej podoba mi się ta sukieneczka w kwiatki, istne cudo

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:35   #993
principessina
Zakorzenienie

jejq ale moj Flawcio sie kreci, moze to po tym myciu okien, wiecie co juz boje sie tak to wszystko sprzatac, ale co mam zrobic...najlepiej to bym siedziala i tylko spacerowala, wypoczywala, a to malowanie na ostatni moment, a wiadomo ze przy takim malowaniu sie syfi...

anula_81
ale sliczne ciuszki! ta tuniczke blekitna sama bym zalozyla

anulinka_2009
sliczny brzusio

eweska ale zaraz zaraz cos czytalam w necie, tylko nie pamietam czy w Biedronce czy w Zabce Pan Kaczynski powiedzial, ze biedacy robia zakupy co za polm...
Stary 2011-04-06, 19:36   #994
Agnieszka.M
Rozeznanie

No właśnie! Gdzie jest ddaaiissyy??!!

Stary 2011-04-06, 19:38   #995
Lolka1212
Zadomowienie

Anulinka2009 same dobre wieści po wizytce! To mi się podoba

Aga87 zegar tyka coraz głośniej Fajnie, że od razu po ginku dałas znać, bo wszystkei tu w napięciu czekałyśmy

I teraz -> Moria czy Aga87? Aga87 czy Moria?

Anulka81 kolejne ciuszki dla Zosieńki Wszystkie śliczne Ale będą przebieranki
Brzuszek fajowy, duży!!

A ja zła jestem, bo wszystkie zaczniecie się juz powolutku rozpakowywać, będziecie mieć swoje skarby przy sobie.. a ja czerwcówka będę czekać i zazdrościć! zazdrościć i czekać..
Stary 2011-04-06, 19:39   #996
anula_81
Zakorzenienie

eeee...musze podziekowac wizazowi za awarie bo nie mialam baaardzo duzo nadrabiania

kasiulka zgadzam sie , ze przecena mnie usprawiedliwia i dopiero dopatrzylam zdjecia pokoiku! widzisz udalo sie jest sliczny
amarcia fajny wozio! moj tez stoi w salonie i tez co jakis czas go "zaczepiam"
grazin kto o 4 rano chodzi na zakupy=!?!? i gdzie?!?!
i wysylka pierogow do oslo, zamawiam, kurierem prosze, coby jutro na obiad byly

moniqacpokoik super!! czemu ci siada nastroj? usiadz sobie w swoim pieknym pokoiku i od razu naladujesz baterie i humor sie poprawi..
aga pe no cieszylam sie i ona tez sie cieszyla, ale zarazila juz swojego synka i boi sie przyleciec, ale probuje przebukowac bilety i moze przyleci w czerwcu . ale smutno mi bylo okropnie, poryczalam sie ze nikt mnie nie kocha i ze tylko mama mnie odwiedzila i w ogole... a twoj TZ najwazniejsze ze przylatuje i bedziecie juz razem
Lolciu ja tez jestem za imieniem Antos! to jest sliczne imie i jest moim faworytem razem z Ignasiem glosuje za! musisz to przeforsowac

Daisyyyy a ty gdzie? bo chyba nie doczytalam, ale jakos cie nie widze nooooo?! halooo

Princi a ty okna myjesz?!?!?! zwariowalas? a lustro sprzedaliscie?

leze i leze a jak wstaklam na siku to nie moglam sie ruszyc, jakbym miala w brzuchu i plecach zakwasy totalne. masakra

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:40   #997
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Ja od razu mówiłam, że jak Ddaaiissy pójdzie na L4 to przepadnie na tych zakupach i wśród przygotowań.. Pewnie gniazdo wije

Kochana Ddaaiissuniu czekamy na Ciebie!!
Stary 2011-04-06, 19:41   #998
violisia
Zadomowienie

ale jaja, laski zaczyna sie, teraz pewnie co chwile ktoras bedzie nowe wiedomosci dostarczala, tak jak agus i moria,

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
:d

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

mam rozwarcie na 2 cm

czop wypadl ( a nie mowilam! )

i moge rodzic w kazdej chwili, ale nie musze

w piatek mam ktg

powiedzial, ze ciaza jest donoszona, ze dziecko ma wage 3kg i moge juz zaczac spokojnie rodzic
no to kciuki Agus

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
klask i:

No i proszę a jednak
Czyli juz wiadomo kto pierwszy sie posypie Moria i Aga
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
No doczytujeeee ale sie dzialo uratowala mnie troche ta awaria wizazu, bo inaczej chyba bym siedziala do nocy i nadrabiala

andziotku nie martw sie ja tez nie mam kiedy odpoczywac, tu praca tu to tu tamto, mam nadzieje ze od przyszlego tygodnia troche zwolnie, poza tym lekarze przepowiadaja mi wczesniejszy porod, ale ja bym sie nie obrazila Zosienke na swieta juz miec

anulinka gratuluje udanej wizyty pepe odwrocony, nereczki ok, szyjka zamknieta, nic tylko cieszyc sie i spokojnie doczekac konca ciazy
agus ty nas nie strasz!! rozwarcie na 2 cm?!?!
powiem ci tylko ze ta babka co 4 dzieci urodzila u nas w pracy w drugiej ciazy miala rozwarcie na dwa palce jak to lekarz ujal i miala urodzic wczesniej a przenosila 12 dni
ale...wszystko sie moze zdarzyc

moria a ty to mnie rano tak wystraszylas!! ze wlecialam do domu i od razu wertowalam wizaz w poszukiwaniu wiadomosci o Tobie!!
A Jezyk niemowlat juz caly przeczytalam dawno , mowilam ci, Tz teraz czyta, ale ja nic juz nie pamietam i wiem ze z Zosia na raczkach bede czytac raz jeszcze

Paulizia no tylko ja w piatek mam takie wizyty jak ty nikt mi dowcipnie nigdzie nie zaglada
a brzuch wstawiam zaraz zebys uwierzyla jak mi wisi
moze nam wisza, a moze taka nasza uroda hihi
najgorsze ze widze na tych zdjeciach, ze sie straszliwie w dup.ce rozpaslam(((((wyc mi sie chce normalnie jak sie widze...od pasa w gore jest ok, ale w dol...rozpacz!

Kasiula my zostajemy w Oslo sami na wielkanoc, wszyscy jada do PL, wiec w sumie tez nie byloby najgorzej Zosienke miec juz przy sobie na swieta

no i wklejam brzuchol i dzisiejsze zakupy))

Załącznik 3875629Załącznik 3875630Załącznik 3875631
Załącznik 3875632Załącznik 3875633
brzucholek przecudny

a zakupki gdzie je kupilas te ciuszki??
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:41   #999
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Dziewczyny, jesteście przekochane Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa w imieniu własnym i Pepe

Cytat:
Też nie mam torby spakowanej A dziś zaczynam 37 tydzień
Ja też nie mam. TŻ ma na 3 dni do Manchesteru pojechać, więc dopiero jak wróci, to ją spakuję

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj ejstem tak popuchnieta ze szok. nog w sumie nie czuje, mam zdretwiale, ogromne sloniowe stopy i nogi.
poprawie sobie humor truskaweczkami
Ja też mam takie nogi. Do normalnych butów nie wchodzę, ratuję się szmacianymi balerinkami.

Cytat:
Miała mieć wizytę na 16, może jeszcze nie dotarła.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:44   #1000
agus87
Zakorzenienie

spoko dziewczyny

ja obstawiam i tak morie
Stary 2011-04-06, 19:44   #1001
andziot
Zakorzenienie

anula_81 brzuszek chyba ciut niżej, ale jeszcze chyba Ci opadnie, bo dość jędrny
no i ciuszki jak zwykle rewelacyjne i widać że przecena więc batów nie będzie

wykąpałam Zosię i położyłam spać
teraz będę dryłować w tą i spowrotem żeby zasnęła w końcu
skurczybyk boleśniak przed chwilą był u mnie
poprzednim razem w ogóle nie miałam bolesnych skurczy ...
jak się zaczęły to w sumie już było to ....
teraz chyba będzie inaczej ...

niech się któraś rozpakuje to odkorkuje naszą butlę i przetrze szlaki

znów mnie ssanie wieczorne bierze
wieczorem wszystko bym zjadła ...
a później nie wiem jak mam spać żeby zgagi nie czuć ....

Zocha ryczy
idę
no i znów skurcz boli ....

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:44   #1002
principessina
Zakorzenienie

anula_81 no a kto ma my je umyc, po malowaniu sa mega brudne, no ogolnie juz byly brudne, dzis umylam tylko w pokoiku i lazience, powiem Ci ze juz nie czuje sie na silach z tym malowaniem na ostatnia chwile i tak nie wypucowalam tak jakbym chciala, jeszcze sypialnie mozemy pomalowac, ale salonu i kuchni to w ogole sobie nie wyobrazam, chyba dzis powiem mezowi...ja jeszcze taka uparta jestem, ze nie chce zeby jakas Pani do sprzatania przyszla, bo musze wszystko sama sobie pomyc i poukladac, bo twierdze ze tak jak ja nikt nie sprzata moze sama powinnam sie gdzies zaciagnac jako sprzataczka
co do lustra to wlasnie wystawiam ogloszenie, a co chcesz odkupic
Stary 2011-04-06, 19:44   #1003
Paulizia
Wtajemniczenie

Anula, ale mi wlasnie zagladneli! Zaniepokoily ich moje bole, i to ze glowka jest tak nisko! Na szczescie u mnie syzjka zamknieta!
Brzusio moze faktycznie sie troszke obnizyl? Kurcze strasznie ciezko mi powiedziec... sliczne ciuszki!!! Sukienusie wymiataja oczywiscie

Aga_pe no wlasnie mysle nad tym Britaxem, bo Graco ma strasznie mala torbe i nie wiem po co ma przekladana raczke skoro przeklada sie siedzisko no i ten kabel od hamulca taki jak w rowerze... no wole Britaxa!
a z Mutsy chyba sie pozegnam

Mezul poszedl wlasnie do roboty na nocke chwila spokoju... pewnie jutro juz bede tesknic
Stary 2011-04-06, 19:45   #1004
anula_81
Zakorzenienie

ledwie odpisalam juz nowa strona

gusiagatko dziekuje miod na moje serducho

agus ale widzisz? moja kulka tez nisko

antropia nie tak elegancko znowu bo zdradze tajemnice ze to sa spodnie dresowe na aerobik co dostalam od kolezanki a uzywam ich jako pseudo legginsybo sa taaakie wygooodne

agnieszka M.ja tez sie zakochalam w tej w kwiatki choc pewnie totalnie niepraktyczna

princi ale tak jak juz pisalam, zostaw te okna!

lolcia zeby tylko Zosia zalozyla polowe chociaz ciuszkow.... a ty sie nie martw bedziemy z Toba az do rozwiazania poza tym moze tez przenosimy troche, tfu tfu odpukac

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-04-06, 19:51   #1005
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
No doczytujeeee ale sie dzialo uratowala mnie troche ta awaria wizazu, bo inaczej chyba bym siedziala do nocy i nadrabiala

Kasiula my zostajemy w Oslo sami na wielkanoc, wszyscy jada do PL, wiec w sumie tez nie byloby najgorzej Zosienke miec juz przy sobie na swieta

no i wklejam brzuchol i dzisiejsze zakupy))

Załącznik 3875629Załącznik 3875630Załącznik 3875631
Załącznik 3875632Załącznik 3875633
co nie, byloby super jakby dzieciaczki sie urodzily przed swietami
kochana sliczny brzuszek, czarny kolorek bluzki w ogole go nie pomniejsza nie wiem czy sie opuscil hmmm
zakupy tez fajne
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:51   #1006
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

eweska ale zaraz zaraz cos czytalam w necie, tylko nie pamietam czy w Biedronce czy w Zabce Pan Kaczynski powiedzial, ze biedacy robia zakupy co za polm...
w biednejbronce podobno biedni kupują ....
ja też

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
A ja zła jestem, bo wszystkie zaczniecie się juz powolutku rozpakowywać, będziecie mieć swoje skarby przy sobie.. a ja czerwcówka będę czekać i zazdrościć! zazdrościć i czekać..
szybko zleci zobaczysz!!!
a później będziemy wspominać jak to fajnie było mieć malucha w brzuszku, bo cisza była i spokój

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:52   #1007
anula_81
Zakorzenienie

violisia spodenki i zielona sukienke w LINDEX, nie wiem czy sa w PL?!?! a ta niebieska odkupilam na necie nieuzywana, z firmy Monsoon kocham te sukienusie, chyba bede musiala zosie 3 razy dziennie przebieraz zeby zdazyla wszystkie przymierzyc chociaz

andziotku ohhh jak mi napisalas, ze taki brzuszek jedrny to normalnie lzy mi sie do oczu cisna, no bo go smaruje i pieszze cala ciaze...szkoda ze z bolu rozstepy sie pojawily
no specjalnie pokazalam ze 50% na ciuszkach, zeby nie bylo ze sciemniam
a co do skurczybykow, ja tez mam bolesne andziotku, szczegolnie rano, wieczorem jak leze i w nocy potrafia mnie obudzic
no przetarlaby ktoras szlaki no zgadzam sie
princi TZta zagon do mycia okien, moj by mi nawet nie pozwolil myc zreszta to on zawsze myje okna w domu faktycznie macie niezly cyrk pewnie teraz z tym remontem, wspolczuje, a lustro mam...
paulizia no moja lekarke zaniepokoilo to samo, ale jak bylam u gina to tylko USG zrobil i nigdzie nie zagladal, wiec nie wiem nic na temat sszyjki tylko ze dzidzia glowka w kanale rodnym
no i wyslala moja lekarka skierowanie do szpitala na USG ale oczywiscie jeszcze nie dostalam odpowiedzi a to bylo ponad 2 tyg temu!!

chyba musze cos zjesc...glooood mnie dopadl

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-04-06, 19:53   #1008
martynka89
Zakorzenienie

Paulizia w instrukcji tego bujaczka jest napisane zeby prac ten material w zimnej wodzie i tak wypralam, nic wiecej konkretnego nie napisali. Wydaje mi sie, ze to przez ten material bo to jest wykonane z takiego materialu, ktory mozna wytrzec w razie cos sie wyleje a nie z takiego szmacianego. Poprostu zle sie musialo wyplukac przez ten material i tak sie porobilo, bede musiala jeszcze raz wrzucic.
Dla porownania razem z tym wrzucilam do prania pokrowiec z lezaczka fisher price ale juz z normalnego, bardziej szmacianego materialu i idealnie sie wyplukal wiec to napewno wina tego sztywnego materialu.

Moria, agus trzymam kciuki
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:54   #1009
bzyczka1
Zakorzenienie

Princi ja tez jeszcze jestem w trakcie remontu i to już 3 tydzień, najpierw robiliśmy centralne ogrzewanie a teraz malujemy mieszkanie. Sypialnia nasza i zarazem pokój małej jest gotowa ale co z tego jak salon i kuchnia z przedpokojem w lesie jeszcze...a ja nic nie mam naszykowane.

Dopiero wczoraj zamówiłam materacyk do wózka dodatkowy, prześcieradełka i pościel. Nie nie poprane, meble w których mają być rzeczy malutkiej w salonie się kurzą...jestem już tym remontem wykończona. Ale tż obiecał że w sobotę jak wróci ze służby zacznie robić i będzie robił do nocy i w niedzielę też. Więc mam nadzieję że na początku przyszłego tygodnia posprzątam i zacznę szykować rzeczy na przyjście Lilijki na świat
A dzisiaj jakoś tak dziwnie mnie brzuch boli...już 3 razy dzisiaj miałam takie bóle jak na okres.

Aaa zjadłam właśnie budyń o smaku żelek w pięknym zielonym kolorze co prawda mało żelkowo smakował ale był dobry

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:54   #1010
principessina
Zakorzenienie

Paulizia tak sciagalas z tym wozkiem, ze bedziesz musiala sie innym niz mutsy zadowolic, ja tez sie balam ze nie zdazymy kupic, bo maz sie uparl na dany model i szukal go po calym poludniu

no bzyczka ja tez mam nie poprasowane, nie ulozone, torba nie naszykowana, a jak pomysle pozniej o sprzataniu salonu i kuchni to az glowa mnie boli...a podlogi sama myjesz? taki syf mamma mia...

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2011-04-06 o 19:55
principessina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:57   #1011
Agnieszka.M
Rozeznanie

Napisałam do ddaaiissyy, bo jakoś się martwiłam i odpisała mi, że mają remont i nie ma netu. Może uda się później mężowi uruchomić, to do nas zajrzy. Najważniejsze, że jest już po wizycie u lekarza, miała KTG, wszystko wyszło dobrze, a dzidzia leży już główką w dół, szyjka zamknięta, a usg będzie miała 20.04. Macie pozdrowienia

Stary 2011-04-06, 19:57   #1012
eweska
Moderatoreska

Cytat:

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Chyba o Biednejbronce tak mówił bo w Żabce jest dość drogo i mało kto robi tam codzienne zakupy, raczej okazjonalne jak wszystko pozamykane i alkoholu, papierosów braknie Bynajmniej u mnie tak w Żabce jest

Zaraz muszę do kąpieli wskoczyć, doprowadzić co nie co do ładu i składu bo jutro wizytka, a będę się musiała znowu z lusterkiem męczyć, szkoda że tż-ta nie ma bo on mi pomagał
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:58   #1013
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
eeee...musze podziekowac wizazowi za awarie bo nie mialam baaardzo duzo nadrabiania

kasiulka zgadzam sie , ze przecena mnie usprawiedliwia i dopiero dopatrzylam zdjecia pokoiku! widzisz udalo sie jest sliczny

leze i leze a jak wstaklam na siku to nie moglam sie ruszyc, jakbym miala w brzuchu i plecach zakwasy totalne. masakra
dziękuje
ja tez leze, mala sie zaczela wiercic
czkawke czuje ewidentnie po lewej stronie, martwi mnie to juz

no i zaczynaja sie skurcze wieczorne, juz mi sie brzuch spina
Nikosia

Stary 2011-04-06, 20:00   #1014
Paulizia
Wtajemniczenie

Dziewczyny Daisy ze wzgledu na remont nie ma netu, ale jak maz przyjdzie bedzie molestowany o naprawe, bo bardzo za nami teskni
U niej i Gabi wszystko dobrze Pewnie jak przyjdzie to wszystko nam opowie! Bardzo dziekuje za troske i strasznie umiera z nudow bez nas
Stary 2011-04-06, 20:02   #1015
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz muszę do kąpieli wskoczyć, doprowadzić co nie co do ładu i składu bo jutro wizytka, a będę się musiała znowu z lusterkiem męczyć, szkoda że tż-ta nie ma bo on mi pomagał
Kochana to masz szczescie, ze chociaz potrafisz z lusterkiem bo ja z lusterkiem to chyba bym sie jedynie "oskalpowac" mogla
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:03   #1016
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dziewczyny Daisy ze wzgledu na remont nie ma netu, ale jak maz przyjdzie bedzie molestowany o naprawe, bo bardzo za nami teskni
U niej i Gabi wszystko dobrze Pewnie jak przyjdzie to wszystko nam opowie! Bardzo dziekuje za troske i strasznie umiera z nudow bez nas
Widzę, że też nie wytrzymałaś i do niej napisałaś Ja już wyżej napisałam wiadomość od niej.

Stary 2011-04-06, 20:03   #1017
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisałam do ddaaiissyy, bo jakoś się martwiłam i odpisała mi, że mają remont i nie ma netu. Może uda się później mężowi uruchomić, to do nas zajrzy. Najważniejsze, że jest już po wizycie u lekarza, miała KTG, wszystko wyszło dobrze, a dzidzia leży już główką w dół, szyjka zamknięta, a usg będzie miała 20.04. Macie pozdrowienia
no to fajnie, ze u niej ok wszystko, caluski dla niej

princi i bzyczka wspolczuje remontow, czekam na koncowy efekt, licze na foty
Nikosia

Stary 2011-04-06, 20:05   #1018
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
No to dobrze, że u niej wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Kochana to masz szczescie, ze chociaz potrafisz z lusterkiem bo ja z lusterkiem to chyba bym sie jedynie "oskalpowac" mogla
No ciężko idzie ale nie mam wyjścia Schodzi mi na tym z pół godziny ale co zrobić, trzeba się wymęczyć aby jakoś wygladać
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:07   #1019
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:

Chyba o Biednejbronce tak mówił bo w Żabce jest dość drogo i mało kto robi tam codzienne zakupy, raczej okazjonalne jak wszystko pozamykane i alkoholu, papierosów braknie Bynajmniej u mnie tak w Żabce jest

ja wczoraj goliłam broszke, wyszłam taka spocona z lazienki, ze pol godziny do siebie dochodzialam, paznokcie u nog nawet obcięłam

jadlam o 19 znowu jestem glodna

boli mnie jak na @ ehhhhhhhhhhh
Nikosia

Stary 2011-04-06, 20:09   #1020
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Paulizia w instrukcji tego bujaczka jest napisane zeby prac ten material w zimnej wodzie i tak wypralam, nic wiecej konkretnego nie napisali. Wydaje mi sie, ze to przez ten material bo to jest wykonane z takiego materialu, ktory mozna wytrzec w razie cos sie wyleje a nie z takiego szmacianego. Poprostu zle sie musialo wyplukac przez ten material i tak sie porobilo, bede musiala jeszcze raz wrzucic.
Dla porownania razem z tym wrzucilam do prania pokrowiec z lezaczka fisher price ale juz z normalnego, bardziej szmacianego materialu i idealnie sie wyplukal wiec to napewno wina tego sztywnego materialu.

Moria, agus trzymam kciuki
No to zdaj relacje jak po drugim praniu, a jak bedzie to samo to REKLAMACJA kurcze ja tez bede chciala wyprac

Princi jeszcze nic nie jest przekreslone... mam miesiac... 4 tygodnie dokladnie, bo zakup wozka planujemy na koniec kwietnia. Akurat pytalismy w sklepach to realizacja zmaowienia trwa tydzien albo mozna wyjechac z wozkiem od razu ze sklepu, bo maja magazyny. Takze nie jest zle. Nikt nam nie powiedzial, ze trzeba czekac miesiac. Musty w Anglii praktycznie w ogole nie jest popularny. Byl 3 lata temu, ale wycofali ze sklepow... czemu? Nie wiem. Najwyzej zdecyduje sie na tego Britaxa, bo ma wieksza torbe

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Widzę, że też nie wytrzymałaś i do niej napisałaś Ja już wyżej napisałam wiadomość od niej.
Wlasnie zauwazylam! Niech wie, ze my tu na nia czekamy i nie zapominamy o niej

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości