![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Hej!
Ja tak jak mww wpadłam się przywitać.. Dziś dzień i fajny i dużo ludzi mnie wk.rwiło dziś. Ale za godzinke przyjedzie BSik chorutki troszkę to się nim pozajmuje i będzie fajnie ![]() Zrobie mu okład z młodych piersi ![]() ![]()
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do kolorków, ja kiedyś tylko na czarno,a teraz już na loozie chyba każdy kolor założe, ale mam sporą garderobę czarną, okazuje się, że dla mnie i tak najlepsze zawsze są czarne spodnie ![]() te może z czasem okażą sie spoko, jak moja rózowa ramonecha, do której długo nie mogłam się przekonać, a teraz robi furorę ![]() ![]() kiedyś lubiłam srebro,a a teraz nosze wszystko, ale uwielbiam granaty w srebrze i taki właśnie pierścień chce naprawić ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Ty cycolinko seksowna nie powinnaś brać antywłamywaczy, bo NIE ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- czekam na Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Ketamina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a zastanawiałam się, co sie z Tobą dzieje ?? ![]()
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() witam nową nimfę ![]() cześć Ketamina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
esuuu jak mnie głowa napiernicza!!!!
![]() wzięłam już prochy, bo nie mogę wyrobić.. a jeszcze koleżanka mi oznajmiła, że do mnie jedzie ![]() zrobiłam dziś pierwszą w życiu kwaśnicę.. premiera przewidziana na powrót BSa, opowiem jak wrażenia :P dodatkowo piekę udka kurczaka a jutro zrobię jeszcze buraczki.. dziś mi się nie kce! zdycham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
no to ja idę się kąpać
![]()
#4777 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chociaż dziś o dziwno mam szarą bluzkę ![]() ![]() Cytat:
To jak ja.. z tym, że teraz najbardziej lubię złoto ![]() jakiś plan chytry? ![]() ![]() afogle to "cycolinka seksowna" mnie rozczuliła, uwielbiam Cię ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- ze świeczkami ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie no ja się zakochałam w tej kurtce, jestem taka inna na tych "karmelowych" ulicach ![]() ![]() no ja napalona na Ciebie, ostatnio jakies foty pokazywałaś chyba to się podjarałam, ale co, nic nie zrobię, musze sie leczyć ![]() duże cycki to jest to, moja szefowa ma tez genialne cycki, podoba mi się ona jako kobieta z wyglądu megaśnie, ale nie powiem przeż tego jej, bo nie zrozumie, choć tez jest nieźle walnięta ![]() we wannie beza świeczki ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2011-04-06 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Wtajemniczenie
|
O.. miło, że pamiętacie i przyjmujecie
![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26188754] ![]() Tak jakoś, zaginęłam w akcji powiedzmy ![]() Wiesz, jak do mnie przemówić ![]() Na pewno go w mig postawi na nogi ![]() Cytat:
![]() Co do spadku libido po hormonach - oj tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja ostatnio jestem dziwna
![]() Jednego dnia jestem fuuuj, gruby brzydal itp, a drugiego już modelka ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | ||
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na szczęście jest dzień piękności
![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Moje kolory to czarny, szary, biały, w porywach różowy (ale taki biskupi), czerwony i brązowy....
Wczoraj padłam po 21, jeszcze zdążyłam wypróbowac nowy przepis na muffiny (dzisiaj u mamy konsumpcja) i poszłam lulu ![]() Ja już od dawna nie biore tabsów i ostatnimi czasy mam takie rozbuchane libido, że mnie nosi - nie mogę sobie znaleźć miejsca, muszę sięgnąć po różowego i wtedy jest lepiej... Mam nadzieję, ze to się nie rozkręci, bo dojdzie do tego, że zacznę facetów gwałcić na ulicy.. ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewuszki
![]() jak tam u Was??
#4786 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26204989]..nuda
![]() wczoraj to słowo mnie męczyło z rana ![]() a mnie szef wczoraj pytał, czy umiem w excelu pracować, powiedziałam, że tak, ale jak usiadłam w domu żeby z lekka ogranąć, to tak jakby dał mi coś trudnego, to nie wiem czy bym zrobiła kurde, nie chce rzucać słow na wiatr ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Bląd cycuchy pewnie sobie spią, Kmee ofkoz ![]() ![]()
#4788 |
Dolce vita
|
![]() I ja jestem w pracy. I tak sobie myślałam o tych tabsach. Rzeczywiście po nich kobiety wcale nie są w pełni "zdrowe".... a to humory, a to ospanie, a to ochoty brak.... chyba jednak sie na nie nie skuszę z powrotem, bo zdecydowanie tak mi dobrze. Seksić bym się tylko mogla, na szczęście już jutro weekend ![]() póki co u mnie nuda też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Dolce vita
|
Labi a jakie bierzesz? no dobra...w takim razie wszystko zalezy od organizmu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę diane, brałam cilest i już fajnie nie było ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- ALE i tak muszę już raczej odstawić te tabsy, mimo, że badania kontrolne wychodzą dobre
![]() |
#4792 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Już wstałam... ale pogoda jest taka do D, że chyba wrócę do łóżka.. tylko zrobię sobie płatki owsiane na śniadanko ![]() Na szczęście przełożyłam z dziś basen ani nie muszę podjeżdżać podrzucić czegoś znajomej, więc zostaję dziś w domu! chyba tak na prawdę pierwszy raz... Chociaż nie... i tak wieczorem muszę podjechać zamontować komuś router. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma co tego leczyć :P zawsze jak nas BSi wkurzą ostatecznie, to będzie można się pocieszyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() nawet jak czegoś nie do końca pamiętasz, to szybciutko się nauczysz ![]() spałam spałam! jak dzidzi grzecznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Akcent - ja miałam podobnie, nic dobrego, rozregulowany organizm.. nie mówiąc już, że przez źle dobrane tabletki musiałam się leczyć (bo mam wysoki poziom własny hormonów i te z tabletek, spowodowały, że miałam za dużo).. ginekolog-endokrynolog opanował sytuację, ale od tego czasu trwa wieczna walka z wagą ;( Lab - a czemu musisz odstawić? Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2011-04-07 o 09:01 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
ha! nimfy powoli zlatują się
![]() ![]() ![]() taram.. u mnie ciepło, słońce na horyzoncie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() OJ daj słońca, daj bo u nas coś dziś pochmurnie ![]() Wreszcie załatwiliśmy dziś papiery w USC ![]() ![]()
![]() |
#4799 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() im dłużej jestem z moim BSikiem, tym bardziej się przekonuję do instytucji ślubu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę pomijając sprawy związane z papierkami urzędami i kościołem to jest to naprawdę wspaniała sprawa móc wszystko wspólnie zaplanować, ustalić i w końcu przeżyć - a zbliża to niesamowicie i daje możliwość na poznanie się ze stron dotąd nieznanych ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.