|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
mysle ze to nie tylko o wage sama chodzi co o wzmiary typu szerokosc bo przy tej samej wadze bedzie roznie u roznzch osob... nibz otylosc jako taka jest wskazaniem do laparoskopii zamiast typowej operacji no ale jak widac jeszcze wszystko zalezy od sprzetu jakim dysponuje szpital wiec tu mi trudno odpowiedziec ile musisz wazyc.... prof ci nie mowil tak orientacyjnie? to sprobuj do niego isc bo juz widze troche zrzucilas i jak powie ze jeszcze za malo to pytaj sie jakie mniej wiecej masz miec wymiary
|
|
|
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczyny za wsparcie,jest coraz gorzej z godziny na godzine oko coraz bardziej jej puchnie,wypycha od srodka,dostala sterydy,moze jeszcze zdolam ja uratowac,wyciac oko,pieniadze nie graja roli,tata tez gada ze to normalne, ze w wieku 9 lat takie rzeczy sie dzieja,ale my z mama nie umiemy sobie z tym poradzic,jest taka madra i uczuciowa ze takiej straty nie zniesiemy,i to stalo sie tak szybko piec dni i wyroslo to swinstwo,musze ja teraz mocno przytulic i jakos zasnac,jakos przezyc do rana,ale ciagle sie łapie na tym że sprawdzam czy oddycha,ogolili jej dzisiaj głowe,zle sie z tym czuje ciagle drapie
mam nadzieje ze jutro obudzi mnie szczekaniem i znowu podrapie po głowie sciagnie złozka kołdre i powie psia minka pora wstawac
|
|
#1923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba być dobrej myśli,operacja (o ile w ogóle będzie konieczna) na 100% pomoże Nie ma co się martwić. Najważniejsze teraz to okazać jej jak najwięcej miłości i zainteresowania Całuski dla Ciebie i dla psinki A teraz idę spać Dobranoc moje kochane Spadków !!
|
|
|
|
|
#1924 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
Dukan-start 16.02.2011r.(116kg),wzros t 165cm 30.05.2011r.-99kg(razem -17kg) 11.11.2011r.-ponownie 99kg Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY Cel II- 80kg Cel III-70kg(wg.testu Dukana) Edytowane przez nikamo36 Czas edycji: 2011-04-07 o 00:43 |
|||
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek laseczki
Ja piję kawkę i wychodzę za moment do pracy
|
#1926 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry Dziewczyneczki!!!!
Ależ kicha u mnie - za oknem szaro- buro i deszcz... wczoraj już nie miałam siły do Was zajrzeć, ale widzę, że nie próżnowałyście jestem już po śniadanku, z wagą przywitam się jutro lub pojutrze bo dziś ostatni dzień PW. Wiecie co?? Chyba i ja muszę zacząć szukać pracy, bo ostatnio coś krucho z kaską tylko boję się, że nie mam ŻADNEGO doświadczenia, bo do tej pory stypendia mi wystarczały, jedynie wolontariaty mogę zaliczyć do doświadczenia, ale teraz szukam czegokolwiek, więc np. z gastronomią nie miałam nigdy nic wspólnego. Mam nadzieję jednak, że może nie będzie tak strasznie, strasznie ciężko.
|
#1927 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry chudziunki!!
u mnie też szaro i smutno.. na dodatek wkurzyłam się wczoraj na Tż-a i czasami sobie myślę, czemu ja jestem taką zołzą..spada wzrost, jedna dobra wiadomość. ale dzisiaj pierwszy dzień PW.. nareszcie zjem warzywka. a teraz piję kawkę
|
#1928 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane chudzinki
dziś piękny dzień - wreszcie waga się ruszyła - po pierwszym dniu P mam dziś -0,60 kg dawno takiego wyniku nie bylo, więc może te piekielne zastoje i wahania wagi są już poza mną - mam taka nadzieję . Cytat:
a golonka może dla mnie nie istnieć - bo nigdy nie lubiłam takiego jedzonka - czyli tłustego mięska ![]() Cytat:
dziś mam "wolne" - tzn pracuję w domu - bo nie mam dziś z kim zostawić Synka - a jest chory - więc będę do was dziś ciągle zaglądać - teraz lecę tylko po narzędzie pracy - miłego dzionka |
||
|
|
|
#1929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję spadku ![]()
|
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki!!
Pozdrawiam Was z mojej domowej samotni!!! Wkurza mnie moja waga, jest wredną mendą, robi mi psikusowe zastoje w momencie kiedy potrzebuję przyspieszyć spadki wagi (spacery,ćwiczenia) wrrrrr ![]() lecę na zajęcia kochane, już od dzisiaj powinnam mieć więcej czasu dla Was ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#1931 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1932 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie wzrost upadł jest 66,0 znów, także teraz już w dół, bo dziś po południu jadę na wieś, więc znów bez ważenia przez 3 dni, a i PW zacznę jutro, więc pewnie wzrośnie znów ![]() lecę na zajęcia, trzymajcie się!
|
|
|
#1933 |
|
Rozeznanie
|
Dziś odbieram moje okularki, zaraz po nie lecę. Przed chwilą miałam kolejny atak na inwazję mrówek- kiedy to się wreszcie skończy?
wpadnę do Was wieczorkiem moje piękne i ładnie mi tam zachowywać się przez cały dzień, bo ciocia Aga będzie jak jakiś grzech się wkradnie. A tymczasem miłego dnia
|
#1934 |
|
Zadomowienie
|
justynka trzymajcie się cieplutko i wyściskaj psiunię - będzie dobrze!
extravagance86 tak to już jest, ze faceci nas wkurzają ale pociesze Cię - na bank nie jesteś taką wredną zołzą jak ja ![]() A u mnie dziś na wadze kolejny spadek i ujrzałam rano 62,2kg - normalnie chyba się ruszyło |
|
|
|
#1935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1936 | |
|
BAN stały
|
Hej chudzinki
wczoraj znowu o 23 wyszłam z pracy jeszcze 20min na twisterze kręciłam mama mnie zobaczyła i boi sie ze w anoreksje chce popaść bo wg niej taka chuda jestem a jeszcze ćwiczę ale pewnie to takie odczucie jak któreś z was przy 50paru kilo uważały sie za grube dlatego tyba w przyszły weekend przechodzę na 3 ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
z racji że dziś pracuję w domu - zjadam właśnie drugie śniadanko - jajecznicę z szyneczką i cebulką popolka - chudzinko nasza - przechodź na III i zdawaj relacje ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
, ale od trzech dni jestem nie do zniesienia i sama nie wiem czemu |
|
|
|
|
#1938 |
|
Przyczajenie
|
ja też ostatnio miałam gorsze dni, ale wszystko mija więc głowa do góry!
wczoraj się zmierzyłam i już w sumie: - 7 cm w talii - 6 cm w biodrach - 4,5 cm w udach Jestem zadowolona, ale jak sobie przypomnę, że któraś z dziewczyn tu pisała, że przez miesiąc zgubiła 13 cm w biodrach ale cieszę się w sumie, że tak rytmicznie spadają te centymetry bo inaczej już bym chyba miała worek skórny na brzuchulecę na siłownię! buziak wielki! Edytowane przez paulaaaaaaa Czas edycji: 2011-04-07 o 12:02 |
|
|
|
#1939 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej co do artykulu na temat dukana
ja tez nie jem samych chudych rzeczy. Ser poltlusty ma 2,5%tluszczu wiec kupuje taki mleko tezz 2% a i czasem grzeszki mam bardzooooo tlllusttteee ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
ja od stycznia 16cm w biodrach ciesze sie. W brzuchu nie wiem nie pamietam moze zerkne pozniej, ale moj brzuch moje piersi brzuch nadaje sie tylko do operacji![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- ale szczerze Wam powiem WOLE MIEC POMARSZCZONY BRZUCH NIZ WAZYC ZNOW 130KG sama rozciagnelam sobie brzuch do gigantycznych rozmiarów i niestety cos za cos. W ciazy rozstepy pojawialy sie codziennie nowe. Swedziala skora na 2 dzien rozstep niestety sama do tego doprowadzilam
|
|
#1940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapomniałam napisać co do wczorajszego zdjęcia, że super!! ![]()
|
|
#1941 |
|
Rozeznanie
|
Dziewuszki wróciłam od optyka... i jestem załamana!!!! Nałożyłam nowe okulary i poczułam że wszystko wokół faluje. Idąc ulicą czuję się jakbym chodziła na dłuuuuuuugich szczudłach a ziemia pod stopami wydaje się być tak bardzo daleko
optyk powiedział, że mam duże cylindry i że trzeba się przyzwyczaić po prostu, ale jeśli po tygodniu taki stan będzie się dalej utrzymywał to muszę iść znów do okulisty. I jeśli się okaże że znów będę musiała zmieniać szkła to nie zwrócą mi nic za to no masakra jakaś!!! Tyle kasy już na to poświęciłam a tu jeszcze jakiś problem się pojawił![]() nigdy wcześniej nie miałam cylindrów, no i to był nowy okulista który nie znał mojej historii choroby. Stwierdziłam, że jeśli mi się nie polepszy to wrócę do starych okularków a w następnym miesiącu pójdę do okulisty prywatnie. To skandal jakiś, wszystko na odwal robią, aby szybciej!!!Ależ się rozpisałam, ale jestem zdenerwowana i strasznie zawiedziona jednocześnie. Jeszcze chwilę i całkiem oślepnę P obiadku właśnie jestem- cycek kuraka zapiekany pod serkiem wiejskim. Dziewczynki mam tofu (w książce było że możemy jeść), ale żadnego pomysłu co mam z nim zrobić? Może któraś ma jakieś doświadczenia z tym produktem?????? podpowiedzcie jak to zjeść:P
|
#1942 |
|
Wtajemniczenie
|
dam Wam jeszcze jedno porównanie
zdjecie z sylwestra i z przed tygodnia
waga najwyzsza 130 waga najnizsza 79,9 105.....99.....95....89.. ...85.....79...75 Edytowane przez Pandzia_2010 Czas edycji: 2011-04-13 o 18:29 |
|
|
|
#1943 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje walcze dalej juz malo co zaostalo w sumie poszlo juz w zapomnienie 43kg hehehe
|
#1944 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wszędzie są takie kolejki że masakra :/ aż mi wstyd za polska służbę zdrowia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dokładnie! nie ma produktów zawierających SAMO białko.... blisko jest tylko białko jaja i serwatka... ale czy to w mięsie czy w rybach czy warzywach nie ma SAMEGO białka.... |
||||
|
|
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
a i teraz waze o 10kg mniej niz jak mialam 16lat ołłłł jeeeeaaaa
|
#1946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety POlska ja tez dentysta, okulista, ginekolog prywatnie
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=metal_fish;26210270]no to chyba niestety musisz poczekać do tych 90 kg - ale z dukanem to już niedługo będzie
wszędzie są takie kolejki że masakra :/ aż mi wstyd za polska służbę zdrowia ![]() pamiętaj - mężczyźni kochają zołzy! ![]() niby wiem ale czasem mam wyrzuty sumienia :brzydal :---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- ja też raz jak chciałam się zarejestrować do ginekologa bo się chyba czymś zaraziłam na basenie to mnie nie umówiły.. a jak zadzwoniłam do lekarza do gabinetu to mi kazał zadzwonić za 2h, a za 2h tel. wyłączony. Tak jakby to było coś co mogłam sobie zaplanować i umówić się pół roku wcześniej..żenuła..
|
#1949 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Wtajemniczenie
|
ciesze sie ze Was motywuje mnie tez motywuje jak zagladam na wizaz a tu ze taka roznica itd. ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- nastepne porównanie jak zobacze 7 z przodu ![]() pamietam jak czekalam na 9 na 2cyfrowa wage
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

mam nadzieje ze jutro obudzi mnie szczekaniem i znowu podrapie po głowie sciagnie złozka kołdre i powie psia minka pora wstawac

Trzeba być dobrej myśli,operacja (o ile w ogóle będzie konieczna) na 100% pomoże
Nie ma co się martwić. Najważniejsze teraz to okazać jej jak najwięcej miłości i zainteresowania
I chudnę normalnie. Wiadomo,jak ktoś jest "ortodoksyjną" dukanką i ogranicza praktycznie do zera tłuszcze i węgle to może mieć po jakimś czasie problemy...Ale wszystko trzeba z głową robić.
wczoraj już nie miałam siły do Was zajrzeć, ale widzę, że nie próżnowałyście

Potem poznałam TŻ i mnie rozpieścił
ale pewnie to takie odczucie jak któreś z was przy 50paru kilo uważały sie za grube