|
|
#931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
e tam ćwiczyć, wystarczyło pozapierdalać: we wtorek przeszuflować z mamą tonę nawozów, a wczoraj nasypać kilkaset kg ziarek w worki i jeszcze na koniec dnia miłe i relaksujące łażenie na wietrze, czyli zbieranie dużych kamieni z pola
ledwo dziś ffstalam ![]() Cytat:
A po każdym rozstaniu jest wielki płacz i myśli taka, że rzucę wszystko i pobiegnę ją pocieszać, bo przecież ona musi się komuś wygadać, a potem mieć z kim jeździć na imprezy, bo przecież trza na następnego chłopa chybcikiem polować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciotki i babki by się poprzewracały za stołem, jakby jakąś babkę w czerni na weselu zobaczyły ![]() Ale wooj mi to - jak nie mam kasy, żeby se kolorową kiece na raz kupić (bo jej nigdzie absolutnie więcej nie założę), to wolę kupić małą czarniawą i mieć na różne okazje ![]() Ewentualnie coś z ciuchlandu - tanio i na raz ![]() edit: ło w mordę ![]() http://wiadomosci.onet.pl/swiat/75-l...wiadomosc.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-07 o 13:20 |
|||
|
|
|
#932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak myślałam,że ta zasłona to nie bałdzo ![]() ja ostatnio zaryzykowałam i jestem zadowolona, faktycznie uszyta na miarę, nic nie ciśnie, nic nie odstaje i wyglądam w niej jak ludź na czarno nie wypada. Szczególnie całkiem na czarno. kupowałam z dużą dozą nieśmiałości, ale naprawdę jestem z niej zadowolona. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
|
|
#933 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wesele w paxdzierniku od razu zaznaczam ze odpadaja odkryte ramiona i błyszczace materie i pastelowe kolory, nudy , lososie i sledzie out
|
|
#934 |
|
Konto usunięte
|
Witać w nowym Barze
Ja obecnie ze szklaneczką Coca - coli (wcześniej Kawy Latte) I już nie chcę Chaman's Party - zbyt paczulowe toto
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-07 o 13:24 |
|
|
|
#935 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja widziałam wiele kobiet ubranych na czarno na weselach, ogólnie nie preferuje takiego koloru na wesele, ale raz sama poszłam, bo fajną sukienkę znalazłam Cytat:
![]() Szystko ![]() Ile ważyłaś jak się urodziłaś i ile ważysz obecnie, czym się zajmujesz i dlaczego tym a nie czym innym itp itd ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
woleu cuś z odkrytymi ramionami, a na to zakiet wrzucić.No i dużo zalezy do jakiej kffoty ma być wdzianko. dla mnie dezydującym czynnikiem aktualnie jezd kasa ![]() Co innego se ubzdurałam, a co inszego w ciuchlandach znalazłam przymnierzyłam i sieu spodobało, więc bendeu na wrześniowym weselu w czerni z pożółkłą koronką albo w turkusie ![]() Moja rada marudy - łazić po sklepach i przymierzać, a może cuś wpadnie w oko Jakaś kieca, albo może spodnie z wypasionym topem/tuniką
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-07 o 13:37 |
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za pogrubione - tu się pisze szklaneczką wody mineralnej, a wcześniej zielonej herbaty ![]() Coby innym smaka nie robić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#940 |
|
Konto usunięte
|
Ja żem wieloletni Coloholik - uzależnienie od lat dziecinnych
(Siedzę w ZT w The Barista). |
|
|
|
#941 | ||||
|
BAN stały
|
Pfffff!
Szczelam focha! Cytat:
Ja po stronie chudych, pięknych i bogatych ![]() Taaak Pod warunkiem, że ze złej strony go sobie wsadziłaś ![]() Cytat:
![]() Szpieeeeeg! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#942 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryksie-czy rozwódki też Cię interesują
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#943 | ||||
|
BAN stały
|
Aaaa
Coś w stylu "papieros to Twój wróg, więc go spal/wódka też, lej ją w mordę" ![]() Cytat:
Nic a nic ![]() Cytat:
![]() Ucz się, ucz - angielski to przyszłość w dzisiejszych czasach ![]() Cytat:
![]() Bo już pisać miałem, że mi demo jakieś wybrakowane przysłałaś ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#944 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale w sklepach nic nie ma wolałabym tunike ze spodniami i krotki renkawek, tak bym chciala taki look zimnej ale sexi bicz ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- moze takie ![]() http://dodavirgin22.blox.pl/2010/02/...a-za-duzo.html kurde ale ten merdal jest (był? ) fajny
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam tylko po sklepach łażę (wielkich centrach w wawie, lumpeksach, czy małych sklepikach w skierach, czasem się cuś oryginalnego utrafi). Bez przymierzania z ciemno nic na sffoją figure nie wesmę jak wolny, to sieu możesz zakręcić koło niego ![]() e tam - na scenie, wymalowany, z potarganymi herami jak zapitala na gitarze i drze morde, to jezd fajny ![]() Ale tak to bardzo... średni ![]() I jeszcze ta paskudna bródka, fleee
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-07 o 13:55 |
|
|
|
|
#947 | |
|
BAN stały
|
Hmmm, w sumie mój target to mężatki, ale jeśli propozycja kusząca, to wezmę pod uwagę
Cytat:
A tak fogle to co to za pytanie o tych rozwódkach? ![]() --- U mnie już też po ładnej pogodzie (dobrze chociaż, że huraganowy wioter się uspokoił)
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
kto wogle wymyślił jedzenie
zaraz muszę do tej szkoły jechać i MUSZE coś zjeść, bo mi we wnętrznościach trzeszczy
|
|
#949 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ech,bystry to Ty nie jesteś
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#950 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#951 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ta pierwsza kieca bez ludzia w srodku mi sie podoba bałdzo chcialabym cos prostego, troche kanciastego w ramionkach , sama nie wiem jak to ma wgladac.....ale dopsze zgadlac nawet patrzeam na audrey w celu inspiracji ![]() Cytat:
ale ja nie wolna ![]() mnie sie podoba i brutka i lysinka i chudosc...tylko sie smieje letko gupawo....i troche gupio gada jednak ale jak sie nie usmiecha i nie odzywa to jest ok ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- gryx-a czemu ty sczzelas focha na mnie? cos przegapila? ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- gryx-jestes zepsuty do spiku kosci ponadto poczułam sie stargetowana
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nigdy nie kupuję na raz sukienki, musi się przydawać co jakiś czas ![]() jak ta modelka nie wyglądam ale krój jest trochę gorsetowy więc brzuch tuszuje a reszta jest ok
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę se przez to wszystkich okien w domu otworzyć, tylko jedno ![]() Cytat:
||
|
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z kolei mam wrażenie,że jego wywiady dla zagranicznych gazet/tv są o wiele logiczniejsze niż te u nas. Mam wrażenie,że wypowiada się fajny człowiek, muzyk znający się na swoim fachu, a nie celebryta przyspawany do Dody.Nie wiem skąd to się bierze. Swoją drogą wie ktoś jak on wygląda po leczeniu? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- skund wisz? ![]() chyba miała jechać sprawdzić czy jej się wentyl nie poluzował?
|
|
#958 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mmmhhhhhh... niby tak a jednak nie (nie ma łatwo ze mnom )kanciaste w sensie mmhhhhh takie co mi sie z audrey kojarzom (nie wiem czemu) i dekold jakis lepsiejszy by sie zdał ![]() Cytat:
chyba nie było zadnych fot z po leczenia.... ale w sumie ciekawe o co cho z tą dodą tak naprawde ...bo w sumie to nieładnie sieu zachował ![]() a ja jestem ciekawa co Miciel by ubrała na wesele , albo w co mnie by ubrała
|
|
|
#960 | |
|
BAN stały
|
Przecież nie pisałem, że po Wielkim Rozłamie stanę po stronie mondryh
A tak serio, to nawet mój brak bystrości zawsze jest wcześniej wyreżyserowany ![]() Bo się pytałaś o te zastrzyki wczoraj, a ja odpowiedziałem (jako jedyny, tak btw), że jeśli wygładzają i napinają, to masz se zapodać ![]() Cytat:
Skont fiesh?!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

ledwo dziś ffstalam
) To był jej cel życiowy - mieć męża, spełniony więc olać wszystkich, nawet tych którzy wspierali ją duchowo i rozmową w trudnych momentach, gdy miała rozkminy na krótko przed ślubem czy aby na pewno chce wyjść za mąż za tego gościa
). 

woleu cuś z odkrytymi ramionami, a na to zakiet wrzucić.

za pogrubione - tu się pisze szklaneczką wody mineralnej, a wcześniej zielonej herbaty

Napiszę sms jak mnie zatrzymają

A miałam jechać rzęsy zrobić i może płaszczyk obadać
Czasem trzeba wspólnie pomilczeć 

zaraz muszę do tej szkoły jechać i MUSZE coś zjeść, bo mi we wnętrznościach trzeszczy