|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5042 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Meridia
Dziewczyny, moje BMI to 30,8 czyli I stopień otyłości - 169cm wzrostu, 88kg.
Jeszcze we wrześniu ważyłam 74,ale dwa razy ziemniałam antykoncepcję hormonalną i takie są skutki ![]() Zapisałam się na jogę (Raz w tygodniu, bardziej z powodu bóli kręgosłupa) i z koleżanką na takie rowerki połączone z ćwiczeniami wzmacniającymi, też raz w tygodniu po godzince chodzę. Podobno świetne na spalanie tłuszczu, tu pedałujesz a tu dodatkowo hantle, pompki rękami itd. Dodatkowo może wcisnę gdzieś w sobotę 2h roweru w terenie lub spacery z moim TŻ. Nie potrafię trzymać diety, kiedyś udał mi się Dukan 2miesiące i schudłam ok.10kg, ale teraz w ogóle nie umiem się zawziąć. Jem dość spore śniadania - jajecznica z 3 jajek + 2 parówki (weekend) lub zwykłe płatki to w dni robocze, potem na uczelni z 3 kanapki (zajęcia mam od 8 do 20) + dużo piję (Izotoniczne typu Oshee, czasem sok) ale jak wracam do domu to z cztery razy w tygodniu zjem dodatkowo paczkę chipsów albo słonecznik podłubię co wiem, że jest okropne, ale nie mogę nad tym zapanować .Kiedyś (około roku temu gdy byłam przed Dukanem i chodziłam na basen 2x po 2h w tyg) byłam na Zelixie bo Meridii nie mogłam dostać. Przez 1 tydzień brałam 10, przez dwa 15. Nie zszedł mi ani gram! Jak myślicie? Oróbować ponownie z Meridią lub Zelixą? Czy przyśpieszy to moją planowaną utratę 18kg do lipca (daj Boże!) ? Czy nie ma sensu? Mogę robić wiele, jem dużo owoców, warzyw, ale za Chiny nie potrafię zrezygnować z tych dwóch niezdrowych przekąsek. I tak się już zawzięłam i zaczęłam się ruszać, bo jakoś ostatni rok prawie w ogóle się nie ruszałam (sporadycznie basen 2x na miesiąc + w grudniu 6dni na bieżni na siłowni) co również wpłynęło makabrycznie na moje uda i brzuch
|
|
#5043 |
|
BAN stały
|
----------------
Edytowane przez kiciulka23 Czas edycji: 2011-03-24 o 17:40 |
|
|
|
|
#5044 |
|
Przyczajenie
|
Witam jestem tu nowa ale mam ten sam problem 2 lata temu brała meridie no i był cud schudłam tyle ile chciałam ale po dwóch miesiacacg zaszłam w ciąże była happy
![]() załamka bo niema nigdzie meridii znalazłam jedno ogłoszenie i tak sie głupia napaliłam ze kase wysłałam i nic nie zobaczyłam ale znalazłam tez inne które maja niby działanie jak meridia tj. slimex i sibotrim sprowadzane z anglii a takze sibutal czy slyszalyscie cos o tym co tym sadzicie prosze o odpowiec pozdrawiam kobitki |
|
|
|
|
#5045 |
|
Przyczajenie
|
Chooo ponownie nie spróbujesz raczej gdyż te środki zostały wycofane, proponuję poczytać kilka stron wstecz
Titucha ja przez 3 mce bralam Slimex na mnie nie zadziałał absolutnie, waga w miejscu... P.S. jesli zdecydujesz się na Slimex to lepiej poproś kogoś znajomego, który jest w Anglii na stronkach internetowych za 1miesięczną kurację zapłacisz ok 150zł a mi znajoma wysłała za 90 zł 3miesięczną kurację, więc jest różnica |
|
|
|
|
#5046 |
|
Przyczajenie
|
hm...no tak wiem ale niemam tam nikogo
a to w anglii jest na recepte? Skoro na ciebie nie zadziałało prubowałaś czegoś innego Dziewczyny RRatunkuuuu!!! co polecacie?
|
|
|
|
|
#5047 |
|
Przyczajenie
|
Titucha1986 - może spróbuj z Adipexem. Ja nie żałuje, że się zdecydowałam, a nie ukrywam, że miałam pewne obawy przed decyzją kupienia. Jak chcesz to mogę podać Ci meila do babki od której kupiłam całę opakowanie. pozdrawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5048 |
|
Przyczajenie
|
No tyle za ja juz zamówiłam sslimex pobiore i zobaczymy jakie bedą efekty jak nie bede prubowała co innego trzymajcie kciuki dziewczynki
|
|
|
|
|
#5049 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ja tez własnie jestem po 1 tabletki slimexu, chciałabym sie dowiewdzieć jak wygląda to u Was? Nie chce Wam się jeść? Udało sie Wam schudnąć?
|
|
|
|
|
#5050 |
|
Przyczajenie
|
Witam kochane Panie
Ja dzis dostałam Slimex |
|
|
|
|
#5051 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a gdzie mozna dostac ten slimex albo adipex???
kiedys brałam meridie cudnie zadziałała schudłam 12kg, ale potem zaszlam w ciaze i szkoda gadac.. obecnie 164 i 98kg
|
|
|
|
|
#5052 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() więc ja w mojej przygodzie z odchudzaniem poza meridią i slimexem miałam okazję skorzystac z therm line II, ktore tak jak slimex nie dało nawet najmniejszego efektu... ![]() przy okazji zapytam co z tym adipexem? ile to cudeńko kosztuje? ![]() z góry dziekuję za odpowiedź pozdrawiam kaśka! |
|
|
|
|
#5053 |
|
Przyczajenie
|
--
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2011-03-29 o 22:38 |
|
|
|
|
#5054 |
|
Przyczajenie
|
--
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2011-03-29 o 22:38 |
|
|
|
|
#5055 |
|
Przyczajenie
|
Hejka wszystkim
![]() Poszukuje pilnie Zelixy słyszałam też o Slimex ,podobno ma podobne działanie ale nie wiem gdzie można kupić-możecie mi jakoś pomóc ?potrzebuje schudnąć do połowy czerwca conajmniej 10kg....... |
|
|
|
|
#5056 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was stosuje sibotrim? Czy on jest na recepte?
|
|
#5057 |
|
BAN stały
|
złamanie regulaminu
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2011-03-29 o 22:37 |
|
|
|
|
#5058 |
|
Przyczajenie
|
21,03 -92kg
31,03-89.8 Kochane po 10 tab slimex jakies efekty są biorę dalej zobaczymy jak bedzie po drugiej dziesiątce pozdrawiam |
|
|
|
|
#5059 |
|
Przyczajenie
|
ja też po 10 tabletkach widze różnicę nawet dopiełam sie w spodniach
slimex działa |
|
|
|
|
#5060 |
|
Przyczajenie
|
kika28
możesz podać namiary skąd wzięłaś slimex i ile kosztował? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5061 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#5062 |
|
Przyczajenie
|
hej slimex kupiłam na allegro za jeden blister zaplaciłam 49 zł.
|
|
|
|
|
#5063 |
|
Raczkowanie
|
a u kogo kupilas ten slimex? podasz mi namiary na aukcje bo nie moge znlesc gg 12080284
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- A i mam pytanie jest jakis lek w sprzedazy na recepte co dzialalby podobnie jak meridia zelixa i tego typu? czy wycofali i nic w zamian pomocniczego juz nie ma;/ |
|
|
|
|
#5064 |
|
Przyczajenie
|
wszystko fajnie, dzięki bardzo
ale czy mozesz podać linka na tego allegrowicza moje gg 10423890
Edytowane przez iwona512000 Czas edycji: 2011-04-07 o 19:08 |
|
|
|
|
#5065 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,którzy walczą z okropną nadwagą.Próbowałam ostatnio kupić meridie 15.Wiem,ze jest wycofana. Brałam ją ponad rok temu i pięknie schudłam z 112kg.Teraz ważę 98kg i 163cm po prostu jestem załamana. Przez paradoksalne polskie prawo zostałam 2 razy oszukana,ponieważ trzeba załatwiać takie środki w sposób zakulisowy."Sprzedający"p rzysłał mi puste opakowanie lub w ogóle nic nie otrzymywałam a pieniążki ginęły w eterze. Będę wdzięczna za pomoc w sprawie Adipexu.
|
|
|
|
|
#5066 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczynki
slimex 21 tabletka :rolley es: Czuje sie swietnie i jestem happy21,03 -92kg 31,03-89.8 10.04-87,4 ![]() ![]() k laski:POZDRAWIAM |
|
|
|
|
#5067 |
|
Zadomowienie
|
gdzie kupilas tabletki????
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#5068 |
|
Przyczajenie
|
to dla odmiany,żeby nie było tak kolorowo powiem, że na mnie slimex nie podziałał niestety... 0 efektu no ale gratuluję tym, którym pomaga
|
|
|
|
|
#5069 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie. Kiedyś brałam Meridię, ale nie dokończyłam kuracji i zostało mi kuracji na 3 tygodnie, tyle, że przegapiłam termin ważności, są już po terminie- 09/2010... Jak myślicie, nic mi się nie stanie?
W maju jadę po Adipex, ale nie chcę czekać, akurat wykorzystałabym M przez te 3 tygodnie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Proszę napisz mi coś więcej na ten temat.Podaję ci e-mail baska928@wp.pl.Ja osobiście brałam i zelixe i adipex i niestety jak głową w mur....pozdrawiam ciepło.
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

ale znalazłam tez inne które maja niby działanie jak meridia tj. slimex i sibotrim sprowadzane z anglii a takze sibutal czy slyszalyscie cos o tym co tym sadzicie prosze o odpowiec pozdrawiam kobitki

moje gg 10423890
:rolley es: Czuje sie swietnie i jestem happy
k laski: