Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 19:00   #1381
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

kochana jak pizza?zjedzona?
widze, ze szalejesz wczoraj tez fast fooda jadlas
pizza na 8 dopiero zamówiona, żeby Zosię zdążyć spać położyć (właśnie przyszła
a wczoraj to nie fastfood był - to Mac flurry

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ja się przyznam, że jeszcze żadnego filmiku z porodu nie obejrzałam. Boję się i w ogóle oglądanie czyjegoś porodu trochę mnie przeraża
ja też nie oglądam filmików

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:03   #1382
Lolka1212
Zadomowienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Andziot sonda odnośnie bucików otwarta jeszcze?
Ja stawiam na te kolorowe Z tego co pamiętam to nie raz pisałaś, że nie ubierasz Zosi na "barbi", więc jeśli sukieneczki macie stonowane, to do tego jeszcze gładkie rajtuzki i wtedy pstrokate buciki śliczne będą

Artiz w domu miałam Rainbowa.. w sensie, że w domku rodzinnym mama ma.. superaśny na wodę, nie trzeba się z tymi workami babrać i w ogóle zero kurzu po nim! Teraz tym bardziej doceniam, bo u siebie mam dziadowski i planuję zmienić.. tyle, że Rainbow strasznie drogi

Koko dżambo lux malina, czyt. Mary za wizytkę

Eweska i jakie decyzje? Szpital czy jeszcze się nie decydujesz?
Stary 2011-04-07, 19:03   #1383
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ewesko, super wieści z wizyty! Co do położenia do szpitala, to pewnie lekarz już sam nie wie, co robić, bo może rzadko zdarzają mu się przypadki takie, jak Twój - donoszone, duże, zdrowie bliźnięta i aktywna nienarzekająca mamusia okaz zdrowia

Ddaaiissyy, nie mogę narzekać, cieszę się, że za poród teoretycznie nic nie będę płacić. Chyba że zażyczę sobie osobną salę poporodową

Moria, życzę owocnej walki z opuchlizną!

Pauliziu, ale spokojnie, te dwa USG spokojnie Ci wystarczą położna może w ciąży? Zbudynienie ma?

Anula, to sobie odpoczniesz, no! Zazdroszczę spacerów nadfiordowych

Grazin, za wymaz płaciłam 37 zł, polega to na tym, że gin wkłada Ci taki kijeczek i coś tam chwilę gmera, w każdym razie zabolało

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:03   #1384
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

MoniaK ehhh ja tez nie ogladalam,dzisiaj mnie naszlo, nie wyglada to az tak zle

Paulizia tez slyszalam o tym ile witamin ma siara...oj bardzo chce karmic...az sie sobie dziwie, czemu tak chce...wyczytalam same superlatywy na ten temat- moze dlatego.
Mam nadzieje, ze nam sie uda
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:06   #1385
gusiagatko
Zakorzenienie

Eweska To teraz już w każdej chwili może się zacząć. Cokolwiek postanowisz trzymam kciuki aby poszło po Twojej myśli

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:11   #1386
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
pizza na 8 dopiero zamówiona, żeby Zosię zdążyć spać położyć (właśnie przyszła
a wczoraj to nie fastfood był - to Mac flurry

ja też nie oglądam filmików
no dobrze niech ci bedzie
lodow tez bym pojadla, zreszta co ja bym nie zjadla teraz

eweska zgadzam sie ze zdaniem Mary- zuch dziewczynka z ciebie!!!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

uciekam z wizazu, mam lekkie skurcze ehhh tz zaraz bedzie.
Trzymajcie sie
ja ide nogi wyprostowac

ps: coraz czesciej sie zdarzaja te napinania brzucha i coraz bardziej je czuc
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:14   #1387
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Moria, dzięki, dzięki! ja i tak włażę tu milion razy dziennie, żeby patrzeć, co u Ciebie, Aguś i Eweski

Lolko,

vege!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 19:18   #1388
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Andziot sonda odnośnie bucików otwarta jeszcze?
Ja stawiam na te kolorowe Z tego co pamiętam to nie raz pisałaś, że nie ubierasz Zosi na "barbi", więc jeśli sukieneczki macie stonowane, to do tego jeszcze gładkie rajtuzki i wtedy pstrokate buciki śliczne będą
też tak pomyślałam

Chyba zrobię sobie już łóżko i się położę. Katar nadal mnie nie opuszcza i głowa trochę pobolewa. Kiedy mi to przeziębienie przejdzie w końcu wrrr

Miłego wieczoru kochane i nie piszcie za dużo
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:18   #1389
atiz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ja się przyznam, że jeszcze żadnego filmiku z porodu nie obejrzałam. Boję się i w ogóle oglądanie czyjegoś porodu trochę mnie przeraża
kurcze mam to samo, mam nadzieję że brak wiedzy w tym temacie nie wpłynie negatywnie na moje radzenie sobie w trakcie porodu

Cytat:
no dobrze niech ci bedzie
lodow tez bym pojadla, zreszta co ja bym nie zjadla teraz

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

uciekam z wizazu, mam lekkie skurcze ehhh tz zaraz bedzie.
Trzymajcie sie
ja ide nogi wyprostowac

ps: coraz czesciej sie zdarzaja te napinania brzucha i coraz bardziej je czuc

cały dzień mam non stop skurcze i twardnienia brzucha, jeszcze nie miałam takiego dnia wcześniej, jakoś czuje że się zbliża godzina ZERO

eweska ty to dodajesz mi sił normalnie, poważnie, dzielna dziewczyna z Ciebie, jak mam załamkę myślę o Tobie pilnuj skurczy, odpoczywaj i czekaj na mężula

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

Edytowane przez atiz
Czas edycji: 2011-04-07 o 19:19
atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:24   #1390
Paulizia
Wtajemniczenie

Mary, ona strasznie roztrzepana, a ciaza w jej przypadku to juz cud, bo jest grubo po 50 poza tym strasznie mruga oczami
No ja wiem, ze 2 usg wystarcza... nawet rozmawialismy z mloda polozna ostatnio i ona mowila, ze oni tutaj jak najmniej ingeruja w ciaze. jak sie cos dzieje to od razu reaguja i to jest prawda, bo zajeli sie mna od razu, nie musialam czekac w kolejkach i w ogole. Kolezanka ma usg co 2 tygodnie, bo zanotowali za duza ilosc wod i ja monitoruja. Moja ciaza prawidlowa wiec tylko 2 usg. Tylko troszke zazdraszczam Wam jak wracacie z wizyt i wiecie ile Wasze dzieciaczki urosly od ostatniej wizyty itd.

24Kasia ja tez bardzo chce karmic piersia... jaka to wygoda w nocy!!! Zawsze mozesz polozyc sie z maluchem, dac cyca i kimonko
Poza tym to podobno niesamowicie scala... kolezanki mi opowiadaja jak bylo im strasznie przykro jak musialy odstawiac dziecko od piersi po kilku miesiacach
Polozna mi mowila, ze duzo daje nasza psychika. Nie mozemy sie zrazic, bo wszytsko moze sie odbic na pokarmie. Musimy podejsc do tego normalnie. Wiadomo na poczatku malenstwo nie umie ssac i wklada sobie sutka pod jezyk i wtedy strasnzie boli. jak zacisnie to paluszka wlozyc miedzy dziaselka i pusci. I wkladac mu co chwile sutka az zalapie jak ma ssac, a zalapie bardzo szybko

Kurcze czekam az bede bardziej glodna i robie tosty

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

MoniaK, Atiz... ja natrafilam na taki porod na youtube ludzie to sa powaleni takie cos wrzucac na youtube. Babka na lozku gola rodzi, tatus kameruje cale krocze jak maluch wychodzi i komentuje. Dziecko wychodzi to tatus z ta kamera podbija, przecina pepowine... normalnie paranoja... a jaka ogladalnosc
Stary 2011-04-07, 19:27   #1391
andziot
Zakorzenienie

chyba mała już jest dużo niżej,
bo pizzy zjadłam więcej niż zwykle
i do tego szybciej od mężula co w ogóle się nie zdarzało ostatnio

jak mi błogo teraz
(sądzę że tylko do momentu aż się nie położę, bo wtedy witaj zgagulcu, ale warto było )

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 19:33   #1392
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Pauliziu, jest to fajne, że można podejrzeć malucha, ale to przecież ma być forma badania, a nie rozrywka i zabawa w obserwowanie Dla mnie nawet to 3D nie było koniecznością, nie zdecydowaliśmy się i już nie zdecydujemy zwykłe wystarczy do pomiarów i zbadania

Lalki, uciekam. Chyba wcześniej się położę, bo jestem padnięta jakaś. Prysznic, łóżko, książka

Wczoraj zaczęłam masowanie chińską bańką, poszło mi fatalnie, ale dziś kolejne podejście, może się ogarnę

vege!
Stary 2011-04-07, 19:41   #1393
Paulizia
Wtajemniczenie

A co tu tak cicho dzisaj??? Przeciez teraz juz zadne serial nie leci

Mary dobranoc kochana!!!

Andziot Jaka pizze mieliscie?
Stary 2011-04-07, 19:51   #1394
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak to się stało, ale przeoczyłam zdjęcie Mimbi wkładek Niezłe to jest, musi wyglądać supa supa sexy z majtami siateczkowymi Fryzjera masz zarąbistego Ten Elancyl mnie kusi, ale zaraz rzucę okiem po ile na allegro stoi.

A ciśnienie, to ja mam 90/60, 80/60, a jak się wkurzę, to 100/70 tylko to tętno mnie wykańcza czasami
No ja sie czuje super sexy z tym samolotem miedzy nogami, TZ mnie pyta, kiedy chce odfrunac Ale nie badz taka do przodu, tez bedziesz z tym latac po porodzie, z ta roznica, ze mi dadza je ZA DARMO :P
Cisnienie mam takie samo jak Ty, a jak sie ostro wrukwilam, to mi skoczylo raz do 120/80, bylam w wielkim szoku.
Cytat:
kochana a moze wrzucisz nam zdjecie nowej fryzurki????
Mam wielki ryj i nie moge patrzec na siebie. W sobote moze pojde na ten obiad rodzinny, wiec jakbym sie wybierala, to se pewnie strzele jakas tapete i moze bede jakos tam wygladac - jak uznam, ze nie jestem AZ TAKIM kaszalotem, to moze cos wkleje.

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
mary poziomkowa; ale fajnie z tym porodem u Ciebie Wiadomo, ze za full wypas sie płaci Za darmo umarło
Pewnie Was nie zdziwie stwierdzeniem, ze w moim amerykanskim szpitalu nie placi sie za nic? Ani za zzo, ani za porod rodzinny, ani za wanne, ani za podklady, pieluszki, chusteczki etc.
Mary a Hanka znowu taki grubas? No wiadomo, po mamusi to ma

Cytat:
jak ogladam filmiki z porodu to placze za kazdym razem gdy kladą maleństwo na brzuchu mamy...
ja sie tam chyba nie ogarnę, bedę plakać i plakać- chyba nie ma bardziej wzruszającej chwili niz ta....
Nie ogladam takich filmow, ale jak jeden z lekarzy robil mi USG, to go zapytalam, dlaczego wlasciwie facet zostaje ginekologiem. I w rozmowie powiedzial, ze ponad 10 lat odbiera porody i dalej ciagle sie wzrusza, co jest dla niego dosc krepujace i boi sie, ze przestraszy pacjentke, wiec zawsze musi sie odwrocic albo udaje ze cos tam robi. Wiec jak czlowiek, ktory robi to kilka razy dziennie od 10 lat nadal placze przy porodzie, to co Wy sie dziwicie, ze ryczycie? Ale ja tam tego nie ogladam, co ma byc to bedzie. Z wlasna fizjologia sie pogodzic nie moge a co tu dopiero jakies obce baby ogladac, bleeee.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:55   #1395
gusiagatko
Zakorzenienie

Teściowa właśnie mi napisała, że właśnie zamówili wózek Ma przyjść w ciągu 2 tygodni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wózek.jpg (39,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg erezplain.jpg (21,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg erezplain (1).jpg (22,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg erezplain (2).jpg (22,2 KB, 22 załadowań)

06.07.2011

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-04-07 o 20:04
Stary 2011-04-07, 19:58   #1396
agus87
Zakorzenienie

a ja se bylam w mc donaldzie :P
zjadlam cheesburgera i pare lodeczek z sosem smetanowym na tol zarzucilam mc flurry

skurcze mam raz co 10 minut raz co 20
Stary 2011-04-07, 20:02   #1397
asiak1981
Rozeznanie

24kasia, paulizia- super że się tak nastawiłyście psychicznie, ja wierzę że to pomaga! A wygoda jest niesamowita, zwłaszcza poza domem,nie trzeba nosić ze sobą butelek, mleka itp.
Moja mama miała 3 dzieci, nie miała mleka w ogóle,a ja się uparłam że chcę karmić i się udało. Aha- i siary przed też nie miałam,widocznie takie cyce.

24kasia - może u Ciebie już się zaczyna?

Dobranoc mamusie!

Wojtuś, ur. 3.05.2011 r.

asiak1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 20:13   #1398
Paulizia
Wtajemniczenie

Gusia z myszka miki woow nie lubie takich podwojnych kolek, ale wyglada fajnie!!!

Asiak grunt to dobre podejscie a ze ja leniwa jetsem wiec dla mnie karmienie piersia jest jak znalazl.
Moja mama tez nas nie karmila. Twierdzi, ze nie miala pokarmu, ale moim zdaniem przeszla traume, bo mowila tez ze ja strasznie bolalo, i pokarm znikl. Podobno ja nie uznawalam zadnych smoczkow i butelek tak bardzo chcialam cycka, ze musiala mi mleko lyzeczka podawac.
Ja bede robic wszystko by karmic piersia, bo to najwazniejsze dla mojego dziecka!
Stary 2011-04-07, 20:19   #1399
atiz
Rozeznanie

gusiagatko słodki z myszką miki

Chyba idę się położyć, wiatr wieje okrutnie, hałasy z dworu przerażają kotki moje małe, musze je pocieszyć. Mąż na mieście, impra służbowa, ten to ma życie, mam nadzieje że jak wróci to najpierw się odkazi zanim położy się koło mnie taki alkoholowo fajkowy, fuj fuj

Spokojnej nocki, przespanej przede wszystkim !

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

Edytowane przez atiz
Czas edycji: 2011-04-07 o 20:23
atiz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 20:23   #1400
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
[...]Mam wielki ryj i nie moge patrzec na siebie. W sobote moze pojde na ten obiad rodzinny, wiec jakbym sie wybierala, to se pewnie strzele jakas tapete i moze bede jakos tam wygladac - jak uznam, ze nie jestem AZ TAKIM kaszalotem, to moze cos wkleje.
ha!! Mam to samo!!! Moj ryj jest tak wielki, ze mi nawet makijaz nie pomaga

Agus skurcze leca, ale nie w ta strone

straszna ciiiiisza tutaj

tosty sie robia
Stary 2011-04-07, 20:23   #1401
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Eweska i jakie decyzje? Szpital czy jeszcze się nie decydujesz?
Nie idę do szpitala jeszcze bo na bank bym juz tam została do porodu, a niech wszystko potrwa jeszcze dwa tygodnie albo i więcej nic nie jest powiedziane że zaraz mogę urodzić.

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Ewesko, super wieści z wizyty! Co do położenia do szpitala, to pewnie lekarz już sam nie wie, co robić, bo może rzadko zdarzają mu się przypadki takie, jak Twój - donoszone, duże, zdrowie bliźnięta i aktywna nienarzekająca mamusia okaz zdrowia
Zgadza się oni strasznie chuchają i dmuchają na ciąże bliźniacze w sumie się nie dziwie bo chcą aby donosić je jak najdłużej a rzadko się to udaje niestety.

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Eweska To teraz już w każdej chwili może się zacząć. Cokolwiek postanowisz trzymam kciuki aby poszło po Twojej myśli

Cytat:

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość

eweska ty to dodajesz mi sił normalnie, poważnie, dzielna dziewczyna z Ciebie, jak mam załamkę myślę o Tobie pilnuj skurczy, odpoczywaj i czekaj na mężula

Dziękuję dziewczyny kochane jesteście Pogadałam z mężulem godzinkę, powiedziałam mu że teraz w każdej chwili może się spodziewać telefonu
Wcale się nie zdziwił że juz zaczyna się coś dziać jak to on powiedział że jest facetem i wyobraża sobie jak to jest mieć dwójkę i to wcale nie dziwne że się chłopcy pchają do wyjścia.
Muszę teraz na szybko jeszcze pozałatwiać co miałam do zrobienia, Pit muszę do skarbówki złożyć, głupota ale cóż z zerowym pitem też muszę iść, ale nie wiem czy nie wyślę go pocztą bo przez net nie umiałabym, opłaty muszę porobić na ten miesiąc, ogarnąć do końca mieszkanko i wtedy może sie dziać
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 20:25   #1402
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
ha!! Mam to samo!!! Moj ryj jest tak wielki, ze mi nawet makijaz nie pomaga

Agus skurcze leca, ale nie w ta strone

straszna ciiiiisza tutaj

tosty sie robia
napisalam nie pokolei :P
Stary 2011-04-07, 20:34   #1403
matallewar
Zakorzenienie

eweska Jejciu, jejciu, Ty też już z rozwarciem... Ja myślę, że do środy dotrzymasz
A PIT przez net wypełnia się tak samo, jak ręcznie, tylko, że w specjalnym programie, który się instaluje w komputerze
Polecam - łatwe, szybkie i przyjemne

mimbi To może wszystkie pojedziemy do Ciebie rodzić? Komfort, do tego ZA DARMO!

A ja mam nadal MEGA lenia.
Nie pojechałam na SR - pogoda taka, że najchętniej przeleżałabym cały dzień w łóżku
Ale za to zrobiłam zakupy na Baby Shower...
I w sklepie złapał mnie taki ból, jak na @, że musiałam usiąść na 15 minut. Masakra normalnie...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 20:40   #1404
anula_81
Zakorzenienie

a ja dziewczyny ide spac, mala mnie tak skopala i rozpycha sie na szyjke, ze boli zgielam sie wpol ale to byl taki chyba skurczybyk bo bolalo jak cholewka i caly czas ta szyjka kluje jak mala sie rusza, pcha sie mala okrutnie. tydzien to by mogla jeszcze posiedziec noooo!
szczegolnie, ze buty wiosenne chcialam sobie jutro kupic

musze polezec.
buziale

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 20:41   #1405
mamaoptymistka
Zadomowienie

Witajcie
Eweska jestem pod wielkim wrażeniem Twojego bloga a dokładnie makijaży. Jaką Ty masz wspaniałą cerę.
Stary 2011-04-07, 20:45   #1406
gusiagatko
Zakorzenienie

Ja się pomalutku zbieram, idę poleżeć na kanapie obok Tż coś w Tv, a później spać.

Dobranoc

06.07.2011
Stary 2011-04-07, 20:48   #1407
eweska
Moderatoreska

Dziękuję dziewczyny
Mamaoptymistka dziekuję

Właśnie mama dzwoniła i żałuje że je powiedziałam o rozwarciu bo rodzina przezywa bardziej niż ja sama Przecież ja dzieckiem nie jestem i jak zacznie się coś dziać wiem gdzie mam jechać i co robić. Teraz to będą dzwonić
Ja nie zamierzam rodzić wcześniej niż za tydzień :P

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
a ja dziewczyny ide spac, mala mnie tak skopala i rozpycha sie na szyjke, ze boli zgielam sie wpol ale to byl taki chyba skurczybyk bo bolalo jak cholewka i caly czas ta szyjka kluje jak mala sie rusza, pcha sie mala okrutnie. tydzien to by mogla jeszcze posiedziec noooo!
szczegolnie, ze buty wiosenne chcialam sobie jutro kupic

musze polezec.
buziale
Odpoczywaj kochana

Mnie się brzuch co jakiś czas spina i czuję jak mały napiera na dól, ale siedzę sobie z nogami wyciągnietymi do góry i zaraz ide leki wziąść i położę się do łóżka, oczywiście za laptopem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 20:49   #1408
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny
Mamaoptymistka dziekuję

Właśnie mama dzwoniła i żałuje że je powiedziałam o rozwarciu bo rodzina przezywa bardziej niż ja sama Przecież ja dzieckiem nie jestem i jak zacznie się coś dziać wiem gdzie mam jechać i co robić. Teraz to będą dzwonić
Ja nie zamierzam rodzić wcześniej niż za tydzień :P

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Odpoczywaj kochana

Mnie się brzuch co jakiś czas spina i czuję jak mały napiera na dól, ale siedzę sobie z nogami wyciągnietymi do góry i zaraz ide leki wziąść i położę się do łóżka, oczywiście za laptopem
do mnie poki co nie dzwonia
i cale szczesciebo bym wylaczyla telefon
Stary 2011-04-07, 20:54   #1409
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
do mnie poki co nie dzwonia
i cale szczesciebo bym wylaczyla telefon
Ja tak zrobię jak zacznie mnie to naprawdę denerwować :P
Stary 2011-04-07, 20:54   #1410
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Ja tak zrobię jak zacznie mnie to naprawdę denerwować :P

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości