|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
5 SPOSOBÓW NA UWODZENIE
Pachnące pocałunki, gładka skóra domagająca się pieszczot wystarczą zamiast wyznań, na które nie masz odwagi. Wzrok Mężczyźni są wzrokowcami. To dlatego częściej zdarza im się zakochać od pierwszego wejrzenia i nie potrafią ukryć emocji, jakie budzi w nich widok pięknej nieznajomej. Wzrok jest Twoim największym sprzymierzeńcem w sztuce uwodzenia. Wrażenia wzrokowe możesz wzmocnić, umiejętnie dobierając kolory wnętrz, strojów oraz makijażu. Pamiętaj, że niektóre kolory, np. czerwień i róż, są silnym erotycznym sygnałem. Te właśnie barwy towarzyszą miłosnym godom ptaków. Czerpiąc inspiracje ze świata przyrody, pomaluj paznokcie emalią o wyrazistym odcieniu, a odważnie podkreślonym okiem mrugnij zalotnie do Kupidyna. Słuch Najbardziej wrażliwy ze zmysłów bywa niedoceniany przez mężczyzn. Kobietom łatwiej przychodzi otwarte mówienie o uczuciach. Jednak by komórki nerwowe w uchu wewnętrznym nawiązały łączność z korą słuchową w mózgu i wywołały łańcuch erotycznych skojarzeń, nie trzeba słów, wystarczy odpowiednia muzyka. Według badań najlepsze do uprawiania seksu są płyty: Joe'ego Dassina, Whitney Houston, Toni Braxton i Robbie'ego Williamsa.Nie mniej skutecznym bodźcem erotycznym są dźwięki, które kojarzą się z obecnością kobiety. Subtelny trzask zamykanej puderniczki, charakterystyczne klinięcie towarzyszące zamykaniu szminki, metaliczny szczęk zapalniczki to odgłosy szczególnie miłe dla męskiego ucha. Smak Jest silnie powiązany z... nosem. To, co odczuwamy jako smak, w rzeczywistości jest zapachem, czyli wrażeniem odebranym przez receptory węchowe. Jak zatem sprawić, by ukochany na długo zapamiętał smak Twoich pocałunków? Zadbaj o przyjemny oddech. Nie jedz przed randką potraw doprawionych czosnkiem i cebulą. Nadaj ustom słodki aromat czekolady albo owoców. Najlepiej błyszczykiem, który sprawi, że wargi będą lśniły kusząco (dodatkowe wrażenia wzrokowe!). A że droga do serca prowadzi przez żołądek, starannie przygotuj menu miłosnej kolacji we dwoje. Węch Najnowsze badania dowodzą, że to właśnie węch, a nie, jak dotychczas sądzono, wzrok i słuch, odgrywa największą rolę w miłości. Neurony węchowe, których zakończenia tkwią w nosie, znajdują się w części mózgu odpowiedzialnej też za wszelkie uczucia, od wściekłości po rozkosz. To tłumaczy miłosną misję wydzielanych przez nasze ciała feromonów, naturalnych hormonalnych substancji zapachowych. Sztucznie stworzone wonie także mogą być miłosnym wabikiem. Jeśli chcesz sprawić, by Twój mężczyzna poczuł, że należysz do niego, zadbaj, aby dom wypełnił się aromatem świec zapachowych i kadzidełek. Sięgnij po cięższe orientalne perfumy, egzotyczne korzenne nuty działają jak afrodyzjak. Kropla zmysłowego eliksiru za uchem czy na nadgarstku to prawie deklaracja. Dotyk Jest sumą wielu wrażeń: uścisku, bólu, gorąca, zimna. Receptory powiadamiające mózg o dotykowych impulsach znajdują się na całej skórze. Najbardziej czułe są strefy erogenne: uszy, kark, usta, piersi, wewnętrzna strona ud. Zafundujcie sobie intymny masaż lub wspólną kąpiel. Wzajemne pieszczoty podnoszą temperaturę uczuć. Nawet lekkie muśnięcie sprawia, że we krwi wzrasta poziom endorfin odpowiedzialnych za odczuwanie przyjemności. Nie rezygnuj z tych miłych doznań z powodu niedoskonałości ciała. Wypracowana przez odpowiednią pielęgnację jedwabista gładkość skóry działa na mężczyzn elektryzująco.
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Pousuwałam zdjęcia bo mnie wkurzały
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się nie chce iść do pracy... pocieszam się, że będzie pokaz mody to sobie pooglądam różne ciuchy
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- pokaż się
|
|
|
|
#4444 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() http://www.she.pl/sklep/ Cytat:
zmieni Ci sie, zobaczysz
|
||
|
|
|
#4445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może pisałaś ale zapomniałam ![]() Mam do Was pytanie Biorę 2 opakowanie Belissy i zostało mi 20 tabletek a teraz chcę brać Skrzypo vite i jak się skończy to znowu wrócić bo Belissy i właśnie nie wiem czy tak można mieszać witaminy
|
|
#4446 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chyba to jednak nie zatrucie a jakiś wirus Cytat:
Też ładne i większość idealna do mojego biustu ![]() Cytat:
U mnie właśnie padało ale teraz wszystko zacznie szybko rosnąć, trzeba jakieś pozytywy znaleźć ![]() Jej ale posta strzeliłam długiego
|
|||||||||
|
|
|
#4447 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Jadę zaraz na zakupy. Dobrze, że mam podwózkę zapewnioną, bo tak to by mi się nie chciało ![]() Mam upatrzoną torebkę (mam nadzieję, że będzie) i idę w reserved płaszcza poszukać, bo widziałam, ale mieli braki w rozmiarach. W końcu jakiś jednorzędowy i nie odstający z tyłu jak namiot. A poza tym to nie wiem sama co mi potrzebne,
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-04-07 o 18:47 |
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot dzięki
No i przez Ciebie znalazłam swój "ideał" ![]()
|
#4449 |
|
Rozeznanie
|
ekomonika moim zdaniem, ten ksiądz użył trochę niefortunnego określenia, ale miał trochę racji. Jeśli jesteś za zdradą to po co w ogóle ślub, mozna przecież byc na układzie... Oczywiście nie powinien się tak do Ciebie zwrócić.
karolcia jak dokończę to sie pochwalę, może mi trochę pomożecie
|
|
|
|
#4450 |
|
Zadomowienie
|
oja, ale naskrobałyście
![]() idę do pracy... więc dopiero jutro Was nadrobię ![]() ale! zrobiłam filmik ![]() jak któraś z Was będzie miała ochotę obejrzeć to oto link: 1) http://www.youtube.com/watch?v=ZqHJOaMFsYs 2)http://www.youtube.com/watch?v=NrOxfIid72E buziaki |
|
|
|
#4451 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a moze http://www.she.pl/pl/partnerzy/ http://www.she.pl/pl/dystrybucja/polska/23/ |
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taki sam jak ten brązowy, tylko różowy
![]() Jeszcze nie zakładany ![]() Mogę wiedzieć ile masz lat? |
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot pewnie że mi się zmieni, jestem tego pewna , tak jak tego że mam na imię Monika, i nie cierpię swojego imienia
![]() LetMeBeYourFantasy_ no właśnie mi chodziło tylko o ten zwrot To ja powiedziałam że mnie może chłopak zdradzać [ bo jak mnie zdradzi, to mam pewność że mnie nie kocha, albo że się coś psuje w związku ], bo jeśli by mnie szczerze kochał, to zdrada by mu nawet przez myśl nie przeszła ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- dodaja 17 ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- snow - no ba, w końcu w tym cały mój [ rzekomy ] urok |
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4456 |
|
CABIN CREW
|
mecze dalej te prace...
|
|
#4457 |
|
BAN stały
|
Te stroje kąpielowe są boskie
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja - tak, oczywiście że lepiej
Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2011-04-07 o 19:34 |
|
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już muszę lecieć, muszę się uczyć na polski
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- No dla mnie też jest to dno . Jakby mnie chłopak zdradził, to bym go rzuciła. Niestety są takie gatunki chłopaków którzy nie chcą rozmawiać wcale, a o ich uczuciach się od jego kumplów dowiaduję... [ doświadczenie, niestety ]I przepraszam że mi się nicki pomyliły
|
|
|
|
#4461 |
|
Rozeznanie
|
ekomonika trochę pokręta ta logika, ale ok. ;d
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej uf wpadłam na chwilę bo koszmarnie się dzisiaj bardzo zle czuje. Rano miałam mdłosci a potem wymiotowałam, a teraz znowu mi dobrze w głowie mi się tak jakoś miesza , i ogulnie osłabiona jestem. Mama jest pewna że jestem w ciaży, jateż mam taką cichą nadzieje . W sobote robię test.
własnie siedze z olejkiem babydream zmieszany z nafta kosmetyczną . Mimo złego samopoczucia muszę zadbać o włoski. Lubię to. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- A tak wogule zaprzestałam pić pokrzywę bo strasznie mi nie smakowała ostatnio i jeszcze bardziej zle się po niej czułam.
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, dokładnie, moja logika jest dziwna i pokręcona, ale do tego już większość osób z mojego toczenia zdążyło się przyzwyczaić
|
|
|
|
#4465 |
|
Rozeznanie
|
Idę zrobić sobie demakijaż i umyć pędzle
|
|
|
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
jutro jade do rossmanaaaaa Hurrrraaa
Kupie: *ten olejek babydream fur mama co zachwalacie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cji-ciala.html *farbke do wlosow http://lorealparis.pl/koloryzacja/ko...alizujacy.aspx *zmywacz do paznokci z isana, moze ktoras miala? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html *nafte kosmetyczna mam pytanie ktora wybrac nafte bo jest pare rodzaji ? sa z aloesem z olejem rycynowym z biopierwiastkami?:confuse d:
|
|
#4467 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedna
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-04-07 o 20:11 |
|
|
|
#4468 |
|
CABIN CREW
|
a napisałaś już coś??? ja to dziennie daje rade góra 4 strony a czas leci i się stresuje...
idę jakieś spa zrobić w ramach relaksu...
|
|
#4469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak u ciebie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

mam brzydkie spuszone włosy i głowa mnie boli 
) i nawet jej nie odpisalam
chyba to jednak nie zatrucie a jakiś wirus