|
|
#3001 | |
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
za to do przelewów internetowych bardzo już przywykłam i nie wyobrażam sobie życia bez nich ![]() zgadzam się z Shiru jednak pod tym względem, że szlag mnie trafia jak czekam pół godziny na poczcie zanim wszyscy emeryci wpłacą i wypłacą pieniądze. a przecież rozwiązanie mogłoby być banalne - jedno okienko do wpłat, przelewów itd, jedno okienko do wysyłania listów i paczek, jedno okienko do awizo. czy to takie trudne?
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już sobie wyobrażam, jak denerwowałybyście się, gdybyście stały za mną na poczcie, podczas gdy ja wybieram znaczki |
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3004 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak od takiej osoby słyszę, że ,,bankowość elektroniczna nie jest bezpieczna" to śmiać mi się chce.
|
||
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso,
![]() ville, dawaj znać jak będziesz się wybierać na pocztę
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2011-04-07 o 14:04 |
|
|
|
#3006 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale taka juz na lato-krotka, biala z h&m...Problem jest taki ze gora jest przeswitujaca wiec aktualnie poszukuje bialego materialu z jakiejs starszej koszulki aby moc ja sobie podszyc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), i zrobienie jednego przelewu trwa 10 minut Przy czym babcia sobie bardzo chwali osiągnięcia cywilizacji że nie musi w kolejce stać Rodzice oboje tylko internetowo już robią wszystko ![]() Też mnie czasami denerwuje jak ktoś przede mną płaci dużo rachunków, ale jak to jest osoba starsza to przymykam na to oko, bo wiem że im jest ciężko się przyuczyć do komputera i bardziej ufają Pani na poczcie Za to jak jest to ktoś młody - do tych 55 lat powiedzmy - to mruczę pod nosem Swoją drogą byłam kiedyś świadkiem ciekawego zajścia, i stałam po stronie starszej Pani. Otóż listonosz jej rentę permanentnie zostawia u sąsiadki albo daje synowej - czego ona sobie nie życzy, bo synowa sobie lubi uszczknąć, a z sąsiadami to wiadomo że różnie może być I okazało się że nic z tym nie może zrobić, oprócz wydania dyspozycji że pieniądze mogą być tylko do jej rąk - płatnej 20 zł albo 30 zł Poradziłam tej Pani żeby sobie dała w zusie dyspozycję do przelewania na konto
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama pracuje w tej branzy i z takimi rzeczami jest bardzo ostrożna. Jesli wydaje pieniądze osobie innej niż tej, której się należą, zawsze sprawdza dowód i spisuje dane, bo jesli coś się stanie to wiadomo, kto pieniądze wziął. Inaczej odpowiada ona Już sie jej zdarzyło, że podeszła do niej rodzina i chciala emeryture mamy / babci, a ta osoba juz nie zyla od 6 rano
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na FastDealu kupiłam sobie kupon na manicure za 17zł
Dołożę 20zł i będę mieć zabieg parafinowy na dłonie + french
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A prawdę mówiąc to mi nigdy nie kazał się listonosz legitymować jeszcze
|
|
#3012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę się doczekać Raz dwa trzy i wszystkich trzech pań z 20 maja
|
|
|
|
#3015 |
|
Pani Buka
|
żeby było o jedno okienko więcej? ehhh
sporo koncertów na Juwenaliach, szkoda że nie na wszystkich napisane jest gdzie są te koncerty, po ile bilety i gdzie kupować bo bym na coś poszła chociaż popatrzeć
|
#3016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym z naczelnikiem sobie pogadała
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyszlo mi rozliczenie za ogrzewanie z zeszlego roku...Musze doplacic 150 zl
![]() Dostala ktoras z was podobna niespodzianke czy tylko moja spoldzielnia tak dba o to aby bylo mi zawsze cieplo?
|
|
|
|
#3019 |
|
Konto usunięte
|
kurde, faktycznie, wczoraj facet spisywał liczniki
spodziewam się wysokiego rachunku za prąd na sezon nie grzewczy ![]() a poza tym nie chce mi się uczyć, nie chce mi sie czytać- nawet literatury rozrywkowej
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszłabym gdzieś potańczyć albo co
|
|
|
|
#3021 | |
|
Wtajemniczenie
|
za co Ty mi babo dziękujesz? mogłaś równie dobrze sama się zarejestrować, a tak to mi chyba nabiłaś 10 dodatkowych punktów? ;p
Cytat:
pozostaje jeszcze kwestia czy będziemy cokolwiek z tych koncertów pamiętać
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie warto iść na karaoke? W sobotę?
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ostatnio zagięłam tu w Krk na poczcie babkę, bo nauczona jestem na paczki naklejać druki przesyłek - a w Krakowie tego nie lubią I Pani do mnie z pyskiem, że kto to widział naklejać na paczkę zanim ona podbije, jak ja mogłam tak bezczelnie sobie nakleić. To miłym głosem poprosiłam żeby wskazała mi punkt bądź jakikolwiek regulamin w którym pisze że NIE WOLNO mi nakleić druczku - bo tak mi kazała powiedzieć babeczka z mojej wiejskiej poczty No i faktycznie wyszło na moje Emilka - u mnie za prąd przyszło i mam o dziwo nadpłatę, natomiast za ogrzewanie jeszcze nie wiadomo - ale ja sobie sama spisuję licznik i mniej więcej obliczam ile wychodzi
|
|
#3025 |
|
Pani Buka
|
spoko
ja właśnie też czekam za rozliczenie ogrzewania za zimę. nie mam pojęcia ile może wyjść
|
#3026 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jest gdziekolwiek w sobotę?
|
|
|
#3027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nadal mam zgloszone 2 osoby wiec sa troszke wieksze prognozy ![]() Ogrzewanie mam zas ryczaltowane ze wzgledu na powierzchnie mieszkania i nie mam na to zadnych licznikow-po prostu sie grzeje a ja przez caly rok place jednakowa stawke...W zeszly rok grzewczy mialam zwrot 2 zl:P A teraz ta doplata 150 Najbardziej mnie dziwi argumentacja, ze sezon grzewczy w 2010 trwal do czerwca
|
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że w każdej dziedzinie musiałabyś się specjalizować sama
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-04-07 o 22:00 |
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nóż się w kieszeni otwiera ![]() A depresyjnie to chyba ostatnio taki czas jest... Mimo że wiosna... Do mnie ostatnio pogotowie nie chciało przyjechać jak miałam atak w nocy - pytają terrorysty czy zejdę na dół do klatki, ja mówię że niezbyt bo nawet nie mam jak wstać z łóżka i się ubrać (tak bolało). Mój mówi że mnie ubierze i zjedziemy na dół - a Pan z pogotowia : no to skoro na dół zjedziecie to równie dobrze Pan dziewczynę może do auta wpakować i przywieźć, czekamy'
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do młodego nie przyjadą, bo mlody to silny i zdrowy, a do starszego też nie, bo się już nie opłaca
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-04-07 o 22:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

Jak od takiej osoby słyszę, że ,,bankowość elektroniczna nie jest bezpieczna" to śmiać mi się chce.

może w końcu uda mi się wbić. wczoraj miałam cały dzień problem z wejściem na wątek, cały czas mnie wywalało. miałyście tak?
Ale taka juz na lato-krotka, biala z h&m...Problem jest taki ze gora jest przeswitujaca wiec aktualnie poszukuje bialego materialu z jakiejs starszej koszulki aby moc ja sobie podszyc