|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Sweet no to muszę poświrować bo uwielbiam
|
#3902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Materac sie nie niszczy, bo dziecko ani nie przesikuje ani nie przekupkuje pampersa jak sie mu go odpowiednio czesto zmienia- no to po co ceratka.. ? Ja tez w poprzedniej ciazy kupilam 2 szt. i teraz mi to zalega w szafie. NIGDY sie nie przydalo.Co do ubezpieczenia w PZU to moj maz placi za nas oboje 160pln/mies i dostaniemy po urodzeniu 5 tys! |
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3905 |
|
BAN stały
|
Wróciłam od stomatologa.
Zmalowana ja też kocham burzę ale taką solidną. Kajool ale zakupy Super i to w moim mieście![]() Wzięłam ten termometr BabyOno ale za 30 zł. z wysyłką. Brunetka trzymam kciukasy ![]() Ja ceratki żadnej nie kupuję. Carmelko to Ci się udało za grosze i z odbiorem osobistym. |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() wyszłam z domu rano i dopiero teraz wróciłam, trochę padnięta ale muszę was nadrobić ![]() babonik, zakupy już mam praktycznie wszystkie, ciuszków aż nadmiar właśnie dziś mi przyszła reszta wyprawki od tego rp_77 ![]() Jakbyś chciała to jeszcze mam http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11251172 Pisałam do nich i można podjechać i odebrać co się kupi, a pan mi napisał jeszcze że można mu podać listę zakupów to poda ceny - jaką może zniżkę dać ![]() AgaGuernsey, zdrówka życzę! Stapelka, witamy wreszcie ![]() wodaqua, co za głupia baba.....ciekawe czy jej allegro choć tą aukcję zablokuje... pieleszka, dobrze że tak gładko poszło na pewno wyniki będą ok ![]() jacieee, widziałam też w rossmanie krem do brodawek, z tej samej serii co oliwka i balsam na rozstępy. Ciekawe czy też taki dobry ![]() na zgagę pomaga mleko, albo ugotowane siemię lniane zanka, Kajool, bardzo fajne zakupy ![]() Sweet Angel, zgadza się winogrona i banany to akurat owoce których nie powinno się za wiele jeść właśnie ze względu na dużą ilość cukrów u nas była burza ale na szczęście chwilkę tylko ![]() zmykam zaraz coś zjeść i do spaaaaaniaaa ![]()
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaszalałam w rossmanie (ale nie odczułam tak bardzo, bo wydałam bon z mojej premi końcoworocznej). Kupiłam dla siebie pare rzeczy (tusz do rzęś wybierałam 20 minut) i dla małej:
żel do kąpieli balsam chusteczki nawilżane (w promo były) chusteczki nawilżane w pudełku patyczki do uszu waciki wszytsko z babydream.
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz w lozku leze i was podczytuje z tele
Brunetka ![]() ja jutro tez mam wizyte. Oby wyniki dobrze byly
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-07 o 22:22 |
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://motherhood.pl/produkt/podklad...scieradlo.html Polecam tę, to nie jakaś ceratka tylko oddycha i wchłania wilgoć, poczytaj sobie na stronie
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Ja już na nogach W zasadzie to od 5 już tylko tak przysypiałam bo takie wietrzysko u Nas że masakra a My mamy rolety antywłamaniowe i trzaskało nimi cała noc U Nas dalej zimno i ponuro Mam nadzieję ze chociaż padać nie będzie ![]() Dzisiaj to najchętniej bym przeleżała cały dzień w łóżku Wstawać śpioszki
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana, co tu tak cicho u nas dziś? ja już od 5,40 na nogach bo jak zwykle nie musiałam ale wstałam z tż-tem bo głodna byłam
wszamałam mu jedną parówkę z żółtym serkiem zapiekaną ale jakoś nie czuję się najedzona chyba pora czymś poprawić - na razie klementynkami, byłam wczoraj w tesco i kupiłam z półtora kilo bo takie ładne i swieże - po 2,99 za kg ale czuje że na tym się nie skończy bo ja teraz ciągle głodna chodzę
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśki
widzę że zakupy pełną parą ja planuje kupić wszystko za jednym razem ale narazie czeka ma przypływ gotówki![]() dziewczyny co robicie dzisiaj na obiad bo ja nie mam na dziś inspiracji
|
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
może ,krokiety ale w sumie niedawno były dopiero... macie inne pomysły?
|
|
|
#3915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja nie taka zachłanna jak Ty Ale ja ma tesco prawie pod blokiem to dzisiaj pójdę i kupię jeszcze ![]() blondynkapoznan u Nas dzisiaj rybka z ziemniaczkami i jakaś sałatka albo warzywa na parze
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś spałam jak zabita.
![]() A na 10 do dentysty ![]() mam jakąś fobie przed dentystami
|
|
|
|
#3917 |
|
Zadomowienie
|
Ja uderzam jeszcze w poduchy
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa.. mam już inspiracje, tż przed ósmą napisał mi sms-a że ma smaka na rybkę panierowaną w bułce z ziemniaczkami i surówką z kapusty kiszonej. No i będe musiała się do sklepu gdzieś poturlać bo nie mam w domu rybek do smażenia. Więc u mnie obiadek podobny jak u Ciebie będzie telepatia A wiecie co, wczoraj się wkurzyłam w duchu bo wróciłam po 15.00 do domu z zajęć, a teściowa ma 3 zmianę w tym tyg ale taką inną bo w cukierni/piekarni pracuje (tzn w pracy od 19.00 -3.00 nad ranem ) i na obiad musiałam jeść parówki z ketchupem a tż jajecznicę bo teściowa oczywiście nie miała czasu żeby cokolwiek ugotować, zresztą - żeby cokolwiek zrobić bo sprzątaniem ja się musiałam zając wieczorem... czy ja jestem jakas wymagająca, czy jak? czemu zawsze wszytsko spada na mnie nawet jak mnie w domu cały dzień nie ma?? ja naprawdę nie wiem co ona robi cały dzień wstaje po ok. 11 przed południem i zanim się rozkręci to już 13 jest, potem zwykle ktoś wpadnie na "kawkę" to wiadomo że już czasu na nic nie ma... no i wkurzona byłam że musiałam na obiad sie parówkami zadowolic, a baba głodna = zła. No ale ja już szczerze się doczekac nie mogę kiedy się wyprowadzimy i hajda stąd i niech sobie radzi sama, skończą się ciepłe pyszne obiadki ![]() musiałam się wyżalić bo mnie nerwa wzięła. Tż się nic nie odzywał ale chyba też nie był zadowolony z jajecznicy.. ja też wolałam nie dolewać oliwy do ognia i nie komentowałam tego nawet bo szkoda nerwów. ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- a z oferty Lidla z gazetki której linka wrzuciłyście interesowałyby mnie pasy ciążowe tylko musiałabym obmacać jaka jakość bo widze że za 20zł dwie sztuki - jedne gładkie, druga para z wzorkiem więc by się opłacało, reszta raczej droga wiec nie na mój portfel - wole lumpki
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-08 o 10:01 |
|
|
|
|
#3919 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
najchętniej bym się spać położyła spowrotem...taka aura, że tylko chrapać...chyba sobie drzemkę w pracy przy kompie zafunduję ![]() u nas dzisiaj na obiad mężuś rybę piecze...jha tam ryb nie lubię, ale tą pieczoną to jeszcze zjem raz na ruski rok..i do tego albo brokuł albo jakaś sałatka... |
|
|
|
#3920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Ja też miewam takie napady, miałam tak przez kilka dni pod rząd, ale przeszło. Jak się o tym myśli albo jak się ma dużo czasu, to jest gorzej.
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się piątkowo
Dzisiaj zaczynamy 22 tc, czy 23 niewiem jak to się w końcu liczy?? niech będzie 22 , czyli to jeszcze nie 6 miesiąc?Za dwa tygodnie moi rodzice odjeżdżają, więc też będę musiała zacząć gotować, ale przez 3 miesiące miałam sielankę z tym
|
|
|
|
#3922 | ||||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() trzymam za dzisiejsze wizytyco do obiadu to Wam nie pomogę,bo ja jem dziś kotlety mielone,ale większosc z Was nie je mięsa w piątki. a my na 12tą jedziemy z córką do okulisty,może się coś dowiem...bo ciężko u nas o dobrego okulistę dla dzieci ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Cytat:
piękne zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja oprócz wózka nie mam nic ale tak jak Blondynka czekam na przypływ gotówki... Aania- u mnie burzy nie było,ale za to piździ od wczoraj strasznie...głowy chce pourywac!!! |
||||
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzis startuje 25 tydzień
Cytat:
|
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do pasa ciążowego, to jakos nie widzę przydatności- w nich chodzi o to, że zasłaniają za krótką bluzkę?Wczoraj kupiłam w lidlu te ciapo-japonki-naprawdę polecam |
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
hej ciężarówki
![]() u mnie też beznadziejna pogoda, tylko zawinąć się w kocyk i poleniuchować...
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech... ja widocznie jak chcę coś zjeść porządnego to muszę sobie sama ugotować więc wyboru nie mam. Dobra.. już nie przynudzam ![]() ja uwielbiam gotować ale nie wtedy kiedy czuje się wykorzystywana jako kucharka ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-08 o 09:00 |
||
|
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
witam,
mialam dzis okropnei spalam i nie iwedomoczemu bola mnei nogi ![]() DZIEWCZYNY POMOCY obudzilam sie roano spojrzalam w lutro a tam co wielka opryszka !!!!!! co mozna stosowac w ciazy na to paskudztwo tylko paste do zebow???? |
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dzis humor jak pogoda za oknem... ale pewnie kiedys przejdzie wiec jestem dobrej mysli. chcialabym czasem by faceci poczuli sie jak kobiety i zmiast patrzec na nas jak osły przytulili, pogłaskali, powiedzieli ze jest ok... maz mnie wkurzyl i od wczoraj nie moge sie pozbierac a od tygodnia placzliwa znow jestem i byle g.no mnie z równowago wyprowadza... nie chc mi sie przez to jesc (to akurat moze dobrze), snia mi sie głupoty, jestem na wszystko zła... |
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Sweet, a było się nie całować na wietrze ? Mój gin ( bo na początku ciąży miałam non stop całe usta wysypane) powiedział że można wszystkie te maści typu zovirax, hascovir, herpex. Polecam herpex bo to krem, wsiąka i nie zostaje na ustach i jest dobry Ja już po badaniach, złapał mnie deszczyk po drodzę ![]() A gotować uwielbiam tylko nie bardzo mam komu Samej sobie to się nie chce kombinować. Piec ciasta też lubię Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

? Ja tez w poprzedniej ciazy kupilam 2 szt. i teraz mi to zalega w szafie. NIGDY sie nie przydalo.

ja planuje kupić wszystko za jednym razem ale narazie czeka ma przypływ gotówki
zębole