Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 22:49   #4501
BlackSwann
BAN stały

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hehe to już staję się powoli nudne ale co ja zrobię, ze takie mi się najbardziej podobają
Ja miałam niedawno bzika na punkcie czerwonych, ale mi się znudziły
Jutro na imprezę planuję założyć szarą tunikę i sobie myślę, że pomaluję paznokcie też na szaro, ale stwierdziłam, że nieeeee, za szaro będzie, róż musi być i i będzie się ładnie przy szarym odznaczał

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
snow, BlackSwann ja dzisiaj też pomalowałam znowu paznokcie na różowo.
O kolejna A macie zdjęcia tych odcieni w necie którymi malujecie na różowo? Może ja zaraz swój znajdę
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:53   #4502
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Jutro na imprezę planuję założyć szarą tunikę i sobie myślę, że pomaluję paznokcie też na szaro, ale stwierdziłam, że nieeeee, za szaro będzie, róż musi być i i będzie się ładnie przy szarym odznaczał

O kolejna A macie zdjęcia tych odcieni w necie którymi malujecie na różowo? Może ja zaraz swój znajdę
ja ma swój na blogu mam też inne róże ale aktualnie ten jest mój ulubiony

i masz rację róż do szarego bomba

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:54   #4503
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

lecę już spać, dobranoc kolorowych snów

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:56   #4504
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

Też miałam niedawno bzika na punkcie czerwonych.
Właśnie szukałam swojego, ale nie znalazła. Ja mam z Miss Sporty "Club bingo colours" nr 326 (o ile to jest jego numer) A ty?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:58   #4505
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to pieknie, za ta cene swietne zdjecia a powiedz, to sama funkcja makro jest? i te zdjecia sa na zoomie czy z normalnej odleglosci? Musze o nim poczytac, bo zaintrygowal mnie
ja Ci duzo nie powiem, bo ja sie dopiero ucze tych funkcji wszystkich, a nie mam za bardzo czasu zeby sobie poczytac instrukcje i poprobowac bo jestem zabiegana... i te fotki robilam funkcja auto, czyli samo sie robilo tak jakby sam sie aparat dopasowuje jak kieruje obiektywem wiec to taka opcja dla leniwych i amatorow, ale nie mam czasu sie pobawic tym dluzej. Ale zdjecia nie byly na zoomie, normalnie wyszlam na ogrodek i pstryknelam
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ten http://www.ceneo.pl/5062182 ? Jejku, jaki tani, kupuję
tak to ten
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Chodzi o zniżki z glamour?
Bo one obowiązuja chyba nie tylko 16, ale i 17

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Sama nie wiem

Minus taki, że wszędzie pełno ludzi. I powrót to stanie w totalnych korkach

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

a gdzie będziesz pracować?

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Nie dziwie się, że nie chcesz już z nią mieć konaktu.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

A co to za parat?

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Taniutki tzn ile?

Pytam, bo sama coś sobie muszę kupić.

Wielką fanką fotografii nie jestem, ale czasami się jednak przydaje.

edit: już doczytałam

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

A gdzie kupiłaś? Gdzieś w katowicach?
A masz też opcję kręcenia filmików?

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Idę umyć włosy, które myłam wczoraj wieczorem A już są tłuste, ja nie wiem co się stało
nie kupilam w gliwicach w rtv euro agd, dostalam znizke bo byl ostatni z ekspozycji, ale wzielam tez dodatkowe ubezpieczenie na rok bo ostatni aparat mi sie zepsul ze nie szlo naprawic i jakos mam teraz lek ze znowu sie popsuje...
i oczywiscie kreci filmy
Cytat:
A ja mam ciągle naukę na jednym kierunku. Co tydzień mam średnio 2 kolokwia.
Ja dziś załatwiłam jeden wpis. Pozostały mi jeszcze 2...

Ja się wybieram, ale nie wiemy jeszcze z TŻ gdzie. Bardzo byśmy chcieli Pragę, rozważaliśmy też Kazimierz Dolny albo góry. Najgorzej z transportem. Nie chcę nam się gnić w samochodzie więcej niż 6 godzin. Niestety nie ma żadnego taniego lotu do Pragi...
Może Wy możecie polecić jakieś fajne i warte zobaczenia miejsce? (Od razu mówię, że w Krakowie byliśmy już rok temu)

O nie, to nieładnie z ich strony... Mi nie chcą przedłużyć terminu składania indeksu...
U mnie wykładowcy nie są wyrozumiali i mają dość dwukierunkowców. Niektórym lepiej wcale nie mówić, że się studiuje drugi kierunek...

O taaak, kiedy przychodzą zaliczenia to ja w ogóle mam ochotę kończyć ze sobą Mojego pierwszego kierunku nie cierpię bardzo i z całego serca, ale szkoda mi półtora roku rzucać w ch..

Masterpiece jest fajny Ma fajną szczoteczkę, pięknie rozdziela rzęsy i u mnie firanka po nim wychodziła. Byłam nim zachwycona.
Też uwielbiam mieć bardzo podkreślone rzęsy. Czaję się na zakup tego nowego tuszu z Maybelline różowego/jasnoczerwonego. Te inne grube z tej marki mi służyły i zastanawiam się teraz jak będzie z tym.
Ma go może któraś z Was?

Wróciłam przed 12 z zajęć, poszłam spać i niedawno się obudziłam A teraz sobie obiadek robię. Jutro mam imprezę, więc wieczorem będzie wieeeeeelkie spa!
ja mam maybelline falsies black drama i jest wow moge wam zrobic fotki kiedys jak wyglada na mnie ale naprawde, najlepiej wydluza ze wszystkich jakie mialam, tylko troszke sie kruszy po kilku godz, ale i tak u mnie króluje

ja tez mam bikini z tamtego roku, nienoszone jeszcze bo kupilam na wyprzedazy po sezonie białe wiec nigdy nie wyjdzie z mody, tylko musze zwezyc tylko pod biustem bo oczywiscie jest za duzy na mnie a miseczki ok, ale to tylko kwestia 10 minut.
Stary 2011-04-07, 23:00   #4506
angelinmyheart
Zakorzenienie

party_girl7 ty jesteś z Gliwic?
Kusisz tym aparatem, oj kusisz.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-07, 23:00   #4507
loluska
Zakorzenienie

Elvii filmik bardzo fajny, makijaż świetny i tak jak dziewczyny nie mogę napatrzeć się na Twoją cerę <3

Też idę spać, dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 23:02   #4508
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja ma swój na blogu mam też inne róże ale aktualnie ten jest mój ulubiony

i masz rację róż do szarego bomba
Zaraz spr Twojego bloga

No połączenie fajne, ale nie wiem jaki makijaż do tego

Cytat:
Też miałam niedawno bzika na punkcie czerwonych.
Właśnie szukałam swojego, ale nie znalazła. Ja mam z Miss Sporty "Club bingo colours" nr 326 (o ile to jest jego numer) A ty?
Ja mam taki -> http://img2.burak.pl/img/4/f/e/3/cel...-14-orchid.jpg
Stary 2011-04-07, 23:09   #4509
karolcia198506
Zakorzenienie

Loluska aż się zmierzyłam i w kalkulatorze wyszło mi że powinnam nosić stanik w rozmiarze 65F a chuda jestem to moje piersi wyglądają na ogromne wolałabym mniejsze ech kobiecie nie dogodzisz

Też idę spać dobranoc piękne
Stary 2011-04-07, 23:09   #4510
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz spr Twojego bloga

No połączenie fajne, ale nie wiem jaki makijaż do tego

Ja mam taki -> http://img2.burak.pl/img/4/f/e/3/cel...-14-orchid.jpg
Ładny.
Znalazłam swój: http://3.bp.blogspot.com/_wYyYCZoW6V.../dscf6324c.jpg

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-07, 23:18   #4511
ramoncia217
Wtajemniczenie

91monia161 i Anastazja86 Nie dziękuje ale mam cichą nadzieje ze tak bedzie bo objawy sa na tak oraz po samej sobie widzę

zmyłam olejek i nafte i holercia mam przesuszone włos znowu. Ja już nie wiem . Chyba zgole się na łyso i naturalki bede zapuszczać Nie no żartuje chyba za długo to trzymałam bo aż 3 godzz nafta. Może tego to skutek..
Idę zaraz spać bo jutro przychodzi z rana koleżanka, a ja taka senna jestem że oczy się zamykaja..
Stary 2011-04-07, 23:38   #4512
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Dziękuję, Twój również

Snow lakier ładny a Twój blog jest super!!!
Stary 2011-04-07, 23:40   #4513
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, Twój również

Snow lakier ładny a Twój blog jest super!!!
dziękuję

Wy też macie fajniutkie róże, zresztą ja wszystkie kocham na paznokciach oprócz takich perłowych

Uciekam już spać bo rano się nie zwleke z łóżka dobranoc

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 23:46   #4514
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-08, 00:16   #4515
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
party_girl7 ty jesteś z Gliwic?
Kusisz tym aparatem, oj kusisz.
nie dokladnie ale z okoliccodziennie tam jestem. Ty chyba z Gliwic no nie?
a ja tylko mowie ze ten model jest naprawde udany, jesli ktos zamierza kupic to radze wziac go pod uwage bo jest tani przede wszystkim. to tylko moje zdanie, zeby nie bylo potem na mnie ze nie ma polowy jakis waznych funkcji bo ja sie nie znam tak bardzo na tym wiem ze nie ma stabilizatora obrazu, tzn nie pisze ze jest ale nie mam najmniejszego problemu z rozmazywaniem zdjec itp. wiec mi to nie przeszkadza

ja tez ide spac, zrobilam ciasto na jutro bo ostatni dzien praktyk i takiego kurczaka z bibuly niby swiatecznego mam nadzieje ze mnie nie wysmieja hehe, dobranoc
Stary 2011-04-08, 00:19   #4516
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej
I Was nie nadrobiłam dziś..Bo internet mi się pojawił na dosłownie parę minut, a potem się nie chciał włączyć i czekałam na gościa od internetu do..22 prawie No by go szlag trafił za przeproszeniem..
Ale teraz Was nadrobię

agusiownik, BlackSwann, Kitka, loluska, Czekoladowa1, E.J, LetMeBeYourFantasy_, karolcia198506 - dziękuję Kochane !!

Shadii - ja tam "chorowałam" w zimie - jeśli można to chorobą w ogóle nazwać - ale to było na zasadzie lekki katarek albo kaszel lekki ale takie, że nawet tego nie odczuwałam tak, ot lekkie zaziębienie, a teraz?! Wiosna przyszła i mi się tak organizm rozszalał...A co do sposobu to proszę bardzo, jak tylko Ci pomoże, to super!

Cytat:
Napisane przez bita smietana
_Alessandra współczuję choroby! Bardzo miło czyta się Twoje posty dotyczące hotelarstwa, widać, że podchodzisz do tego z pasją
Ojej, dziękuję, nawet nie wiesz jak miło mi się zrobiło, czytając to.. Aaa i doczytałam o Tż'cie ratowniku - zazdroszczę

agusiownik - aaa, rozumiem, dzięki za odp.! Może skuszę się na taki jak będę w Anglii..? I ja jeszcze nie mam planów na majówkę, ale najprawdopodobniej nigdzie, ze względu na brak funduszy...

Cytat:
Napisane przez Anastazja86
ponad 40 min depilowałam nogi bo depilatorem to robię potem mycie włosów, wax kąpiel, peeling ciała,, stóp, twarzy, maseczka na twarz, balsam brązujący, krem do stóp i krem do rąk i krem do twarzy na noc

my idziemy 30 kwietnia na wesele, więc 1 maja poprawiny a w dwa następne dni pewnie będziemy na koncertach bo są dni mojej mieściny
Aaa teraz rozumiem, no to nieźle się wyspamowałaś, no, no I zazdroszczę weselicha, jak ja bym się na takim pobawiła

_blondyneczka_ - ale najważniejsze, że zadzwoniłaś i sądzę, że od września się do nich wybierasz? I nie ma za co, masz naprawdę piękne nogi, to chwalę I ja z naft najbardziej lubię tą z witaminami

caate - ja właśnie też się zastanawiam nad tym Xperience Max Factora i również szukam czegoś co w końcu mi baardzo pogrubi rzęsy, nie robiąc przy tym owadzich nóżek i nie osypując się - swoje mam naturalnie długie, więc potrzebuję pogrubienia I nic nie mogę znaleźć w sensownej cenie...

buahhot - no i pewnie, ja też bym nie pojechała na Twoim miejscu I szczerze, to wkurzają mnie takie osoby i takie zachowanie.. A co do makijażu - niewiele widać, ale z tego co widać (ale napisałam po polsku ...) to jest śliczny, taki wiosenny A co do strojów - jednoczęściowe są cudne, ale niestety totalnie niepraktyczne na plaży i trzeba mieć idealną figurkę do takich..

party_girl7 - cuudny aparat i jakie boskie zdjęcia robi I taniutki! Ahh, chyba zacznę zbierać na taki porządny, bo mój to nic nie potrafi

Elvii - oglądnę filmiki jutro!

91moniaaa161 - oj, bidulka, wiem coś o tym, ja @ przechodzę strasznie w 2 pierwszych dniach,a 1 to jest w ogóle makabra..I to słodkie...

loluska - jakbym miała takie ciałko, jak te panie ze zdjęć, to bym mogła w jakimkolwiek wyjść...

ekomonika - nie powinien tak mówić, też bym się wkurzyła, jakby tak mi ktoś odpowiedział, i też mam taki charakterek,że jak ktoś zalezie mi za skórę, to niech lepiej ucieka Ale - nie urażając Cię w żaden sposób - trochę dziwne masz podejście, to po co w ogóle z kimś być, jeśli i tak się go zdradzi? Przecież istnieje coś takiego jak wierność..A jak się już z kimś decyduje być i to nieważne, czy bez ślubu czy ze ślubem, to właśnie chodzi o to aby nie robić skoków w bok..Tak z ciekawości - jesteś sama, czy w związku? I ja również mam jeszcze lat 17 (rocznikowo 18, ale kończę dopiero w listopadzie) i jednak mam zupełnie inne poglądy..

ramoncia217 - a ja nadal trzymam mocno kciuki za test

BlackSwann - sądzę, że Dermacol użyty na całą buźkę by zapchał, ja używam punktowo i mam ogromne skłonności do zapychania a on jednak mnie nie zapycha Z czego ogromnie się cieszę, bo to jedyny korektor który u mnie zakrywa moje niedoskonałości

marta 85 - te : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302204720 , https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302204720 są cudne Kiedyś robiłam taki makijaż z taką białą "przerwą" między dolną a górną powieką i powiem Wam, że daje naprawdę świetny efekt

Dzisiejsze SPAmowanie:
- 2xMerz Spezial
- ostatni raz jadłam o 19
- jakaś herbata z błonnikiem

Włosy:
- zero prostowania
- nafta witaminowa + olejek Babydream na ok.6h
- umyte szamponem Naturals, TRESemme
- odżywka po myciu Naturals, TRESemme
- ostatnie płukanie lodowatą wodą
- spray termoochronny, TRESemme
- jedwab na końcówki, Joanna
- kuracja wzmacniająca "Rzepa", Joanna na skalp
- wyschły praktycznie same, ja podsuszyłam dosłownie 2min. i w dodatku zimnym powietrzem
- spięte klamrą na noc

Twarz:
- zero makijażu
- micel Bourjois x2
- tonik Best, Herba Studio parę razy
- krem nawilżający, Humektan w ciągu dnia
- peeling kremowy, Avon
- maseczka do cery trądzikowej, Best, Herba Studio
- żel aloesowy, GorVita + żel pod oczy,Flos-Lek na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- balsam odżywczy, Oriflame

Dobranoc!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 01:14   #4517
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
A gdzie pracujesz? Może pisałaś ale zapomniałam

Mam do Was pytanie
Biorę 2 opakowanie Belissy i zostało mi 20 tabletek a teraz chcę brać Skrzypo vite i jak się skończy to znowu wrócić bo Belissy i właśnie nie wiem czy tak można mieszać witaminy
w hotelu

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Elvii makijaż super

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 07:20   #4518
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry rany ale pogoda u mnie okropna a w tamten week była taka piękna ...
nie wiem czy dziś jeszcze do was wpadnę, pewnie nie i jutro będę miała sporo do nadrabiania
miłego dnia dziewczyny

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 07:56   #4519
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Ja 2 tygodnie temu skończyłam ostatni semestr

A stron pracy to ok. 100 a na razie mam 30
No przy magisterce to już inne reguły.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dodaja
i jak się prezentuje w realu??
Powiem Ci, że identycznie jak na zdjęciach Jestem zadowolona

Dzień dobry
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 08:20   #4520
party_girl7
Zakorzenienie

hej

ja tez mecze licencjata, tzn dopiero zaczne ostro znowu od przyszlego tygodnia i planuje tak 50-60 stron, a i tak nie wiem czy dam tyle rady napisac... ciezka to sprawa, jeszcze napisac jak napisac ale potem to poprawiac 5 razy bo zawsze cos promotorce nie pasuje ehh;/.

loluska ja sobie zafarbowalam wlosy tym garnierem mahoniowym o ktorym pisalysmy ale nie wyszedl tak ladnie jak tamtej dziewczynie z fotki jakos bardziej na miedziano wyszly odrosty niz reszta i juz wiecej nie kupie tej farby bo dalam prawie 20zl a zawsze kupuje joanna za 4,5 i wychodzi najpiekniejszy kolor :yes:

u mnie tez wieje strasznie i zimno jest;/ az mi sie nie chce isc nigdzie...

a ja mam tez strój jednoczęściowy marynarski motyw z tamtego roku wiec mam w czym wybierać jak pojade nad wode...

aha i mam pytanie, co kupic dwojce chlopcow na komunie?? to są tżta bratankowie, wiec dosyc bliska rodzina, ale tz daje pieniadze od nas a ja chcialabym dolozyc jakas rzecz ze swojej strony, tylko co? zeby nie bylo za drogo no i musze cos kupić x2;/... macie jakies pomysly? ja myslalam o biblii dla dzieci, ale sama nie wiem... bo nie wiem czy jakies lancuszki dla chlopcow wypada zlote czy srebrne?...
Stary 2011-04-08, 08:30   #4521
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

ja tez mecze licencjata, tzn dopiero zaczne ostro znowu od przyszlego tygodnia i planuje tak 50-60 stron, a i tak nie wiem czy dam tyle rady napisac... ciezka to sprawa, jeszcze napisac jak napisac ale potem to poprawiac 5 razy bo zawsze cos promotorce nie pasuje ehh;/.

aha i mam pytanie, co kupic dwojce chlopcow na komunie?? to są tżta bratankowie, wiec dosyc bliska rodzina, ale tz daje pieniadze od nas a ja chcialabym dolozyc jakas rzecz ze swojej strony, tylko co? zeby nie bylo za drogo no i musze cos kupić x2;/... macie jakies pomysly? ja myslalam o biblii dla dzieci, ale sama nie wiem... bo nie wiem czy jakies lancuszki dla chlopcow wypada zlote czy srebrne?...
To i tak macie mało. Ja mam samej teorii blisko 50 stron, a jeszcze mam do napisania cały rozdział badawczy, który będzie miał conajmniej 25 stron. Plus wszystkie załączniki, bibliografia, spis treści, podziękowania i zrobi się ponad 80

Z tą biblią i łańcuszkami uważałabym, ponieważ zwykle ludzie o tym myślą i prezenty mogą sie zdublować. U mnie np łańcuszki kupuje rodzina najbliższa czyli albo rodzice albo dziadkowie. Ja też idę na komunie i daje tylko pieniądze, żeby problemów nie było
Stary 2011-04-08, 08:35   #4522
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

U mnie piękne słoneczko ale niestety wieje silny wiatr to posprzątam w domu

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (11,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (12,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (9,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (10,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (9,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (13,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (13,2 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (8,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (8,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (10,1 KB, 2 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 09:33   #4523
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej ja lece sie szykowac boo 10 wstanie tz i jedziemy do bydgoszczy odebrac XBOXa i pozniej do Ross i na zakupy
Cytat:
ale sliczny musze sobie kupic taki dzisiaj jak znajde

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

wlasnie nalozylam ten balsam ale dobry, mam gladkie lsniace wloski mile w dotyku
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ladzajacy.html
Stary 2011-04-08, 09:34   #4524
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
ale zimno jest i do tego wichura
siedzę w robocie ale dzisiaj chyba wcześniej wyjdę i zacznę weekend co prawda mam w weekend szkołę ale tylko kilka godzin

co do komunii to jak my byliśmy dawaliśmy pieniądze, żeby właśnie jak pisze Dodaja prezenty się nie zdublowały
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 10:29   #4525
marta 85
Wtajemniczenie

CO MOŻE KOREKTOR

Co robi korektor? Ukrywa, to jasne. Przebarwienia, wypryski, ciemne obwódki wokół oczu.

A może też wygładzać, korygować rysy twarzy, rozświetlać, rozjaśniać skórę i dodawać świeżości.

Bo oprócz standardowych funkcji korektor ma tak naprawdę bardzo wiele zastosowań. Zobacz, co może jeden niepozorny kosmetyk.

1. Pod oczy

To podstawowe użycie korektora.

Najlepiej nadaje się do tego lekki korektor w kremie lub płynie. Wklepujemy go w obszar pod okiem, aż po górne partie policzków.

2. Zamiast bazy do cieni

Wcale nie musisz kupować osobnego kosmetyku, by przedłużyć trwałość cieni do powiek. Odrobina nałożona jako baza świetnie sprawdzi się w tej roli.

3. Pod brwiami

Nakładając płynny korektor w tych miejscach zyskasz dużo bardziej naturalny wygląd, niż w przypadku perłowych, jasnych cieni.

4. W skrzydełkach nosa

Te miejsca są zazwyczaj naturalnie ciemne, czasem zaczerwienione. Rozetrzyj delikatnie niewielką ilość kosmetyku w skrzydełkach nosa - zobaczysz, jak cała twarz wyda się jaśniejsza.

5. W okolicach ust

Wklep niewielką ilość dookoła ust (zwłaszcza kąciki!) przed ich malowaniem. To sprawi, że ich rysunek będzie wyraźniejszy, a Twój wyraz twarzy wyda się bardziej pogodny.

6. W górnej partii podbródka

Załamanie pod dolną wargą też warto rozświetlić. Dzięki temu usta będą sprawiać wrażenie kusząco pełniejszych.

7. Zmniejsz/powiększ usta

Tu przyda się dość kryjący korektor. Wklep jego cienką, równomierną warstwę dookoła ust, a następnie użyj konturówki w kolorze Twoich warg. Jeśli chcesz powiększyć usta, kreskę prowadź tuż nad linią warg (pamiętaj, że kredka w tym wypadku NIE powinna być mocno utemperowana). Jeśli chcesz zmniejszyć usta, kolor konturówki poprowadź delikatnie wewnątrz. W obu wypadkach powinnaś rozetrzeć go do środka - to da naturalny efekt, bez przerysowaina. Całość możesz umalować delikatną, półprzejrzystą szminką bądź błyszczykiem.

8. Zamiast podkładu

Kiedy chcesz zrezygnować z podkładu, ale czujesz, że Twoja skóre potrzebuje poprawek, sięgnij właśnie po korektor w kremie i nanieś go w wyżej wymienionych miejscach. Całość muśnij pudrem transparentnym bądź delikatnie brązującym - to pomoże wyrównać koloryt całej twarzy.

Stary 2011-04-08, 10:53   #4526
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
nie dokladnie ale z okoliccodziennie tam jestem. Ty chyba z Gliwic no nie?

Cytat:
hej
Ja byłam w zeszłym roku na komunii i w tym roku znowu idę. W zeszłym roku kupiliśmy mu Lego Bionicle, bo bardzo lubi, a w tym roku to jeszcze nie wiem.

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

ale sliczny musze sobie kupic taki dzisiaj jak znajde
W Rossie na pewno go dostaniesz.

Ja umyłam włosy, a zaraz muszę iść do koleżanki, a tak wieje.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-08, 11:11   #4527
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Loluska aż się zmierzyłam i w kalkulatorze wyszło mi że powinnam nosić stanik w rozmiarze 65F a chuda jestem to moje piersi wyglądają na ogromne wolałabym mniejsze ech kobiecie nie dogodzisz
A dla mnie szczupła kobieta z dużym biustem to ideał
Racja, kobiecie nie dogodzisz.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Z tą biblią i łańcuszkami uważałabym, ponieważ zwykle ludzie o tym myślą i prezenty mogą sie zdublować. U mnie np łańcuszki kupuje rodzina najbliższa czyli albo rodzice albo dziadkowie. Ja też idę na komunie i daje tylko pieniądze, żeby problemów nie było
W sumie jako dziecko też wolałam kasę. Tylko, że kasa pójdzie na słodycze i inne pierdoły a prezent zostaje

Ja np dostałam od chrzestnej anie z zielonego wzgórza i następne części i wiele razy do tego wracałam A pieniądze się rozpłynęły nie wiadomo gdzie.

Chociaż ja za dużo kasy nie dostałam, a mój brat tak. Z powodu czego na jego komunii tak ryczałam, że aż oddychać nie mogłam

marta85: z jakich stron bierzesz te porady?

dodaja: a Ty z której części ślaskiego jesteś? okolice katowic czy inne?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-04-08 o 11:13
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 11:15   #4528
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
W sumie jako dziecko też wolałam kasę. Tylko, że kasa pójdzie na słodycze i inne pierdoły a prezent zostaje

Zależy wszystko od rodziców. Mój siostrzeniec dostał kasę i wszystko zosytało wpłacone na jego książeczkę oszczędnościową. Drugi zaś kupił sobie komputer. Poza tym nie da sie dziecku powiedzmy dwóch tysięcy żeby rozpierniczył

Ja okolice Rybnika. Kojarzysz?
Stary 2011-04-08, 11:28   #4529
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

Ja np dostałam od chrzestnej anie z zielonego wzgórza i następne części i wiele razy do tego wracałam A pieniądze się rozpłynęły nie wiadomo gdzie.
Ja teraz właśnie znowu czytam serie "Ani z zielonego wzgórza" i teraz jestem już przy 7 części. Ja dostałam tylko 1 i 8.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja okolice Rybnika. Kojarzysz?
Właśnie w Rybniku byłam rok temu na komunii.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-08, 11:31   #4530
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
A dla mnie szczupła kobieta z dużym biustem to ideał
Racja, kobiecie nie dogodzisz.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Chociaż ja za dużo kasy nie dostałam, a mój brat tak. Z powodu czego na jego komunii tak ryczałam, że aż oddychać nie mogłam

marta85: z jakich stron bierzesz te porady?

Z różnych portali i wchodzę na uroda, a co fajne chociaż i przydatne te porady?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości