|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
![]() Jutro na imprezę planuję założyć szarą tunikę i sobie myślę, że pomaluję paznokcie też na szaro, ale stwierdziłam, że nieeeee, za szaro będzie, róż musi być i i będzie się ładnie przy szarym odznaczał ![]() Cytat:
A macie zdjęcia tych odcieni w necie którymi malujecie na różowo? Może ja zaraz swój znajdę
|
||
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam też inne róże ale aktualnie ten jest mój ulubiony ![]() i masz rację róż do szarego bomba
|
|
#4503 |
|
Wtajemniczenie
|
lecę już spać, dobranoc
kolorowych snów
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie szukałam swojego, ale nie znalazła. Ja mam z Miss Sporty "Club bingo colours" nr 326 (o ile to jest jego numer ) A ty?
|
|
|
#4505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sam sie aparat dopasowuje jak kieruje obiektywem wiec to taka opcja dla leniwych i amatorow, ale nie mam czasu sie pobawic tym dluzej. Ale zdjecia nie byly na zoomie, normalnie wyszlam na ogrodek i pstryknelam![]() Cytat:
![]() Cytat:
i oczywiscie kreci filmy ![]() Cytat:
![]() ale naprawde, najlepiej wydluza ze wszystkich jakie mialam, tylko troszke sie kruszy po kilku godz, ale i tak u mnie króluje![]() ja tez mam bikini z tamtego roku, nienoszone jeszcze bo kupilam na wyprzedazy po sezonie białe
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl7 ty jesteś z Gliwic?
![]() Kusisz tym aparatem, oj kusisz.
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Elvii filmik bardzo fajny, makijaż świetny
i tak jak dziewczyny nie mogę napatrzeć się na Twoją cerę <3Też idę spać, dobranoc
|
|
#4508 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No połączenie fajne, ale nie wiem jaki makijaż do tego ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska aż się zmierzyłam i w kalkulatorze wyszło mi że powinnam nosić stanik w rozmiarze 65F a chuda jestem to moje piersi wyglądają na ogromne
wolałabym mniejsze ech kobiecie nie dogodzisz![]() Też idę spać dobranoc piękne |
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam swój: http://3.bp.blogspot.com/_wYyYCZoW6V.../dscf6324c.jpg
|
|
|
#4511 |
|
Wtajemniczenie
|
91monia161 i Anastazja86 Nie dziękuje
ale mam cichą nadzieje ze tak bedzie bo objawy sa na tak oraz po samej sobie widzę ![]() zmyłam olejek i nafte i holercia mam przesuszone włos znowu. Ja już nie wiem . Chyba zgole się na łyso i naturalki bede zapuszczać Nie no żartuje chyba za długo to trzymałam bo aż 3 godzz nafta. Może tego to skutek.. Idę zaraz spać bo jutro przychodzi z rana koleżanka, a ja taka senna jestem że oczy się zamykaja..
|
#4512 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Snow lakier ładny a Twój blog jest super!!!
|
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Wy też macie fajniutkie róże, zresztą ja wszystkie kocham na paznokciach oprócz takich perłowych ![]() ![]() ![]() Uciekam już spać bo rano się nie zwleke z łóżka dobranoc
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
codziennie tam jestem. Ty chyba z Gliwic no nie?![]() a ja tylko mowie ze ten model jest naprawde udany, jesli ktos zamierza kupic to radze wziac go pod uwage ![]() ja tez ide spac, zrobilam ciasto na jutro bo ostatni dzien praktyk i takiego kurczaka z bibuly niby swiatecznego mam nadzieje ze mnie nie wysmieja hehe, dobranoc
|
|
#4516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
I Was nie nadrobiłam dziś..Bo internet mi się pojawił na dosłownie parę minut, a potem się nie chciał włączyć i czekałam na gościa od internetu do..22 prawie No by go szlag trafił za przeproszeniem..Ale teraz Was nadrobię agusiownik, BlackSwann, Kitka, loluska, Czekoladowa1, E.J, LetMeBeYourFantasy_, karolcia198506 - dziękuję Kochane !! Shadii - ja tam "chorowałam" w zimie - jeśli można to chorobą w ogóle nazwać - ale to było na zasadzie lekki katarek albo kaszel lekki ale takie, że nawet tego nie odczuwałam tak, ot lekkie zaziębienie, a teraz?! Wiosna przyszła i mi się tak organizm rozszalał...A co do sposobu to proszę bardzo, jak tylko Ci pomoże, to super! Cytat:
![]() ![]() agusiownik - aaa, rozumiem, dzięki za odp.! Może skuszę się na taki jak będę w Anglii..? I ja jeszcze nie mam planów na majówkę, ale najprawdopodobniej nigdzie, ze względu na brak funduszy...![]() Cytat:
I zazdroszczę weselicha, jak ja bym się na takim pobawiła _blondyneczka_ - ale najważniejsze, że zadzwoniłaś i sądzę, że od września się do nich wybierasz? I nie ma za co, masz naprawdę piękne nogi, to chwalę I ja z naft najbardziej lubię tą z witaminami caate - ja właśnie też się zastanawiam nad tym Xperience Max Factora i również szukam czegoś co w końcu mi baardzo pogrubi rzęsy, nie robiąc przy tym owadzich nóżek i nie osypując się - swoje mam naturalnie długie, więc potrzebuję pogrubienia ![]() buahhot - no i pewnie, ja też bym nie pojechała na Twoim miejscu A co do makijażu - niewiele widać, ale z tego co widać (ale napisałam po polsku ... ) to jest śliczny, taki wiosenny party_girl7 - cuudny aparat i jakie boskie zdjęcia robi Elvii - oglądnę filmiki jutro! 91moniaaa161 - oj, bidulka, wiem coś o tym, ja @ przechodzę strasznie w 2 pierwszych dniach,a 1 to jest w ogóle makabra.. I to słodkie...![]() loluska - jakbym miała takie ciałko, jak te panie ze zdjęć, to bym mogła w jakimkolwiek wyjść... ekomonika - nie powinien tak mówić, też bym się wkurzyła, jakby tak mi ktoś odpowiedział, i też mam taki charakterek,że jak ktoś zalezie mi za skórę, to niech lepiej ucieka Ale - nie urażając Cię w żaden sposób - trochę dziwne masz podejście, to po co w ogóle z kimś być, jeśli i tak się go zdradzi? Przecież istnieje coś takiego jak wierność..A jak się już z kimś decyduje być i to nieważne, czy bez ślubu czy ze ślubem, to właśnie chodzi o to aby nie robić skoków w bok..Tak z ciekawości - jesteś sama, czy w związku? I ja również mam jeszcze lat 17 (rocznikowo 18, ale kończę dopiero w listopadzie) i jednak mam zupełnie inne poglądy..ramoncia217 - a ja nadal trzymam mocno kciuki za test BlackSwann - sądzę, że Dermacol użyty na całą buźkę by zapchał, ja używam punktowo i mam ogromne skłonności do zapychania a on jednak mnie nie zapycha Z czego ogromnie się cieszę, bo to jedyny korektor który u mnie zakrywa moje niedoskonałości ![]() marta 85 - te : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302204720 , https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302204720 są cudne Dzisiejsze SPAmowanie: - 2xMerz Spezial - ostatni raz jadłam o 19 - jakaś herbata z błonnikiem Włosy: - zero prostowania - nafta witaminowa + olejek Babydream na ok.6h - umyte szamponem Naturals, TRESemme - odżywka po myciu Naturals, TRESemme - ostatnie płukanie lodowatą wodą - spray termoochronny, TRESemme - jedwab na końcówki, Joanna - kuracja wzmacniająca "Rzepa", Joanna na skalp - wyschły praktycznie same, ja podsuszyłam dosłownie 2min. i w dodatku zimnym powietrzem - spięte klamrą na noc Twarz: - zero makijażu - micel Bourjois x2 - tonik Best, Herba Studio parę razy - krem nawilżający, Humektan w ciągu dnia - peeling kremowy, Avon - maseczka do cery trądzikowej, Best, Herba Studio - żel aloesowy, GorVita + żel pod oczy,Flos-Lek na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam odżywczy, Oriflame Dobranoc!
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Elvii makijaż super
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
rany ale pogoda u mnie okropna nie wiem czy dziś jeszcze do was wpadnę, pewnie nie i jutro będę miała sporo do nadrabiania miłego dnia dziewczyny
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tez mecze licencjata, tzn dopiero zaczne ostro znowu od przyszlego tygodnia i planuje tak 50-60 stron, a i tak nie wiem czy dam tyle rady napisac ... ciezka to sprawa, jeszcze napisac jak napisac ale potem to poprawiac 5 razy bo zawsze cos promotorce nie pasuje ehh;/.loluska ja sobie zafarbowalam wlosy tym garnierem mahoniowym o ktorym pisalysmy ale nie wyszedl tak ladnie jak tamtej dziewczynie z fotki jakos bardziej na miedziano wyszly odrosty niz reszta i juz wiecej nie kupie tej farby bo dalam prawie 20zl a zawsze kupuje joanna za 4,5 i wychodzi najpiekniejszy kolor :yes:u mnie tez wieje strasznie i zimno jest;/ az mi sie nie chce isc nigdzie... a ja mam tez strój jednoczęściowy marynarski motyw z tamtego roku wiec mam w czym wybierać jak pojade nad wode ... aha i mam pytanie, co kupic dwojce chlopcow na komunie?? to są tżta bratankowie, wiec dosyc bliska rodzina, ale tz daje pieniadze od nas a ja chcialabym dolozyc jakas rzecz ze swojej strony, tylko co? zeby nie bylo za drogo no i musze cos kupić x2;/... macie jakies pomysly? ja myslalam o biblii dla dzieci, ale sama nie wiem... bo nie wiem czy jakies lancuszki dla chlopcow wypada zlote czy srebrne?...
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą biblią i łańcuszkami uważałabym, ponieważ zwykle ludzie o tym myślą i prezenty mogą sie zdublować. U mnie np łańcuszki kupuje rodzina najbliższa czyli albo rodzice albo dziadkowie. Ja też idę na komunie i daje tylko pieniądze, żeby problemów nie było
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U mnie piękne słoneczko ale niestety wieje silny wiatr to posprzątam w domu
|
#4523 | |
|
Zadomowienie
|
hej
ja lece sie szykowac boo 10 wstanie tz i jedziemy do bydgoszczy odebrac XBOXa i pozniej do Ross i na zakupy![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- wlasnie nalozylam ten balsam ale dobry, mam gladkie lsniace wloski mile w dotyku https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ladzajacy.html
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale zimno jest i do tego wichura ![]() siedzę w robocie ale dzisiaj chyba wcześniej wyjdę i zacznę weekend co prawda mam w weekend szkołę ale tylko kilka godzin![]() co do komunii to jak my byliśmy dawaliśmy pieniądze, żeby właśnie jak pisze Dodaja prezenty się nie zdublowały |
|
|
|
#4525 |
|
Wtajemniczenie
|
CO MOŻE KOREKTOR
Co robi korektor? Ukrywa, to jasne. Przebarwienia, wypryski, ciemne obwódki wokół oczu. A może też wygładzać, korygować rysy twarzy, rozświetlać, rozjaśniać skórę i dodawać świeżości. Bo oprócz standardowych funkcji korektor ma tak naprawdę bardzo wiele zastosowań. Zobacz, co może jeden niepozorny kosmetyk. 1. Pod oczy To podstawowe użycie korektora. Najlepiej nadaje się do tego lekki korektor w kremie lub płynie. Wklepujemy go w obszar pod okiem, aż po górne partie policzków. 2. Zamiast bazy do cieni Wcale nie musisz kupować osobnego kosmetyku, by przedłużyć trwałość cieni do powiek. Odrobina nałożona jako baza świetnie sprawdzi się w tej roli. 3. Pod brwiami Nakładając płynny korektor w tych miejscach zyskasz dużo bardziej naturalny wygląd, niż w przypadku perłowych, jasnych cieni. 4. W skrzydełkach nosa Te miejsca są zazwyczaj naturalnie ciemne, czasem zaczerwienione. Rozetrzyj delikatnie niewielką ilość kosmetyku w skrzydełkach nosa - zobaczysz, jak cała twarz wyda się jaśniejsza. 5. W okolicach ust Wklep niewielką ilość dookoła ust (zwłaszcza kąciki!) przed ich malowaniem. To sprawi, że ich rysunek będzie wyraźniejszy, a Twój wyraz twarzy wyda się bardziej pogodny. 6. W górnej partii podbródka Załamanie pod dolną wargą też warto rozświetlić. Dzięki temu usta będą sprawiać wrażenie kusząco pełniejszych. 7. Zmniejsz/powiększ usta Tu przyda się dość kryjący korektor. Wklep jego cienką, równomierną warstwę dookoła ust, a następnie użyj konturówki w kolorze Twoich warg. Jeśli chcesz powiększyć usta, kreskę prowadź tuż nad linią warg (pamiętaj, że kredka w tym wypadku NIE powinna być mocno utemperowana). Jeśli chcesz zmniejszyć usta, kolor konturówki poprowadź delikatnie wewnątrz. W obu wypadkach powinnaś rozetrzeć go do środka - to da naturalny efekt, bez przerysowaina. Całość możesz umalować delikatną, półprzejrzystą szminką bądź błyszczykiem. 8. Zamiast podkładu Kiedy chcesz zrezygnować z podkładu, ale czujesz, że Twoja skóre potrzebuje poprawek, sięgnij właśnie po korektor w kremie i nanieś go w wyżej wymienionych miejscach. Całość muśnij pudrem transparentnym bądź delikatnie brązującym - to pomoże wyrównać koloryt całej twarzy.
|
#4526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Cytat:
![]() W Rossie na pewno go dostaniesz. ![]() Ja umyłam włosy, a zaraz muszę iść do koleżanki, a tak wieje.
|
|
|
#4527 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Racja, kobiecie nie dogodzisz. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() Ja np dostałam od chrzestnej anie z zielonego wzgórza i następne części i wiele razy do tego wracałam A pieniądze się rozpłynęły nie wiadomo gdzie. Chociaż ja za dużo kasy nie dostałam, a mój brat tak. Z powodu czego na jego komunii tak ryczałam, że aż oddychać nie mogłam marta85: z jakich stron bierzesz te porady? ![]() dodaja: a Ty z której części ślaskiego jesteś? okolice katowic czy inne?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-04-08 o 11:13 |
||
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja okolice Rybnika. Kojarzysz? |
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam tylko 1 i 8. ![]() Właśnie w Rybniku byłam rok temu na komunii.
|
|
|
#4530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

kolorowych snów
) A ty?

swietne zdjecia
sam sie aparat dopasowuje jak kieruje obiektywem

wolałabym mniejsze ech kobiecie nie dogodzisz

No by go szlag trafił za przeproszeniem..
I zazdroszczę weselicha, jak ja bym się na takim pobawiła
A co do makijażu - niewiele widać, ale z tego co widać (ale napisałam po polsku ...

... ciezka to sprawa, jeszcze napisac jak napisac ale potem to poprawiac 5 razy bo zawsze cos promotorce nie pasuje ehh;/.