|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu nie? ![]()
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie no...wode mozna-nieraz pytałam-nawet herbate mozna ino nie słodką, gumy nie mozna-nawet specjalnie mowia nieraz zeby nie zuc ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- moje dziecko raz mialo badanie przed ktorym nie mozna było myć zębów (ale nie krwi)
|
|
|
#1174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może one piły jako i ja muszę - za gęsta krew i kazała mi lekarka doić z rana wodę - nie wpłyneło na wynik ot rozrzedziło ciut krewkę ale nie pij jak nie musisz ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() katastrofa tyle godzin bez mycia japki ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- laski - zmieniłam pościel i mam ochotę przewietrzyc pokój - ino nie mam pewnosci czy mi mebli nie wywieje zusammen ze łózkiem |
||
|
|
|
#1176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1177 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie no kurde ja jeszcze pewnie do tego chirurga pojde
moja siostra zaczepiła na fejsie pewnego członka pewnego zespołu ktory sie na niom gapił na koncercie
|
|
#1178 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękować
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem zwiększysz szansę leczenia - zawsze to po znajomości lepij - moze Ci kogo poleci - zaczepiaj
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1186 | |||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty już dobrze wiesz, Belzebubie Ty! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I to jak! Dlatego nie ma to jak Deutsch Cytat:
![]() Cytat:
![]() A chociaż ładną melodię? ![]() |
|||||||||||
|
|
|
#1187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się bałam przeziębienia... a tam się czymać nie ma czego , no więc pobytu swego nie przedłużałam, przemyślawszy sprawę i doszedłszy do wniosku iż morszczyn se wetrę pęcherzykowaty w pośladki osobiście lub tżtowymi rencyma wyszła ja z tego przybytku jak się njszybciej dało i poczyniwszy rozgrzewająco herbatę ze sokiem malinowym z trudnością bo rece też o dziwo skostaniły mi z zimna i inne nieliczne końcówki też... swoją drogą nie ciekawie dziś u mnie się rozgaszczać w toi toiu męszczyznom , tosz se można jajcyma czy popodbijać zupełnie niechcyncy.. aaa gdzie ja skończyłam aaa wiem, na koniec doszłam do wniosku że od siedzenia w kibelku rozbolało mnie gardło chyba przeciąg był
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
ufff, tylko drzwia dobrze zamknij
ło taki znalazłam http://www.oceniacz.pl/hotel/1505/im...bu-soma/opinie tylko z ceną tańszą dla książnej może cheba być
|
|
#1189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gdzie leziesz? Siedź
![]() Chyba, że już polazłaś to paaa Napij się na rozluźnienie ![]() I co jeszcze? Musisz być na czatach ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- NV coś tam pisałą A ? |
|
|
|
|
#1192 | |||
|
BAN stały
|
A ja i jeść, i hóść
![]() Cytat:
![]() Żart! Ha-ha-ha! ![]() No niby mogę, ale ileż można? Ostatnio se tak podliczyłem, i mi wyszło, że spędzam na perfumach (średnio) 8 godz. dziennie ![]() Cytat:
![]() Albo Mrs Cottage ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłem 2 piwa z przyszłym szwagrem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo myślałam, że w takim niebieskim, plasticzanym chciało Cię porwać
|
|
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
8 MM albo 8 NW ...oglądam muszę nabyć coś , chceu jasnego
a se szamponem przeleciałam upierzenie i mam coś ryżawego ,chceu to zmienić MatrixemSałatooooo jesteś?
|
|
#1196 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zwłaszcza jeśli chodzi o zapachy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kokietkami się brzydzę a do siebie mam dość spory dystans, nie cukruję innym, a tym bardziej sobie
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wiadomo co z Red
Wypatroszyli ją w końcu czy nie![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę teraz do myjni tam też żwawo dmucha, jak bym nie wróciła to znaczy że dedłam z powodu wiatrów ![]() idę z Szymem , to On ostrzeże J , jak mieu lubi to może uratuje i wrócę
|
|
#1199 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

, bo ja zazwyczaj bez jedzenia i picia jechałam, a panny zaobserwowane popijały wodę z butli, jedli tic taki
żuli gume itp.
Na początku wszystko mi tłumaczył,pokazywał-teraz tylko robi plan,gdzie ćwiczyć i zwraca uwagę,jak coś nie tak robię

No wiesz Ty co....
Ależ fstyd!

jusz tam nie ideu

chyba przeciąg był