|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Monia, jeszcze nie mam terminu, kilka godzin mi brakuje do egzaminu, ale instruktor kazał mi przynieść kopię dowodu i zdjęcie- czyli już niedługo
Będę Was informować na bieżąco ![]() O, właśnie, też bierzesz anty prawda? I jesz normalnie grejpfruty?
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z naszymi kciukami na pewno zdasz ![]() A biorę anty ponad 4 lata,grejfruty jem normalnie,nie codziennie i nie kilogramami,ale jak mam ochotę to sobie nie odmawiam. Próbowałam się uczyć,ale czytam,a po 5 minutach nic nie pamiętam. Więc idę poćwiczyć,potem prysznic,kolacja,barwy szczęścia ( ) i spróbuję znowu otworzyć notatki :PDzisiejszy jadłospis: śn wsianka z bananem2śn: porcja sałatki krabowej pół grejfruta, pomarańcz o: makaron z sosem serowym ( )p: kromka razowca,2plasterki wędliny drobiowej k: twarożek chudy |
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Monia i jak smakowała owsianka z bananem?
ja mam podobnie z nauką - jutro ogromne kolokwium z łaciny (od początku początków ) i tylko sobie wynajduję, co mogłabym zrobić - mam już zrobioną kanapkę na uczelnię, ugotowany ryż do zupy, zrobiłam 8 minut abs, 2 minuty abs, 8 minut buns, 15 minut hh, gdyby nie padało, to pewnie wyszłabym ze skakanką dobrze, że chociaż w miarę pożyteczne te moje wypełniacze czasu aa, no i mam wskazanie lekarskie do codziennych ćwiczeń, więc teraz nie ma bata, będę ćwiczyć codziennie
|
|
#3574 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny podziwiam was że możecie jeśc te owsianki ...
ja na sama myśl mam już wszystko w gardle :/ i tu jest mój problem bo ja nie znosze mleka i prawie wszystkiego co jest na mleku, i własnie dlatego mam problemy np: ze śniadaniem.... ![]()
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię na śniadanie kanapki
|
|
|
|
#3576 |
|
Zadomowienie
|
ja własnie też w sumie jem tylko kanapki ...
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() ![]() Ale tutaj cicho.... ![]() U mnie z dietą nie jest źle.... Pomijając wieczorne kilka wafli ryżowych Z ćwiczeniami nadal lipa bo mi się tyłka nie chce ruszyć.Prostownica mi się zepsuła, ale jakoś mnie to nie zdenerwowało Najwyżej pódę do szkoły z tymi wicherkami![]() Ale mam dzisiaj humor! ;]
|
|
#3579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
echja z ćwieczeniami tez źle.. odkładam ciagle...
|
|
|
#3580 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laski. Monissska rozumiem Cie doskonale z tą owsianką też przełknąć jej nie potrafię. Ale kłopotów ze sniadaniem nie mam bo lubie twarogi itd. Ale za jogurtami też nie przepadam(lubię naturalny ze zmiksowanymi owocami jak sama zrobie
). Agnesik nie martw sie egzaminem jak podejdziesz do niego na luzie to zdasz. Ja w ogóle się nie stresowałam i jeszcze wychodząc z domu mówię do mamy zobaczysz że zdam za 1 razem i zdałam A anty też biorę ale grejpfrutów nie jem bo ich nie lubię!!!
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
PSYCHE!
Ty Niegrzeczna dziewucho, gdzie się szlajałaś?! ![]() Ile ważysz, że piszesz, że przytyrałaś na masie? ![]() Co się stało z zakochanym suwaczkiem z Twojego podpisu? ![]() I dawaj zdjęcia ze studniówki
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kocham owsianki ;d boże impreza była megaaa, ale chyba do teraz nie wytrzeźwialam także ide spac dalej dobranoc :P
|
|
|
|
|
#3583 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ania chyba mówiła o innej dziewczynie w tej kwestii, ale i tak - dzięki, miło mi ![]() Cytat:
W weekend moze beda jakies fotu ![]() Cytat:
Ja pierwszy raz też nie zdałam przez wymuszenie... a za drugim już było spoko ![]() I prawidłowo, nie ma co truć włosów farbami jak nie ma potrzeby )Cytat:
Nie wiem, może spróbuj to co robię ja - z bananem, kostką czekolady i migdałami. Jak to jem, to czuję jakbym jadła jakiś mega deser, a nie owsiankę ![]() Dostałam wczoraj @ więc się czuję raczej średnio - wskoczę na wagę jakoś w poniedziałek. Wczoraj wzorowo: -rano owsianka -banan, wielkie jabłko -mięsko mielone z kuraka z kuskusem, sosikiem pieczarkowym i marchewką z groszkiem -caaałe opakowanie marwitek <3 -kanapka chlebka z ziarnami z wędzonym halibutem (mniam, mama przywiozła z nad morza )Miłego dnia dziewczyny, lecę do pracy
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważę trochę ponad 47... ;| Ten suwaczek w ogóle odliczał w drugą stronę ![]() Noooo i też z tym kolesiem już nie jestem
|
|
|
#3585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też pada,a umówiłam się z koleżankami na bieganie,znowu lipa A owsianka z bananem pycha,jutro też będzie bananowa, przynajmniej jest trochę gęściejsza i pożywniejsza.Cytat:
Cytat:
![]() Ledwo wstaję rano,kładę się spać po 22:00,a o 7 ledwo oczy otwieram, chcę weekendu! Dzisiaj: śn: owsianka bez niczego na zajęciach: jogurt nat. zmiksowany z truskawkami i malinami dwie kromki razowca z szynką drobiową i pomidorem. Mała jogobella light.o: będzie pierś z kurczaka,2 ziemniaki, mizeria z ogórka i jog.nat. k: marchewka, twaróg chudy z miodem |
|||
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dzisiaj czeka angielski ;/;/;/;/;/;/;/;/
Nienawidzę!!! U mnie pogoda też straszna... Deszcz leje i do tego okrrrropny wiatr... No i już jest ciemno...
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też straszny wiatr dzisiaj, łeb urywa.
ja już żyję, doszłam do siebie ok 14 wiec luźno bylam na jakims smiesznym fitnessie- fit curves- sie chodzi w kolko po roznych stacjach albo z przyrzadami albo jakies podskoki czy cos. chyba jednak pozostane przy aerobiku :P bylam chwile na grillu ale nic nie jadłam, pozniej u kumpeli tez sie oparlam ciastkom, kolacja byla w postaci wafli ryzowych z bialym serkiem, moze jakos bez szalu, ale zawsze to cos w miare dietowego ;d
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Co tu tak cicho :P Wiecie, u mnie w miarę ok, ale wczoraj rzuciłam się na słodycze ;/ kupiłam ulubione słodycze taty, bo miałam u niego dług wdzięczności, wiec chociaz w ten sposób chciałam mu wynagrodzić to co dla mnie zrobił i zanim wrócił do domu, to zjadłam mu część tych słodyczy ;/ aleplus chociaż za to, że w markecie nie wybrałam swoich ulubionych słodyczy (czyli miałam plan nie tknąć tych dla taty, bo średnio za nimi przepadam:P)Na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że dość długo ładnie się trzymałam; i że średnio mi te słodkości smakowały A teraz idę sprzątać, mam chatę po puostu.... do góry nogami ;/ PS WINYL! Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Wyglądasz jak aniołek! masakra! teraz uwielbiam Cię jeszcze bardziej i jesteś moim mistrzem koloru! WOW, WOW, WOW! Czuję się teraz taaaka mała :P ach, zazdroszczę
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-04-08 o 08:48 |
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
hej miśki
ja jestem tydzien na diecie, ćwiczę codziennie i już zaczynam widzieć efekty. Nie jem słodyczy wcale i przez to nie mam napadów głodu. Jestem zadowolona. Przedłużyli mi staż o pół roku do 20 października 2011r. Już mnie tam lubią. Z facetami dalej nic. Trafiam na głupków. Jutro zobaczę się z Mateuszem -ten od sylwestra-, pewnie też klapa będzie, ale spróbuję czuję, że chciałabym z kimś być, ale zobaczymy jak to wyjdzie Całuje **
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. U mnie rewelacja, w ciągu dwóch ostatnich dnia +0.5 kg, pomimo trzymania diety i ćwiczeń. Strasznie mnie to zdemotywowało, nie wiem, o co chodzi w ogóle.
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważysz się codziennie?nie ma sensu, bo takie wahania wagi sa naturalne, a tylko wprowadzają Ci zamęt w głowie ![]() jak aktualnie w ogole sie nie waze, bo mam zepsuta wage dzisiaj przede mna 2.15h aerobiku
|
|
|
|
|
#3592 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale walczę o nas i jak na razie mam 10% szans na sukces, ale nie poddaje się, ja z✂✂✂ałam wszystko więc teraz muszę się bardzo i to bardzo postarać o to abyśmy My jeszcze zaczęli istnieć i walczę o to ![]() fajnoo, że Nas tyle, prawie wszystkie niki kojarzę, które się tu udzielały ![]() Cytat:
![]() psyhe pocieszę Cię, zdałam dopiero za 6 i 3 razy na łuku to dopiero koszmar, 2 razy na wymuszeniu ale w końcu się udało! za Ciebie też trzymam mocno kciuki !Cytat:
o co chodzi ?Cytat:
więc ok. 18 marsz do rodzinnego ! a egzaminu bardzo się boję mam 160 zagadnień do wkucia w sumie po 16 dziennie i jakoś to będzie no, alee ... jak to ogarnąć![]() U mnie z dietą wzorowo, bo mam ogromną motywacje mój ex o którego się staram powiedział mi" że strasznie się zaniedbałam, zniszczyłam, mam wysuszoną skórę, sińce pod oczami itp" ojjj dziewczyny nawet nie wiecie jakiego dało mi to kopa ! tylko ćwiczyć muszę zacząć i już będzie cud miód, nawet alkoholu sobie potrafię odmówić gdzie zawsze to był mój największy dietowy grzech ![]() Czy da się z blondu zrobić dekoloryzacje tak aby były znowu swoje naturalne ? Tak żałuje, że pofarbowałam
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie ostatnio dzięki takim komentarzom polubiłam te swoje kłaczki :P. Dziękuję Ci pięknie . Haha, Ty wczoraj, a ja dzisiaj zjadłam trochę słodyczy. Nawet nie miałam ochoty, ale wybiegłam z domu późno, bez śniadania i było mi tak strasznie słabo . Najpier mnie koledzy zaczęli dokarmiać batonikami -.- , a potem chciałam sobie kupić kanapkę, nie było jeszcze to kupiłam 7 daysa ... No nic, nawet nie za bardzo mi smakowały te słodycze, więc się cieszę jak wariatka . Jeden dzień nie zaszkodzi! Także Aniu, bratnia duszo podobnie z nami :P tylko ja jestem takim grubym kulfonem, a Ty już jesteś laseczka .Czemu się czujesz mała? Postanowiłam się kopnąć w tyłek i zacząć ćwiczyć dziś lub jutro, nie później! Dzisiaj raczej nie dam rady, ale jutro choćby się waliło i paliło w końcu to zrobię!!
|
|
#3594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne :PCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie poddawaj się Dzisiaj: śn: owsianka z bananem i kostka gorzkiej czekolady 2śn: pomarańcza o: będzie ryba z piekarnika z warzywami na patelnię k: twaróg z odrobiną cukru i mam zamiar pobiegać,deszczu nie ma,ale za to wiatr taki,że ledwo da się iść. |
||||
|
|
|
#3595 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do ćwiczeń to lepiej dziś:tak: ja sobie tak powtarzam od jutra zacznę i dupa, dalej nie ćwiczę Cytat:
Sama nie wiem, ja mam podobne jadłospisy do Twoich Monia bo wtedy czuję się lekko, dobrze sama z sobą, ale może to za mało jak chodzi o kacl itp. i metabolizm zwalnia organizm się bardzo szybko przyzwyczaja dlatego przestoje ?
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2011-04-08 o 14:23 |
||
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że waga stoi, bo za mało jesz, tak jak już było wyżej napisane, owoc to nie posiłek no i brakuje podwieczorku. przy ćwiczeniach takie posilki to za mało |
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, przez jakies 3 tygodnie w ogóle nie tykałam słodyczy, ale jak zaczęłam w sobotę to przestać nie mogę! pochłaniam wszystko: musli, czekoladę... jak mam sobie poradzić z takim obżarstwem
|
|
|
|
#3598 |
|
Zadomowienie
|
Może zacznij łykać chrom, hamuje apetyt, poza tym sam fakt, że łyka się jakieś tapsy działa na psychikę i chce się mniej, przynajmniej tak u mnie się sprawdza
![]() Sprawdzona metoda, zawsze przed zjedzeniem czegoś słodkiego umyj zęby mi czasem też pomaga
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie jest podobnie, nie chudnę nie wiadomo jak ale te 1-2 kg zlecą jak jem lekko, mało i zdrowo, może problem jest też w tym, że organizm jest przyzwyczajony do zdrowego odżywiania i dla niego nie ma tego "BUM" jak dla osoby która pierwszy raz w życiu idzie na dietę.Moją znajomą goni do toalety po zielonej herbacie a dla mnie to jest takie nic, tak samo, że nie sole, nie używam masła, cukru, gazowane bardzo okazjonalnie i może o to też chodzi! Nie ma BUM jakiegoś ruszenia dla organizmu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

Będę Was informować na bieżąco 

wsianka z bananem
)
ja mam podobnie z nauką - jutro ogromne kolokwium z łaciny (od początku początków
) i tylko sobie wynajduję, co mogłabym zrobić - mam już zrobioną kanapkę na uczelnię, ugotowany ryż do zupy, zrobiłam 8 minut abs, 2 minuty abs, 8 minut buns, 15 minut hh, gdyby nie padało, to pewnie wyszłabym ze skakanką 

ja na sama myśl mam już wszystko w gardle :/ 

Najwyżej pódę do szkoły z tymi wicherkami

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale walczę o nas i jak na razie mam 10% szans na sukces, ale nie poddaje się, ja z✂✂✂ałam wszystko więc teraz muszę się bardzo i to bardzo postarać o to abyśmy My jeszcze zaczęli istnieć
i walczę o to
o co chodzi ?
właśnie ostatnio dzięki takim komentarzom polubiłam te swoje kłaczki :P.
Nie poddawaj się