|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
w tematach samochodowych to podoba mi się jeszcze Suzuki Swift. Jeździł tym ktoś? Wygodne?
Osobny temat,że i tak nie mam za co kupić ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------
|
#1354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1355 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom bo to podstawa tez tak robie-ino wzornika tikurili nie mam,ale da sie pozyczyc ![]() Cytat:
sie urodziła o tej godzinie co moja ![]() 55 cm-długi dziecek ![]() ciekawe o co poszło z nietoperzem ![]() Cytat:
zasłonki widzialam w castoramie-ale one były w koła, ja bym chciała takie zgrzebne...jak z worka po ziemniakach , a na to bym sobie cos ponaszywała kolorowego tokom wizje mam obecnie.Ino karnisza nie mam i nie chce miec -chyba kupieu takom linke i ikei
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sasiedzi jeżdzą mówią że ekstra ja porównania nie mam - dla mnie dalej za wonsko we srodku - a i tak wszystko zalezy od wersji silnikowej uffff co za ulga z tym Red Juniorkiem - chyba szybko poszło |
|
|
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To teraz musimy namierzyć teściową i ....
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1359 | |
|
BAN stały
|
nie no, to taka ksywka, bo mi na początku Reznora przypominał (już nie), a jakoś trzeba go było na nazywać
A z panem tatuażystą chodziło o to, że kiedyś laska założyła wątek na intymnym z zachwytami nad jakimś tatuażystą, dokładnie go opisała, opisała miejsce, gdzie pracuje, zleciało się pół wizażu, wizażanki zrobiły dochodzenie, znalazły go na majspejsie, wklejały linki do zdjęć i się zachwycały, w końcu znalazł się ktoś, kto go zna i po nitce do kłębka - ostatecznie do wątku zawitał sam pan tatuażysta i jego dziewczyna i zrobiło się nieprzyjemnie A skąd, nie dodaję nieznajomych no jasne, zaraz się okaże, że go znasz i będzie przypał ![]() (co zresztą możliwe, bo i na ciastlu był w tamtym roku) Cytat:
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale fajowo ![]() moja godzinniczka, tyż jestem z 2:10 ![]() po nietoperzu widać spływa jak po kaczce ![]() co do kolorów to po tym co Polly pisze jestem 99% pewna że kod się zgadza i wszystko się zgadza tylko światło było w sklepie wujowe ale i tak jeszcze dziś potwierdzę najwyżej zmienię koncepcję kolorystyczną a tak chciałam kremy i zielenie co pasuje do niebieskości i szarości? ![]() ![]() ale chata niefartowna jakaś, mur beton sprzedam najwcześniej jak się da i się wyniosę, nie bedzie mi się tam dobrze mieszkało, za dużo stresa mnie to kosztuje a ja wybaczam ale niestety nie zapominam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Redzia tyż nie krótka 3. no worek ziemniakowy to moje sukno/płótno - ino ja kce wyprasowane - IKEA ma a w koła ja kce ostatnio jestem monotematycznie geometryczna/ gładka a teraz z letkim sercem lecem na bank - tzn niestety nie obrobić mam przeczucie że Natalia będzie najszybciej wizażującycm dzieckiem świata
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-08 o 11:14 |
|
|
|
|
#1362 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(czyli nocny jim beam, nie tylko po kaca wypilam) a mnie sie udalo namowic kolege, by mi uzyczyl mieszkania na 3 m-ce (gdybym nie znalazla niczego)
|
|
#1364 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o kurde dlatego ja nie chce linkowac chirurga,bo na pewno go ktos zna-w koncu to w miare znany lekarz jest ![]() Cytat:
eee..przesadzasz...myslis z ze nastepna bedzie mniej stresogenna? Cytat:
jakis link do ikeowych?
|
|
|
#1365 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1366 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czasami w bramkach było No ale może znasz tak fogle, bo do CR też chodzi. Super, już zdążył zablokować łola Nie postalkuję se. ![]() jadę dziś do Łodzi
|
|
|
|
|
#1367 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1368 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie w tym rzecz, do tej jestem po po prostu tak negatywnie nastawiona i tak nie chcę tam mieszkać że chyba sie to już nie zmieni.. stad te stresy, każdy problem urasta do katastrofy, jakbym była pozytywnie nastawiona to bym nie zwracała uwagi.. nie wiem, nie rozumiem, dlaczego się właśnie na nią zdecydowałam, nic nie było takie jak chciałam od dzielnicy począwszy.. no zacmienie jakieś miałam i tyle..
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo, wiesz co, jak wymarzyłaś sobie inne kolory, to może po prostu kup drugą wykładzinę, a tą daj do innego pokoju/wydaj komuś ![]() Nie ma sensu zmieniać całej koncepcji pod wykładzinę, która Ci się nie podoba. Cytat:
![]()
|
|
#1371 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wiesz....ty chyba masz takie objawy jak ja histeryzujesz po fakcie ![]() ale moze zadzaiala intuicja własnie? no z jakis powodów ją wybrałaś . Zaufaj sobie, ze dokonałas słusznego wyboru. A ideałów nie ma niestety o czym sie wciąż boleśnie przekonuję i człowiek jednak jest zmuszony zadowolic sie tym co jest ![]() ja najbardziej obowialam sie ze sąsiedzi sie okazą jacys nie do wytrzymania..nie wiem co bym zrobiła, ale na szczescie jest ok, oprocz piątkowych imprez raz w miesiacu
|
|
|
#1372 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tia, szminki tez najlepiej mi się dobiera na podstawie zdjęć w necie.. no dobra, to kto chce 15m2 wykładziny boucle w drobny rzucik kwadracikowy prawiebiało-szaro-niebieski?* kolory coś jak ta emotka ---> ale może inne bo za długo się nie przyglądałam odbiór tylko osobistyktóry miał być kremowo-ciemniejszoszaro-zielonkawy Cytat:
![]() a co do objawów to chyba własnie tak jest, no bo kufa na niewielu rzeczach mi zalezy a jak już zależy to wychodzi nie tak jak trzeba i jak tu nie histeryzować
|
|||||
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1374 | |
|
BAN stały
|
To ja się stąd ewakuuję
Cytat:
A na przyszły weekend pojawiła mi się opcja wyjazdu do Krakowa. I niby już byłam zdecydowana, ale właśnie się okazało, że moje koleżanki się poupychały u znajomych, a ja, jako że nikogo tam nie mam, byłabym skazana na hostel w towarzystwie prawie obcych Austriaków. Więc chyba podziękuję. Tylko jak się z tego teraz wykręcić. |
|
|
|
|
#1375 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kazdy ma intuicje-rozumianą jako nieswiadome przetwarzanie informacji i doswiadczeń-podobno decyzje podejmowane w ten sposób są trafniejsze, a sam proces bardziej zaawansowany niz myślenie logiczne ![]() a ta histeria tez tak mam..zamiast sie cieszyc to panikuje ze po ptokach i "nigdy nic nie bedzie takie jak powinno byc"
|
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo wcześniej myśli mi krążyły nad "i tak się nie uda" i szubienica" ![]() a mieszkanie wypasione, 3 pokoje, duży balkon, na stanie: plazma, kosmiczna dwudrzwiowa lodówa i dobrze wyposażony barek... i bez odstępnego... ![]() ale po obejrzeniu kolekcji okularów i zegarków kolegi, uznałam że moje odstępne mu nawet na waciki nie starczy.... ![]() Cytat:
![]() napiszę jeszcze w barze - czy któraś Krakowianka jest zainteresowana 1-2 biletami na koncert Blackfield w klubie Studio w piątek 15.04? bilety są po ok 100zł, a mogę taniej 2 zorganizować...
|
|
#1377 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1378 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do drugiego, dokładnie tak ![]() Cytat:
trzymam kciuki Cytat:
więc tak, myślę że w innym w którym bym była zakochana nie dostrzegałabym aż tak wad i nie miała takich stresów to obecne jest jak ustawione małżeństwo gdzie pana młodego zobaczyłam dopiero po ślubie
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

) Przy skórze mam natomiast muliste bagienko (jak mawia Pinia ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)