Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. 19 33,33%
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. 23 40,35%
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. 2 3,51%
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. 0 0%
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. 5 8,77%
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. 1 1,75%
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. 0 0%
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. 5 8,77%
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. 1 1,75%
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 11:57   #3991
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
U mnie to samo działa.
Drażni mnie nie raz, bo moja teściowa zamartwia się dzień wcześniej co będzie na obiad na jutro, a Ja się tym zupełnie nie stresuje, tym bardziej że siedzę cały czas w domu i zawsze mogę podejść do sklepu jak czegoś zabraknie i świeżo pomyśleć co będzie na obiad, ale przyzwyczajam ją do tego powoli
O i czego nie lubię, jak zrobię dzisiaj np obiad to on jest na jutro wolę świeże, nie raz faktycznie nie ma czasu bo np Ja mam badania a teściowa w pracy, ale to rzadko, a ona znowu woli dmuchać na zimne.
I nie toleruje odgrzewania w MIKROFALI fuj fuj fuj!
Przestawiliśmy się z mężem na zupy bez kostki rosołowej i mięsa, są rewelacyjne!!Sam wywar warzywny

Pokazuje swój balonik,
trochę trwało za nim zrobiłam zdjęcie
walczyłam z samowyzwalaczem i statywem
moja tesciowa jak ma coś ugotować bo mnie nie będzie do późna to już dwa dni wcześniej lamentu robi:
"Boze, co ja mam ugotować?! no nie mam pojęcia" i przeważnie się kończy na tym że są ziemniaki z jajkiem sadzonym albo nic tak jak wczoraj zero wyobraźni kulinarnej...

Balonik śliczny

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:00   #3992
youyou
Zakorzenienie

dziewczyny współczucia z tym teściowymi i wspólnymi obiadami, ja bym tak nie mogła...

My co prawda mieszkamy z moimi rodzicami ale mamy całe pietro dla siebie, mamy oddzielna kuchnię, łazienkę , w zasadzie wszystko, takie samodzielne mieszkanie, jakbyśmy mieszkali w bloku tylko piętro wyżej

Czasem zjemy wspólny obiad, np w niedzielę mama mi powie żebym nie gotowała to zjemy u nich ale my mamy swoje żarcie a oni swoje i każdy sobie to chwali
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:04   #3993
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Makobratek Pokaż wiadomość
Otóż moja droga, jesteś ciągle głodna bo mieszka w tobie mały głód

Pomaga jeszcze maść cynkowa A ja mam jeszcze taki sposób (nieco ludowy ), że jak czuję że opryszczka ma ochotę wyskoczyć to pocieram to miejsce obrączką. Czasami udaje się i nie wyskakuje a już wyskoczy to na pewno dużo mniejsza
mały głód mnie rozwalił

a co do opryszczki to jak czuje mrowienie na opryszczkę gdzieś to zwilżam to miejsc i nakładam odrobinę sody kuchennej na to miejsce bo wtedy zanim wylezie na całego to się przysusza troche i nie wyłażą bąble.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
dziewczyny współczucia z tym teściowymi i wspólnymi obiadami, ja bym tak nie mogła...

My co prawda mieszkamy z moimi rodzicami ale mamy całe pietro dla siebie, mamy oddzielna kuchnię, łazienkę , w zasadzie wszystko, takie samodzielne mieszkanie, jakbyśmy mieszkali w bloku tylko piętro wyżej

Czasem zjemy wspólny obiad, np w niedzielę mama mi powie żebym nie gotowała to zjemy u nich ale my mamy swoje żarcie a oni swoje i każdy sobie to chwali
My tak mamy mieć już niedługo. Dokładnie tak jak u Ciebie - osobne piętro, osobna kuchnia, łazienka - wsio a najgorsze to to że w obecnej sytuacji wegetuje tak prawie dwa lata a jakoś nadal mnie to drażni, męczy i za chiny się nie przyzwyczaiłam.

ja już tak chce a tam mamy wielkie łoże już kupione i będzie można się rozłozyć bez obaw że dostanę z łokcia od tż-ta

tu tego łóżka nie braliśmy bo by się nie zmieściło do malutkiego pokoju i gnieciemy się na rozkładanej "wersalce."

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-08 o 12:09
Stary 2011-04-08, 12:05   #3994
Makobratek
Rozeznanie

Ja tam nie widzę nic złego w gotowaniu odrazu na 2 dni. Oszczędza się czas i pieniądze
Makobratek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:08   #3995
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
mnie bola nogi czasem w nocy, mimo iz biore juz na maxa magnezu.
jaki bierzesz magnez i w jakich dawkach?

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
A to już jest ta oferta ważna ?? Bo w Lidlu to zawsze od poniedziałku się nowe ulotki zaczynają. Bo ja mam Lidl prawie koło bloku to bym sobie poszła zobaczyć
Ta oferta jest od przyszłego czwartku to chyba 14 kwiecień bedzie.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:09   #3996
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sama mogłabym wypić 1 litr mleka dziennie Uwielbiam płatki z mlekiem i kakao w nieograniczonych ilościach Mam nadzieję, że przez to dzidziuś nie będzie miał wstrętu do mleka
z nabialem to uwazaj - u mojego myslala pediatra ze ma skaze bialkowa bo w mojej diecie karmiacej matki królowaly płatki na mleku i twarozki. mialam samą laktoze w sobie i dzieciak zaprotestowal wyzypka. rpzystopowalam troche i wrocilo do normy

magnez MgB6 chyba

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:10   #3997
jacieeeee
Wtajemniczenie

A ja nigdy w życiu nie miałam opryszczki Mój TŻ nieraz miewał i nawet buziakami mnie nie zaraził Tfu tfu tfu, odpukać w niemalowane, oby tak zostało

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:11   #3998
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Ja tam nie widzę nic złego w gotowaniu odrazu na 2 dni. Oszczędza się czas i pieniądze
ja tez lubię gotowac na dwa dni a że czasami mnie na drugi dzień nie ma w domu więc z konieczności musi być czasem obiad wczorajszy, czasem to nawet więcej robię czegoś i zamrażam np. pierogi, bigos, jakieś mięso pieczone itp.

Stary 2011-04-08, 12:27   #3999
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
moja tesciowa jak ma coś ugotować bo mnie nie będzie do późna to już dwa dni wcześniej lamentu robi:
"Boze, co ja mam ugotować?! no nie mam pojęcia" i przeważnie się kończy na tym że są ziemniaki z jajkiem sadzonym albo nic tak jak wczoraj zero wyobraźni kulinarnej...

Balonik śliczny
Co do wyobraźni mojej teściowej narzekać nie mogę,
zawsze coś wymyśli na szybko, od jajka sadzonego ucieka bo mój D jajek w ogóle nie je typu: sadzone, gotowane.Ona sobie ewentualnie ugotuje dla siebie.
Jak już to zawsze gdzieś w zamrażalce ma jakiegoś zamrożonego kotleta, czy coś innego... Ja natomiast wolę zrobić na świeżo niż odmrożone jeść, a tak na wspólna kuchnię z teściami nie narzekam

~~*~~

Makobratek tylko żeby ten mały głód nie ur się kluseczką jak mama i tata ale potem z dojrzewaniem z kluseczki wyrosły

Obiad postawiony i się robi
Dzisiaj z teściowa do lumpa mamy iść
aż się boje!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:40   #4000
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Hey, hey, hello Cześć babeczki

Fajne zakupki

Otóż moja droga, jesteś ciągle głodna bo mieszka w tobie mały głód

Ja staż z UP z funduszy krajowych to dostaje sie PIT, a jak z UP ale z funduszy europejskich to nie dostaje sie PITu i nie trzeba się rozliczać.

Ja sama mogłabym wypić 1 litr mleka dziennie Uwielbiam płatki z mlekiem i kakao w nieograniczonych ilościach Mam nadzieję, że przez to dzidziuś nie będzie miał wstrętu do mleka

Bardzo praktyczna rzecz Bo ja się skończą chusteczki to po prostu przekładasz do tego pudełka inne chusteczki i w tym pudełku nie wysychają tak jak gdyby byłyby trzymane w swoim opakowaniu (ciągłe odklejanie i zaklejanie).

Pomaga jeszcze maść cynkowa A ja mam jeszcze taki sposób (nieco ludowy ), że jak czuję że opryszczka ma ochotę wyskoczyć to pocieram to miejsce obrączką. Czasami udaje się i nie wyskakuje a już wyskoczy to na pewno dużo mniejsza

Ja byłam dziś na mini zakupkach. Co prawda pogoda do bani ale musiałam kupić parę rzeczy: chleb graham, moje ulubione płatki owsiane górskie, olejek z drzewa herbacianego i no i wstąpic do lumpka.
Miałam mało czasu, więc wybierałam tak na szybkości i kupiłam 2 szt body z krt rękawem (56cm), 2 szy body z długim rękawem (62 i 68 cm). Koszt 6 zł wiedziałam, że jak pójde do lumpka to pewnie znowu kupię bodziaki

Muszę się zabrać za sprzątanie łazienki i ogarnięcie domu, bo o 18 mamy mieć gości.

Mój mąż też nie tyje ze mną, bo od września jest na diecie. Czy to też się liczy ? Zobaczymy czy lekarz potwierdzi płeć na najbliższej wizycie.
A do czego używasz olejku z drzewa herbacianego i gdzie się taki kupuje?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:40   #4001
dziubek79
Zakorzenienie

ot taka ciekawostka http://dziecko.onet.pl/61716,0,9,a_n...0,artykul.html
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:48   #4002
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dzięki za rady odnośnie obiadu robię gulasz +pyzy i surówka z białej kapusty.Naszło mnie dzisiaj na koktajl jagodowy i będę robić na deser.

sweet pytałaś o nowe pokarmy dla dzidziola to wszystko zależy od tego czy karmisz cycem czy m.modyf.Jak modyf.to od 4 miesiąca.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:55   #4003
nerola
BAN stały

No i T. posprzątał a ja nadal leżę a,le zaraz wyskakuję z wyra jak on wyjdzie z domu bo obiad trzeba robić.Chyba jednak szczawiowa będzie.

Jak ja bym chciała mieć dziś teściową do gotowania

Meszsares poczytałam o prawach i znów ryczę.No co mnie opętało?
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:57   #4004
Makobratek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
A do czego używasz olejku z drzewa herbacianego i gdzie się taki kupuje?
Olejek z drzewa herbacianego ma bardzo szerokie zastosowanie. Jako jeden (o ile nie jedyny) z olejków eterycznych może być stosowany bezpośrednio na skórę. Ja używam go punktowo na trądzik - ma silne właściwości antybakteryjne i odkażające. Mnie pomaga zresztą każdy preparat punktowy na wypryski ma w sobie właśnie ten olejek, więc ja wolę stosować sam olejek (mam ostatnio taki zwrot w stronę naturalnych kosmetyków ).
Kupuję w aptece, buteleczka 10 ml kosztuje ok 7-8 zł. Jest wydajny, bo stosuję się po parę kropel.
Aha dobry też jest do kąpieli stóp, bo ma właściwości przeciwgrzybiczne.
Tylko na opakowaniu pisze, żeby nie używać w ciąży. No ale tak piszą na większości leków, nawet na opakowaniach ziół typu melisa. mięta
Makobratek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:58   #4005
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja mam humor do doopy na dodatek jestem przeziębiona.Moja mama ma L4 i siedzi w domu a Olivier strasznie przy niej dokazuje ona mu na wszystko pozwala
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:59   #4006
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

Ktoś to już dał dzisiaj chyba

Stary 2011-04-08, 13:02   #4007
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Olejek z drzewa herbacianego ma bardzo szerokie zastosowanie. Jako jeden (o ile nie jedyny) z olejków eterycznych może być stosowany bezpośrednio na skórę. Ja używam go punktowo na trądzik - ma silne właściwości antybakteryjne i odkażające. Mnie pomaga zresztą każdy preparat punktowy na wypryski ma w sobie właśnie ten olejek, więc ja wolę stosować sam olejek (mam ostatnio taki zwrot w stronę naturalnych kosmetyków ).
Kupuję w aptece, buteleczka 10 ml kosztuje ok 7-8 zł. Jest wydajny, bo stosuję się po parę kropel.
Aha dobry też jest do kąpieli stóp, bo ma właściwości przeciwgrzybiczne.
Tylko na opakowaniu pisze, żeby nie używać w ciąży. No ale tak piszą na większości leków, nawet na opakowaniach ziół typu melisa. mięta
Dobrze, że mi powiedziałaś, bo ja myslałam, że dodaje się go do herbaty

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
No ja wiem, ze Julcia to imię bardzo popularne, ale co tam-najważniejsze, ze się nam podoba, z resztą jak podejrzewaliśmy chłopca, to miał być Jakub

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja mam humor do doopy na dodatek jestem przeziębiona.Moja mama ma L4 i siedzi w domu a Olivier strasznie przy niej dokazuje ona mu na wszystko pozwala
Jak to babcie

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-04-08, 13:02   #4008
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
U Nas zawsze zupa jest na dwa dni Nie chciałoby mi sie gotwać zupy codziennie
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:07   #4009
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
U Nas też, z resztą nawet obiady na tygodniu jak robię, to tak z dnia na dzień żeby były-nie da się inaczej, jak sie pracuje co innego w weekendy

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-04-08, 13:08   #4010
SweetAngel1984
Zadomowienie

eh............przejrzałam allegro wszerz i wzdłuż i mam juz wszystko wybrane wszyssciutko ......................... ..... tylko kasy nie mam zeby to kupic

ale juz mam upatrzone wszsytko od koszuli do szpitala i majtek poporodowych przez smockzi gryzaki zaiweszki posciele na zmiane,smoczki do butelek kosmetyki dla malego itp. boshe tylko kasa potrzebna i moge kupowac...moze pozyczycie do 1 pare stów ?
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:09   #4011
brumek
Zakorzenienie

Czećś moje drogie koleżanki brzuchatki

Ślicznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi w kwestii ceratkowo-materacykowej Zrobię tak jak radzicie - żadnych ceratek, a na wszelki wypadek kupię jedną taką podkładkę z motherhood.

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Witam się piątkowo
Dzisiaj zaczynamy 22 tc, czy 23 niewiem jak to się w końcu liczy?? niech będzie 22, czyli to jeszcze nie 6 miesiąc?
Oliweczka, 6 miesiąc zaczyna się w 23 tygodniu. Ale z tego co widze na pierwszej stronie, to Ty własnie skonczyłaś 22 i zaczęła ś 23. Więc weszłaś dziś w 6 miesiąc!!!

Cytat:
ech... ja widocznie jak chcę coś zjeść porządnego to muszę sobie sama ugotować więc wyboru nie mam. Dobra.. już nie przynudzam
mi nikt nic nie ugotował od 6 lat, bo tyle mieszkam poza domem rodzinnym (oczywiście poza przyjęciami u kogoś) i wcale nie narzekam

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Aaaa co do tycia mężów.... od początku ciąży ja jestem jakieś 2 kg na plus a mężuś.... ok 10!! brzuch mu rośnie, zachcianki nieziemskie! lody by jadł tonami, nie wspomnę o słodyczach........to chyba nie jest normalne
WOW!!! A mój mąż coraz chudszy U nas w ogóle tak nietypowo, bo u wszystkich znajomych kobiety cały czas pilnują swoich mężczyzn (np. na przyjęciach): "nie jedz słodyczy", "zjdałeś już dwa ciasta, straczy ci" itp. A ja mojego cały czas zachęcam. A to pączuć, a to delicje, a to ptasie mleczko. A on szczuplusienki...

AgaGuernsey - cudna, zgrabna piłeczka
Stary 2011-04-08, 13:10   #4012
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tak jest w ostateczności,
ale zazwyczaj zupa schodzi już jednego dnia.
Na początku jak gotowałam to dla 5 os które lubią zjeść,
bo tak u mnie było i zupa faktycznie była na 2 dni.
Ale potem nauczyłam się że teściowe tak dużo nie jedzą
i mój D, więc sobie wyporcjowałam zupę na 1 dzień,
którą się robi bardzo szybko
Wczoraj miałam ogórkową

Stary 2011-04-08, 13:13   #4013
nerola
BAN stały

U nas co dzień co innego na obiad bo nie lubimy jeść dwa dni z rzędu tego samego a i wszytko zjadam jednego dnia,ewentualnie na kolację zostaje.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:14   #4014
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
czasem to nawet więcej robię czegoś i zamrażam np. pierogi, bigos, jakieś mięso pieczone itp.
no i zapimnialas o swoim speciale FASOLKA PO BRETOŃSKU

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:15   #4015
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
No i T. posprzątał a ja nadal leżę a,le zaraz wyskakuję z wyra jak on wyjdzie z domu bo obiad trzeba robić.Chyba jednak szczawiowa będzie.

Jak ja bym chciała mieć dziś teściową do gotowania
no raczej takiej jak moja to nie chciałabyś, jakby bliżej było do Gorzowa to ja bym poleciała Ci coś ugotować a zupę szczawiową uwielbiam

Czas edycji: 2011-04-08 o 13:17
Stary 2011-04-08, 13:16   #4016
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
U nas co dzień co innego na obiad bo nie lubimy jeść dwa dni z rzędu tego samego a i wszytko zjadam jednego dnia,ewentualnie na kolację zostaje.
To u Nas zupa zawsze jest na dwa dni + na drugie danie codziennie coś innego
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:16   #4017
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

mi nikt nic nie ugotował od 6 lat, bo tyle mieszkam poza domem rodzinnym (oczywiście poza przyjęciami u kogoś) i wcale nie narzekam
ale co innego jak się mieszka na swoim tylko z mężem plus ewentualnie dzieci a co innego jak trzeba codziennie myśleć żeby dla 4 osób ugotować w tym teściowej która siedzi nad gazetą pół dnia przy kawie i potem narzeka że na nic czasu nie ma

Czas edycji: 2011-04-08 o 13:21
Stary 2011-04-08, 13:19   #4018
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Ślicznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi w kwestii ceratkowo-materacykowej Zrobię tak jak radzicie - żadnych ceratek, a na wszelki wypadek kupię jedną taką podkładkę z motherhood.

Oliweczka, 6 miesiąc zaczyna się w 23 tygodniu. Ale z tego co widze na pierwszej stronie, to Ty własnie skonczyłaś 22 i zaczęła ś 23. Więc weszłaś dziś w 6 miesiąc!!!

WOW!!! A mój mąż coraz chudszy U nas w ogóle tak nietypowo, bo u wszystkich znajomych kobiety cały czas pilnują swoich mężczyzn (np. na przyjęciach): "nie jedz słodyczy", "zjdałeś już dwa ciasta, straczy ci" itp. A ja mojego cały czas zachęcam. A to pączuć, a to delicje, a to ptasie mleczko. A on szczuplusienki...

AgaGuernsey - cudna, zgrabna piłeczka
Dziękuję Brumek za tak miłą informację

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-04-08, 13:20   #4019
SweetAngel1984
Zadomowienie

http://allegro.pl/lovi-2x-smoczek-us...543757658.html

fajna promocja ja niestety kupuje inne smoczki ale moze ktoras z Was skorzysta

miałam nie jesć makaronu ale mam taaaaak ochote zjem odrobinke to nic sie nie stanie
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:20   #4020
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
no i zapimnialas o swoim speciale FASOLKA PO BRETOŃSKU
ja mroże fasolkę ale w ostateczności jak zostanie za dużo bo akurat fasolka mrozona to już nie to samo co na świeżo zrobiona ach rozmarzyłam się... chyba zrobię w przyszłym tygodniu

przez Ciebie

rybki w panierce już mi skwierczą na patelni

Czas edycji: 2011-04-08 o 13:22
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości