|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
BAN stały
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Nie wiecie co u Belli i dziewczynek?
Już wczoraj miałąm pytać ale wyleciało mi z łba prez tego zęba |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
A ja gratuluję miłego wydarzenia
A to moje ciążowe brzuszysko. Jutro zaczynam 22 tydzień. Więc za tydzień 6 miesiąc! Nie mogę się doczekać
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś pewna że to ciąża? ![]() ja taki brzuszek miałam przed ciążą jeszcze ![]() aleś Ty zgrabna
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
brumek - ty w koncu zrob sobie jakies zdjecie a nie młodszej siostrze! odwrotnie aparat trzymasz!
jade dzis z mezem krzesla ogladac bo w domu dwa mamy a tu foteli nie ma i ne ma na czym siedziec nawet do obiadu... szafa bedzie montowana dopiero w maju wiec meisiac siedzimy na kartonach... ech... ale humor jakos mam lepszy, mija mi smutanie sie ze jestem wredna itp. |
|
|
|
#4026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja gazet nie czyta ![]() Cytat:
czyli dopiero na kwietniową wypłatę czyli ostatniego ale oferta kusząca ![]() Czemu makaronu nie możesz jeść? ~~*~~ Brumek taki brzuch to Ja miałam w pierwszych trzech miesiącach, teraz mam bębenek ![]() Zapomniałam się pochwalić! Kupiłam małe skarpeteczki, które wyglądają jak buciki ![]() To jest na wyjście ze szpitala
|
||
|
|
|
#4027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.edziecko.pl/aktywnerodzic...go_mleka_.html czego nie wymyślą...
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
co mam zrobić... już niedługo...
![]() a moja namiętnie wszystkie typu "prawdziwe historie" - Porywy serca, i różniaste takie w których niby ludzie przysyłają takie historie z życia, ma hopla na tym punkcie i potrafi godzinami siedzieć i czytać, poza tym wszytskie seriale jakie na tapecie sa: Klany, Plebanie, M jak milosc, na dobre i na złe, Barwy szczęścia, chichot losu, linia życia, ojciec mateusz co byś nie chciała ja jakbym chciała wszystko to oglądać jak leci to bym sprzed tv nie wstawała nie mówiąc o czasie na cokolwiek innego ...
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-08 o 13:40 |
|
|
|
#4030 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamuśki.
Cytat:
Żadnej maści mi w aptece nie chcialy dać, bo niby nie wolno w ciąży :/Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że szybko przestanie!Cytat:
Aga, Zaneta śliczne brzusie macie Ja jadę do lekarza, bo rano po sikaniu dostałam takich bóli, że czarno mi się przed oczami zrobiło i chyba zasłabłam nie umiałam się podnieść.Dzwoniłam do lekarza mam przyjechać, zobaczymy co się dzieje. Bo od środy bolało, ale nie aż tak jak dzisiaj. Tż przyjechał odrazu z pracy i leży ze mną. Proszę o kciuki. Boję się że tym razem mnie w szpitalu położy... Ale leżałam tak jak kazał, więc nie wiem skąd ten ból. Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki
|
||||
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zadomowienie
|
brumek - boshe ty mnie dziewczyno w kompleksy wpedzasz
![]() nerola - a tez o niej myslalam zaneta to tak jak ja ostatniego kwietnia bede szalec ale zaczelam podliczac i w sumie 2 smoczki gryzakkoszulado szpitala, 2xbutelka,wkładki laktacyjne i juz 308 zl wyszlo wiec dalej stwierdzilam ze nie ma sensu liczyc Carmela sliczne rzeczywiscie ale ja i tak kupuje Avetna i Mam baby(czy cus takiego ) Natka - dziękuje jednak zdecydowalam sie nei eksperymentowac i zostac przy pascie do zebów stary sprawdzony sposób dobry takze na pryszcze moze jakis obiad................? glodna sie zrobilam od Waszych kulinarnych postów
|
|
|
|
#4034 |
|
Zadomowienie
|
czesc dawno mnie u was nie bylo ale probem mialam z internetem na szczescie juz nie dlugo bede miala stale lacze w tym zadupiu
dzis bylam na glukozie ochyda myslalam ze ![]() ![]() na szczescie dalam rade w nastepnym tygodniu wyniki oj ale za wami tesknilam ![]()
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Całuśnie
![]() http://boniek99.wrzuta.pl/audio/6DjBFJQynL4/enej_-_noc Takie to pozytywne, że ruszam tyłkiem na krześle
"Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. Jeśli ubrany, to tylko do połowy." ![]() ![]() Edytowane przez Zmalowana Czas edycji: 2011-04-08 o 14:04 |
|
|
|
#4036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdzie to malenstwo ci sie chowa??ja wam postaram sie pokazac moj brzuchol---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- BO JA UWIELBIAM SIE CALOWAC
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co takie drogie jest?Ja kupiłam jakieś butelki w Pepco druga była gratis, mąż mój stwierdził że butelka jak butelka, smoczki ewentualnie będziemy wymieniać i chyba ma rację ![]() No koszula, może coś w lumpie znajdę ![]() Mam taką w sumie na ramiączkach, kiedyś kupiłam na allegro z szlafrokiem nie drogo, więc na pewno ją wykorzystam w lipcu
|
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Brumek Twój brzuch mnie rozwala
Cytat:
![]() ![]() ja się zdrzemnęłam godzinkę i od razu nieco lepiej ![]() u nas dziś krem brokułowy a potem naleśniki z serem mniam
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
hello laski. Od rana nas w domu nie było, załatwialiśmy głupie sprawy urzędowe, dopiero nadrabiam te 4 strony. Zjadłam: big milka, od razu chipsy z biedronki i hot doga. Przegięcie pały. Chyba zapomniałam jaką wczoraj zgage miałam. Znowu musze przystopować, dzisiaj juz nic nie zjem takiego, no, tylko jabłuszka.
U mnie piździ jak nie wiem co, i ziimno. margaret jak ostatnio kupiłam w kauflandzie mandarynki tez po 2,99 to okazały sie niezjadliwe. Kwaśne jak cholera, i skórka trudna do obrania. Nikt ich nie zjadł, wyrzucone. zęby mam poleczone, miałam 6 ubytków, chodziłam prywatnie do faceta z dobrą renomą, jak robi to daje gwarancję do końca życia, ale 80 zł za jedno wypełnienie. Jeszcze kamien mi został, nie wiem narazie sobie odpuszcze. Może do konca ciązy nie popsuje mi się juz nic? Beata zazdroszczę Ci że sie przeprowadzasz do swoich rodziców od teściowej. Ja swoją będę musiała nie wiem do kiedy znosić. Dobrze ze do mnie na górę nie zagląda i robie tu co chce, ale znacznie lepiej bym się czuła jakby jej nie było. Swój ogród, ogródek..a tak? to podwórko jak nie moje... może kiedyś zbudujemy swój dom, chociaż tu miejsca mamy pod dostatkiem, ale to takie nasze marzenie.. Ja gotuję bo muszę, ale też nie codziennie, mój tżt nie jest wymagający więc czasami sobie odpuszczam. Niech dojada to co zostaje, i tak za dużo pies po nas dojada. madziulka biedaku Ty, nie wiem co Ci doradzić na tą rwę kulszową. Leżenie chyba pozostaje. dziewczyny śliczne brzuszki. Dla mnie golenie bobra jest straszne. Nigdy tego nie robie, raz podcięłam sobie nożyczkami tylko to myślałam że się zadrapię!! Nigdy więcej. nie wiem jak to do porodu i po będzie. Nie no brumek zadziwia mnie Twój brzuszysko..hihi Natka trzymaj się, wracaj do nas szybko,lepiej w domku leżeć jak w szpitalu. Idę do sypialni, może się zdrzemnę i sadło " mi się zawiąże" po tym obżarstwie. Ale mała mnie kopie. |
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
mój maly to tak dal dzis w nocy popalic ze od 2 w nocy nie spalam on chyba tam sobie aerobik cwiczy
![]() a jak sie poloze spac na lewym boku to skopa mamusi ![]()
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Idę po wózek
|
#4042 |
|
Zadomowienie
|
|
#4043 |
|
Zadomowienie
|
Natka - trzymam kciuki
zeby bylo wszystko OKI nie daj sie mu wyslac do szpitala w Strzelcach |
|
|
|
#4044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak to sie mowi a z ta koszula hmm....dobry pomysl moze cos i ja w lumpie wychacze ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
NALEŚNIKI!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() zaneta - a tak wogole butki rewelacja a brzunio słodki
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-08 o 14:24 |
||
|
|
|
#4045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Natka Madziulka dziewczyny dużo zdrówka Zaneta Aga śliczne brzuszki ciążowe |
|
|
|
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
cos mi zapukało lekko na dole brzucha tuz nad sama P czy to on
czy to mój SYNEK ?chcialam zapytac bo mi sie obilo o uszy ze najlepszy proszek to Dzidzius tak?????a jak robicie z gazikami do pepuszka kupujecie te ze spirytusem czy odpuszczacie i bedziecie wietrzyc???? podobno lekarze odstepuja teraz od spirytusu bo sie dluzej ogi????
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-08 o 14:38 |
|
|
|
#4047 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/wozek-vector-4-air...500667389.html
mam okazje taki wozek kupic za 600 zl (kolor tylko inny) kolezanka ma dwa i chce sprzedac urodzila w listopadzie
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To super ![]() Musiałam się na trochę położyć bo myślałam ze usnę na siedząco...przespałam się 1,5 godziny i tylko gorzej jest...głowa mi pęka a muszę do pracy iść.......nie wiem jak dam radę
|
|
|
#4049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rogal, bo sobie go można w nocy wyprostować i okręcić jak się chce, mi pomaga przy bólu pleców.
|
|
|
#4050 |
|
Rozeznanie
|
a wiecie co sobie wlasnie przypomnialam ze jak sie dowiedzilam ze jestem w ciazy zaczelam czytac rozne zabobony o ciazy i byla tam taka wrozba z obraczka ze sie wiesza na nitce i do brzucha przystawia i zalezy jak sie maha juz niepamietam jak na chlopca jak na dziewczynke pamietam ze wyszlo mi na dziewczynke,to napewno zbieg okolicznosci ale jak narazie poatrzac na to co mowi lekarz tak bedzie,a tak sobie wlansie przypomnialam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zębole

To chcę umrzeć młodo.
Mam nadzieję, że szybko przestanie!
glodna sie zrobilam od Waszych kulinarnych postów 

klask i: