Krakowianki po dziesięciokroć ;) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 10:27   #3061
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
przeglądam temat Ecrulo i myślę sobie że ona jest jakimś nadczłowiekiem...
Nie mogę pozbyć się wrażenia, że to wszystko wynika z potrzeby zapełnienia jakiejś pustki.
Stary 2011-04-08, 10:29   #3062
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie mogę pozbyć się wrażenia, że to wszystko wynika z potrzeby zapełnienia jakiejś pustki.
Pustki po batonikach, ktore przestala jesc?
Kopa w pupe poprosze abym w koncu sie stad ruszyla!

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 10:44   #3063
Malla
Nie depcze krokusów

Emilka - nie wiem, czy tak wysoko uniosę nogę
Stary 2011-04-08, 10:49   #3064
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Mam podobny niepokój.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Ale to pozniej-teraz sniadanko a pozniej jade sobie jakis stanik kupic
Otworzę chyba dziś ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
Cytat:
Ineso - o Juwenaliach pisałam
Zdecyduję jak będą ceny biletów i wyklaruje mi sie grafik wyjazdowy
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 10:51   #3065
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Emilka - nie wiem, czy tak wysoko uniosę nogę

Widzialam wczoraj dziewczyne w cudnych czerwonych szpilkach! Z zary, ale chyba stara kolekcja

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Otworzę chyba dziś ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
Bielizny nigdy za duzo

Stary 2011-04-08, 11:07   #3066
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
przeglądam temat Ecrulo i myślę sobie że ona jest jakimś nadczłowiekiem...
Wiesz, to nie zajmuje jakoś niesamowicie dużo czasu. Na początku ciężko mi było siebie zmuszać, a teraz traktuję to wszystko jak codzienność, jak jedzenie, oddychanie, siedzenie na wizażu.

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
podziwiam Ecrulo za wytrwałość i samozaparcie
Dziękuję

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Mam podobny niepokój.
Nie wiem o co Wam chodzi Ktoś może zbierać znaczki, jest ok. Ktoś może uwielbiać gotować i dzielić się tym, też jest ok. Ktoś inny prowadzić blog kosmetyczny jest super. Wystarczy, że ktoś uwielbia zdrowo jeść, nie odmawia sobie przyjemności, ćwiczy i dba o siebie to zaraz jakieś analizy i to bardzo nieprzyjemne. Może traktujmy wszystkich z hobby jako osoby próbujące zapełnić jakąś pustkę? No bo jak to? Jusztynki, chodzenie na fitness Wybiera się ecrulo na siłownię, zje zdrowo, wymaże się to
Wielokrotnie powtarzałam, że boję się starości. W rodzinie mam choroby serca, chcę tego uniknąć, no ale po co. Najlepiej sobie dorobić ideologię. Jeżeli ktoś próbuje zapełnić pustkę, to na pewno nie ja Malla, bo mnie niczego nie brakuje.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 11:10   #3067
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Widzialam wczoraj dziewczyne w cudnych czerwonych szpilkach! Z zary, ale chyba stara kolekcja
jeśli mały rozmiar, to trzeba było z niej zedrzeć dla mnie i uciekać jak gazela!
Stary 2011-04-08, 11:40   #3068
rejected_darling
Raczkowanie

Cytat:
Przyszlo mi rozliczenie za ogrzewanie z zeszlego roku...Musze doplacic 150 zl I to wszystko dlatego, ze sezon grzewczy trwal (uwaga!) do 4 czerwca
Dostala ktoras z was podobna niespodzianke czy tylko moja spoldzielnia tak dba o to aby bylo mi zawsze cieplo?
150zł to pikuś. Ja za poprzedni sezon grzewczy 2009/2010 dostałam dopłatę... 1300 zł Tzn. to było ogrzewanie i woda, za 4(!) miesiące, do dopłacenia, a co miesiąc płaciłyśmy zaliczkę na 1 osobę. Jakoś ch***owo była ta zaliczka policzona, skoro nas mieszkało 3 i były takie dopłaty :|

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Nóż się w kieszeni otwiera Byle człowieka spławić
A depresyjnie to chyba ostatnio taki czas jest... Mimo że wiosna...

Do mnie ostatnio pogotowie nie chciało przyjechać jak miałam atak w nocy - pytają terrorysty czy zejdę na dół do klatki, ja mówię że niezbyt bo nawet nie mam jak wstać z łóżka i się ubrać (tak bolało). Mój mówi że mnie ubierze i zjedziemy na dół - a Pan z pogotowia : no to skoro na dół zjedziecie to równie dobrze Pan dziewczynę może do auta wpakować i przywieźć, czekamy'
Pamiętam jak dostałam kolki nerkowej przechodząc mononukleozę. Akurat byłam sama w domu, sobota rano, pogotowie stwierdziło że to nie dla nich, pojechałam więc do przychodni dyżurnej, takie ambulatorium 24h na Królewskiej. Targałam się tam godzinę z Ruczaju, a na miejscu usłyszałam że... nie przyjmą mnie, bo jestem studentką, a poradnia studencka (czyt. Scanmed na miasteczku AGH) jest dzisiaj czynna. Fakt, że ja do Scanmedu wtedy nie należałam, ani do żadnej poradni w Krakowie w ogóle, był nieistotny. Poczłapałam więc ryczac z bólu do Scanmedu, gdzie pani stwierdziła bez badania mnie, że mam zapalenie pęcherza, zapisała Furagin i No-spę Forte, kazała wziąć połówkę, a jakby nie przeszło to po 2 godzinach drugie pół. Rzekę wam, ch*je muje a nie pomogło ^^ Po wzięciu trzech tabletek dopiero zluzowało na tyle, że przestałam płakać z bólu, a że się nacpałam przy okazji to osobna bajka Koło 18 moja mama stwierdziła dosyć, wsiedli w samochód, przyjechali do Krakowa, spakowali mnie, zawieźli do ambulatorium na Śląsku. O północy wtoczyłam się do gabinetu, od razu usg, zastrrzyk przeciwbólowy, badanie w ruchu, pół godziny mnie męczył, będąc w ciężkim szoku, że je jeszcze nie jestem w szpitalu. Dostałam antybiotyk, przeciwbólowe w dawce niemalże onkologicznej, instrukcje dot.napojów, grzania nerek, spania z poduszką pod dupą itp. Chwała mu za to, z całego serca jestem mu wdzięczna, że mnie wtedy światu przywrócił. Szkoda, że tyle to trwało, zanim jakiś lekarz poczuł się odpowiedzialny zawodowo......

Cytat:
Która? Ta za 85 zł?

Ja się dziś umówiłam ze swojego kuponu (tego o którym Ci mówiłam) i pierwszy wolny termin w godzinach mi odpowiadających = wieczornych jest dopiero na 17 maja... I drugi zabieg od razu buknęłam na 26 Ciekawa jestem co będzie, bo dotąd nie byłam nigdy
Ja kupiłam mamie na święta na gruponie zestaw mikrodermabrazja+manicure +maska parafinowa+masaż za 55 zł

Cytat:
jeśli mały rozmiar, to trzeba było z niej zedrzeć dla mnie i uciekać jak gazela!
padłam na cycki ze śmiechu
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 11:55   #3069
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Dziewczyny, kupujemy? http://okazik.pl/deal/26-z%C5%82-zam...towym-motodrom

Byłam na tym torze, jeździłam i świetna sprawa A 18 minut to kuuuupa czasu! (ja jeździłam chyba 10). Potem strasznie ręce bolą, ale warto, oj tak

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Tylko właściciel toru mi dokuczał, że taka chuda jestem i za ładna na tor + tchórz (początkowo nie chciałam wsiąść do gokartu), ale i tak wyprzedziłam znajomych z kretesem ;D

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 11:57   #3070
Malla
Nie depcze krokusów

Co znaczy "za ładna na tor"?
Stary 2011-04-08, 11:59   #3071
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

To miało być obraźliwe, że się nie nadaję na tor, bo jestem zbyt delikatna

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-04-08, 12:22   #3072
rejected_darling
Raczkowanie

Buc a nie właściciel. Ja dziękuję, mnie to nie jara
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:28   #3073
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Niektórzy faceci bywają grubiańscy, jak im się kobieta podoba - to ma być takie męskie, że kobieta ulegnie, bo on jest taki macho i och, ach... Ale zabawa fajna, pomimo właściciela (może teraz już jest ktoś inny).

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-04-08, 12:35   #3074
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
nie wiem, czy coś w tym jest - w każdym razie nawet, jeżeli Ecrulo czegoś by brakowało, to i tak warto byłoby ją podziwiać z tego powodu, że znajduje sobie dużo zajęć i efektywnie wykorzystuje każdy moment, a nie siedzi w domu i się zamartwia. nie chcę tutaj powiedzieć, że Ecrulo ma powody by się zamartwiać - teoretyzuję

ja po prostu na przykład mam straszny problem z organizacją czasu i motywacją, i bardzo trudno byłoby mi trzymać taki regularny tryb życia

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:54   #3075
2016070953
Konto usunięte

no dobra, czyli ja też źle robię bo chodzę na jogę, fitnes, studiuję szacowanie nieruchomości, kocham sztukę, chadzam na tagi i konferencje, dużo czytam, itp...
i w kwestii ćwiczeń też mi zależy na zdrowiu
a ja też już nieraz usłyszałam niemiłe analizy na swój temat od "znajomych" o charakterze:
- to ci dziecka nie zastąpi,
- będziesz starą panną,
itp.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:57   #3076
Malla
Nie depcze krokusów

Hard - wobec Ciebie nie mam akurat takiego odczucia.
Stary 2011-04-08, 13:00   #3077
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rejected_darling Pokaż wiadomość

Pamiętam jak dostałam kolki nerkowej przechodząc mononukleozę. Akurat byłam sama w domu, sobota rano, pogotowie stwierdziło że to nie dla nich, pojechałam więc do przychodni dyżurnej, takie ambulatorium 24h na Królewskiej. Targałam się tam godzinę z Ruczaju, a na miejscu usłyszałam że... nie przyjmą mnie, bo jestem studentką, a poradnia studencka (czyt. Scanmed na miasteczku AGH) jest dzisiaj czynna. Fakt, że ja do Scanmedu wtedy nie należałam, ani do żadnej poradni w Krakowie w ogóle, był nieistotny. Poczłapałam więc ryczac z bólu do Scanmedu, gdzie pani stwierdziła bez badania mnie, że mam zapalenie pęcherza, zapisała Furagin i No-spę Forte, kazała wziąć połówkę, a jakby nie przeszło to po 2 godzinach drugie pół. Rzekę wam, ch*je muje a nie pomogło ^^ Po wzięciu trzech tabletek dopiero zluzowało na tyle, że przestałam płakać z bólu, a że się nacpałam przy okazji to osobna bajka Koło 18 moja mama stwierdziła dosyć, wsiedli w samochód, przyjechali do Krakowa, spakowali mnie, zawieźli do ambulatorium na Śląsku. O północy wtoczyłam się do gabinetu, od razu usg, zastrrzyk przeciwbólowy, badanie w ruchu, pół godziny mnie męczył, będąc w ciężkim szoku, że je jeszcze nie jestem w szpitalu. Dostałam antybiotyk, przeciwbólowe w dawce niemalże onkologicznej, instrukcje dot.napojów, grzania nerek, spania z poduszką pod dupą itp. Chwała mu za to, z całego serca jestem mu wdzięczna, że mnie wtedy światu przywrócił. Szkoda, że tyle to trwało, zanim jakiś lekarz poczuł się odpowiedzialny zawodowo......

Niestety nasza służba zdrowia i jej wątpliwe uroki... Sprywatyzować to wszystko w pisdu i może się wtedy zaczną poczuwać do odpowiedzialności... Okres kiedy byłam ubezpieczona w LIMie wspominam jako jeden z najfajniejszych pod kątem chorowania, a raczej pod kątem opieki lekarskiej - bez warczenia, burczenia i robienia wielkiej łachy
Stary 2011-04-08, 13:06   #3078
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
no dobra, czyli ja też źle robię bo chodzę na jogę, fitnes, studiuję szacowanie nieruchomości, kocham sztukę, chadzam na tagi i konferencje, dużo czytam, itp...
i w kwestii ćwiczeń też mi zależy na zdrowiu
a ja też już nieraz usłyszałam niemiłe analizy na swój temat od "znajomych" o charakterze:
- to ci dziecka nie zastąpi,
- będziesz starą panną,
itp.
Ototo ! Hard, ja Ciebie rozumiem, bo już różne rzeczy słyszałam: że w anoreksję wpadnę, ale jak niektórzy widzieli na własne oczy, jak pożeram pizzę, popijam colą, to znajdywali sobie inną teorię. I tak w kółko. Nie odmawiam sobie przyjemności, nie katuję siebie tak aż mdleję, dbam o siebie, lubię to, chętnie to robię. Tak samo moje studia: dają mi masę przyjemności, a jeszcze tyle rzeczy chciałabym robić.
Jak ktoś lubi podróże, to z nim wszystko wporządku, gdy ktoś dobrze organizuje sobie czas, to już źle, przecież lepiej przed telewizorem siedzieć, zamiast biegać dbając o serducho.

kasiencja,
Ja zawsze uwielbiałam tak sobie czas organziować, w gimazjum czy liceum był to wolontariat, liczne kółka, olimpiady i konkursy. BA ! Nawet redaktorem naczelnym gazetki szkolejn byłam Teraz studia, ćwiczenia i dbanie o siebie, nikt na tym nie cierpi więc ja nie wiem, no. Imo niektórzy wiecznie muszą być w ruchu zarówno fizycznym jak i intelektualnym Sporo z tego adrenaliny jest a jaka satysfakcja No i rutynowość, regularność stwarza "poczucie bezpieczeństwa" i panowania nad swoim życiem

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

http://gruper.pl/x.php/1,3272/Krakow...do-Krakow.html Może któraś by się ze mną wybrała?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:15   #3079
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem, czy będę ;x A jeśli będę to pójdę na urodziny koleżanki, bo akurat skończyła 21 Ale nie mam w co się ubrać i mam boooooczki :[
jak Ty masz boczki, to ja mam ogon !

Cytat:
Siedzę właśnie z mazią z żelatyny i mleka na nosie, ciekawe co z tego wyniknie
hmm, z mlekiem na nosie? ja tam mleko na śniadanie wypiłam normalnie ;p

ale nam się pogoda schrzaniła, kurcze..

przypominam o skworcu, bo jutro chciałabym zamknąć

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:15   #3080
2016070953
Konto usunięte

ooo właśnie co mi jest zarzucane- że się nie rozwijam a co gorsze cofam bo nie podróżuję
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:24   #3081
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Nazywam sie Emilka i jestem zakupoholiczka

Cytat:
Niestety to byl predzej moj rozmiar Za to piekne szpilki widzialam dzisiaj w bershce....ale szpilka co najmniej 12 cm

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość

Stary 2011-04-08, 13:42   #3082
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
No mam, nie widziałaś, bo miałam szeroką koszulkę!

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-04-08, 13:43   #3083

Dopiero wstałam. Z małą przerwą na pójście na wykład o 8 i sama sobie się dziwię, że wstać dałam radę

Boże, te kolokwia... Nie pociesza mnie myśl, że inne grupy mają trzy w przyszłym tygodniu. Ale ok., zaraz się pouczę i pogłębię moją socjologiczną wiedzę. I znalazłam w sobie mobilizację: przecież mnie zależy na dobrej średniej! Nie liczę na stypendium, bo wiele osób przebija mnie średnią, ale dla własnej satysfakcji...
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 14:22   #3084
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo właśnie co mi jest zarzucane- że się nie rozwijam a co gorsze cofam bo nie podróżuję
możemy razem popodróżować

Cytat:
No mam, nie widziałaś, bo miałam szeroką koszulkę!
Trust, zapracowałaś sobie właśnie na porządnego kopa w tyłek

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Boże, te kolokwia... Nie pociesza mnie myśl, że inne grupy mają trzy w przyszłym tygodniu. Ale ok., zaraz się pouczę i pogłębię moją socjologiczną wiedzę. I znalazłam w sobie mobilizację: przecież mnie zależy na dobrej średniej! Nie liczę na stypendium, bo wiele osób przebija mnie średnią, ale dla własnej satysfakcji...
a no właśnie. robisz to dla siebie, ambitna dziewczyna- brawo. a stypendium przy okazji samo przyjdzie, zobaczysz

Stary 2011-04-08, 14:34   #3085
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:

Trust, zapracowałaś sobie właśnie na porządnego kopa w tyłek
Mrrr, już się nie mogę doczekać

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-04-08, 14:37   #3086
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
nie nie nie, nie takiej reakcji się spodziewałam

Stary 2011-04-08, 14:41   #3087
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
nie nie nie, nie takiej reakcji się spodziewałam
Hahaha, no widzisz ;D

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-04-08, 15:04   #3088
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
A ja przed wyjsciem zauwazylam, ze mam strasznie grube uda Tez dostane kopa w tylek?

Bylam podciac koncowki-3cm..za mycie,podciecie i glaskanie (fryzjerka zachwycala sie moimi wlosami) zaplacilam 35 zl..

Stary 2011-04-08, 15:43   #3089
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha, no widzisz ;D

Cytat:
A ja przed wyjsciem zauwazylam, ze mam strasznie grube uda Tez dostane kopa w tylek?
tak tak, najpierw zapiszę się z Ecrulo na taekwon-do, a potem Wam wszystkim dokopię

Stary 2011-04-08, 18:09   #3090
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Melka (? bo to chyba ty pisalas kiedys...) "Twoja" sukienka jest juz w h&m! Wygladala pieknie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości