|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
principessina; ale zrobiłas psikusa swojemu małżowi z tym nagraniem hahaha
![]() ![]() ![]() Biedluko to nie wyspana jestes ![]() Ale nas pocieszyłas.............. ..... ![]() atiz ; no pamietam, zę wczoraj pisałas, ze małż baluje na kolacji służbowej. Ja wierze, że Ty miałaś stres ale co musiał Twoj TŻ czuć !! Niezłych wrażeń mu dostarczyłaś ![]() ![]() gusia, myszka na wózku słodziutka ![]() ![]() ![]() Kwiatecku, kefir mozesz wypić ale takich głupotek proszę nie pisać ![]() ![]() Dziewczyny, czyli to bóle parte i krzyżowe to niekoniecznie muszą wystąpić tzn w sensie ze albo jedne albo drugie? A które bardziej bolą ? ![]() I jeszcze jedno pytanie... te posiewy.. trzeba robic? Nie kazał mi nic gin narazie ![]() Dostałam skierowanie znów na cała morfologię, mocz i jakieś próby wątrobowe. Na następnej wizycie mam dostać skierowanie na paciorkowca (chyba, ze pacirkowiec to posiew ? ![]() Grazin, jak Twoja cieśń, bo mnie coraz bardziej boli... 24Kasia86, no duuzo sie wycierpiał, dlatego przez niego troszkę mniej boję sie porodu, bo wiem, ze człowiek naprawdę wiele może znieść A gdzie Anulinka, też nie było jej dawno.. no i Kiara... i Lolki cały dzionek nie ma ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-04-08 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
w sumie to chętnie bym porównała który głośniej ![]() czasem to się nawet w nocy rozryczę bo już nie wiem co robić ![]() no i łokcie mnie bolą czasami od wiadomo czego ![]() Cytat:
ja pierwszego porodu też się nie bałam , o dziwo mój mężul normalnie poszedł spać jak już skurcze regularne miałam .... a co do Borowskiej, to się domyślałam że tak będzie .... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
daisyyy no nie bede teraz spala, bo pozniej wieczorem znowu nie zasne, pozatym musze sprzatacccc
![]() ![]() andziot nie moj maz wszystkich przebija, jak wyjezdza w z pracowanikiem czy z kims z pracy to nikt nie chce byc znim w pokoju i czesto placi za pojedyczny, bo poprostu nie idzie z nim spac...moze jak schudnie to bedzie mniej chrapal? a moze ma krzywa przegrode nosowa???
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2011-04-08 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bóle krzyżowe nie każda kobieta odczuwa .... a paciorkowiec to właśnie ten posiew ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
moja kolezanka przyszla, napisze wieczorkiem kochane
![]() na razie nie rodze, ale bede was updatowac na biezaco ![]() caluje ![]() ps. zdjecia butow beda, wieczorkiem-potrzebuje TZ zeby mi pomogl zalozyc i zawiazac ![]() ![]() ahhaa i kolezanka przywiozla mi sushi!!!(z pieczonymi krewetami i krabem ![]() kochane tesknie juz za wami, obiecuje napisac jak pojdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Rozeznanie
|
daisy właśnie to było najdziwniejsze że czułam takie twardnienie u dołu brzucha, ciągnęło mnie do dołu i czułam skurcz ale nie bolało, więc wiedziałam że coś nie tak, że to nie o to chyba chodzi ale najdziwniejsze było to ze były takie regularne.
A mężu impra z alkoholem, nie chciał iść ale mu kazałam. Dyrektor jak się dowiedział jaka akcja w domu to powiedział że pojedzie z nami na porodówkę, tak więc miałabym komplet: ja, mąż, dyr, dwóch kierowników innych działów, komplet ![]() ![]()
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero koło 2 w nocy się nasiliły i tu już tak różowo nie było |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Andziotku dostałam dzisiaj katalog z Bartka i są tam butki takie jak wczoraj wklejałaś - ale białe z niebieskim. Wklejam zdjęcie - może bardziej Ci się spodobają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co ktg pokaże ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zadomowienie
|
andziot
![]() ![]() ![]() Catia88 - no.. tp 7 maj, ale cc zaplanowana na 21.04 - 15.04 gin mi potwierdzi czy się tniemy 21.04 czy maly wytrzyma do 29.04. ![]() aguś_pe - własnie... magiczny dzien" mam nadzieje, że dajesz rade. na szczęście mamy bliżej kochana niż dalej, więc możemy sie tego trzymać. ![]() andziot - to fotki pokaż potem ![]() ![]() moria - co do szczepionek, to u nas o ile dobrze pamiętam szczepią Euvaxem a połozna ze SR polecała inną szczepionkę i to nie taką jak wymieniałaś - nie pamietam nazwy ![]() ![]() no i od razu dziecku dają szczepionkę z wit. K - u Was też? nie pamietam na co ona jest ![]() pięknie wyglądasz ![]() kasiul - !!!!! co Ty mówisz: ja nie chce być pierwsza ![]() ![]() Paulizia - oszzzzzzzzzzzzzz ale wypaśne te tosty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() matall ![]() agus - Ty to chcesz dzis urodzić ![]() Siasiek ![]() anula - nie ma co - "odpoczywasz" na tym L4 ![]() czekam na fotki butkow ![]() agus ![]() princi - łącze się w bólu z chrapiącym mężem ![]() ![]() anula - zjadłabym takie sushi!!!!!!!!!!! o rany ![]() ja mam jutro........parapetówe - porwałam się na nią nie wiem jakim cudem... 10 osób.... 9 miesiać ciąży, za 2 tyg cc a ja sobie parapetówe urządzam ![]() a propos - głodna jestem..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym odpoczywaniem to trudno będzie... Ale damy radę. Założyłam że jeszcze co najmniej miesiąc muszę wytrzymać... A potem niech się dzieje co chce, bo dziecko już będzie spore.Tak więc może dołączę do mam majowych. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh mógł chociaż zajrzeć ![]() ![]() ![]() ![]() To świetnie! anula_81 Czyli Kochana do kolejki się ustawiasz?? ![]() Cytat:
![]() ![]() Aguś ![]() ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-04-08 o 16:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście ładniejsze ![]() tylko że ja takowych nie widziałam nigdzie ![]() i te biało różowe z tyłu też mi się w miarę podobają, ale też ich nie ma nawet na ich stronie takich kolorów nie było .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zadomowienie
|
ciekawe jak tam mary poziomka z naszymi kocykami z MC
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Daisy krzyzowe to podobno HARDKOR!!!!!!
Ej jak mi powiecie w klubie jak tam zdjecie wstawic, to Wam pokaze moje wlosy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zadomowienie
|
a ja się nasprzątałam i teraz mam skurcze-kłócia w pochwie co 4-7 min, takie mocne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Jestem, jestem.. ale dzień mam leniwy, wróciłam do domku.. poczytałam was, uciełam sobie dżemkę.. znowu poczytałam, żeby zaległości nie mieć.. a teraz koleżanka u mnie była.. Tyle, że nie pamiętam co komu chciałam odpisać.. tak to jets przy nadrabianiu na raty ![]() Werdka fajnie, że jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siasiek bidulka ![]() Aga_Pe synek jak malowany!! Tez chce mieć takiego ślicznego syneczka ![]() Gusiagatko rzeczywiście wózek fajowy, tak jak piszą dziewczynki ![]() ![]() Powiedz prosze, o co chodzi z tymi podwójnymi kółkami? Za każdym razem jak widze taki wózek to się zastanawiam czemu ma służyć takie rozwiązanie.. nigdzie nie doczytałam, a ty pewie wiesz, skoro taki wózeczek dla Niuni macie ![]() Moria ale u Igusi ładnie ![]() ![]() ![]() Kasia1361 Martynka widzę niezła wagą się wykazuje ![]() ![]() Kwiatecek nic się nie wukrzaj.. następna wizytka za tydzień, a sama wiesz jak czas leci! Wtedy juz na pewno bedziesz mieć badanie ginekolog.. No chyba, że rzeczywiście wcześniej coś się wydarzy ![]() Matall super, że mąż już w domku! ![]() Ddaaiissy kochana ![]() ![]() ![]() Fajnie, że u was tak wszystko do przodu z remontem! Pewnie masz głowę teraz zaprzątnięta nie tylko Gabi, ale i planami jak wszystko najlepiej zaplanować i potem urządzać ![]() Anulka musisz mieć fajna atmosfere w pracy i zgrana ekipe ludzi, z którymi pracujesz.. skoro te zakłady obstawiacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciąża? 22 tydz?? eee... ![]() niu tez długo nie było widać brzucha ale taki to mialam w 6 klasie podstawówki ![]() ale włascicielka ogolnie chyba mega chuda... daisy moja cieśń chyba nie jest cieśnią:P bo dzisiaj np noc spoko nic nie bolało, pilnowałam sie i układąłam dłonie tak aby ich nie wylręcac i było dobrze. mam depresyjny nastrój... kupiałam dwa kg winogron w bronce, andziotku są znowu te pycha na promocji jakies niecałe 6 zł na kg a sa pycha.!! wielkie jak śliwki, chyba na jakis hormonach wzrostu nawet jak winogrona nie wyglądają ![]() ale dzisiaj mi to lotto. czyms sobie humor p0oprawic musz e
![]() |
#1642 |
Zadomowienie
|
Grazin - chętnie bym polazła po ten winogron
![]() spice - mnie dość często tak właśnie kłuje i to dość mocno. a ja...............chyba jutro stanę się posiadaczką nowego samochodu :jupi; mój TZ własnie dzwonił, że był, oglądał i jest warty kupienia, więc jeśli jutro mi przypasuje kupujemy ![]() nic szczególnego, bo 8latek, ale i tak nowszy niż moja 14letnia toyotka (którą kocham notabene i będę płakała jak ją sprzedam), ale toyotka, mała 3-drzwiówka, sportowa, niskie zawieszenie i z brzuchem a potem fotelikiem nie da rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się odpowiedzieć ![]() Pomijając koła, on strasznie mi się spodobał ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-04-08 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() we wszystkich biedronkach jest chyba t A sama promiocja nie?? oby sie samochodzik spodobal ![]()
![]() |
#1645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba ta sama... poleze poleze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
moniaq kombi się rewelacyjnie sprawdza z dzieckiem
![]() ![]() grazin znowu szczujesz ![]() ![]() tylko ostatnio u mnie śladu po winogronach nie było, więc nie wiem czy na pewno u mnie na tej wsi też będą |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zadomowienie
|
właśnie o to chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() atiz; łooo ale byłby numer !! No to śmiem przypuszczać, ze do końca życia ani Ty, ani Twój małż ani towarzysząca mu świta, nie zapomniałaby takiego przeżycia do końca życia, gdybyś wczoraj urodziła ![]() ![]() ![]() moniqac; ale Ty krejzolka jestes z tą parapetówa ![]() ![]() A co z autkiem? czy dajesz sobie spokój poki co i po urodzinach dopiero się wezmiesz za zmiane ? Cytat:
![]() ![]() toś mnie pocieszyła ![]() To łupie w kręgosłup ?? Po nazwie tak wnioskuję ![]() Dziewczonka; a przypomnieć Ci Słonko, ze byłaś w szpitalu ![]() oo Lolusia jest ![]() Kiedy wózio odbieracie? Może jutro jak zdążymy po castingu, pojedziemy do salonu Drewexu to pomacam sobie pościel ![]() a jak tam Agusia?? Ona KTG miała miec jakoś ok 17 prawda?? a gdzie Agnieszka.M , Paulisia ?? Grazin, ale Ci dobrze, ze cieśń to nie cieśń ![]() ![]()
![]() |
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłam juz pół kilo zagryzajac kruszynkami (to te biedronkowe pieguski) i humor wcale nie lepszy. oczywiscie zapomniałam kupic pieczywa i wedlin... ale ciastek nie zapomniałam ![]() http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...erta_tygodnia/ u mnie są takie tylko dwa razy większe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.