Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 15:30   #1621
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

principessina; ale zrobiłas psikusa swojemu małżowi z tym nagraniem hahaha Rozumiem Cie bo mój czasem tez czasem tak chrapie i podobnie jak Ty mam lekki sen Dzis wstawał sik na paluszkach (w nocy ma zakaz spuszczania wody....) a i tak sie obudziłam Chciałabym mieć sen jak niedzwiedz, tlyko bez tego chrapania hihi
Biedluko to nie wyspana jestes A teraz w dzień, nie zdrzemniesz się chwilkę? Wcale sie nie dziwię, ze Wam ktos butki wiąże bo mnie np wczoraj małż obcinał pazurki u stóp !!
Ale nas pocieszyłas.............. .....

atiz
; no pamietam, zę wczoraj pisałas, ze małż baluje na kolacji służbowej. Ja wierze, że Ty miałaś stres ale co musiał Twoj TŻ czuć !! Niezłych wrażeń mu dostarczyłaś A to była impreza z alko?? w sensie czy mógł autko prowadzić w razie czego. Bolały Cię te skurcze ??

gusia, myszka na wózku słodziutka Na pewno Twojej Niuni sie bedzie podobała To taki fajny dziewczyński akcent!!!

Kwiatecku
, kefir mozesz wypić ale takich głupotek proszę nie pisać

Dziewczyny, czyli to bóle parte i krzyżowe to niekoniecznie muszą wystąpić tzn w sensie ze albo jedne albo drugie?
A które bardziej bolą ?
I jeszcze jedno pytanie... te posiewy.. trzeba robic? Nie kazał mi nic gin narazie
Dostałam skierowanie znów na cała morfologię, mocz i jakieś próby wątrobowe. Na następnej wizycie mam dostać skierowanie na paciorkowca (chyba, ze pacirkowiec to posiew ? )

Grazin, jak Twoja cieśń, bo mnie coraz bardziej boli...

24Kasia86
, no duuzo sie wycierpiał, dlatego przez niego troszkę mniej boję sie porodu, bo wiem, ze człowiek naprawdę wiele może znieść

A gdzie Anulinka, też nie było jej dawno.. no i Kiara... i Lolki cały dzionek nie ma i xanti..

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-04-08 o 15:32
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:34   #1622
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Witam Mamusie Jak mi sie chce spacccc, nie wiem czy dzis spalam 4 godziny, maz tak koszmarnie charpie, a sen mam leki, ze normalnie chyba sie z nim rozwiode rozumiem, ze jest mega zmeczony, ale normlanie jak jakis niedzwiedz, nagralam go na telefon, to dzis w biiurze sie prawie posikali ze smiechu
to ja Cię też pociesze że mój mąż też chrapie niemiłosiernie ...
w sumie to chętnie bym porównała który głośniej
czasem to się nawet w nocy rozryczę bo już nie wiem co robić
no i łokcie mnie bolą czasami od wiadomo czego

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
Ale miałam w nocy przygody!!!
Mąż pojechał do knajpy z dyrem swoim a ja od 22 zaczęłam liczyć skurcze, (...)

andziot dziś jak byłam u siebie w przychodni to pielęgniarka, która pracuje na Borowskiej mówi, że podobno przenosiny Dyrekcyjnej przesunięte na lipiec bo jakies przetargi niewypaliły i sprzętów im brakuje. Tak więc ja już przestawiam się na Brochów całkiem tylko na wszelki wypadek oglądnę jeszcze Kamińskiego w razie jakby na Brochowie były zajęte salki pojedyncze.
no też już miałam podobną sytuację,
ja pierwszego porodu też się nie bałam , o dziwo mój mężul normalnie poszedł spać jak już skurcze regularne miałam ....

a co do Borowskiej, to się domyślałam że tak będzie ....

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:37   #1623
principessina
Zakorzenienie

daisyyy no nie bede teraz spala, bo pozniej wieczorem znowu nie zasne, pozatym musze sprzatacccc zaraz ide do sklepu, przejde sie troszke i pojde na kawke z kolezanka

andziot nie moj maz wszystkich przebija, jak wyjezdza w z pracowanikiem czy z kims z pracy to nikt nie chce byc znim w pokoju i czesto placi za pojedyczny, bo poprostu nie idzie z nim spac...moze jak schudnie to bedzie mniej chrapal? a moze ma krzywa przegrode nosowa???

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2011-04-08 o 15:39
principessina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:37   #1624
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czyli to bóle parte i krzyżowe to niekoniecznie muszą wystąpić tzn w sensie ze albo jedne albo drugie?
A które bardziej bolą ?
I jeszcze jedno pytanie... te posiewy.. trzeba robic? Nie kazał mi nic gin narazie
Dostałam skierowanie znów na cała morfologię, mocz i jakieś próby wątrobowe. Na następnej wizycie mam dostać skierowanie na paciorkowca (chyba, ze pacirkowiec to posiew ? )
skurcze parte już prawie nie bolą, przynajmniej mnie nie bolały ... i one muszą być bo inaczej dziecka nie wypchniesz,
a bóle krzyżowe nie każda kobieta odczuwa ....

a paciorkowiec to właśnie ten posiew

Stary 2011-04-08, 15:38   #1625
anula_81
Zakorzenienie

moja kolezanka przyszla, napisze wieczorkiem kochane
na razie nie rodze, ale bede was updatowac na biezaco

caluje
ps. zdjecia butow beda, wieczorkiem-potrzebuje TZ zeby mi pomogl zalozyc i zawiazaca kolezanke wstyd meczyc

ahhaa i kolezanka przywiozla mi sushi!!!(z pieczonymi krewetami i krabem))
kochane tesknie juz za wami, obiecuje napisac jak pojdzie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:46   #1626
atiz
Rozeznanie

daisy właśnie to było najdziwniejsze że czułam takie twardnienie u dołu brzucha, ciągnęło mnie do dołu i czułam skurcz ale nie bolało, więc wiedziałam że coś nie tak, że to nie o to chyba chodzi ale najdziwniejsze było to ze były takie regularne.
A mężu impra z alkoholem, nie chciał iść ale mu kazałam. Dyrektor jak się dowiedział jaka akcja w domu to powiedział że pojedzie z nami na porodówkę, tak więc miałabym komplet: ja, mąż, dyr, dwóch kierowników innych działów, komplet na szczęście cała ekipa siedzi w służbie zdrowia więc byłoby śmiesznie

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:51   #1627
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
daisy właśnie to było najdziwniejsze że czułam takie twardnienie u dołu brzucha, ciągnęło mnie do dołu i czułam skurcz ale nie bolało, więc wiedziałam że coś nie tak, że to nie o to chyba chodzi ale najdziwniejsze było to ze były takie regularne.
moje porodowe skurcze też na początku nie bolały, tzn były takie jak zawsze ale regularne i coraz cześciej ....
dopiero koło 2 w nocy się nasiliły i tu już tak różowo nie było

Stary 2011-04-08, 15:54   #1628
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
a masz po dupie

e tam dziwne glupie skurcze
raz co 15 raz co 7 raz co 10
w du.pe z taka robota
ide sie szykowac i przed wizytka skoczymy do tesco zobaczyc, czy nadal maja te miksery
i polaze troche moze cos ruszy

poproszem o kciukasy, by na ktg nic niedobrego procz skurczow nie wyniklo

Andziotku dostałam dzisiaj katalog z Bartka i są tam butki takie jak wczoraj wklejałaś - ale białe z niebieskim. Wklejam zdjęcie - może bardziej Ci się spodobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2233-1.jpg (118,8 KB, 41 załadowań)
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:03   #1629
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja mam za poltotej godzinki ktg i mam nadzieje, ze jakies skurcze pokaze bo mam teraz co 8-10 minut
no wiem kurcze, ze sa przerypane
mnie zawsze krzyz bolal jak okres mialam

boze ile razy dziennie mozna robic kupe..
w nocy, w dzien..

ale najlepsze ze pisza ze jest rozwolnienie-biegunka przed porodem
a moja jest "w miare"normalna

sory za szczegoly
Kurcze,ale Cie męczy i męczy... czemu nie wezmą Cię te skurcze raz a porządnie, dzidzia byłaby już na świecie a nie takie... raz są raz nie
Ciekawe co ktg pokaże Trzymam kciuki! i mocno kibicuje całej akcji

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
ja zaczynam dzisiaj 38tc tylko sie zastanawiam czemu do terminu porodu zostalo mi 18dni
38 tc ,szok Gratulacje Kiedy masz zamiar się rozpakowac? :P

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:06   #1630
moniqac
Zadomowienie

andziot strasznie mi że tak pomyslałam, ale zmęczenie naprawdę bierze. i pomyślec, że prawie do 9mies pracowałam (z przerwami) ale chętnie jeszcze bym popracowała .

Catia88 - no.. tp 7 maj, ale cc zaplanowana na 21.04 - 15.04 gin mi potwierdzi czy się tniemy 21.04 czy maly wytrzyma do 29.04. .

aguś_pe - własnie... magiczny dzien" mam nadzieje, że dajesz rade. na szczęście mamy bliżej kochana niż dalej, więc możemy sie tego trzymać. .

andziot
- to fotki pokaż potem a co robisz? kolorek? ścinasz? ja mam ochote coś szalonego sobie "pierdyknąć" .

moria - co do szczepionek, to u nas o ile dobrze pamiętam szczepią Euvaxem a połozna ze SR polecała inną szczepionkę i to nie taką jak wymieniałaś - nie pamietam nazwy muszę poszukać czy zapisałam sobie nazwę, tez jest na recepte - może Aga.M pamięta? miała zajęcia z tą samą położną. - własnie sprawdziłam - nie mam tej nazwy spisanej ale jakoś mi sięk ojarzylo z damskim zagranicznym imieniem... AGA.M pamiętasz nazwę? kurcze.

no i od razu dziecku dają szczepionkę z wit. K - u Was też? nie pamietam na co ona jest .

pięknie wyglądasz .

kasiul
- !!!!! co Ty mówisz: ja nie chce być pierwsza jesteś jeszcze Ty, agus, moria, mazianka, listopadkowa i eweska i Kwiatecek - licze na Was .

Paulizia - oszzzzzzzzzzzzzz ale wypaśne te tosty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niedonbra Ty .

matall dobrze, że TZ jest w domciu.

agus
- Ty to chcesz dzis urodzić .

Siasiek Kochana trzymaj sie.

anula - nie ma co - "odpoczywasz" na tym L4 .
czekam na fotki butkow .

agus .

princi - łącze się w bólu z chrapiącym mężem czasem mam już taie nerwy że go szturcham, ale i tak nic nie daje .

anula - zjadłabym takie sushi!!!!!!!!!!! o rany a ja tu w domku skromne spaghetti bezmięsne, a Ty takie sushi... masakra.

ja mam jutro........parapetówe - porwałam się na nią nie wiem jakim cudem... 10 osób.... 9 miesiać ciąży, za 2 tyg cc a ja sobie parapetówe urządzam . musze zrobić listę zakupów i pomyślec co gotować.

a propos - głodna jestem..... .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:09   #1631
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Weredka; to już duuuza Twoja dziewczynka !!!!
dobre wiesci od Ciebie Bardzo sie ciesze Wszystko bedzie dobrze Kochana
Dziękuję. Zapowiada się mi kolejne duże dziecko, więc prawdopodobnie i druga cesarka. Ale to się jeszcze okaże.

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
weredka odpoczywaj jak najwiecej
Z tym odpoczywaniem to trudno będzie... Ale damy radę. Założyłam że jeszcze co najmniej miesiąc muszę wytrzymać... A potem niech się dzieje co chce, bo dziecko już będzie spore.Tak więc może dołączę do mam majowych.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 16:11   #1632
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Hello,
jestem zla po wizycie
, nie dosc ,ze dzis mnie wkurzyl Tz, to i mj lekarz jakis byl nie w sosie, zrobili mi ktg, wyszlo ok, posiew tez ok, a on mnie nawet nie zbadal co mnie zdziwilo bo przeciez mialam tydzien temu juz rozwarcie na palec i powiedzial,ze mam przyjsc za tydzien to juz da skierowanie do szpitala napewno mi da i mam wtedy przyjechac na jego dyzur to urodzimy, choc powiedzial, ze mozliwe,ze akcja sie wczesniej rozkreci sie sama, jesli nie to za tydz dostaje skierowanie.

ide was pod czytam choc, jestem zla jak niewiem wiec nie gniewajcie sie jesli nie bede dzis zbyt aktywna

ahh mógł chociaż zajrzeć ale ważne, że reszta badań ok nie denerwuj się

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Kochane, wpadłam tylko na chwilkę napisać, że mam tż'ta w domu

To świetnie!

anula_81 Czyli Kochana do kolejki się ustawiasz??

Cytat:
gusia, myszka na wózku słodziutka Na pewno Twojej Niuni sie bedzie podobała To taki fajny dziewczyński akcent!!!

Aguś

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-04-08 o 16:12
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:11   #1633
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość

Andziotku dostałam dzisiaj katalog z Bartka i są tam butki takie jak wczoraj wklejałaś - ale białe z niebieskim. Wklejam zdjęcie - może bardziej Ci się spodobają
łeeeeeeee no
rzeczywiście ładniejsze
tylko że ja takowych nie widziałam nigdzie
i te biało różowe z tyłu też mi się w miarę podobają, ale też ich nie ma

nawet na ich stronie takich kolorów nie było ....

Stary 2011-04-08, 16:20   #1634
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
A gdzie Anulinka, też nie było jej dawno.. no i Kiara... i Lolki cały dzionek nie ma i xanti..
Jestem, nie urodziłam, podczytuję z doskoku, bo mi TŻ kompa czasem podbiera ( bo swój zepsuł ).
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:20   #1635
moniqac
Zadomowienie

ciekawe jak tam mary poziomka z naszymi kocykami z MC czy jej się udało zakupić .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 16:25   #1636
mimbi
Zakorzenienie

Daisy krzyzowe to podobno HARDKOR!!!!!!

Ej jak mi powiecie w klubie jak tam zdjecie wstawic, to Wam pokaze moje wlosy.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:27   #1637
spice1985
Zadomowienie

a ja się nasprzątałam i teraz mam skurcze-kłócia w pochwie co 4-7 min, takie mocne Iść pod prysznic i zobaczyć czy przejdzie? miałyście tak kiedyś po przepracowaniu się ?Mąż mnie opieprzył że na niego nie poczekałam ze sprzątaniem Sama jestem na siebie zła.

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:30   #1638
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
łeeeeeeee no
rzeczywiście ładniejsze
tylko że ja takowych nie widziałam nigdzie
i te biało różowe z tyłu też mi się w miarę podobają, ale też ich nie ma

nawet na ich stronie takich kolorów nie było ....
Może się pokażą w sklepach, bo katalog jest wiosna-lato 2011

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
a ja się nasprzątałam i teraz mam skurcze-kłócia w pochwie co 4-7 min, takie mocne Iść pod prysznic i zobaczyć czy przejdzie? miałyście tak kiedyś po przepracowaniu się ?Mąż mnie opieprzył że na niego nie poczekałam ze sprzątaniem Sama jestem na siebie zła.
No ja wlaśnie też skończyłam sprzątanie, po raz pierwszy od 3 tygodni zrobiłam porządne sprzatanie z odkurzaniem i myciem podłóg - już mnie kłuło jak myłam - zobaczymy teraz leżę Pewnie później będę sobie pluc w twarz
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:32   #1639
Lolka1212
Zadomowienie

Dobry

Jestem, jestem.. ale dzień mam leniwy, wróciłam do domku.. poczytałam was, uciełam sobie dżemkę.. znowu poczytałam, żeby zaległości nie mieć.. a teraz koleżanka u mnie była..

Tyle, że nie pamiętam co komu chciałam odpisać.. tak to jets przy nadrabianiu na raty

Werdka fajnie, że jesteś Nie nadrabiaj, tylko bądż na bieżąco
dla bobska

Siasiek
bidulka Oby szybko jej weekend w szpitalu minął i wszystko wróciło do normy!

Aga_Pe synek jak malowany!! Tez chce mieć takiego ślicznego syneczka

Gusiagatko
rzeczywiście wózek fajowy, tak jak piszą dziewczynki Mi też Miki sie b. podoba
Powiedz prosze, o co chodzi z tymi podwójnymi kółkami? Za każdym razem jak widze taki wózek to się zastanawiam czemu ma służyć takie rozwiązanie.. nigdzie nie doczytałam, a ty pewie wiesz, skoro taki wózeczek dla Niuni macie A te kółka to piankowe?

Moria ale u Igusi ładnie I mieszkanko obecne i pokoik baardzo, baaardzo przyjemne Pościel bardzo fajna, pogodna i widze, że baldachim już załozony.. śpioworek czeka, wszystko cacy A rożek masz? Czy według Ciebie niepotrzebny?

Kasia1361
Martynka widzę niezła wagą się wykazuje dla was dziewczynki

Kwiatecek nic się nie wukrzaj.. następna wizytka za tydzień, a sama wiesz jak czas leci! Wtedy juz na pewno bedziesz mieć badanie ginekolog.. No chyba, że rzeczywiście wcześniej coś się wydarzy

Matall
super, że mąż już w domku!

Ddaaiissy
kochana Jestem, jestem.. ale jak miło, że zauwazyłaś mój brak Codziennie jestem i co dzień staram się cosik napisać
Fajnie, że u was tak wszystko do przodu z remontem! Pewnie masz głowę teraz zaprzątnięta nie tylko Gabi, ale i planami jak wszystko najlepiej zaplanować i potem urządzać

Anulka
musisz mieć fajna atmosfere w pracy i zgrana ekipe ludzi, z którymi pracujesz.. skoro te zakłady obstawiacie Ja to pracuję z samymi starymi babami Jaka data cieszy się największym powodzeniem?
Stary 2011-04-08, 16:40   #1640
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Werdka fajnie, że jesteś Nie nadrabiaj, tylko bądż na bieżąco
dla bobska
Jestem już na 25 stronie, a na bieżąco też obserwuję Jeśli tylko moje dziecko da mi spokój, to doczytam... Musiałabym posprzątać, ale dziś nie czuję się na siłach. Jutro się z mężem zabiorę za zrobienie tego co konieczne...
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 17:05   #1641
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście taki mały brzuszek ciążowy w 22 tyg.??
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4022
Jestem w szoku, ja przed ciążą po głodówce 2 dniowej nie miałam takiego płaskiego
masakra....
ciąża? 22 tydz?? eee...

niu tez długo nie było widać brzucha ale taki to mialam w 6 klasie podstawówki
ale włascicielka ogolnie chyba mega chuda...

daisy moja cieśń chyba nie jest cieśnią:P
bo dzisiaj np noc spoko nic nie bolało, pilnowałam sie i układąłam dłonie tak aby ich nie wylręcac i było dobrze.

mam depresyjny nastrój...
kupiałam dwa kg winogron w bronce, andziotku są znowu te pycha na promocji jakies niecałe 6 zł na kg a sa pycha.!! wielkie jak śliwki, chyba na jakis hormonach wzrostu nawet jak winogrona nie wyglądają
ale dzisiaj mi to lotto. czyms sobie humor p0oprawic musz e
Stary 2011-04-08, 17:12   #1642
moniqac
Zadomowienie

Grazin - chętnie bym polazła po ten winogron i dokupiłabym łososia wędzonego.... czekam na TZ, może pójde potem.

spice - mnie dość często tak właśnie kłuje i to dość mocno.

a ja...............chyba jutro stanę się posiadaczką nowego samochodu :jupi; mój TZ własnie dzwonił, że był, oglądał i jest warty kupienia, więc jeśli jutro mi przypasuje kupujemy .

nic szczególnego, bo 8latek, ale i tak nowszy niż moja 14letnia toyotka (którą kocham notabene i będę płakała jak ją sprzedam), ale toyotka, mała 3-drzwiówka, sportowa, niskie zawieszenie i z brzuchem a potem fotelikiem nie da rady . dlatego szukaliśmy innego - kombi. więc proszę żeby było OK.

Stary 2011-04-08, 17:12   #1643
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Gusiagatko
rzeczywiście wózek fajowy, tak jak piszą dziewczynki Mi też Miki sie b. podoba
Powiedz prosze, o co chodzi z tymi podwójnymi kółkami? Za każdym razem jak widze taki wózek to się zastanawiam czemu ma służyć takie rozwiązanie.. nigdzie nie doczytałam, a ty pewie wiesz, skoro taki wózeczek dla Niuni macie A te kółka to piankowe?

Postaram się odpowiedzieć Koła są piankowe. Dla mnie to idealne rozwiązanie, ponieważ wózek wówczas jest dużo lżejszy a ja po tych wszystkich operacjach nie mogę dźwigać. Im lżejszy więc wózek tym dla mnie bezpieczniej. Kółka są podwójne, ponieważ pojedyncze pozwalałyby na zbyt małe obciążenie. Wertepów żadnych u mnie w mieście nie ma, więc nie będę miała problemów z prowadzeniem wózka o małych, niepompowanych kołach. W Polsce ostał się wózek po moich braciach, więc też nie muszę się martwić. Poza tym koła piankowe są mniej podatne na uszkodzenia mechaniczne.

Pomijając koła, on strasznie mi się spodobał

06.07.2011

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-04-08 o 17:14
Stary 2011-04-08, 17:17   #1644
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Grazin - chętnie bym polazła po ten winogron i dokupiłabym łososia wędzonego.... czekam na TZ, może pójde potem.

spice - mnie dość często tak właśnie kłuje i to dość mocno.

a ja...............chyba jutro stanę się posiadaczką nowego samochodu :jupi; mój TZ własnie dzwonił, że był, oglądał i jest warty kupienia, więc jeśli jutro mi przypasuje kupujemy .

nic szczególnego, bo 8latek, ale i tak nowszy niż moja 14letnia toyotka (którą kocham notabene i będę płakała jak ją sprzedam), ale toyotka, mała 3-drzwiówka, sportowa, niskie zawieszenie i z brzuchem a potem fotelikiem nie da rady . dlatego szukaliśmy innego - kombi. więc proszę żeby było OK.
idz bo jest pycha
we wszystkich biedronkach jest chyba t A sama promiocja nie??
oby sie samochodzik spodobal
Stary 2011-04-08, 17:22   #1645
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
idz bo jest pycha
we wszystkich biedronkach jest chyba t A sama promiocja nie??
oby sie samochodzik spodobal

chyba ta sama... poleze poleze .

Stary 2011-04-08, 17:27   #1646
andziot
Zakorzenienie

moniaq kombi się rewelacyjnie sprawdza z dzieckiem więc

grazin znowu szczujesz no i kurde chyba będę musiała dryłować, bo już się ksztuszę śliną, a powiedz to te bezpestkowe są ????
tylko ostatnio u mnie śladu po winogronach nie było, więc nie wiem czy na pewno u mnie na tej wsi też będą

Stary 2011-04-08, 17:30   #1647
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
właśnie o to chodzi .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 17:32   #1648
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
skurcze parte już prawie nie bolą, przynajmniej mnie nie bolały ... i one muszą być bo inaczej dziecka nie wypchniesz,
a bóle krzyżowe nie każda kobieta odczuwa ....

a paciorkowiec to właśnie ten posiew
oo proszę to jednak bede miała posiew bo bałam sie juz, ze jakas niedopilnowana jestem a Ty krzyżowe miałas? Ona muszą być czy moze sie bez nich obejsc ?

atiz; łooo ale byłby numer !! No to śmiem przypuszczać, ze do końca życia ani Ty, ani Twój małż ani towarzysząca mu świta, nie zapomniałaby takiego przeżycia do końca życia, gdybyś wczoraj urodziła Ale byś miała obstawę Kochana Tylko pozazdroscić. Niczym wejście smoka A dziś już oki ?

moniqac
; ale Ty krejzolka jestes z tą parapetówa niczym nasza Eweska, widze że im blizej końca, tym wiecej masz siły
A co z autkiem? czy dajesz sobie spokój poki co i po urodzinach dopiero się wezmiesz za zmiane ?

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Jestem, nie urodziłam, podczytuję z doskoku, bo mi TŻ kompa czasem podbiera ( bo swój zepsuł ).
ooo jesteś Myslalam, ze PITy Cię wsysły

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Daisy krzyzowe to podobno HARDKOR!!!!!!
(...)
toś mnie pocieszyła
To łupie w kręgosłup ?? Po nazwie tak wnioskuję no ale na to można ZZO jak coś, nie ?

Dziewczonka
; a przypomnieć Ci Słonko, ze byłaś w szpitalu Nunu jak mówi andziotkowa Zosia !!

oo Lolusia jest
Kiedy wózio odbieracie? Może jutro jak zdążymy po castingu, pojedziemy do salonu Drewexu to pomacam sobie pościel Masz ją juz w domku ?

a jak tam Agusia?? Ona KTG miała miec jakoś ok 17 prawda??

a gdzie Agnieszka.M , Paulisia ??
Grazin, ale Ci dobrze, ze cieśń to nie cieśń Ja dziś juz zeby z bólu zagryzam, coraz bardziej z dnia na dzień boli

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 17:36   #1649
gusiagatko
Zakorzenienie

moniqac więc żeby było OK!

06.07.2011
Stary 2011-04-08, 17:38   #1650
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:

grazin znowu szczujesz no i kurde chyba będę musiała dryłować, bo już się ksztuszę śliną, a powiedz to te bezpestkowe są ????
tylko ostatnio u mnie śladu po winogronach nie było, więc nie wiem czy na pewno u mnie na tej wsi też będą
są pestkowe.
zjadłam juz pół kilo zagryzajac kruszynkami (to te biedronkowe pieguski) i humor wcale nie lepszy.
oczywiscie zapomniałam kupic pieczywa i wedlin...
ale ciastek nie zapomniałam i chyba bede musiala isc jeszcze raz.
http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...erta_tygodnia/

u mnie są takie tylko dwa razy większe na pewno jechały na koksach

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości