Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 15:29   #4561
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tak usunelam, stare niepotrzebne, ktore u mnie glosu nie mialy, zacinaly sie...

wybaczcie, ale za chiny nie chce mi sie malowac jestem po imprezie, to zly pomysl nawet nie mam pomysluu... w czerwcu zaloze bloga i wtedy wszystko odbije a teraz neistety bede krecic, tylko od czasu do czasu, jak cos mnie natchnie i wymysle cos nowego, bo przyznam szczerze, ze robie tylko kreski eyelinerem, jakis rzswietlacz i tuszuje rzesy, brak pomyslu na fantacje, ejdna chdozi mi po glowie fioletowo-rozowo-pomaranczowa, ale za blada teraz jestem na jej wykonanie, ebde jak trup wygladac
No pewnie,że rozumiemy a blog to suuuper pomysł kiedy będzie ten czerwiec

Kitka też uwielbiam urodę i makijaże Longorii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31.jpg (9,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32.jpg (11,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33.jpg (11,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 34.jpg (9,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 35.jpg (13,6 KB, 2 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:33   #4562
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Trochę was nadrobiłam, na więcej nie mam siły Zmęczona jestem strasznie, jeszcze muszę posprzątać łazienkę, mój pokój i biuro taty Alessandra nie, nie jestem w związku Na razie chce odpocząć po ostatnich przeżyciach To jest tak, że ja pozwalam mnie zdradzać, ale jak zdradzi to już po związku, nie będę siedzieć z chłopakiem który mnie zdradza
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:35   #4563
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
mazury latem są cudowne... a jeżeli chodzi o kwaterę to warto szukać po prostu pokoi u prywatnych osób albo jakiś agroturytstyki albo pod namiot (heheh zartuję )

maluje paznokcie na cukierkowy róż....
tak, wiem domyslam sie ale u mnie to zawsze wyglada tak, ze ja jechalam dopiero na wakacje jak TZ wracal zza granicy, a wtedy jechalismy tam gdzie sobie wymarzylismy. a tak to zawsze baltyk, baltyk niestety znajomi maja dosc mazur, ale mam kolege ktory ma tam domek, to moze sie wkrecimy na wakacje, wierze przynajmniej w to, bo teraz bede miala krucho z kasa, wiec bedzie mnie stac tylko na namiot swoja droga, nie mam nic do niego,pod warunkiem, ze nie pada i jest cieplo

a mi paznokcie rosna jak szalone zmyylam frencha i polozylam odzywke, ale jak na mnie to juz sa dlugie i korci abby cos zmalowac, ale wole je poodzywkowac jak siedze w domu, niech rosna zdrowe
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:36   #4564
ekomonika
Zakorzenienie

i już lecę, jestem głodna i zmęczona... pa
Stary 2011-04-08, 15:45   #4565
marta 85
Wtajemniczenie

10 SEKRETÓW SZYBKIEGO MAKIJAŻU

Już powinnaś wychodzić do pracy, a tu oko niepomalowane. Ratunku, tego nie da się zrobić w kilka chwil! Czy aby na pewno? Przeczytaj nasze rady, a zmienisz zdanie.

1. Pompuj podkład
Wybierz podkład w butelce z pompką, wtedy jego dozowanie zajmie kilka sekund. Inne wyjście? Zmieszaj na dłoni krem na dzień z podkładem – szybko się wchłonie i wyrówna koloryt cery.
2. Kosmetyki nakładaj palcami
Dłonie są najszybsze i najsprawniejsze. Ogrzany ich ciepłem kosmetyk znacznie lepiej łączy się ze skórą. Dlatego podkład, cienie, róż nakładaj opuszkami palców. Możesz także wykorzystać trik wizażystów: po nałożeniu podkładu na chwilę przyłóż do twarzy dłonie.
3. Sprytny kamuflaż
Korektor potrafi to, czego nie umie podkład: zamaskuje pajączki, krostki, cienie pod oczami. Efekt? Idealnie gładka cera, nieskazitelny makijaż. Jaki wybrać? Zielony kamufluje naczynka, beżowy – ukryje zmęczenie i wypryski. Nakładaj go na podkład, przypudruj.

4. Więcej światła
Rozświetlacze w minutę dodadzą skórze blasku, gdy jest szara i zmęczona. Te w formie fluidu zmieszaj z podkładem. Pudrem muśnij szczyty kości policzkowych, skórę koło skrzydełek nosa, skronie.

5. Jasne oko

Powiększ oczy, dodaj im świeżości. Narysuj białą kreskę na dolnej powiece za wewnętrzną linią rzęs. Na oczy nałóż jasny cień.
6. Połóż róż
Musisz go mieć, żeby dobrze wyglądać. Jasnej cerze błyskawicznie dodaje życia, zmęczonej – świeżości. Najlepszy jest kolor różowy albo brąz złamany różem. Nałóż go dużym pędzlem lub opuszkami palców.
7. Rzęsy do nieba
Pomaluj je dwa razy, będą się wydawały dłuższe i gęstsze. Przed drugim malowaniem zaczekaj minutę, aż tusz wyschnie. Polecamy tusze dwufazowe, z białą bazą.
8. Idealne brwi
Jasne i delikatne przyciemnij brązowym cieniem. Wersja superszybka: włoski uporządkuj jasnym błyszczykiem.
9. Jasne paznokcie
Lakier w zdecydowanym kolorze nie jest dobrym pomysłem. Trudno go nałożyć w pośpiechu. Wybierz szybkoschnącą odżywkę lub jasny lakier, który da paznokciom ładny połysk.
10. Usta z połyskiem
Mocno błyszczące usta opromienią całą twarz. Błyszczyk ma tę przewagę nad szminką, że można się nim pomalować nawet w biegu, bez lustra.
Gdy chcesz dodać ustom barwy, wetrzyj pod błyszczyk trochę różowej szminki.
Wieczorny obowiązek
Nie żałuj czasu na demakijaż. Skóra starannie oczyszczona z makijażu odwdzięczy się rano promiennym wyglądem.
  • Zacznij od oczu. Nanieś trochę płynu do demakijażu na wacik i przyłóż do zamkniętej powieki. Przesuń wacik z góry na dół, potem od zewnętrznego kącika do wewnętrznego. Zmieniaj wacik, aż będzie czyste.
  • Na całą twarz nałóż dłonią mleczko. Masuj twarz kolistymi ruchami. Zbierz mleczko wacikiem.
  • Użyj toniku. Usunie resztki zanieczyszczeń, zakwasi cerę.

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2011-04-08 o 15:47
Stary 2011-04-08, 15:45   #4566
agusiownik
Zakorzenienie

posprzątałam, obiad zrobiłam, wymaseczkowałam się i zaraz zrobię sobie makijaż
strasznie paznokcie mi się rozdwajają

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:53   #4567
Kalpana
Zakorzenienie

Caate niezła ta koleżanka :/ Co do sweterka to chciałam kupić jakiś fajny, bo letnich bluzek mam sporo, a sweterków tylko kilka, więcej bluz, a wolałabym postawić na coś bardziej kobiecego....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:59   #4568
agusiownik
Zakorzenienie

Kalpana stresujesz się ślubem?

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:21   #4569
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

straaasznie jest mi sennie dziś a Wam?
Ja dziś tylko wysmarowałam twarz kremem, nic więcej nie chciało mi się robić

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:31   #4570
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja przysnelam przed chwilka pogoda jakas taka senna

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:36   #4571
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
no i stalo mi sie to, ze kolezanka TZta, w swojej wadze, skoczyla mi na noge, ja mialam szpilki normalne, a nie kryty but do kostki, a ona swoja cienka koturrna stanela mi tak mocno na mojej stopie, ze az skrecilam sie z bolu. pozniej siedzimy przy stoliku i ona podaje kolezance torebke i zwalila nia kufel piwa prosto na moja noge i tym najgrubszym szklem dostalam znowu w stope, tym razem prawa. wielki bol, moje rajstopy od kolana w dol mokre. przeprosila, ale co z tego, ze dwie nogi mnie tak napier.... ze myslalam, ze wyjde z siebie. ledwo prowadzilam samochod, a dzisiaj juz na pewno nie dam rady prowadzic, nie wcisne sprzegla po prostu. nawet jak siedze, to mnie szczegolnie lewa noga boli, bo zyle mam 3x wieksza i wypukla.

teraz jak sobie pomysle, to tam co chwile jakies kufle sie tlukly, przeciez to sa takie straty dla klubu, kolo naszego stolika byly 4rozwalone, TZ tez oberwal, ale mu sie perfidnie wylalo na noge, wiec bez bolu
Współczuje bólu.

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Właśnie przyszedł mój Flat Top Jest strasznie milusi w dotyku, taki mięciutki muszę go wypróbować zaraz
Tak mnie kusiłyście tym Flat Topem, że jak dzisiaj weszłam na Allegro i zobaczyłam, że zostały 3 to go kupiłam tak spontanicznie. Przelew już zrobiłam. Ile Ci on szedł? Napisałam do sprzedawczyni, a ona dosłownie po min. odpisała.

Byłam dziś w SH i kupiłam zieloną bluzkę w kropki za 3,20 zł. Pokarzę Wam się w niej, ale jak ją wypiorę. W sumie tak średnio mi się podobała, ale koleżanka mnie namówiła.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r

Edytowane przez angelinmyheart
Czas edycji: 2011-04-08 o 16:37
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:39   #4572
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

angelinmyheart oj, tak, pokaż się będę czekać na fotkę

Stary 2011-04-08, 16:50   #4573
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
To jest tak, że ja pozwalam mnie zdradzać, ale jak zdradzi to już po związku, nie będę siedzieć z chłopakiem który mnie zdradza
czyli generalnie nie pozwalasz, bo jednak związek uważasz za zakończony

Witam!
Ja się wczoraj wieczorem wymaseczkowałam na buźce, a dziś nałozyłam Kallosa na włosy na ok 15 min i tez zrobiłam sobie czepek z woreczka foliowego
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:52   #4574
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Myślałam nad tym basenem ale nie mam kasy

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

A rozumowania ekonomiki nie pojmuję bo pozwala na coś a potem karze za to.... wg mnie w związku od początku powinny być jasne zasady typu np. nie zdradzamy a jak już to już po nas i tyle.

Stary 2011-04-08, 16:53   #4575
angelinmyheart
Zakorzenienie

A zapomniałam Wam napisać.
Jak byłam w Rossie to Pani z Pantene badała skórę głowy i włosy. To poszłam z ciekawości i widziałam swoje włosy w bliskim przybliżeniu i powiedziała, że mam zdrowe, niepołamane co mnie bardzo cieszy.

E.J. na pewno pokarze. Choć nie jestem do niej przekonana. Za to koleżanka kupiła śliczną miętową bokserkę z guziczkami z Cherokee.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-08, 16:55   #4576
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Kopia.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A zapomniałam Wam napisać.
Jak byłam w Rossie to Pani z Pantene badała skórę głowy i włosy. To poszłam z ciekawości i widziałam swoje włosy w bliskim przybliżeniu i powiedziała, że mam zdrowe, niepołamane co mnie bardzo cieszy.

E.J. na pewno pokarze. Choć nie jestem do niej przekonana. Za to koleżanka kupiła śliczną miętową bokserkę z guziczkami z Cherokee.
super, że masz zdrowe włoski

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2011-04-08 o 16:55
Stary 2011-04-08, 16:57   #4577
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
hej

dopiero wstalam zaraz Was nadrobie, ale po wczorajszej imprezie ledwo zyje, jeszcze kuleje na noge to juz w ogole nic mi sie nie chce
Współczuję co za niezdara z tej koleżanki
Cytat:

na pocieszenie robie sobie gyrosa, z warzywami, feta, sosem czosnkowym, wszystko zawieniete w taki gruby nalesnik. sama jestem w domu do niedzieli, to moge zrobic co chce dla siebie
Smakowićie brzmi
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Co ja bym dała żeby zostać sama w domu i żeby TŻ był, raz tak mieliśmy i było cudownie, jak w małżeństwie
Też bym dużo dała żeby sobie tak pomieszkać trochę z Tż ale z moją mamuśką odpada nie możemy nawet u siebie nocować bo od razu jestem najgorsza i w ogóle, ech szkoda słów
Cytat:
Dziewczyny który kolorek tej bluzki by do mnie pasował?
http://moda.allegro.pl/urocze-sweter...551574221.html
Podoba mi się morski, czerwony ,szary, granatowy moja koleżanka miałakiedyś taki i całkiem fajnie wygladał

Hej coś mnie dziś bierze od rana kicham i smarkam chyba mnie wczoraj wywiało trochę
Stary 2011-04-08, 17:01   #4578
Kalpana
Zakorzenienie

Agusiownik na razie się nie stresuję, ale pewnie w połowie lipca zacznę Przed cywilnym w ogóle się nie "bałam", dopiero przy wypowiadaniu przysięgi głos mi się zaczął załamywać i drżeć, ale TŻ ciągle patrzył mi w oczy i dzięki temu cały czas miałam uśmiech na twarzy, chociaż serce waliło jak szalone.... Strach się bać co będzie teraz, przy ok. 130 osobach, mikrofonie itd.

Angel przelew zrobiłam we wtorek popołudniu, chyba w środę przed południem doszedł bo mi przyszedł mail i dzisiaj doszła mi paczka przy zamawianiu priorytetu.

K

Sz
Stary 2011-04-08, 17:03   #4579
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Angel przelew zrobiłam we wtorek popołudniu, chyba w środę przed południem doszedł bo mi przyszedł mail i dzisiaj doszła mi paczka przy zamawianiu priorytetu.
Ja wzięłam ten ekonomiczny. To pewnie w przyszłym tygodniu gdzieś w czwartek dojdzie (oby!).

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-08, 17:08   #4580
loluska
Zakorzenienie

Hej, ja teraz tylko na sekundkę

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Loluska aż się zmierzyłam i w kalkulatorze wyszło mi że powinnam nosić stanik w rozmiarze 65F a chuda jestem to moje piersi wyglądają na ogromne wolałabym mniejsze ech kobiecie nie dogodzisz

Też idę spać dobranoc piękne
dla mnie to również ideał, szczupła kobieta z duzym biustem ja jestem właśnie szczupła i mam tylko B, za pełne C dałabym się pokroić i mówię tu o rozmiarach z 77, 80 w obwodzie

_Alessandra
o tak, ciała mają boskie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
No przy magisterce to już inne reguły.

Powiem Ci, że identycznie jak na zdjęciach Jestem zadowolona

Dzień dobry
no to świetnie

party_girl
a wstawisz zdj włosów? żałuję że nie wyszedł tak jak chciałaś, ale przynajmniej wiem że sobie go nie kupię
zresztą na razie wstrzymałam się z kupnem farby

caate
oj wiem jak to boli ;/ po studniówce też miałam rany na stopach po szpilkach koleżanek współczuję

Miłego popołudnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 17:20   #4581
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

loluska moim marzeniem jest mieć choć B..... chyba na operację zacznę zbierać bo kompleksów można się przy Was nabawić...

Idę pod kocyk, bo coś mi zimno.

Miłego popołudnia Laski

Stary 2011-04-08, 17:23   #4582
Kalpana
Zakorzenienie

Mojej koleżance po imprezie i niemiłym spotkaniu ze szpilką zrobił się krwiak pod paznokciem i musieli jej go zrywać :/

K

Sz
Stary 2011-04-08, 17:49   #4583
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje dziewczyny za slowa otuchy

jedzonko wyszlo przepyszne

Dziewczyny, przepraszam za taka jakosc zdjec, ale odkopalam jakies stare i chcialam Was zapytac, czy takie makijaze mi pasuja? ten drugi (szary) pokazuje wlasnie, jak powinnam korygowac szeroko rozstawione oczy, ale ja do niego nie potrafie sie przekonac Marto i dla Ciebie fiolet, moze i taki Ci sie spodoba
Stary 2011-04-08, 17:58   #4584
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
ladny i fajne polaczenie koloru

dziekuje za opinie

my tez chcielismy jechac do Pragi, bo sa tanie noclegi, ale chyba oboje bedziemy spedzac majowke w ksiazkach... najwyzej w czerwcu odbijemy

hah to porozciagaj sie i po jakis 2dniach przejdzie, przynajmniej ja tak mialam

nie pamietam, bo dawno ale tez ok.10zl. ja mam z malymi drobinkami, ktorych nie widac na powiecie a teraz uzywam z my secret matt za 6zl, ale vipera zdecydowanie bardziej jest napigmentowana

przesliczny

sama szukam nowego, bo moj mial z przodu wiazanie pod biustem i czasami mi do gory podchodzilo i nie podoba mi sie takie cos, miseczki sa na miejscu, a ta czesc miedzy nimi wyzej (nie wiem jak to wyltumaczyc) i wyglada jakby przymaly teraz raczej bede osobno kupowac gore, a osobno dol, bo jak na dol biore 36 to gora jest za mala zdecydowanie

nie jezdze na zakupy, brak kasy doskwiera... a co mam kupic to kupuje w drogerii u siebie, albo w realu. moj TZ tez placi 500zl ale to za licencjata, ogolnie chore to jest, bo za szkole normalnie placi 390zl, a w 6semestrze 700zl, nie dosc, ze czesne podniesli to jeszcze 500zl za oborne

ja Cie przekonalam do fioletu? jak? bo ja tylko zaznaczam lekko powieke na dole jak cos, bo sama przekonac sie jeszcze nie moge chyba, ze chozi Ci o makijaz z konkursu

no i stalo mi sie to, ze kolezanka TZta, w swojej wadze, skoczyla mi na noge, ja mialam szpilki normalne, a nie kryty but do kostki, a ona swoja cienka koturrna stanela mi tak mocno na mojej stopie, ze az skrecilam sie z bolu. pozniej siedzimy przy stoliku i ona podaje kolezance torebke i zwalila nia kufel piwa prosto na moja noge i tym najgrubszym szklem dostalam znowu w stope, tym razem prawa. wielki bol, moje rajstopy od kolana w dol mokre. przeprosila, ale co z tego, ze dwie nogi mnie tak napier.... ze myslalam, ze wyjde z siebie. ledwo prowadzilam samochod, a dzisiaj juz na pewno nie dam rady prowadzic, nie wcisne sprzegla po prostu. nawet jak siedze, to mnie szczegolnie lewa noga boli, bo zyle mam 3x wieksza i wypukla.

teraz jak sobie pomysle, to tam co chwile jakies kufle sie tlukly, przeciez to sa takie straty dla klubu, kolo naszego stolika byly 4rozwalone, TZ tez oberwal, ale mu sie perfidnie wylalo na noge, wiec bez bolu
Boże współczuję tej niezdarnej koleżanki tez

Cytat:
domyslam sie jak wychdozilismy to na parkiecie bylo peeelno szkla

zakochasz sie, mowie Ci

marta

na pocieszenie robie sobie gyrosa, z warzywami, feta, sosem czosnkowym, wszystko zawieniete w taki gruby nalesnik. sama jestem w domu do niedzieli, to moge zrobic co chce dla siebie
ale pycha

Cytat:

Dziewczyny, przepraszam za taka jakosc zdjec, ale odkopalam jakies stare i chcialam Was zapytac, czy takie makijaze mi pasuja? ten drugi (szary) pokazuje wlasnie, jak powinnam korygowac szeroko rozstawione oczy, ale ja do niego nie potrafie sie przekonac Marto i dla Ciebie fiolet, moze i taki Ci sie spodoba
ten fioletowy śliczny a na tym 2zdj jakie cieniutkie brwi miałaś

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 17:58   #4585
ekomonika
Zakorzenienie

caate bardzo ładne makijaże, obydwa, mi bardziej się podoba ten szary, ale ja wolę delikatne makijaże
E.J, LetMeBeYourFantasy - no właśnie, nie pozwalam na zdradę, chyba że koleś chce zakończyć nasz związek, to proszę bardzo
Mój tok rozumowania jest dziwny
Stary 2011-04-08, 17:58   #4586
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

Idealny fiolet na imprezę.
A ten drugi mniej mi się podoba, jakoś wole Cię w mocniejszych.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-08, 18:04   #4587
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hej

Boże współczuję tej niezdarnej koleżanki tez

ale pycha

ten fioletowy śliczny a na tym 2zdj jakie cieniutkie brwi miałaś
dlatego dzisiaj nie poskakam

dziekuje wtedy chodzilam do kosmetyczki, zeby nadala mi ksztalt pozniej sama sie tym zajelam, bo nie podobaly mi sie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
caate bardzo ładne makijaże, obydwa, mi bardziej się podoba ten szary, ale ja wolę delikatne makijaże
E.J, LetMeBeYourFantasy - no właśnie, nie pozwalam na zdradę, chyba że koleś chce zakończyć nasz związek, to proszę bardzo
Mój tok rozumowania jest dziwny
dziekuje no ja zdecydowanie lubie podkreslac spojrzenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Idealny fiolet na imprezę.
A ten drugi mniej mi się podoba, jakoś wole Cię w mocniejszych.
dziekuje tez siebie wole w ciemnijeszych, musze zmalowac taki jak fioletowy tylko, ze granatowy
Stary 2011-04-08, 18:09   #4588
Kalpana
Zakorzenienie

Caate wow, ten fiolet Ci pasuje

K

Sz
Stary 2011-04-08, 18:09   #4589
ekomonika
Zakorzenienie

caate ja mam podobnież duże oczy tak mi mówią, ale ja w to niespecjalnie wierzę
Stary 2011-04-08, 18:10   #4590
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziękuję kochana Baaaardzo mi się podoba i właśnie tak zaczęłam się malować - górna powieka i na dole tez, tylko nie aż tak rozmyte jak u Ciebie

A szary makijaż to trochę niepodobna do siebie jesteś ale i tak ładnie

Zdecydowanie lepiej Ci we fioletowym

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości