Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 11:56   #4531
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

hej

dopiero wstalam zaraz Was nadrobie, ale po wczorajszej imprezie ledwo zyje, jeszcze kuleje na noge to juz w ogole nic mi sie nie chce
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:09   #4532
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej

dopiero wstalam zaraz Was nadrobie, ale po wczorajszej imprezie ledwo zyje, jeszcze kuleje na noge to juz w ogole nic mi sie nie chce
O kurcze, a co Ci się stało?

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:41   #4533
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Ja okolice Rybnika. Kojarzysz?
Kojarzę.
Chociaż nie wiem czemu długi czas mi się zdawało, że on leży na północy województwa

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:42   #4534
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej
Nadrobiłam Was pobieżnie, bo wczoraj nie miałam kiedy - po pracy spotkanie z Tż i tak z nim byłam do dziś rana
Cały czas lecę na podstawach.
Pochmurno dziś u mnie i zimno :/ I dlatego nigdzie nie wychodzę z domu bo mam dziś wolny dzień
Zaraz będę musiała dla siostry zwolnić kompa.
Jak coś to miłego dnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:44   #4535
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Z różnych portali i wchodzę na uroda, a co fajne chociaż i przydatne te porady?
Przydatne.

A jakie portale? bo lubię sobie czasami dla relaksu poprzeglądać różne babskie stronki

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

I nie było wczoraj tego płaszcza w reserved , a jednak doszłam do wniosku że wezmę tej mniejszy, który przymierzałam. Mogłam go wziąć przedwczoraj od razu No ale nic, sprowadzą mi.

I widziałam pięęęękną torebkę w aldo, ale biała, były w innym kolorze, ale nie dość, że nie ma w silesi to nie da się sprowadzić, bo wykupione

Idę działać, jak mnie tu spotkanie przed 20 to o baty proszę.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:48   #4536
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Idę działać, jak mnie tu spotkanie przed 20 to o baty proszę.
Ja dziś wstałam o 7 żeby nadgonić zlenenia. Dzis przed 17 mam gości, także o 14 musze zjeść obiad i ogarnąć mieszkanko. Wieczorem może jeszcze coś skrobne i wtedy będę na czysto

Nie moge doczekać się środy, kiedy wyśle zlecenie, a potem kilka dni wolenego, zakupy i spamowanie do woli
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:53   #4537
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
zrobilam sobie dzis wiosenny makijaz, szkoda ze moj aparat jest taki byly jaki do robienia tego typu zdjec cos tam widac na zywo barwy sa bardziej nasycone
ladny i fajne polaczenie koloru

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Masterpiece jest fajny Ma fajną szczoteczkę, pięknie rozdziela rzęsy i u mnie firanka po nim wychodziła. Byłam nim zachwycona.
Też uwielbiam mieć bardzo podkreślone rzęsy. Czaję się na zakup tego nowego tuszu z Maybelline różowego/jasnoczerwonego. Te inne grube z tej marki mi służyły i zastanawiam się teraz jak będzie z tym.
Ma go może któraś z Was?

Wróciłam przed 12 z zajęć, poszłam spać i niedawno się obudziłam A teraz sobie obiadek robię. Jutro mam imprezę, więc wieczorem będzie wieeeeeelkie spa!
dziekuje za opinie

my tez chcielismy jechac do Pragi, bo sa tanie noclegi, ale chyba oboje bedziemy spedzac majowke w ksiazkach... najwyzej w czerwcu odbijemy

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Ale jestem padnięta i mam zakwasy po przedwczorajszym robieniu 8 min abs i skakance caate chyba jednak przesadziłam ale dziś spróbuję rozćwiczyć
hah to porozciagaj sie i po jakis 2dniach przejdzie, przynajmniej ja tak mialam

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Caate ile płaciłaś za te pojedyncze cienie z Vipery? Chciałam sobie kupić- były po 11zł, ale nie było białego matowego, tylko ten z brokatem
nie pamietam, bo dawno ale tez ok.10zl. ja mam z malymi drobinkami, ktorych nie widac na powiecie a teraz uzywam z my secret matt za 6zl, ale vipera zdecydowanie bardziej jest napigmentowana

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Buahhot dzięki

No i przez Ciebie znalazłam swój "ideał" tylko gdzie to przymierzyć
przesliczny

sama szukam nowego, bo moj mial z przodu wiazanie pod biustem i czasami mi do gory podchodzilo i nie podoba mi sie takie cos, miseczki sa na miejscu, a ta czesc miedzy nimi wyzej (nie wiem jak to wyltumaczyc) i wyglada jakby przymaly teraz raczej bede osobno kupowac gore, a osobno dol, bo jak na dol biore 36 to gora jest za mala zdecydowanie

Cytat:
Mam 2 rozdziały, jeszcze 3 mnie czeka - analiza badań i ankiety jeszcze nie mam wypełnionej a w maju można się już bronić, tylko u nas koszt jest w wysokości 500zł

A jak u ciebie?
nie jezdze na zakupy, brak kasy doskwiera... a co mam kupic to kupuje w drogerii u siebie, albo w realu. moj TZ tez placi 500zl ale to za licencjata, ogolnie chore to jest, bo za szkole normalnie placi 390zl, a w 6semestrze 700zl, nie dosc, ze czesne podniesli to jeszcze 500zl za oborne

ja Cie przekonalam do fioletu? jak? bo ja tylko zaznaczam lekko powieke na dole jak cos, bo sama przekonac sie jeszcze nie moge chyba, ze chozi Ci o makijaz z konkursu

no i stalo mi sie to, ze kolezanka TZta, w swojej wadze, skoczyla mi na noge, ja mialam szpilki normalne, a nie kryty but do kostki, a ona swoja cienka koturrna stanela mi tak mocno na mojej stopie, ze az skrecilam sie z bolu. pozniej siedzimy przy stoliku i ona podaje kolezance torebke i zwalila nia kufel piwa prosto na moja noge i tym najgrubszym szklem dostalam znowu w stope, tym razem prawa. wielki bol, moje rajstopy od kolana w dol mokre. przeprosila, ale co z tego, ze dwie nogi mnie tak napier.... ze myslalam, ze wyjde z siebie. ledwo prowadzilam samochod, a dzisiaj juz na pewno nie dam rady prowadzic, nie wcisne sprzegla po prostu. nawet jak siedze, to mnie szczegolnie lewa noga boli, bo zyle mam 3x wieksza i wypukla.

teraz jak sobie pomysle, to tam co chwile jakies kufle sie tlukly, przeciez to sa takie straty dla klubu, kolo naszego stolika byly 4rozwalone, TZ tez oberwal, ale mu sie perfidnie wylalo na noge, wiec bez bolu

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-04-08 o 12:55
Stary 2011-04-08, 13:00   #4538
Kalpana
Zakorzenienie

Hej Jejku, ale wieje Nie poszłam dzisiaj do szkoły, bo nic się ciekawego nie dzieje, więc wolałam odespać Muszę zrobić za to porządki przedświąteczne, bo nie wiem czy później będę miała czas.... No i korzystając z wolnej chwili zrobię całą swoją wish listę.... Cieszę się, że ją kleiłam na wątek, bo zepsuł mi się tel. i na pewno skasują mi z niego wszystko tak jak ostatnio, a w wersjach roboczych mam całą listę kosmetyków, które chcę kupić....

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Loluska aż się zmierzyłam i w kalkulatorze wyszło mi że powinnam nosić stanik w rozmiarze 65F a chuda jestem to moje piersi wyglądają na ogromne wolałabym mniejsze ech kobiecie nie dogodzisz

Też idę spać dobranoc piękne
Mnie też tak wyszło

Co do prezentów na komunię, to może być jeszcze tak, że jak się da kasę, to rodzice kupią za to coś, co IM jest teraz potrzebne... Według mnie najlepszy jest jednak prezent. Przynajmniej jakaś pamiątka zostaje....
Ja muszę coś chrześnicy kupić na roczek i nie mam pojęcia co

Idę na obiadek, ale zaraz wrócę

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:00   #4539
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj w planach mam porządne spamowanie, później znajomy wpadnie na kawkę i może uda mi się Tż wyciągnąć na spacer

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:02   #4540
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
l

teraz jak sobie pomysle, to tam co chwile jakies kufle sie tlukly, przeciez to sa takie straty dla klubu, kolo naszego stolika byly 4rozwalone, TZ tez oberwal, ale mu sie perfidnie wylalo na noge, wiec bez bolu
Wszystko wliczone w cenę
Stary 2011-04-08, 13:03   #4541
agusiownik
Zakorzenienie

w tamtym roku byliśmy z Tż na komunii u jego chrześnicy i kupiliśmy jej kompa, ale to ze względu na to, że stary im się sypał i przydałby się. Ale ogólnie ja zawsze pytam co kto chce tak jest łatwiej

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:16   #4542
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
ladny i fajne polaczenie koloru

dziekuje za opinie

my tez chcielismy jechac do Pragi, bo sa tanie noclegi, ale chyba oboje bedziemy spedzac majowke w ksiazkach... najwyzej w czerwcu odbijemy

hah to porozciagaj sie i po jakis 2dniach przejdzie, przynajmniej ja tak mialam

nie pamietam, bo dawno ale tez ok.10zl. ja mam z malymi drobinkami, ktorych nie widac na powiecie a teraz uzywam z my secret matt za 6zl, ale vipera zdecydowanie bardziej jest napigmentowana

przesliczny

sama szukam nowego, bo moj mial z przodu wiazanie pod biustem i czasami mi do gory podchodzilo i nie podoba mi sie takie cos, miseczki sa na miejscu, a ta czesc miedzy nimi wyzej (nie wiem jak to wyltumaczyc) i wyglada jakby przymaly teraz raczej bede osobno kupowac gore, a osobno dol, bo jak na dol biore 36 to gora jest za mala zdecydowanie

nie jezdze na zakupy, brak kasy doskwiera... a co mam kupic to kupuje w drogerii u siebie, albo w realu. moj TZ tez placi 500zl ale to za licencjata, ogolnie chore to jest, bo za szkole normalnie placi 390zl, a w 6semestrze 700zl, nie dosc, ze czesne podniesli to jeszcze 500zl za oborne

ja Cie przekonalam do fioletu? jak? bo ja tylko zaznaczam lekko powieke na dole jak cos, bo sama przekonac sie jeszcze nie moge chyba, ze chozi Ci o makijaz z konkursu

no i stalo mi sie to, ze kolezanka TZta, w swojej wadze, skoczyla mi na noge, ja mialam szpilki normalne, a nie kryty but do kostki, a ona swoja cienka koturrna stanela mi tak mocno na mojej stopie, ze az skrecilam sie z bolu. pozniej siedzimy przy stoliku i ona podaje kolezance torebke i zwalila nia kufel piwa prosto na moja noge i tym najgrubszym szklem dostalam znowu w stope, tym razem prawa. wielki bol, moje rajstopy od kolana w dol mokre. przeprosila, ale co z tego, ze dwie nogi mnie tak napier.... ze myslalam, ze wyjde z siebie. ledwo prowadzilam samochod, a dzisiaj juz na pewno nie dam rady prowadzic, nie wcisne sprzegla po prostu. nawet jak siedze, to mnie szczegolnie lewa noga boli, bo zyle mam 3x wieksza i wypukla.

Ja za studia płacę 550zł miesięcznie, zostały mi jeszcze 4 raty + ta obrona

A do fioletowego namówiłaś mnie bo niedawno się pytałam co mogłabym zmienić w makijażu i jakie kolory mi pasują, jak Ciebie zobaczyłam to sobie właśnie przypomniałam i kupiłam z my secret nr 413 i jestem naprawdę zadowolona

Współczuję bólu

kobietasukcesu - np. lula papilot zeberka

Stary 2011-04-08, 13:34   #4543
marta 85
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (11,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 12.jpeg (3,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (7,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 14.jpeg (4,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 15.jpeg (3,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (7,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 17.jpeg (4,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (15,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 19.jpeg (3,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (11,8 KB, 2 załadowań)

Stary 2011-04-08, 14:04   #4544
Kalpana
Zakorzenienie

Właśnie przyszedł mój Flat Top Jest strasznie milusi w dotyku, taki mięciutki muszę go wypróbować zaraz

Elvii świetny filmik

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Elvii słuchasz muzyki indyjskiej, czy ta piosenka na końcu to po prostu przypadkowy wybór?

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2011-04-08 o 14:05
Stary 2011-04-08, 14:09   #4545
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wszystko wliczone w cenę
domyslam sie jak wychdozilismy to na parkiecie bylo peeelno szkla

Cytat:
Właśnie przyszedł mój Flat Top Jest strasznie milusi w dotyku, taki mięciutki muszę go wypróbować zaraz

Elvii świetny filmik

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Elvii słuchasz muzyki indyjskiej, czy ta piosenka na końcu to po prostu przypadkowy wybór?
zakochasz sie, mowie Ci

marta

na pocieszenie robie sobie gyrosa, z warzywami, feta, sosem czosnkowym, wszystko zawieniete w taki gruby nalesnik. sama jestem w domu do niedzieli, to moge zrobic co chce dla siebie
Stary 2011-04-08, 14:15   #4546
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

zakochasz sie, mowie Ci

marta

na pocieszenie robie sobie gyrosa, z warzywami, feta, sosem czosnkowym, wszystko zawieniete w taki gruby nalesnik. sama jestem w domu do niedzieli, to moge zrobic co chce dla siebie
ale mi smaka narobiłaś

Co ja bym dała żeby zostać sama w domu i żeby TŻ był, raz tak mieliśmy i było cudownie, jak w małżeństwie

Stary 2011-04-08, 14:19   #4547
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Co ja bym dała żeby zostać sama w domu i żeby TŻ był, raz tak mieliśmy i było cudownie, jak w małżeństwie
Chętnie sie zamienię na tydzień
Stary 2011-04-08, 14:20   #4548
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ale mi smaka narobiłaś

niestety TZ pisze prace, a tata wraca na noc do domu ok.20-22 i wychodzi o 6rano, wiec uznaje to, ze sama jestem w domu. ale mnie to cieszy, bo odpoczywam... lubie czasami byc sama, tak o po prostu, nawet nie widziec sie z TZtem, zlapac od wszystkiego dystans, szczegolnie, ze teraz zaczyna mi sie sajgon na zajeciach... doobra ide jesc

ale tez nie zapomne, jak czasami pomieszkujemy razem w wakacje i jest cudownie

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-04-08 o 14:21
Stary 2011-04-08, 14:22   #4549
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

zakochasz sie, mowie Ci

marta

ja ide zrobic spagetti

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 14:26   #4550
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:

zakochasz sie, mowie Ci

marta

Mam nadzieję Nałożyłam nim fluid, puder i róż i na początku nie byłam zachwycona- efekt jak przy nakładaniu palcami (wtedy kiedy mi się nie robią smugi ) ale po kilkunastu minutach bardzo ładnie się wszystko wtopiło i jestem jak najbardziej na TAK Nawet przy oprószaniu powiek pudrem wydłużył mi trochę rzęsy. To, że puder wydłuża i ciut pogrubia rzęsy wiem nie od dziś, ale tylko ze słyszenia. Moim starym pędzlem ani gąbeczką nigdy tego nie osiągnęłam, a flat topem owszem Muszę teraz tylko trafić na fajny naprawdę wydłużający tusz i będzie super Problem w tym, że większość fajnych tuszy nie jest wodoodporna, a mi czasem łzawią oczy i używam tylko takich...

Ja jutro na obiad będę miała ryż z brokułami Uwielbiam to danie

K

Sz
Stary 2011-04-08, 14:42   #4551
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety TZ pisze prace, a tata wraca na noc do domu ok.20-22 i wychodzi o 6rano, wiec uznaje to, ze sama jestem w domu. ale mnie to cieszy, bo odpoczywam... lubie czasami byc sama, tak o po prostu, nawet nie widziec sie z TZtem, zlapac od wszystkiego dystans, szczegolnie, ze teraz zaczyna mi sie sajgon na zajeciach... doobra ide jesc

ale tez nie zapomne, jak czasami pomieszkujemy razem w wakacje i jest cudownie
Smacznego też zjadłabym coś ale nie mam nic dobrego w domu

O właśnie, jak jesteś sama to prosimy o filmiki makijaży bo ostatnio chyba niektóre usunęłaś

dodaja dzięki

Stary 2011-04-08, 14:49   #4552
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczyny który kolorek tej bluzki by do mnie pasował?
http://moda.allegro.pl/urocze-sweter...551574221.html

K

Sz
Stary 2011-04-08, 15:07   #4553
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Z różnych portali i wchodzę na uroda, a co fajne chociaż i przydatne te porady?

Cytat:

o boze współczuję... a swoją drogą- laska to ma dopiero grację, szok normalnie...

Cytat:
mi sie podoba żółty, turkus i czerwony ale ja lubie intensywne kolory... ale kroj sweterka zdecydowanie na nie...

pisałyście o majówce- ja jak zawsze moje rodzinne mazury, zaczyna się u nas sezon żeglarki więc bedzie na pewno fajnie- oby tylko pogoda dopisała....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:07   #4554
tillavanilla
Raczkowanie

Czescnadrobilam zaleglosci,ale raczej nie napisze zbyt duzo,bo zaraz maly sie obudzi,zjemy obiad i pojdziemy na spacer,a pogode mamy dzis piekna jest 20 stopnizyc nie umierac

a stroj kapielowy kupilam w la senzie zeszlego roku w sierpniu,byla to pora wyprzedazy,wiec kupilam go 50% taniejwidzialam ostatnio tegoroczna kolekcje,ale przyznam,ze stroje nie zachwycily mnie tak jak w tamtym roku

Uciekam juz Milego dnia

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2011-04-08 o 15:09
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:13   #4555
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolory to może biały/czerwony ale krój nie za ładny, taki jakby posezonowy

Stary 2011-04-08, 15:16   #4556
CABIN CREW

Cytat:
Kolory to może biały/czerwony ale krój nie za ładny, taki jakby posezonowy
no własnie , jakiś taki krótki ten sweter.. i to cos błyszczące....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-04-08, 15:18   #4557
marta 85
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (13,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (9,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 23.jpeg (4,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24.jpg (13,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25.jpg (9,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26.jpg (7,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (6,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28.jpg (15,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29.jpg (9,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30.jpg (9,3 KB, 2 załadowań)

Stary 2011-04-08, 15:18   #4558
CABIN CREW

Cytat:
longoria...

ZALATANA......
Stary 2011-04-08, 15:20   #4559
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Smacznego też zjadłabym coś ale nie mam nic dobrego w domu

O właśnie, jak jesteś sama to prosimy o filmiki makijaży bo ostatnio chyba niektóre usunęłaś

dodaja dzięki

tak usunelam, stare niepotrzebne, ktore u mnie glosu nie mialy, zacinaly sie...

wybaczcie, ale za chiny nie chce mi sie malowac jestem po imprezie, to zly pomysl nawet nie mam pomysluu... w czerwcu zaloze bloga i wtedy wszystko odbije a teraz neistety bede krecic, tylko od czasu do czasu, jak cos mnie natchnie i wymysle cos nowego, bo przyznam szczerze, ze robie tylko kreski eyelinerem, jakis rzswietlacz i tuszuje rzesy, brak pomyslu na fantacje, ejdna chdozi mi po glowie fioletowo-rozowo-pomaranczowa, ale za blada teraz jestem na jej wykonanie, ebde jak trup wygladac

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

o boze współczuję... a swoją drogą- laska to ma dopiero grację, szok normalnie...

mi sie podoba żółty, turkus i czerwony ale ja lubie intensywne kolory... ale kroj sweterka zdecydowanie na nie...

pisałyście o majówce- ja jak zawsze moje rodzinne mazury, zaczyna się u nas sezon żeglarki więc bedzie na pewno fajnie- oby tylko pogoda dopisała....
haha dobre! powiem jej tak, bo to kolezanka z grupy i jak to TZ powiedzial, ma juz u mnie na pienku aaale ja jestem tolerancyjna, co innego jak to sie powtorzy, to moge sie zdenerwowac

nigdy nie bylam na mazurach w lato, bo zawsze byly juz domki pozajmowane, a zawsze chcialam na zaglach poplywac

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Kalpana moim zdaniem zielony, granatowy, sliwkowy, czerwony, szary. jednak mysle, ze po co Ci teraz taki sweterek? nie lepiej cos lzejszego?
Stary 2011-04-08, 15:23   #4560
CABIN CREW

Cytat:
tak usunelam, stare niepotrzebne, ktore u mnie glosu nie mialy, zacinaly sie...

wybaczcie, ale za chiny nie chce mi sie malowac jestem po imprezie, to zly pomysl nawet nie mam pomysluu... w czerwcu zaloze bloga i wtedy wszystko odbije a teraz neistety bede krecic, tylko od czasu do czasu, jak cos mnie natchnie i wymysle cos nowego, bo przyznam szczerze, ze robie tylko kreski eyelinerem, jakis rzswietlacz i tuszuje rzesy, brak pomyslu na fantacje, ejdna chdozi mi po glowie fioletowo-rozowo-pomaranczowa, ale za blada teraz jestem na jej wykonanie, ebde jak trup wygladac

haha dobre! powiem jej tak, bo to kolezanka z grupy i jak to TZ powiedzial, ma juz u mnie na pienku aaale ja jestem tolerancyjna, co innego jak to sie powtorzy, to moge sie zdenerwowac

nigdy nie bylam na mazurach w lato, bo zawsze byly juz domki pozajmowane, a zawsze chcialam na zaglach poplywac

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Kalpana moim zdaniem zielony, granatowy, sliwkowy, czerwony, szary. jednak mysle, ze po co Ci teraz taki sweterek? nie lepiej cos lzejszego?
mazury latem są cudowne... a jeżeli chodzi o kwaterę to warto szukać po prostu pokoi u prywatnych osób albo jakiś agroturytstyki albo pod namiot (heheh zartuję )

maluje paznokcie na cukierkowy róż....

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości