|
|
#1501 | |
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
o to chodzi no to racja poszukaj Sierotki Marysi
|
|
|
#1502 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
ten Jungowy jakby prostszy był ![]() Cytat:
fajne te fotencje i ich zawartość ![]() wonsz Cytat:
![]() masochista ![]() czasem wirtual lepszy niż real ![]() --- byłam w komforcie zbadać fakty, oczywiście tak jak myślałam w jakiś sposób zamówiłam nie ten numer co trzeba.. zastanawiam się co teraz, bo nie wydam kolejnej kasy na 15m2 właściwego koloru, tego mi nie przyjmą z powrotem, pozostaje chyba zmienić plany kolorystyczne, zapomnieć o zieleniach i urządzać się w granaty i szaroście z dodatkami typu wściekła pomarańcza albo bordzik jakiś...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1503 |
|
Wpisz tu zomzing
|
e, takie to też miałam, nic nadzwyczajnego
![]() dla Sałaci i ves: feszyn wiktim to było takie coś, tylko pół metra niższe, wpudzianowane w dzins nadupny (kolorystyka podobna, tylko dżins był niebieszczejszy i cop glasses jeszcze miało), a na stopach miało takie coś, na nagich zsiniałych stopach (a jest zimno, piśdzink i pada), a i kuferek profesjonalnej kosmetyczki miało ![]() bling-bling skromny miał więcej elementów - pierściony miał srebrne, kolczyki miał kółka miedziane, pasek miał z ćwieczkami srebrnymi i srebrną klamrą, spodenki miał z czarnego połysku, taki atłas kakiś, na nóżkach najki czarne z najkiem srebrnym, kurteczek czarny skórzany, spod kurteczka wystawał złoty ściągaczyk, a i miało kolczyk paszczowy. srebrny... i nad spodenkiem i paseczkiem połyskiwał kakiś jasnogranatowy atłasik, pewno majciochy. torba szara, połysk skóry, spiżawe kółka
|
|
|
|
#1504 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja, dzięks
Mam nadzieję, że nie będę po tym pomarańczowa
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
No na ten przykład coś w ten deseń:
http://www.farmavit.info/jasny_miedz...)-i36_0_69p235 |
|
|
|
#1508 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czee ludzie
Wichura przygnała mnie do domu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1510 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chude ouda
I botki na wysokim obcasie Reszta ubrania mało ważna.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję,że to była jednorazowa sprawa
![]() Cytat:
musiałaś być pod dużym wrażeniem Nie natchło cie to do zmiany własnego stylu na taki bardziej bling-bling ![]() ja nie mogę takich rzeczy oglądać. Ostatnim razem wlazłam z wrażenia w słup ![]()
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1516 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1517 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1520 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1521 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1522 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() może znajdę coś bardziej teges ![]() o, mosze bycz? i jeszcze bonus, nie fiem czy bardziej dla Mai, czy dla Red
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-04-08 o 21:11 |
|
|
|
|
#1523 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
150 pooooszłłło uuu skucha Cytat:
i kciukasy trzymamzmieścisz się w podręczny uuu biedna Red, dobrze, że już po wszystkim Cytat:
![]() do podręcznego P. się zmieścisz Cytat:
przywozi bawełnę egipską czyli np. tiszerty, olejki zapachowe ale tą razą chcę podróbe torebki np. LV mam już kota czyli boginię Bastet, opiekunkę ogniska domowego, sziszę i stracony w przeprowadzce papisus z kolosami Memnona ![]() ad2. Cytat:
kaszebski gust masz ![]() ![]() żart ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- czy Wy musicie tak zasuwać do jutra nie nadrobię
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wystarczająco
jakbyś miała świecące gaciory wystające spod czegoś górą, alibo dołem to jeszcze. Albo chociaż błyszczące portki ze złotym ściągaczem ![]() A tak-z czym do ekspertów od mody startujesz ![]() Cytat:
i do tego ogonek do kompletu, jak u Bridżet Dżons
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-08 o 21:17 |
|
|
|
|
#1526 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ależ nie!
Mylisz się! ![]() Cytat:
Ło proszę, udowodnię Ci :59222_150974208267346_100000643040343_305274_105166_n.jpg Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1527 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Tezaurus, widzi ci się un? ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- drugie -100 za gładkomordzie oszust bagienny podtapiany!
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1529 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ostatnie kolekcje są słabe, takie ciocio-obrusiane
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- loooz, to pluszak ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- niefajny, nieprawdaż?
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

pełna profeska, normalnei jakby co rok rodziła

i kciukasy trzymam
)
A szpan i ja to rzeczy, które się wzajemnie wykluczają, nie znoszę szpanu, szpan wywołuje we mnie atak pustego śmiechu, o taki "bua-ha-ha-ha-ha"
Mylisz się!