|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Ech wzięłam się za siebie. Depilator poszedł w ruch. I jakiś taki spokój poczułam... Jakbym się nawet cieszyła, że już go nie ma w moim życiu, albo nie wiem jak to opisać. Wiem, że to może być chwilowe, wiem, że zaraz mogę zacząć znów mięć jazdę BYLE TYLKO BYŁ OBOK, ale teraz czuję jakąś taką ulgę...
|
|
|
|
#2642 |
|
Raczkowanie
|
no wiec to juz..
powiedzial, co chcial... ze go wkurzam, ze sie czepiam, ze jego kumple to zaczeli zauwazac, wiec on ma dosc... zaczelam pytac kiedy to sie niby czepialam. spytalam czy wtedy, gdy mizial sie z laska, czy gdy podrywal moaj przyjaciolke, a moze wtedy, gdy jego kumpel wypit mowil mi 'mile' slowa... a on kazal mu mnie olac... nie zripostowal. nie dalam rady dostalam histerycznego placzu, a on.. on powiedzial, ze skoro nie mam juz nic do powiedzenia... wstal, ubral buty i wyszedl. zostawil mnie. tak po prostu. dostal ode mnie wzystko - wady i zalety, a odpowiedzial kopem w dupe...
|
#2643 |
|
Rozeznanie
|
Lenka_1987 ja Cię całkowicie rozumiem..;( tak samo mam, to dopiero kilka dni a już czuję się jak cień człowieka;/ My byliśmy ze sobą 4 lata, zdarzały się jakieś przerwy ale nie na długo, zazwyczaj ciche dni po sprzeczkach... Ale jedna przerwa była długa.. Wtedy pokazał mi że ma mnie naprawdę daleko gdzieś, ale zamydliłam sobie oczy że to ta jego trawka cos mu namieszała w głowie..
w każdym razie postanowiłam olać go i zacząć żyć.. spotykałam się z chłopakiem, który był po prostu idealny, romantyczny, kochający, wpatrzony we mnie jak w obrazek, no pokroić by się dał za mnie i upiec. A ja co? Ciągle wspominałam tamtego "chama", tęskniłam, płakałam nocami, w końcu powiedziałam mojemu nowemu chłopakowi że to nie ma sensu skrzywdziłam go bardzo, takiego cudownego chłopaka, ale nie umiałam inaczej podczas tej przerwy poznałam potem jeszcze kogoś, trwało nieco dłużej, skończyło się tak samo może ja po prostu już nie umiem być z kimś kto mi pokazuje swoje uczucie na każdym kroku? Nie wiem.. ale wiem że to sie tylko tak mówi "zasługujesz na lepszego, napewno szybko poznasz kogoś, zapomnisz o tamtym" Guzik prawda zła jestem na siebie że tego nie potrafię. Już nie wiem czy jestem uzależniona, przyzwyczajona czy zakochana
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie samcze... nie? jeszcze chcial isc jutro na impreze do moich znajomych < 3 moich, nie jego. kazali mu sobie darowac...
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bawię się i nie będę bawić w układy ja+on+ona. Jakaś stuknięta laska dostawia się do mojego faceta a on nie reaguje? Haloo, panie, a dziewczyna stoi obok. Nie ważne czy widział czy nie. Potem się jeszcze niewinnie próbuje załapać na całowanko z dziewczyną. Czym go wkurzyłaś na imprezie? nie wiem, na pewno nie zrobiłaś nic takiego co mogło spowodować że w jego głowie narodził się pomysł skończenia tego, czyli - wszystko musiało się w nim kluć wcześniej. Po dzisiejszej rozmowie, a minęło defactwo 4 dni, wnioskuję że on nie przyleci z bukietem róż na przeprosiny. Przykro mi, że się skończyło.. ale ktoś kto Ci mówi że 'w✂✂✂✂iasz' albo obmacuje inną pannę nie jest niczego wart.. to dopiero kilka dni, ja 3mam mocno kciuki
|
|
#2648 |
|
Rozeznanie
|
Prawie pół roku... No i podczas tej przerwy totalnie ie mieliśmy ze sobą kontaktu bo on wyjechał za granicę, ja po tych dwóch nieudanych próbach układania życia na nowo, a on po powrocie z wyjazdu, spotkaliśmy się na tej samej imprezie i prawie jak w jakiejś komedii romantycznej padliśmy sobie w ramiona... To było jakoś w grudniu, ten nasz wielki powrót... Na początku był jak zwykle kochany i milutki, aż się nie mogłam nadziwić, potem pokazywał rogi (imprezki z kolegami, popalanie, picie) no a teraz to już całkiem nieciekawie było
|
|
|
|
#2649 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem twrada i dam rade... ale czuje sie jakos tak.. zmeczona? osowiala? nijaka?... nie obwiniam sie. bo nie mam o co. nienawidze go, bo go kocham, ale to minie... na pewno nie pozwole mu wrocic. ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
jak kazdy 'come back'... mam nadzieje Lenko, ze nei rozwazasz powrotu! te powroty zazwyczaj i tak koncza sei tak samo....
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i dobrze. oni rania podstepem, wbijaja szpile, źle traktuja, a potem wina oczywiscie lezy po naszych stronach... i odchodza. wracajac zmieniaja sie tylko na chwile... ja tez myslalam, ze zdarzyl sie cud, ze mam takiego faceta... tyle z mojego cudu
|
|
#2652 | ||||
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego trzeba w życiu spróbować
![]() Cytat:
Wiem, że przejdzie, ale chciałabym skrócić czas huśtawek i rozpaczania do minimum. Póki nie widzę żadnych buziaczków ani jego gęby to jest okej.. Zobaczyłam co chciałam, myślę, że nie mam aż takich skłonności masochistycznych i nie będę odwiedzać jego profilu.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lenko, nie miej za złe dziewczynom, że się wściekają, ale one naprawdę chcą Ci pomóc, a czasem porządny opieprz więcej daje niż pocieszanie... My wszystkie to przechodziłyśmy, wyłyśmy z rozpaczy, płakałyśmy, niektóre dalej płaczą ( ), ale każda z nas najpierw musiała chcieć się pozbierać... I Ty również musisz chcieć, cieszę się, że podejmujesz już pewne małe kroczki co do tego ![]() Cytat:
|
|
#2653 |
|
Raczkowanie
|
czy zdarzało/ zdarza Wam sie płakac po 2-3 miesiacach od rozstania? u mnie minelo prawie 2 i pol miesiaca i rycze nadal prawie zdien w dzien, a jak nei rycze to i tak mam takiego dola...ile to jeszcez bedzie trwalo...jak to bylo u was? po jakim czasie pogodziliscie sie z sytuacja?
|
|
|
|
#2654 | |
|
Rozeznanie
|
xXCinderellaXx5
normalnie jestem z Ciebie dumna!Co za adorator? Opowiadaj nam tu szybko!magdalenabellacoza jak tam Ci dzisiaj? Mam nadzieję że już nie zaglądasz tam gdzie nie trzeba ![]() mp_84 na początku płakałam codziennie, później czasami miałam takie napady, kiedy coś sobie przypomniałam. Ostatnio płakałam za nim jakieś dwa miesiące temu? Czyli osiem miesięcy po rozstaniu, ale już nigdy przez niego i za nim płakać nie będę! Może za wspomnieniami i z tęsknoty za tym co było, ale nie za tym człowiekiem.---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#2655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
; ) mam nadzieje, ze mi napady dosc szybko przejda... mam wspanialych przyjaciol. cholera. za chwile przyjezdza przyjaciolka ostatnim pociagiem jaki ma do mnie, z rana przyjezdza przyjaciel... to na prawde wiele. oni sa. po prostu. i nie mowia 'bedzie inny'... rozumieja moj bol. i podnosza mnie, po prostu. + wspomnien nie mozna zalowac. one są. i trzeba pamietac, ze bylo dobrze, ze kochalysmy kogos, bo pozwolil nam siebie kochac... a potem poszlo cos nie tak. ja nawet nie chce go juz obwiniac, chcialabym, zeby po prostu sie poukladalo.
|
|
#2656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do wspomnień trzeba się uśmiechać i życzyć tej osobie która nas zostawiła jak najlepiej. Nasze cierpienia zostaną kiedyś wynagrodzone. Wszystko jest po coś, nawet ten cholerny ból po rozstaniu, dziewczynki damy radę
|
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
Mp_84, płaczesz, bo się z nim widziałaś, emocje Ci odżyły... ja wczoraj płakałam, a minęło 5,5 tygodnia. Ale nie płakałam bez powodu to nie wiem czy to się liczy...
Wypalona, dzisiaj jest już lepiej, nie płaczę, czasem mnie trochę bierze, ale staram się to wytrzymać... Nie, nie wchodzę już ani na jego ani na jej profil, kusi mnie, ale dam radę. Dziękuję, że pytasz Mijałaś się może z panem od pizzy? Ihlet, racja, też bym chciała mieć taką przyjaciólkę od wypłakania się, a podejrzewam, że moje koleżanki by zatkało jakbym zaczęła przy nich płakać
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Witam jako już pełnoprawna uczestniczka tego wątku. Zabolało...
|
|
|
|
#2659 |
|
Raczkowanie
|
Pomylka, jednak dzisiaj też mam płacz za sobą. Nie wiem czemu, ale teraz się poryczałam... Paranoja
|
#2660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma co! na prawde? przeciez przyjaciele sa od tego, by wspierac. by wyciagac z dna... ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- zawsze boli... ; ( tez dzis jestem 'pelnoprawna'...
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
Co się stało??
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Poprosił mnie o czas... Z doświadczenia wiem czym to się kończy i nie chcę już bawić się w głupie dawanie sobie czasu. To co, on był ze mną tylko na dobre? Jak się zrobiło źle to chce czasu... Boli, cholernie boli.
|
|
|
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
zawsze sa na dobre, jak przychodzi złe to uciekaja i mowia, ze kurde to jednak nie to i cos ich drazni...
|
#2664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dwie koleżanki mam takie naprawdę bliskie, ale ja im już nawet nie chcę o tym mówić, bo jak nic mają mnie dosyć... Jedna ciągle mówi nawet, że ona już mojego eksa lubi Ale nie mam jej tego za złe, bo wiem, że go lubi w sensie, że nie jest już ze mną i ona się ogromnie z tego cieszy, bo już od jakiegos czasu uważała, że jest z niego kawał ch*ja i powinnam z nim zerwać, bo ani trochę mnie wart nie jest
|
|
#2665 |
|
Rozeznanie
|
magdalenabellacoza no i nie próbuj tam zaglądać, bo wiesz co Cię czeka
może wioter go porwał![]() OtTakaJa
|
|
#2666 |
|
Raczkowanie
|
Nie przewidział może, że nawet najlepszą sielankę może coś zakłócić... To już mu oświadczyłaś, że wg Ciebie dawanie czasu nic nie daje?
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie jest prawdą, że kolejne rozstania bolą mniej
|
|
|
|
#2668 |
|
Rozeznanie
|
Każde rozstanie boli
|
|
#2669 |
|
Rozeznanie
|
Jezu wzruszyłam się... Aż sama w to nie wierzę. Wzruszył mnie sam fakt, że kobiety na forum potrafią się aż tak zjednoczyć w ciężkich chwilach. I właśnie ten fakt wskazuje na to, że jesteście wartościowymi, cudownymi i ambitnymi kobietami i waszym "towarzyszem życia" nie powinien, a nawet nie może być fagas, który ot tak nagle poleci sobie do innej panienki ! W was jest siła, o której nawet nie wiecie, A łzy są tylko jej przykrywką. A że kobieta wrażliwe stworzenie to wypłakać się musi. I wcale nie jest to oznaka słabości. Dokopcie d*py waszym byłym i pokażcie, że stać was na kogoś wartościowego, stać was na prawdziwą miłość. Miałam wczoraj na pozór dość nieprzyjemną sytuację. Przypadkowo na jazdach spotkałam się z moim byłym. Moment kiedy zobaczyłam go w samochodzie był w pierwszej chwili straszny, bałam się, że coś wróci, że się rozkleję. Ale chwila... Przecież ja mam kochającego, czułego faceta i dlaczego ja mam wspominać i rozklejać się nad dupkiem, który mnie zranił? Wzięłam się w garść i z uśmiechem na ustach odwiozłam go do domu w ramach jazd. I ciekawe co sobie (debil...wrrr.) pomyślał kiedy na jego widok serce już nie skacze mi do gardła. Ani nie okazuję mu jakiejkolwiek tęsknoty. Żyjemy do przodu kobitki, nie do tyłu ; )) całuję !
|
#2670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak sobie pomyślę, że oni sobie tam słodzą... A co najgorsze, to cały weekend spędzę w domu, więc boję się, że mogę nie wytrzymać... Mam nadzieję, że dzięki temu, że mam pewność, że są razem będzie boleć bardziej, ale krócej... Niestety... Przy każdym przecież tracimy coś, co jest nam bliskie...
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

w każdym razie postanowiłam olać go i zacząć żyć.. spotykałam się z chłopakiem, który był po prostu idealny, romantyczny, kochający, wpatrzony we mnie jak w obrazek, no pokroić by się dał za mnie i upiec. A ja co? Ciągle wspominałam tamtego "chama", tęskniłam, płakałam nocami, w końcu powiedziałam mojemu nowemu chłopakowi że to nie ma sensu
zła jestem na siebie że tego nie potrafię. Już nie wiem czy jestem uzależniona, przyzwyczajona czy zakochana

Póki nie widzę żadnych buziaczków ani jego gęby to jest okej.. Zobaczyłam co chciałam, myślę, że nie mam aż takich skłonności masochistycznych i nie będę odwiedzać jego profilu.
Ale patrząc z perspektywy Twojej to fakt, przyznawać się do błędów potrafią nieliczni, a to cenna umiejętność...
I lepiej, żeby tej niteczki ponownie nie wiązać... 
Miałeś, panie, złoty róg...

normalnie jestem z Ciebie dumna!