|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
a próbowałaś zrobić betę?
#3362 |
Zadomowienie
|
cora GRATULACJE
![]() ![]() ![]() ![]() pacierpku do Was tez szczescie sie usmiechnie, nawet czytajac to co napisałas dla cory ze cuda sie zdarzają i zobaczysz ze pewnego dnia tobie tez ktoś tak napisze lub sama sobie napiszesz "no i co", głeboko w to wierze że każdej ze staraczek w koncu sie uda, ja tez juz pomału traciłam nadzieje i nawet tż juz zaczął mówic o badaniach dla niego a tu suprise. wiem że łatwiej jest pisać niż to samemu przezywać i jeszcze jak psychika szfankuje, ale trzeba walczyc dalej i isc do przodu. Dziewczyny jak lezałam przed usg to miałam stracha ale jak zobaczyłam fasolke to poprostu wszystko minęlo, oczywiscie czekalam na slowa że wszystko na swoim miejscu i wyszłam od lekarza jak na skrzydłach. ŻYCZĘ TEGO KAZDEJ STARACZCE!!! potem powysyłalam mms zdjecie do tz (bo jest w delegacji) do tesciów i siostry.
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png ![]() ![]() ![]() ![]() jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-04-08 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Cora GRATULACJE !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
Raczkowanie
|
Cora wielkie gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Wtajemniczenie
|
kurcze ale jestem ospala i zmeczona przez ta pogode;(
jejku jak ja nie lubie siedziec w miejscu i czekac...juz tyle sie oczekalam na ciaze a teraz na to malenstwo trzeba tyle czekac ![]() heh...samo zajscie nie jest takie proste ,ale ciaza tez nie jest latwym stanem..ciazoweczki zgodzicie sie ze mna?
#3367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze są jakieś niedogodności ![]() Chociaż fakt, jakby mi ktoś powiedział "nie musisz dziś wstawać" to spałabym cały dzień - już trzeci dzień ![]() Dwie godziny temu też położyłam się na chwilkę... minęły dwie. I o 22-23 będę już "umierała" ![]() Dziwnie zaczyna się ten cykl.
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
Przekazałam i napisałam, że czekamy na nią
![]()
#3369 |
Raczkowanie
|
Cora
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie się ciesze już jesteś ze swoim skarbem ale się ciesze to cudonwne przeżycie! Nadia świetny masz brzusio to chłopaki szaleją co ![]() Irmusia to super, że jesteś zadowolona z lekarki oby coś zdziałała! Czemu masz leczenie? masz jakieś bakterie? w którym dc masz badać prolaktyne? ja dziś dzowoniłam do nas do lab pytać ile kosztują badania na ureoplasmę, mycoplasmę 50zl za obydwa a chlamydię 35zl jakoś dziwnie tanio... ![]() ![]() ![]()
#3370 |
Zakorzenienie
|
Alexa z imionami nadal stoimy w miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
Kornelciu gartuluję .Lilianko witamy po tej stronie brzuszka
![]() ![]() ![]() pacierpku kiedyś nadejdzie ten dzień wierzę w to ![]() nie wiem czy wam pisałam,na innym forum znam sie z dziewczyną i starała się też o dzidziusia,ale jak sie mi udało to kontakt się urwał,a teraz pisze do mnie,że i ona szczęścia się doczekała ![]() ![]() ![]()
#3372 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam dylemat z mezem bo zrezygnowalismy z imienia dla corci
![]() heh..stwierdzilismy ze Amelek jest juz duzo ... nie mam pojecia...ale co myslicie o Madzi,lub Marii??a moze Kinga...
#3373 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cora gratulacje!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zobaczysz, na Ciebie tez przyjdzie czas - ja też już nie wierzyłam że kiedyś doczekamy się maleństwa więc mocno wierzę że po prostu musiał nadejść ten właściwy moment. Na pewno będziesz mamusią - jestem tego pewna ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3374 |
Wtajemniczenie
|
dra to niesamowite,ale cudowne!!bo daje nadzieje wszystkim staraczkom i jest przykladem tego ze naprawde trzeba wierzyc w siebie i ze wszystkim sie kiedys uda...pamietacie jak ja jeczalam ,ze juz nie mam sil i ze mi sie chyba nie uda juz itd ,wiem ze to nie latwe uswiaomic sobie ze napewno sie uda ale trzeba sie nie poddawac i wierzyc...
#3375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam nic przeciwko tradycyjnym imionom, czasem brzmią lepiej niż Amelki, Julie, Natalie czy Zuzie. Przeglądając kiedyś kalendarz w oko wpadło mi imię Konstancja. Sama krążę wokół Marii Magdaleny ![]()
![]() |
#3376 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
W pełni się z Tobą zgadzam. Za każdym razem czytając o takich cudach cieplutko robi mi się na sercu. Wiem, że nie wolno się poddawać mimo, że czasami nie ma się już sił walczyć. Obyśmy jak najczęściej słyszały o takich cudach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
agawa może powinnaś powtórzyć test
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zawsze jest nadzieja,ze się uda,ale no nam łatwiej mówić,bo nam się udało.Sama zadawałam pytanie kiedy mi się uda i dzieczyny wspierały mnie,że uda sie mam wierzyć,ale mi brakowało sił,ale naszym kochanym weteranką trzeba powtarzac uda sie uda,tylko nie umiemy powiedziwec kiedy,ale na pewno beda miec swoj najwiekszy skarb ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
musicie coś postanowić ja ci dyktowac nie bede,bo każda ma inny gust ,powiem tylko tyle,ze nie lubie tych nowoczesnych i tych strodawnych co teraz panuje moda,ale to moje zdanie,to rodzice musza wiedzie jakie imie się podoba.Ja lubie proste i mniej popularne
![]() |
#3379 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Wtajemniczenie
|
tak dziewczynki,najwazniejsze zeby mi sie podobalo ale tez jestem zdania ze lepiej dac proste imie ...mnie tez coraz mniej podobaja sie julki,oliwie itd..
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- ciekawe jak tam cora i lila ![]() pewnie sa w 7 niebie.. ![]() ale super ze ma ja juz przy sobie!
#3381 |
Zakorzenienie
|
Irmusia cieszę się, że znalazłaś fajną ginkę
![]() ![]() Agawa ![]() CORA GRATULUJE ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
Cora gratulacje
![]() Paierpku przytulam mocno. ![]() Irmusia super, ze lekarka okazała się kompetentna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Raczkowanie
|
Agawa
![]() [/QUOTE] Dziękuję bardzo ![]() malina Amelek, Julii, Oliwii jest już bardzo dużo, z tego co się orientuje to bardzo popularne imiona. Tak samo jak Kuba czy Bartosz. Wiem coś na ten temat bo pracuję w przedszkolu ![]() ![]() Najważniejsze żeby Wam się imię podobało |
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
![]() Jak dobrze, że to już weekend...jeszcze 2,5h i mam wolne ![]() Agawa mocno trzymam kciuki ![]() ![]() Malinko imię to Wam sie przede wszystkim musi podobać ![]() ![]() Miłego weekendu życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś miałam podobnie, że zdarzał się nagle jakiś dłuższy cykl, zwykle jeden w roku, też robiłam wtedy testy. Potem zaczęłam mierzyć temperaturę i wtedy juz wiedziałam, kiedy mniej więcej była owulacja, kiedy spodziewać się @ i czy ewentualnie robić test. Mi to bardzo pomogło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Raczkowanie
|
Taki właśnie mam zamiar DAnia. Od nowego cyklu chce zacząć mierzyć temperaturę. Możesz mi powiedzieć jakiego używasz termometru?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też po dłuższym cyklu stwierdziłam, że zaczynam regularnie mierzyć temp (i chcę w tym wytrwać). Wczoraj był trzeci dzień i z 36.6 miałam 36.8 ![]() więc może jakieś przeziębienie się szykuje ![]()
![]() |
#3389 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze sztucznych witamin biorę tylko kwas foliowy. Po innych sztucznych witaminach od razu jestem chora ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.