|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Nie mogę się doczekać jutra,bo minie 2 miesiąc mojej diety i napisze Wam ile schudłam Moja mama stwierdziła,że od kiedy jestem na diecie "jestem zupełnie inną osobą".Mam więcej energii,chce mi się z domu wyjść,więcej czasu spędzam na powietrzu i co dla mnie ważne nie wkurzam się jak chłopak mnie dotyka(bo już do tego doszło,że mnie to denerwowało-wszystko przez to,że byłam gruba).Nie często piszę na naszym forum,ale śledzę co u Was kobietki.PRZESYŁAM WSZYSTKIM DUKANOWYM KOBIETKĄ BUZIOLE!!!---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Aaaa może mój spadek nie będzie zbytnio efektowny,bo powinnam jutro dostać @
|
#2073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ależ dziwnie zabrzmiało :P ale oprócz pobierania krewki, wkuwają się we mnie, bo oddaję krew, staram się regularnie, choć odrzucili mnie ostatnio (jeszcze przed dukaniem) bo słabe wyniki miałam, ale niedługo znów się wybieram
|
|
#2074 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to super że dieta tak pozytywnie na ciebie wpływa! oby tak dalej i pisuj częściej u nas! w końcu mam wolne po ciężkim tygodniu więc czas naaa.... ZAKUPY! wpadnę do second-handu a nuż coś fajnego niedrogiego wpadnie w łapki a potem Bierdonke nawiedzę bo w lodówce tylko światło w s-h pewno mi długo zejdzie bo to gigant jest (większy niż biedronka nad którą jest) no i przebrnięcie przez to co na wagę to większa robota ale wieczorem wracam do was |
|
|
|
|
#2075 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a dzisiaj kupiłam.. parówki z łososia norweskiego! lecę robić placki z kapusty kiszonej, miłego popołudnia dziewczyny! |
|
|
|
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() U mnie dzisiaj spadek 0,5 ! już 75,8 jakoś teraz zaczęło szybciej lecieć znów ![]() Już po obiadku i satino ![]() Zakupiłam dziś belisse, bo moje włosy i paznokcie wołały o pomoc ! Mam nadzieje, że jakoś to je ogarnie...bo mam już dosyć moich paznocki, chociaż o dziwo odrosły ostatnio trochę..
Gosia. .sam sobie narysuj świat. coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap. Edytowane przez ch0colate Czas edycji: 2011-04-08 o 16:18 |
|
|
|
#2077 |
|
Raczkowanie
|
Kochane! Chyba mamy znowu dni spadków! Gratuluję i
U mnie również spadek i to po PW, więc WOW!! Do końca zostało mi tylko 4,2 kg;] Byłam dziś u mamci i przejrzałam moje stare za małe piękne ciuchy i się w nie zmieściłam, co lepsze to leżą idealnie, czyli wróciłam do do mojego kochanego rozmiarku!!! Dwie spódnice jeszcze z 3 gimnazjum czyli mają już z 5 lat!! Oczywiście za TŻtem bardzo tęsknie,ale na szczęście ktoś wymyślił Skypa,więc nawet widzę jego buźkę,on niestety mojej nie bo nie mam kamerki;p;p Ściskam Was żabcie moje |
|
|
|
#2078 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie Na szczęscie piwa nie lubie, na pizzy nie mam ochoty bardziej na coś słodkiego Przykładowo michałki białe które czekają w szafie na 3 faze która miała się już rozpocząć wg. testu dukana
|
|
|
|
|
#2079 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaktualizuj sobie podpis;DCytat:
może zdążysz przejsć na III fazę jak TZ wróci? pójdziecie sobie na ucztęęęę![]() Cytat:
kochają, to poczekają!:P** a ja poprosiłam TŻta, żeby przekazał tacie (który pracuje w Belgii), żeby mi przywiózł, takie brzoskwiniowe piwo... jako dziecko, czytając o ambrozji napoju bogów, właśnie tak sobie ją wyobrażałam...a to piwo, to po prostu coś cudownego. strasznie drogie (ponad 10 zł za 330 ml!), 2,5 % alko i po prostu NIEBO w gębie. nie ma nic cudowniejszego na świecie chyba. i tata TŻta mi przywiezie i to będzie pierwsza rzecz ucztowa na III fazie. o. i będzie mnie motywować i stać w lodówce, jak drogi szampan na szczególne okazje:P
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-04-08 o 17:57 |
|||
|
|
|
#2080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O rety Dziewczyny ależ mnie spotkała przygoda! Rozmawiałam przez tel z narzeczonym i podpalałam jednocześnie gaz. Chciałam zdmuchnąć zapałkę i podpaliły mi się włosy!!!!!!!!! bez fryzjera się chyba nie obejdzie
|
|
#2081 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Brzoskwiniowe piwo brzmi ciekawie Moim ucztowem daniem będą chyba michałki Jakiś pechowy dzień dzisiaj TŻ dzwonił przed chwilą, że miał wypadek - motorem wjechali mu w bok ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o moja wage to jak przechodzilam przymusowo na FIII bylo 63 kg a teraz mam 62 ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Moze dlatego , ze wogle nie chcialam przechodzic na FIII brakowalo mi jeche 3 kg. do mojej wymarzonej wagi ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
zreszta wlasnie dlatego zaczelam dukac , zeby moj apetyt na slodkosci jakos na cos innego zamienic .Fajnie , ze ktos pomoze ci w tej ciezkiej sytuacji
|
|
#2083 |
|
Rozeznanie
|
hej szczuplutkie
ja dziś spadeczek zaliczyłam pomimo wczorajszego PW -0.4 TŻ mi się rozchorował... byłam dziś u lekarza i dostałam skierowania na badania, ale zrobię dopiero za półtora tyg. bo mama zapomniała zabrać mi tych pojemniczków na krew, jakkolwiek to się nazywa i sama by mi pobrała, bo moja pani przyjmowała dopiero po 12 i już nie chcieli mi niektórych badań zrobić, kazali rano na czczo ![]() ja też czuję się o wiele lepiej na dukanie ![]() i w związku z moimi bólami głowy mam wykonać badanie dna oka i będzie pani myśleć dalej nad tym gdzie by mnie tu posłać
Limitless Web3.0 Crypto Exchange - Buy, Sell, and Swap Crypto: Simple, Fast, Free of Custody Edytowane przez izuulkaa Czas edycji: 2011-04-08 o 19:00 |
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Jeszcze tak mi sie przypomnialo o @ podobno jesli ktos ma problemy z regularnoscia to moze to byc ( ale oczywiscie nie musi ) spowodowane niedoborem tluszczu w organizmie . Dlatego tak wazne jest w naszej diecie jesc produkty i nabial ktore zawieraja tluszczu a nie 0% . Tyle , ze my tutaj dobrze o tym wiemy , ale na niektorych forach to az glowa boli..... gdzie jest JEDYNNA ?
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-04-08 o 19:22 |
|
|
|
#2085 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2086 |
|
Raczkowanie
|
jedyna mozesz zastac dosc czesto na fejsie :P
hej dziewoje.. ja sie chyba przestane wazyc, bo mnie to tyyylko doluuuuje ;( w dodatku ciezka pogoda za oknem ![]() dzis z rodzicami kupilismy kielkownik;p wysiewa sie nasionka i juz niedlugo beda kielki do jedzenia mam rzodkiewke, mieszanka chinska, fasole mung i jeszcze jakas delikatna mieszanke fajne to to ![]() zjadlam jajka faszerowane bez majonezu...i jakas niestrawnosc chyba mam:/ po rzodkiewce i szczypiorku:/ moj humor chyba uciekl w sina dal
|
#2087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw się.. ach jak mnie wszystko wkurza wrrrr
|
|
#2088 | |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane,nie było mnie kilka dni,
za spadki wagi a wzrosty niech idą PRECZ!Cytat:
Dukan-start 16.02.2011r.(116kg),wzros t 165cm 30.05.2011r.-99kg(razem -17kg) 11.11.2011r.-ponownie 99kg Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY Cel II- 80kg Cel III-70kg(wg.testu Dukana) Edytowane przez nikamo36 Czas edycji: 2011-04-08 o 20:49 |
|
|
|
|
#2089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
Mój Tż robi dziś fasolke po bretońsku dla siebie i synka,pachnie w całym domu ale nie dam się,mam tortille na kolację PYCHA!
|
#2091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzę w spódniczkach z przed 4,5 lat TO SUPER UCZUCIE
|
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Metal_fish dzięki za odp.no taka nasz biurokracja w szpitalach
![]() Cytat:
.Będzie ok.,po mału do celu
|
|
#2093 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Trwam, nie grzeszę. Aczkolwiek waga jakoś nie chce lecieć. Na pierwszym dniu P, po W, odrazu wszystko zleciało, to co przybralo się na PW, na drugi dzień zaskoczenie, bo jeszcze -0,5kg odeszło. Chodziłam szczęśliwa, bo nigdy tak dużo mi naraz nie spadło. 3 dnia się waże a tu znowu te 0,5kg do przodu, może dlatego, że na drugi dzień przyszła @ ![]() ehhh wyżaliłam się, ale wam gratuluje wszystkich spadków, i co niektórym tutaj co wrzucaja zdjęcia tak zazdroszcze ale i ![]() buźka
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Cały dzień nie miałam prądu na dzielnicy Dziś w pracy robiłam babce oczyszczanie twarzyczki ależ była zadowolona ![]() Jutro rano jadę do klientki zrobić jej makijaż na jej ślub. Ale się boję!!
|
#2095 |
|
Wtajemniczenie
|
i Nadia?
![]() ale sie objadłam na kolację:P jajko sadzone na wędlince i do tego 2 pomidoryy z cebula tu na wsi, jednak dużo smaczniejsze niż w mieście:P mama też zrobiła taki zawijaniec, podam Wam taki wstępny przepis, a jakby ktoś był zainteresowany to dokładny wezmę od mamy:P mi tam średnio smakowało, ale mama, babcia i ciotki zachwalają, więc a nóz komuś podpasuje: miesza się jajko ze szpinakiem i do pieca, robi się taki placek z tego, potem smaruje się białym serem i daje łososia wędzonego i zawija się jak roladę, wygląda bardzo fajnie i kolorowo, jak ktoś lubi szpinak i łososia to pewnie pyszne, mi łosoś wędzony średnio smakuje, wolę makrelę lub pstrąga:P
|
|
#2096 |
|
Rozeznanie
|
Pati
to wielkie wyzwanie ![]() spiszesz się na medal makrelę wędzoną zjadłam... nie lubię ryb, ale ona jakoś mi smakuje tylko czasami trafię na tą część od skóry ciemną... i jest fuu
|
#2097 |
|
Zadomowienie
|
Kochane,na włosy i paznokcie dobry jest
SKRZYP POLNY+MIKROELEMENTY(OK.18 ZŁ) w Tesco na ladach z tabletkami,trzeba brać 2 razy w roku po zimie i na jesień,mi pomogło
|
#2098 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale maseczke oczyszczającą i tak se zrobie dzięki Paati za przypomnienie możecie polecić dobry balsam brązujący? bo pora się trochę "podopalić" a wolałabym uniknąć solarium :/---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
jak ja loffciam pomidorki a zawijaniec brzmi bosko bo wszystko to co tygryski lubią najbardziej: i szpinak i łosoś |
|||||
|
|
|
#2099 |
|
Rozeznanie
|
Ojejjjjj!!!!!!!!!!!!!!!! Mam jednak nadzieję, że Jemu nic się nie stało?????
|
#2100 |
|
Rozeznanie
|
używałam kiedyś jakiegoś balsamu, który miał delikatnie "opalać" i tylko plamy miałam same
![]() a solarium bardzo lubię ostatnio byłam w zeszłym roku przed 100... więc nie zakładam fun clubu sztucznej opalenizny ale wybieram się w niedługim czasie 1-2 max, żeby się dobarwić trochę ![]() w moim przypadku tylko stojące wchodzi w grę, po łóżku mam zawsze 2 plamy nieopalone na łopatkach
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

Nie mogę się doczekać jutra,bo minie 2 miesiąc mojej diety i napisze Wam ile schudłam
to super że dieta tak pozytywnie na ciebie wpływa! oby tak dalej
i pisuj częściej u nas!
ale wieczorem wracam do was 

Na szczęscie piwa nie lubie, na pizzy nie mam ochoty bardziej na coś słodkiego
bez fryzjera się chyba nie obejdzie 

też chudnie 
mam rzodkiewke, mieszanka chinska, fasole mung i jeszcze jakas delikatna mieszanke
.Będzie ok.,po mału do celu
tu na wsi, jednak dużo smaczniejsze niż w mieście:P
możecie polecić dobry balsam brązujący? bo pora się trochę "podopalić" a wolałabym uniknąć solarium :/