DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 15:11   #2071
201604301943
Konto usunięte

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
no jak ostatnio byłam na pobraniu to TŻtowi od razu przestało, a mi ciekło i ciekło... jakieś hm...5 minut? dziś też. siniaków za to w ogóle nie mam (a TŻtowi wtedy na pół ręki wyszło, bo 1 raz w życiu:P - a potem oddał krew, mój bohater!)

ogólnie wydaje mi się, że jak się skaleczę to bardzo szybko przestaje lecieć, więc może żyła się wysłuŻYŁA. a na drugiej ręce nie widać w ogóle i od zawsze maltretują mi tą lewą:P a troche się już napobierałam krwi i trochę zastrzyków też miałam, więc może dam jej odpocząć i będę kazać wkłuwać się w prawą:P

dziękuję Ci nasz doktorku wątkowy!
też myślą że to ta żyła się wysłuŻYŁA. mów o tym laborantkom, niech próbują z inncyh pobrać... u mnie to w żadną się wkłuć nie potrafią - jestem postrachem laboratoriów
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:34   #2072
Blanka_89
Raczkowanie

CześćNie mogę się doczekać jutra,bo minie 2 miesiąc mojej diety i napisze Wam ile schudłamMoja mama stwierdziła,że od kiedy jestem na diecie "jestem zupełnie inną osobą".Mam więcej energii,chce mi się z domu wyjść,więcej czasu spędzam na powietrzu i co dla mnie ważne nie wkurzam się jak chłopak mnie dotyka(bo już do tego doszło,że mnie to denerwowało-wszystko przez to,że byłam gruba).Nie często piszę na naszym forum,ale śledzę co u Was kobietki.PRZESYŁAM WSZYSTKIM DUKANOWYM KOBIETKĄ BUZIOLE!!!

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Aaaa może mój spadek nie będzie zbytnio efektowny,bo powinnam jutro dostać @
Marzę o tatuażu!
14.11.2012.
Blanka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:52   #2073
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
też myślą że to ta żyła się wysłuŻYŁA. mów o tym laborantkom, niech próbują z inncyh pobrać... u mnie to w żadną się wkłuć nie potrafią - jestem postrachem laboratoriów
Ja na szczęście nie mam takich problemów jeszcze, choć już wiele razy ktoś używał mojej żyłki ależ dziwnie zabrzmiało :P ale oprócz pobierania krewki, wkuwają się we mnie, bo oddaję krew, staram się regularnie, choć odrzucili mnie ostatnio (jeszcze przed dukaniem) bo słabe wyniki miałam, ale niedługo znów się wybieram
Stary 2011-04-08, 15:53   #2074
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Blanka_89 Pokaż wiadomość
CześćNie mogę się doczekać jutra,bo minie 2 miesiąc mojej diety i napisze Wam ile schudłamMoja mama stwierdziła,że od kiedy jestem na diecie "jestem zupełnie inną osobą".Mam więcej energii,chce mi się z domu wyjść,więcej czasu spędzam na powietrzu i co dla mnie ważne nie wkurzam się jak chłopak mnie dotyka(bo już do tego doszło,że mnie to denerwowało-wszystko przez to,że byłam gruba).Nie często piszę na naszym forum,ale śledzę co u Was kobietki.PRZESYŁAM WSZYSTKIM DUKANOWYM KOBIETKĄ BUZIOLE!!!

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Aaaa może mój spadek nie będzie zbytnio efektowny,bo powinnam jutro dostać @
dobrze wnioskuję że ważysz się 1 w miesiącu? jeśli tak to mimo @ pewnie spadek będzie niezły to super że dieta tak pozytywnie na ciebie wpływa! oby tak dalej i pisuj częściej u nas!

w końcu mam wolne po ciężkim tygodniu więc czas naaa.... ZAKUPY! wpadnę do second-handu a nuż coś fajnego niedrogiego wpadnie w łapki a potem Bierdonke nawiedzę bo w lodówce tylko światło w s-h pewno mi długo zejdzie bo to gigant jest (większy niż biedronka nad którą jest) no i przebrnięcie przez to co na wagę to większa robota ale wieczorem wracam do was
Stary 2011-04-08, 16:11   #2075
paulaaaaaaa
Przyczajenie

Cytat:
"jestem zupełnie inną osobą".Mam więcej energii,chce mi się z domu wyjść,więcej czasu spędzam na powietrzu
Ja mam dokładnie tak samo! mam w sobie tyle dobrej energii, że nawet deszcz za oknem nie psuje mi humoru
a dzisiaj kupiłam.. parówki z łososia norweskiego! nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje! mam nadzieję, że choć trochę zaspokoją mój apetyt na paróweczki
lecę robić placki z kapusty kiszonej, miłego popołudnia dziewczyny!
paulaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:13   #2076
ch0colate
Zadomowienie

GG do ch0colate

Cześć
U mnie dzisiaj spadek 0,5 ! już 75,8 jakoś teraz zaczęło szybciej lecieć znów
Już po obiadku i satino

Zakupiłam dziś belisse, bo moje włosy i paznokcie wołały o pomoc ! Mam nadzieje, że jakoś to je ogarnie...bo mam już dosyć moich paznocki, chociaż o dziwo odrosły ostatnio trochę..

.sam sobie narysuj świat. coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap.

Edytowane przez ch0colate
Czas edycji: 2011-04-08 o 16:18
ch0colate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 17:12   #2077
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Kochane! Chyba mamy znowu dni spadków! Gratuluję i dla każdej!
U mnie również spadek i to po PW, więc WOW!! Do końca zostało mi tylko 4,2 kg;]
Byłam dziś u mamci i przejrzałam moje stare za małe piękne ciuchy i się w nie zmieściłam, co lepsze to leżą idealnie, czyli wróciłam do do mojego kochanego rozmiarku!!! Dwie spódnice jeszcze z 3 gimnazjum czyli mają już z 5 lat!!

Oczywiście za TŻtem bardzo tęsknie,ale na szczęście ktoś wymyślił Skypa,więc nawet widzę jego buźkę,on niestety mojej nie bo nie mam kamerki;p;p

Ściskam Was żabcie moje
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 17:28   #2078
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Kochana nie poddawaj się! I żadnej pizzy i piwa! Bo będą...
Cytat:
TŻ ma ode mnie wspierać cię ma a nie!
a smęcić nam możesz jak najbardziej! to pomaga jak się człowiek wygada

Dzięki dziewczyny za wsparcie Cięzko jest troche jak sie nie ma w temacie diety wsparcia u TŻ Na szczęscie piwa nie lubie, na pizzy nie mam ochoty bardziej na coś słodkiego Przykładowo michałki białe które czekają w szafie na 3 faze która miała się już rozpocząć wg. testu dukana
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 17:52   #2079
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ch0colate Pokaż wiadomość
Cześć
U mnie dzisiaj spadek 0,5 ! już 75,8 jakoś teraz zaczęło szybciej lecieć znów
Już po obiadku i satino
gratkiii zaktualizuj sobie podpis;D
Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Byłam dziś u mamci i przejrzałam moje stare za małe piękne ciuchy i się w nie zmieściłam, co lepsze to leżą idealnie, czyli wróciłam do do mojego kochanego rozmiarku!!! Dwie spódnice jeszcze z 3 gimnazjum czyli mają już z 5 lat!!

Oczywiście za TŻtem bardzo tęsknie,ale na szczęście ktoś wymyślił Skypa,więc nawet widzę jego buźkę,on niestety mojej nie bo nie mam kamerki;p;p

Ściskam Was żabcie moje
fajnie by było,gdyby to był tydzień spadków;P gratki wejścia w stare ciuchy może zdążysz przejsć na III fazę jak TZ wróci? pójdziecie sobie na ucztęęęę
Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie Cięzko jest troche jak sie nie ma w temacie diety wsparcia u TŻ Na szczęscie piwa nie lubie, na pizzy nie mam ochoty bardziej na coś słodkiego Przykładowo michałki białe które czekają w szafie na 3 faze która miała się już rozpocząć wg. testu dukana
nie daj się tam żadnym michałkom kochają, to poczekają!:P

**
a ja poprosiłam TŻta, żeby przekazał tacie (który pracuje w Belgii), żeby mi przywiózł, takie brzoskwiniowe piwo... jako dziecko, czytając o ambrozji napoju bogów, właśnie tak sobie ją wyobrażałam...a to piwo, to po prostu coś cudownego. strasznie drogie (ponad 10 zł za 330 ml!), 2,5 % alko i po prostu NIEBO w gębie. nie ma nic cudowniejszego na świecie chyba. i tata TŻta mi przywiezie i to będzie pierwsza rzecz ucztowa na III fazie. o. i będzie mnie motywować i stać w lodówce, jak drogi szampan na szczególne okazje:P

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-04-08 o 17:57
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 18:05   #2080
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:

Ściskam Was żabcie moje
Takie przymierzanie starych ciuszków daje większego powera do dalszej walki z kg, dlatego gratuluję
O rety Dziewczyny ależ mnie spotkała przygoda! Rozmawiałam przez tel z narzeczonym i podpalałam jednocześnie gaz. Chciałam zdmuchnąć zapałkę i podpaliły mi się włosy!!!!!!!!! O szok!!! ale jak szybko to wszystko szło! No i teraz mam takie spalone końcówki... bez fryzjera się chyba nie obejdzie
Stary 2011-04-08, 18:24   #2081
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
gratkiii zaktualizuj sobie podpis;D

fajnie by było,gdyby to był tydzień spadków;P gratki wejścia w stare ciuchy może zdążysz przejsć na III fazę jak TZ wróci? pójdziecie sobie na ucztęęęę
nie daj się tam żadnym michałkom kochają, to poczekają!:P

**
a ja poprosiłam TŻta, żeby przekazał tacie (który pracuje w Belgii), żeby mi przywiózł, takie brzoskwiniowe piwo... jako dziecko, czytając o ambrozji napoju bogów, właśnie tak sobie ją wyobrażałam...a to piwo, to po prostu coś cudownego. strasznie drogie (ponad 10 zł za 330 ml!), 2,5 % alko i po prostu NIEBO w gębie. nie ma nic cudowniejszego na świecie chyba. i tata TŻta mi przywiezie i to będzie pierwsza rzecz ucztowa na III fazie. o. i będzie mnie motywować i stać w lodówce, jak drogi szampan na szczególne okazje:P

Brzoskwiniowe piwo brzmi ciekawie Moim ucztowem daniem będą chyba michałki

Jakiś pechowy dzień dzisiaj TŻ dzwonił przed chwilą, że miał wypadek - motorem wjechali mu w bok
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 18:56   #2082
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
A no chudnie się Moja sąsiadka też już jest na III fazie i jeszcze jej waga spada! A mój hasbent na pół-IIIfazie też chudnie
Hej laseczkiwlasnie z pracki nadaje mam nadzieje , ze szef mie wpadnie na pomysl , zeby zobaczyc co tu sie dzieje

jesli chodzi o moja wage to jak przechodzilam przymusowo na FIII bylo 63 kg a teraz mam 62

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
a czemu 3 dni białek?
Moze dlatego , ze wogle nie chcialam przechodzic na FIII brakowalo mi jeche 3 kg. do mojej wymarzonej wagi Obecnie potrzebuje tez duzej ilosci bialek wiec dalej ciagne 3/3 tylko na PW mam weglowodany w postaci makaronu , ryzu,chleba itp.

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
No ładnie myślę, że bardzo dużo dają te treningi. a te drożdżówki i placuszki to takie normalne czy dukanowe??? Jestem już po rozmowie z doradcą, który poprowadzi moją walkę o odszkodowanie. Uffffffffffffff wreszcie czuję, że może wszystko wyjdzie na prostą
buleczki i drozdzowki oczywiscie dukanowe - juz sie jakos przyzwyczailam zreszta wlasnie dlatego zaczelam dukac , zeby moj apetyt na slodkosci jakos na cos innego zamienic .

Fajnie , ze ktos pomoze ci w tej ciezkiej sytuacji
Stary 2011-04-08, 18:58   #2083
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

hej szczuplutkie
ja dziś spadeczek zaliczyłam pomimo wczorajszego PW
-0.4

TŻ mi się rozchorował...

byłam dziś u lekarza i dostałam skierowania na badania, ale zrobię dopiero za półtora tyg. bo mama zapomniała zabrać mi tych pojemniczków na krew, jakkolwiek to się nazywa i sama by mi pobrała, bo moja pani przyjmowała dopiero po 12 i już nie chcieli mi niektórych badań zrobić, kazali rano na czczo

ja też czuję się o wiele lepiej na dukanie jakoś tak żyję szczęśliwsza

i w związku z moimi bólami głowy mam wykonać badanie dna oka i będzie pani myśleć dalej nad tym gdzie by mnie tu posłać

Edytowane przez izuulkaa
Czas edycji: 2011-04-08 o 19:00
izuulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 19:19   #2084
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Dzień doberek!!!

Komunikuję, że u mnie od dziś równo -7kg!!!
GRATULACJE

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Jeszcze tak mi sie przypomnialo o @ podobno jesli ktos ma problemy z regularnoscia to moze to byc ( ale oczywiscie nie musi ) spowodowane niedoborem tluszczu w organizmie . Dlatego tak wazne jest w naszej diecie jesc produkty i nabial ktore zawieraja tluszczu a nie 0% .
Tyle , ze my tutaj dobrze o tym wiemy , ale na niektorych forach to az glowa boli.....

gdzie jest JEDYNNA ?

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2011-04-08 o 19:22
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 19:39   #2085
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paulaaaaaaa Pokaż wiadomość
Ja mam dokładnie tak samo! mam w sobie tyle dobrej energii, że nawet deszcz za oknem nie psuje mi humoru
a dzisiaj kupiłam.. parówki z łososia norweskiego! nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje! mam nadzieję, że choć trochę zaspokoją mój apetyt na paróweczki
lecę robić placki z kapusty kiszonej, miłego popołudnia dziewczyny!
powiedz gdzie to kupuje się takie parówki? ;> i czy skład dukanowy?

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Takie przymierzanie starych ciuszków daje większego powera do dalszej walki z kg, dlatego gratuluję
O rety Dziewczyny ależ mnie spotkała przygoda! Rozmawiałam przez tel z narzeczonym i podpalałam jednocześnie gaz. Chciałam zdmuchnąć zapałkę i podpaliły mi się włosy!!!!!!!!! O szok!!! ale jak szybko to wszystko szło! No i teraz mam takie spalone końcówki... bez fryzjera się chyba nie obejdzie
dobrze że nic poważniejszego ci się nie stało włos nie papieros - odrośnie!
Stary 2011-04-08, 19:49   #2086
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
gdzie jest JEDYNNA ?
jedyna mozesz zastac dosc czesto na fejsie :P

hej dziewoje.. ja sie chyba przestane wazyc, bo mnie to tyyylko doluuuuje ;( w dodatku ciezka pogoda za oknem
dzis z rodzicami kupilismy kielkownik;p wysiewa sie nasionka i juz niedlugo beda kielki do jedzenia mam rzodkiewke, mieszanka chinska, fasole mung i jeszcze jakas delikatna mieszanke fajne to to

zjadlam jajka faszerowane bez majonezu...i jakas niestrawnosc chyba mam:/ po rzodkiewce i szczypiorku:/
moj humor chyba uciekl w sina dal

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 20:25   #2087
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
jedyna mozesz zastac dosc czesto na fejsie :P

hej dziewoje.. ja sie chyba przestane wazyc, bo mnie to tyyylko doluuuuje ;( w dodatku ciezka pogoda za oknem
dzis z rodzicami kupilismy kielkownik;p wysiewa sie nasionka i juz niedlugo beda kielki do jedzenia mam rzodkiewke, mieszanka chinska, fasole mung i jeszcze jakas delikatna mieszanke fajne to to

zjadlam jajka faszerowane bez majonezu...i jakas niestrawnosc chyba mam:/ po rzodkiewce i szczypiorku:/
moj humor chyba uciekl w sina dal
ja też humor spieprzony..
nie martw się..
ach jak mnie wszystko wkurza wrrrr

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 20:47   #2088
nikamo36
Zadomowienie

Witam Kochane,nie było mnie kilka dni,za spadki wagi a wzrosty niech idą PRECZ!

Cytat:
GRATULACJE

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Jeszcze tak mi sie przypomnialo o @ podobno jesli ktos ma problemy z regularnoscia to moze to byc ( ale oczywiscie nie musi ) spowodowane niedoborem tluszczu w organizmie . Dlatego tak wazne jest w naszej diecie jesc produkty i nabial ktore zawieraja tluszczu a nie 0% .
Tyle , ze my tutaj dobrze o tym wiemy , ale na niektorych forach to az glowa boli.....

gdzie jest JEDYNNA ?
Jeśli chodzi o @ to ja też dostałam po 37 dniach ale nie jest tak obfity jak przed dietą(jakiś+)chociaż nigdy nie jadłam produktów 0%tłuszczu(ale dopuszczlane do 4%)
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)

Edytowane przez nikamo36
Czas edycji: 2011-04-08 o 20:49
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 20:52   #2089
Blanka_89
Raczkowanie

Cytat:
dobrze wnioskuję że ważysz się 1 w miesiącu? jeśli tak to mimo @ pewnie spadek będzie niezły to super że dieta tak pozytywnie na ciebie wpływa! oby tak dalej i pisuj częściej u nas!

w końcu mam wolne po ciężkim tygodniu więc czas naaa.... ZAKUPY! wpadnę do second-handu a nuż coś fajnego niedrogiego wpadnie w łapki a potem Bierdonke nawiedzę bo w lodówce tylko światło w s-h pewno mi długo zejdzie bo to gigant jest (większy niż biedronka nad którą jest) no i przebrnięcie przez to co na wagę to większa robota ale wieczorem wracam do was
Staram się ważyć jak najrzadziej,bo waga szaleje.Raz pokazuje tak,raz tak...
Marzę o tatuażu!
14.11.2012.
Stary 2011-04-08, 20:53   #2090
nikamo36
Zadomowienie

Mój Tż robi dziś fasolke po bretońsku dla siebie i synka,pachnie w całym domu ale nie dam się,mam tortille na kolację PYCHA!
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-08, 20:56   #2091
Blanka_89
Raczkowanie

Cytat:

Ściskam Was żabcie moje
Ja też ostatnio musiałam zrobić porządki w szafie,bo mam wszystko za dużeChodzę w spódniczkach z przed 4,5 latTO SUPER UCZUCIE
Marzę o tatuażu!
14.11.2012.
Stary 2011-04-08, 21:04   #2092
nikamo36
Zadomowienie

Metal_fish dzięki za odp.no taka nasz biurokracja w szpitalach
Cytat:
Ta dieta ma to do siebie,że raz wzrosty raz spadki,ja się ważę co 10dni po pw(5/5) ale wczoraj się ważyłam po mimo @(od przedwczoraj) i spadło -0,6kg.Będzie ok.,po mału do celu
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-08, 21:07   #2093
lux_
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Trwam, nie grzeszę.
Aczkolwiek waga jakoś nie chce lecieć. Na pierwszym dniu P, po W, odrazu wszystko zleciało, to co przybralo się na PW, na drugi dzień zaskoczenie, bo jeszcze -0,5kg odeszło. Chodziłam szczęśliwa, bo nigdy tak dużo mi naraz nie spadło. 3 dnia się waże a tu znowu te 0,5kg do przodu, może dlatego, że na drugi dzień przyszła @ I wiem, że to pewnie od niej wzorsło, a teraz jeszcze znowu PW i chodze jak piłka. ;/ Wiem, wiem, że to minie, ale to takie demotywujące jest ;/ Określiłam sobie cel, że jak pojade na świeta to będzie 6 z przodu, a tu nie wiem czy mi się uda te 1,5kg zrzucic przez 1,5 tyg bo mi tak wolno waga spada, a tak grzecznie dukam
ehhh wyżaliłam się, ale wam gratuluje wszystkich spadków, i co niektórym tutaj co wrzucaja zdjęcia tak zazdroszcze ale i
buźka

15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

Najgorszy jest ból, gdy kobieta nie podoba się samej sobie.
lux_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 21:10   #2094
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Heeej
Cały dzień nie miałam prądu na dzielnicy
Dziś w pracy robiłam babce oczyszczanie twarzyczki ależ była zadowolona
Jutro rano jadę do klientki zrobić jej makijaż na jej ślub. Ale się boję!! Taka odpowiedzialność kurdee ale dobrze będzie już dziś z pracy zabrałam kufer kosmetyków i jutro będę działać

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 21:20   #2095
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
gdzie jest JEDYNNA ?
i Nadia?

ale sie objadłam na kolację:P jajko sadzone na wędlince i do tego 2 pomidoryy z cebula tu na wsi, jednak dużo smaczniejsze niż w mieście:P

mama też zrobiła taki zawijaniec, podam Wam taki wstępny przepis, a jakby ktoś był zainteresowany to dokładny wezmę od mamy:P mi tam średnio smakowało, ale mama, babcia i ciotki zachwalają, więc a nóz komuś podpasuje:

miesza się jajko ze szpinakiem i do pieca, robi się taki placek z tego, potem smaruje się białym serem i daje łososia wędzonego i zawija się jak roladę, wygląda bardzo fajnie i kolorowo, jak ktoś lubi szpinak i łososia to pewnie pyszne, mi łosoś wędzony średnio smakuje, wolę makrelę lub pstrąga:P
Stary 2011-04-08, 21:21   #2096
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Pati
to wielkie wyzwanie
spiszesz się na medal

makrelę wędzoną zjadłam... nie lubię ryb, ale ona jakoś mi smakuje tylko czasami trafię na tą część od skóry ciemną... i jest fuu
Stary 2011-04-08, 21:26   #2097
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
regularnie raz dziennie. Narazie nasmarowałam paznokcie oliwą
Kochane,na włosy i paznokcie dobry jest
SKRZYP POLNY+MIKROELEMENTY(OK.18 ZŁ) w Tesco na ladach z tabletkami,trzeba brać 2 razy w roku po zimie i na jesień,mi pomogło
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-08, 21:31   #2098
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o @ to ja też dostałam po 37 dniach ale nie jest tak obfity jak przed dietą(jakiś+)chociaż nigdy nie jadłam produktów 0%tłuszczu(ale dopuszczlane do 4%)
do dobrej pracy hormonów odpowiedzialnych za @ najlepiej przyczynia się tłuszcz z ryb - dlatego jedzmy ich dużo! w końcu "ryba pływa na wszystko"

Cytat:
popieram taką metodę. po co się frustrować co chwila, tak przynajmniej widzi się spadki

Cytat:
Napisane przez lux_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Trwam, nie grzeszę.
Aczkolwiek waga jakoś nie chce lecieć. Na pierwszym dniu P, po W, odrazu wszystko zleciało, to co przybralo się na PW, na drugi dzień zaskoczenie, bo jeszcze -0,5kg odeszło. Chodziłam szczęśliwa, bo nigdy tak dużo mi naraz nie spadło. 3 dnia się waże a tu znowu te 0,5kg do przodu, może dlatego, że na drugi dzień przyszła @ I wiem, że to pewnie od niej wzorsło, a teraz jeszcze znowu PW i chodze jak piłka. ;/ Wiem, wiem, że to minie, ale to takie demotywujące jest ;/ Określiłam sobie cel, że jak pojade na świeta to będzie 6 z przodu, a tu nie wiem czy mi się uda te 1,5kg zrzucic przez 1,5 tyg bo mi tak wolno waga spada, a tak grzecznie dukam
ehhh wyżaliłam się, ale wam gratuluje wszystkich spadków, i co niektórym tutaj co wrzucaja zdjęcia tak zazdroszcze ale i
buźka
teraz @ i stąd taka waga... a może waż się rzadziej, np. po każdym cyklu P to tak się nie będziesz przejmować?

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Heeej
Cały dzień nie miałam prądu na dzielnicy
Dziś w pracy robiłam babce oczyszczanie twarzyczki ależ była zadowolona
Jutro rano jadę do klientki zrobić jej makijaż na jej ślub. Ale się boję!! Taka odpowiedzialność kurdee ale dobrze będzie już dziś z pracy zabrałam kufer kosmetyków i jutro będę działać
uuu mojej twarzy by się przydało oczyszczanie.... ale dermatolog zabroniła dopóki się nie zagoją syfki co na szczęście powinno niedługo nastąpić ale maseczke oczyszczającą i tak se zrobie dzięki Paati za przypomnienie a jak już przy wyglądzie jesteśmy to jak dziś ciuszki mierzyłam to się przeraziłam jaka blada jestem... możecie polecić dobry balsam brązujący? bo pora się trochę "podopalić" a wolałabym uniknąć solarium :/

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
i Nadia?

ale sie objadłam na kolację:P jajko sadzone na wędlince i do tego 2 pomidoryy z cebula tu na wsi, jednak dużo smaczniejsze niż w mieście:P

mama też zrobiła taki zawijaniec, podam Wam taki wstępny przepis, a jakby ktoś był zainteresowany to dokładny wezmę od mamy:P mi tam średnio smakowało, ale mama, babcia i ciotki zachwalają, więc a nóz komuś podpasuje:

miesza się jajko ze szpinakiem i do pieca, robi się taki placek z tego, potem smaruje się białym serem i daje łososia wędzonego i zawija się jak roladę, wygląda bardzo fajnie i kolorowo, jak ktoś lubi szpinak i łososia to pewnie pyszne, mi łosoś wędzony średnio smakuje, wolę makrelę lub pstrąga:P
wyślij mi takie wiejskie pomidorki! jak ja loffciam pomidorki
a zawijaniec brzmi bosko bo wszystko to co tygryski lubią najbardziej: i szpinak i łosoś
Stary 2011-04-08, 21:33   #2099
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Brzoskwiniowe piwo brzmi ciekawie Moim ucztowem daniem będą chyba michałki

Jakiś pechowy dzień dzisiaj TŻ dzwonił przed chwilą, że miał wypadek - motorem wjechali mu w bok
Ojejjjjj!!!!!!!!!!!!!!!! Mam jednak nadzieję, że Jemu nic się nie stało?????
Stary 2011-04-08, 21:35   #2100
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

używałam kiedyś jakiegoś balsamu, który miał delikatnie "opalać" i tylko plamy miałam same nie umiem tego dziadostwa używać

a solarium bardzo lubię ostatnio byłam w zeszłym roku przed 100... więc nie zakładam fun clubu sztucznej opalenizny ale wybieram się w niedługim czasie 1-2 max, żeby się dobarwić trochę

w moim przypadku tylko stojące wchodzi w grę, po łóżku mam zawsze 2 plamy nieopalone na łopatkach

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości