|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy byś pozwoliła?
Dobra czy ta dyskusja do czegoś dąży? Chyba nie więc pozdrawiam wszystkich i nie ma sensu tego dalej roztrząsać.
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szprycha174 wtedy to już masakra na bank powstanie mega intymna atmosfera Tak intymna, że kobieta sobie nogi za szyję założy...
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Ty chyba kolezanko nie rozumiesz co sie tu pisze. Tu nie chodzi o to co ty czujesz tylko o to jak powinnas sie czuc w stosunku do swojego faceta albo jak on sie czuje, ja tez nie mialbym oporow zeby rozebrac sie przed ladna dziewczyna ale wiem ze to bolalo by moja ukochana i nie zrobilbym tego. Chyba ze w ostatecznosci gdy zalezaloby od tego zdrowie a jak wiadomo w swiecie ginekologow sa tez kobiety.
---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Nie dlatego ze sa nie po mojej mysli tylko ze to jest walka z wiatrakami, jak to kiedys powiedziala w jakims madrym programie, kobieta ktora przerobila sie na faceta 'jak zacząłem brac testosteron to zacząłem logicznie myśleć'
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
o jeju w mojej branży zajmuję się min.piercingiem intymnym
wiele kobiecych i męskich narządów widziałam i dotykałam ![]() o ja nierządna praca jak praca-ewentualnia zdarza sie ,że czyjaś anatomia jest na tyle interesująca,że wzrok zatrzymam o sekundę dłużej i zaręczam,że przez lata pracy na widok klienckiego penisa nie miałam ochoty przejśc do oralu-ot prfesjonalizm to się nazywa i tyle grzebiący wmojej pochwie lekarz tez jest miłym profesjonalistą i tyle-mój tż-et rozumie wszystkie apeskty profesjoanlizmu-inaczej bym z nim nie była
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Pomijam już fakt, że w mojej wsi nie ma ginekologa - kobiety .Pogrubione - bezsens totalny. |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na usg chociażby chodzę do jednego z najlepszych wśród obojga płci lekarzy w stolicy. Mój facet nie ma z tym żadnego problemu. To Ty masz problem.... skoro pójście na badanie do przystojnej płci przeciwnej od razu jest dla Ciebie powodem do zazdrości i wyimaginowanymi sytuacjami co tam może się zdarzyć... Czyli gdziekolwiek spotkam płeć przeciwną bardzo przystojną/atrakcyjną powoduje ból u drugiej połóki? To mam nigdzie nie wychodzić bo mam przystojnego sąsiada i mogę jechać z nim w windzie? A jak winda się zatnie to na bank zdrada.... |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Nie dlatego ze sa nie po mojej mysli tylko ze to jest walka z wiatrakami, jak to kiedys powiedziala w jakims madrym programie, kobieta ktora przerobila sie na faceta 'jak zacząłem brac testosteron to zacząłem logicznie myśleć'[/QUOTE] sądząc po tobie, to niektórym nawet testosteron nie pomaga. |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
miss venflon - a tak z ciekawości - dużo osób sobie przekłuwa tamte... rejony?
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zacytuję samą siebie i proszę drogi kolego o odpowiedź: |
||
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
OOOOO i miss venflon moze tu zabrac decydujacy glos. Zgadzam sie z toba tylko ze myslenie kobiet sie rozni od meskiego i bardzo malo jest facetow, jak ty to trafnie nazwalas profesjonalistami. Skoro same dziewczyny mowia ze ginekolodzy nie raz wypowiadali sie na temat ich vagin az je to do nich zrazilo to o czym to swiadczy ?
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER Edytowane przez Dokrat Czas edycji: 2011-04-09 o 01:10 |
|
|
|
|
#73 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może progesteron by pomógł?
Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2011-04-09 o 01:20 Powód: nieuwaga ;P |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czy to, że reszta kobiet nie napisała słowa "profesjonalista" to jest pewne, ze chodzi do maniaków macania kobiecej pochwy? |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co autorze? Jak następnym razem będziesz się nudził w pracy to sobie w pasjansa może pograj, a nie bierz się za pisanie postów, bo tylko ludzi niepotrzebnie wkurzasz...
![]() |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
buahahahahaha demi masz chba ze 12 lat skoro nie wiesz ze testosteron to hormon buahahahahaha
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
autorze, leć zabronić swojej kobiecie chodzić do ginekologa, niech umiera na raka, lepsze to niż żeby istniał cień szansy że trafi na jakiegoś zboczeńca =.=
jakie ja mam szczęście że mój związek jest taki normalny. aż ucałuję jutro tżta z tej okazji
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Acha to ty czytasz w myslach i wiesz kto profesjonalnie podchodzi.
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
koniec kurde bo to nie ma sensu ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Ha ha ha sorry ze to przytocze ale takie sa kobiety zawsze madre i otwarte ze teraz biego 200 kobiet pozarazanych przez Mola HIV-em szukajac sprawiedliwosci w sadach
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do dentysty też nie chodzisz, bo ci się z seksem oralnym kojarzy? ![]() co ty biedny człowieku zrobisz jak ci kiedyś przyjdzie kolonoskopię zrobić..?
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale poważnie: nie przyznamy tego, bo tak nie jest, a to można śmiało nazwać spaczonym widzeniem rzeczywistości. |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dość ze nie potrafisz czytać to jeszcze logiki nie znajdujesz w wątku, pewnie studiujesz cos wykuwalnego co ? Żegnam wszystkich
|
|
|
#84 | |
|
Rozeznanie
|
Nie czytam w myślach ale zasięgam opinii. Idę do sprawdzonych lekarzy a nie do byle kogo...
Cytat:
Najlepiej mężczyzny..... Wybacz ale mądrość nie polega na sypianiu z byle kim... Że inne poszły do wyra z tym kimś nie oznacza, że wszystkie by poszły... Zaczynasz być bezczelny kolego... Edytowane przez Brookit Czas edycji: 2011-04-09 o 01:28 |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba było ginekologiem zostać to byś miał striptizy codziennie po kilkaset
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Ha ha ha sorry ze to przytocze ale takie sa kobiety zawsze madre i otwarte ze teraz biego 200 kobiet pozarazanych przez Mola HIV-em szukajac sprawiedliwosci w sadach[/QUOTE] a ten gość jako facet był taki też mądry i otwarty, że miał tego HIV-a. płeć nie ma tu znaczenia, albo ktoś jest ostrożny i rozsądny, albo nie. |
|
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jaki masz problem z moimi studiami ale ty się lepiej do swojej uczelni nie przyznawaj bo jej siarę straszną zrobisz ![]() wiesz, szczerze to ja nie znalazłam CIENIA logiki w twoich postach zacznijmy od kosmetyczek, pojedźmy po ginekologach, nikt mi nie chce przyznać że wszystkie kobiety to pindy jawnie rozwalające nogi przed ginekologiem, a wizyta u lekarza to to samo co striptiz sorry ale tyle cudowności na raz że się gubię proszę jak zamierzasz się jeszcze wypowiadać - odpowiedz mi na pytanie co byś zrobił gdybyś musiał poddać się kolonoskopii?
Edytowane przez monius9 Czas edycji: 2011-04-09 o 01:27 |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie ze ten facet byl idiota zreszta nie ma na takiego dobrego okreslenia, ale co te panie myslaly, jak to sie mowi brzydko bo brzydko ale jak suka nie da to pies nie wezmie przeprszam za slownictwo
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

.