|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
coś chyba przeoczylam - w lumpku masz kolyske upatrzona? Fajnie bo w moich nie ma takich rzeczy. Dużo taka kolyska tam kosztuje?
|
|
#4172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2011-04-09 o 07:43 |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ubiorę body, śpioch dł.rękaw, jak będzie zimniej to jakiś sweterek.Cieńki kocyk, pieluszka na buźkę, czapeczka. Zanka ślicznie wyglądasz Zmalowana Gratuluję zakupu bryki
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2011-04-09 o 08:26 |
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko pewnie, że mogę
Tyle co zdąrzyłam zauważyć. Wczoraj wracałam furką do domu. Więc po pierwsze jest lekka nawet jak dla mnie. Na stronach z tego co patrzyłam to waga konstrukcji z gondolą 13,5 kg i chyba tak jest, a ze spacerówką 10,5 kg. Prowadzi się leciutkooo Wczoraj dowiozłam nią ze 20 kg zakupów Wystarczy takie wichajstry do góry wziąć i sama się składa włącznie z ukryciem przednich kółek. Pokrowce są chyba zdejmowane ( są zamki), ale jeszcze nie sprawdzałam Rączka jest regulowana na 3 wysokości. I mam tylko problem z budą w gondoli bo rozkłada się całkowicie, albo zupełnie się chowa, ale pewnie jeszcze nie odkryłam ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ))Wczoraj w nocy śniła mi się Pepsi, że w puszkach była w promocji po 1 zł myślałam, że umrę jak się jej nie napije. No i wczoraj kupiłam i prawie 2 l na raz wychlane
"Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. Jeśli ubrany, to tylko do połowy." ![]() ![]() Edytowane przez Zmalowana Czas edycji: 2011-04-09 o 09:09 |
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie kupiłam pościel Drewex za 67zł raz użyta nowa ok 130zł
http://aukcjewp.wp.pl/posciel-drewex...553765954.html kocyk za 20zł nowy 80zł http://aukcjewp.wp.pl/koc-akrylowy-t...536605118.html |
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas pogoda taka sobie... Mama miała przyjechać mi umyć okna, ale nie wiem czy to ma sens, bo wieje strasznie :/ Tż pojechał do biura na chwile, mam nadzieje że wróci szybko, bo nie chce mi się samej siedzieć Mamy jechać później do H&M kupić coś Dominikowi i dla mnie coś w co łatwiej wejde ![]() Głodna jestem strasznie, ale nie chce mi się nawet wstawać żeby coś zrobić (leń)
|
|
|
|
#4178 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie brzuszki
Jak wam mija sobota? mnie dobijają nagłe skoki ciśnienia, które przekłądają sie na silny ból głowy. musze się pochwalić że zaczynam czuć pierwsze ruchy mojego synka, zapewne jestem ostatnia bo mam termin na koniec sierpnia, wiec do tej pory tylko zazdrościłam wam
|
#4180 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
Zmalowana super wózek,gratuluję ![]() Natka- oj współczuję...my z mężem akurat ostatnio wiemy co to kolka nerkowa oby przeszło jak najszybciej,dobrze,że ze sprawami brzuszkowymi wszystko ok.ja się wzięłam za sprzatanie,ale marnie mi idzie
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
Telik- gratuluję ruchów
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u mnie od rana słoneczko próbuje się przebić przez chmurki ale dalej strasznie wieje !!!ja już po pysznym śniadanku zjedzonym z mężusiem ale zaraz zostaje sama bo moje kochanie idzie do pracy, na szczęście tylko do 14 ![]() potem obiadek (dziś nugetsy z fryteczkami) i potem jedziemy do znajomych ![]() mają prawie 3 letnią córeczkę którą oboje uwielbiamy miłej soboty wszystkim
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baboniku od wczoraj po zażyciu leków całe szczęście czuję już poprawę, ,mniej boli. Lekarz powiedział, że jak się zastosuję do zaleceń to będzie napewno lepiej, bo nie mam jeszcze takiej zaawansowanej,kameni nie ma ani piasku, więc trzymam się tego że będzie dobrze-MUSI Ale nie życzę nikomu takiego bólu
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Telik Gratuluję ruchów
mnie boli często tam jak zbyt dużo chodzę a na dodatek mam straszny katar i nie mogłam w nocy spać
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam studniówkę, ale przez tę kolkę nerkową przegapiłam buuu
Zostało już 99 dni do porodu-nie mogę się doczekać |
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mi się śniło, ze urodziłam maluszka (ale nie wiem jakiej płci ) i karmiłam piersią i ono sobie tak grzecznie leżało i ciumkało |
|
|
|
#4188 |
|
BAN stały
|
Natko pamiętasz jak pisałam o tej paskudnej dolegliwosci w ciąży z Krystkiem?
|Ból niesamowity ale szybko przejdzie ![]() Za moment będzie po bólu Blondynko też mam te pościel ![]() Super!!! Gratuluję wczorajszych udanych wizyt i zamkniętych szyjek ![]() Zmalowana ale sie cieszę,ze wózio juz jest w domku i przetestowany Sen cudowny. Mi sie śniło,ze zdechł piesek moich rodziców ![]() Wieczorem ryczałam jak bóbr,dopadł mnie dół,bo T. spragniony żony a ja co?Inkubator!!! Nie dało rady bo bola szwy,pochwa i nawet nie próbowaliśmy.Czuję sie z tym okropnie.I do tego wiem już na pewno,że nie dam rady urodzić Izy.Jestem tam całą spuchnięta. T. mnie pociesza,mówi,że poczeka do sierpnia,że mu nie zależy i takie tam....ale same wiecie... Dziś przyjeżdzają goście do chłopców. |
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Telik - cudowne uczucie, prawda?
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się, że nie możesz, jak boli Cię wszystko tam to nie ma co ryzykować, a T. napewno to rozumie. Teraz najważniejsza Iza a nie przyjemności ![]() Nam też nie wolno szaleć Ale ja nawet nie mam ochoty, dlatego jest mi to nawet na rękę, a mąż rozumie i nawet powiedział, że jakby nawet wolno było to by się bał, że coś zrobi Małemu albo że Mały go za siusiaka złapie |
|
|
|
|
#4191 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny wczoraj myslalam ze zaraz mi pęcherz pęknie i wody pojdą
![]() małe tak szalalo ze szok, i co najlepsze. walilo mnie tak po dnie ze mialam wrazenie ze noga jest w szyjce, jakby rozwarcie bylo. Masakra. |
|
|
|
#4192 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przejdzie,mówię Ci ![]() No właśnie mnie też sie n ie chce.My już kilka miechów nic a nic,wiec odwykłam. Ale chłop to chłop i mi go żal choć nie skarzy się absolutnie a wręcz boi się jak zawsze w ciaży.Nigdy nie chciał bo bał sie o dzieciaki. A z chceniem-po paru chwilach chcenie by wróciło ale nic z tego .No boli i koniec. |
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Zmalowana, a ten wózio ma siedzisko spacerówki rozkładane czy kubełkowe? właśnie nie wiem czy to ma znaczenie bo zdania są podzielone
Telik Gratuluję .. jak dla mnie jest najwspanialsze uczucie na świecie Blondynka mam tą samą pościel tylko niebieską, a rożek z tej serii co Ty masz pościel ja dziś poczułam co to jest to twardnienie brzucha, wziełam no-spe zobaczę czy pomoże .... na razie ustąpiło, no chyba że synek robi mamusi na złość i wypiął się jakoś dupką i pleckami tak chwilowo |
|
|
|
#4194 | |
|
Wtajemniczenie
|
niesamowicie cudowne,
to nieopisane uczucie nosić taką małą istokę w sobie juz nie mogę sie doczekać mojego synka (ale z drugiej strony jeszcze ani jednej skarpetki nie mam Cytat:
Nie przejmuj, troskliwy facet wszystko zrozumie
|
|
#4195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się dziś śniło, że urodziłam córeczkę z wagą 2700 , była taka malutka (taki mały bezsens), że mi się na dłoni mieściła ![]() Cytat:
biedna ![]() udanej imprezy życzę, na pewno chłopaki będą wniebowzieci
|
||
|
|
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
Witam sobotnio mam nadzieje że czeka nas słoneczny dzień
Telik gratuluje ruchów ![]() Natka dobrze że lepiej sie czujesz Nerola nie smutaj dasz rade silna kobita jesteś A my dziś jedziemy kupić Krystianowi komode do ikei |
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w końcu była oferta z tako ![]() Świetna fura ![]() Uwierz mi tak samo zareagowałam ale po cichu sobie to powiedziałam![]() I tak zrobię jak będę chciała! Scio Ja w lumpie póki co też nic nie znalazłam. Ja kiedyś kupiłam koszule z szlafrokiem i nie drogo. Spróbuje poszukać aukcji albo allegrowicza i dam linka. Youyou właśnie nic nie dyskutuje Wysłuchałam ale nie powiedziałam co sądzę, że to głupie w tych czasach Planujemy chrzest początkiem sierpnia, więc pewnie i tak z bobasek do tego czasu nie wyjdziemy bo termin porodu mam 29 lipca,a jak nie wyjdzie w sierpniu to dopiero wrzesień i na pewno wyjdziemy z bobaskiem do tego czasu.Natka u mnie na szczęście też nic nie widać, bo tylko brzuch mi rośnie do przodu no i biust Za siusiaka złapie Monia a co jeżeli dzieciątko szybciej nie będzie chciało cycka? Blondynka gratuluje zakupków Telik nie chce Cie straszyć, ale moja kuzynka leży już ponad tydzień w szpitalu ze względu na wysokie ciśnienie Nie umieli jej zbić tego ciśnienia Pewnie bym tego nie pisała, ale chyba w tej kwestii wolałabym dmuchać na zimne, jeżeli będziesz miała te wysokie ciśnienie to może faktycznie zajedź do lekarza. Jej mama podczas ciąży miała to samo, więc może to w genach siedzi. Gratuluje pierwszych ruchów ![]() Nerola oj dacie sobie czadu jak Iza się urodzi wtedy będzie ostroooo!Kochane powiedzcie mi która bierze urosept? Czy przy Urospet zmienia się stolec ? ![]() Bo Ja nie wiem czy to przez urosept czy przez winogorna, czy kakao, czy coś innego... |
|
|
|
|
#4198 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
ja znowu przelotem, tylko sie witam i informuje ze u mnie wszystko dobrze, czas spedzam na budowie i nie mam czasu i sil na internet, 2dni temu troszke was nadrobilam, ale produkcja nowych srton przebiega tak szybko ze znowu mam okropne tyly ![]() chce nadrobic wszystko, by w pelni uczestniczyc we wszystkim co sie dzieje na naszym mamusiowym watku uciekam.. buziaczki
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
telik gratuluje ruchów
dziecko u teściów, mąż na rybach a ja wyspana muszę się w końcu wziąć za sprzątanie a mi się nie chce
|
#4200 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

A liczyłam na jakiś wypad z grilowaniem a tu nic 

Okazało się, że modle nie V3, a V4 czyli nowszy 

oby przeszło jak najszybciej,dobrze,że ze sprawami brzuszkowymi wszystko ok.

Ale nie życzę nikomu takiego bólu
a na dodatek mam straszny katar i nie mogłam w nocy spać

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)