Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 19:50   #1411
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Konspi teraz brzydka pogoda to frekfencja się podniesie

Gochaa ale ma fure! Taki mały a takie 2 koła już ma

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:53   #1412
jo@śka
Rozeznanie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

DiTu - strasznie mi przykro z powodu choroby dzieciaków. Oby córeczkę ominęło jednak. Bądź dzielna!!! Aż trochę głupio teraz do innych, lżejszych tematów wracać...
karenina - już na miejscu? I jak to ta bez mojej zgody???
konspiracja - i jak zupka z kostką? Smakuje? Właśnie na jutro gotuję ogórkową, ale faktycznie szczawiowa to też świetny pomysł. Zapomniałam o niej.
Dziewczyny od depilacji laserowej też czekam na relację co i jak
Chcę kupić Millce wózek dla lalek (wiklinowego szkoda mi na nasze kamory).No i tak myślę, że może spacerówkę... Tylko nie wiem jaką zupełnie. Wasze dziewczynki mają już wózki? Chodzi mi głównie o wysokość i to, żeby był stabilny... Doradźcie - na święta chcę kupić. Ostatnio koleżanka Leona wyprzedawała krzesełko do karmienia dla lalek i kupiłam. Lalkę dostałyśmy gratis. Jutro wkleję jakieś zdjęcia. Millka się straszliwie z niej cieszyła. Pora więc na wózek.
jo@śka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 20:00   #1413
jo@śka
Rozeznanie

Myślałam o tym na pierwszym obrazku, ale nie wiem... Ten z Hello Kitty jest bardzo fajny, ale ja tak nie lubię HK... No i zastanawiam się czy na początek nie wystarczyłby taki najzwyklejszy jak na ostatnim zdjęciu. Zdjęcia oczywiście z allegro, zresztą podpisane przez sprzedawców.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nieb-sport-nowy.jpg (36,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hello.jpg (22,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wóz.jpg (11,4 KB, 14 załadowań)
jo@śka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 20:19   #1414
gochaa_p
Zakorzenienie

joasiu - mnie sie podoba ten pierwszy
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 20:25   #1415
kachula27
Zakorzenienie

Asiu mi tez podoba sie ten pierwszy i tez nie lubie HK

A ha musze kupic mojemu dziecku odkurzacz zabawke wystarczy ze usłyszy słowo sprzatanie to leci do odkurzacza i targa go a przy tym sa ryki i krzyki ze odkurzacz nie właczony:brzydal :czyscioszek moj

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 20:43   #1416
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

joasiu ten pierwszy jest śliczny i kolorystycznie ładny

Moja dziś bez drzemki wytrzymała do 20 potem padła
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 21:19   #1417
kamilla123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Dziewczyny po depilacji laserowej czekam na relację, jak pytalyscie ile zabiegow trzeba wziąść i jak długo czekac na efekt?
Ja miałam robiony zabieg laserem Light Sheer, robiłam bikini.
Niestety dosyć bolało (tam gdzie włosów najwięcej, bo im dalej i włosy coraz jaśniejsze to już nic nie czułam) ale babka mówiła, że mogę czuć większy ból z powodu nieszczęsnej @, którą miałam wtedy. Cały zabieg trwał z 10 min., na pewno nie więcej. Co do efektów to zobaczymy. Im włosy ciemniejsze i grubsze, a skóra jaśniejsza tym lepiej. Ja właśnie tak mam (miałam) więc jestem dobrej myśli. Na razie zapisałam się na początek maja na drugą serię. 100 % włosów nigdy nie zniknie, mogą zostać jakieś jasne i pojedyncze i jeśli chce się by efekty trwały jak najdłużej to trzeba niby robić jakieś zabiegi przypominające (np. raz na 2 lata). Jak wychodziłam i zapisywałam się na następny raz to babka w rejestracji mówiła, że miała robioną depilację i baaaardzo sobie chwali

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
A ha musze kupic mojemu dziecku odkurzacz zabawke wystarczy ze usłyszy słowo sprzatanie to leci do odkurzacza i targa go a przy tym sa ryki i krzyki ze odkurzacz nie właczony:brzydal :czyscioszek moj
Polecam ja nawet kupiłam Kubusiowi cały zestaw sprzątający, ale odkurzacz jest najlepszy. Wszystko odkurza, nawet mnie

Joaśka ten pierwszy najbardziej mi się podoba
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 06:56   #1418
asioczka
Zadomowienie

witam piatkowo!
Jo@sia my mamy taki wozek. i fajny jest, stabilny. tylko, ze na razie schowalam, bo moja sama sie do niego pcha

a jakie macie piaskownice ogrodowe? bo dziadkowie chca kupic do siebie na dzialke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozek.jpg (60,1 KB, 19 załadowań)

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 08:23   #1419
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Ja miałam robiony zabieg laserem Light Sheer, robiłam bikini.
Niestety dosyć bolało (tam gdzie włosów najwięcej, bo im dalej i włosy coraz jaśniejsze to już nic nie czułam) ale babka mówiła, że mogę czuć większy ból z powodu nieszczęsnej @, którą miałam wtedy. Cały zabieg trwał z 10 min., na pewno nie więcej. Co do efektów to zobaczymy. Im włosy ciemniejsze i grubsze, a skóra jaśniejsza tym lepiej. Ja właśnie tak mam (miałam) więc jestem dobrej myśli. Na razie zapisałam się na początek maja na drugą serię. 100 % włosów nigdy nie zniknie, mogą zostać jakieś jasne i pojedyncze i jeśli chce się by efekty trwały jak najdłużej to trzeba niby robić jakieś zabiegi przypominające (np. raz na 2 lata). Jak wychodziłam i zapisywałam się na następny raz to babka w rejestracji mówiła, że miała robioną depilację i baaaardzo sobie chwali
Joasia, u mnie tak bardzo nie bolało ale to może dlatego, że ja długo chodziłam na bikini woskiem i mam bardzo słabe włoski.. po pierwszym zabiegu nic nie widzę, ale koleżanka, która robiła wcześniej mówiła, że jej 3 zabiegi zupełenie wystarczyły.. ja zamierzam zrobić serię 6. także relację po wszytkich zabiegach będę mogła zdać we wrześniu robiłam IPL+RF.. podobno skuteczny...zobaczymy:brz ydal:

co do wózków to może mnie wyśmiejecie ale mi tak bardzo podoba się FP o ten i ten właśnie kupię Olci w maju

dziewczyny, któr macie maty wodne - czy Wasze dzieciaki się tym bawią - warto to kupić?

my niedawno kupiliśmy taki tunel i w namiotach Olcia ma piłeczki.. ale jest zabawa..
rozłożyłam to na części, jedno w salonie, reszta u niej w pokoiku i jest super! a leciutkie to

u nas wieje.. mimo, że słonko świeci to dość chłodno jest.. biorę się za robotę bo wczoraj miałam lenia więc dziś muszę posprzątać wszytko, poproać, poprasować i tyle fajowskiego żarcia zaplanowałam do zrobienia na weekend, że już nie mogę się doczekać planuję weekend a kuchną włoską jak któraś lubi to zapraszam

a jeszcze w temacie piaskownicy.. ja muszę też kupić.. koniecznie chcę zamykaną drewnianą, tylko, że żadna z nich jak patrzę nie ma dna.. tylko na trawnik się wysypuje piasek..?

Edytowane przez lucky1910
Czas edycji: 2011-04-08 o 08:24
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 08:35   #1420
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
witam piatkowo!
Jo@sia my mamy taki wozek. i fajny jest, stabilny. tylko, ze na razie schowalam, bo moja sama sie do niego pcha

a jakie macie piaskownice ogrodowe? bo dziadkowie chca kupic do siebie na dzialke
ja bede miec taka 2mx2m

Edytowane przez gochaa_p
Czas edycji: 2011-05-12 o 10:31
Stary 2011-04-08, 08:38   #1421
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Joasia, u mnie tak bardzo nie bolało ale to może dlatego, że ja długo chodziłam na bikini woskiem i mam bardzo słabe włoski.. po pierwszym zabiegu nic nie widzę, ale koleżanka, która robiła wcześniej mówiła, że jej 3 zabiegi zupełenie wystarczyły.. ja zamierzam zrobić serię 6. także relację po wszytkich zabiegach będę mogła zdać we wrześniu robiłam IPL+RF.. podobno skuteczny...zobaczymy:brz ydal:

co do wózków to może mnie wyśmiejecie ale mi tak bardzo podoba się FP o ten i ten właśnie kupię Olci w maju

dziewczyny, któr macie maty wodne - czy Wasze dzieciaki się tym bawią - warto to kupić?

my niedawno kupiliśmy taki tunel i w namiotach Olcia ma piłeczki.. ale jest zabawa..
rozłożyłam to na części, jedno w salonie, reszta u niej w pokoiku i jest super! a leciutkie to

u nas wieje.. mimo, że słonko świeci to dość chłodno jest.. biorę się za robotę bo wczoraj miałam lenia więc dziś muszę posprzątać wszytko, poproać, poprasować i tyle fajowskiego żarcia zaplanowałam do zrobienia na weekend, że już nie mogę się doczekać planuję weekend a kuchną włoską jak któraś lubi to zapraszam

a jeszcze w temacie piaskownicy.. ja muszę też kupić.. koniecznie chcę zamykaną drewnianą, tylko, że żadna z nich jak patrzę nie ma dna.. tylko na trawnik się wysypuje piasek..?
super jest ten tunel podoba mis ie
a co do pytania, to ja planuje na trawe położyć folie (taka jaka sie auto przykrywa mam nawet jedna niuzywana) i na to wysypiemy piasek
Stary 2011-04-08, 09:01   #1422
asioczka
Zadomowienie

myslalam o plastikowej, ale taka drewniana super teraz mam dylemat niezly. a na all mozna taka dostac?
mamusie dziewczynek jakie macie buciki na wiosne? bo ja mam trzewiki z bartka i kupilam adidaski, ale sa jeszcze za duze troche. w tych trzewikach jest malej goraco przy takich temp., jakie byly ostatnio;/ wiec musze jeszcze cos dokupic, ale nie bardzo wiem jakie i gdzie

Stary 2011-04-08, 09:06   #1423
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
myslalam o plastikowej, ale taka drewniana super teraz mam dylemat niezly. a na all mozna taka dostac?
mamusie dziewczynek jakie macie buciki na wiosne? bo ja mam trzewiki z bartka i kupilam adidaski, ale sa jeszcze za duze troche. w tych trzewikach jest malej goraco przy takich temp., jakie byly ostatnio;/ wiec musze jeszcze cos dokupic, ale nie bardzo wiem jakie i gdzie
Asioczka temat bucików był ostatnio wałkowany..
Jakie - adidaski, trezwiki a na lato sandałki - część z nas opowiedziała się za odkrytymi paluszkami, inne za zakrytymi a część stwierdzila, że kupi i takie i takie. Gdzie.. Karenina polecała buciki z Daichmana (czy jak to się tam pisze...), niektóre dziewczyny polecały ecco, ja kupiłam w outlecie baty śliczne 2 pary no i my mamy jeszcze kaloszki
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 11:54   #1424
suonko2
Rozeznanie

Assioczka my mamy piaskownice taką zamykaną, jak zdjęcie powyżej, tylko ciemniejszą. Fakt, one są bez dna, my mamy na trawie położoną i piasek wsypany, moje siostrzenice też mają taką i bardzo są zadowolone.
DiTu zdróweczka dla maluchów i kciuki za szybki powrót do domku synka.
Jo@śka wózeki podobają mi się wszystkie, łącznie z tym co lucky pokazała My na razie mamy taki zwykły plastikowy głęboki, coś jak snoby taki plastikowy tylko czerwono-żółty.
Kachula widzę, że zięć ma z moją więcej wspólnego niż myślałam
Gochaa z Wojtusiem mogłabym się przejechać na takim śmigaczu, choć boję się strasznie na motorze jeźdxić

Ja nadal bez kompa, czekam aż się sam naprawi
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:00   #1425
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Witam
choc przyznam, ze jest mi trochę przykro, bo żadna nie zauważyła mojej długiej nieobecności

generalnie to wszystkim zdrówka

DiTu będzie dobrze

Kachula będzie dobrze

u nas tez dzieci chore - oskrzela i antybiotyki

trochę Was poczytałam i pooglądałam - dzieciaczki śliczności

teraz zmykam - zaraz jadę do domu
postaram się być na bieżąco
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 15:25   #1426
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
a na all mozna taka dostac?
tak
Stary 2011-04-08, 16:33   #1427
zebra666
Zakorzenienie

Też myslałam o platikowej piaskownicy ale drewniane też fajne...

Piotruś przeziębiony i marudny... Sie poinhalowaliśmy i zrobiłam syrop z cebuli, który sama też musze pić, bo mi sprzedał już troche zarazków

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:38   #1428
gissh
Raczkowanie

Cześć

Straszne tu ostatnio pustki - aż dziwne Ja też przyznaję że niezbyt często zaglądam bo mam ostatnio mało czasu...

Ale ale... Przyszłam żeby się pochwalić że dzisiaj rano zostałam ciocią Bratowa miała rano cesarkę i jest już na świecie mały Michałek

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 18:36   #1429
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Cytat:

spadłaś mi z nieba z tymi bucikami bo mamy adidaski i buciki bez palców na lato ale zastanawiam się jeszcze czy opłaca mi się jeszcze kupić jdną pare i czy się przydadzą czyli takie pomiędzy nie sandałki i nie pełne. Nie wiem co robić
Mamusie dziewczynek ile macie par bucików

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Cześć

Straszne tu ostatnio pustki - aż dziwne Ja też przyznaję że niezbyt często zaglądam bo mam ostatnio mało czasu...

Ale ale... Przyszłam żeby się pochwalić że dzisiaj rano zostałam ciocią Bratowa miała rano cesarkę i jest już na świecie mały Michałek
no to gratulacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 20:30   #1430
elalank
Zadomowienie

heloł

byłam wczoraj z koleżanką na warsztatach Modnej Mamy- które prowadził Jacyków Więc tak jak go nie lubiłam z TV to muszę powiedzieć, że zrobił na mnie pozytywne wrażenie w realu

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
spadłaś mi z nieba z tymi bucikami bo mamy adidaski i buciki bez palców na lato ale zastanawiam się jeszcze czy opłaca mi się jeszcze kupić jdną pare i czy się przydadzą czyli takie pomiędzy nie sandałki i nie pełne. Nie wiem co robić
Mamusie dziewczynek ile macie par bucików

na razie mamy 1 parę, muszę kupić teraz bardziej przewiewne buciki i sandałki, czyli będziemy mieć 3 pary. No chyba, że gdzieś będzie jakaś promocja to może więcej

myślę, żeby kupić coś takiego:
http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1008814

Gish- gratulacje Super.

My nie mamy i nie kupujemy piaskownicy. Więc nie pomogę w temacie

I dajcie koniecznie znać jak efekty po laserze, bo może bym sie skusiła ja jak najbardziej bym się nadawała

Lucky- ja uwielbiam kuchnię włoską a co robisz??

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 20:39   #1431
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Witam
choc przyznam, ze jest mi trochę przykro, bo żadna nie zauważyła mojej długiej nieobecności
sama widzisz, że teraz tu takie pustki...
Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 22:16   #1432
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
heloł

byłam wczoraj z koleżanką na warsztatach Modnej Mamy- które prowadził Jacyków Więc tak jak go nie lubiłam z TV to muszę powiedzieć, że zrobił na mnie pozytywne wrażenie w realu

na razie mamy 1 parę, muszę kupić teraz bardziej przewiewne buciki i sandałki, czyli będziemy mieć 3 pary. No chyba, że gdzieś będzie jakaś promocja to może więcej

myślę, żeby kupić coś takiego:
http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1008814

Gish- gratulacje Super.

My nie mamy i nie kupujemy piaskownicy. Więc nie pomogę w temacie

I dajcie koniecznie znać jak efekty po laserze, bo może bym sie skusiła ja jak najbardziej bym się nadawała

Lucky- ja uwielbiam kuchnię włoską a co robisz??
My mamy pełne i sandałki z tym, że teraz zastanawiam się pomiędzy
Te elefanty są fajne podobają mi się
a mi takie wpadły w oko ale nie wiem które by były najlepsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1553861427.jpg (29,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1553861132.jpg (44,8 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Maria2008
Czas edycji: 2011-04-08 o 22:19
Stary 2011-04-08, 22:24   #1433
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

i tak się zastanawiam nad tymi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1040261_pp.jpg (24,2 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-04-09, 06:08   #1434
magdawikp
Wtajemniczenie

widzę Tarasiu - myślałąm, że będę miałą tyle do nadrobienia po dwóch tygodniach
Stary 2011-04-09, 07:52   #1435
martaN23
Zadomowienie

to obiecane łóżeczko tż dołożył deseczkę w koło i obniżył na maxa -teraz już mogę być spokojna

A to mój łobuziak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_7231.jpg (143,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7157.jpg (179,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7106.jpg (124,4 KB, 26 załadowań)
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 07:58   #1436
asioczka
Zadomowienie

Madziu duzo zdrowka dla Was
ja sie ostatnio zastanawialam, czy w ogole sie logowalas na nowym watku ;]cos mi sie pokićkało

a dziewczyny spotkalyscie sie z bucikami Befado? bo maja certyfikat "zdrowej stopy", a ceny przystepne. tzn. buciki skorzane, wiadomo, drozsze - ok. 100zl, ale trampeczki i polbuciki, takie zwykle ok. 30 zl.
podobaja mi sie te http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=3846
i te http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=4070

Oli jaki blysk w oku! rzeczywiscie łobuziarka

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2011-04-09 o 08:02
Stary 2011-04-09, 08:07   #1437
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
ja sie ostatnio zastanawialam, czy w ogole sie logowalas na nowym watku ;]cos mi sie pokićkało

a dziewczyny spotkalyscie sie z bucikami Befado? bo maja certyfikat "zdrowej stopy", a ceny przystepne. tzn. buciki skorzane, wiadomo, drozsze - ok. 100zl, ale trampeczki i polbuciki, takie zwykle ok. 30 zl.
podobaja mi sie te http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=3846
i te http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=4070

Oli jaki blysk w oku! rzeczywiscie łobuziarka
ja mam Befado trampki-superowe są no i oczywiście cena przystępna
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 08:37   #1438
tarasia
Wtajemniczenie

ja mam befado kapcie po domu. choć pewnie można je również nosić na ulicę. bardzo dobrze się Nili w nich chodzi.

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 08:52   #1439
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
to obiecane łóżeczko tż dołożył deseczkę w koło i obniżył na maxa -teraz już mogę być spokojna

A to mój łobuziak
cudna

Dzien dobry

Jesli chodzi o buciki to ja jak narzie mam tylko adidaski poczekam az sie cieplej zrobi i kupie jakies bardziej eleganckie i letnie. Narazie u nas zimno wiec te nam wystarczaja.

Kamilka juz od wczoraj duzo lepiej sie czuje juz nie marudzi tak i sama sie ładnie zabawi wiec to chyba dobry znak

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 09:00   #1440
magdawikp
Wtajemniczenie

Cytat:

a dziewczyny spotkalyscie sie z bucikami Befado?

dziekujemy
logowałam się na nowym i pisałam
przyznam sie bez bicia, ze każda wolną chwilę przez ostatnie dwa tygodnie spędziłam czytając zmierzch - przeczytałam i wracam do normalności

a buciki polecam - znam i sobie chwalę tzn dzieciom
Izie dużo kupuje z tej firmy, casem jeszcze bartusia i bartka - bo generalnie tylko te mam dostępne u siebie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości